Plotkowy dla dietetyczek :) V - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-28, 16:40   #31
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V

Ewusia, Wiosenna, Baby, Krytia, agolek- dziękuję

Ewusia - to widzę, że imprezka się udała wesela w lato powinny miec klauzulę na umowie - klimatyzacja gwarantowana

Wiosenna- ja jestem singielką już od 3 lat co do ciast moja mama kiedyś psioczyła, że upiekła zakalca a my z ojcem wszamaliśmy, aż się uszy trzęsły

Krytia - ja chcę ja chcę!

agolek- pogoda jest masakryczna u nas w mieszkaniu chodzą 2 wiatraki, rolety zasłonięte, królik najchętniej by chyba wlazł w jakąś jasnikie by mu było zimno...

Mango- normalnie ciekawa historyja... ja przez N-K znalazłam mojego kumpla, z którym nie gadałam 5 lat normalnie popłakałam się jak dowiedziałam się, że On to ON

moje barki, moje biodro - matko rozsypuję się!

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-28, 16:45   #32
Baby14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Krytia Pokaż wiadomość
Jeszcze nie wiem Poradz podobno niektóre pójdą na dżem
Zrób placka z śliwkami i kruszonka ja własnie mecze babcie zeby zrobila
Albo pierogi ze sliwkami polane jogurcikiem...poezja ochote sobie narobilam ^^

Ewusia_marchew : Nie siedziec w domu tylko na poprawiny isc ! I to juz
Co do dziadzia co on taki dziwny? Rozumiem ze na starosc ludzie mowia rozne rzeczy...U nas babcia sobie umyslila ze chcemy ja do opieki oddac masakra...

Mangolina: Ty to jednak ciekawe zycie masz pod kazdym wzgledem
A dziadzia nie znałas cały czas > /?
A dasz namiarki na Nasza Klase?
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-28, 21:25   #33
Tarantulek
Rozeznanie

Hej!!!!!!

Czesć to ja Mercy, poznajecie mnie?

Juz opowiadam jak to się stało ze stałam się Tarantulkiem.....Otóz, wczoraj diabeł mnie podkusił zeby sprawdzić- nick, na którym się logowałam jakies pare lat temu-bardzo dawno kiedy nie znałam jeszcze wizazu-tylko chciałam chyba pooglądac zdj i się zalogowałam tak byle jak-nieprzemyslanie.Potem poznałam wizaz, spodobało mi się i zarejestrowałam się jako Mercy i byłam nia do wczorajNo i wczoraj mysle sobie-ciekawe jak ten stary nick, moze ktos do mnie coś napisał a ja nie wiem?W koncu nie wchodziłam tam pare lat...Hasło do Mercy znam tak ze spokojnie zaraz tu wróce no i kliknełam-wyloguj-na starego nicka się nie dostałam bo oczywiscie hasło mi nie wchodziło,no to se mysle aaa tam dobra ide z powrotem no i spokojnie sie chce zalogować- na Mercy i co??!!!!!!!I nic!!!!!!!!!hasło nie wchodzi, no to kombinuje chyba ze 4 godziny rozne opcje, literki przestawiam i nic.....no to wysłałam do nich prosbe-a raczej tysiac prósb zeby mi przysłali na meila hasło i w ogole i nic-nie ma zadnego meila, cisza, no i dzis juz nie wytrzymałam i zarejestrowałam sie jako Tarantulek i od nowa wszystko muszę robićA tak bardzo tęsknie za Mercy......

A jeszcze jaka traume wczoraj przezyłam-czułam się jak bym była w takiej szklanej kuli i tak krzyczała i próbowała się wydostać a Wy mnie nie słyszałyscie, no łeeee<smarka i pociaga nosem>niech mnie ktoś przytuli.....
Tarantulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-28, 21:28   #34
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Mercy może niedługo przyślą maila... Męcz męcz męcz ich

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-28, 21:32   #35
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

ale historia normalnie jak z książki jakiejś

właśnie się pokłóciłam z dziadkiem strasznie ale już się niby pogodziliśmy, znaczy zaczął mówić do mnie normalnie ... ale i tak nie mogę zdzierżyć tej atmosfery, tego wypominania wszystkiego, tego straszenia że nas wyrzuci z domu, po co tak gadać w ogóle, nie rozumiem tego ehhhhhh No taak, widzę, że z dziadkami nie jest kolorowo

no w każdym razie dochodzę do siebie powoli coś mi TŻ pisał że poprawiny wesela wciąż trwają i jesteśmy zaproszeni wiec może dziś jeszcze jakaś mała imprezka chociaż wolałabym sobie poleżeć dla odmiany chyba no ale się zobaczy
Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
Mango- normalnie ciekawa historyja... ja przez N-K znalazłam mojego kumpla, z którym nie gadałam 5 lat normalnie popłakałam się jak dowiedziałam się, że On to ON

