|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część V
Cytat:
* Sprzedam buziaka w bardzo dobrym stanie. Cena do negocjacji! ![]() * Cholera, są wakacje... Skoczmy więc może na jakąś akcję ![]() * A ja mam w sobie coś takiego, co nie daje spać kolegom ![]() * 100% szaleństwa to moja opcja. Zwiększam standardy, wygrywam z losem i przekraczam granice. ;] * Jestem tak zaje*ista, że ludzie się dziwią jak tyle zaje*istości może się zmieścić w jednym człowieku ![]() * A ja bardzo lubię lody, niezależnie od pogody ![]() * Jestem miła jak aniołek, lecz uparta jak osiołek! ;D ze względu na wczesną porę dnia, moja 'wena' jest na chwilę obecną znikoma... ale może coś się spodoba
Edytowane przez yes Czas edycji: 2008-07-29 o 06:31 Powód: literówka |
|
|
|
|
#3242 |
|
Raczkowanie
|
nowee opisy ; ))
Wiem, wiem że jestem szmatą i ****ą. ;] Przecież miałeś mnie kochać do końcach moich dni < 33 Mam Finlandię, zieloną Holandię. ;D no bo znam Ciebie na tyle, żeby było gitarara xDD Szczerość to nie wada, kłamstwo to zdrada gada. Łyk Ginu, lodu i Cin- Cinuu. ; )) Chcieć, a mieć to dwie różne rzeczy. a więc poczuj kocie ruchy dziwko poczuj kocie ruchy. Bądź prawdziwa dziwko, bo będę zły. I patrzyła jak On odchodzi ... przecież sama tego chciała ... ' Kocham Cię ' - pieprzyc te słowa ! Wychylylybymy ? wiesz, ze łzy zabierają nam szczęście ?
|
|
#3243 |
|
Zakorzenienie
|
*
Kobiety są jak dobre wino- z wiekiem stają się bardziej wykwintne i zmsyłowe... * Seks jest jak gra w brydża- jeśli nie masz dobrego partneta, to musisz mieć przynajmniej dobrą rękę. * Zacznijmy od początku, wyglądasz całkiem ładnie. Jak dla mnie to wyglądasz nawet zaje*iście fajnie. ![]() * Poluję na murzyna... ![]() * To ja podziękuję i poproszę drinka ![]() * Gorrrąc, tylko ze mną chcesz płonąć. A ja z Tobą chcę grzeszyć niegrzeczenie co noc. ![]() * Kiedy patrzę tak na Ciebie, ajjj, dla mnie masz stajla ![]() kolejna porcja różnorodnych ![]()
|
#3244 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W każdym razie, że on nie jest mi potrzebny i nie będzie mnie do niczego zmuszać? Bo dla Niego liczy się tylko Jego własne zdanie, moje nie za bardzo. Mam nadzieję, że pomożecie. __________ I wczoraj znów zabrakło szczęścia. Kolejny dzień przynosi nam nowe szanse. I wierze że nie skończy się tak jak zawsze. Znowu przyjdzie błogi sen. Piękne chwile znowu ominęły nas. Tak jak Ty wyruszam dalej za szczęściem. To kolejny świt i nowy cel. I'm watching you disappear but you, you were never here... // Widzę, jak znikasz, ale Ciebie, Ciebie tu nigdy nie było It's only your shadow, never yourself. // To tylko twój cień, nigdy Ty.
Edytowane przez Domiiniisiia Czas edycji: 2008-07-29 o 10:06 |
|
|
|
|
#3245 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kradne wszystkieJeszcze jak cos znajdziecie to poprosze
|
|
#3246 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
już ściągam. ![]() zaraz przetestuje ![]() Cytat:
Ja też.! wgl kocham Dżem . ;]] Cytat:
żeby nie było off; Odważni nie żyją wiecznie, lecz ostrożni nie żyją wcale...
|
|
|
#3247 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3248 |
|
xoxo
|
Iluż mężczyzn nie umie inaczej poruszyć serca kobiety, jak tylko je raniąc
Nie wymagamy od ładnych kobiet inteligencji, ale nie wybaczamy kobietom inteligentnym brzydoty Diabeł wie wszystko, nie wie tylko gdzie kobiety ostrza swoje noże Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że brunetki są inteligentniejsze i przez to bardziej niebezpieczne Dlaczego, widząc piękny kuferek, każdy spodziewa się, że w środku jest skarb, a widząc piękną kobietę, uważa, że ma pusto w głowie? Wysokie obcasy są wynalazkiem kobiet, które ciągle całowano w czoło Złe kobiety są nie do zniesienia, dobre – nudne Posiadanie psa jest jak tęcza.Szczenięta są radością na jednym jej końcu. Stare psy są skarbem na drugim.-Carolyn Alexander Mężczyźni są szalenie nielogiczni - twierdzą, że wszystkie kobiety są takie same. Lecz to nie przeszkadza im ciągle je zmieniać Muzyka dziurawi niebo. Hollywood wydaje mi się teraz jak polukrowany dom wariatów.
|
#3249 |
|
Wtajemniczenie
|
a coś o wkręcaniu?
