Włosomaniaczki :D - część III - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-07-27, 14:24   #1021
virtual_reality
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach

Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Cytat:
Napisane przez Lanessa Pokaż wiadomość
http://www.chalupy3.pl/ocampingu.php

Balabys sie? moja rodzina byla tam wielokrotnie-bezpiecznie, fajnie.
Jak nie znajde nic innego to chyba sie przemoge, ale nie moge sobie wyobrazic samotnych nocy... bez zamkna w drzwiach
virtual_reality jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-27, 15:11   #1022
karla_92
Zakorzenienie

Dzień dobry Maniaczki

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Muszę się wyżalić Ostatnio na osiedlu jakieś dresy grasują Najgorsze jest to, że to chyba jacyś moi sąsiedzi z pobliskiego bloku, bo czasem słyszę ich bardzo interesującą konwersację - co drugie słowo to k****. Uwielbiam nocne spacery i ostatnio zawsze jak gdzieś wybywam wracam sobie na nóżkach do domu i wczoraj miałam nieprzyjemność natknąć się na tych kolesi. W sumie nie spotkałam się z nimi w twarzą w twarz, bo jakiś sympatyczny pan mnie ostrzegł, że go zaczepili i on pomimo tej muskulatury jaką prezentował bardzo się przestraszył Najgorsze, że stali właśnie w miejscu gdzie ja muszę przejść żeby dojść do domu No i jak na zawołanie zjawili się policjanci i wróciłam do domu pod sympatyczną eskortą Ale powiem szczerze, że pierwszy raz w życiu się przestraszyłam. Często mi się zdarza spacerować w środku nocy ale nigdy jeszcze tak się nie bałam Do tej pory mimo dzików uważałam moje osiedle za bardzo bezpieczne.
U mnie tez bardzo często stoją pod klatkami. Mimo że mnie jakoś bezpośrednio nie zaczepiają (wiedzą żem miejscowa i poniekąd znam "ich ludzi") to czasem słysze jakieś chamskie tekty, albo bezczelny śmiech

Cytat:
Napisane przez noell88 Pokaż wiadomość
Weroniko-udanego wyjazdu! a gdzie lecisz? i nie zapomnij nam wysylac troche pozytywnej energi
I nie zapomnij o kartkach

Cytat:
Napisane przez Porcelainnn Pokaż wiadomość
To ja tylko powiem, że WIDZIAŁAM WŁOSY MARZENKI ! Ta długość, te zadbana końcóweczki i śliczny baleyage Virusia jest prześliczną, super zgrabną młoda mamą, nie dajcie się zwieść temu, co wypisuje o jakiś tam kompleksach.
No Marzenka czekamy na te zdjęcia
Ciekawośc mnie zżera

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
Aha, zaraz Wam pokażę kolejne decu (prezent dla szwagierki na imieniny na jutro, napiszcie czy się nada, czy totalny obciach, bo jak wszyscy napiszecie, że nie pasuje, to jutro zdążę coś kupić ) Już pomijam, że całą noc mi się śniło, że Jej się kompletnie nie podobało i zniszczyła to (ale mam sny - oby nie prorocze )

Edit:
Dodałam zdjęcia, proszę o obiektywizm, żebym się jutro nie musiała za siebie wstydzić Dodam, że szwagierka jest fanką storczyków i rafaello
Śliczności Ja bym się bardzo cieszyła gdybyś mi zrobiła taki komplecik Urodziny mam w styczniu to masz jeszcze troche czasu
karla_92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-27, 15:11   #1023
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez virtual_reality Pokaż wiadomość
Prosze mnie jakos pocieszyc
Załamałam sie własnie Cały czas czekam na upragniony wyjazd nad morze, a tu lipa, chyba nie pojade Tzn kuzynka z którą mialam jechac chce przełożyc, a ja nie wytrzymam juz dłuzej w domu bo oszalaje do reszty. Powiedzcie mi jechac samej? Gdyby nie fakt ze nocleg w ciemno (pokoj 1os) bedzie ciezko znaleźć to juz bym byla spakowana Musze podzwonić nóz widelec cos znajde

A tak zmieniając temat to pomogłyscie mi bardzo i wygrzebałam sobie hobby, tzn to narazie "szkic" ale lepsze to niż nic Doszłam do wniosku ze chcialabym zrobic kurs wizazystki, jak chirurg pozwoli to wrócę do pływania, zawsze kochałam to robić, posuzkam jakiejs damskiej sekcji kickboxingu (szukałam juz w zeszłym roku ale damskiej nigdzie ni ma ), bede zbierać na kurs pilota awionetki i w koncu przełamie sie do podrózy w pojedynke (zawsze lubiałam ale samej sie bałam a nie mam z kim...).
No to tyle moich porannych rozwazań
To trzymam kciuki za te plany
A co do podróży to ja bym zapewne pojechała Z tym że ja jestem typem samotnika i lubie przebywac sama

Cytat:
Napisane przez xyoko Pokaż wiadomość
Dziewczyny jestem znowu podłamana włosami. Chyba powinnam je ściąć, ale koszmarnie wyglądam w krótkich Właśnie posiedziałam z gloria, jak spłukiwałam, zobaczyłam, że lecą strasznie, wtarłam jantara, ale to juz 3 buteleczka a efektów zero Oglądałam wczoraj zdjęcia z wesela koleżanki, na którym byłam miesiąc temu i to mnie dobiło. Wiadomo, że na zdjęciach patrzy się na siebie inaczej niż w lustrze. Mi się rzuciło w oczy to, jak mało mam włosów..
Może odstaw już tego Jantara i przerzuc się na coś innego?

Cytat:
Ja twygladam koszmarnie juz teraz czuje sie strasznie zle, jesli ladnie wygladam, to wtedy gdy oszukuje ludzi peruka, nie ma we mnie nic.. ..
Co to za gadanie? Nawet nie waż się tak mówic
Stary 2008-07-27, 15:26   #1024
virka
Zakorzenienie

Tak na szybko wielki buziak dla każdej :

Cytat:
Marzenko ja bardzo bym się ucieszyła z takiego prezentu Byłabym bardziej szczęśliwsza niż gdybym dostała nie wiadomo jakie drogie cacko (no oprócz obiektywu makro rzecz jasna) Uważam, że taki prezent od serca, któremu poświęciliśmy duszo czasu i pracy jest najpiękniejy. A Twój z całą pewnością taki jest

Cytat:
Decu piękne, szwagierka bedzie na pewno powalona na kolana Tym bardziej, że wzięłaś pod uwagę to, co lubi Prezent śliczny, pomysłowy, i - co najważniejsze - od serca

Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa Pokaż wiadomość
Virka tyś jest niemądra przecież śliczne to zrobiłas i nie takie oklepan i tandetne jak w sklepie tylko serio śliczne przyjdziesz na moje imieniny

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
Marzenko śliczności chętnie przyjęłabym taki prezent. Jak już dziewczyny wspomniały- jest tym bardziej wartościowy, że włożyłaś w niego dużo pracy i serca. Piękny- bardzo mi się podoba.

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Śliiiiczne Jak najbardziej nada się na prezent dla szwagierki
Możesz napisać, jak zrobiłaś te storczyki? Ręcznie malowałaś, wycięłaś skądś

Edit: Bo przedtem się spieszyłam i zapomniałam napisać. Storczyki to wzór z serwetki ryżowej

Cytat:
Napisane przez karla_92 Pokaż wiadomość
Śliczności Ja bym się bardzo cieszyła gdybyś mi zrobiła taki komplecik Urodziny mam w styczniu to masz jeszcze troche czasu

Dziewczyny bardzo się cieszę, że Wam się spodobało, mam nadzieję, że szwagierce spodoba się tak samo
Powiem Wam szczerze, że to "lekki" stres wręczać, takie prezenty robione przez siebie...Więc zaraz idę pełna obaw (ale w razie co będzie na Was, bo stwierdziłyście, że się nadaje , więc raz kozie śmierć)
Pięknie Wam dziękuję, trochę lżej mi na duchu

Ale mam już od Was zamówień na prezenty...

Znikam, bez szczegółowego nadrabiania, trzymajcie kciuki

Edytowane przez virka
Czas edycji: 2008-07-27 o 22:02
virka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-27, 16:05   #1025
xyoko
Zakorzenienie

Cytat:

Takie jedne problemy.

W sumie ja nie mam aż tak bardzo jasnych tych brwi i dodatkowo rzepe w nie wcieram, żeby je przyciemnić. Jak nie uzyskam upragnionego rezulatu to może skuszę się na taką hennę Kiedyś w kosmetycznym natknęłam się na taką specjalną do brwi, ale w końcu nie kupiłam, bo się przestraszyłam, że razem z włoskami mi się skóra zabarwi

Oj Gosiu na pewno nie jesteś wobec siebie obiektywna. Już my Cię tu musimy oblookać, bo na pewno nie jest aż tak źle Na przykładzie Naszej Marzenki mogę stwierdzić, że często siebie i naszych kłaczków niedoceniamy Odchudzasz się nadal?
Za rozwiązanie problemów trzymam mocno kciuki

Z tego, co wiem, są 2 rodzaje henny (przynajmniej w salonie, w którym ja farbuję brwi ), ziołowa i żelowa. Ziołowa trzyma się dłużej, za to żelowa nie zabarwia skóry, tylko same włoski Ja zawsze decyduję się na żelową i nie miałam nigdy problemów

Odchudzać się raczej nie odchudzam (ale nie jem słodyczy, bo się już odzywyczaiłam ), ale chudnę chyba nadal To pewnie przez stres, tak samo jak to wypadanie..(tzn, to taka moja diagnoza, bo wyniki różnych badań nie wykazały przyczyny..)

Cytat:
może nie jest tak źle jak myślisz. Pamiętaj, że oceniając siebie nie jesteśmy obiektywni. Może wstaw zdjęcie
Juz któryś raz się wymiguję W internecie nie wstawiam swoich zdjęć... Ale jak mi się uda obczaić, jak tu stworzyć galerię z widokiem tylko dla znajomych, to może się przełamię I muszę jeszcze doczytać w regulaminie, w razie czego, czy usuwanie zdjęć z takiej galerii jest karane

Cytat:
Wcieraj Seboradin, WAX'uj się, wcierki ziołowe i powoli do przodu
Dzięki Chyba faktycznie spróbuję jeszcze ten seboradin.

Cytat:
Może odstaw już tego Jantara i przerzuc się na coś innego?
Jantar tak zachwalany, że sobie wmawiam, że w końcu i mi pomoże Ale może masz rację.

Cytat:

Dziewczyny bardzo się cieszę, że Wam się spodobało, mam nadzieję, że szwagierce spodoba się tak samo
Powiem Wam szczerze, że to "lekki" stres wręczać, takie prezenty robione przez siebie...Więc zaraz idę pełna obaw (ale w razie co będzie na Was, bo stwierdziłyście, że się nadaje , więc raz kozie śmierć)

Dziękuję za buziaka

Szwagierka na pewno będzie zachwycona, ale i tak trzymam kciuki
xyoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-27, 16:10   #1026
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Juz któryś raz się wymiguję W internecie nie wstawiam swoich zdjęć... Ale jak mi się uda obczaić, jak tu stworzyć galerię z widokiem tylko dla znajomych, to może się przełamię I muszę jeszcze doczytać w regulaminie, w razie czego, czy usuwanie zdjęć z takiej galerii jest karane
albo wstaw na jakimś portalu ze zdjęciami i wyślij na PW- a po jakimś czasie usuń.
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-27, 16:22   #1027
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:

Trzymamy, trzymamy Nawet bez tego prezent się napewno spodoba

Cytat:
albo wstaw na jakimś portalu ze zdjęciami i wyślij na PW- a po jakimś czasie usuń.
np. tu http://pl.fotoalbum.eu/
Stary 2008-07-27, 16:55   #1028
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez noell88 Pokaż wiadomość
blondee- gratuluje to zaczynamy studiowac na tej samej uczelni, tylko ze ja jestem autochtonem jak cos to mozesz smialo pytac. z tego co Dotka Ci pisala...ja mysle, ze na tych niebezpiecznych dzielnicach po prostu nie bedziesz bywac, bo po co? ani tam uczelni, ani jakis fajnych rozrywek, a zakupy mozna gdzie indziej. napisze Ci tylko zebys lepiej omijala z daleka Gdynie Chylonie-Leszczynki-Grabowek(w kolejnosci od Redy do Gda jadac skm), Gdańsk Żabianka i Wrzeszcz- po lewej stronie torow(kierujac sie do glownego)

rany Reda, niezazdroszcze-ok 55 minut kolejka bedziesz jechala...ale przynajmniej bankowo bedziesz miala miejsce siedzace i zdazysz sobie cos powtorzyc

nie wiem czy znasz portal www.trojmiasto.pl -bardzo przydatna stronka, tam jest dobra mapa i mase rzeczy.

-------
no a ja wkoncu wybralam skandynawistyke. ciezko bylo podjac ta decyzje, az mi sie niektore zwoje mozgowe poskrecaly w druga strone, ciezko nad tym myslalam . moneta tez mi przyznala racje
wizaz jest magiczny! dzieki niemu mam juz 3 kolezanki z 3miasta! [w tym jedna z wydzialu a jedna z uczelni]
napewno bede pytac, bo niewiele wiem. chociaz mam caly wrzesien na oswojenie sie z tz z miastem... btw, w redzie bede mieszkac tylko przez wrzesien od pazdziernika musze juz miec cos swojego i blizej...
co do tych dzielnic to po prostu wole wiedziec, ktorych unikac. nie lubie kusic losu a mam dziwna sklonnosc do wpadania w tarapaty niestety... dlatego wole wiedziec co i jak. za stronke dziekuje, napewno przejze
skandynawistyka... zazdroszcze!! jak uczylam sie szwedzkiego to zakochalam sie w tamtych rejonach, jezyku, kulturze... bedziesz musiala zdawac relacje jak zajecia!
Cytat:
u mnie jest 10min na plaze z Zabki. po prostu sa czesto w nocy imprezy i nie warto, bo nie lubie pijackich podrywow.

Nie, nie, nie, NIE OMIJAC CI ZABIANKI! Od zygoty tu mieszkam, moje drogie, znam jak wlasna kieszen i nigdy nie spotkalo mnie nic zlego.
Gdansk nie jest jakims skupiskiem psycholi. Jak ma zdarzyc sie cos zlego, to sie zdarzy, mnie w kazdym razie spotkalo w domu i nie musialam wychodzic tylkiem na swoje osiedle
poza tym Zabianka jest urocza, zielona w moim obszarze.
Inna sprawa, mam zaprzyjazniona pania od rzepki i zaprzyjaznione panie w drogeriach ktore wytrzymuja ze mna i po pol godziny jak marudze nad skladami
I kocham ta swoja Zabianke(mieszkam na Szyprow, granicze z Sopotem-obok stadnina konna, Sopocki hipodrom)

Co do tego, ze wyladowalyscie w Gda...strasznie sie ciesze
Zgodzi sie ktoras na jakis kosmetyk na spole? Np. olej avokado albo matrixa biolage balsam?

Wrzeszcz? Czesto tam bywam, nic zlego nie zauwazylam.
Aha, bardzo wazny punkt:

Za lotnia i przed ETC, tam gdzie Biedronka, jest mala, bardzo tania i naprawde smaczna piekarnia. ul Zwirki i wigury
Za 5 zl kupisz siatke ciastek, chleb i jagodzianke. Chodze tam zawsze po szkole z przyjaciolka z 4 zlotymi, kupujemy faworki, wychodzi ich cholernie duzo i nie mozemy ich zjesc we dwie do konca dnia (obie charakteryzujemy sie wielkim pociagiem do slodkosci ). BARDZO czesto tam bywam.

Tak czy siak to jest miejsce, gdzie trzeba sie duac, gdy ma sie dyche i zaprosilo sie gosci.
no! i w koncu mamy jakas spolecznosc 3miejska na wlosomaniaczkach! [krakowianki narobily smaka na poznawania sie i spotkania w realu]
i musze sie przyznac, ze jestem dumna, ze moge do niej przynalezec! kurcze, juz sie czuje gdanszczanka, mam nadzieje, ze moge...
piekarnie sprawdze napewno! chociaz ja bardzo lubie bio piekarnie przy gb aaa, a macie w gdansku jakis taki targ warzywno owocowy? przewaznie w kazdym miescie jest taki, raz w tygodniu. bylabym wdzieczna za wszelkie info plus adresy piotra i pawla i/lub almy!
Cytat:
Iza szczerze gratuluję
Nie ma to jak studiować to co się chciało
powiem ci to po pierwszym semestrze ale mam nadzieje, ze sie nie zawiode!
Cytat:
Iza Bardzo Ci gratuluję! Świat należy do Ciebie. I trochę już zazdroszczę Morza na co dzień...
kurcze, powoli sama zaczynam sobie zazdroscic!
Cytat:
Edit:
Dodałam zdjęcia, proszę o obiektywizm, żebym się jutro nie musiała za siebie wstydzić Dodam, że szwagierka jest fanką storczyków i rafaello
ekhem... ty to SAMA malowalas...?
Cytat:
Załamałam sie własnie Cały czas czekam na upragniony wyjazd nad morze, a tu lipa, chyba nie pojade Tzn kuzynka z którą mialam jechac chce przełożyc, a ja nie wytrzymam juz dłuzej w domu bo oszalaje do reszty. Powiedzcie mi jechac samej? Gdyby nie fakt ze nocleg w ciemno (pokoj 1os) bedzie ciezko znaleźć to juz bym byla spakowana Musze podzwonić nóz widelec cos znajde
jedz! a kuzynka niech dojedzie np! takie samotne wyjazdy maja swoj urok, daja pole manewru bo nie musisz liczyc sie ze zdaniem drugiej osoby. mozna spokojnie zajac sie soba, odpoczac, przemyslec to i owo, wyciszyc sie. ale co za duzo to nie zdrowo
Stary 2008-07-27, 17:43   #1029
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Fajnie to ujęłaś

a co w tym fajnego?
Cytat:

jak tak sobie zacytowałam twoją wiadaomość i wyskoczył mi 6 buziaków pod sobą to sobie myśle ze wszystkei dla mnie (tylko nie pozbawiaj mnie tej nadziei)

ale jestem skonana, wyprasowałam połowe swojej szafy, wyprała troche rzeczy, skróciłam ramiączka w bluzce, posprzątałam troche w kuchni, posprzątałam swinkom, wymyłam walizke i buty i umieram a jeszcze na orbiterku dzis musze pocwiczyc
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-27, 19:29   #1030
atsenka
Zadomowienie

