![]() |
#3571 | |
Zadomowienie
|
Dot.: aktualna lista marzeń
Cytat:
Wersja z kryształami według mnie jest taką miłą limitowanką, ale absolutnie nie produktem luksusowym w "pełnym" tego słowa znaczeniu. Takim produktem byłaby wersja z brylantami, a wiadomo - dla wielu (bardzo bogatych) osób czasem liczy się bardziej "luksusowość", niż produkt jako taki. Dlatego uważam, że taka wersja rozeszłaby się bardzo szybko. Ciężko stwierdzić, czy szybciej niż A. z kryształami, ale na pewno nie sprzedawałby się gorzej. Może nam się wydawać, że niemożliwe jest, żeby produkt tańszy sprzedał się gorzej niż prawie ten sam, ale droższy (mam tu na myśli tylko omawianą sytuację Angela), ale trzeba wziąć pod uwagę np. różne grupy docelowe, przeznaczenie produktu (jako np. luksusowe prezenty i gadżety) i różne aspekty marketingowo-psychologiczne. No i generalnie to, że dla ludzi bardzo bogatych zakup/podarowanie komuś w prezencie takich perfum nie byłyby dużym wydatkiem. Trochę namotałam, ale mam nadzieję, że wiadomo o co mi chodzi. ![]() ![]() Chyba już zaczęłam pisać i analizować tak, jakby Mugler faktycznie wydał lub zamierzał wydać tę wersję. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3572 | |
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() Ale ja po prostu napisałam o moim perfumeryjnym marzeniu i trochę się zdziwiłam kiedy w swoim poście cytując mnie napisałaś to, co napisałaś. Nie lubię nadinterpretacji oraz psychoanaliz na podstawie stanu perfumeryjnego posiadania dlatego też zjeżyło mnie to, co przeczytałam. Na pewno nie miałaś złej woli, ale ja mam uraz i teraz kiedy czytam o jakimś zamiarze psychoanalizy to najeżam się jak wkurzony kot ![]() Po prostu moje stanowisko wygląda tak - "drogi święty Mikołaju, życzę sobie Le Part des Anges". Koniec i kropka ![]()
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2008-07-28 o 00:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3573 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Kto Cię osądza? Wyluzuj. Mój post był żartobliwy, absolutnie nigdzie nie osądziłam ani nie skrytykowałam tych perfum, a tym bardziej Ciebie. ![]() Poza tym zawsze mi się wydawało, że emotikonki, a zwłaszcza uśmiech ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oczywiście, że absolutnie nie miałam na celu krytykowania i przykro mi, że tak to zostało odebrane.
![]() ![]() |
![]() |
#3574 | |
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() ![]() Aha, nie pisałam że osobiście czuję się osądzona (bez przesady, jestem zdrowa na umyśle) tylko że nie do końca zrozumiałam reakcję na moje wyznanie marzenia (skąd te śmiechy i pomysły że te perfumy wkłada się do ucha) ![]() I dalej podtrzymuję, że chcę Le Part des Anges ![]()
![]() |
#3575 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I nic nie nadinterpretowałam i analizowałam. ![]() A marzyć możesz o czym chcesz. ![]() ![]() I nie róbmy już off-topa. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3576 |
czyli Endżi
|
Be, no to zgoda
![]() ![]() ![]() A ekonomia jest beznadziejna i bardzo się cieszę, że zdałam ją - choćby na marną trójczynę ![]() Ja absolutnie nie robię OT (co złego to nie ja ![]() ![]() ![]() "Also for the Angel brand, Mugler is to embark on what it calls “a new way of wearing perfume”, with the launch of Angel Les Parfums Corps. The company claims the range is more than just a body line and represents a way of applying scent in a variety of different textures. The range aims to give body products the same intensity as an Eau de Parfum, and the scents are said to stay on the skin for up to eight hours, compared with three hours for conventional scented body products. The line features a new technology called Intense Diffusion System, created by Swiss flavor and fragrance manufacturer Givaudan, which helps delay the scent’s evaporation and reactivate it throughout the day. Les Parfums Corps comprises nine skus, including shower gel, body exfoliant, body cream, body oil and hair mist. The line will launch globally in October. Prices are not currently available." W nowej linii 8 produktow o mocy niemal dorownujacej EdP: -Parfum en gel pour la douche -Parfum en crème gommante pour le corps -Parfum en crème pour le corps -Parfum en huile pour le corps -Parfum en lait pour le corps -Parfum en brume pour les cheveux -Parfum en roll-on déodorant -Parfum en spray déodorant -Parfum en crème pour les mains To już bardziej osiągalne. ![]() ![]()
#3577 | |
BAN stały
|
Cytat:
Flowerbombki edp spodziewam sie jutro a do niej Flowerbombkowaty dezodorant ![]() na liscie pozostaja: Hypnotic Poison Miss Dior Cherie edp Euphoria Code Lolitka L Flowerbomb extreme a do tego The Parfum Lolita edp Edytowane przez princeska69 Czas edycji: 2008-08-14 o 23:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3578 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Piękny czarny prostopadłościan Narciso Rodriguez już jest mój ![]() ![]() Na realizację wciąż czeka: 1. EdM - chciałabym zapasik, bo przeraża mnie myśl, że moja 50-tka kiedyś się skończy ![]() 2. nowa nagła namiętność - Elixir Hermes'a - malutką ilość bym chciała ![]() 3. BC na jesień |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3579 |
Zakorzenienie
|
Poproszę:
-Chance EDT (nuuudziara jestem ![]() -małe Dune -Lacoste Pour Femme -jakiegoś słodziaka-jadalniaka-orientalniaka -zapachy Victoria's Secret.Generalnie wszystkie ale najbardziej serię aniołkową,rózową i Very Sexy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3580 | |
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
![]() ja do mojej listy musze dopiac The Vert a la Menthe l'Occitane ![]() Burn, Tobie tez by sie spodobał ![]()
![]() |
#3581 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oooo wreszcie ktoś go przetestował.Ja już kiedyś w wątku herbacianym się o niego pytałam.Czy jest rzeczywiście herbaciano-miętowo-śliczni ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3582 | |
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3583 | |
czyli Endżi
|
Cytat:
Holender, tak żałuję że nie przechowuję w pamięciu zapachu Very Sexy na tyle dobrze, żeby Ci go przyzwoicie przybliżyć ... ![]() Spodobać, spodoba Ci się na bank - bo nie może się nie podobać ![]() Jest słodkawy, orientalny (orient porównywany ze stylem orientu w Amor Amor Elixir), ciepły, trochę pikantny... Ładny ![]()
![]() |
#3584 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pytałam o wysyłkę do Polski i z tego co pamiętam to napisali,że coś w okolicach 7-8$ Cytat:
A Very Sexy zdecydowanie powinno mi się spodobać.Czuję to przez skórę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3585 |
Zadomowienie
|
-Cacharel Eden EDP
- CK Truth
![]() |
#3586 |
Zakorzenienie
|
Nadal chcę
Gucci EDP II Cristobal Oriental Summer I coś, co psiknęłam na rękę będąc w Sephorze a teraz za diabła nie pamiętam co to było ![]()
![]() |
#3587 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3588 |
Zakorzenienie
|
VERA WANG edp
Innocent Baby Doll Dolce Vita |
![]() ![]() |
![]() |
#3589 |
Wtajemniczenie
|
Moim zapachowym marzeniem są perfumy Miss Dior Cherie.
Ale z jego urzeczywistnieniem trochę przyjdzie mi poczekać, ponieważ postanowiłam, że kupię następny flakon jak na półce zostanie mi tylko jeden. |
![]() ![]() |
![]() |
#3590 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
J LO Live Luxe (aż samą mnie dziwi, że tego chcę) CdG Burnt Sugar, Wood Coffee Sun i Jose na razie zostają przesunięte na dalszy plan. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3591 | |
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3592 |
Zakorzenienie
|
ostatnio moje marzenie limitowanka wypuszczona na lotniska 7.15 i am in Bali
|
![]() ![]() |
![]() |
#3593 |
lipiec na maksa!!! :)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3594 |
S. Sssss. SSSSS.
|
nie zwrocilam uwagi ile kosztuje ta herbatka, bo tuz po aplikacji to mi sie srednio podobała
![]() a w ogole to jest 20tka Amber za 76zł... I tak mysle: kupic czy nie kupic? ![]()
#3595 |
Zakorzenienie
|
I od nowa... wishlist
![]() Dzongkha - mam ![]() Avignon - w realizacji Heeley - Cardinal Durbano - Rock Crystal CdG - Ouarzazate Piper Nigrum - jakies 10ml .... i to by było na tyle, wiecej mi do szczęscia nie potrzeba ![]() Edytowane przez psycha Czas edycji: 2008-07-30 o 16:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#3596 |
Zakorzenienie
|
Niestety niemało pozycji na liście:
Jaisalmer Avignon Smok EdP i ekstrakt Figue de Sephora Gris Clair Terre Wanilia i paczula Sephora Gucci PH
#3597 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Molecules 01 Jaisalmer Organza Indecence Le Baiser du Dragon edp Cartier Niech się dzieje wola nieba ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3598 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3599 |
Zakorzenienie
|
- Bois Oriental
- Molecule 01 - Jaisalmer - Black Tourmaline Durbano - Five o’Clock SL - Equus - Józef Statkus - L’air du desert marocain - Incense N. Kamali - Kyoto - He Wood Dsquared2 ![]()
Edytowane przez martwa papuga Czas edycji: 2008-08-07 o 21:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#3600 |
Zadomowienie
|
Jest tego troszeczkę:
Etro Shaal Nur Kingdom McQueen L de LL Muscs Koublai Khan SL Serge Noir SL Jaisalmer CdG
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:05.