![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. V - Prawie porodówka !
Summer co Ci.się dzieje?
Spróbuj wziac lacidofil czy inną oslonke. |
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() ![]() Przejrzałam szybko Wasze ostatnie posty. Jakiś plackowy dzień był wczoraj, bo totalnym zbiegiem okoliczności ja też wczoraj smażyłam sobie i tacie ![]() ![]() Camelitos, mnie też burza obudziła dzisiejszej nocy. Liczyłam jednak na bardziej rześki efekt tego deszczu. Faktycznie, pioruny tak waliły, że kot mi sie zestresował, własnołapnie otworzył drzwi przesuwne do szafy i tam siedział do rana. Oczywiście potwierdzam zamiar wspólnych spacerów, o którym pisałaś chyba z 500 postów temu ![]() ![]() Ja się od piątku użeram z brakiem gazu - w jednym mieszkaniu w klatce jest awaria, ale wyłączyli wszystkim lokatorom ![]() Blanka, to ja też poproszę o wpisanie na pierwszą stronę wózka: Roan Bass Soft oraz fotelika: Nania Ferrari BeOne. Fotelik jeszcze niekupiony, ale na pewno będzie ten. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#183 |
Zadomowienie
|
Polu, od wczoraj mnie tak cisnie, caly czas mam odruch parcia a efektow brak. No, to tak oglednie ujmujac. Wczoraj juz myslalam, ze rodze czy cos....
Kathy, fajnie, ze bedziecie sobie z Camelkiem spacerowac, mi brakuje kogos takiego, wiec chyba bede mojego czterolapnego zabierac ![]() Wysłane z mojego Prime_2 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Zakorzenienie
|
Summer ja tak.mialam tydzień temu,dopiero.pomógł czopek glicerynowy.
Emma,Blanka mowilyscie o tostach,kupilam chleb tostowy z biedrze.mniam. |
![]() ![]() |
![]() |
#185 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A z tą awaria gazu to jakaś kpina że nie potrafią tego od ręki załatwić.. Dzwoniliscie na pogotowie gazowe? Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Zadomowienie
|
Ughh, Polu, to i ja kupie te czopki, ale to juz sama, bo tztowi sie wstydze powiedziec
![]() Ja ostatnio jadlam takie tosty z opiekacza, na to masellllo i konfitura jagodowa ![]() Wysłane z mojego Prime_2 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#187 |
Rozeznanie
|
Dzien dobry.
Ja tez mam jakies przeboje jelitowe. Od wczoraj bylam w wc z 10 razy jak nie wiecej, i mam przy tym straszny bol brzucha ![]() Ogolnie humor nie za fajny. ![]() Byla wczoraj u mnie mama i pomogla mi wysprzatac pokoj, wnieść lozeczko itp. Potem pojechalismy nad jezioro. Jak juz tam bylismy to dzieciaki kapaly sie w deszczu ![]() L wrocil po 22 a do pracy szedl na rano :/ nawet kuchni nie posprzatal ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#188 | |
Zadomowienie
|
Patrycja, ochrzan go zdrowo to sobie chociaz ulzysz.
Dobrze, ze masz rodzine, ktora ci pomaga, nie jestes zupelnie sama... A to jezioro to chyba jakos nieopodal, bo czesto tam jezdzicie, niee? ![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
Summer mam nadzieję,że Ci pomoże.
U mnie tost z,salami i serem. Patrycja a zdaniem Twojego męża to jest ok?Rozmawiacie?Na Twoim miejscu,też nie mogłabym na niego patrzeć.Mam nadzieję,że wszystko Ci się poukłada,bo zaslugujesz na to.A co teściowie na jego zachowanie? |
![]() ![]() |
![]() |
#190 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
A do L sie nie odzywam, szkoda moich nerwow. Ale pewnie jego zdaniem jest wszystko ok. W dupie wszystko ma. A co moga tesciowie. Tesciowa w Ameryce. Tesc splaca za niego dlugi ktorych w ogole nie musial miec tylko tojego gupota bo nikogo nie slucha. Tak więc mi szkoda slow. Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Zadomowienie
|
Patrycja, biedna jestes
![]() A jak on zachowuje sie w stosunku fo dzieci? Nadrabia w stosunku do funkcji meza??? Wie, ze masz w planach go zostawic?? Moze to by go troche otrzezwilo.... Wysłane z mojego Prime_2 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#192 |
Zadomowienie
|
Patrycja Nie dziwie Ci się, że się do niego nie odzywasz. Dobrze, że masz wsparcie w swojej rodzinie. Nie ma kogoś kto mógłby nim potrząsnąć? Jesteś bardzo silną osobą, że ogarniasz teraz dzieci i dom..
|
![]() ![]() |
![]() |
#193 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Patrycja Twojego to bym wytarmosiła ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#194 | |
Zadomowienie
|
Gosiu, siemie mielone jest latwiejsze w uzyciu, bo po prostu zalewasz wrzatkiem. Jego wada jest to, ze szybko wietrzeje i traci swoje wlasciwosci.
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#195 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Miłej i smacznej imprezki! ![]() Cytat:
Cytat:
My lecimy do kościoła za chwilkę, na zewnątrz 17 stopni, zachmurzone ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#197 |
Wtajemniczenie
|
Ja dzisiaj leniwie. Zapomnialam wyciagnac mieso na obiad wiec tz zalatwil obiad u tesciow
![]() U nas pochmurno ale tak duszno ze odddychac nie można... Może jak tez wyprobuje to siemie? Nie mam jakichs ogromnych problemow ale od czasu do czasu mam takie hm... gorsze dni. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#198 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#199 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tak, pogotowie było zaraz w piątek wieczór - w końcu jak ma być awaria, to właśnie wtedy, zaraz przed weekendem. Postali, pomierzyli, powiesili kartkę, że zakręcają gaz i naprawa należy do spółdzielni. Ze spółdzielni pochodzili wczoraj rano, pooglądali, powiedzieli jednym sąsiadom, że będą to robić od poniedziałku i cisza w eterze. Kpina, jak wszystko w tworze zwanym spółdzielnią. Drugi raz w życiu bym się na spółdzielcze mieszkanie nie zdecydowała ![]() Pati, współczuję Twojej sytuacji, a jednocześnie jak czytam o Twoim mężu, to aż mnie nerwy noszą. To jest ten moment, gdy siła argumentów przestaję wystarczać i się człowiek zaczyna zastanawiać nad argumentem siły, bo aż ręką świerzbi, żeby takiemu agentowi przyłożyć na otrzeźwienie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#200 |
Wtajemniczenie
|
Regular - krolowa Pyrlandii
![]() ![]() Ja do spacerów tez nie mam nikogo blisko, bede sama chodzić ![]() Ja to lubie takie tosty z masełem i miodkiem o mniam ! Patrycja, bardzo wspolczuje Ci Twojej sytuacji....ja bym nie wytrzymala i wyrzygala, ale zapewne juz macie to za sobą i po prostu szkoda walczyć o coś, co jest przegrane na starcie... Ja siedze u teściów, objadam sie czeresniami i truskawkami ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
Kropka my też mamy.obiad z głowy,mama nam na dzisiaj.ugotowala.
Regular jak się czujesz?? Patrycja jeszcze będzie żałował.Pewnie nie zdaje sobie sprawy,że go możesz zostawić,Ty będziesz.miala dzieci,a on.zostanie sam. |
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Zadomowienie
|
U mnie też obiad u teściów, także wolne od gotowania.
Za to już po pochmurnej pogodzie i uldze temperaturowej, z powrotem słońce grzeje, duszno itd. co zrobić lato w pełni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Wtajemniczenie
|
Patrycja dziewczyny juz napisaly co ja chcialam. Bardzo mi przykro ze znalazlas sie w takiej sytuacji. Bo teraz powinnas miec przynajmniej komfort psychiczny a nie takie problemy...
U nas w oddali znow slychac burze ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#204 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Skąd wy bierzecie te burze?! U nas o 9 rano było już grubo ponad 20 stopni i bezchmurne niebo! Teraz się przyciemniło, ale nic poza tym!! ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Raczkowanie
|
Dziękuję za gratulacje: ) wesele się udało, chociaż na tym etapie było już zdecydowanie zbyt męczące. Sam wyjazd do fotografa i pozowanie tam przez 40 min mnie wykończyło, a upał był nieziemski. Następne 2 dni brzuch mnie bolał i twardniał, na szczęście już jest wszystko ok. A jako żona się dobrze czuję tylko wiadomo obowiązków więcej na pewno. Chociaż dziś mąż gotuje a ja leżę i nic nie robię
![]() ![]() Dzisiaj przyjeżdża do nas jego kuzynka prosic na wesele w sierpniu. Na ślub na pewno pojdziemy a co do wesela to wątpię, zwłaszcza jeśli będę kp. Dziewczyny a jak u was z aktywnością maluchów? Moja od soboty mniej sie rusza. Nie wiem czy to przez upały, ale generalnie nie panikuję, bo ona nigdy nadaktywnym.dzieckiem nie byla |
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Zadomowienie
|
Kathyy wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. Patrycja dziewczyny chyba już wszystko napisały, mnie wydajesz się silną kobietą która sobie poradzi i naprawdę zasługujesz na fajne życie. Twój mąż zawsze był taki? Czy to jakieś ostatnie zmiany w jego charakterze? Ja siedzę na wsi, dość leniwie, byliśmy w kościele, teraz piekę babeczki, wiele nie gotuje bo zjadamy zapasy, może potem zrobię makaron ze szpinakiem. Mieliśmy jakieś prace poplanowane, ale pogoda trochę pochmurna to się nie da. Na szczęście wczoraj popadało i dziś jest chłodniej, od razu samopoczucie lepsze. Zaraz idę zbierać truskawki i czereśnie- ogromnie w tym roku owoce obrodziły tak że mam co jeść.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuje
![]() ![]() Kathy różnie z tymi ruchami, od wczorajszego wieczora jest mocno aktywny, ale czasami sama się martwię czy nie za mało ![]() ![]() Przed kościołem lało, teraz wyszło słońce i znów upał ![]() może dlatego omijają mnie problemu żołądkowe ze względu na nisko położony brzuch? Nigdy go pod biustem nie miałam a teraz może jeszcze się obniżył |
![]() ![]() |
![]() |
#208 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
Zakorzenienie
|
My mamy napięty terminarz ja mam 30.07 urodziny i robimy imprezę dla najbliższej rodziny 28.07, w pierwszy weekend sierpnia jedziemy na zlot klubu psiego z Bastim
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Zakorzenienie
|
Na szczęście u nas najbliższe dwa wesela w kolejnym roku, pobawimy się spokojnie
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:41.