|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część V
Cytat:
a powiedz mi kochana, skąd Ty to ściągnęłaś? lala malowana. ;]
|
|
|
#3212 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Proszę
|
|
|
|
|
#3213 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
<3 reszta też niezła kradnę
|
|
|
#3214 |
|
xoxo
|
miłość? Jak będę chciała pocierpieć to przytrzasnę sobie rękę drzwiami agata ejj;/ ten opis był mój jakiś czas temu go dodałam.
|
#3215 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Już Nie Wiem Jak Do Ciebie Mówić Mam... Przyjacielu? czy Kochanie? STOP! Zrozum Nie Na Tym Przyjaźń Polega... Zagubiona w myślach... Czy między nami jest coś wiecej niż przyjażń? Pokaż Mi Którędy Mam Iść,By Cie Nie Zranić? Potrzebna mi Twoja przyjaźń... Ale czy miłość? Przyjaźń to wielka wartość, Może na tym poprzestańmy? Stawiasz Mnie W Trudnej Sytuacji Myślałam Że Miedzy Nami Nic Wiecej Nie Bedzie Ehh tylko tyle mam ... hmm ciezko mi dobrac do tej sytuacji opis Buziaki
|
|
#3216 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziekuje za przyjażń, która obdarzasz, nie chcąc nic w zamian. Dziekuje za pogodny uśmiech, w którym szczerość odnajduję... za ciepłe słowa, które wciaż pamietam... Za wszystkie miłe chwile , których było tyle... Dziekuje za pamieć, która nie przemija... Za oczy pełne troski, kiedy coś mi sie dzieje. Za szczerość w złości i radości. Za wiele altruizmu. Za cierpliwość i wyrozumiałość, dla moich pochmórnych dni. Za trwanie przy mnie,kiedy mi smutno. dziekuje za zaufanie, że nie wątpisz, nawet kiedy wszyscy inni traca nadzieje. Dziekuje za wszystko mój PRZYJACIELU... przyjaciel zawsze czeka pomoże, pocieszy dobrym słowem jemu zawsze wypłakać się możesz... Wiem, że jest Ci teraz źle Pewnie myślisz sobie, że nikomu, Dosłownie nikomu na Tobie nie zależy... Lecz przeczytaj te parę słów Które ja z głębi mojego serca śle Tobie... I choć będzie Ci źle - pamiętaj, że jestem Choć będzie Ci smutno - pamiętaj, że jestem Gdy zostaniesz sama - ja ciągle będę Bo przecież na tym przyjaźń polega Że nigdy Cię nie zostawię... Bez Ciebie życie inne, smutne, w ogóle bez sensu, lecz jeśli jesteś ze mną, gdyż jesteś przyjacielem, już jest o wiele lepiej. Zbyt często się nie widzimy, lecz bez Ciebie jestem jak zero i gdy czuje, że tracę Ciebie, nie mów.. nie wmawiaj mi po prostu, że me łzy na marne, nie mów, że nie zasługujesz, bo bardzo się przy tym mylisz, jak już powinno być na odwrót, lecz o to się kłócić nie trzeba, niech będzie tak jak jest, bez żadnych zgrzytów, proszę, lecz w sumie.. tak myślę sobie, że ten chyba wyszedł nam na dobre.. Bądźmy po prostu razem, bo o przyjaciół prawdziwych, do których masz zaufanie, jest bardzo trudno czasem, bo tu nie chodzi o ilość, lecz o jakość, raczej. Nie wiem, co o mnie myślisz, nie wiem, czy myślisz o tym, by czasem móc ze mną pogadać, lecz wiem jedno i powiem to teraz Tobie! ciężko by żyć bez Ciebie.. !
|
|
#3217 |
|
Raczkowanie
|
TROSZKĘ O MIŁOŚCI ;]
Weź moją dłoń,rozkołysz lekko i nie mów nic... Na moim polu papierowych kwiatków...i cukierkowych obłoków z kołysanki Jestem światem jestem snem małym palcem u nogi Twej Ty mnie ukołysz i uśpij, snem muzykalnym zasyp, otumań, We śnie na wyspach szczęśliwych nie przebudź ze snu. Łobuza spotkalam, pokochaaałam Jesteś Płomykiem, od którego pragnę blasku, ciepła, bliskości i miłości. Ale ja jestem ćmą i Oboje wiemy, co się stanie, gdy zbliżę się zanadto! Onomatopeiczne, paranormalne paranoje we dwoje..." Chciej razem ze mną biec bosymi stopami po łące pokrytej rosy perełkami... To człowiek człowiekowi najbardziej potrzebny jest do szczęścia :.:.:.:.:.: You are my soniya :.:.:.:.:.: Ah Bahebbak :.:.:.:.:.: (jesteś moim słońcem.kocham cie.)Mów mi szeptem - cichym szeptem, mów mi szeptem - tylko szeptem... Dotknij oczu mych i oczaruj, bo chcę byś był już, był tu… 'Twoja obecność, warunkiem mojego szczęścia...' Kocham w Tobie coś.. dobrze nie wiem co, może uśmiech Twój, może dotyk rąk.. To jest jak trucizna - jedna kuracja, a Ty jesteś moim lekarstwem... Nic, tylko miłość. Anything else? No, thank you. Seks z aniołem, Przyjaźń z kosmitą i podróż na Marsa... Nut złocistych niewolnica, magii zmysłów słyszę szept, jestem końcem i początkiem… Magii zmysłów słyszę cichy szept, jestem końcem i początkiem, nie wiem sama gdzie… Wolne myśli dziś mam. Takie niesamowite myśli, że nawet podświadomość się rumieni Myślisz o mnie... zdarza się... Nie ma zdrowych uczuć, jeśli myśli chore są.
|
|
#3218 |
|
Zadomowienie
|
Heloł ;**
Czy ja mogłabym nieśmiało prosić o opisy odnoszące się do chłopaka w stylu `on jest zwykłym dupkiem..` no wiecie.. zdradził.. Z poprzednich stron już pozabierałam ;** I takie jeszcze o dziewczynie lekkich obyczajów.. Mam nadzieję, że rozumiecie o co mi kaman i pomożecie ![]() _ Krawędź dna na przekór własnym pragnieniom.
|
#3219 |
|
xoxo
|
`wiem, że każde jutro będzie z tobą wspaniałe
`kochasz to to okaż, nie pozwól tego spiepszyć `wolałas nowe przyjaźnie ja poszłam w kąt `porzucona w kąt jak stary miś `pod stertą słodkich kłamstw `bedę bronić tej miłości do ostatniego tchu `wykorzystałeś moją naiwność. jak mogłeś ?? `spiepszyłeś to rozumiesz spier.doliłeś nasza miłość!!! `nie kocham Cię już, i chyba nawet nie lubię. `Nienawidze Cię tak bardzo jak grube dziecko diete `kochaj mnie codziennie a nie od poniedziałku do piątku. `głupia wciąż szkocham po nocach `skoro tak się stało to chyb nigdy nie byliśmy przyjaciółmi `przyjaciele tak nie postępują słyszysz ??!! `
|
#3220 |
|
Zadomowienie
|
To the moon and back <3/ Polecę z Tobą na księżyc <3
Ona ma swoją dusze i inne życie ,którego nikt nie zna Ale czy Ty naprawdę chcesz żyć tylko dla mnie...? "Przyjaciele", byli nią zmęczeni Ona nie pamięta, kiedy ostatnio czuła się komuś potrzebna. Ona płakała, to były dowody, na to, że nikt nie potrafi Jej zrozumieć. Pchnij się bardziej do zmiany zaprzestań z tym. O co prosisz, marząc ? |
|
|
|
#3221 |
|
Zadomowienie
|
A tutaj wiersz ode mnie.
Mój własny, osobisty ale pomyślałam, że może komuś się przyda. ![]() Myślę, że nie ma tu osób, które przywłaszczają sobie czyjeś wiersze itp. bo z tego co widzę to wszyscy tu faaajni jesteście i nie pasuje mi to do was. :P Te piękne karmelowe oczy utkwiły mi w pamięci na zawsze. Patrzyłam w nie bez końca, były piękniejsze od słońca. Pamiętam każdy Twój gest, pamiętam każdy Twój ruch i nigdy już nie zapomnę do mnie mówionych słów. Zwierzałam się Tobie zawsze, bo Ty zawsze rozumiałeś mnie. Patrzyłeś mi w oczy głęboko i wciąż uśmiechałeś się. Ja żyłam Twoim uśmiechem, Twoim poczuciem humoru... Ja żyłam Twoim oddechem, ja żyłam całym Tobą. Pamiętam te chwile razem i nigdy ich nie zapomnę, bo w sercu na zawsze zostaniesz i będziesz obiektem wspomnień. Wymyśliłam ten wiersz kilka miesięcy temu. Nie zawsze mam wene...mam kilka swoich wierszy, ale chodzi o to, że takie natchnienie to przychodzi niespodziewanie. To nie jest tak, że siadam i pisze ja potrzebuje...jakiejś inspiracji... w tym przypadku pewnego chłopaka i jego ślicznych karmelowych oczu, pięknego uśmiechu...aaa zresztą nieważne to i tak tylko wspomnienia a po drugie przynudzam tylko. Przepraszam. ;* W każdym bądź razie historia powstania tego wiersza jest troche dziwna..hm to może dlatego, że powstał on w dziwnych okolicznościach. No...i mogłam tak odrazu, ale ja jak się rozpisze to masakra..mogłabym tak pisać i pisać..hm w sumie i tak się w pore opanowałam.^^
Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2008-07-28 o 23:10 |
|
|
|
#3222 |
|
Wtajemniczenie
|
~ a ja wierzę, że to co robię ma sens.
~ trudno mi się przyznać, że to wszystko nagle traci sens. ~ mam coś, czego nie masz ty, a to coś wspaniałego. ~ życie to schody, nie rewia mody. ~ pośród kłopotów znaleźć sens. ~ poszybować raz, ponad śmierć, ponad czas.
|
#3223 | |
|
xoxo
|
Cytat:
więc plotkuj, opluj, zbesztaj ! ja i tak się będę śmiała kotku.! `bo to taka wychowana, wielka *******ona dama. ze skrzywionym charakterem, wiotka szmata co sprzedaje się w ratach pospolita blachara robisz więcej lodów niż algida nie jedna szmata zamiast tarzać się po podłodze spaceruje po świecie (z wizażu) rozchichotana i nie myśląca lafirynda, która płacze, bo złamał się jej paznokieć, `Plastikowa rura i Mascara na pysku, baby nie pyskuj.! Masz tu stówę idź w ****u Barbie. Jesteś za***ista laska, ale trochę za często ustami mlaskasz ` Ile Ci zapłacić By zobaczyć jak się szmacisz? Ile znaczysz gdy się płaszczysz, Ile tracisz w naszych oczach? W ryj Ci napluje. A Ty nawet nie poczujesz co żujesz ? !Bansuj Dziwko!!!
|
|
#3224 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Samotność to taka straszna trwoga , przenika mnie.. ogarnia. Co z nami będzie ?
|
|
#3225 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zgadzam się z Tobą. ; -) Btw. " Samotność to taka straszna trwoga , przenika mnie.. ogarnia." Kocham to, List do M.
|
|
#3226 | |
|
xoxo
|
Cytat:
Nie no spoko, prosze bardzo. Tylko się niezdziwcie jak równiez ta stronka zejdzie na psy. Z resztą przejrzyjdzie pierwszą i drugą część. Bardzo żadko zdarzały się powtórzenia itd. Aż miło było czytać. Z resztą uważam, ze bez sensu jest dodawanie opisu który już był. (ewentualnie jesli jest jakaś prośba)
|
|
#3227 |
|
Raczkowanie
|
3martyna3 jeśli dalej szukasz opisów... Długich, dotyczących szczęścia, poetyckich itp. to...
* Szczęście jest motylem, próbuj je złapać a odleci. Usiądź w spokoju, a ono siądzie na Twoim ramieniu. * Jeśli chodzi o szczęście warto się po nie czasem nisko schylić. * Umiem żyć bez Twoich oczu i ust. A szczęścia już nie nazywam Twoim imieniem. Nie potrzebuję Cię wcale, a wcale! * Raczej mało mnie już obchodzisz. Teraz już wiem, że mój świat jest lepszy bez Ciebie w moim serce, a szczęście ma wyraźniejszy smak. * Tajemnica szczęścia, jest ukryta w tym, by widzieć wszystkie cuda świata i nigdy nie zapomnieć o dwóch kroplach oleju na łyżeczce. * Magii się nie widzi. Magię trzeba poczuć. Jest wszędzie tam, gdzie pozwalasz jej być. * Mówią: Przyjdzie czas, że ta burza ustanie Wtedy wszystko to minie jak sen * I teraz już wiem, że herbata bez Ciebie ma taki sam smak. Że zachody słońca cudownie smakują. Nie, nie potrzebuję już Cię do szczęścia. *** Ode mnie? * Patykiem na piasku pisane marzenia. * Czerwona na niej sukienka Czerwona w sercu udręka * Sprzedam dziecku złomiarza zardzewiałe serce. * - Umarłam? - Nie. - A czuję się jak w niebie. * Nie, żyje się, nie kocha się - na próbę. * Chcę Cię zjeść na śniadanie!
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. |
|
|
|
#3228 |
|
BAN stały
|
Macie moze jakies zyczenia urodzinowe?
Ale nie typu: zdrowia, szczescia... bo to dla taty i wypadaloby cos lepszego napisac a mi zupelnie nie wychodzi ... ![]() Moglyby to bc jakie spodziekowania nawet... Licze na Was..
|
|
|
|
#3229 |
|
Raczkowanie
|
Gramy W Mi-sie? A Jak Przegrasz Oddasz Mi-Sie?
![]() Gdyby Za Marzenia Karali...Dostałbyś Krzesło Uważaj, Gdy Marzysz To Zamykasz Oczy-Rzeczywistość Wtedy Łatwo Cie Zaskoczy Nigdy Nie Powiem Ze Nie Mam Nic Mam Rodzinę Przyjaciół Rap I Po Co Żyć Znów Mijasz Mnie Pod Blokiem I Obcinasz Mnie Wzrokiem Mam Wszystko O Czym Marzyłam.. Ten Mój Ideał, O Którym Śniłam ![]() ![]() Życie Depcze Wyobraźnie _________________________ _________________________ ____ I Coś Z Piosenki O Moich Kumplach Ktorzy Zgineli W Wypadku (*)(*)Jedna Chwila Pochłoneła Chłopaków Z Naszego Grona ![]() Zabrałeś Im Oddech Zabrałeś Im Wszystko... Boże Jak Tak Możesz? Jeden Gest I Odchodzisz Gdzieś... Strach O Życie Szczęscie Uciekające... ![]() Śmierć Widniejąca W Oczach Nikt Nie Wygrał Z Tym
|
#3230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3231 |
|
Raczkowanie
|
Dołączam do was
![]() trochę moich opisów: jak taniec na linie, mgiełka snu. pokochałaś go do ostatniej łzy ... A Ty zaczaruj mnie, a Ty mi zawróć w głowie <33 poczuj magię , w chwili która trwa a jedynie niezmienne to że wszystko się zmienia. wierzyć chcę, że jutro rano będziesz kochał mnie tak samo. najciekawsze pytania wciąż pozostają pytaniami. szczęście każdy nosi w sobie.. czas ulotny jak para z zielonej herbaty..
|
#3232 | |
|
xoxo
|
Cytat:
Części nie musi ale miło by było gdyby pare stron do tyłu przejrzał.
|
|
#3233 |
|
Wtajemniczenie
|
Plotkaraaa weź się nie krzyw i nie podskaku bo to nie otym wątek.... a po drugie nikt głupi nie ebdzie przed dodaniem postu czytał wsyztskich czexci zeby przypadkiem sie nie powturzyło...ochłoń kochana
-a może w przyłości stanie się jeszcze coś lepszego ? ;>
|
#3234 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny a macie cos o słodkich buziakach od chlopaka? ze caly czas mi ich malo
wiem ze cos dla mnie znajdziecie
|
#3235 |
|
Zakorzenienie
|
'Twoje pokuszenie.. zwodzisz mnie. Zmieniam się przy Tobie w to co chcesz.!'
'Zaćmienie Serca..' 'Dziś serce namówię by zechciało znowu mocniej bić.!' '..zabrakło cię. każdy krok upadkiem kończy się.' '.. i znów uwierzyć ze uda się w innych dłoniach zgasić lęk.' '..Kołysz tylko mnie w Twoich myślach co dnia.' 'na dnie został twój ślad. i moja łza. bo świat się pomylił.!' 'kiedyś uda się uwolnić dusze mą z uścisku Twoich rąk.' 'Ekspresja, euforia, emocje!!!' |
|
|
|
#3236 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hmm. ja go kojarze chyba jeszcze z 3 czy 4 watku i chyba raczej napewno dodala go _Anusia_ . ;]] choc nie jestem pewna . ale w calej historii watku widzialam go juz z 7 lub wiecej razy [ przez prosby itd . ] . aha . i ja tez zobaczylam opisy prze ze mnie dodane w nowych postach . coz . trudno . ;]] _________________________ _________________________ ___________ co do nowej zachwycajacej wersji gg jestem sceptyczna . wyprobowalam to ze wzgledu na te rzekomo dlugie opisy. tak . tak . mozna dac dlugieeeeee opisy ale ludzie posiadajacy zwykle gg czy aqq nie przeczytaja go do konca choc na tym ' nowym gg' wszystko jest niby ok . poprostu nie wczytuje to ;]] a ze mam kilka numerow gadu to moglam sie bawic w sprawdzanie ^^ na moim glownym numerze jade na aqq, choc tez nie jest idealne . _________________________ _________________________ ___________ Cytat:
;* i baw sie dobrze na tym koncercie ;p _________________________ ____________________ We got lucky, hey, didn’t we, baby? ;* / mamy szczescie, czyz nie, kochanie ? Just my confusion, Trust my delusion. / tylko moj chaos , uwierz w moja fikcje/ zludzenie . but still I don't see. / ale ja nadal nie widze . the consequence is real. / konsekwencja/ skutek jest rzeczywisty . It's hard to believe right now . / trudno jest teraz uwierzyc . This seems to be real. / to wydaje ise byc prawdziwe . So why can't I wake up?! / wiec dlaczego nie moge sie obudzic ?!
|
|
#3237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Całuj mnie całuj, ust swych nie żałuj ;D * Całuj mnie dalej kochanie, przysięgam że nic Ci się nie stanie ![]() * Jednym słodkim pocałunkiem potrafisz rozwiązać większość mych problemów. * Całuj, ust używaj śmiało. Całuj, nadal jest mi mało... ![]() może coś się spodoba
|
|
#3238 |
|
Wtajemniczenie
|
YES Ciebie bym prosiła opisy różnotematyczne...aby nie o miłości... raz mam chwile bardzo fajne a czasami taaaka hu**ia że aż strach xd znajdzie sie cos ;> boo jakos Twoje opisy mi do gustu przypadaja
![]()
|
#3239 |
|
Raczkowanie
|
mam prośbę ;> może któraś z Was wrzucić tu jeszcze raz takie mega długaśne życzenia urodzinowe ;> szukalam ich, ale niestety bez powodzenia.
______________ w zaczarowaniu bardzo trudno dojść do siebie żyć tak prawdziwie, aż do dna do utraty tchu..
|
#3240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z okazji urodzinek życze ci : Szczęścia w życiu osobistym, sukcesów w pracy, dobrego zdrowia, domku z ogrodem i basenem, eleganckiej limuzyny, samych zwycięstw, spełnienia marzeń, miłych niespodzianek losu, grona prawdziwych przyjaciół, niewyczerpanych pokładów energii, uśmiechu na co dzień , drogi usłanej różami, satysfakcji z pracy, genialnych pomysłów, słodkiego, miłego życia, anielskiej cierpliwości przy czytaniu tych życzeń, świeżości spojrzenia, głównej wygranej na loterii, pozytywnej aury, pogody ducha, pomyślnych wiatrów, gorącej miłości , wygodnych butów, cudownych wakacji, szczęścia, punktualnych pociągów, świętego spokoju, jachtu, żadnych trosk, powodzenia u płci przeciwnej, wysokich lotów, rześkich poranków, pomyślności, trafnych decyzji, intuicji w interesach, prezentów od losu, dużego łóżka, pękatego portfela, szerokiej drogi, miłego szefa, jasności umysłu, niebanalnych wyzwań, miłych snów, pewności siebie, wielkiej fortuny, wielu uśmiechów, bogatego wujka, błyskotliwych ripost, romantycznych wieczorów, udanych łowów, pasjonującej pracy, szansy na sukces, dużo słodyczy, pozycji lidera, szampańskiej zabawy , mocnego dachu nad głowa, samych pozytywnych wibracji, pełni życia, wielu niezapomnianych chwil, dużo słońca , olimpijskiej kondycji, pomyślności, jak najmniej zmartwień, wyjścia z każdej sytuacji, uwielbienia u podwładnych, pasma sukcesów, niezmiennie zielonego światła, czystego nieba, stu lat życia, końskiego zdrowia, sławy, pokaźnego konta, manny z nieba, wysokich wygranych, ciągle nowych rekordów, wielu ciekawych znajomości, wygranych przetargów, sumiennych dłużników, taaaakiej ryby, najwyższego miejsca na podium, dobrego fryzjera, radosnych świat, serca jak dzwon, pewnej ręki, komfortowych warunków, przyjemnych doznań, wielu wzruszeń, mocnej głowy, powodzenia, stopy wody pod kilem, otrzymania najwyższych odznaczeń, osiągnięcia wyznaczonych celów, pełnego sejfu, szczęścia w kartach, sprzyjającej pogody, dobrych zbiorów, kolorowych chwil, twórczego podejścia do pracy, połamania pióra, góry pieniędzy, mnóstwa prezentów, udanych negocjacji, serdecznych przyjaciół, grzecznych dzieci, udanych wakacji, miejsca w Ksiedze Rekordów Guinessa, większości w parlamencie, miłego wypoczynku, wesołego towarzystwa, dobrego apetytu , szczęśliwej podróży, złotej jesieni, poczucia humoru, wiecznej młodości, licznego potomstwa, niewieszajacego się komputera, sławy i chwały, lekkości bytu, pokojowego rozwiązania wszystkich konfliktów, szybkiego rozwoju gospodarczego, hojnych sponsorów, korzystnego układu gwiazd, miłosnych uniesień , czytelnych instrukcji, cichych wielbicieli, mistrzowskich zagrań, dobrej nocy, wielkiej przygody, słodkich snów, zgranej ekipy, pomyślności na nowej drodze życia, pociechy z pociechy, lojalnych współpracowników, bujnej wyobraźni, interesujących przeżyć, rodzinnej atmosfery, pomyślnych wieści, radości życia, dobrego serca, pełnego szkła, syto zastawionego stołu, złotej rybki, zimnego piwa, zasięgu w każdym miejscu, gry fair play, nieomylnych decyzji, miejsca w historii, głównych ról, kreatywności, podróży dookoła świata , udanych szkoleń, efektywnych poszukiwań, pakietu kontrolnego, bogatej kolekcji, dużo wolnego czasu, beztroskiego życia, dobrej passy, celnych strzałów, zdobycia Mount Everestu, wolności, trafnych wyborów, gradu prestiżowych nagród, spokoju ducha, oddechu od codzienności, samych piątek w szkole, godnych przeciwników, szczerych komplementów, wszelkiej pomyślności, codziennych atrakcji, świetlanej przyszłości, hossy na giełdzie, korzystnego horoskopu, zdjęcia na okładce, miłych sąsiadów, wiary w sukces, mocy zawsze z Wami, wielu alternatyw, przychylności bogów, tolerancji, własnego odrzutowca, gorączki sobotniej nocy, piwniczki pełnej wina, silnej woli, wyrozumiałego spowiednika, zamku w Szkocji, ambitnych planów, kilku odkryć i kilku wynalazków, owacji na stojąco, zniewalającego uśmiechu, szczęśliwego trafu, płomiennych uczuć, pomocnej dłoni, niezawodnej pamięci, nieprzemijającej urody, asa w rękawie, nadzienia w pączku, strumieni szampana, kominka, rozbicia banku, recepty na szczęście, zabawy do białego rana, odwagi cywilnej, dobrej prasy, ptasiego mleczka, przygód z happy endem, długich wakacji, dużo rodzynek w cieście, zmysłowych nocy, gwiazdki z nieba, wiernego psiaka, celnego oka, sportowego wozu, różowych okularów , ruchu w interesie, zgrabnej figury, siły perswazji, zdolności nadprzyrodzonych, ostatniego słowa, dobrego smaku, własnego sposobu na życie, w zdrowym ciele - zdrowego ducha, właściwych wniosków, widoków na przyszłość, podzielnej uwagi, czterolistnej koniczyny. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:30.

: 

<3 reszta też niezła kradnę
Buziaki
*

wiem ze cos dla mnie znajdziecie
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)