Witam
Ale się dziś naopalałam Ale tyłek i nogi z tyłu chyba spaliłam bo boli, czerwone i swędzi

Cytat:
wybacz, teraz mi sie bedziesz z Anią kojazyc i juz
Kasia Kasia Kasia... zapamiętać
Nie szkodzi Mój błąd.
Aaa właśnie... mówiłaś żę odżywka obłędnie pachnie. Ja zakupiłam tej firmy spay do włosów nabłyszczający z filtrami. Zapach cudowny

Cytat:
Gratuluję skończenia kursu!
Dziękuję

Cytat:
Może się wybierzesz na kolejne spotkanie do Krakowa ?
Bardzo chętnie, jeśli tylko będę wtedy w Polsce

Cytat:
A na kiedy kuzynka chce ten wyjazd przełożyć? Ja proponuję pojechać samej i poczekać aż kuzynka do mnie dojedzie A wypad samej również ma swoje plusy- sprawdzone na własnej skórze.

Hmm coś mi cytować nie chce... No nic, co pamięam to napiszę

virka- prezent jest super. Szwagierce napewno się spodoba

karla - zapomniałam Ci napisać odnośnie tego że z Kielc jesteś, mieszkasz w takim razie tylko 60 km ode mnie

Mirelkaaa- ale się narobiłaś. Chciało ci się w taki upał? Ja dziś leniuchowałam ale ćwiczenia też mnie czekają- udręka! Ja ćwiczę z Tamille Webb, po 15 min ćwiczeń jestem wykończona, ale za to jakie efekty! Mam nadzieję że starczy Ci sił n a orbiterek

A mam jeszcze pytanko do Jolie- to twoje psikadło prteinowe nie obciąża włosów? Bo moje ostatnio wszystko obciąża, będę chyba zmuszona wymienić/ sprzedać ten olejek do włosów co zakupiłam w UK bo mimo żę efekt daje fajny i skład ma super to niesamowicie mi obciąża włosy, nawet nałożony przed myciem i porządnie spłukany A potrzebuję porządnego nawilżenia

HMm... a tak w ogóle to ja też nigdy się nie ujawniłam na włosomaniaczkach Ale neiwiem czy by mi starczyło odwagi.

MIłego końca weekendu życzę wszystkim

Instagram
http://instagram.com/through_the_world_
atsenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-27, 19:53   #1031
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atsenka Pokaż wiadomość
A mam jeszcze pytanko do Jolie- to twoje psikadło prteinowe nie obciąża włosów? Bo moje ostatnio wszystko obciąża, będę chyba zmuszona wymienić/ sprzedać ten olejek do włosów co zakupiłam w UK bo mimo żę efekt daje fajny i skład ma super to niesamowicie mi obciąża włosy, nawet nałożony przed myciem i porządnie spłukany A potrzebuję porządnego nawilżenia
nie- ale nawet jesli dla kogoś byłoby za ciężkie to zawsze można zrobić o mniejszym stężeniu.
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-07-27, 19:54   #1032
Porcelainnn
Zadomowienie

Cytat:
Super (wypróbowana wczoraj) odzywka Charles Worthington, shine cos tam, bardzo fajna rzecz
Już skojarzyłam, pisałaś kiedyś o niej. Virtual , wklej kiedyś zdjęcie swoich włosków (robię przymilną minkę
Cytat:
Witam
Dziś skończyłam kurs
Muszę ejszcze tylko zdać teoretyczny i czekać cierpliwie na egzamin

Dziękuję I jak Ci się podoba brąz na brwiach? Mam zbliżony kolor włosów do twojego i jasną karnację i się waham między grafitem a brązem.No to było do przewidzenia W końcu z włosomaniaczek piękne dziewczyny Też bym chciała podziwiać Marzenki włosy, moje takie zmarnowane, może bym się w końcu za nie wzięła, jakaś motywacja by była

A tak w ogóle to szykuję się na imprezę, moja przyjaciółka ma urodziny Mam nadzieję że zabawa będzie udana.

Buziaki dla wszystkich

[/i]

Trzymam kciuki za kurs

Ja zdecydowanie wolę brązik, wygląda naturalniej. Kiedyś miałam straszną przygodę z henną To byłó 2 lata temu, gdy wybierałam się do domu TŻ pierwszy raz. Zaznaczyłam, ze chcę brązową... Po zmyciu przejrzałam się w lustrze i moje brwi wyglądały jak namalowane flamastrem Były czarne, grube i paskudne I zupełnie nie pasowały do mojej bladej twarzy i jasnych włosów... Fryzjerka szorowała je tak by zmyć hennę, że aż pod brwią zrobiła mi się ranka. W domu próbowałam wszelkich możliwych sposobów żeby to zmyć, ale nic nie działało. Na drugi dzień pojechałam do TŻ. Wymalowałam się, więc jeszcze nie wyglądało to najgorzej. Jednak wieczorem, gdy byłam już w piżamie TŻ rozmawiając ze mną bardzo dziwnie na mnie patrzył... gdy zapytałam o co chodzi zapytał... ' Kochanie, ale tty chyba nie zmyłaś makijażu do końca?' Zrobiło mi się wtedy strasznie głupio, ale opowiedziałam mu całą historię. Do dziś pyta czy czasem nie chcę zafundować sobie czarnych brwi

Cytat:
dobry wieczór

Ale Wam zazdroszczę tego spotkania
Xyoko, koniecznie napisz mi na PW jak będziesz w Krakowie

Cytat:

Emilko bardzo Ci dziękuję, za tyyyyyle komplementów Ale na większość z nich mam inne zdanie, ale, żeby nie było, żem chłonna komplementów przemilczę i ładnie podziękuję

Ha To musimy powtórzyć obżarstwo lodowe i zagryźć zapiekankami
A Julcia, pierwsze co zrobiła, jak przyszła do domu, to poleciała do Taty pokazać jakie ma pomalowane usta szminką
Viruś Lody przegryzane zapiekanką brzmią super. Później można popić jeszcze lampką białego orzeźwiającego wina, będzie mix

Ja Ci nie mówiłam, ale strasznie sie stresowałam spotkaniem z Tobą. Tzn. spotkaniem moich włosów z Tobą A i tak wszelkie zabiegi ppielęgnacyjno-modeluujące zniszczył deszcz i pudel Los jest czasem przekorny

Cytat:
Aha, zaraz Wam pokażę kolejne decu (prezent dla szwagierki na imieniny na jutro, napiszcie czy się nada, czy totalny obciach, bo jak wszyscy napiszecie, że nie pasuje, to jutro zdążę coś kupić ) Już pomijam, że całą noc mi się śniło, że Jej się kompletnie nie podobało i zniszczyła to (ale mam sny - oby nie prorocze )

Edit:
Obiektywnie: śliczne Jestem naprawdę pod dużym wrażeniem. I też uwielbiam orchidee. Do takiego talerzyka/podstawki można jeszcze napuścić wody i dać takie unoszące się, kryształowe kamyczki po powierzchni. I to Rafaello też na 100% się spodoba

Cytat:
Ja też nie mam na myśli niewiadomo czego, ale u mnie podobnie jak u Ciebie czystość i koniecznie łazienka Nie śpiwór, stodoła i siano Ale chyba jednak się zdecyduje - w końcu raz się żyje Tylko boje się, że wyszstko zepsuje Znam siebie i jak mi coś nie pasuje to jestem chodzącym koszmarem
Kwestia pogrubionym drukiem - mam tak samo
I też bym się zastanawiała, jednak, gdyby pojawiła mi się możliwość takiego wyjazdu, to prawdopodobne, że bym spróbowała. Nie można się zamykać na nowe doświadczenia, zawsze w życiu warto spróbować czegoś nowego

Wróciłam znad Kryspinowa (zalew-coś jakby jeziorko i plaża) wreszcie opalona

Virtual- to jest intensywny kurs angielskiego, właśnie zaraz zmykam odrabiać stertę zadania domowego. Czuję się jak w podstawówce

I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
Porcelainnn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-27, 20:21   #1033
virtual_reality
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach

Uwaga Uwaga! Znalazłam nocleg! Jedynke i to za 35zł
Ciesze sie jak dzik dzieki wszystkim za wsparcie
Zaczynam sie pakować tzn w myslach poki co
Porcelain wkleje włoski wkleje a jak, tylko niech bedzie dobra pogoda do robienia fotek, moj aparat jakis dziwny jest, nie potrafie sie nim posługiwac

Edytowane przez virtual_reality
Czas edycji: 2008-07-27 o 21:19
virtual_reality jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-27, 21:51   #1034
virka
Zakorzenienie

Już wróciłam z imienin Chyba się szwagierce trochę podobało, bo od wstępu przed życzeniami, pyta a co to takie ładne (a może z grzeczności...) Ale nie wiem czy się kiedyś zdecyduję jeszcze na robiony prezent, za bardzo się stresuję i do teraz mam wyrzuty sumienia, że może lepiej było kupić coś fajnego...

Cytat:
Już się nie mogę doczekać

Cytat:
Szwagierka na pewno będzie zachwycona, ale i tak trzymam kciuki
Dziękuję za kciuki

Cytat:
Trzymamy, trzymamy Nawet bez tego prezent się napewno spodoba
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość
powiem ci to po pierwszym semestrze ale mam nadzieje, ze sie nie zawiode!
Ok, myślę, że się nie zawiedziesz

Cytat:
ekhem... ty to SAMA malowalas...?
Ja naklejałam (to metoda decoupage, której celem jest, że ma wyglądać jak namalowane )

Stary 2008-07-27, 21:51   #1035
virka
Zakorzenienie

Tradycyjnie drugi

Cytat:
jak tak sobie zacytowałam twoją wiadaomość i wyskoczył mi 6 buziaków pod sobą to sobie myśle ze wszystkei dla mnie (tylko nie pozbawiaj mnie tej nadziei)
Jeden był dla Ciebie, ale żebyś nie czuła zawodu dam CI jeszcze 6

Cytat:
virka- prezent jest super. Szwagierce napewno się spodoba

Cytat:
Viruś Lody przegryzane zapiekanką brzmią super. Później można popić jeszcze lampką białego orzeźwiającego wina, będzie mix
Już nie mogę się doczekać
Cytat:
Ja Ci nie mówiłam, ale strasznie sie stresowałam spotkaniem z Tobą. Tzn. spotkaniem moich włosów z Tobą A i tak wszelkie zabiegi ppielęgnacyjno-modeluujące zniszczył deszcz i pudel Los jest czasem przekorny
I miałaś właśnie takie, jak ja bym chciała mieć, czyli puszyste, a nie gładkie "przylizańce" jak ja

Cytat:
Obiektywnie: śliczne Jestem naprawdę pod dużym wrażeniem. I też uwielbiam orchidee. Do takiego talerzyka/podstawki można jeszcze napuścić wody i dać takie unoszące się, kryształowe kamyczki po powierzchni. I to Rafaello też na 100% się spodoba
Dziękuję Ci ślicznie

Stary 2008-07-27, 22:23   #1036
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Witam

Mirelkaaa- ale się narobiłaś. Chciało ci się w taki upał? Ja dziś leniuchowałam ale ćwiczenia też mnie czekają- udręka! Ja ćwiczę z Tamille Webb, po 15 min ćwiczeń jestem wykończona, ale za to jakie efekty! Mam nadzieję że starczy Ci sił n a orbiterek
ja jestem dosc dziwna osobą bo jak nic nie robie to nic mi się nie chce a jak juz zaczne to i tak jestem zmęczona wiec mi nie zalezy czy bardziej się zmecze
starczyło mi sił, ja cwicze godzinke, bo ciwcze na orbitreku robie brzuszki i się rozciągam

Cytat:
Porcelain wkleje włoski wkleje a jak, tylko niech bedzie dobra pogoda do robienia fotek, moj aparat jakis dziwny jest, nie potrafie sie nim posługiwac
to super

Cytat:
Tradycyjnie drugi

Jeden był dla Ciebie, ale żebyś nie czuła zawodu dam CI jeszcze 6

Już nie mogę się doczekać

I miałaś właśnie takie, jak ja bym chciała mieć, czyli puszyste, a nie gładkie "przylizańce" jak ja

Dziękuję Ci ślicznie
wiem ze jeden ale jak zacytowałam twoją wiadomosć to zniknęły wypowiedzi innych i tak fajnie to wyglądało dziękuje
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-27, 22:39   #1037
virka
Zakorzenienie

Cytat:
wiem ze jeden ale jak zacytowałam twoją wiadomosć to zniknęły wypowiedzi innych i tak fajnie to wyglądało dziękuje
Ja wiem, że Ty wiesz Ale skoro nie chciałaś, abym pozbawiała Cię nadziei....

Stary 2008-07-27, 22:51   #1038
Lanessa
Zadomowienie

Cytat:
A ja właśnie z ciekawości przejrzałam sobie wątek "Jak wyglądacie?" na plotkowym, trafiłam na Twoje zdjęcia i chciałam Ci napisać, że masz cudne oczy Piękny kolor, no i to spojrzenie
Dziekuje...Ale sa male w okurach.
Ale w sumie,nie marudze, bo bede miec soczewki..

pokaz fotke.

Cytat:
Za prostownicę
Niedługo już będziesz w Polsce i pobawisz się swoimi mazidłami I sio mi z takim nastawieniem- jesteś naprawdę śliczną osobą z cudownym charakterem
Za prostownice mi sie nalezy

Dziekuje Olu.. Co do mazidel, nie moge sie juz doczekac.
[quote=karla_92;837093

Co to za gadanie? Nawet nie waż się tak mówic
[/quote]
juz nie bede

Cytat:
wizaz jest magiczny! dzieki niemu mam juz 3 kolezanki z 3miasta! [w tym jedna z wydzialu a jedna z uczelni]
napewno bede pytac, bo niewiele wiem. chociaz mam caly wrzesien na oswojenie sie z tz z miastem... btw, w redzie bede mieszkac tylko przez wrzesien od pazdziernika musze juz miec cos swojego i blizej...
co do tych dzielnic to po prostu wole wiedziec, ktorych unikac. nie lubie kusic losu a mam dziwna sklonnosc do wpadania w tarapaty niestety... dlatego wole wiedziec co i jak. za stronke dziekuje, napewno przejze
no! i w koncu mamy jakas spolecznosc 3miejska na wlosomaniaczkach! [krakowianki narobily smaka na poznawania sie i spotkania w realu]
i musze sie przyznac, ze jestem dumna, ze moge do niej przynalezec! kurcze, juz sie czuje gdanszczanka, mam nadzieje, ze moge...
piekarnie sprawdze napewno! chociaz ja bardzo lubie bio piekarnie przy gb aaa, a macie w gdansku jakis taki targ warzywno owocowy? przewaznie w kazdym miescie jest taki, raz w tygodniu. bylabym wdzieczna za wszelkie info plus adresy piotra i pawla i/lub almy!
Bardzo sie ciesze ze info sie przydaja Hah ja sie chetnie spotkam o ile ktos chce ze mna xD
Badz dumna Gdanszczanka
Witam rodowita gdanszczanka sercem i cialem...
A w bio piekarni..przyznam nie bylam.

Cytat:
Super, super, super!
Lanessa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-27, 22:56   #1039
virka
Zakorzenienie

Aha zapomniałam Wam napisać, jak mnie Teść dzisiaj pocieszył (temat zszedł na włosy, pewnej pani, która ma przerzedzenia)...Powiedzi ał:
"Nasza Marzena też będzie łysa, jak nie zetnie tych włosów"...

Stary 2008-07-27, 23:17   #1040
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
A może niedokładnie myjesz? Ja też tak często miałam. Niby włosy nie były tłuste, a jednak były takie przylizane Próbowałaś mieszać ten olejek z czymkolwiek np. miodem, czy jakąs odżywką np. waxem (i tak go zmywasz szamponem zawsze). Będzie się łatwiej zmywać

Cytat:
ja jestem dosc dziwna osobą bo jak nic nie robie to nic mi się nie chce a jak juz zaczne to i tak jestem zmęczona wiec mi nie zalezy czy bardziej się zmecze

Cytat:
Za prostownice mi sie nalezy
To masz

Cytat:
Aha zapomniałam Wam napisać, jak mnie Teść dzisiaj pocieszył (temat zszedł na włosy, pewnej pani, która ma przerzedzenia)...Powiedzi ał:
A nadal wypadają?
Stary 2008-07-27, 23:23   #1041
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
resztę już powiedziałam
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-07-27, 23:24   #1042
virka
Zakorzenienie

Cytat:
A nadal wypadają?
Niby trochę mniej...Ale zabolało...To już nawet nie chodzi tylko o to nieszczęsne wypadanie (choć oczywiście też), ale buduję swoją psychikę w tym temacie od półtora roku (oczywiście włosy też), i jak usłyszałam to zdanie, to utwierdziłam się, że problem jest WIDOCZNY O psychice nie wspominam...

Cytat:
resztę już powiedziałam
Dziękuję Ci BARDZO

Stary 2008-07-28, 06:42   #1043
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Cytat:
U mnie tez bardzo często stoją pod klatkami. Mimo że mnie jakoś bezpośrednio nie zaczepiają (wiedzą żem miejscowa i poniekąd znam "ich ludzi") to czasem słysze jakieś chamskie tekty, albo bezczelny śmiech
U mnie w ciągu dnia ich nie ma, dlatego nawet nie wiem do końca jak wyglądają Sporadycznie tylko słyszę jakieś przeklinanie i śmiechy za dnia. Oni wychodzą dopiero po zmroku - najwdoczniej tak jak ja nie przepadają za tym skwarem. Ale w sumie bałam się tylko tamtego dnia, następnego również spacerowałam i w sumie już było mi wszystko jedno kogo spotkam po drodze. Gdyby człowiek myślał o samych najgorszych rzeczach to chyba by nosa z mieszkania nie wychylał. A ja nie mam zamiaru rezygnować z rzeczy, które lubie mimo wszystko

Cytat:
Za rozwiązanie problemów trzymam mocno kciuki

Odchudzać się raczej nie odchudzam (ale nie jem słodyczy, bo się już odzywyczaiłam ), ale chudnę chyba nadal To pewnie przez stres, tak samo jak to wypadanie..(tzn, to taka moja diagnoza, bo wyniki różnych badań nie wykazały przyczyny..)
Dziękuje

Z tymi słodyczami też tak mam - wogóle nie ciągnie Gosiu bierz TŻ pod pache i zafunduj sobie jakieś beztroskie wakacje, daleko od wszystkich i wszystkiego, żebyś odpoczęła i się aż tak bardzo nie stresowała Wiem, jak to łatwo napisać - trudniej z realizacją

Cytat:

Ja zdecydowanie wolę brązik, wygląda naturalniej. Kiedyś miałam straszną przygodę z henną To byłó 2 lata temu, gdy wybierałam się do domu TŻ pierwszy raz. Zaznaczyłam, ze chcę brązową... Po zmyciu przejrzałam się w lustrze i moje brwi wyglądały jak namalowane flamastrem Były czarne, grube i paskudne I zupełnie nie pasowały do mojej bladej twarzy i jasnych włosów... Fryzjerka szorowała je tak by zmyć hennę, że aż pod brwią zrobiła mi się ranka. W domu próbowałam wszelkich możliwych sposobów żeby to zmyć, ale nic nie działało. Na drugi dzień pojechałam do TŻ. Wymalowałam się, więc jeszcze nie wyglądało to najgorzej. Jednak wieczorem, gdy byłam już w piżamie TŻ rozmawiając ze mną bardzo dziwnie na mnie patrzył... gdy zapytałam o co chodzi zapytał... ' Kochanie, ale tty chyba nie zmyłaś makijażu do końca?' Zrobiło mi się wtedy strasznie głupio, ale opowiedziałam mu całą historię. Do dziś pyta czy czasem nie chcę zafundować sobie czarnych brwi

Przygoda z henną zabójcza Często tak jest - chcemy ładnie wyglądać a tu efekt zupełnie odwrotny od wielkości włożonego wysiłku Z kosmetycznych wpadek zdarzyło mi się zamiast pianki do włosów użyć pianki do golenia Tak bardzo się śpieszyłam, a byłam już dosyć mocna spóźniona, że w pierwszym momencie nawet zapach mnie nie przeraził, a był dosyć specyficzny - jak to męska pianka W konsekwencji byłam mega spóźniona, bo musiałam jeszcze raz głowę myć.

Cytat:
A teść pewnie łysawy i go zazdrość wzięła

Miłego dnia Robaczki
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-28, 08:54   #1044
Finlora
Zakorzenienie

Hej dziewczyny

Zostałam wrobiona w pilnowanie bratanicy wiec pomyslalam, ze zajrze do Was przynajmniej na chwile
Zreszta teraz nie mam niestety czasu bo bratanica (2 latka) jest strasznie absorbujaca-nie mozna zostawic jej nawet na chwile samej bo zaraz cos zmajstruje
Po poludniu przyjdzie mama, zeby mnie zmienic wiec moze bede miala chwile
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-28, 10:10   #1045
karla_92
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Niby trochę mniej...Ale zabolało...To już nawet nie chodzi tylko o to nieszczęsne wypadanie (choć oczywiście też), ale buduję swoją psychikę w tym temacie od półtora roku (oczywiście włosy też), i jak usłyszałam to zdanie, to utwierdziłam się, że problem jest WIDOCZNY O psychice nie wspominam...
Napewno nie jest tak źle. Porcelain pisała że masz świetne włosy, zresztą ja też widziałam wcześniejsze zdjęcia i wcale nie wyglądają na rzadkie Każda się tu nimi zachwycała A te co wypadły odrosną, tylko trzeba cierpliwości

Cytat:
U mnie w ciągu dnia ich nie ma, dlatego nawet nie wiem do końca jak wyglądają Sporadycznie tylko słyszę jakieś przeklinanie i śmiechy za dnia. Oni wychodzą dopiero po zmroku - najwdoczniej tak jak ja nie przepadają za tym skwarem. Ale w sumie bałam się tylko tamtego dnia, następnego również spacerowałam i w sumie już było mi wszystko jedno kogo spotkam po drodze. Gdyby człowiek myślał o samych najgorszych rzeczach to chyba by nosa z mieszkania nie wychylał. A ja nie mam zamiaru rezygnować z rzeczy, które lubie mimo wszystko
Niby tak, ale strasznie nieprzyjemnie jest obok nich przechodzić, a już najgorzej wieczorem jak stoją pod moją klatką

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

Zostałam wrobiona w pilnowanie bratanicy wiec pomyslalam, ze zajrze do Was przynajmniej na chwile
Zreszta teraz nie mam niestety czasu bo bratanica (2 latka) jest strasznie absorbujaca-nie mozna zostawic jej nawet na chwile samej bo zaraz cos zmajstruje
Po poludniu przyjdzie mama, zeby mnie zmienic wiec moze bede miala chwile
Cześć To czekamy na Ciebie Może tym razem akurat ktoś będzie na tych Włosomaniaczkach
Stary 2008-07-28, 11:12   #1046
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć To czekamy na Ciebie Może tym razem akurat ktoś będzie na tych Włosomaniaczkach
Mama już przyszła więc ja też jestem ale jak na razie znów sama
Ehh, stwierdzam, że jak na razie nie mam cierpliwości do małych dzieci
Poczekam na własne
Stary 2008-07-28, 11:39   #1047
xyoko
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
OK, postaram się Chociaż ja nigdy takich rzeczy nie robiłamn (a jestem wybitnym matołem technicznym ), więc może mi to chwilę zająć

Cytat:
Zaraz zobaczę, czy dam radę to obsłużyć

Cytat:
HMm... a tak w ogóle to ja też nigdy się nie ujawniłam na włosomaniaczkach Ale neiwiem czy by mi starczyło odwagi.
Może jednak?