że kumpel dla mnie był miły. a za plecami po mnie jechał. i wgl, że zachował się jak dzieciak? ![]() mogą być po angielsku. PILNE. z góry za wszystko dziękuje ;** opisów nie będzie. nie mam weny. może póżniej jakieś dodam..
|
#3250 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a był dłuższy... ;] a tych znaków jest ok 220 [ jak sie nie myle 226] nie pamiętam już dokładnie bo przedtem liczyłam. xD ups, ja nie wiedziałam, że Ty się we mnie kochasz... ;]
|
|
|
#3251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
'Taki sam.. choć inny, kłamstwa kolorami w zwierciadle ploty obraz zakłamany..' 'taki przyjaciel to złudne bóstwo, to wielkie oszustwo a takich ludzi jest mnóstwo..' '..gdy w ch** tnie osoba z którą byłeś blisko upada naprawdę nisko..' 'prosto w oczy słodkie słowa, w plecy metalowe pręty..' 'prawda choć gorzka jest od słodkich kłamstw droższa jest..' 'bo to loża szyderców..' 'nieszczere twarze fałszywych ludzi ukrytych pod kamuflażem..' 'Dwulicowi ludzie. za plecami rozgadani. przyjaciele fałszywi.!' ---------------------------------------------------------------------------- Opisików sztuk kilka: 'W smutku znajdę sens.. a w śmiechu skryje się.' 'dużym pędzlem malujesz mi dach z rajskich gwiazd' 'spłoszyć kilka sekund złych. osuszyć łzy. okryć szczęściem nienajlepsze z chwil' 'zamknęłam drzwi duszy mej na złoty klucz. tak pusto tu.' 'Zabrałeś mapę marzeń mych ze sobą. gubię się' 'W tańcu pragnień gubimy skarb. wolne dzieci zamkniętych miast' 'Zabawkami zwodzę lęk. świat za rękę łapie mnie' 'dopóki w sercu pali się ogień wszystko zdarzyć się może' 'Gdy świat, co naszym był marzeniem.. ostatni bierze wdech.' |
|
|
|
|
#3252 |
|
Rozeznanie
|
"...Gdy Zamknę Oczy Widzę Jaśniej, Bo Funkcję Wzroku Przejął Dotyk..."
|
#3253 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3254 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3255 |
|
Rozeznanie
|
* It's summertime, Ladies looking hot, Shaking up what they've got - jest lato, dziewczyny są gorące, trzęsą tym, co mają
![]() * Don't wanna wait no more You got what I'm searching for- nie chcę dłużej czekać, jesteś tym , kogo szukałam * It's an animal attraction, whine your body up * I'm the textbook definition of a rebel- jestem wyjaśnieniem słowa 'buntownik' *wczoraj zdarzylo sie nam to niekochanie, slowa rozdarly nas tak jak wody kamien * samotne serca bija w nas choc pragniemy siebie tak zachlannie * dzisiaj udalo sie nam to niespotkanie * zgubieni na rozstaju drog... |
|
|
|
#3256 |
|
Zadomowienie
|
a coś o roślinach, o kwiatkach [np róże], owocach [np. maliny ]
? baaardzo proszęęęę ;dd ; *** bo tak łatwiej żyć.
|
|
#3257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeju aż się popłakałam ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#3258 |
|
Raczkowanie
|
destinyxB a dziękuje dziekuję ; DD fajnie było :P
tak w ogóle to sorki za offa tak cały czas ^^ ale ja nie wymyśle żadnych fajnych opisów ; D w przeciwieństwie do was ; ** świetne są ; D i w ogóle kradne co dzień ^^ ;**
|
#3259 |
|
Zakorzenienie
|
Jedyną rzeczą, która podlega ograniczeniom jesteś Ty.
![]() Udajesz, że wiesz gdzie idziesz..? Dla Ciebie pomaluję usta, to stanie się jutro, kto by przypuszczał.. `Koniec miłości, majtki na dupę.` Jedyną niezmienną rzeczą jest to, że wszystko się zmienia. |
|
|
|
#3260 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
** Dobrze znasz już smak mojej szminki, ale patrzysz na moje szpilki ;]] Musisz to poczuć, widzę, że już to czujesz ;]] Siła kobiety leży w tym, że jest w stanie uznać złudzenia za rzeczywistość ;]] Ja nie kłamię. Tylko trochę czasem szminkuję prawdę ;]] Nazywasz mnie głupią samemu zachowując postawę godna idioty ;] Codziennie myślami błądzę gdzieś – odpływam w marzenia … Jeszcze jeden dzień w popiół rozpadł się ... Znowu wojna gra w tej orkiestrze kłamstw. Znowu widzę świat przez pożary słów ... Nie tak łatwo ból ugasić ... ... ale nowe dni stare rany wciąż zadają ... Zamiast gwiazd w oczach płonie strach.
|
|
#3261 |
|
Raczkowanie
|
![]() Moj dzisiejszy: NiektóreKwestieRozsądniej JestZapomnieć,AbyNiePogrą żaćSięIOprzytomniec
|
#3262 |
|
Wtajemniczenie
|
to dla Ciebie na niebie układa(ła)m serca z gwiazd...
tylko Ty mogłeś zmienić w piekło cudowny raj ![]() gdzieś wśród gwiazd, gdzie nie słychać ludzkich kłamstw ja tak bardzo pragnę wyjść, móc zatrzasnąć świata drzwi... weź mnie stąd, już nie mogę iść pod prąd nie mów nic, nie zamykaj kolejnych drzwi próbuje odnaleźć Ciebie tu... kiedy tylko zechcesz zatrzymam czas... i tak juz do końca będziemy trwać, wtuleni w siebie pod niebem pełnym gwiazd za duzo pytań o nowy dzien... za jeden uśmiech Twój zabiorę Cie gdzie chcesz w mieście, gdzie od dawna zakazano łez znajdę Cie morze niewypowiedzianych słow... za późno, aby snic siedze ciągle z telefonem w dłoni, bo może napiszesz, może zadzwonisz... urwane zdanie z niedosłyszanym kocham... po co były wielkie słowa, które z kłamstw swych budowałeś, na tym co jest najpiękniejsze w podły sposób tak zagrałeś |
|
|
|
#3263 |
|
Zakorzenienie
|
Nigdy się nie poddam!
Nadzieja przychodzi do człowieka wraz z innym człowiekiem.. Każdy ma prawo marzyć inaczej. "Mówią ,że kiedy rodzi się człowiek.. z nieba spada dusza... i rozpada się na dwie części.. jedna z nich trafia do kobiety.. druga do mężczyzny. ...Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy. ..połowy swojej własnej duszy... połowy samego siebie" Gdzieś nie wiadomo gdzie,rozpływają się nasze ideały. Zapomnij że jesteś, gdy mówisz że kochasz. Ps. Nigdy nie stawaj za koniem i przed kobieta!! "..na Tobie kończy sie mój świat.." Dobry wieczór, jestem Twoją myślą, która gnębi od rana... Tam gdzie zatarł się horyzont i nic nie zostało po mnie |
|
|
|
#3264 |
|
Zakorzenienie
|
Nigdy w życiu:
Człowiek schowa się przed rodziną, żeby zająć się sprawami, którymi zająć się powinien, ale wszędzie go dosięgną. Drażni nas u innych, to, czego nie akceptujemy u siebie. Głęboko wierzę w to, że człowiek ma to, czego potrzebuje, a nie to, czego chce. Jedyne czego mężczyznom zazdroszczę, to – wbrew temu co głosił Freud – nie penisa, ale zdolności do zasypiania wszędzie, w każdych warunkach i na czas dowolny. Dotyczy to wszystkich znanych mi mężczyzn. Na siedząco, na stojąco, w łóżku, przed telewizorem, w czasie seksu. No, może przesadziłam ![]() Ludzie, którzy chcą się porozumieć, zawsze znajdą drogę do siebie. Na zapas nie warto się martwić, na zapas warto się cieszyć. Przecież jak pada, to znaczy, że przestanie padać, jak przestanie padać, to wyjrzy słońce, to się zrobi ciepło, to znowu sobie będę mogła narzekać, że upał. Przecież fajni faceci nie chodzą sobie luzem po ulicy.
|
#3265 |
|
Zadomowienie
|
everytime she sees him she
d i e s . i n s i d e everything she feels for him she is f o r c e d . t o . h i d e she knows he could never feel the s a m e . w a y so she pretends she d o e s n t . c a r e za każdym razem kiedy go widzi u m i e r a . w . ś r o d k u wszystko co do niego czuje jest z m u s z o n a . u k r y w a ć ona wie, że on nigdy nie mógł czuć t e g o . s a m e g o dlatego udaje, że j e j . t o . n i e . o b c h o d z i [Chyba już kiedyś było, ale po polsku, jeśli w obu językach to przepraszam.] ii. Ponawiam moją prośbę, bardzo mi zależy. Tylko teraz zrozumiałam tak trochę, że będzie mi go brakować. Ale proszę, nie dosłowne. ![]() Bo mi mimo wszytsko zależało. i zależy.
|
|
#3266 |
|
xoxo
|
dziękuję ;**
i coś dla r0zunii : powietrze pachnie jak malinowa mamba. pamiętasz tę noc w tataraku, gdy Twoje majtki wisiały na krzaku ? owocowy zawrót głowy w szklance pomarańcze to dobytek mój śpiewam tańcze i jem pomarańcze . "Człowiek, który nie popełnia błędów jest jak drzewo, które się nie pali." Kwiat bez zapachu jak człowiek bez duszy róża bez kolców była by niekompletna Cierpliwość to kwiat, który nie w każdym ogrodzie kwitnie. Kiedy Cię widzę kwiaty rozkwitają w mym sercu. Kwiat potrzebuje słońca, aby być kwiatem; człowiek potrzebuje miłości, aby być człowiekiem.
|
#3267 |
|
Przyczajenie
|
A veces me da por volver a pensar En esos dias que el tiempo borró /
Czasami wracam myslami do tych dni które zatarł czas cada vez que me alejo te siento más / Za kazdym razem kiedy sie oddalam czuje Cie bardziej A veces me da por correr y escapar... / Może kiedyś się spotkamy... Tal vez algún día lejano quizas te pueda olvidar... / Możee kiedys będę mogła Cie zapomniec.. Sonador... / Marzyciel... Y que no muera nunca nuestro amor eso sueno yo / I żeby nasza miłośc nigdy nie umarła o tym ja śnię Ya no tengo sufrimiento / Już nie cierpię Para mi ya no existes /Dla mnie już nie istniejesz
|
|
#3268 |
|
Wtajemniczenie
|
miłość.. najpierw reka w rek, potem reka gdzieś, później w ręce coś, a na końcu cos gdzieś ^^
Twoja muzyka we mnie gra... bo świat sie pomylił... tak zimno mi... ogrzej mnie... brak mi sił bez ciebie... niech ten świat odda wszystko co skradł... gdziekolwiek jesteś, ja chce być tam;* wczoraj z nią, dzisiaj ze mną jesteś i mówisz, że kochasz... kiedyś jeszcze wierzyłam, że możesz sie zmienić... okłamałeś mnie, zemszczę się, dobrze o tym wiesz znasz dobrze to uczucie, gdy nic nie cieszy Cię znasz dobrze to uczucie, gdy życie traci sens nie musze nikomu udowadniać, że jestem idealna ^^ ja bez Ciebie jak na pustyni kwiat... stoję sama w deszczu u nieba bram bo Ty w swoich oczach wszystkie moja masz sny odnalazłam swe szczęście w błękicie twych oczu;* z Toba ciemna noc jaśnieje;* bo bez Ciebie nie mam siły by zyc... |
|
|
|
#3269 |
|
Raczkowanie
|
moje drogie.
ostatnio ganiam za weną, ale chyba nie mam kondychy bo nie umiem jej dogonić. ;d btw. nie mam weny .. więc dziś przypadło na placebo ! tzn. opisy wzięte z ich jakże ubóstwianych prze zemnie piosenek .;d <3 every sky is blue, but not for me and you. / każde niebo jest niebieskie, ale nie dla mnie i ciebie. Without You Im Nothing. / bez Ciebie jestem nikim. Baby... Did you forget to take your meds? / Kochanie, zapomniałeś wziąć swoje leki? Trying my best not to forget. /Starałem się jak mogłem by nie zapomnieć. What happened to us, what happened to me. / Co się stało z nami, co się stało ze mną. And the sex, and the drugs, and the complications. / i sex, narkotyki i komplikacje. Never thought you'd make me perspire. / Nigdy nie przypuszczałem, że przez ciebie będę się pocić. So before I end my day remember My sweet prince you are the one. / Nim zakończę żywot, pamiętaj.. Mój słodki książę, jesteś tą jedyną / tym jedynym. _ dziewczyny,a może dla mnie coś o tym, że .. kocham muzykę. wiecie.;dże to dla mnie coś więcej, że muzyka to taki mój chłopak. ^^
|
#3270 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
można wiedzieć z jakich to piosenek?
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:36.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)