Śliczne zdjęcia Malinko
Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość
Mangolina: Ty to jednak ciekawe zycie masz pod kazdym wzgledem
A dziadzia nie znałas cały czas > /?
A dasz namiarki na Nasza Klase?
Ta wersja, którą przedstawiłam jest naprawdę uszczuplona

No i to jeszcze nie wszystko Ale... przemilczę

Baby, ja już nie mam tam konta
Mercy, jeszcze nie wszystko stracone Będzie dobrze!

...And I need you now somehow, And I need you now somehow.
Mangolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-28, 21:36   #36
Tarantulek
Rozeznanie

No własnie da się to jakos odkręcić zebym znowu była Mercy, bede ich męczyć jak nie wiem
Stary 2008-07-28, 22:28   #37
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

Ewusia - to widzę, że imprezka się udała wesela w lato powinny miec klauzulę na umowie - klimatyzacja gwarantowana
koniecznie!!

Cytat:

Cytat:
Zrób placka z śliwkami i kruszonka ja własnie mecze babcie zeby zrobila
Albo pierogi ze sliwkami polane jogurcikiem...poezja ochote sobie narobilam ^^
a mnie przy okazji
Cytat:

Ewusia_marchew : Nie siedziec w domu tylko na poprawiny isc ! I to juz
Co do dziadzia co on taki dziwny? Rozumiem ze na starosc ludzie mowia rozne rzeczy...U nas babcia sobie umyslila ze chcemy ja do opieki oddac masakra...
jednak nie poszłam bo się okazało że TŻ ma robotę

a dziadek jest dziwny od zawsze, tylko mu się pogarsza jeszcze na starość i już czasami naprawdę nie mam siły do niego

Cytat:
Napisane przez Tarantulek Pokaż wiadomość

A jeszcze jaka traume wczoraj przezyłam-czułam się jak bym była w takiej szklanej kuli i tak krzyczała i próbowała się wydostać a Wy mnie nie słyszałyscie, no łeeee<smarka i pociaga nosem>niech mnie ktoś przytuli.....

masz chody u moderatorek () to się tam uśmiechnij do niuch, może uda im się coś zdziałać

Cytat:
Napisane przez Mangolina Pokaż wiadomość

No i to jeszcze nie wszystko Ale... przemilczę

ależ jesteś tajemnicza

no i ostatecznie dzień spędziłam na czytaniu i snuciu się no ale można i tak spać wcześniej pójdę, przyda mi się, bo jakoś ostatnio nie miałam na to czasu

dobrej nocki Kochane

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-28, 22:49   #38
Tarantulek
Rozeznanie

Cytat:

masz chody u moderatorek () to się tam uśmiechnij do niuch, może uda im się coś zdziałać

Napisałam do AgiZ i odpisała ze zobaczą co da się zrobić, więc będe czekać

To ja Mercy!
Stary 2008-07-28, 23:07   #39
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enex Pokaż wiadomość
Lolcia - nio nioooo, opowiaaaaaadaj.
No wiec w pierwszej połowie wieczoru poszliśmy na mega długi spacer po gliwicach,było już ciemno i pięknie,rynek był śliczny,oświetlony,posied zieliśmy chwilę na ławeczkach obok pięknej fontanny,patrzeliśmy w gwiazdy i gadaliśmy o głupotach,tak zupełnie beztrosko.
Po powrocie byłam taka zmęczona,byłam pewna że Tż-et mnie z łóżka nie wyciągnie,ale skutecznie udało mu się mnie odsennić,aż tak że nie chciało mi się już w ogóle wracać do domu

Cytat:

Dodaje foty z wakacji...
Świetne! i znowu ta Twoja urocza twarzyczka
Cytat:

aż sobie z ciekawości zajrzałam na pierwszą stronę pierwszej części i już w sumie powspominać trochę mogę, ponad 1,5 roku minęło od kiedy powstał plotkowy, a ja tu wciąż tkwię i wybierać się stąd nie zamierzam
ja tak samo no i cieszę się,że weselicho udane!!

Cytat:
Napisane przez iza_wiosenna Pokaż wiadomość

wszyscy się z tż-ami spotykają - Ty, Lolcia, kurczę czy tylko ja jestem singielką?
Przyjdzie i czas na CIebie
Cytat:

Oto wersja mini-mini. Bardziej mini już nie ma
Narazie nie piszę o niczym więcej, bo byłaby to przesada jak na jeden post
Cóż za historia,ależ Ty masz ciekawe życie Mangosia

Cytat:
ano jestem tu od pierwszej części
I ja też

Cytat:

Napisałam do AgiZ i odpisała ze zobaczą co da się zrobić, więc będe czekać
Oby się wszystko pomyślnie dla CIebie zakończyło

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-29, 07:32   #40
Baby14
Zakorzenienie

Dzien dobry
Cytat:
Hej!!!!!!

Czesć to ja Mercy, poznajecie mnie?

Juz opowiadam jak to się stało ze stałam się Tarantulkiem.....Otóz, wczoraj diabeł mnie podkusił zeby sprawdzić- nick, na którym się logowałam jakies pare lat temu-bardzo dawno kiedy nie znałam jeszcze wizazu-tylko chciałam chyba pooglądac zdj i się zalogowałam tak byle jak-nieprzemyslanie.Potem poznałam wizaz, spodobało mi się i zarejestrowałam się jako Mercy i byłam nia do wczorajNo i wczoraj mysle sobie-ciekawe jak ten stary nick, moze ktos do mnie coś napisał a ja nie wiem?W koncu nie wchodziłam tam pare lat...Hasło do Mercy znam tak ze spokojnie zaraz tu wróce no i kliknełam-wyloguj-na starego nicka się nie dostałam bo oczywiscie hasło mi nie wchodziło,no to se mysle aaa tam dobra ide z powrotem no i spokojnie sie chce zalogować- na Mercy i co??!!!!!!!I nic!!!!!!!!!hasło nie wchodzi, no to kombinuje chyba ze 4 godziny rozne opcje, literki przestawiam i nic.....no to wysłałam do nich prosbe-a raczej tysiac prósb zeby mi przysłali na meila hasło i w ogole i nic-nie ma zadnego meila, cisza, no i dzis juz nie wytrzymałam i zarejestrowałam sie jako Tarantulek i od nowa wszystko muszę robićA tak bardzo tęsknie za Mercy......

Osz Mercy ! Tzn. Tarantulku ^^
Ja bym sie wsiekla troche...ale moze rzeczywiscie da sie odzyskac "stara" Mercy
I fotki mi przeslij

Ewusia_marchew: Moze duzo nie straciłas z tymi poprawinami
A z ludzmi na starosc nie raz sie tak dzieje...ale coz zrobic. Wkoncu to nasi dziadkowie i rodzice...nic na to nie poradzimy.

Mangolina: Szkoda ze taka pieknosc nie ma konta ^^

Miłego
Stary 2008-07-29, 07:44   #41
deMitia
Rozeznanie

Ja miałam dzisiaj straszny sen . Ostatnio sobie postanowiłam, że wytrzymam 50 dni bez słodyczy (jak w podpisie ) i dzisiaj w nocy śniło mi się, ze świadomie zjadam ciastko i normalnie czułam ten żal, że znów będę musiała zaczynać od nowa... hehe świruję.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-29, 07:46   #42
Baby14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez deMitia Pokaż wiadomość
Ja miałam dzisiaj straszny sen . Ostatnio sobie postanowiłam, że wytrzymam 50 dni bez słodyczy (jak w podpisie ) i dzisiaj w nocy śniło mi się, ze świadomie zjadam ciastko i normalnie czułam ten żal, że znów będę musiała zaczynać od nowa... hehe świruję.