Cytat:
Ja zdecydowanie wolę brązik, wygląda naturalniej. Kiedyś miałam straszną przygodę z henną To byłó 2 lata temu, gdy wybierałam się do domu TŻ pierwszy raz. Zaznaczyłam, ze chcę brązową... Po zmyciu przejrzałam się w lustrze i moje brwi wyglądały jak namalowane flamastrem Były czarne, grube i paskudne I zupełnie nie pasowały do mojej bladej twarzy i jasnych włosów... Fryzjerka szorowała je tak by zmyć hennę, że aż pod brwią zrobiła mi się ranka. W domu próbowałam wszelkich możliwych sposobów żeby to zmyć, ale nic nie działało. Na drugi dzień pojechałam do TŻ. Wymalowałam się, więc jeszcze nie wyglądało to najgorzej. Jednak wieczorem, gdy byłam już w piżamie TŻ rozmawiając ze mną bardzo dziwnie na mnie patrzył... gdy zapytałam o co chodzi zapytał... ' Kochanie, ale tty chyba nie zmyłaś makijażu do końca?' Zrobiło mi się wtedy strasznie głupio, ale opowiedziałam mu całą historię. Do dziś pyta czy czasem nie chcę zafundować sobie czarnych brwi [/I]

Xyoko, koniecznie napisz mi na PW jak będziesz w Krakowie
Miałam podobną przygodę I to przed jedną z pierwszych randek z TŻ Babka przez przypadek zrobiła mi czarną.. Jak zobaczyłam się w lustrze, to prawie padłam. Teraz się z tego śmieję, ale wtedy prawie odwołałam randkę

Jak będę w Krk, to odezwę się na pewno

Cytat:
Super A do jakiej miejscowości jedziesz?
Stary 2008-07-28, 11:40   #1048
xyoko
Zakorzenienie

Nie zmieściłam sie w jednym

Cytat:
Już wróciłam z imienin Chyba się szwagierce trochę podobało, bo od wstępu przed życzeniami, pyta a co to takie ładne (a może z grzeczności...) Ale nie wiem czy się kiedyś zdecyduję jeszcze na robiony prezent, za bardzo się stresuję i do teraz mam wyrzuty sumienia, że może lepiej było kupić coś fajnego...
Żaden kupiony prezent nie byłby fajniejszy. Teraz rzadko komuś się chce coś zrobić, więc jest to tym bardziej cenne

Cytat:
Może sama o tym mówisz i dlatego niektórzy wiedzą o problemie.. Bo na zdjęciach włoski prezentują się ślicznie

Cytat:
Dokładnie rozumiem, o czym mówisz. Ostatnio mój TŻ powiedział "Ale Ci te włosy lecą".. Nie było to złośliwe, tylko powiedziane z troską, ale mimo to zabolało..

Cytat:

Z tymi słodyczami też tak mam - wogóle nie ciągnie Gosiu bierz TŻ pod pache i zafunduj sobie jakieś beztroskie wakacje, daleko od wszystkich i wszystkiego, żebyś odpoczęła i się aż tak bardzo nie stresowała Wiem, jak to łatwo napisać - trudniej z realizacją

Przygoda z henną zabójcza Często tak jest - chcemy ładnie wyglądać a tu efekt zupełnie odwrotny od wielkości włożonego wysiłku Z kosmetycznych wpadek zdarzyło mi się zamiast pianki do włosów użyć pianki do golenia Tak bardzo się śpieszyłam, a byłam już dosyć mocna spóźniona, że w pierwszym momencie nawet zapach mnie nie przeraził, a był dosyć specyficzny - jak to męska pianka W konsekwencji byłam mega spóźniona, bo musiałam jeszcze raz głowę myć.

Mieliśmy jechać za tydzień, ale nagle mi coś wyskoczyło i akurat wtedy muszę być w domu, potem mam praktyki, więc jedziemy dopiero pod koniec sierpnia.. Mam ogromną nadzieję, że to wypali.

Najgorsze jest to, że stresu się nie pozbędę, bo nie da się wyeliminować jego źródła.

Pianka do golenia na włosach - też dobry numer
Stary 2008-07-28, 11:51   #1049
Finlora
Zakorzenienie

Przypomniałam sobie coś - ale się ostatnio uśmiałam z TZ
Kiedy byliśmy w aptece i kupowałam olejek rycynowy zapytał po co mi to więc powiedziałam, że do włosów. Wziął to ode mnie, przeczytał na co to naprawdę jest i popatrzył jak na wariatkę A potem zaczął się śmiać i powiedział, ze olejek rycynowy jest na kaszel, zapytałam dlaczego - bo wypij łyżeczkę oleju a potem sprobuj kaszlnąć

Dzisiaj też swojej historii z rodziną TZ nie opowiem bo za dużo tego
Muszę poczekać na wizytę w kafejce... Mam to wszystko na dyskietce i nie chce mi się pisać jeszcze raz a brat nie ma w laptopie stacji dyskietek

Zaraz muszę iść bo mama chce iść z Julką na spacer a ja muszę oddać jej klucze
Jutro pewnie też będę wrobiona w opiekę nad bratanicą więc zajrzę do Was chociaż na chwilę

Strasznie mi Was brakuje
Was i laptopa ale to się rozumie samo przez się

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2008-07-28 o 12:14 Powód: dopisek
Stary 2008-07-28, 12:20   #1050
virka
Zakorzenienie

Cytat:
A teść pewnie łysawy i go zazdrość wzięła

Cytat:
Napewno nie jest tak źle. Porcelain pisała że masz świetne włosy, zresztą ja też widziałam wcześniejsze zdjęcia i wcale nie wyglądają na rzadkie Każda się tu nimi zachwycała A te co wypadły odrosną, tylko trzeba cierpliwości
Cytat:
Żaden kupiony prezent nie byłby fajniejszy. Teraz rzadko komuś się chce coś zrobić, więc jest to tym bardziej cenne
Dziękuję Ci Gosiu Tylko nie wiadomo jak wiele osób myśli tak jak Ty...

Cytat:
Może sama o tym mówisz i dlatego niektórzy wiedzą o problemie.. Bo na zdjęciach włoski prezentują się ślicznie

Dokładnie rozumiem, o czym mówisz. Ostatnio mój TŻ powiedział "Ale Ci te włosy lecą".. Nie było to złośliwe, tylko powiedziane z troską, ale mimo to zabolało.
Mówię, więc słyszą, ale mają też oczy i widzą, no cóż, ale może to czasami dobrze jak Ci ktoś tak brutalnie oczy otworzy...Zresztą dzisiaj już mi trochę emocje opadły

Cytat:
Napisane przez Finlora
Strasznie mi Was brakuje
Was i laptopa ale to się rozumie samo przez się
Nam Ciebie też
Z Tobą jest jak na czacie
Dobrze, że dałaś dobrą kolejność...Najpierw my, potem laptop

Pozdrawiam maniaczki i znikam kończyć gotować obiad Ostatnio mam fazę i robię cały czas domowy makaron , uwielbiamy go

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości