|
|
#1531 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Koziorożce, łączmy się część 3 :)
Cytat:
![]() P.S. Przed chwilą umówiłam Buffy do fryzjera
|
|
#1532 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1533 |
|
Raczkowanie
|
Biiibii mam dla Ciebie rozwiązanie a może taka fajna suczka już wychowana i w ogóle
|
|
|
|
#1534 |
|
Zakorzenienie
|
Ośka sliczna
![]() ale ja jednak bym chciała jakiegos mniejszego taka kulkę małą muszę urobić mamę jakoś
|
|
|
|
#1535 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przepraszam! Cytat:
![]() Jest to bardzo żywotna i energiczna rasa, która nienawidzi sama siedzieć w domu. Wtedy straszliwie psocą. Wystarczyłoby cofnąć się do mojego mieszkania, gdy miałam szczeniaka. Było prawie zdemolowane. ![]() Wam się chyba trafiła wyjątkowa grzeczna istotka. ![]() Cytat:
![]() Jedna wizyta u fryzjera kosztuje około 50 zł, a dobra golarka pewnie z 200. My kupiliśmy, tata sam strzyże i naprawdę bardziej się to opłaca.
|
|
#1536 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A nasza jest jak do tej pory bardzo grzecznaCytat:
Jutro podpatrzę, jak to w salonie robią, może następnym razem się odważę Pani powiedziała, że gdzieś 30-40pln mnie to będzie kosztować, więc jeszcze do przeżycia.P.S. Teściu mi ostatnio opowiadał, że oglądał w TV program o salonach dla psów, cuda tym pieskom wyprawiają. Nawet im pazury malują i noski szminkami Ostatnio najmodniejszy jest różowy...Paranoja, jedne pieski głodują w schronisku, a drugim pazurki malują i w sukienki ubierają
|
|
#1537 | ||
|
Zadomowienie
|
Cześć wszystkim!!
Jeśli chodzi o strzyżenie psów to mój tata zakupił sobie ostatnio maszynkę do strzyżenia, ale nie zwrócił uwagi że jest dla psów ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() zaraz wkleję zdjęcia moich zapasów ślubnych
|
|
#1538 |
|
Konto usunięte
|
biiibiii, no normalnie Cię
.Nikt tak nie dba o mnie, jak Ty. ![]() <backie znacząco mruga rzęsami> ![]() ![]() ![]() ![]() Z gorąca kompletnie mi odbija. ![]() agniesiu, czekamy na fotki Twojej psiej damy. blush, życie mi tym ratujesz. ![]() Ciebie też .
|
|
|
|
#1539 |
|
Zadomowienie
|
agniesia ja też chętnie obejrzę pieska po wizycie u fryzjera
![]() ale mi milutko ![]() ![]() dzięki załączam obiecane wcześniej zdjęcia: welon <zarezerwowany... jakby co >buty satynowe fryzura dwa bukiety, bo nie umiem się zdecydować który wybrać, a Wam który bardziej się podoba (skłaniam się ku wiszącemu ale w wersji mniejszej bo ten na zdjęciu za wielki)
|
#1540 | |
|
Konto usunięte
|
<backie wykonuje weselne przytupy> ![]() Cytat:
Też nie mogłabym się zdeydować i... już jeden problem więcej. ![]() Z tych dwóch, drugi wydaje się bardziej... skromny? więc myślę, że lepiej będzie komponował się pierwszy... ale chyba bardzo tradycyjnie myślę. ![]() Mnie się nie słuchaj, ja specjalistką od welonów jestem.
|
|
|
|
|
#1541 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oba bukiety mi się podobają, ten pierwszy trochę bardziej, bo ja uwielbiam wiszące(sama miałam wiszący ), więc obiektywna nie jestem![]() Backie, jak już masz welon zarezerwowany to się możesz spokojnie za mężem rozglądać
|
|
#1542 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Cytat:
![]() Przypuszczam, że ten tu na zdjęciu to jest jednak jakiś jego górki kuzyn A te Twoje na pewno powrócą jak tylko trawa troszkę odrośnie Ja też, ja też Ja Ci kode pomogę ![]() Cytat:
A te z zoo to po prostu wymiatają Yovi, słodki kociak Cytat:
Co za poza ![]() Cytat:
Co do bukietu, to ja chyba wybrałabym ten taki mniejszy, nie zwisający Jakoś bardziej do mnie przemawia Ale to oczywiście Twój ślub, więc zastanów się dobrze ![]() Fryzura śliczna Sama bym taką chciała ![]() PS. Sory za Wasze emotki
|
||||
|
|
|
#1543 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Czytam, czytam, a tu nagle taka rewelacja. ![]() Wiem, nie powinnam jeść obiadu przy komputerze. ![]() I to jeszcze tak późno. ![]() Myślicie, że męża też mi ktoś podrzuci? ![]() Bocian przyniesie? ![]() A może znajdę w kapuście? ![]() Bo zarezerwować chyba nie wypada. ![]() ![]() Cytat:
![]() Dał Ci się sfotografować, by dać mi znać, że wszystko ok. ![]() Jakie ja już głupoty wypisuję... ![]() Zaklejcie mi usta, albo lepiej sklejcie palce, żebym nie mogła stukać w klawiaturę. ![]() Albo obniżcie temperaturę o kilka stopni. Jak tak dalej pójdzie, to zupełnie wyjdę z siebie i całe 18 lat nauki diabli wzięli. Wiem coś o tym.
|
||
|
|
|
#1544 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
O mały włos, a miałabym na sumieniu backie utopioną zupą![]() Następnym razem wezmę pod uwagę, że przed kompem przecież można pić herbatę, czy jeść obiad (backie smacznego )Oczywiście, że wypada rezerwować męża Bierzesz samoprzylepną karteczkę, piszesz na niej "zarezerwowany" i przyklejasz na czole Mój tak całe narzeczeństwo chodził
|
|
#1545 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A jak się odklei? ![]() Istnieje prawdopodobieństwo, że tak zwany oklejony może mieć coś przeciwko? ![]() Czy siła wyższa (czyli JA ) ostatecznie decyduje? ![]() Jeżeli do mnie należy ostatnie słowo, to lecę szukać Billa Gates'a. ![]() Że też człowiek wcześniej nie wiedział. ![]()
|
||
|
|
|
#1546 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba, że się same gdzieś zapakowały Za pewne najpóźniej po moim powrocie i świerszcze do Ciebie wrócą ![]() Cytat:
I jednak mieli rację ci co to mówili
|
||
|
|
|
#1547 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Bo trochę się za nimi stęskniłam. ![]() ![]() Cytat:
![]() <backie dobrze znosi upały> Jak widać. ![]() Ale upał przez 8 godzin w pracy po weekendzie spędzonym nad pięknym polskim morzem i cudownym odpoczynku... to już ponad moje siły. ![]() <backie pije wodę i obija się o ściany jak żywa piłeczka> ![]() Znacie jakieś sposoby na NIE-wracanie do rzeczywistości?
|
||
|
|
|
#1548 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W tym celu należy regularnie sprawdzać stan karteczki ( i oklejonego )Mój Tż nie miał nic przeciwko rezerwacji. Nie odważyłby się ![]() O matko, widzę, że od upału mi się chyba mózg topi
|
|
#1549 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Bezterminową? ![]() Gdy któryś z kandydatów nie będzie współpracował , przylepię ją na czoło zamiast karteczki.
|
|
|
|
|
#1550 |
|
Zakorzenienie
|
backie, ja niestety nie znam takiego sposobu
![]() Co do świerszczy to wrócą na pewno, nie martw się Nie mogę załączyć dzisiejszych zdjęć Miłego wieczoru Kozice
|
|
|
|
#1551 |
|
Zakorzenienie
|
puchatko próbuj !!!!
![]() melduję się wieczorną porą pomiędzy gotowaniem zupy, sprzątaniem, prasowaniem,pakowanie i doprowadzaniem domu do porządku przed powrorem rodziców. Blush cały zestaw super fryzurka ekstra! buciki podobne do moich bedą bardzo wygodnedrugi bukiecik bardziej mi się podoba....jakoś nie przepadam za tymi "tradycyjnymi"
|
|
|
|
#1552 |
|
Wtajemniczenie
|
hello
Kode nie myslałam że w zoo może byc tak fajnie chyba że tylko u was macie takie imprezowe, zabawowe zwierzaki ![]() Yovi, Agnieś wasze kotki i pieski też super dziś byłam w rozjazdach....teraz szukam kwitka którego położyłam w takim miejscu żeby go nie zgóbic no i........ Narobiłam już bałaganu a jutro pewnie cały wieczór będe sprzątac Złośliwośc rzeczy martwychBlush fryzurka rewelacja (czyzby z czesania próbnego?), bukiecik chyba jednak 1 ale zdecydowanie mniejszy i zdecydowanie zwisający Jutro jestem sama w pracy całe 8 godzin, no może tylko od czasu do czasu przyjdzie do mnie szefówka ( córka szefowej ) |
|
|
|
#1553 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() kocham psy... ![]() oj nawet dosłownie tygrys... skacze i gryzie... nabawiłam się nawet kilku ran kąsano-drapanych ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() bardziej podoba mi sie ten drugi bukiet...
|
|
#1554 |
|
Zakorzenienie
|
blush wszytsko prześliczne !!!
a feyzura ![]() już sobie wyobrażam jak ślicznie będziesz wyglądać !!!! aż mi się zachciało za mąż pójść...
|
|
|
|
#1555 |
|
Zakorzenienie
|
backie śpisz?
udziel się! ![]() Edit: jednak jej nie ma
Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-07-28 o 23:08 |
|
|
|
#1556 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Kupiłam sobie dzisiaj strój kąpielowy lepiej późno niż wcale
|
||
|
|
|
#1557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dostałam od szefowej spódniczkę w prezencie bez okazji :O fajniusia lęcę do łóżeczka, buziaczki
|
|
#1558 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
witam się .Czy ktoś mnie tu jeszcze pamięta?![]() ![]() Blush pięknie Ci w tym koczku zrezygnowałabym z welonu bo tylko przytłoczy. Bukiecik zdecydowanie drugi (będzie się łatwo nim rzucało ). Buty też super miałam bardzo podobne.Nie widzę zdjęć Puchatki ![]() Mam sporo zdjęć do wklejenia tylko musze znalezć troszke czasu.Kode a jak pączki i patyczki?
|
|
|
|
#1559 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1560 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem dzisiaj prawie pierwsza.
I znikam, jadę na zakupy i na gofry do 3miasta. Miłego dnia, Łobuziaki.
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:08.

Pani powiedziała, że gdzieś 30-40pln mnie to będzie kosztować, więc jeszcze do przeżycia.
i noski szminkami 

jest
.

Narobiłam już bałaganu a jutro pewnie cały wieczór będe sprzątac