Nie no fajny sen^^ za duzo o tych slodyczach myslisz pewnie;-)
Ja kiedys miałam tak ze snilo mi sie ze zjadłam sernika a rano sie obudzilam i czułam jego smak w ustach i miałam wyrzuty ze go faktycznie w nocy jadłam
Ale okazało sie ze nie bylo wtedy sernika w domu ^^
Stary 2008-07-29, 07:49   #43
deMitia
Rozeznanie

Czułaś smak.... hmm... chciałabym mieć takie sny
Stary 2008-07-29, 07:55   #44
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

dzien dobry

u mnie dzis chlodno z ranapadalo w nocy i teraz jest tak swiezo fajnie i nie ma slonca nigdy bym nie przypuszczala,ze mnie tak brak slonca w Szkocji ucieszy

zbieram sie do pracy bo jeszcze w lozku

wczoraj moj kuzyn z Manchersteru sie zapowiedzial na wizyte na ten weekend z rodzina faaajnie, ciesze sie co rodzina to rodzina.

mileog dnie robaczki
Stary 2008-07-29, 08:11   #45
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina

Cytat:
a dziadek jest dziwny od zawsze, tylko mu się pogarsza jeszcze na starość i już czasami naprawdę nie mam siły do niego
ależ jesteś tajemnicza

no i ostatecznie dzień spędziłam na czytaniu i snuciu się no ale można i tak spać wcześniej pójdę, przyda mi się, bo jakoś ostatnio nie miałam na to czasu

dobrej nocki Kochane

Mój to chyba chciał sobie znaleźć ekipę do obrabiania na starość Takiego wała!

Nie tajemnicza, ale nie będę przynudzać

Ja dziś tak samo chcę spędzić dzień

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
No wiec w pierwszej połowie wieczoru poszliśmy na mega długi spacer po gliwicach,było już ciemno i pięknie,rynek był śliczny,oświetlony,posied zieliśmy chwilę na ławeczkach obok pięknej fontanny,patrzeliśmy w gwiazdy i gadaliśmy o głupotach,tak zupełnie beztrosko.
Po powrocie byłam taka zmęczona,byłam pewna że Tż-et mnie z łóżka nie wyciągnie,ale skutecznie udało mu się mnie odsennić,aż tak że nie chciało mi się już w ogóle wracać do domu

Cóż za historia,ależ Ty masz ciekawe życie Mangosia
Och, dlaczego ja tak nie mam

A tam zaraz ciekawe Jedynie momentami

Cytat:
Mangolina: Szkoda ze taka pieknosc nie ma konta ^^

Miłego
Hahaha, bez przesady Właściwie "przesady" za dużo powiedziane, bo ja z pięknością nie mam nic wspólnego

Ale się nakręciłam... zacznę inaczej Nie będę mogła zorganizować 18nastki, ponieważ:
-Moje mieszkanie to plac budowy, mnóstwo wydatków z owym remontem związanych, ewentualne zrobienie urodzin w knajpie to dla mnie żadna przyjemność - sama chciałam je stworzyć, piec, gotować, wystrajać (jak to artystka) Padła więc propozycja mamy - dostanę 200zł, sąsiadki - pójdę do restauracji i dostanę torcik "Almondy" z ikei
Tak więc zaczęłam przeszukiwać internet, co bym mogła sobie kupić. Nie jestem normalną dziewczyną... nie kupię za to ciuchów, kosmetyków etc. Ja kupię... pamięć RAM 1 GB Barwniki spożywcze i... trafiłam na stronę z zapowiedziami: The sims 2: życie osiedlowe i...THE SIMS 3! Osiedlowe życie we wrześniu kupię, ale The sims 3... premiera dopiero w drugiej połowie 2009
Umieram.
(Nie, nie jestem normalna )

Stary 2008-07-29, 08:13   #46
garden_d
Zakorzenienie

Cytat:
A wiesz, że kiedyś miałam też taki sen? Jak nie jadłam 100 dni słodyczy, to ba- nawet miałam często Haha i to załamanie "o nie, nie udało mi się"

A tak w ogóle, to wypadałoby mi się przywitać, bo jeszcze nie gościłam w tym wątku- Cześć!

Marcy, mam szczerą nadzieję, że uda Ci się odzyskać swój nick, a nawet jeśli nie, to dla mnie będziesz zawsze Marcy!
garden_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-29, 08:14   #47
Tarantulek
Rozeznanie

Cytat:
Dzien dobry

Osz Mercy ! Tzn. Tarantulku ^^
Ja bym sie wsiekla troche...ale moze rzeczywiscie da sie odzyskac "stara" Mercy
I fotki mi przeslij

Miłego
Mozecie mówic albo Mercy albo Tarantulek-jak Wam wygodniejJa tez byłam/jestem zła bo mi wszystko przepadło

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość

Oby się wszystko pomyślnie dla CIebie zakończyło
Jak romantycznie

Cytat:

Ja tez miałam podobny sen-snił mi się pączek-lukrowany, siedział na talerzu a ja się nie mogłam oprzeć i go zjadłam, czułam jego smak itak mi smakował-i w tym snie myslałam-jej cała moja R na marne i jak się potem okazało ze to był sen to mi ulzyłoA ja nawet jakos tak szczegolnie za paczkami nie przepadam

Ogladałam Twoje zdj Malinko nazedniej stronie-bardzo fajne

Je muszę historie Mango przeczytać, bo przez tę utratę hasła w ogole się nie moge skupić

Miłego dnia!

Editziękuję Garden, oby sie udało<cmok>

Baby14 zapomniałam napisać zebys mi podała meila i zebys powiedziała jak Cie znalezc na nk?

To ja Mercy!
Stary 2008-07-29, 08:21   #48
deMitia
Rozeznanie

Tarantulek- a nie ma opcji "odzyskaj hasło"?
Stary 2008-07-29, 08:32   #49
Tarantulek
Rozeznanie

Cytat:
Tarantulek- a nie ma opcji "odzyskaj hasło"?

Własnie korzystałam z tej opcji i klikałam chyba miloion razy ale nic mi nie doszło na meila.

To ja Mercy!
Stary 2008-07-29, 08:43   #50
Baby14
Zakorzenienie

Cytat:
Czułaś smak.... hmm... chciałabym mieć takie sny
No nie powiem Fajne sa
Ale to było za czasów ED i niezle pocona sie obudziłam ^^

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
dzien dobry

u mnie dzis chlodno z ranapadalo w nocy i teraz jest tak swiezo fajnie i nie ma slonca nigdy bym nie przypuszczala,ze mnie tak brak slonca w Szkocji ucieszy

zbieram sie do pracy bo jeszcze w lozku

wczoraj moj kuzyn z Manchersteru sie zapowiedzial na wizyte na ten weekend z rodzina faaajnie, ciesze sie co rodzina to rodzina.

mileog dnie robaczki
A u nas nie ma tak dobrze zapowiadaja przez kilka dni powyzej 30 stopni
Fajnie ze kuzyn wpada Ja z ta rodzina nie byłabym taka przekonana bo u mnie tak dobrze nie ma Nie lubie swojej rodziny .

Mercy : zaraz wyśle namiary

garden_d : witaj

Mangolina: DObra skromnialo ja i tak wiem swoje i mi tu nie przegadasz
Ech...wydac tyle kasy na simsy to nie zadnen zal ja kocham simsy
Jak zakupisz 3 to daj znac jakie sa
Własnie chciałam w nie zagrac ale cos mi nie moze wejsc bo jakies bledy z Czasem Wolnym . I klapa

EDIT:
Spotkało mnie strasznie nieszczescie ;( Buuu ;( Mangoniu Ty bedziesz wiedziała jaki bol mnie rozdziela Grałam sobie wszystkimi rodzinkami w Simsach i juz niektorzy poumierali np.Dina Kaliente była juz staruszka ,miała dzieci,wnukow a moj brat zaczal cos majsterkowac z Wolnym Czasem i wszysktie zapisy znikly...
Placze teraz jak glupia;(
Wiem ze to wszystko glupie ,ale tak jest.
Boze jaka jestem zła. ! Juz nigdy nie bede grała w ta głupia gre(

Edytowane przez Baby14
Czas edycji: 2008-07-29 o 09:42
Stary 2008-07-29, 09:36   #51
gujana
Wtajemniczenie

Hej Dziewczynki

Melduję, że wróciłam...

gujana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-29, 10:08   #52
Krytia
Zadomowienie

GG do Krytia

Cytat:
heheh, no staram się jak mogę żeby się coś działo

ano jestem tu od pierwszej części Starucha

jestem wege, no ale tak całkiem to tam nie głodowałam na tym weselu, coś tam zjadłam, ale niewiele

[
na pewno jeszcze będziesz mieć okazję

współczuję ...

ale historia normalnie jak z książki jakiejś

właśnie się pokłóciłam z dziadkiem strasznie ale już się niby pogodziliśmy, znaczy zaczął mówić do mnie normalnie ... ale i tak nie mogę zdzierżyć tej atmosfery, tego wypominania wszystkiego, tego straszenia że nas wyrzuci z domu, po co tak gadać w ogóle, nie rozumiem tego ehhhhhh

no w każdym razie dochodzę do siebie powoli coś mi TŻ pisał że poprawiny wesela wciąż trwają i jesteśmy zaproszeni wiec może dziś jeszcze jakaś mała imprezka chociaż wolałabym sobie poleżeć dla odmiany chyba no ale się zobaczy
Cytat:
Ewusia, Wiosenna, Baby, Krytia, agolek- dziękuję

Wiosenna- ja jestem singielką już od 3 lat co do ciast moja mama kiedyś psioczyła, że upiekła zakalca a my z ojcem wszamaliśmy, aż się uszy trzęsły

Krytia - ja chcę ja chcę! Przychodź przychodź

agolek- pogoda jest masakryczna u nas w mieszkaniu chodzą 2 wiatraki, rolety zasłonięte, królik najchętniej by chyba wlazł w jakąś jasnikie by mu było zimno...

Cytat:

Mój to chyba chciał sobie znaleźć ekipę do obrabiania na starość Takiego wała!

Nie tajemnicza, ale nie będę przynudzać

Ja dziś tak samo chcę spędzić dzień

Och, dlaczego ja tak nie mam

A tam zaraz ciekawe Jedynie momentami

Hahaha, bez przesady Właściwie "przesady" za dużo powiedziane, bo ja z pięknością nie mam nic wspólnego ekhem masz masz

Ale się nakręciłam... zacznę inaczej Nie będę mogła zorganizować 18nastki, ponieważ:
-Moje mieszkanie to plac budowy, mnóstwo wydatków z owym remontem związanych, ewentualne zrobienie urodzin w knajpie to dla mnie żadna przyjemność - sama chciałam je stworzyć, piec, gotować, wystrajać (jak to artystka) Padła więc propozycja mamy - dostanę 200zł, sąsiadki - pójdę do restauracji i dostanę torcik "Almondy" z ikei
Tak więc zaczęłam przeszukiwać internet, co bym mogła sobie kupić. Nie jestem normalną dziewczyną... nie kupię za to ciuchów, kosmetyków etc. Ja kupię... pamięć RAM 1 GB Barwniki spożywcze i... trafiłam na stronę z zapowiedziami: The sims 2: życie osiedlowe i...THE SIMS 3! Osiedlowe życie we wrześniu kupię, ale The sims 3... premiera dopiero w drugiej połowie 2009
Umieram.
(Nie, nie jestem normalna )
Ja też nigdy kasy nie wydawałam na ciuchy

Cytat:
Mozecie mówic albo Mercy albo Tarantulek-jak Wam wygodniejJa tez byłam/jestem zła bo mi wszystko przepadło

Jak romantycznie

Ja tez miałam podobny sen-snił mi się pączek-lukrowany, siedział na talerzu a ja się nie mogłam oprzeć i go zjadłam, czułam jego smak itak mi smakował-i w tym snie myslałam-jej cała moja R na marne i jak się potem okazało ze to był sen to mi ulzyłoA ja nawet jakos tak szczegolnie za paczkami nie przepadam

Og adałam Twoje zdj Malinko nazedniej stronie-bardzo fajne

Je muszę historie Mango przeczytać, bo przez tę utratę hasła w ogole się nie moge skupić

Miłego dnia!

Editziękuję Garden, oby sie udało<cmok>

Baby14 zapomniałam napisać zebys mi podała meila i zebys powiedziała jak Cie znalezc na nk?
Oj Mercy znaczy Tarantulku będziesz jeszcze Mercy
Cytat:
No nie powiem Fajne sa
Mnie za czasów ed śniły się lody amerykańskie dokładnie czułanm ich smak ale to nie było przyjkemne

Fajnie ze kuzyn wpad Ja z ta rodzina nie byłabym taka przekonana bo u mnie tak dobrze nie ma Nie lubie swojej rodziny .

Własnie chciałam w nie zagrac ale cos mi nie moze wejsc bo jakies bledy z Czasem Wolnym . I klapa

EDIT:
Spotkało mnie strasznie nieszczescie ;( Buuu ;( Mangoniu Ty bedziesz wiedziała jaki bol mnie rozdziela Grałam sobie wszystkimi rodzinkami w Simsach i juz niektorzy poumierali np.Dina Kaliente była juz staruszka ,miała dzieci,wnukow a moj brat zaczal cos majsterkowac z Wolnym Czasem i wszysktie zapisy znikly...
Baby ja t\miałam to samo też mi wszyscy poumierali a grałam bardzo długo Wścekałam się wtedy i smuciłam
Niebo mnie nie chce,
a piekło obawia się,
że nim zawładnę.
Liz Taylor
Życie jest do kitu i tyle.
Krytia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-29, 11:15   #53
schism_
Zadomowienie

Szieeea ;>

Widzę,że plotkowy doczekał się kolejnej odsłony ; D I jaki ruch tutaj

Powróciłam wczoraj wieczorem. Ciut zmęczona i 'przegrzana'
Na wsi ,jak to na wsi. Spokój,względna cisza ,upał niemiłosierny,że praktycznie cały czas siedziałam w domu ;P Rodzina sie ucieszyła na nasz widok,ciotka komplementowała,że o dziwo dobrze wyglądam,a po opowieściach rodzicielki wyobrażała sobie mnie jako szkieleta powleczonego skórą i kością Chwilami mocno się nudziłam,wpadałam w słynne zmienne nastroje (że też ze mną wytrzymali),gen eralnie albo spałam,albo eksploatowałam baterię iPoda albo jadłam albo siedziałam na mega wolnym necie. Dobre i to ;]]
Żeby nie być gołosłownym,matka wczoraj wykonała enty telefon do pana dr'a ,z nadzieją,że powie coś nowego...
Gadała na 'głośnomówiącym' toteż wiele 'ciekawostek' miałam okazję usłyszeć...
pierw; pan chirurg odbiera warcząc w słuchawkę słucham
Matka umilnie zaczyna 'pogawędkę' czy już coś wiadomo ten na to: Nie wiem,nie wiem,nic nie wiem
Ta z kolei czy ktoś w ogóle się tym zajął,bada itd owy pociągle wymamrotał,że tak i zaczął się śmiać o_O
Z lekka wkurzona wypaliła,czy wreszcie szanowny doktor się ustosunkuje do dalszego leczenia,bo ciągle gada co innego
No i odrzekł rozbrajająco- To nie Ja,to patolodzy, a co chciałaby dostać pani ode mnie cień nadziei. I znów w śmiech.

Kazał zadzwonić w najbliższą środę...

Ja już zaiste nie mam pojęcia,w co pogrywają tamci w białych kitlach, jaja se robią czy co x_X I człek nie wie sam, śmiać się czy płakać z tego wszystkiego _^_

schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-29, 11:40   #54
garden_d
Zakorzenienie

Cytat:
No nie powiem Fajne sa

Fajnie ze kuzyn wpada Ja z ta rodzina nie byłabym taka przekonana bo u mnie tak dobrze nie ma Nie lubie swojej rodziny .

EDIT:
Biedna. Nie graj w tę przeklętą grę, jeśli ma tak na Ciebie działać

Ja właśnie wróciłam z miasta, zjadłam sobie rożka (mmm) i muszę Wam powiedzieć, że zabrałam na wyjście nowe buty, które wczoraj kupiłam. Yhym. Mądra Dorotka nie pomyślała, żeby wcześniej przykleić sobie plaster, także ledwo co dotarłam do domu(fakt faktem ślimaczym tempem)...załączam zdjęcie, żeby się jeszcze Wam pożalić ^^

Miłego dnia Dziewczynki

Edytowane przez garden_d
Czas edycji: 2009-05-10 o 21:24
garden_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-29, 12:14   #55
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina

Cytat:
d

EDIT:
Niestety TS3 dopiero za rok Tak wnioskuję, bo w marcu będzie dopiero możlwiość zbudowania domu.

Och znam ten ból, znam. Już kilka razy płakałam nad simsami... Żeby tylko kilka
Zdarzyła mi się taka sytuacja. Albo po kilku godzinach grania - zrzut pamięci wirtualnej, restart komputera. A na poprzedniej "skrzynce" częste usterki techniczne, oczywiście w efekcie płakałam. Ale nie martw się Będziesz miała okazję stworzyć nowe "scenariusze"

Cytat:
Ja też nigdy kasy nie wydawałam na ciuchy

Baby ja t\miałam to samo też mi wszyscy poumierali a grałam bardzo długo Wścekałam się wtedy i smuciłam
Uch, więc jednak nie jestem sama

Simsy, bardzo życiowa i emocjalna gra, prawda?

Cytat:
Napisane przez garden_d Pokaż wiadomość
Biedna. Nie graj w tę przeklętą grę, jeśli ma tak na Ciebie działać

Ja właśnie wróciłam z miasta, zjadłam sobie rożka (mmm) i muszę Wam powiedzieć, że zabrałam na wyjście nowe buty, które wczoraj kupiłam. Yhym. Mądra Dorotka nie pomyślała, żeby wcześniej przykleić sobie plaster, także ledwo co dotarłam do domu(fakt faktem ślimaczym tempem)...załączam zdjęcie, żeby się jeszcze Wam pożalić ^^

Miłego dnia Dziewczynki

ja Ci przeklętą grę dam! A Ty, Ty grzesznico

Współczuję Ostatnio miałam tak na dwóch nogach, pewnego dnia tak zeszła mi skóra, że piszczałam z bólu. Poważnie. Musiałam zdjąć buty do połowy, tak by mnie nie obcierały, niestety trochę trudno się szło i krew się polała... tż niósł mnie do domu To dopiero masakra

Stary 2008-07-29, 12:17   #56
Krytia
Zadomowienie

GG do Krytia

Cytat:
Niestety TS3 dopiero za rok Tak wnioskuję, bo w marcu będzie dopiero możlwiość zbudowania domu.

Och znam ten ból, znam. Już kilka razy płakałam nad simsami... Żeby tylko kilka Oj ja też
Zdarzyła mi się taka sytuacja. Albo po kilku godzinach grania - zrzut pamięci wirtualnej, restart komputera. A na poprzedniej "skrzynce" częste usterki techniczne, oczywiście w efekcie płakałam. Ale nie martw się Będziesz miała okazję stworzyć nowe "scenariusze"

Uch, więc jednak nie jestem sama

Simsy, bardzo życiowa i emocjalna gra, prawda? I to jak teraz mam dużo czasu to może sobie pogram

ja Ci przeklętą grę dam! A Ty, Ty grzesznico

Współczuję Ostatnio miałam tak na dwóch nogach, pewnego dnia tak zeszła mi skóra, że piszczałam z bólu. Poważnie. Musiałam zdjąć buty do połowy, tak by mnie nie obcierały, niestety trochę trudno się szło i krew się polała... tż niósł mnie do domu To dopiero masakra
Ale to musiało wyglądać

A i garden współczuje
Niebo mnie nie chce,
a piekło obawia się,
że nim zawładnę.
Liz Taylor
Stary 2008-07-29, 12:20   #57
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina

Cytat:
Ale to musiało wyglądać

A i garden współczuje
Niby tylko nóżki, skórki etc. a taka rzeźnia Dopiero kilka dni temu ubrałam inne buty, niż klapki
Garden - w klapach śmigaj, w klapkach!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-29, 12:23   #58
Krytia
Zadomowienie

GG do Krytia

Mango bo ty lubisz pijaka czy tam cycki murzynki można zastąpić to wino jakimś płynnym likierem?
Niebo mnie nie chce,
a piekło obawia się,
że nim zawładnę.
Liz Taylor
Stary 2008-07-29, 12:32   #59
Baby14
Zakorzenienie

Mangolina: No tak Nie umiem nie wsciekac na SImsy zaraz mam zamiar isc zagrac w Kwitnacych Wzgórzach i zrobic new scenariusz

garden_d: już mi ulżyło
Ale biedna nóżka
Ostatnio miałam taka po komersie. Tak jak mowia dziewczyny trzeba w klapeczkach pochodzic chwilke^^

Krytia: OOoo mamy 3 simsomaniaczke

U mnie w domu wojna. Moj o rok mlodszy brat zrobil sobie na głowie gwiazde
Ale wedlgu mnie niezle to wyglada^^
Stary 2008-07-29, 12:50   #60
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina

Cytat:
Mango bo ty lubisz pijaka czy tam cycki murzynki można zastąpić to wino jakimś płynnym likierem?
Ja do pijaka używam wódki Ale likier to również świetny pomysł.
Nie widzi mi się nawet to ciasto z winem.

Cytat:
Mangolina: No tak Nie umiem nie wsciekac na SImsy zaraz mam zamiar isc zagrac w Kwitnacych Wzgórzach i zrobic new scenariusz
Ja również nie Złączę się z Tobą w... graniu i bólu Dobrze, że dziś sobie o tych simsach przypomniałam Ale aż mnie skręca, że mam rok na TS3 czekać
Miłego grania

Uch, gwiazda na głowie...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości