|
|
#1111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
|
|
|
|
|
#1112 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ale ja chcę mieć miejszy brzuch! Może biust mi nie schudnie to będzie dla niego a dla mnie mniejszy brzuch Ręce?? ![]() Ja ostatnio zauważyłam też, ze ramiona zrobiły mi się jakby masywniejsze co wcale mi się nie podoba, szczególnie kiedy zakładam bluzkę na ramiączkach albo z krótkim rękawem ![]() Dokładnie ![]() Nie ma to jak być zachłannym |
||
|
|
|
|
#1113 | |||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Cytat:
Hehehe, no kopnie ciekawa jestem bardzo, czy zacznie "gwiazdorzyć", ale fot dla pudla już nie mogę się doczekać [biedna Gosia, gdyby wiedziała co ja knuję, seseseses Cytat:
Cytat:
Chciałabym, ale jestem już po i musze oszczędzać kolejne wolne dni na wyjazd w listopadzie ![]() Może uda mi się zwolnienie od mamy TŻ wyciągnąć, ale musiałabym coś w pracy upozorować i tak trochę mi głupio, bo i tak się pewnie wszyscy domyślą co i jak ![]() Cytat:
Ja dzisiaj zajrzałam na chwilkę na wątek "Pochwalmy się..." i ujrzałam ---> https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1216560589 [wizażanka Senomia17], niesamowicie spodobała mi się ta fryzurka i chciałabym taką mieć, chociaż potem pewnie nie starczyłoby mi cierpliwości by tak modelować włosy... Może perukę gdzieś taką uda mi sie dorwać
|
|||||
|
|
|
|
#1114 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jak już zrobisz te fotki to wrzuć linka, hehe Szczerze mówiąc ja też nie, ale ja w ogóle nie kumata w tym temacie jestem ![]() Cytat:
Też mi się podoba ale jak pomyslę, ze miałabym codziennie nakręcać włosy na wałki a potem jeszcze modelowac to mi się odechciewa ![]() I dlatego też zawsze mialam tak obcinane włosy, ze nie musiałam z nimi nic szczególnego robić - myłam, schły, czesałam i tyle
|
||
|
|
|
|
#1115 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Baw się dobrze
Cytat:
Śliczna jesteś!Powtarzam słowa siostry "Powinnaś ubierać się na pistacjowo, łososiowo i miętowo" Dodaje też, że masz genialną urodę, cudowny kolor włosów i powinnaś to podkreślać właśnie tymi kolorami Cytat:
Cytat:
Udanego wypoczynku ![]() Nie wiesz co mówisz, Kobieto, ja mam pokój na poddaszu i w wakacje to można zamienić się tam w skwierczący boczek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cześć Właśnie schną mi włosy po całonocnej maseczce, piję zimną colę z lodem i przesłuchuje nowy album wyszukanego zespołu
|
|
|
#1116 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1117 | |
|
Zakorzenienie
|
Zgadzam się
Ślij, ślij! ![]() Cytat:
![]() I czego sluchasz?? |
|
|
|
|
|
#1118 | |
|
Zakorzenienie
|
Uno momento, zaraz dostaniesz PW
![]() Cytat:
Staram się być systematyczna i co tydzień nakładać po Housie tę maseczkę ![]() A słucham zespołu Godsmack, album "IV", takie Kornowate, lekkie i przyjemne do słuchania
|
|
|
#1119 | |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam
A Ty dostałas sygnałka z moim numerem? ![]() Uwielbiam te 666 ![]() A może jeszcze któraś? ![]() Jesli tak to na PW proszę słac ![]() Ale mi się śmiesznie zrymowało Cytat:
A Godsmack kojarzę - kiedyś słyszałam
|
|
|
|
|
|
#1120 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozwaliłaś mnie z tym kursem Mi tez głupio korzystać z lewych zwolnień, ale czasem bardzo kusi ![]() Cytat:
Mimo to zawsze zazdroszczę skośnych sufitów
|
||
|
|
|
|
#1121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam dostałam
A 666 cudowne ![]() Cytat:
Godsmack to taki przerywnik, na jesień zabiorę się za coś cięższego, co będzie pasowało do ogólnego przygnębienia ![]() Edit. Gosiu, jak chcesz, to wpadaj do mnie spędzić kilka nocy w moim pokoju, od razu odechce Ci się skośnych sufitów
|
|
|
#1122 | ||
|
Zakorzenienie
|
Uwielbiam ten numer
![]() Kiedyś należał do TZ ale dostałam "w spadku" kiedy zmieniał sieć A uwielbiam ten numer do tego stopnia, ze jak 4 lata temu ukradli mi telefon poszłam do salonu i zapłaciłam 50zł za to, żeby zrobili mi duplikat karty z tym samym numerem ![]() Cytat:
![]() Jak na razie mam za sobą całonocne trzymanie mieszanki miod+odzywka ![]() Cytat:
![]() Uwielbiam skosne sufity i zawsze chciałam mieć pokój na poddaszu - ot, takie małe marzenie
|
||
|
|
|
|
#1123 | |||
|
|
Cytat:
]No właśnie nie bardzo . Dni w tygodniu jeszcze nie są takie wyczerpujące, w pracy teraz luźniej, bo szef na ulropie, tylko ta barówa tak daje czasem popalić, ale szkoda ją zostawić, bo i zabawa fajna i przy okazji pieniądz niezły ... Teraz jeszcze zastępuję w pracy kuzynkę, która zresztą wciągnęła mnie w ten interes, więc tym bardziej nie mogę ... Od września troszkę sie rozluźni, boimprezy będą tylko w soboty... Zresztą, zobaczymy, czy po drodze nie zajdą jakieś "zmiany kadrowe", bo to nigdy nic nie wiadomo... Cytat:
... I jeszcze szefunio wpadł na pomyśł, żebym do Warszawy na jakąś konferecję jechała a mi się tak straszliwie nie chce Cytat:
A teraz nijak wcisnąć kursu w plany nie mogę ![]() A skośne sufity uwielbiam
|
|||
|
|
|
|
#1124 |
|
Zakorzenienie
|
Zmykam juz z wizażu niestety
![]() TŻ chciał się ze mną spotkac, zebym podała mu kilka numerków do dużego lotka - dzisiaj kumulacja 35 milionów chyba więc trzeba wysłac - a może tym razem szczęście dopisze? ![]() Nie musze trafić szóstki - milion w zupełności mi wystarczy ![]() Moja ciocia zawsze powtarzała, ze te gry liczbowe to podatek od głupoty - może cos w tym jest, hehe, chociaż ja bym powiedziała, że nie od głupoty ale od nadziei ![]() A poza tym moja mama już mi tutaj od godziny marudzi, ze zbyt długo siedzę przy komputerze, ze tak nie wypada i w ogóle ![]() Więc idę sobie, zeby nie słuchać więcej jej marudzenia ![]() Może jutro zajrzę - ale tym razem na króciutko Mama zajmuje się jutro Julką od rana a potem weźmiemy ją do lekarza - tzn ja i mama do lekarza a Julkę trzeba zabrać ze sobą ![]() Przypomniało mi sie coś! ![]() Czytałam ostatnio artykuł o absurdach prawnych - w Tanzanii istnieje limit długości włosów - 36 cm Dobrze, że u nas nie ma takiego prawa bo większość włosomaniaczek wyemigrowałaby albo odsiadywałaby własnie dłuuugi wyrok Tyle lat wyroku ile centymetrów ponad limit |
|
|
|
|
#1125 |
|
Zadomowienie
|
Ok. Dodałam fotki do albumu i ustawiłam widoczność tylko dla znajomych. Włosomaniaczkom których nie miałam w kontaktach wysłałam zaproszenie, reszta może oglądać
Proszę o rady. Będę bardzo wdzięczna.A tymczasem zmykam na prześwietlenie kręgosłupa. Mam nadzieję że jednak nic poważnego mi nie jest, lekarka niby powiedziała że tak na wszelki wypadek potrzebuje tego prześweitlenia... 3majcie kciuki. Do usłszenia później
|
|
#1126 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Z dziką rozkoszą ![]() Cytat:
Za rozgrzeszenie dziękuję ![]() Cytat:
Pokażę )A zegar się robi, w zasadzie już tylko czeka na cyferki Myślę, że do wyjazdu się nad nim zlituję, biorąc pod uwagę, że pudełka się suszą (Kaśka, ja nie wiem jak to będzie z tym zamykaniem , bo tych warstw tam sporo musi iść..., ale będę robiła co w mojej mocy )Cytat:
Czy będą piękne, to się dopiero okaże
|
|
|
#1127 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A na zdjęcia zaraz looknę Edit: Co kolor robi z człowiekiem Wyglądasz jak dwie różne osoby na tych zdjęciach Wcale nie masz takiego wysokiego czoła (ja mam wyższe ). Tylko tak myślę, czy ta grzywka nie będzie Ci przeszkadzała, bo ona tak strasznie na oczy leci ? Tak swoją drogą strasznie miło Cię widzieć
|
|
|
#1128 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Fotki widziałam i wydaje mi się, że będzie Ci grzywka pasować Cytat:
Ja i tak nie wierzę, że to dopiero początki![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#1129 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mi zawsze najpierw leci brzuch i pupa [a ze zad mam i tak maly to po chudnieciu jest prawie wklesly!] a ja chce zejsc z plecow, ramion i biustuCytat:
![]() ![]() o kurcze, to podrzuc te ochlapy pudlowi koniecznie, juz oni sie z nia rozprawia! wrr, jak ja tej piszczalki nie lubie... Cytat:
]tez wlasnie mecze nowopoznany zespol, pagoda. troche nirvana zalatuja, ale ogolnie fajny. szkoda ze wymienili perkusiste, byl boski... ![]() Cytat:
jak chcesz cos wiedziec to pytaj, ja chetnie podpowiem![]() Cytat:
![]() ![]() a czy marzenka juz chwalila sie fotkami po fryzjerze? i czy marzenka tam dotarla w ogole? bo ja chyba cos przegapilam
|
|
|
|
#1130 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tymczasem ten mój obecny to już 2 numer, wcześniejszy miałam na abonament i umowa mi się skończyła, to przeszłam na POP'a ![]() Cytat:
Cytat:
Miejsce na pewno się znajdzie ![]() Cytat:
![]() Edit. Atsenko, myślę, że będzie Ci pasowała tamta grzywka
|
|
|
#1131 | |||||
|
|
Cytat:
[Tak, wiem, jestem chciwa bitcha]Cytat:
![]() Co do włosków, uważam, że grzywka powinna pasować A ja na swoją nadal nie umiem się zdecydować, po tym, jak mnie fryzjer nastraszył, że rozjeżdżać się będzie na boki ![]() Cytat:
![]() Ooooooo Tyyyyyyy ![]() Żartuję - korzystaj, korzystaj, to najlepsze co może być i chętnie bym się zamieniła Cytat:
Ciekawa jestem, czy będzie zabraniała robienia fotek, jak to miała w zwyczaju... i w ogóle w co się ubierze, bo te jej kreacje ![]() Cytat:
Jest jeden plus - odwiedziłabym sobie ten sklepik w podziemiach z Kallosem i może kupiła wreszcie mlecznego , tylko czy tam są małe opakowania tej maski i w jakiej cenie...BTW - właśnie dostałam paczkę z dodatkami biżuteryjnymi, więc niedługo pewnie zacznę szaleć ![]() Hm, do kobitek, które chcą stracić brzuch - myślałyście może o hula-hop? Podobno czyni cuda |
|||||
|
|
|
|
#1132 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale ja lubię zmiany. Miałam już chyba wszystkie kolorki na głowie, począwszy od blondu, rudy, jasny brąz, cappucino, ciemny brąz, czarny A swoją drogą, uważasz że lepiej wyglądałam w ciemnych czy obecnie w blondzie? Co do tej grzywki to masz rację leci na oczy bardzo, dlatego pomyślałam że zrobię taką grzywkę jak ta na zdjęciu tylko troszkę dłuższą. Naprawdę potrzebuję zmiany, ale na ostre cięcie całych włosów się nie zdecyduję, bo zapuszczam W końcui włosomaniaczką jestem. Cytat:
A może i ładniej mi w ciemnych (też mi się tak wydaje) ale po 1- wyglądałam baaardzo poważnie. Kiedyś kolega mojej koleżanki (20-letniej rówieśniczki) jak się dowiedział ile mam lat stwierdził, że myślał że conajmniej 25 Przepraszam Dziękuję za odzew No i jakbyście miały jakąś inną propozycję dla mnie to proszę piszcie. Ja jakoś nie mam pomysłu ale wiem że muszę coś w sobie zmienić. Może wpadły wam w oko jakieś fotki fryzur, które waszym zdaniem mogłby do mnie pasować. Byłabym naprawdę bardzo wdzięczna za jakąś sugestie.
|
|
|
#1133 | |
|
Zadomowienie
|
Atsenka - zupeełnie inaczej sobie Ciebie wyobrażałm..
fryzura.. myślę, że będzie pasować.Cytat:
![]() A tak nawiasem, co do numerów i telefonów komórkowych - pamiętam mój pierwszy telefon na kartę, kiedy płaciłam 3,50 za sms do innej sieci i jeszcze więcej za połączenie, do swojej nie pamiętam.. ale wiem że cuda się działy, czasem brało mniej , czasem w ogóle...
|
|
|
|
#1134 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1135 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() bardzo chetnie bym ci sprawdzila, ale akurat jutro o 8rano mam pociag do gdanska... skladam papiery [![]() ale szczerze? warszawa w ten upal to koszmar! takze kombinuj ![]() aaaa, zepsul mi sie skuter ![]() Cytat:
![]() tez uwazam, ze w ciemnych ci bardziej do twarzy ![]() ale tez sobie inaczej ciebie wyobrazalam, tymbardziej ze kiedys jakas jedna fotke swoja dawalas i wygladalas zupelnie inaczej [to dawno bylo, ale tak mi sie cos przypomina]i nie dalabym ci 20lat przynajmniej nie z tego pierwszego zdjecia wlasnie wydaje mi sie, ze w ciemnych wygladalas mlodziej
|
|
|
|
#1136 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już się pakuję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale boję się, że kiedyś to będzie koniecznością![]() Cytat:
![]() Edit.: Ja też sobie jakoś Ciebie inaczej wyobrażałam Ale myślę, że grzywka będzie Ci pasować
|
||||
|
|
|
|
#1137 |
|
Zadomowienie
|
A miałam napisać - czasem kupuje babskie gazety, po prostu włos się na głowie jeży od tego co tam piszą
a o włosach również. Wczoraj przeczytałam, że najlepsze dla włosów są.. SILIKONY, bo nie obciążają włosów, nie tłuszczą jak jakieś tam naturalne olejki, odżywiają, nabłyszczają i mają same zalety, a czesać powinno sie PLASTIKOWYMI grzebieniami i szczotkami.Biustowo-kostiumowe głupoty również - na duży biust tylko full cup, szerokie ramiączka PODTRZYMUJĄCE biust i USZTYWNIANE miseczki, koniecznie minimizer. Natomiast mały natychmiast powinno się zakryć puszapem. O, a w tym sezonie należenie do subkultury punkowej jest niemodne. Nie mam co robić. Dokładnie.
|
|
|
#1138 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
atsenka grzywka bedzie Ci pasowac
|
|
|
|
|
#1139 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Albo chociaż dosypać jej tabletkę gwałtu i zrobić jej coś złego?![]() Cytat:
![]() Cytat:
Marzy mi się taka wypukła, uniesiona do góry Jest w dużej częsci tak, jak Ola pisała. Niemiłosiernie gorąco. Ale ja sobie bardzo cenię prywatność i przestrzeń, a to dzięki poddaszu mam. I bosko słychać deszcz gdy pada Cytat:
![]() Cytat:
Ponoć super to na talię działaCytat:
Mam tak samo. Czytam dużo poważnej literatury i czasem żeby sie odstresować kupuję takie szmatławce ![]() Dzisiaj był koolejny beztroski dzień na Kryspinowie, jestem brązowiutka Edit: Dodaję zdjęcie mojego zestawu pielęgnacyjnego. Brakuje na nim oliwy z oliwek, oleju z pestek dynii, oleju rycynowego i arachidowego (wszystko odlewki)
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
Edytowane przez Porcelainnn Czas edycji: 2008-07-29 o 19:25 |
|||||||
|
|
|
|
#1140 | |||
|
|
Cytat:
sobota się zbliża wielkimi krokami ![]() A squta szkoda Cytat:
i lekki szok przeżyłam, jak już na pierwszym spotkaniu instruktor kazał mi za kierownicą siadać , a ja głupia myślałam, że najpierw to on mnie na plac zawiezie i będzie tam dopiero uczył... Wbrew pozorom, wcale nie takie to trudne ![]() Cytat:
|
|||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:24.

i musze oszczędzać kolejne wolne dni na wyjazd w listopadzie 

i chciałabym taką mieć, chociaż potem pewnie nie starczyłoby mi cierpliwości by tak modelować włosy... Może perukę gdzieś taką uda mi sie dorwać 
Na specjalne życzenie Porcelain