|
|
#1081 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
to udanego wyjazdu
Kiedyś sobie umyślałam żeby zacząć ćwiczyć- tak dla kondycji i próbowałam właśnie z Tamilee. Zrezygnowałam po tygodniu i nie tyle z "lenistwa" co ze względów estetycznych- po tym tyg. zauważyłam, że mi sie uda umięsniły i wyglądały tak lekko pudzianowato. Stwierdziłam, ze moje własne bardziej mi się podobają i dałam sobie spokój.
|
|
#1082 | |||||
|
Zakorzenienie
|
No
I to się chwali ![]() Cytat:
Cytat:
A teraz na poważnie wracając do tematu...A może On woli kobiety bardziej kształtne i wersji mniejszej już tak bardzo by mu nie pasowało Ale i tak wiem, że najważniejsze to podobać się samej sobie...I życzę Ci abyś to osiągnęła Wypoczywaj Cytat:
Widzę, że masz dużo jaśniejsze włosy Co z nimi robiłaś, albo czego nie robiłaś ?Cytat:
Cytat:
Rzuć jakimś linkiem, jak nogi mają tyć, to ja pragnę
|
|
|
#1083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1084 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), więc jakoś się chciałam z zewnątrz poratować
|
|
|
#1085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1086 |
|
Zakorzenienie
|
Oj, żebyś Ty wiedziała ile (i to nie tylko kremówek
). Ale ja z tych, co spalanie mają w tempie olimpijskim
|
|
#1087 |
|
Zakorzenienie
|
si- znam ten ból- cóż trzeba zaakceptować, pokochać- jedni chcą zrzucić inni przytyć.
|
|
#1088 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dobry wieczór kochane
![]() ![]() Viruś, że tak Kochanowskim pojadę : 'Nie porzucaj nadzieje jakoćkolwiek się dzieje!' Zły czas minie, organizm się zregeneruje, przestaną intensywnie wypadać. Wiem , że już wypróbowałaś 100 sposobów, specyfików, ale ja zauważyłam jedną prawidłowość przy włosach i paznokciach - szybciej rosną przy masowaniu. Na noc często robię masaż skóry głowy, a pazurki masuje za każdym razem gdy wcieram w nie olejki. Jestem pewna, że powrót do normalnego (jestem ciekawa jak ten 'normalny stan' wygląda, skoro teraz TAK wyglądają ) stanu to kwestia czasu...Cytat:
Cytat:
Cytat:
Co do cellulitu- też mam ten problem. Nie jest duży, ale ostatnio zaczynam myśleć, że nie ma już dziewczyny, która by się z tym nie borykała... ![]() Udanego wyjazdu :) Cytat:
Masz niesamowity kolor włosów Z tej całej rozmowy o brzuchach, ćwiczeniach przypomniało mi sie, ze marzy mi sie idealna pupa ) Więc zaraz idę zrobić dwie serie podnoszeń i lulu.Zaczęłam pić skrzyp Któraś z Was pije/piła?
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
||||
|
|
|
|
#1089 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Ja sobie popijam- tak co 2-3 dni. Podobnie jak pokrzywę. Lubię takie zielska- a jak przy okazji w czymś pomogą to sexy
|
|
#1090 | |||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Witam Kobietki,
dopiero dziś dorwałam się na dłużej do kompa, bo jak zwykle miałam bardzo zapracowany weekend, wczoraj po powrocie do domu nawet komputera nie chciało mi się włączać wieczorem ![]() Zaczynam mieć wrażenie, że przeginam z pracą, a może po prostu brakuje mi dnia wolnego? Przyjemnie mi się tam pracuje, ale... są wakacje, a ja tak jakby uwiązana... taka myśl, że coś mi umyka, ucieka, że mogłabym zrobić coś innego, itp... Ech... Cytat:
Co by nie mówić, chłopaki rozkręcili imprezę, dawno nie było tak fajnie ![]() I znowu zapomniałamm wkleić fotki ![]() , przypomnijcie mi, wieczorem, bo znowu zawalę ![]() A za tydzień w sobotę ma być Gosia Andrzejewicz... brrr... ale trzeba będzie zrobić kilka fot komórką i wysłać potem na Pudelka Cytat:
![]() Ja to sie nawet wybrać na kurs nie mogę ![]() Cytat:
Widzę za cel postawiłaś Sobie opanować wszystkie techniki - i papier ryżowy i medium do świec. masz tempo, Kochana... Nawet nie wiesz, jak Ci zazdroszczę, bo ja z braku czasu nie mam kiedy zrobić nawet byle pudełka, żeby chociaż zacząć i zaznajomić się z tą techniką ![]() Doczytałam już, że jedziesz na kwaterę, ale z namiotem, uwierz, naprawdę nie ma strachu i jest bardzo fajnie Najfajniejsze wspomnienia z dzieciństwa mam właśnie z namiotowych wyjazdów na wakacje. To naprawdę super sprawa, człowiek wtedy wreszcie czuje, że jest inaczej, tak wakacyjnie właśnie Nawet mój tata ostatnio uparł się, żeby pod namiot jechać [nota bene sam, akurat nikt w rodzinie nie mógł z nim pojechać, kiedy dostał urlop], chociaż mama bardzo nalegała, żeby pokój wynajął... Cytat:
heh, jak zwykle sie spóźniłam, ale trzymam kciuki za super wrażenia w wyjazdu. Tak samo i u Weroniki Cytat:
|
|||||
|
|
|
|
#1091 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Dzieki dziewczyny za tyle miłych słów
![]() Zazwyczaj mam tak że opinie kobiet cenie sobie bardziej niz komplementy facetów (pewnie dlatego ze kobity sie na rzeczy znają )Co do koloru to ostatanio potraktowałam je złota henną i taki efekt, jest odrobinke jasniejszy od naturalnego i nadał im miedzanych refeksów ![]() Co do namiotu Estelle to udało mi sie wynajac pokoj ![]() Mozecie zaczac powoli tęsknic, w niedziele wieczorem wyjezdzam |
|
|
|
|
#1092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1093 |
|
Rozeznanie
|
czesc dziewczynki
wpadlam tylko na chwilke sie przypomniec i powiedziec, ze wyjezdzam(spontan) na domek ze znajomymi. do piatku niech wlos bedzie z wami
|
|
|
|
|
#1094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1095 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
|
|
|
|
|
#1096 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a od pierwszego użycia, już wiem, będę z nim nierozłączna Jest rewelacyjny pod każdym względem Cytat:
No to ja idę się wziąć, za decu dla Kasi (jakbyście nas wczoraj widziały buszujące w sklepie z serwetkami i pudłami, spędziłyśmy tam ponad godzinę...) Ale wizja jest, teraz pozostaje mi ją zrealizować... Trzymajcie kciuki Ale stresik mniejszy niż przed prezentem dla szwagierki Edit: Oooooo Aga Hello
|
|
|
#1097 | |||||
|
Zadomowienie
|
Witam
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a nogi wyglądają poprostu bosko! Robie te ćwiczenia co 2 dni- narazie tylko 1 część (15 min) no ale nie od dziś wiadomo że na każdego działa co innego![]() Cytat:
A z tym cellulitem to masz rację- ja nie znam OSOBIŚCIE dziewczyny która by go nie miała ![]() No to ja się wybrałam na kurs ale rok temu I od roku tak go sobie powoli kończyłam Od września wyjeżdziłam 14h a kolejne 16 to w ciągu ostatnich 2 tygodni Także zapał mam niesamowity Ale mam nadzieję że szybko zdam egzamin i zapomnę o mojej przygodzie z kursem ![]() Cytat:
![]() Mirelkaa --> Tobie również życzę udanego wyjazdu ![]() A ja się wczoraj spaliłam i nie mogłam spać bo mnie wszystko bolało Mam zakaz wychodzenia na słońce ale korci mnie żeby jutro się znowu poopalać MIłego dnia maniaczki
|
|
|
#1098 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Dzięki Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Hej
|
||||
|
|
|
|
#1099 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za wszystkie słowa pocieszenia - postaram sie myślec bardziej pozytywnie
Tigresska, dzięki za linki - jak będę miała więcej czasu to poczytam ![]() Cytat:
![]() A ubrania chyba zostawię - może mnie zmotywują ![]() Cytat:
A co do zabawy w nianię - dzisiaj wysiadłam, całe szczęście, że mama już przyszła i teraz ona męczy się z Julką a ja dorwałam sie do komputerka ![]() Cytat:
Z kolacji strasznie ciężko mi zrezygnować bo ja zazwyczaj siedzę do późna i robię się strasznie głodna... ![]() Cytat:
![]() Pamiętam, że dziewczyny porównywały Cię do tej aktorki z serialu "Na Wspólnej" - podpisuję się pod tym obiema grabiami - strasznie jesteście podobne A ja nie... Cytat:
Tak też postanowiłam - tylko, że mi się już ubrania z szafki wysypują (a ostatnio wywaliłam parę niepotrzebnych rzeczy ze szkoły i zrobiłam tam dodatkowe miejsce na ubrania a to wciąż za mało ) i już nie mam gdzie ich chować... ![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
|
#1100 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Będę puszczać sygnałki do każdej maniaczki po kolei więc może któras się zlituje i wejdzie na wizaż ![]() Cytat:
Staram się nie traktowac tego tak smiertelnie powaznie i zdarza mi się czasami pożartować ![]() A co do TZ - chyba nie lubi bardzo chudych dziewczyn ![]() I wiem, że bardzo lubi mój spory biust więc nie chciałabym, żeby mi się zmniejszył ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nikt Cię nie widział? To by dopiero był widok ![]() Tak, pracowałam tam do końca maja - a teraz wstyd się przyznać przez te wszystkie wyjazdy wakacyjne nie przykładałam się zbytnio do szukania pracy... ![]() Chociaż powinnam bo konto zaczyna powoli świecić pustkami ![]() Cytat:
Postaram się A co do biustu to kiedyś był jeszcze większy niż teraz ale w liceum albo na studiach, już nie pamiętam, byłam chora (czymś się zatrułam) i przez 3 tygodnie miałam taką dietę, że sporo schudłam a wraz ze mną niestety i mój biust ![]() A dieta była taka: śniadanie: bułka z poprzedniego dnia z masłem i herbata - pod warunkiem, ze się dobrze czułam, bo jeśli nie to tylko herbata obiad: jakiś wodnisty kleik - błeee ![]() kolacja: sucharek i herbata - pod warunkiem, ze się dobrze czułam bo jesli nie to tylko herbata A że przez większośc tego czasu (chyba 2 tygodnie) się kiepsko czułam wiec możecie sobie wyobrazić moje posiłki Noell udanego wyjazdu - zdaj relację po powrocie Uff, nadrobiłam - ale dwa posty pod potem bo jak zwykle za dużo emotek
|
|||||
|
|
|
|
#1101 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będę miała piękne pudełeczka Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1102 |
|
Zadomowienie
|
Witam
![]() Virtual - Piękne zdjęcie i ten kolor włosów Jolie - Teraz tłuszczu mam wszędzie po trochę, ale 'za czasów 50 kg' ćwiczyłam mięśnie nóg i moje łydki sprawiały wrażenie, jakby nie przykrywał ich gram tłuszczu - mięsień i skóra Minusem takiej figury jest to, że trzeba wybierać - albo ładny brzuch, albo krągła pupa.Finlora - Prawda, że czasem biustu żal przy odchudzaniu, chociaż różnie bywa - raz nie chudnie się z biustu w ogóle, raz traci się połowę Za to zawsze można dobrać jak najlepszy rozmiar, wtedy przynajmniej kształtu nie traci (a nawet może się powiększyć, jak wróci to, co było zepchnięte pod pachy za małym stanikiem - i wiem co mówię )
|
|
|
#1103 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ostatnio widziałam na okładce jakiegoś pisma Marylę Rodowicz, która wyglądała jak 30-latka... Ludzie, ja rozumiem, ze niektóre zdjęcia, sczegolnie takie na okladkę, trzeba podretuszować ale bez przesady Oj, nie ![]() Chociaż wizja komputera jest bardzo kusząca ale kiedy zajmuję się Julką nie mam nawet chwili spokoju, zeby wejśc na wizaż, bo jej nie można nawet na 5 sekund z oczy spuścić. Dopiero kiedy przychodzi mama można odetchnąć ![]() Cytat:
![]() A jak Agnieszka głodna to zła i nerwowa ![]() No widzisz, ja jestem a Ciebie znów nie ma ![]() Ale jeśli robisz decu dla Kasi to jesteś rozgrzeszona ![]() Cytat:
![]() A do biustu to baardzo go lubię i nie chciałabym stracić - a u mnie to cakiem prawdopodobne ![]() BTW: Julka jest dzisiaj wyjątkowo kaprysna (chociaz osobiście uważam, ze jest rozpieszczona) i nawet moja mama zaczyna już tracić cierpliwośc
|
|||
|
|
|
|
#1104 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Musze jeszcze dorzucic swoje 3gr skoro mowa o brzuszkach
To moje skryte marzenie, miec delikatny kaloryferek ![]() Ćwiczyłam duzo w zeszłym roku, 8ABS i Tamily Webb. Zrobił mi sie taki przedziałek z góry, ale to wszystko, niestety za dużo tłuszczu mam :| Mięsnie prawdopodobnie tam mam, ale za głeboko pod tłuszczem zeby je widac było, a do diet to ja sie nie nadaje niestety Chociaz sprobuje troche nad morzem zgubić. Bede mogla "gotowac" po swojemu. No bo jesli na obiad rosołek, kotlecik, frytki czy pierogi to jak ja moge tatusiowi odmowic skoro siedział przy garach od rana? Byłoby mu przykro bo gotować lubi
|
|
|
|
|
#1105 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny a ja chce zmienić fryzurę! W czwartek (czyli już za 2 dni) przychodzi do mnie moja fryzjerka i mam pomalować odrosty, ściąć delikatnie końcówki no i przydałoby się coś jeszcze! Niezmiennie od 1,5 roku mam taką samą fryzurę i już kmi się znudziła, ale do rzeczy.
Mam cienkie, delikatne, proste, długie? (za zapięcie od stanika z tyłu) blond włosy. Buzia owalna, wysokie czoło. Wklejam link do zdjęcia grzywki która mi się podoba (nie mogę jakoś wrzucić fotki, musiałam na imageshack wrzucić). http://img227.imageshack.us/img227/8718/wosyph6.png Myślicie że będzie mi pasować? Zaznaczam, zę mam sporo dłuższe włosy niż Pani na fotce. P.S. Jakbym wkleiła swoją fotkę, mogę ją później skasować? Nie będę miała na plotkowym o to upomnienia ani nic? Bo łatwiej byłoby wam mi coś doradzić.
|
|
#1106 | |
|
Zakorzenienie
|
Ehh, ta kobieca potrzeba zmian - wiem coś o tym
![]() Ale teraz niestety długo pochodze sobie w tej samej fryzurze bo nawet nie byłoby z czego ściąć ani tym bardziej upiąć ![]() A ta grzywka na fotce całkiem fajna Moja grzywka za nic nie chce się tak układać na skos - fryzjerka już od dobrych paru miesięcy próbuje mi ją obcinac w ten sposób tylko trochę krócej a ona i tak układa się po swojemu ![]() Dopiero jak cały dzień jest spięta spinkami to wtedy jakos lezy ![]() Cytat:
![]() Czemu nie chcesz się nam pokazać??
|
|
|
|
|
|
#1107 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja najpierw straciłam prawie cały biust a dopiero później cokolwiek zniknęło z nóg czy brzucha...Cytat:
Jeżeli masz proste włosy, owalną buzię i wysokie czoło, to grzywka powinna pasować, ale oczywiście łatwiej cokolwiek powiedzieć, jak się zobaczy twarz
|
||
|
|
|
|
#1108 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1109 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A zegar już zrobiłaś? Ja wszystko pamiętam![]() Cytat:
Albo wrzucic do albumu na swoim profilu i ustawic dostępność tylko dla znajomychDzień dobry Jeszcze tylko przez godzine, a potem ide ćwiczyć Cytat:
, ale chodzi o to że jak się obcina na skos, to włosy się bardziej kręcą/wywijają.
|
||||
|
|
|
|
#1110 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mnie natomiast z biustu schudnąć ciężko - a najszybciej chudną mi.. ręce ![]() Atsenka - jest to wątek społecznościowy, myślę że tak "między nami" można więcej niż na konkretnym publicznym. Ale tutaj już się moderatorki wypowiedzą.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:51.

Na specjalne życzenie Porcelain
?

, przypomnijcie mi, wieczorem, bo znowu zawalę