|
|
#1051 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
Cytat:
Ostatnio pilnowałam brata ciotecznego, przyszla jeszcze jego koleżanka i zachowywali się jak dzikusy..dosłownie![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1052 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć wszystkim
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1053 | |||
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam
![]() Mama zajmuje się Julką więc znowu dopadłam się do komputera ![]() Cytat:
Jakże bym śmiała postawić laptopa wyżej niż moje maniaczki ![]() Cytat:
bo inaczej weszłaby mi na głowę a ja na to nie pozwolę Dzisiaj nie, ale może jutro będę miała więcej szczęścia? ![]() Cytat:
a chciałabym, chciała ![]() Kupili mieszkanie i brat póki ma urlop do końca miesiąca zajmuje się remontem. Dlatego zatrudniają mnie do opieki nad bratanicą (szkoda tylko, że nie płacą ) bo mama nie może zerwać się z pracy na cały tydzień więc kombinuje codziennie po kilka godzin. A że ja nie pracuję to można mnie wykorzystać Więc przynajmniej kiedy brata nie ma korzystam z netu
|
|||
|
|
|
|
#1054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przynajmniej godzina w internecie dziennie
|
|
|
|
|
|
#1055 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1056 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A umawiałabym się chyba telepatycznie Ostatnio stwierdziłam, ze muszę naprawdę coś ze sobą zrobić bo jest coraz gorzej... ![]() Próbuję zrezygnować ze słodyczy, próbuję ćwiczyć a wyglądam i czuję się koszmarnie ![]() Jak się rozbiorę w lazience przed dużym lustrem i uświadomię sobie jak przytyłam i jak okropnie wyglądam w porównaniu z zeszłymi wakacjami to normalnie aż mi się płakać chce... Dajecie wiare, że TŻ chyba nigdy nie widział mnie bez wciągniętego brzucha? Nie chcę wiedzieć bo by pomyślał jakby zobaczył mnie tak jak naprawdę wyglądam ![]() Nigdy tez nie widzial mnie w kostiumie kąpielowym - nie rozebrałabym się na plaży ) a nie pokazałabym mu się w kostiumie ![]() Kiedy pakowałam się na tą wycieczkę w czerwcu i przymierzałam rzeczy okazało się, ze połowa z nich jest na mnie za szczupła i wyglądam w nich jak baleronik... ![]() Normalnie masakra a najgorzej jest z brzuchem - wyglądam jakbym w ciąży była
|
|
|
|
|
|
#1058 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To trzymam mocno kciuki Powiedz słodyczom basta i przyłóż się do tych ćwiczeń Jak chcesz to będę ćwiczyć z Tobą - będzie raźniej , bo ja też sie nie mogę zebrać
|
|
|
|
|
|
#1059 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ćwicz razem ze mną ![]() Ja się żegnam - tym razem naprawdę ![]() Muszę jechać do domu coś zjeść a potem do koleżanki... Może u niej na sekundę zajrzę ![]() Jutro znów pilnuję bratanicy więc do zobaczenia - mam nadzieję
|
|
|
|
|
|
#1060 |
|
Zadomowienie
|
Finlora - ja też brzuch ciągle wciągam, patrzeć na siebie już nie mogę jak przytyłam..
Dłuugoo już próbuje wziąć się za dietę ale mi się nie udaje, zapisałam się więc do dietetyka - kiedyś z jego pomocą udało mi się schudnąć, pierwszy raz, i to 10 kg Człowiek od razu zna swoją wagę, procentową ilość tłuszczu, BMI, dostaje rady i indywidualnie dopasowaną dietę, wie też jak łączyć posiłki.. Jest łatwiej. Może spróbujesz?Aha, ja mam coś takiego, że dieta "bez slodyczy, ale od czasu do czasu mały batonik" nie skutkuje. Po prostu im dłużej nie jem słodyczy tym mniejszą mam na nie ochotę, a jak ktoś mnie namówi na małą przekąskę potrafi to zrujnować wszystko - zaczynam jeść bez opamiętania. W moim przypadku najważniejsze przetrwać pierwsze kilka dni bez grama słodyczy.
|
|
|
#1061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki ![]() A z tymi słodyczami mam dokładnie tak samo Jak nie jem mogę długo wytrzymac a jak coś zjem to potem już bez opamiętania. A najgorzej jest przed okresem bo wtedy mój organizm tak się domaga czegoś słodkiego, ze po prostu muszę coś zjeść i całą dietę szlag trafia
|
|
|
|
|
|
#1062 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale pomyśl sobie, że jest ktoś kto cierpi tak samo jak Ty (znaczy ja )Cytat:
Widzę, że dużo nas łączy Mi przez stres lecą włosy, nie mam apetytu i nie mogę spać. Zazdroszcze ludziom którzy potrafią się poprostu nie przejmować.Cytat:
Cytat:
![]() Agnieszko troszkę dyscypliny i cierpliwości a na pewno schudniesz Tylko odchudzaj się dla samej siebie, a nie dla TŻ na przykład Może skołujesz sobie jakąś koleżankę/kolegę. Nia ma to jak wspólne ćwiczenia, bo samemu często się poprostu nie chce. A na pewno jest z Tobą aż tak źle ![]() Wydaje mi się, że Twój strach przed reakcją TŻ na widok Ciebie w kostiumie jest wyolbrzymiony, skoro widział już znacznie więcej ![]() Ja znowu choruje na jasny blond Najgorsze jest to, że ja sama nie wiem jaki kolor włosów w końcu mam. Raz wydają mi się dosyć jasne, a raz jakieś takie myszowate![]()
|
|||||
|
|
|
|
#1063 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do ćwiczeń na brzuch - u mnie się sprawdziło a6w. Tłuszczu może specjalnie nie ubyło, ale brzuch dużo ładniej się prezentował, a mięśnie trzymały wszystko w ryzach
|
|
|
|
#1064 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja muszę poczytać trochę o ćwiczeniach i wybrać coś, żeby ładnie wymodelować mięśnie brzucha, żeby był super płaski ![]() Cytat:
Jak już się odzywyczaiłam, to mogę żyć całkiem bez słodyczy (czasem tylko pozwalam sobie na lody ) a kiedyś byłam uzależniona od czekolady![]() Cytat:
Mam te same objawy Jedyny pozytyw to to, że trochę schudłam Ale ze spaniem nigdy nie miałam problemów a teraz zdarza mi się nie móc spać.. Stresów za sobą nie dam rady zostawić, bo źródłem jest ciężka choroba bardzo bliskiej osoby. |
|||
|
|
|
|
#1065 | |
|
Zadomowienie
|
Witam
Cytat:
I ja wciągam brzuch od kilku lat nieustannie... Bo gdybym nie wciągała to każdy by się pytał czy nie jestem w ciąży I niewiem jak u Ciebie, ale u mnie żadne diety, ćwiczenia czy kremy nie pomagają. Owszem poprawiają kondycję brzucha, ale on nigdy nie będzie płaski Mam taką budowę i koniec, wszystkie kobiety w mojej rodzinie mają duże brzuchy więc i na mnie to spadło. Tyle że ja już nie potrafię się z tym pogodzić. U mnie wygląda to tym gorzej, że ja jestem szczupła (55kg, 167cm wzrostu), mam szczupłe ręce i łydki aż za bardzo, reszta części ciała w normie a brzuch jak w ciąży Nawet tyłek mam mały...Nawet neiwiesz jaki mnie paraliżuje strach, jak sobie pomyślę że będę musiała się rozebrać przed moim obecnym TŻem (znamy się krótko więć jeszcze mnie rozebranej nie widział, ale to raczej nieuniknione). A jak wczoraj byłam na plaży to myślałam że umrę ze wstydu... bo oprócz ogromnego brzucha mam jeszcze straszny cellulit Mam takiego doła.. No i standardowo przed okresem jestem więc sobie pozwoliłam dzisiaj np na lody a wieczorem będę miała wyrzuty sumienia i będę pytała samą siebie po co te głupie lody jadłam i że jestem beznadziejna bo nawet schudnąć nie umiem Sama się nakręcam... Tylko raz w życiu (nooo tzn od dobrych kilku lat, bo wcześniej prawie wpadłam w anoreksje, miałam możę wtedy 13 lat to byłam przeraźliwei chuda, ale odkąd już jestem zdrowa) miałam płaski brzuch... ale wcale nie byłam wtedy z tego zadowolona. To było na początku tego roku, styczeń, może luty. Byłam na diecie i nieświadomie zjadałam dziennie około 600kcal, co doprowadziło do utraty 3 kg w ciągu 1,5 tyg i choć brzuch miałam płaski to wyglądałam za chudo Zero biustu, tyłka, nogi jak patyki... Ja nie mogę sobie pozwolić na schudnięcie bo wyglądam niekorzystnie dlatego od 1,5 tyg ćwiczę. Mam nadzieję że choć trochę da to jakieś efekty. Z pół godz temu widziałam się z kolegą i powiedział że mam taki fajny twardy brzuch i pytał czy coś ćwiczę. Także możęmy się wzajemnie wspierać. Mi też się przyda motywacja, przynajmniej do ćwiczeń bo z diety zdezygnowałam. I tak mi to nic nie da. I głowa do góryJako żę mam zły dzień i nie chce was zarazić podłym nastrojem to kończę na dzisiaj pisanie. Miłęgo dnia
|
|
|
#1066 |
|
Zakorzenienie
|
Witam i przesyłam buziaki bo widzę ze cos tu ponuro troszkę...
na temat figury i kompleksów na tym punkcie mogłabym referaty pisać bo znam problem z autopsji. ale Wam daruję na brzuch polecam ćwiczenia- aerobiczną 6 weidera oraz pilates |
|
|
|
|
#1067 | |||||
|
Zakorzenienie
|
U koleżanki jestem - powrót pasożyta
![]() Nieeeeeeee ![]() A tak na poważnie to nie mam dużo cierpliwości do małych dzieci - aż strach pomyśleć co będzie jak będę miała własne Chociaż z tym internetem w zamian to byłaby fajna sprawa ![]() Cytat:
Niestety u mnie z tą dyscypliną i cierpliwością to tak trochę na bakier... ![]() I masz rację - jeśli się odchudzać to dla siebie ![]() Ale mam nadzieję, ze mi się uda... Też żałuję, że nie mam nikogo z kim mogłabym ćwiczyć ![]() Cytat:
![]() Ale i tak mu się nie pokaże ![]() Kiedy powiedziałam TŻ, ze myślę o tym, żeby zrezygnować ze słodyczy i żeby trochę się odchudzić stwierdził, ze jesli uważam, ze tak będzie lepiej i lepiej będe sie z tym czuła to czemu nie - czy to oznacza, ze on myśli, że jestem gruba i musze się odchudzać? ![]() A jak pomyslę, ze będę musiała zrezygnować z takich pyszności jak pizza, kebab, lody... ![]() Chociaż ostatnio czytałam, ze lody wcale nie są takie tuczące jak się ludziom wydaje Srednio maja tyle kalorii co serek homogenizowany ![]() Cytat:
Jestem zagorzałą przeciwniczką farbowania (ciekawe jak długo) ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wprawdzie mam stepper w domu ale jak już wspominałam obecnie służy mi jako wieszak na ubrania...
|
|||||
|
|
|
|
#1068 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój super płaski już nigdy nie będzie ale chciałabym, żeby się chociaż odrobinę zmniejszył... Cytat:
Nie potrafię zrezygnować ze słodyczy a od lodów jestem normalnie uzalezniona ![]() Cytat:
U mnie wygląda to mniej więcej tak: duży brzuch, dosyć duży biust, zbyt grube nogi a konkretnie uda itd. Jak na siebie patrzę to normalnie się załamuję... Z proporcjami też nienajlepiej - mam 160 cm wzrostu i ważę ok 65 kg... Jak ostatnio weszłam na wagę przeżyłam szok, bo do tej pory ważyłam max 58... ![]() Ostatnio po przeczytaniu jakiegoś artykułu zaczęłam się zastanawiać czy ja nie mam przypadkiem otyłości brzusznej... ![]() Żadne diety, ćwiczenia nie dają rezultatu, kiedyś próbowałam tylko brak wyników strasznie mnie zniechęcał... Tzn może jeszcze widziałam jakies efekty na nogach - były troszke jakby ładniej ukształtowane a nie same zwały tłuszczu Ale jeśli chodzi o brzuch to nic...kompletnie nic... ![]() No ale nic, nie warto się zadręczać - przynajmniej tak się pocieszam... Zastanawiam się tylko co zrobić z taką ilością ubrań, które są na mnie za szczupłe (normalnie baleronik) - wyrzucić czy czekac az może schudnę i znów będę mogła w nich chodzić bo strasznie mi sie podobają i jak pomyślę, ze miałabym sie ich pozbyć... ![]() Cytat:
Jesli chodzi o ćwiczenia to u mnie jest teszcze taka trudnośc, ze mam strasznie mały pokój i nawet nie mam jak się tak położyć, żeby robić brzuszki...
|
||||
|
|
|
|
#1069 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Taka jest złośliwość losu, że jak pokupujesz same luźne ubrania, a te w mniejszym rozmiarze wyrzucisz, łatwiej schudniesz ![]() Jak masz jakieś w których mało chodziłaś, nie zniszczone - może odsprzedaj (allegro?) oddaj zamiast wyrzucać? Oczywiście jeśli się zdecydujesz ich pozbyć Jednak kupowanie nowych to duży wydatek, trzeba pamiętać.Otyłość to nei jest na pewno, masz normalną wagę Ewentualnie figura jabłko.6 weidera, a6w.. pisz w google najlepiej. Są to intensywne ćwiczenia na brzuch, z tym że zaczyna się od jednego powtórzenia serii ćwiczeń (kaźde x6), z każdym dniem robi się trudniej, tak więc mieśnie cały czas ćwiczą. Ja nie skończyłam wszystkich serii, doszłam do momentu w którym były 3 serie i 12 czy 16 powtórzeń w ćwiczeniu - ale efekty były widoczne już na tym etapie
|
|
|
|
#1070 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Jak będę miała więcej czasu to na pewno poszukam i mam nadzieję, że będę miała tyle silnej woli, zeby ćwiczyć
|
|||
|
|
|
|
#1071 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sa one monotonne ale efekty wspaniałe - nigdy nie udało mi sie ukończyc tych ćwiczeń - doszłam do chyba 17 dnia ale widziaąłm efekty - zarys mięśni na moim bardziej płaskim brzuchu ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=41088 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=196502 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=257985 |
|
|
|
|
|
#1072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzeba się przede wszytskim pozytywnie nastawić![]() Co do silnej woli - też mi się wydawało, że nie mam. Kiedyś dzień bez czekolady był dniem straconym Teraz nie pamiętam, kiedy ją ostatnio jadłam Z tego, co opisujesz, to przynajmniej jesteś zbudowana proporcjonalnie Ja mam minibiust brzuch zależy od nia i wystający tyłek oraz za grube uda.. Pomyśl sobie, jak to wygląda..Co do ubrań - mnie motywują te za małe W swoim najgorszym okresie kupiłam specjalnie za małe spodnie i schudłam do nich
|
|
|
|
|
|
#1073 |
|
Zakorzenienie
|
ok jutro jade zegnam sie bo juz nie wejde na wizaz
|
|
|
|
|
#1074 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny ale aerobiczna 6 weidera jest na ukształtowanie mięśni brzucha, a jak ktoś ma gruby brzuch i dużo tkanki tłuszczowej to nic nie da. Niewiem czy Finlorze to pomoże. Ja wytrzymałam do 26 dnia i nie widziałam efektów
Lepiej w moim przypadku sprawdza się połączenie delikatnej diety + krem wyszczuplający + masaże + ćwiczenia Ja chcę mieć taki brzuch z Tamilee Webb- swoją drogą bardzo intensywne. Ćwiczyłam dopeiro 3 razy i widzę efekty.
|
|
#1075 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry [a w zasadzie dobrywieczór] mianiaczki
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
A akcja z olejkiem rozbrajająca Cytat:
Przede wszystkim podstawą jest akceptacja samej siebie- to jest połowa sukcesu- łatwiej zrzucic parę kilo jak sie o nich ciągle nie myśli. I więcej zdrowego jadła (zamiast słodyczy i pustych kalorii). Do tego jakieś ćwiczonka (ale lekkie- zeby zbic tłuszczyk a nie dorobić się mieśni jak Pudzian) i rezygnacja z kolacji. I wiara w siebie
|
|
|
#1076 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Tak wygląda virtual_reality i jej włosy
Na specjalne życzenie Porcelain ![]() http://images34.fotosik.pl/327/1bbd529bf8f6ad99med.jpg |
|
|
|
|
#1077 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1078 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dobra
Ja już po pierwszym dniu ćwiczeń![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Przynajmniej u mnie, bo wtedy szkoda mi niszczyć te pare dni![]() Cytat:
![]() Mirelka to udanego wyjazdu i podrywu Włochów Pamiętaj o kartkach i prezentach dla Włosomaniaczek![]() Cytat:
Cytat:
![]() I jakie włosy
|
||||||||
|
|
|
|
#1079 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bez diety.z Tamilee też ćwiczyłam i efekty były mniejsze.
|
|
|
|
#1080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w zasadzie to przydaoby się do nich wrócić... tak mnie natchnełyście że niewiem czy dzis nie zacznę ![]() a tamilee web znam i tez byłam z cwiczeń zadowolona - wykonywane regularnie przyniosły efekt - choć bardziej podobają mi się jej ćwiczenia na posladki niż na brzuch ale i jedne i drugie dawały u mnie efekt.
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:20.

a chciałabym, chciała
Więc przynajmniej kiedy brata nie ma korzystam z netu 

To trzymam mocno kciuki
Powiedz słodyczom basta i przyłóż się do tych ćwiczeń