Włosomaniaczki :D - część III - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-07-29, 13:15   #1111
karla_92
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Cytat:
Napisane przez Eyna Pokaż wiadomość
Albo ładny brzuch i kościsty tyłek, albo ładna pupa i duży brzuch.. ;D
A nie może mieć jednego i drugiego?
karla_92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-29, 13:21   #1112
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karla_92 Pokaż wiadomość
A jak obcina? Tzn nożyczki trzyma tak na skos, pod kątem czy prosto? Nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam, ale chodzi o to że jak się obcina na skos, to włosy się bardziej kręcą/wywijają.
Szczerze? Nie mam zielonego pojęcia - kiedy skraca mi grzywkę najczęściej zamykam oczy

Cytat:
Albo ładny brzuch i kościsty tyłek, albo ładna pupa i duży brzuch..

Mnie natomiast z biustu schudnąć ciężko - a najszybciej chudną mi.. ręce
Hmm... Mój TŻ lubi moją pupę - własnie dlatego, że nie jest koscista
Ale ja chcę mieć miejszy brzuch!
Może biust mi nie schudnie to będzie dla niego a dla mnie mniejszy brzuch

Ręce??
Ja ostatnio zauważyłam też, ze ramiona zrobiły mi się jakby masywniejsze co wcale mi się nie podoba, szczególnie kiedy zakładam bluzkę na ramiączkach albo z krótkim rękawem

Cytat:
A nie może mieć jednego i drugiego?
Dokładnie
Nie ma to jak być zachłannym
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-29, 13:30   #1113
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
Napisane przez virtual_reality Pokaż wiadomość
Co do namiotu Estelle to udało mi sie wynajac pokoj jak sie oswoje bardzoej w swoim samotnym podrózowaniu to kto wie moze sie kiedys odwaze
Mozecie zaczac powoli tęsknic, w niedziele wieczorem wyjezdzam
Cytat:
Napisane przez noell88 Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki
wpadlam tylko na chwilke sie przypomniec i powiedziec, ze wyjezdzam(spontan) na domek ze znajomymi. do piatku
niech wlos bedzie z wami
lato, lato, wszystkie wyjeżdżają, a ja muszę się dalej męczyć, bo już wyczerpałam limit wolnego

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
Ale Cie zaszczyt kopnie nie pogada
Hehehe, no kopnie ciekawa jestem bardzo, czy zacznie "gwiazdorzyć", ale fot dla pudla już nie mogę się doczekać [biedna Gosia, gdyby wiedziała co ja knuję, seseseses ]
Cytat:
Napisane przez atsenka Pokaż wiadomość
Ja robię ćwiczenia z Tamille na pośladki i jedyne co zauważyłam to znikający cellulit a nogi wyglądają poprostu bosko! Robie te ćwiczenia co 2 dni- narazie tylko 1 część (15 min) no ale nie od dziś wiadomo że na każdego działa co innego
Nie wiem co to Tamille
Cytat:
No to ja się wybrałam na kurs ale rok temu I od roku tak go sobie powoli kończyłam Od września wyjeżdziłam 14h a kolejne 16 to w ciągu ostatnich 2 tygodni Także zapał mam niesamowity Ale mam nadzieję że szybko zdam egzamin i zapomnę o mojej przygodzie z kursem
Ja sie zapisałam w 2004 w grudniu... i tak namiętnie go robiłam [jazdy], że zdążyli szkołę zlikwidować

Cytat:
Napisane przez xyoko Pokaż wiadomość
Może pora jednak wziąć urlop?
Chciałabym, ale jestem już po i musze oszczędzać kolejne wolne dni na wyjazd w listopadzie
Może uda mi się zwolnienie od mamy TŻ wyciągnąć, ale musiałabym coś w pracy upozorować i tak trochę mi głupio, bo i tak się pewnie wszyscy domyślą co i jak

Cytat:
Dziewczyny a ja chce zmienić fryzurę! W czwartek (czyli już za 2 dni) przychodzi do mnie moja fryzjerka i mam pomalować odrosty, ściąć delikatnie końcówki no i przydałoby się coś jeszcze! Niezmiennie od 1,5 roku mam taką samą fryzurę i już kmi się znudziła, ale do rzeczy.
Mam cienkie, delikatne, proste, długie? (za zapięcie od stanika z tyłu) blond włosy. Buzia owalna, wysokie czoło.
Wklejam link do zdjęcia grzywki która mi się podoba (nie mogę jakoś wrzucić fotki, musiałam na imageshack wrzucić).
http://img227.imageshack.us/img227/8718/wosyph6.png
Myślicie że będzie mi pasować? Zaznaczam, zę mam sporo dłuższe włosy niż Pani na fotce.
P.S. Jakbym wkleiła swoją fotkę, mogę ją później skasować? Nie będę miała na plotkowym o to upomnienia ani nic? Bo łatwiej byłoby wam mi coś doradzić.
Ciężko powiedzieć, nie widząc Twojej twarzy i włosów. Może, jak dziewczyny już radziły, porozsyłaj linki na PW.

Ja dzisiaj zajrzałam na chwilkę na wątek "Pochwalmy się..." i ujrzałam ---> https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1216560589 [wizażanka Senomia17], niesamowicie spodobała mi się ta fryzurka i chciałabym taką mieć, chociaż potem pewnie nie starczyłoby mi cierpliwości by tak modelować włosy... Może perukę gdzieś taką uda mi sie dorwać
'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-29, 13:43   #1114
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Hehehe, no kopnie ciekawa jestem bardzo, czy zacznie "gwiazdorzyć", ale fot dla pudla już nie mogę się doczekać [biedna Gosia, gdyby wiedziała co ja knuję, seseseses ]
No no, nie znałam kolezanki od tej strony
A jak już zrobisz te fotki to wrzuć linka, hehe

Cytat:
Nie wiem co to Tamille
Szczerze mówiąc ja też nie, ale ja w ogóle nie kumata w tym temacie jestem

Cytat:
Ja dzisiaj zajrzałam na chwilkę na wątek "Pochwalmy się..." i ujrzałam ---> https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1216560589 [wizażanka Senomia17], niesamowicie spodobała mi się ta fryzurka i chciałabym taką mieć, chociaż potem pewnie nie starczyłoby mi cierpliwości by tak modelować włosy... Może perukę gdzieś taką uda mi sie dorwać
Faaajna!
Też mi się podoba ale jak pomyslę, ze miałabym codziennie nakręcać włosy na wałki a potem jeszcze modelowac to mi się odechciewa
I dlatego też zawsze mialam tak obcinane włosy, ze nie musiałam z nimi nic szczególnego robić - myłam, schły, czesałam i tyle
Stary 2008-07-29, 13:56   #1115
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa Pokaż wiadomość
ok jutro jade zegnam sie bo juz nie wejde na wizaz
Baw się dobrze

Cytat:
Napisane przez virtual_reality Pokaż wiadomość
Tak wygląda virtual_reality i jej włosy Na specjalne życzenie Porcelain
http://images34.fotosik.pl/327/1bbd529bf8f6ad99med.jpg
Śliczna jesteś!
Powtarzam słowa siostry "Powinnaś ubierać się na pistacjowo, łososiowo i miętowo" Dodaje też, że masz genialną urodę, cudowny kolor włosów i powinnaś to podkreślać właśnie tymi kolorami

Cytat:
Witam Kobietki,
dopiero dziś dorwałam się na dłużej do kompa, bo jak zwykle miałam bardzo zapracowany weekend, wczoraj po powrocie do domu nawet komputera nie chciało mi się włączać wieczorem
Zaczynam mieć wrażenie, że przeginam z pracą, a może po prostu brakuje mi dnia wolnego? Przyjemnie mi się tam pracuje, ale... są wakacje, a ja tak jakby uwiązana... taka myśl, że coś mi umyka, ucieka, że mogłabym zrobić coś innego, itp... Ech...
Współczuje. A nie możesz jakoś zwolnić obrotów?

Cytat:
czesc dziewczynki

wpadlam tylko na chwilke sie przypomniec i powiedziec, ze wyjezdzam(spontan) na domek ze znajomymi. do piatku

niech wlos bedzie z wami
I z Tobą też
Udanego wypoczynku

Cytat:
Pokój na poddaszu - moje marzenie
Nie wiesz co mówisz, Kobieto, ja mam pokój na poddaszu i w wakacje to można zamienić się tam w skwierczący boczek

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Koniecznie
Będę puszczać sygnałki do każdej maniaczki po kolei więc może któras się zlituje i wejdzie na wizaż
No problem, słać PW z numerem?

Cytat:
P.S. Jakbym wkleiła swoją fotkę, mogę ją później skasować? Nie będę miała na plotkowym o to upomnienia ani nic? Bo łatwiej byłoby wam mi coś doradzić.
Cytat:
Albo wrzucic do albumu na swoim profilu i ustawic dostępność tylko dla znajomych
To samo chciałam napisać Ostatnio Tulipanna tak zrobiła i nie ma problemu, że ktoś niepowołany widział jej zdjęcia

Cześć
Właśnie schną mi włosy po całonocnej maseczce, piję zimną colę z lodem i przesłuchuje nowy album wyszukanego zespołu Ja tak mogę całe życie!

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-29, 13:59   #1116
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
Ja sie zapisałam w 2004 w grudniu... i tak namiętnie go robiłam [jazdy], że zdążyli szkołę zlikwidować

Cytat:
Może uda mi się zwolnienie od mamy TŻ wyciągnąć, ale musiałabym coś w pracy upozorować i tak trochę mi głupio, bo i tak się pewnie wszyscy domyślą co i jak
Nie wierzę, że Ty ze swoim przebiegłym charakterem nie jesteś w stanie tego zrobić
Stary 2008-07-29, 14:00   #1117
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Zgadzam się

Cytat:
No problem, słać PW z numerem?
Ślij, ślij!

Cytat:
Właśnie schną mi włosy po całonocnej maseczce, piję zimną colę z lodem i przesłuchuje nowy album wyszukanego zespołu Ja tak mogę całe życie!
A co tym razem zafundowalas swoim włoskom??
I czego sluchasz??
Stary 2008-07-29, 14:06   #1118
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Ślij, ślij!
Uno momento, zaraz dostaniesz PW

Cytat:
Napisane przez Finlora
A co tym razem zafundowalas swoim włoskom??
I czego sluchasz??
To samo, co zawsze, czyli żółtko+oliwa z oliwek+olej rycynowy Staram się być systematyczna i co tydzień nakładać po Housie tę maseczkę
A słucham zespołu Godsmack, album "IV", takie Kornowate, lekkie i przyjemne do słuchania

Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Stary 2008-07-29, 14:12   #1119
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Uno momento, zaraz dostaniesz PW
Dostałam
A Ty dostałas sygnałka z moim numerem?
Uwielbiam te 666

A może jeszcze któraś?
Jesli tak to na PW proszę słac
Ale mi się śmiesznie zrymowało

Cytat:
To samo, co zawsze, czyli żółtko+oliwa z oliwek+olej rycynowy Staram się być systematyczna i co tydzień nakładać po Housie tę maseczkę
A słucham zespołu Godsmack, album "IV", takie Kornowate, lekkie i przyjemne do słuchania
I całą noc trzymałas?
A Godsmack kojarzę - kiedyś słyszałam
Stary 2008-07-29, 14:18   #1120
xyoko
Zakorzenienie

Cytat:

Chciałabym, ale jestem już po i musze oszczędzać kolejne wolne dni na wyjazd w listopadzie

Rozwaliłaś mnie z tym kursem

Mi tez głupio korzystać z lewych zwolnień, ale czasem bardzo kusi

Cytat:
Nie wiesz co mówisz, Kobieto, ja mam pokój na poddaszu i w wakacje to można zamienić się tam w skwierczący boczek
Wiem, wiem, wszyscy posiadacze na to narzekają Mimo to zawsze zazdroszczę skośnych sufitów
xyoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-29, 14:20   #1121
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
A Ty dostałas sygnałka z moim numerem?
Uwielbiam te 666
Dostałam dostałam
A 666 cudowne

Cytat:
Napisane przez Finlora
I całą noc trzymałas?
A Godsmack kojarzę - kiedyś słyszałam
Tak, całą noc Nic się nie dzieje podejrzanego, włosy nie wyłażą garściami, a że moja babcia uwielbia niezapowiedziane wizyty w ciągu dnia i nie może przeżyć mojego chodzenia po domu w czapce, to wykorzystuje noc do swoich niecnych celów
Godsmack to taki przerywnik, na jesień zabiorę się za coś cięższego, co będzie pasowało do ogólnego przygnębienia

Edit.
Gosiu, jak chcesz, to wpadaj do mnie spędzić kilka nocy w moim pokoju, od razu odechce Ci się skośnych sufitów

Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Stary 2008-07-29, 14:29   #1122
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Dostałam dostałam
A 666 cudowne
Uwielbiam ten numer
Kiedyś należał do TZ ale dostałam "w spadku" kiedy zmieniał sieć
A uwielbiam ten numer do tego stopnia, ze jak 4 lata temu ukradli mi telefon poszłam do salonu i zapłaciłam 50zł za to, żeby zrobili mi duplikat karty z tym samym numerem

Cytat:
Tak, całą noc Nic się nie dzieje podejrzanego, włosy nie wyłażą garściami, a że moja babcia uwielbia niezapowiedziane wizyty w ciągu dnia i nie może przeżyć mojego chodzenia po domu w czapce, to wykorzystuje noc do swoich niecnych celów
Godsmack to taki przerywnik, na jesień zabiorę się za coś cięższego, co będzie pasowało do ogólnego przygnębienia
Musze spróbować takiej maseczki
Jak na razie mam za sobą całonocne trzymanie mieszanki miod+odzywka

Cytat:
Edit.
Gosiu, jak chcesz, to wpadaj do mnie spędzić kilka nocy w moim pokoju, od razu odechce Ci się skośnych sufitów
Ja też mogę??
Uwielbiam skosne sufity i zawsze chciałam mieć pokój na poddaszu - ot, takie małe marzenie
Stary 2008-07-29, 14:39   #1123
'Estelle'

Cytat:
No no, nie znałam kolezanki od tej strony
A jak już zrobisz te fotki to wrzuć linka, hehe

Szczerze mówiąc ja też nie, ale ja w ogóle nie kumata w tym temacie jestem

Faaajna!
Też mi się podoba ale jak pomyslę, ze miałabym codziennie nakręcać włosy na wałki a potem jeszcze modelowac to mi się odechciewa
I dlatego też zawsze mialam tak obcinane włosy, ze nie musiałam z nimi nic szczególnego robić - myłam, schły, czesałam i tyle
Sesesese, ja pudel puści info, to wrzucę linka [mam nadzieję, że jednak je złykają ]

Cytat:
No właśnie nie bardzo . Dni w tygodniu jeszcze nie są takie wyczerpujące, w pracy teraz luźniej, bo szef na ulropie, tylko ta barówa tak daje czasem popalić, ale szkoda ją zostawić, bo i zabawa fajna i przy okazji pieniądz niezły ... Teraz jeszcze zastępuję w pracy kuzynkę, która zresztą wciągnęła mnie w ten interes, więc tym bardziej nie mogę ...
Od września troszkę sie rozluźni, boimprezy będą tylko w soboty... Zresztą, zobaczymy, czy po drodze nie zajdą jakieś "zmiany kadrowe", bo to nigdy nic nie wiadomo...

Cytat:

Nie wierzę, że Ty ze swoim przebiegłym charakterem nie jesteś w stanie tego zrobić
Zrobić mogę, ale trochę będzie mi głupio, bo to mała firma i tak wyskoczyć ze zwolnieniem ... I jeszcze szefunio wpadł na pomyśł, żebym do Warszawy na jakąś konferecję jechała a mi się tak straszliwie nie chce . Ani ja miasto znam, ani ja tam potrzebna, żeby posłuchać, jak kilku "ważnych dyrektorów" coś tam pierniczy okrągłymi frazesami...

Cytat:

Rozwaliłaś mnie z tym kursem
Mi tez głupio korzystać z lewych zwolnień, ale czasem bardzo kusi
Wiem, wiem, wszyscy posiadacze na to narzekają Mimo to zawsze zazdroszczę skośnych sufitów
Ano tak już mi zostało... Mój brat to samo z kursem miał, tyle, że on wyjeździł może z 2 godziny... To były te czasy przed podwyżką cen, mnóstwo ludzi się zapisało wtedy na kursy i musiałam miesiąc w kolejce czekać na jazdę, a w szkole mieli tylko 2 czy 3 samochody... Potem były wakacje, pisanie magisterki i przeboje sercowe, więc nie miałam głowy do pilnowania grafiku jazd...
A teraz nijak wcisnąć kursu w plany nie mogę

A skośne sufity uwielbiam i chciałabym, by w przyszłości takie miał mój dom... A na dachu kolektory słoneczne, żeby pochłaniały energię - takie przyjemne z pożytecznym
Stary 2008-07-29, 14:43   #1124
Finlora
Zakorzenienie

Zmykam juz z wizażu niestety
TŻ chciał się ze mną spotkac, zebym podała mu kilka numerków do dużego lotka - dzisiaj kumulacja 35 milionów chyba więc trzeba wysłac - a może tym razem szczęście dopisze?
Nie musze trafić szóstki - milion w zupełności mi wystarczy

Moja ciocia zawsze powtarzała, ze te gry liczbowe to podatek od głupoty - może cos w tym jest, hehe, chociaż ja bym powiedziała, że nie od głupoty ale od nadziei

A poza tym moja mama już mi tutaj od godziny marudzi, ze zbyt długo siedzę przy komputerze, ze tak nie wypada i w ogóle
Więc idę sobie, zeby nie słuchać więcej jej marudzenia

Może jutro zajrzę - ale tym razem na króciutko
Mama zajmuje się jutro Julką od rana a potem weźmiemy ją do lekarza - tzn ja i mama do lekarza a Julkę trzeba zabrać ze sobą

Przypomniało mi sie coś!
Czytałam ostatnio artykuł o absurdach prawnych - w Tanzanii istnieje limit długości włosów - 36 cm Dobrze, że u nas nie ma takiego prawa bo większość włosomaniaczek wyemigrowałaby albo odsiadywałaby własnie dłuuugi wyrok Tyle lat wyroku ile centymetrów ponad limit
Stary 2008-07-29, 15:03   #1125
atsenka
Zadomowienie

Ok. Dodałam fotki do albumu i ustawiłam widoczność tylko dla znajomych. Włosomaniaczkom których nie miałam w kontaktach wysłałam zaproszenie, reszta może oglądać Proszę o rady. Będę bardzo wdzięczna.
A tymczasem zmykam na prześwietlenie kręgosłupa. Mam nadzieję że jednak nic poważnego mi nie jest, lekarka niby powiedziała że tak na wszelki wypadek potrzebuje tego prześweitlenia... 3majcie kciuki.

Do usłszenia później

Instagram
http://instagram.com/through_the_world_
atsenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-29, 15:07   #1126
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Koniecznie
Będę puszczać sygnałki do każdej maniaczki po kolei więc może któras się zlituje i wejdzie na wizaż
Dokładnie

Cytat:
I wiem, że bardzo lubi mój spory biust więc nie chciałabym, żeby mi się zmniejszył
Z tym biustem, to będzie problem...Bo niestety zazwyczaj on leci pierwszy...

Cytat:
Ale ja bym tak chciała! Zamień się ze mną!
Z dziką rozkoszą

Cytat:

No widzisz, ja jestem a Ciebie znów nie ma
Ale jeśli robisz decu dla Kasi to jesteś rozgrzeszona
Się mijamy
Za rozgrzeszenie dziękuję

Cytat:
Dziewczyny a ja chce zmienić fryzurę!

Wklej w album dla znajomych, w razie potrzeby - usuniesz

Cytat:
To pokaż potem te pudełka A zegar już zrobiłaś? Ja wszystko pamiętam
Pokażę (jak będzie co...)
A zegar się robi, w zasadzie już tylko czeka na cyferki Myślę, że do wyjazdu się nad nim zlituję, biorąc pod uwagę, że pudełka się suszą (Kaśka, ja nie wiem jak to będzie z tym zamykaniem , bo tych warstw tam sporo musi iść..., ale będę robiła co w mojej mocy )

Cytat:
Napisane przez Jolie2601
Będę miała piękne pudełeczka
Kasiu nie ciesz się zawczasu Czy będą piękne, to się dopiero okaże

virka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-29, 15:14   #1127
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Jak ja kocham boczek, zwłaszcza skwierczący

Cytat:
A może jeszcze któraś?
Jak żeś chętna, to i mój pójdzie

Cytat:
Przypomniało mi sie coś!
Czytałam ostatnio artykuł o absurdach prawnych - w Tanzanii istnieje limit długości włosów - 36 cm Dobrze, że u nas nie ma takiego prawa bo większość włosomaniaczek wyemigrowałaby albo odsiadywałaby własnie dłuuugi wyrok Tyle lat wyroku ile centymetrów ponad limit
Większość z nas, miałaby dożywocie Ale pomyślcie, jakby nam razem w celi było wesoło

Cytat:
A tymczasem zmykam na prześwietlenie kręgosłupa. Mam nadzieję że jednak nic poważnego mi nie jest, lekarka niby powiedziała że tak na wszelki wypadek potrzebuje tego prześweitlenia... 3majcie kciuki.
Kciuki trzymam
A na zdjęcia zaraz looknę
Edit: Co kolor robi z człowiekiem Wyglądasz jak dwie różne osoby na tych zdjęciach Wcale nie masz takiego wysokiego czoła (ja mam wyższe ). Tylko tak myślę, czy ta grzywka nie będzie Ci przeszkadzała, bo ona tak strasznie na oczy leci ? Tak swoją drogą strasznie miło Cię widzieć , jedna miałam zupełnie inne wyobrażenie o Tobie

virka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-29, 15:39   #1128
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
A może jeszcze któraś?
To zaraz i ja wyślę

Cytat:
Ok. Dodałam fotki do albumu i ustawiłam widoczność tylko dla znajomych. Włosomaniaczkom których nie miałam w kontaktach wysłałam zaproszenie, reszta może oglądać Proszę o rady. Będę bardzo wdzięczna.

Do usłszenia później
Mam nadzieje że to nic poważnego
Fotki widziałam i wydaje mi się, że będzie Ci grzywka pasować A jaki masz naturalny kolor? Według mnie ładniej Ci w ciemnym

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
Pokażę (jak będzie co...)
A zegar się robi, w zasadzie już tylko czeka na cyferki Myślę, że do wyjazdu się nad nim zlituję, biorąc pod uwagę, że pudełka się suszą (Kaśka, ja nie wiem jak to będzie z tym zamykaniem , bo tych warstw tam sporo musi iść..., ale będę robiła co w mojej mocy )

Dobra, dobra. Ty już nie bądz taka skromna Ja i tak nie wierzę, że to dopiero początki Napewno dekupażujesz już od dłuższego czasu, tylko się nie chcesz przyznać

Cytat:
Większość z nas, miałaby dożywocie Ale pomyślcie, jakby nam razem w celi było wesoło
Stary 2008-07-29, 15:40   #1129
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja nie wiem, jak to się robi, żeby z biustu nie schudnąć Ja najpierw straciłam prawie cały biust a dopiero później cokolwiek zniknęło z nóg czy brzucha...
zamien sie mi zawsze najpierw leci brzuch i pupa [a ze zad mam i tak maly to po chudnieciu jest prawie wklesly!] a ja chce zejsc z plecow, ramion i biustu
Cytat:
lato, lato, wszystkie wyjeżdżają, a ja muszę się dalej męczyć, bo już wyczerpałam limit wolnego

moge cie podraznic, ze mam jeszcze 2miesiace wolnego?
o kurcze, to podrzuc te ochlapy pudlowi koniecznie, juz oni sie z nia rozprawia! wrr, jak ja tej piszczalki nie lubie...
Cytat:
Śliczna jesteś!
Powtarzam słowa siostry "Powinnaś ubierać się na pistacjowo, łososiowo i miętowo" Dodaje też, że masz genialną urodę, cudowny kolor włosów i powinnaś to podkreślać właśnie tymi kolorami
tak? ja bym raczej pomyslala, ze z tymi pastelami to byloby zbyt mdlo... raczej sprobowalabym z butelkowa zielenia albo mocnym fioletem [chociaz co kto lubi, a virtual taka sliczna, ze jak to mowia 'ladnemu we wszystkim ladnie']
tez wlasnie mecze nowopoznany zespol, pagoda. troche nirvana zalatuja, ale ogolnie fajny. szkoda ze wymienili perkusiste, byl boski...
Cytat:
I jeszcze szefunio wpadł na pomyśł, żebym do Warszawy na jakąś konferecję jechała a mi się tak straszliwie nie chce . Ani ja miasto znam, ani ja tam potrzebna, żeby posłuchać, jak kilku "ważnych dyrektorów" coś tam pierniczy okrągłymi frazesami...
ha, ale ja znam jak chcesz cos wiedziec to pytaj, ja chetnie podpowiem
Cytat:

Do usłszenia później
ja tez chce zaproszenie, tez chce popodziwiac...
Cytat:
Jak ja kocham boczek, zwłaszcza skwierczący

a czy marzenka juz chwalila sie fotkami po fryzjerze? i czy marzenka tam dotarla w ogole? bo ja chyba cos przegapilam
Stary 2008-07-29, 16:23   #1130
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Uwielbiam ten numer
Kiedyś należał do TZ ale dostałam "w spadku" kiedy zmieniał sieć
A uwielbiam ten numer do tego stopnia, ze jak 4 lata temu ukradli mi telefon poszłam do salonu i zapłaciłam 50zł za to, żeby zrobili mi duplikat karty z tym samym numerem
Jakbym miała taki charakterystyczny numer, to też bym chciała go zachować A tymczasem ten mój obecny to już 2 numer, wcześniejszy miałam na abonament i umowa mi się skończyła, to przeszłam na POP'a

Cytat:
Napisane przez Finlora
Musze spróbować takiej maseczki
Jak na razie mam za sobą całonocne trzymanie mieszanki miod+odzywka
Próbuj próbuj, nic nie stracisz Tylko pamiętaj o dokładnym zmyciu, bo ja uznałam, że dzisiaj jedno mi wystarczy i oczywiście po części smalec mi został

Cytat:
Napisane przez Finlora
Ja też mogę??
Uwielbiam skosne sufity i zawsze chciałam mieć pokój na poddaszu - ot, takie małe marzenie
Pewnie, zapraszam Miejsce na pewno się znajdzie

Cytat:
No właśnie nie bardzo . Dni w tygodniu jeszcze nie są takie wyczerpujące, w pracy teraz luźniej, bo szef na ulropie, tylko ta barówa tak daje czasem popalić, ale szkoda ją zostawić, bo i zabawa fajna i przy okazji pieniądz niezły ... Teraz jeszcze zastępuję w pracy kuzynkę, która zresztą wciągnęła mnie w ten interes, więc tym bardziej nie mogę ...
Od września troszkę sie rozluźni, boimprezy będą tylko w soboty... Zresztą, zobaczymy, czy po drodze nie zajdą jakieś "zmiany kadrowe", bo to nigdy nic nie wiadomo...
No to rzeczywiście nieciekawie... No nic, musisz jakoś zacisnąć pasa i iść dalej. Trzymam kciuki, żeby wszystko się udało i żebyś częściej wpadała do nas

Edit.
Atsenko, myślę, że będzie Ci pasowała tamta grzywka

Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Stary 2008-07-29, 16:33   #1131
'Estelle'

Cytat:
Zmykam juz z wizażu niestety
TŻ chciał się ze mną spotkac, zebym podała mu kilka numerków do dużego lotka - dzisiaj kumulacja 35 milionów chyba więc trzeba wysłac - a może tym razem szczęście dopisze?
Nie musze trafić szóstki - milion w zupełności mi wystarczy
Iiiieeeee tam, milion to mało [Tak, wiem, jestem chciwa bitcha]

Cytat:
Do usłszenia później
A trzymamy, trzymamy
Co do włosków, uważam, że grzywka powinna pasować
A ja na swoją nadal nie umiem się zdecydować, po tym, jak mnie fryzjer nastraszył, że rozjeżdżać się będzie na boki

Cytat:
:haha

Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość
moge cie podraznic, ze mam jeszcze 2miesiace wolnego?
Ooooooo Tyyyyyyy

Żartuję - korzystaj, korzystaj, to najlepsze co może być i chętnie bym się zamieniła
Cytat:
o kurcze, to podrzuc te ochlapy pudlowi koniecznie, juz oni sie z nia rozprawia! wrr, jak ja tej piszczalki nie lubie...
Podrzucę, już zacieram rączki
Ciekawa jestem, czy będzie zabraniała robienia fotek, jak to miała w zwyczaju... i w ogóle w co się ubierze, bo te jej kreacje

Cytat:
ha, ale ja znam jak chcesz cos wiedziec to pytaj, ja chetnie podpowiem
Dzięki . Na razie kombinuję, jak tu się od tego wymigać, może właśnie to zwolnienie uratowałoby mi tyłek, ale mimo wszystko mam skrupuły. Pojechać tam dla picu - to strata czasu, rozważam jeszcze opcję chwilowego zajrzenia na tą konferencję, podpisanie listy, zabranie materiałów i urwanie się po przerwie... ale jak nie będzie przerwy?

Jest jeden plus - odwiedziłabym sobie ten sklepik w podziemiach z Kallosem i może kupiła wreszcie mlecznego , tylko czy tam są małe opakowania tej maski i w jakiej cenie...

BTW - właśnie dostałam paczkę z dodatkami biżuteryjnymi, więc niedługo pewnie zacznę szaleć

Hm, do kobitek, które chcą stracić brzuch - myślałyście może o hula-hop? Podobno czyni cuda
Stary 2008-07-29, 16:42   #1132
atsenka
Zadomowienie

Cytat:

Kciuki trzymam
A na zdjęcia zaraz looknę
Edit: Co kolor robi z człowiekiem Wyglądasz jak dwie różne osoby na tych zdjęciach Wcale nie masz takiego wysokiego czoła (ja mam wyższe ). Tylko tak myślę, czy ta grzywka nie będzie Ci przeszkadzała, bo ona tak strasznie na oczy leci ? Tak swoją drogą strasznie miło Cię widzieć , jedna miałam zupełnie inne wyobrażenie o Tobie
Dziękuję NO zmiana dosyć radykalna ale ja lubię zmiany. Miałam już chyba wszystkie kolorki na głowie, począwszy od blondu, rudy, jasny brąz, cappucino, ciemny brąz, czarny A swoją drogą, uważasz że lepiej wyglądałam w ciemnych czy obecnie w blondzie? Co do tej grzywki to masz rację leci na oczy bardzo, dlatego pomyślałam że zrobię taką grzywkę jak ta na zdjęciu tylko troszkę dłuższą. Naprawdę potrzebuję zmiany, ale na ostre cięcie całych włosów się nie zdecyduję, bo zapuszczam W końcui włosomaniaczką jestem.

Cytat:
Mam nadzieje że to nic poważnego
Fotki widziałam i wydaje mi się, że będzie Ci grzywka pasować A jaki masz naturalny kolor? Według mnie ładniej Ci w ciemnym
Dziękuję Również mam taką nadzieję. Wyniki odbiorę jutro więc dopeiro pojutrze się czegoś dowiem. A mój naturalny to blond, teraz taki mysi, kiedyś miałam prawie białe włosy A może i ładniej mi w ciemnych (też mi się tak wydaje) ale po 1- wyglądałam baaardzo poważnie. Kiedyś kolega mojej koleżanki (20-letniej rówieśniczki) jak się dowiedział ile mam lat stwierdził, że myślał że conajmniej 25 . No i włosy mi się strasznie przetłuszczały, musiałam myć codziennie, teraz myję co 3 dni.

Cytat:
ja tez chce zaproszenie, tez chce popodziwiac...
Przepraszam JUż wysłałam.

Cytat:
Atsenko, myślę, że będzie Ci pasowała tamta grzywka
Dziękuję za odzew

No i jakbyście miały jakąś inną propozycję dla mnie to proszę piszcie. Ja jakoś nie mam pomysłu ale wiem że muszę coś w sobie zmienić. Może wpadły wam w oko jakieś fotki fryzur, które waszym zdaniem mogłby do mnie pasować. Byłabym naprawdę bardzo wdzięczna za jakąś sugestie.

Instagram
http://instagram.com/through_the_world_
atsenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-29, 16:44   #1133
Eyna
Zadomowienie

GG do Eyna

Atsenka - zupeełnie inaczej sobie Ciebie wyobrażałm.. fryzura.. myślę, że będzie pasować.

Cytat:
Hm, do kobitek, które chcą stracić brzuch - myślałyście może o hula-hop? Podobno czyni cuda
O niee, jakiej ja zawsze kolki od tego dostaję..

A tak nawiasem, co do numerów i telefonów komórkowych - pamiętam mój pierwszy telefon na kartę, kiedy płaciłam 3,50 za sms do innej sieci i jeszcze więcej za połączenie, do swojej nie pamiętam.. ale wiem że cuda się działy, czasem brało mniej , czasem w ogóle...
Eyna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-29, 17:00   #1134
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:

Do usłszenia później
Popieram dziewczyny- grzywka będzie pasować. Moim zdaniem bardziej pasuje Ci ciemny kolorek.
Cytat:

po pierwsze na bank oniemieję z zachwytu a co do zamykania- hmmm i tak już z większym luzem na stanie nie mieli. Może można by je lekko porozciągać jak są świeżo po lakierowaniu?
Cytat:
boskie
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-29, 17:01   #1135
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
Ooooooo Tyyyyyyy

Żartuję - korzystaj, korzystaj, to najlepsze co może być i chętnie bym się zamieniła

Podrzucę, już zacieram rączki
Ciekawa jestem, czy będzie zabraniała robienia fotek, jak to miała w zwyczaju... i w ogóle w co się ubierze, bo te jej kreacje

Dzięki . Na razie kombinuję, jak tu się od tego wymigać, może właśnie to zwolnienie uratowałoby mi tyłek, ale mimo wszystko mam skrupuły. Pojechać tam dla picu - to strata czasu, rozważam jeszcze opcję chwilowego zajrzenia na tą konferencję, podpisanie listy, zabranie materiałów i urwanie się po przerwie... ale jak nie będzie przerwy?

Jest jeden plus - odwiedziłabym sobie ten sklepik w podziemiach z Kallosem i może kupiła wreszcie mlecznego , tylko czy tam są małe opakowania tej maski i w jakiej cenie...
az tez jestem ciekawa. powiesz czy na zywo tez jest taka kluska wymalowana jak na pudlu
bardzo chetnie bym ci sprawdzila, ale akurat jutro o 8rano mam pociag do gdanska... skladam papiery [] i jade opijac sukcesy w jastrzebiej pod namiotem
ale szczerze? warszawa w ten upal to koszmar! takze kombinuj

aaaa, zepsul mi sie skuter
Cytat:
Dziękuję NO zmiana dosyć radykalna ale ja lubię zmiany. Miałam już chyba wszystkie kolorki na głowie, począwszy od blondu, rudy, jasny brąz, cappucino, ciemny brąz, czarny A swoją drogą, uważasz że lepiej wyglądałam w ciemnych czy obecnie w blondzie? Co do tej grzywki to masz rację leci na oczy bardzo, dlatego pomyślałam że zrobię taką grzywkę jak ta na zdjęciu tylko troszkę dłuższą. Naprawdę potrzebuję zmiany, ale na ostre cięcie całych włosów się nie zdecyduję, bo zapuszczam W końcui włosomaniaczką jestem.

Dziękuję Również mam taką nadzieję. Wyniki odbiorę jutro więc dopeiro pojutrze się czegoś dowiem. A mój naturalny to blond, teraz taki mysi, kiedyś miałam prawie białe włosy A może i ładniej mi w ciemnych (też mi się tak wydaje) ale po 1- wyglądałam baaardzo poważnie. Kiedyś kolega mojej koleżanki (20-letniej rówieśniczki) jak się dowiedział ile mam lat stwierdził, że myślał że conajmniej 25 . No i włosy mi się strasznie przetłuszczały, musiałam myć codziennie, teraz myję co 3 dni.

Przepraszam JUż wysłałam.

Dziękuję za odzew

No i jakbyście miały jakąś inną propozycję dla mnie to proszę piszcie. Ja jakoś nie mam pomysłu ale wiem że muszę coś w sobie zmienić. Może wpadły wam w oko jakieś fotki fryzur, które waszym zdaniem mogłby do mnie pasować. Byłabym naprawdę bardzo wdzięczna za jakąś sugestie.
no i kolejna sliczna dziewczyna...
tez uwazam, ze w ciemnych ci bardziej do twarzy albo moze balejazyk troche bardziej stonowany? [w sensie ze kolory bardziej do siebie zblizone] grzywka bedzie ok, to jasne
ale tez sobie inaczej ciebie wyobrazalam, tymbardziej ze kiedys jakas jedna fotke swoja dawalas i wygladalas zupelnie inaczej [to dawno bylo, ale tak mi sie cos przypomina]
i nie dalabym ci 20lat przynajmniej nie z tego pierwszego zdjecia wlasnie wydaje mi sie, ze w ciemnych wygladalas mlodziej
Stary 2008-07-29, 17:21   #1136
xyoko
Zakorzenienie

Cytat:

Edit.
Już się pakuję

Cytat:
Ja też mogę??
O, super, to zrobimy imprezę u Oli

Cytat:
Ano tak już mi zostało... Mój brat to samo z kursem miał, tyle, że on wyjeździł może z 2 godziny... To były te czasy przed podwyżką cen, mnóstwo ludzi się zapisało wtedy na kursy i musiałam miesiąc w kolejce czekać na jazdę, a w szkole mieli tylko 2 czy 3 samochody... Potem były wakacje, pisanie magisterki i przeboje sercowe, więc nie miałam głowy do pilnowania grafiku jazd...
A teraz nijak wcisnąć kursu w plany nie mogę
Ja jestem za bardzo przerażona wizją siebie za kierownicą, żeby na razie myśleć o kursie Ale boję się, że kiedyś to będzie koniecznością

Cytat:

Do usłszenia później
Idę oglądać

Edit.: Ja też sobie jakoś Ciebie inaczej wyobrażałam Ale myślę, że grzywka będzie Ci pasować
xyoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-29, 17:29   #1137
Eyna
Zadomowienie

GG do Eyna

A miałam napisać - czasem kupuje babskie gazety, po prostu włos się na głowie jeży od tego co tam piszą a o włosach również. Wczoraj przeczytałam, że najlepsze dla włosów są.. SILIKONY, bo nie obciążają włosów, nie tłuszczą jak jakieś tam naturalne olejki, odżywiają, nabłyszczają i mają same zalety, a czesać powinno sie PLASTIKOWYMI grzebieniami i szczotkami.

Biustowo-kostiumowe głupoty również - na duży biust tylko full cup, szerokie ramiączka PODTRZYMUJĄCE biust i USZTYWNIANE miseczki, koniecznie minimizer.
Natomiast mały natychmiast powinno się zakryć puszapem.

O, a w tym sezonie należenie do subkultury punkowej jest niemodne.

Nie mam co robić. Dokładnie.
Eyna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-29, 18:03   #1138
virtual_reality
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach

atsenka grzywka bedzie Ci pasowac
virtual_reality jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-29, 19:02   #1139
Porcelainnn
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
Bry

Ja sobie popijam- tak co 2-3 dni. Podobnie jak pokrzywę. Lubię takie zielska- a jak przy okazji w czymś pomogą to sexy
Czyli, że pijesz bo lubisz, a efektów raczej nie widać?

Cytat:

A za tydzień w sobotę ma być Gosia Andrzejewicz... brrr... ale trzeba będzie zrobić kilka fot komórką i wysłać potem na Pudelka ]

Przepraszam, że będę wulgarna, ale możesz ja ode mnie kopnąć w tyłek? Albo chociaż dosypać jej tabletkę gwałtu i zrobić jej coś złego?

Cytat:
czesc dziewczynki

niech wlos bedzie z wami
udanej imprezy!

Cytat:

Ja robię ćwiczenia z Tamille na pośladki i jedyne co zauważyłam to znikający cellulit a nogi wyglądają poprostu bosko! Robie te ćwiczenia co 2 dni- narazie tylko 1 część (15 min) no ale nie od dziś wiadomo że na każdego działa co innego
Atsenko, wiem, że te linki się już gdzieś przewijały, ale mogłabyś mi wkleić jakieś dobre na wymodelowanie pupy? Marzy mi się taka wypukła, uniesiona do góry
Cytat:
Witam

Pokój na poddaszu - moje marzenie

Jest w dużej częsci tak, jak Ola pisała. Niemiłosiernie gorąco. Ale ja sobie bardzo cenię prywatność i przestrzeń, a to dzięki poddaszu mam. I bosko słychać deszcz gdy pada

Cytat:
Dziewczyny a ja chce zmienić fryzurę! W czwartek (czyli już za 2 dni) przychodzi do mnie moja fryzjerka i mam pomalować odrosty, ściąć delikatnie końcówki no i przydałoby się coś jeszcze! Niezmiennie od 1,5 roku mam taką samą fryzurę i już kmi się znudziła, ale do rzeczy.
Mam cienkie, delikatne, proste, długie? (za zapięcie od stanika z tyłu) blond włosy. Buzia owalna, wysokie czoło.
Wklejam link do zdjęcia grzywki która mi się podoba (nie mogę jakoś wrzucić fotki, musiałam na imageshack wrzucić).

http://img227.imageshack.us/img227/8718/wosyph6.png

Myślicie że będzie mi pasować? Zaznaczam, zę mam sporo dłuższe włosy niż Pani na fotce.

Widziałam Twoje zdjęcie i myślę, że będzie Ci pasować. TYlko ja bym zrobiła troszkę krótszą

Cytat:

Dziś rozmawiałam o tym z koleżanką... na wakacjach we Włoszech próbowałam, ale... to już nie ta forma, co w dzieciństwie Ponoć super to na talię działa

Cytat:
A miałam napisać - czasem kupuje babskie gazety, po prostu włos się na głowie jeży od tego co tam piszą a o włosach również. Wczoraj przeczytałam, że najlepsze dla włosów są.. SILIKONY, bo nie obciążają włosów, nie tłuszczą jak jakieś tam naturalne olejki, odżywiają, nabłyszczają i mają same zalety, a czesać powinno sie PLASTIKOWYMI grzebieniami i szczotkami.

Biustowo-kostiumowe głupoty również - na duży biust tylko full cup, szerokie ramiączka PODTRZYMUJĄCE biust i USZTYWNIANE miseczki, koniecznie minimizer.

Mam tak samo. Czytam dużo poważnej literatury i czasem żeby sie odstresować kupuję takie szmatławce

Dzisiaj był koolejny beztroski dzień na Kryspinowie, jestem brązowiutka

Edit: Dodaję zdjęcie mojego zestawu pielęgnacyjnego. Brakuje na nim oliwy z oliwek, oleju z pestek dynii, oleju rycynowego i arachidowego (wszystko odlewki)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg odzywki.jpg (69,6 KB, 14 załadowań)

I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive

Edytowane przez Porcelainnn
Czas edycji: 2008-07-29 o 19:25
Porcelainnn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-29, 19:07   #1140
'Estelle'

Cytat:
az tez jestem ciekawa. powiesz czy na zywo tez jest taka kluska wymalowana jak na pudlu
bardzo chetnie bym ci sprawdzila, ale akurat jutro o 8rano mam pociag do gdanska... skladam papiery [] i jade opijac sukcesy w jastrzebiej pod namiotem
ale szczerze? warszawa w ten upal to koszmar! takze kombinuj

aaaa, zepsul mi sie skuter
No pewnie, że powiem, ze szczegółami sobota się zbliża wielkimi krokami
A squta szkoda , reperuj go czym prędzej i korzystaj z pogody, może to nic poważnego? Aaa, podejrzewam, że masz go w Wawie, tam dosyć prężnie dziala oddział Burgmanii, z którą sympatyzujemy z TŻ, mogę podpytać, gdzie go zaserwisować, żeby zrobili dobrze i w miarę tanio, jeśli chcesz.

Cytat:
Ja jestem za bardzo przerażona wizją siebie za kierownicą, żeby na razie myśleć o kursie Ale boję się, że kiedyś to będzie koniecznością
Też byłam i lekki szok przeżyłam, jak już na pierwszym spotkaniu instruktor kazał mi za kierownicą siadać , a ja głupia myślałam, że najpierw to on mnie na plac zawiezie i będzie tam dopiero uczył... Wbrew pozorom, wcale nie takie to trudne

Cytat:

No comments
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości