Mamy październikowe 2018 cz. II - Strona 127 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-06-07, 10:38   #3781
xxboo
Zakorzenienie

Dot.: Mamy październikowe 2018 cz. II

Cytat:
Napisane przez magdenka Pokaż wiadomość
to chyba każdy rodzic musi przejść

Moje zwolnienie ze szpitala poszło elektronicznie, super wygoda

No trochę mnie meczy te zanoszenia zwolnienia bo wchodzę daje i wychodzę a drogi muszę trochę nadrobić. Gdybym jeszcze coś musiała kupić przy okazji w okolicy ale nie muszę

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

PEDAGOG

xxboo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-06-07, 10:51   #3782
lykki
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez xxboo Pokaż wiadomość
No trochę mnie meczy te zanoszenia zwolnienia bo wchodzę daje i wychodzę a drogi muszę trochę nadrobić. Gdybym jeszcze coś musiała kupić przy okazji w okolicy ale nie muszę

I mnie tez to meczy, specjalnie musze 40 minut jechac w jedną stronę, żeby zawiezc. Raz wyslalam, bo się zle czulam, to mam teraz problemy

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
lykki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-06-07, 10:53   #3783
amiyaa
Zadomowienie

Dzięki za rady odnośnie wanienki, zastanowię się nad tym stelażem

Co do przeczucia płci, ja jakoś od początku myślałam, że pierwszy będzie synek i się sprawdziło U mnie to 100%, nawet na wynikach połówkowych mam "płód płci męskiej prawidłowej budowy"

Ja dzisiaj w planach mam trochę posprzątać, pójdę do sklepu i na targ po warzywka, a na obiad przygotuję grillka w ogródku, piękną pogodę dziś mamy Powiem Wam, że uwielbiam czas na zwolnieniu
amiyaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-06-07, 11:08   #3784
xxboo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez amiyaa Pokaż wiadomość
Dzięki za rady odnośnie wanienki, zastanowię się nad tym stelażem

Co do przeczucia płci, ja jakoś od początku myślałam, że pierwszy będzie synek i się sprawdziło U mnie to 100%, nawet na wynikach połówkowych mam "płód płci męskiej prawidłowej budowy"

Ja dzisiaj w planach mam trochę posprzątać, pójdę do sklepu i na targ po warzywka, a na obiad przygotuję grillka w ogródku, piękną pogodę dziś mamy Powiem Wam, że uwielbiam czas na zwolnieniu

Tez mam taka adnotacje na połówkowych właśnie tylko z dziewczynka ❤️

Lykki jeżu 40 minut ja muszę przejechać tylko 2 przystanki busem a potem przejść z 5 minut. Ale tyle zachodu dla zwolnienia będę musiała się jutro wybrać żeby mieć z głowy, a jeszcze muszę napisać prace na zaliczenie na uczelnie i pouczyć się bo nam egzamin w sobotę ..... bosz, robię te magisterkę już tylko z przymusu

PEDAGOG

Stary 2018-06-07, 11:14   #3785
lykki
Zadomowienie

Cytat:
Tez mam taka adnotacje na połówkowych właśnie tylko z dziewczynka

Lykki jeżu 40 minut ja muszę przejechać tylko 2 przystanki busem a potem przejść z 5 minut. Ale tyle zachodu dla zwolnienia będę musiała się jutro wybrać żeby mieć z głowy, a jeszcze muszę napisać prace na zaliczenie na uczelnie i pouczyć się bo nam egzamin w sobotę ..... bosz, robię te magisterkę już tylko z przymusu

No mogłyby już wejść te elektroniczne obowiazkowo wszędzie i byłby spokój współczuję Ci tej mgr, ja teraz na szczęście się już nie uczę, ale po mgr robiłam podyplomowki i jeszcze w tamtym roku we wrzesniu sie bronilam, masakra, co ja wtedy przezywalam

Stary 2018-06-07, 11:22   #3786
Apola88
Rozeznanie

Ja juz 5 lat po obronie mgr i tak sie ciesze ze nie musze sie juz uczyc 😂 choć z drugiej strony to byly fajne czasy.

Dokonalam pierwszego zakupu 😂 Czytając o waszych wyprawkach to az mi glupio ze dopiero zaczynam zakupy 😜
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20180601_180442.jpg (120,3 KB, 46 załadowań)
Apola88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-06-07, 12:03   #3787
Pepsi_90
Raczkowanie

Mamy październikowe 2018 cz. II

Cytat:
Napisane przez magdenka Pokaż wiadomość
właśnie kupiłam pakę ciuszków na olx https://www.olx.pl/oferta/wyprawka-d...8-IDuJrFB.html
Trochę dokupię nowych, trochę cieplejszych i na początek chyba będzie?
Chciałam obejrzeć, ale mi się nie otwiera strona

Cytat:
Ja mam do pracy 60 km i za każdym razem muszę kombinować ze zwolnieniem. Aż mi słabo, jak pomyśle, że za tydzień będę musiała dostarczyć kolejne.

Cytat:
Napisane przez Jasiel Pokaż wiadomość

Mam jeszcze pytanko: czy sprawdziła się u was płeć wnioskowana po brzuchu? Jedna koleżanka ciągle mnie męczy, ze mam się nie martwić, bo to na pewno dziewczyna Czy naprawdę brzuszki się różnią w zależności co siedzi w środku?? Pytam, bo głupieję.
Podobno przy chłopcu jest bardziej spiczasty, wysunięty do przodu, ale ja obalam ten mit. W obu ciążach brzuch mam taki sam (pierwsza dziewczynka, teraz chłopiec). Podobnie z zachciankami i smakami. Nie mialam ochoty na słodkie ani za pierwszym razem ani teraz. Czuję się tez tak samo, zero mdłości i wymiotów. Więc chyba nie można się tym sugerować.

Edytowane przez Pepsi_90
Czas edycji: 2018-06-07 o 12:06
Pepsi_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-06-07, 12:20   #3788
Esti10
Zakorzenienie

Ja na szczescie w drodze od lekarza mam kumpla z pracy ktoremu zawsze podaje albo osobiscie albo znam juz kod do klatki i wrzucam mu do skrzynki takze mam problem z glowy

Apola nie dobijaj mnie ja nadal nic nie mam
Esti10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-06-07, 12:23   #3789
xxboo
Zakorzenienie

Ja dziś dziewczyny na drugie śniadanie powrót do dzieciństwa ! Kaszka manna gęsta z sokiem malinowym uwielbiam!

I przyszedł mi dziś blender z kielichem z sokowirówka!!!! Ale będę sobie robić soczki i koktajle ❤️

PEDAGOG

Stary 2018-06-07, 12:38   #3790
Esti10
Zakorzenienie

Oj dla mnie kasza manna to raczej koszmar z dziecinstwa

I znowu te upaly wracaja porazka jakas
Ja chce wreszcie normalne temp po 20-25 st ciekawe czy sie doczekam takich temp czy beda albo upaly albo potem mega ochlodzenie

Wpisalam sobie tez na olx dla dziewczynki wyprawke takze troche tego jest spoko opcja fajnie ze tu pokazalyscie
Stary 2018-06-07, 12:42   #3791
amiyaa
Zadomowienie

xboo, mmm pycha! Ja ostatnio robiłam budyń jaglany z sosem malinowym <3

Byłam na spacerku, spotkałam takich trochę dalszych znajomych i okazało się, że koleżanka po dłuższych staraniach jest w 14 tc Ale brzuszek miała większy ode mnie bo to już 3 ciąża Pytała mnie czemu swój brzuch zostawiłam w domu hahah
Stary 2018-06-07, 12:43   #3792
xxboo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Esti10 Pokaż wiadomość

I znowu te upaly wracaja porazka jakas

Ja chce wreszcie normalne temp po 20-25 st ciekawe czy sie doczekam takich temp czy beda albo upaly albo potem mega ochlodzenie

Wpisalam sobie tez na olx dla dziewczynki wyprawke takze troche tego jest spoko opcja fajnie ze tu pokazalyscie

Dla mnie dziecięcym koszmarem jest szpinak i kotlety mielone ;D

Ja obiad chyba zrobie prawdziwa carbonare albo taki amerykański makaron z serem, mam ochotę na jakiś makaron. I krem z groszku i fasoli chilli

PEDAGOG

Stary 2018-06-07, 12:48   #3793
amiyaa
Zadomowienie

Jadłam carbonare w tym tygodniu, uwielbiam <3 Za mną chodzi teraz lasagne, w przyszłym tygodniu zrobię Ogólnie kocham włoską kuchnie
Stary 2018-06-07, 12:49   #3794
xxboo
Zakorzenienie

Cytat:
Jadłam carbonare w tym tygodniu, uwielbiam <3 Za mną chodzi teraz lasagne, w przyszłym tygodniu zrobię Ogólnie kocham włoską kuchnie

Powiedz mi jaka śmietanę używasz do tego ? I ile dajesz żółtek? Wszędzie inne przepisy

PEDAGOG

Stary 2018-06-07, 12:49   #3795
Pepsi_90
Raczkowanie

Mamy październikowe 2018 cz. II

Cytat:
To zdecydowanie koszmar z dzieciństwa! Tak samo jak bawarka bleee
Stary 2018-06-07, 12:50   #3796
amiyaa
Zadomowienie

Śmietanka 30% i 4 żółtka. Nie wiem jak to sie ma do oryginalnej włoskiej carbonary ale tak mam wypróbowane i mi smakuje
Stary 2018-06-07, 12:51   #3797
xxboo
Zakorzenienie

Cytat:
Śmietanka 30% i 4 żółtka. Nie wiem jak to sie ma do oryginalnej włoskiej carbonary ale tak mam wypróbowane i mi smakuje

No 4 żółtka już brzmią lepiej niż 1 jak znalazłam w przepisie ;D dzięki !

PEDAGOG

Stary 2018-06-07, 13:06   #3798
lykki
Zadomowienie

Esti10 - ja tez jeszcze nicbie mam, bylam dzis w akpolu po wizycie i dupa, nic nie kupiłam, nawet spioszkow moze jutro mnie coś natchnie po prenatalnych jak sie ostatecznie dowiem czy na pewno chlopak - wtedy klikam na allegro i olx

A po wizycie wszystko w pirzsdku3, brzuch ok, szyjka dobrze, posluchalam jak bije serduszko i jutro usg polowkowe w szpitalu

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

Sorki za błędy, nie mogę edytować

Stary 2018-06-07, 13:15   #3799
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pepsi_90 Pokaż wiadomość
To zdecydowanie koszmar z dzieciństwa! Tak samo jak bawarka bleee
Witaj w klubie fuj tez nie znosze

---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

Cytat:
Napisane przez lykki Pokaż wiadomość
Esti10 - ja tez jeszcze nicbie mam, bylam dzis w akpolu po wizycie i dupa, nic nie kupiłam, nawet spioszkow moze jutro mnie coś natchnie po prenatalnych jak sie ostatecznie dowiem czy na pewno chlopak - wtedy klikam na allegro i olx

A po wizycie wszystko w pirzsdku3, brzuch ok, szyjka dobrze, posluchalam jak bije serduszko i jutro usg polowkowe w szpitalu

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

Sorki za błędy, nie mogę edytować

Super wiesci
No ja plec znam ale jeszcze mnie nie natchnelo
Poki co to raczej mnie wrecz blokuje nieodmalowane mieszkanie i brak nowej wiekszej szafy i tak jakos nie mam weny . Wole juz moc sobie to ukladac fajnie jak bede miec gdzie niz gromadzic na kupe

Edytowane przez Esti10
Czas edycji: 2018-06-07 o 13:17
Stary 2018-06-07, 13:19   #3800
lykki
Zadomowienie

Cytat:
Witaj w klubie fuj tez nie znosze

---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

Super wiesci
No ja plec znam ale jeszcze mnie nie natchnelo
Poki co to raczej mnie wrecz blokuje nieodmalowane mieszkanie i brak nowej wiekszej szafy i tak jakos nie mam weny . Wole juz moc sobie to ukladac fajnie jak bede miec gdzie niz gromadzic na kupe
Ja mam taka sama wymowke - nie mam jeszcze szafyni gdzie ja bym to skladowala?

Stary 2018-06-07, 13:19   #3801
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Dla mnie dziecięcym koszmarem jest szpinak i kotlety mielone ;D

Ja obiad chyba zrobie prawdziwa carbonare albo taki amerykański makaron z serem, mam ochotę na jakiś makaron. I krem z groszku i fasoli chilli

No to ja akurat szpinak i mielone lubilam i nadal lubie
O wlasnie osttatnio tez trafilam na taki makaron z serem w stylu amerykanskim zapisalam sobie i tez kiedys musze zrobic
Stary 2018-06-07, 13:27   #3802
Pepsi_90
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lykki Pokaż wiadomość
Ja mam taka sama wymowke - nie mam jeszcze szafyni gdzie ja bym to skladowala?
Mi by się przydała taka (albo jakakolwiek) wymówka
Stary 2018-06-07, 13:34   #3803
bajka775
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez królewna z drewna Pokaż wiadomość
Ostatnio był temat upałów. Patrzę na prognozę pogody i podobno od jutra wracają...

O nieee tylko nie upały

---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

Cytat:
Napisane przez Apola88 Pokaż wiadomość
Ja juz 5 lat po obronie mgr i tak sie ciesze ze nie musze sie juz uczyc choć z drugiej strony to byly fajne czasy.

Dokonalam pierwszego zakupu Czytając o waszych wyprawkach to az mi glupio ze dopiero zaczynam zakupy
Śliczne skąd takie?

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ----------

Cytat:
Ooo ale smaka narobiłaś my zawsze na romantyczne wieczory z mężem robiliśmy lasagne i czerwone winko mmmm winka się nie napije ale może chociaż lasagne

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ----------

Według informacji z pierwszej strony zaczynam dziś 6 mc

10.08.2007
11.01.2015
14.08.2016
bajka775 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-06-07, 13:35   #3804
xxboo
Zakorzenienie

Cytat:
No to ja akurat szpinak i mielone lubilam i nadal lubie

O wlasnie osttatnio tez trafilam na taki makaron z serem w stylu amerykanskim zapisalam sobie i tez kiedys musze zrobic

To jest banalnie proste kilka składników które w zasadzie się ma w domu zazwyczaj i tyle ;D ciekawe czy takie dobre to jest.

Ja właśnie składuje wszystko na kupię bo tez szafy nie mam ;/ i wkurza mnie to. Kupiłabym kolejne rzeczy takie jak prześcieradełka czy podkłady pod materac itd ale no gdzie mam to trzymać wszystko ;/

My pod koniec lipca wyjeżdżamy i wracamy w połowie sierpnia wiec chciałabym mieć już wszystko prócz kosmetyków w domu

PEDAGOG

Stary 2018-06-07, 14:09   #3805
awusia
Zadomowienie

Hejka dziewczyny! Pozdrawiam urlopowo troszke Was podczytuje. Ja sobie siedze na wakacjach a Wy lecicie z wyprawka na maxa.dalej mam napuchniete nogi ale odpoczywam bardzo duzo i jest lepiej. Moja kolezanka mi poleca ruchomy przewijak i na nim ustawia wanienke. Mowi ze czesto spaceruje po domu do lazienki itd i poleca kolka. Zwlaszcza ze dzieci maja wspolny pokoj i czesto malego przebiera w salonie w nocy zeby nie budzic reszty. Lozeczko tez ma mobilne. Pakuje malego do lozeczka i gotuje obiad a on sie patrzy. I tez tak zrobie. Kolezanka mieszka w de i tam wyprawki sa mega inne.
Jak zaszlam w ciaze chcialam chlopca, ale po 2 miesiacach juz czulam ze dziewczynka i sie potwierdzilo Janinka juz wariuje w brzuszku co wieczor. Czy Wasze dzieci budza sie z glodu? Karmione sa z krwii wiec sie zastanawiam jak to jest..

awusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-06-07, 14:09   #3806
mwmwm91
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez enami Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a wy miałyście dobre przeczucie co do tego czy będziecie mieć synka, czy córeczkę? Mi lekarz powiedział, że większość kobiet dobrze czuje, bo 9/10, byłam tą 10, bo ciągle myślałam, że będę miała córkę długo się nie chciał pokazać, a to zacisnął nóżki, a to obrócił się dupka, a tydzień temu jak lekarz powiedział mi, że to będzie chłopiec, to byłam w szoku w poniedziałek byłam na USG 3d i tak lekarz potwierdził 100% chłopaka, zdjęcie mam, ale słabej jakości. Mały od początku miał na buźce rączki, a im bardziej lekarz się starał, to tym bardziej misiu robił po złości Załącznik 7559821
Ja miałam dobre przeczucie Ale też bardzo chciałam chłopca i mocno wierzyłam, że tak będzie.

magdenka super ciuszki! Wiadomo, że taki maluch ubrań nie zniszczy, a rośnie bardzo szybko, więc też uważam, że bardziej opłaca się używane, a z nowych tylko pojedyncze sztuki. Tylko żeby się urodził na tyle malutki, żeby rozmiar 50 był potrzebny

Cytat:
Napisane przez Jasiel Pokaż wiadomość
Mam jeszcze pytanko: czy sprawdziła się u was płeć wnioskowana po brzuchu? Jedna koleżanka ciągle mnie męczy, ze mam się nie martwić, bo to na pewno dziewczyna Czy naprawdę brzuszki się różnią w zależności co siedzi w środku?? Pytam, bo głupieję.
Moim zdaniem nie Ja jestem oceniania raz na dziewczynkę, raz na chłopca (po brzuchu, twarzy, zachciankach i czym tam jeszcze...), a dwóch lekarzy potwierdziło chłopca.

Cytat:
Napisane przez Apola88 Pokaż wiadomość
Ja juz 5 lat po obronie mgr i tak sie ciesze ze nie musze sie juz uczyc 😂 choć z drugiej strony to byly fajne czasy.
Oj, ja też się bardzo cieszę, że mam już temat z głowy! Broniłam się 3 lata temu Podziwiam osoby, które podejmują się tego w ciąży/mając już dzieci, ale cóż, życie tak się czasem układa, że to się dzieje i wtedy dajemy radę!

Pepsi_90 60km do pracy? I codziennie tak jeździłaś? Wow. Ja mam 14km, ale przeprawa w godzinach szczytu to godzina drogi...

Cytat:
O, a można carbonare w ciąży? W końcu jajka się w niej do końca nie ścinają. A też uwielbiam

Dziewczyny, ja dopiero wstałam Ale pierwszą pobudkę miałam dziś o 5, bo badania na 7 rano (mogłam pospać godzinkę dłużej, ale obudziłam się na siusiu i już nie zasnęłam), na 8 miałam połówkowe. Ledwo żywa na tym wszystkim byłam, no ja muszę spać ok.10h i basta Najważniejsze, że na połówkowym wszystko OK, choć powiedziałabym, że ta lekarka była mniej dokładna niż ta z USG I trymestru, nie udało się też wyłapać buźki (ale też dzidziuś mniej się ruszał). Ledwo doczłapałam się do domu w okolicach 10, padłam na łóżko i spałam 3,5h Dalej bym spała, ale na 16 szkoła rodzenia, to się jednak trzeba ogarnąć
mwmwm91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-06-07, 14:12   #3807
królewna z drewna
Zakorzenienie

Cytat:
kuchnia włoska jest najlepsza carbonare zrobię w przyszłym tygodniu, bo dawno już nie jadłam

Stary 2018-06-07, 14:14   #3808
Suqub
Zakorzenienie

Z córką przeczucie mi się sprawdziło. Od początku mówiłam, że dziołcha i jest. Teraz mówiłam, że syn ale to tak chyba dlatego, że chce mieć syna no a wyszła dziołcha, to znaczy lekarz tak mi powiedział a może coś jeszcze urośnie w sumie niektórzy stwierdzili, że lekarz na pewno się pomylił.

I picture you in the sun wondering what went wrong...
Suqub jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-06-07, 14:20   #3809
xxboo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mwmwm91 Pokaż wiadomość
Ja miałam dobre przeczucie Ale też bardzo chciałam chłopca i mocno wierzyłam, że tak będzie.

magdenka super ciuszki! Wiadomo, że taki maluch ubrań nie zniszczy, a rośnie bardzo szybko, więc też uważam, że bardziej opłaca się używane, a z nowych tylko pojedyncze sztuki. Tylko żeby się urodził na tyle malutki, żeby rozmiar 50 był potrzebny

Moim zdaniem nie Ja jestem oceniania raz na dziewczynkę, raz na chłopca (po brzuchu, twarzy, zachciankach i czym tam jeszcze...), a dwóch lekarzy potwierdziło chłopca.

Oj, ja też się bardzo cieszę, że mam już temat z głowy! Broniłam się 3 lata temu Podziwiam osoby, które podejmują się tego w ciąży/mając już dzieci, ale cóż, życie tak się czasem układa, że to się dzieje i wtedy dajemy radę!

Pepsi_90 60km do pracy? I codziennie tak jeździłaś? Wow. Ja mam 14km, ale przeprawa w godzinach szczytu to godzina drogi...

O, a można carbonare w ciąży? W końcu jajka się w niej do końca nie ścinają. A też uwielbiam

Dziewczyny, ja dopiero wstałam Ale pierwszą pobudkę miałam dziś o 5, bo badania na 7 rano (mogłam pospać godzinkę dłużej, ale obudziłam się na siusiu i już nie zasnęłam), na 8 miałam połówkowe. Ledwo żywa na tym wszystkim byłam, no ja muszę spać ok.10h i basta Najważniejsze, że na połówkowym wszystko OK, choć powiedziałabym, że ta lekarka była mniej dokładna niż ta z USG I trymestru, nie udało się też wyłapać buźki (ale też dzidziuś mniej się ruszał). Ledwo doczłapałam się do domu w okolicach 10, padłam na łóżko i spałam 3,5h Dalej bym spała, ale na 16 szkoła rodzenia, to się jednak trzeba ogarnąć

Ale są poddane obróbce cieplej bo przecież sos się na kuchence miesza razem ;P

Ja jajka na miękko jem normalnie a tez się nie ścinają do końca

PEDAGOG

Stary 2018-06-07, 14:26   #3810
bajka775
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez awusia Pokaż wiadomość
Hejka dziewczyny! Pozdrawiam urlopowo troszke Was podczytuje. Ja sobie siedze na wakacjach a Wy lecicie z wyprawka na maxa.dalej mam napuchniete nogi ale odpoczywam bardzo duzo i jest lepiej. Moja kolezanka mi poleca ruchomy przewijak i na nim ustawia wanienke. Mowi ze czesto spaceruje po domu do lazienki itd i poleca kolka. Zwlaszcza ze dzieci maja wspolny pokoj i czesto malego przebiera w salonie w nocy zeby nie budzic reszty. Lozeczko tez ma mobilne. Pakuje malego do lozeczka i gotuje obiad a on sie patrzy. I tez tak zrobie. Kolezanka mieszka w de i tam wyprawki sa mega inne.
Jak zaszlam w ciaze chcialam chlopca, ale po 2 miesiacach juz czulam ze dziewczynka i sie potwierdzilo Janinka juz wariuje w brzuszku co wieczor. Czy Wasze dzieci budza sie z glodu? Karmione sa z krwii wiec sie zastanawiam jak to jest..

Udanego wypoczynku

10.08.2007
11.01.2015
14.08.2016
bajka775 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości