|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część V
wiem, że rzadko dodaję tu opisy, ale jednak coś tam kiedyś dodam
![]() mam prośbę. macie może jakieś opisy o tym, że zaczynam wszystko od nowa? że czuję się jak nowonarodzona? i zamykam rozdzial w życiu ktory był opetany smutkiem. mam zamiar cieszyć się każdą chwilą? ![]() ![]() czy popełniam zbrodnię przesadzając?
|
|
#3302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Koniec smutnych chwil, początek szczęśliwych dni! * Koniec rozdziału pt.'cierpienie', bo moje życie będzie miało szczęśliwe zakończenie ![]() * Już nie będę płakać... No, chyba że ze szczęścia * Będę wąchać kwiaty i łapać motyle, na maxa wykorzystam każdą chwilę. Może coś Ci wpadnie 'w oko' .
|
|
#3303 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
) Jestem nowa i też czasami dodam swoje opisy na gg , mam nadzieję, że spodobają się Wam niektóre przynajmniej :P"Dziś zaczynam od nowa...Nie chcę być tą samą mną" "Zmienia mnie życie, ja sama zmieniam swoje życie..." "Czas nauczył mnie wierzyć w to, że będzie lepiej " "Chcę pragnąć tego szczęścia, które jest tu w pobliżu" "wczoraj - smutek i żal, dzisiaj - szczęście i radość " "Gdybym była ciągle ta sama, zanudziłbyś się..." W sumie więcej nic nie mam chyba xDD Jak mi się przypomni to dopiszę coś;P Mam nadzieje, że coś Ci się z tego spodoba )A wiecie, że ... "Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia" x33 _________________________ _________________________ ____ "Bo zazwyczaj kochają nas Ci, na których miłości nam niezależy..."
Ona tak bardzo chciała, żeby ją kochał, Że w końcu wydało się to zbyt niemożliwe (...) * * * "Pieprzony horyzont debilizmu" - ale co mi tam xD ![]() ![]() "All I need is the air to breathe <33" x33 ;*
|
|
|
|
|
#3304 |
|
Wtajemniczenie
|
Zawsze chciałam mieć swój kąt
Taki w którym mogłabym zwolnić bieg kiedy chce teraz mam swój własny dom i choć z tobą mieszkam w nim zmieniać dziś nie chce nic Możesz zostać ile chcesz obmyśliłam dla nas dobry plan razem zestarzejmy się wciąz tak mało jest dobranych par nie ma sensu szukać już z nikim wcześniej nam nie było tak szanse mógł nam dać sam Bóg ostatni raz Czas uciekał a ja z nim od przeszłości i od win kary smak dobrze znam nie sądziłam że mój świat może zmienić się aż tak dzisiaj wiem to był znak kocham toooo <3<3<3<3<3
|
#3305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba za późno żebym dała opisy o nocce, o ile koleżanka nocuje u Ciebie właśnie dzisiaj. Postaram się odpowiedz na prośbę numer 2. Kierunek [nazwa miejscowości, albo kraju np. Hiszpania], tam musi być jakaś cywilizacja ![]() Wieczny odpoczynek to tylko wakacje. [nazwa miejscowosci] Komu LET`s temu GO... bansuje w... nieczynne do odwołania, wyjechałam. pozwalam tęsknic (; przyjmuje tylko połączenia telepatyczne. Nie osiągalna - jak wiatr. Ehh, stac mnie tylko na tyle, późno jest nie mam głowy do myślenia. Pozdrawiam i udanej nocki oraz wczasów
|
|
#3306 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
A cóż to takiego ładnego ? xDD Już się w tych slowach zakochałam ^^ :P ![]()
Ona tak bardzo chciała, żeby ją kochał, Że w końcu wydało się to zbyt niemożliwe (...) * * * "Pieprzony horyzont debilizmu" - ale co mi tam xD ![]() ![]() "All I need is the air to breathe <33" x33 ;*
|
|
|
|
|
#3307 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3308 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.. ploty, psoty.. bajabongooo heeej!''Babski wieczór.. zabawa. pogaduchy. filmidła.' 'pełen doznań moralności – babski wieczór ''babiniec .. noc plotek.''Girls' Night.. - Girls Just Want Have Fun..' 'babski wieczór. plotkowanie do białego rana. casablanca. wino. popcorn <3' Cytat:
![]() ![]() Opisików sztuk kilka.. : 'Nadzieje w serce wlała mi ze smyczy słów zerwana myśl..' 'To muzyka Twych rąk. to orkiestra tych chwil.' 'I choć codziennie na ziemi więcej nas.. samotność nie daje spać.' 'Ile razy zasnę z tą myślą że nie tak miało być?!' 'Ciasne marzenia. krojone według miar.!' 'każda dziś cieplejsza myśl.. to Ty.!' 'Trochę zwariować i biec przed siebie byle gdzie.' 'Czasem na ulicy marzeń.. malowałam swoje dni.' 'zabrakło sił. zabrakło łez.!' |
||
|
|
|
#3309 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuję ;**
|
|
|
|
#3310 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Śliczneee ;*** Pozwól, że ukradnę ;PP
|
|
|
|
|
#3311 |
|
Wtajemniczenie
|
nie ma za co
![]() ![]() while you are away / gdy jesteś daleko my heart comes undone / moje serce rozwiązuje się slowly unravels / powoli nawija in a ball of yarn / na kłębek przędzy the devil collects it / diabeł kolekcjonuje je with a grin /z szerokim uśmiechem our love / naszą miłość in a ball of yarn / w kłębku przędzy he'll never return it / nigdy jej nie odda so when you come back / więc kiedy powrócisz we'll have to make new love / będziemy zmuszeni na nowo się pokochać ubustwiam ta piosenke <3 Bjork - Unravel
|
#3312 |
|
Zakorzenienie
|
a proszę
po to wklejam.. btw. tooo z pioseneczek różnych ![]() I jeszcze pare żeby off'a nie było: 'kilka przykrych chwil zrodziło się.' 'gdy świat się staje czarno – biały.. Ty śmiechem mu przywracasz barwy.!' 'Ile razy jeszcze się poddam zanim los zmieni bieg?!.' 'Drugi raz mogę nie podnieść się.. gdy zabraknie Cię.' |
|
|
|
#3313 |
|
Przyczajenie
|
Ano ja właśnie chciałam zareklamować pewną, baaardzo świetniarską piosenkę
)Sting - Desert rose :P Fajne cytaty z tego można powyciągać :P )I dream of rain // Śnię o deszczu I dream of gardens in the desert sand // Śnię o ogrodach wśród pustynnych piasków I wake in pain // Budzę się w bólach I dream of love as time runs through my hand // Śnię o miłości, a czas przesypuje się przez mą dłoń I dream of fire // Śnię o ogniu These dreams are tied to a horse that will never tire // Te sny są przywiązane do konia, który nigdy się nie męczy And in the flames // A w płomieniach Her shadows play in the shape of a man's desire // Jej cienie poruszają się na kształt męskiego pożądania This desert rose // Ta pustynna róża Each of her veils, a secret promise // Każdy z jej płatków to tajemnicza obietnica This desert flower // Ten pustynny kwiat No sweet perfume ever tortured me more than this // Żadna słodka woń nie nękała mnie nigdy bardziej niż ta And as she turns // A kiedy się obraca This way she moves in the logic of all my dreams // Sposób w jaki się porusza w logice mych myśli this fire burns // Ogień płonie I realise that nothing's as it seems // Orientuję się, że nic nie jest takie, na jakie wygląda I dream of rain // Śnię o deszczu I dream of gardens in the sdesert sand // Śnię o ogrodach wśród pustynnych piasków I wake in pain // Budzę się w bólach I dream of love as time runs through my hand // Śnię o miłości, a czas przesypuje się przez mą dłoń I dream of rain // Śnię o deszczu I lift my gaze to empty skies above // Podnoszę wzrok ku pustym niebiosom I close my eyes, this rare perfume // Zamykam oczy, ta niepowtarzalna woń Is the sweetest intoxication of her love // Jest słodką trucizną jej miłości ( ... ) To kawałek tej piosenki :P Tekst oryginalny : http://www.tekstowo.pl/index.php/tek...ng/Desert_rose Tłumaczenie : http://www.tekstowo.pl/index.php/tlu...ng/Desert_rose pozdroo ;**
|
|
|
|
#3314 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I kradnę w każdej wolnej chwili. ![]() Na opisy nocne to już chyba za późno. ;D Ale mam nadzieję, że była udana. Więc; * Gdzieś "...i tak wielu nas zniewala wolność, którą mamy w rękach..."* Poznając nowe zakątki świata. * Do marzeń potrzeba ciszy, spokoju i czasu .. / 14 dni marzeń. ;D * Nie ma mnie, będę jak wrócę. / bd. **. ;* * Moje serce zajęte obmyślaniem drogi do tych lepszych dni. * W zaciszu polany upstrzonej plamami słońca, przemijają sutki i zmartwienia.. * Powietrze, światło, odpoczynek ii .. zabawa - najlepszy sposób, aby zapomnieć. * Jak łatwo zapomnieć, gdy w około piękna natura. * Tam, gdzie nie sięga wzrok... rodziców... ( no chyba, że jedziesz z nimi.) Nic innego nie wymyślę. ![]() Ale mam nadzieję, że coś się spodoba. Cytat:
* My pokażemy światu, że odległość zbliża. (gdzieś zobaczyłam ten opis, możliwe, że na Wizażu i zapamiętałam). * Nie ma takiej przeszkody, której nie pokonamy. * Tęsknie do Twojego ciepłego spojrzenia, do szeptu słowa, uśmiechu milczenia. Życzę powodzenia. ![]() Cytat:
A więc poetyckie i śmieszne .. Hm. Z Wizażu; * Nie ma żadnych dowodów na to ze życie jest poważne * Anioł zawsze będzie aniołem nawet gdy urosną Mu różki * Jestem normalna. wątpisz w to? masz racje * Patrzę rano w lustro i myślę... cóż ten geniusz dziś wymyśli... och... ![]() I nie z Wizażu; tak mi się zdaje. ;D * No ja czasem lubię zamknąć się w szafie i udawać, że windą jadę . xDDD * Otwórz szafę i... mów do rzeczy xD * Pocałunki są mową miłości... Więc może wpadniesz i się wypowiesz...;P * A teraz całe GG kręci tyłeczkami... SZEJK SZEJK SZEJK!!!! * Załatwmy To po MĘSKU!!!! ]:-] MAMOOOO!!!!!!! * Odwaga jest najpiękniejszym rodzajem szaleństwa. ;D * Humor odmładza duszę. Mam nadzieję, że coś się przydało. ;D I jeszcze dla Pań, które nie mają tej drugiej połówki; * Porzucona? Ależ skąd! Ja po prostu ... znów jestem do wzięcia! ;-)
|
|
|
#3315 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
moje drogie, ponawiam. I wish you were here.
/ Chciałbym, abyś tu była. The world's a roller coaster and I am not strapped in. /Świat jest górską kolejką I ja nie jestem dobrze przymocowany. Woe is me. /Żałość to ja . Whatever tomorrow brings, I'll be there with open arms and open eyes. /Cokolwiek przyniesie jutro, będę tam z otwartymi ramionami i oczami. Two people touching lips Hands on each other's hips Nothing in else in the world but one another . /Dotyk ust dwojga ludzi Dłonie wzajemnie na biodrach Na świecie nic innego, tylko oni oboje. When I close my eyes.. /Kiedy zamknę oczy.. - Incubus. <3 może już następnym razem dodam coś od siebie. nie mogę tak leniuchować. ^^
|
|
#3316 |
|
Rozeznanie
|
3martyna3 proszę zabawne może cos sobie wybierzesz tylko takie mam bo mi sie wykasowały ostatnio wszystkie moje opisowe zbiory
![]() Tylko Ewa mogła być pewna że Adam nie ma innej 80% nastolatków optymistycznie patrzy na świat....reszta nie ćpa Kotku obudź się, czas na whiskas jedynie pierwotny strój Ewy nigdy nie wychodzi z mody ![]() Nie mam czasu na głupoty - poszłam bawić się lalkami Homo bardzo ledwo sapiens. On poprosił ją o zdjęcie ..i ona zdjęła Za kogo się dziś przebrałeś? Za siebie. Śmiesznie wyglądasz.
|
#3317 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3318 |
|
Zadomowienie
|
Wiem, że kiedyś były. Ale chyba nie w tej części.
A ja zapisałam, tylko nie wiem gdzie. ![]() Tu u mnie normalne. ;D Więc mam takie; Muzyka moją miłością. <3 Muzyka we mnie gra. W muzyce ja. Za miłość mą. Za muzykę. Między słowem a muzyką. Muzyka miłości. W muzyce jest miłość ma. Mam nadzieję, że coś się przyda. ;D
|
|
#3319 |
|
Raczkowanie
|
happysadowa ;
a może . moja muzyka to Ty. ![]() Od muzyki piękniejsza jest tylko cisza. Ucha nadstawiam, słucham jak gra. Muzyka we mnie - w muzyce ja. Życie bez muzyki jest błędem. |
|
|
|
#3320 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3321 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Świetny xD
|
|
|
|
|
#3322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wow ![]() ![]() kradnę i opis, gdy mam głupawkę Pinokio oszczędzał na wypalarkę do drewna. Od dawna marzył o tatuażu
|
|
|
#3323 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Śmieszne i poetyckie..
|
|
|
|
|
#3324 |
|
Rozeznanie
|
haluu.
dziewczynki mogłabym prosić o opisy związane z tym , że kocham reggae,z Jamajką itp ? i o tym,że kocham zwierzaki i są dla mnie czym więcej niż tylko obowiązakiem itp? proosze
|
|
#3325 |
|
Zakorzenienie
|
~Bo muzyka to moje życie, ja to kocham, ja tym oddycham ![]() ~Dobra muzyka najlepszym lekiem na wszystko No i jakos mi sie wena skonczyla xD ![]() ~I'm standing on the rooftop ready to fall.. ~We have got one planet.. one chance.. |
|
|
|
#3326 |
|
Zakorzenienie
|
* Jeśli uznano by muzykę za narkotyk, to ja bym była ćpunem ![]() * Muzyka moim światem. Muzyka moim życiem. Muzyka moim jest narkotykiem. * Bez muzyki bym nie przeżyła, tak jak ryba bez wody ![]() ___ jakoś też dzisiaj mam znikomą wenę
|
#3327 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki.. kiedyś któras z was dodała taki dłuuuuuugi tekst z życzeniami urodzinowymi... ma moze je któraś z was?
i jakies opisiki z zyczonkami by sie przydały... moj przyjaciel bardzoooo bliski ma urodzinki jutro... pilneee!! pomozecie? prosze
|
#3328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystkie są świetne Coś jeszcze? ![]() ~Niebo jest dziś tak niebieskie, że to musi być dobry dzień ![]() Plotkaraaa ![]() happysadowa ![]() yes ![]() 12 Stonka ![]() kee ![]() 3martyna3 ![]() AnusiaPn ![]() Michalinka89 ![]() frizzeloucious ![]() Domiiniisiia ![]() mMee ![]() PaciiQ ![]() bajeczka snk ![]() Kamma1507 ![]() Sabiina ![]() agattee ![]() kiah xd ![]() rOzunia ![]() styrana ![]() Madziiks ![]() oranzadkawproszku ![]() PaperLove ![]() <3 Lovciam wasze opisy ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#3329 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Może takie: Rasta wie, bo Rasta ma moc. Muzykę, która nosi w sobie moc. Muzykę, która w całość łączy coś. Rasta trans, reggae dance, positive news, reggae luz. (; "Rasta, znaczy być wolnym, śmiać się, bawić, kochać, szanować i ufać. Wiedzieć skąd i dokąd, od czego i dlaczego, poszukiwać, odkrywać, wędrować" [troche za długie na opis, ale można skrócić] Od zawsze na zawsze. Reggae. Reggae słuchamy cały czas , te rytmy ciągle są w nas. Słoneczne reggae przygoda na jamajce gdy zamykam oczy to czuję sie jak w bajce. Reggae jest radoscia, gdy rzeczywistosc to zly sen! Słodka muzyka reggae daje Tobie moc, słodka muzyka reggae rozgarnie kazda złą noc.
|
|
|
#3330 |
|
Raczkowanie
|
No to może dzisiaj coś ode mnie ![]() - Oceniasz po plotkach? Lepiej sie dowiedz co mówią o tobie! - A więc tak się umiera? - Co tak mnie zraniło, że muszę zapomnieć? - Niewiele rzeczy pamiętam, chociaż jeszcze i tak za dużo - Brak wiary w siebie jest początkiem końca... - Kolejne przegrane życie - Czasami musimy nauczyć się żyć z własnymi błędami. (z mody na sukces )- Pozwól mi zaistnieć - Ja poczekam na miłość... - Wiesz dlaczego upadamy? Żebyśmy mogli się pozbierać. Jeśli coś się powtórzyło, to wybaczcie ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:53.

i zamykam rozdzial w życiu ktory był opetany smutkiem. mam zamiar cieszyć się każdą chwilą?