|
|
#1141 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
Cytat:
Tylko że u mnie nie ma gdzie kręcić, a poza tym zawsze mnie brzuch potem boli, bo jest za ciężkie - trzeba nasypać jakiegoś ryżu, albo grochu![]() Cytat:
![]() Cytat:
Najbardziej podoba mi się ten matrix
|
|||
|
|
|
|
#1142 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynyyy.. Próbowałam się dziś skupić nad numerami do totka - kilka trafiłam - 2, 29.. Myślałam też nad liczbami dokładnie 15 30 25, ale były "okrągłe" a kojarzyło mi się coś z 6-tką.. więc pozamieniałam na 16, 26 itd. Ale byłam blisko! Jasnowidz.. (numery to 2, 6, 15, 25, 29, 30 )
Może kiedyś
|
|
|
#1143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No rzeczywiście pech Ale obstawiaj częściej, może kiedyś trafisz
|
|
|
|
|
|
#1144 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ja bylam dzisiaj w centrum handlowym.. Jest jakas zakupoholiczka? Jest, to zapraszam do Norwegii w lato i w styczniu! Od razu wyrzuty o karcie i kasie schodza! Co dzisiaj kupilam? Sliczna liliowa koszule w H&M za 12 zl(30KR) Czarna bluzke w H&M za 4 zl (10kr) Za 8 zl lub 4 bluza w paski H&M (20KR lub 10KR) Bluzka biala+pasek +spodnica 35 zl (80 KR) Kolczyki przecena ze 60 zl na 15zl (129KR na 39KR) Do koka siateczka ze sliczna satynowa kokarda nie wiem ile, ale jakies 14 zl? w sumie za niecale sto zl dzien pelen ciuchow ale napatrzalam sie na siebie w lustro...i jestem pelna kompleksow. Nie moge na siebie patrzec..Brrr, jednak dieta idzie w ruch. A z wlosami nic nie zrobie, sa koszmarne, ale nic nie zrobie. |
|
|
|
|
|
#1145 |
|
Zakorzenienie
|
Już ta godzina a tu dzisiaj żadnej włosomaniaczki nie było??
|
|
|
|
|
#1146 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem, jestem
|
|
#1147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jak tanio U nas za takie pieniądze to można sie tylko na bazarku ubrać Ale nie żebym miała coś do bazarków![]() A po co Ci ta dieta? Przecież szczupło wyglądasz, serioDzień dobry Ja tu specjalnie dla Ciebie przyszłam![]() Edit: już widzę, że jesteś
|
|
|
|
|
|
#1148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wprawdzie puscilam Ci sygnalka i powinnas rozpoznac to charakterystyczne 666 ale i tak postanowiłam napisać, ze to ja ;-) ale mi się sms nie chciał wysłać Uwielbiam te problemy z siecią |
|
|
|
|
|
#1149 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale zdjęciami się nie pochwaliła, bo jakoś zawsze mi tak nie po drodze, do aparatu Zawsze coś w tych włosach jest nie tak i stwierdzam, że nie nadają się do obfoczenia...Ale zlituję się w końcu, obiecuję ![]() Cytat:
), tak więc kolorek dowolny - najważniejsze, żebyś Ty się w nim dobrze czuła Cytat:
Na razie wiem - na bank - że idę dokupić farby, bo krycie jest kiepskie i mi braknie Kochana o rozciąganiu t nawet nie myśl, twarde one jak stal i nawet ugnieść kantów nie mam z czego...Ale zobaczę, jaki będzie efekt końcowy, może mój mąż Mc Gyver, coś wymyśli Cytat:
Cytat:
Lanessa zakupy fajne, nie ma to jak wyprzedaże i dobre ceny A czemu masz kompleksy jak na siebie patrzysz, to zupełnie nie wiem
|
|
|
#1150 | |||
|
Zakorzenienie
|
Nadrabiam zaległości
![]() Cytat:
![]() No to dawaj ![]() Czekam Cytat:
A mnie nie wsadzą do celi razem z Wami bo minie dużo czasu zanim mi włosy odrosna... Ale coś wykombinuję - może peruka?? ![]() Dzięki Cytat:
![]() Zrobimy imprezę ![]() Zgadzam się ![]() No ja wiem, że milion to mało ale może jesli (oficjalnie ) nie będę zbyt chciwa to może uda się więcej
|
|||
|
|
|
|
#1151 | |
|
Zakorzenienie
|
Poszło
![]() Cytat:
Ty będziesz miała ten komfort, że wyjdziesz trochę wcześniej, ale my już Ci nie damy, będziemy tak przyspieszały wzrost Twoich włosów w celi, żeby Cię od nas tak szybko nie wypuścili Ale czujecie, to by było cudowne, jak zlot czarownic Ale byśmy zarosły...
|
|
|
#1152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W takim razie liczę na to, że wciągniecie mnie do celi za sobą ![]() A to przyspieszanie włosów... ehh, marzenie... trzymam za słowo ![]() Zarosniemy! We włosach nasza siła - jak u Samsona!
|
|
|
|
|
|
#1153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za włosy nawet jak zajdzie potrzeba
|
|
|
#1154 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Licze na to ![]() Szlag! Tyle się napisałam i post mi wcięło ![]() I musze pisać od nowa ![]() Edit. Tyle się musiałam od nowa napisać ![]() Zaraz idziemy z mama do ginekologa - tego samego ![]() To będzie moja druga i ostatnia wizyta u tej baby - po raz pierwszy poszłam do kobiety, do tej pory chodziłam do facetów ale wszyscy jakby się zmówili i zrezygnowali z praktyki w przychodni i przyjmują tylko prywatnie a na to mnie nie stać. Poszłam do niej w zeszłym tygodniu - okres mi się spózniał ponad miesiąc (a nigdy tak nie miałam) i zaczęlam panikowac, ze jestem w ciązy - na szczęście nie jestem i okres dostałam ![]() Badanie u tej baby było koszmarne Najpierw badała mnie wziernikiem i kiedy go włożyła autentycznie mnie bolało - kilka razy jęknęłam z bólu i musiałam zaciskac pięści, zeby nie krzyknąć A ona się na mnie spojrzała i mówi: "No co, boli? No niech już pani nie przesadza!" Normalnie się załamałam! Przy takim podejściu to ja tej pani już podziękuję! ![]() Dała mi skierowanie na USG, żeby sprawdzić czy nie jestem w ciązy. Powiedziła też, że wydaje jej się, ze mam macicę za bardzo przesuniętą w prawo i chciałaby zobaczyć jak to u mnie w środku wygląda... Trochę mnie wystraszyła - bo nie chciałabym mieć w przyszłości problemów z zajściem w ciążę... Mam nadzieję, że wszystko jest w porządku - trzymajcie kciuki, bo idę do niej dzisiaj z wynikiem USG.
|
|
|
|
|
#1155 |
|
Zadomowienie
|
Witam kochane
Jak mija dzień? Jak tylko posprzątam w szafie z ciuchami biorę się za nadrabianie zaległości
|
|
#1156 |
|
Zakorzenienie
|
Numer telefonów zapisane - czekam na następne
|
|
|
|
|
#1157 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aguś trzymamy kciuki z całej siły ![]() Ale co za babsztyl Jak by mi powiedziała, że przesadzam, to chyba bym ją tymi "rozwalonymi" nogami kopła (swoją drogą te rozwalone nogi na fotelu są okropne ). Nie przejmuj się co mówi ta głupia baba, ona ma średnie pojęcie o ginekologii, nie wspominając już o podejściu do pacjenta...A USG sobie zrób, dla swojego świętego spokoju Cytat:
Mój mija zdecydowanie za długo na wizażu Zaraz znikam
|
|
|
#1158 | |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Cytat:
A o co chodzi z tymi numerami telefonow bo sie doczytac nie moge
|
|
|
|
|
|
#1159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wizja takiego mocnego kopa, szczególnie kiedy się nade mną pochylała, była niezwykle kusząca ![]() Doszłam do wniosku, ze to chyba jednak prawda, ze faceci są delikatniejsi
|
|
|
|
|
|
#1160 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To przecież by była zemsta doskonała , a jakby coś się zaczęła rzucać, z rozbrajającą miną powiedziałbyś jej , że przesadza Cytat:
, było delikatnie (to chyba kwestia bardzo indywidualna)
|
|
|
#1161 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Następna wizyta pewnie dopiero za kilka miesięcy więc będę szukać - mam nadzieję, że znajdę A z tymi numerami chodzi o to, ze ja rzadko jestem na wizażu (jedynie w kafejce internetowej, bo w domu nie mam netu) i zazwyczaj trafiam w takich godzinach, że nie ma żadnej wizazanki i Virka rzuciła pomysł, ze wymienimy się numerami telefonów i jak będę na wizazu będe puszczała sygnałki - to będzie znaczyło, ze jestem na wizażu - i jak dziewczyny będą miały czas to się pojawią ![]() Świetny pomysł ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Idę do lekarza. Może jeszcze wrócę
Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2008-07-30 o 11:57 Powód: dopisek |
|||
|
|
|
|
#1162 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Dzisiaj pękło mi pierwsze naczynko
![]() Ogromne zastanawiam sie czy to nie przez krem pod oczy zaraz sie maznęlam mascia arnikowa niech pomoze
|
|
|
|
|
#1163 |
|
Zakorzenienie
|
Miłej wizyty
W razie co, chwyt już masz zaplanowany Ja też znikam
|
|
#1164 | ||
|
Zakorzenienie
|
Stworzyłam album i wrzuciłam swoje zdjęcia
Liczę na Wasze SZCZERE opinie, czy powinnam ściąć włosy. Mi się wydaje, że jest ich bardzo mało. Nie są teraz bardzo długie, ale szkoda mi ich.. Uhh.. Ale mam tremę przed ujawnieniem się ![]() Edit.: Z tego wszystkiego awet się nie przywitałam Cytat:
I trzymam kciuki za dobre wyniki ![]() Cytat:
Edytowane przez xyoko Czas edycji: 2008-07-30 o 12:38 |
||
|
|
|
|
#1165 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż i tak przed 11 to ja nie wstaje, chyba, że jestem zmuszona gdzieś iść/jechać Dobrze wiedzieć Cytat:
Współczuje Znając życie, coś bym tej babie na odchodne powiedziała Mam nadzieje, że faceci-ginekolodzy wrócą niedługo do Twojej przychodni Swoją drogą, wstyd się przyznać, ale u gina jeszcze nigdy nie byłam ![]() Cytat:
![]() Edit. Nie ścinaj Btw. Śliczna jesteś ![]() Cytat:
A z tym kremem, to może za bardzo tarłaś skórę? Dobrze będzie
|
|
|
#1166 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#1167 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Współczuje ![]() Cytat:
Cytat:
A czemu chcesz ściąć włosy? moim zdaniem są ładne i wcale nie wyglądają na przerzedzone![]() Nie tylko Ty Mi też tam nie śpieszno
|
|||
|
|
|
|
#1168 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie Kochane
Atsenko uważam, że w grzyweczce będzie Ci ładnie I jakie radykalne metamorfozy - trudno rozpoznać, że to ta sama osoba![]() Xyoko jak na moje oko to Twoje włoski mają się całkiem dobrze Jako ładną i bardzo sympatycznie wyglądającą blondyneczkę![]() Trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia bliskiej Ci osoby Co to za jakieś puszczanie sobie sygnałków ![]() ![]() U ginekologów byłam już chyba z 10 różnych Co lekarz to inna diagnoza I też mi się raz taka trafiła, że myślałam, że jak zejdę z tego fotela to ją oskalpuje tym wziernikiem![]() Finlora mam nadzieje, że wszystko będzie OK jeśli chodzi o to USG virtual_reality może od słońca to naczynko pękło ![]() Viruś zmobilizuj się i zrób tą fotę ![]() ![]() Miłego dnia Kupiłam sobie Bridę i idę się pogrążyć w lekturze |
|
|
|
|
#1169 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dziękuję, mnie chyba też ![]() Cytat:
Jak tanio! Najbardziej podobają mi się liliowa koszula i zestaw ze spóódniczką, jest bardzo dziewczęcy ![]() Cytat:
![]() Pantene była pierwsze z boku, ale nie mogłam wszystkiego w kard uchwycić więc stwierdziłam , ze będzie najmniejsza strata jeśli sie ją schowa A tak na serio, nie chcę jej wyrzucać, szukam kogoś komu mogłabym oddać.Matrixy są super. Szampon dodaje objętości, a odżywka jest nawilżająca, bez spłukiwania. W sumie to teram moja ulubiona odżywka, idealna jak na lato dla mnie, nie trzeba poświęcać dużo czasu na trzymanie jej na głowie i spłukiwanie. Cytat:
wszystko będzie dobrze. Ja z kolei mam macicę przesuniętą w lewo, moja lekarka mówi, że to nic złego, 'taki kobiecy urok' ![]() Co do lekarki- ja już dawno zauważyłam, że mężczyźni ginekolodzy są zazwyczaj dużo bardziej delikatni. Oni nie wiedzą jak to jest, więc są ostrożni i uważni. Kobiety to często wredne, niedelikatne babska. Pierwsza ginekolog, do której poszłam-państwowa- była w jakimś chrześcijańskim stowarzyszeniu rodzin, nie goliła się, miała wąsa, uznawała, że antykoncepcja to grzech, była b. niedelikatna. Stałam w kolejce, za mną smutna, 16 letnia dziewczyna w ciąży. I choć uważam, że to nie jest bynajmniej wiek, w którym dziewczyny powinny rozpoczynać współżycie, to jak usłyszałam, że kilka miesięcy wcześniej pani ginekolog przepisała jej... kalendarzyk , wybiegłam z kolejki i nie wróciłam nigdy.Obecnie chodzę co prawda do kobiety - ginekolog, ale prywatnie i kobieta jest naprawdę godna zaufania-spokojna, opanowana, dokładna, a przy tym bardzo miła. Chciałabym żeby więcej takich lekarek było ![]() Cytat:
Jak dla mnie taka długość bardzo Ci pasuje I kolejna śliczna włosomaniaczka się pokazała Mam dziś straszne urwanie głowy ![]() Miłego dnia Wam
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
||||
|
|
|
|
#1170 | |||||||||||||
|
Zadomowienie
|
JUż się uporałam ze sprzątaniem
![]() Wyrzucam 3 reklamówki ciuchów Ale się nazbierało.Z góry przepraszam, ale cytuję bez emotek bo inaczej by mi się nie zmieściło. Cytat:
Dziękuję Ja się sobie bardziej podobałam w ciemnych, ale w blond lepiej się czuję i to bardziej mój kolor. Cytat:
dlatego wyglądam młodziej. POza tym jestem tam bardzo opalona, a w zimie kiedy jestem biadolica to ten ciemny kolor sprawiał że wyglądałam tak smutno a moja twarz nabierała szarego odcienia... Taki straszny kontrast był. Nie mniej jednak dziękuję za obiektywną opinię ![]() Cytat:
Dziękuję za opinię ![]() Cytat:
Wiesz co... ja z netu nie brałam tych ćwiczeń, dostałam na urodziny od przyjaciółki 2 płyty z Tamille- na pośladki i brzuch. Ale myślę że jak wpiszesz w googlach: Tamilee Webb I want those, albo po polsku nawet: Tamilee Webb Ja chcę mieć takie pośladki to ci wyskoczą te ćwiczenia, są dosyć znane i naprawdę dają rewelacyjne efekty! Jak je stosowałam w lutym to po 2 tyg mój przyjaciel powiedział że mam super pośladki takie jędrne i uniesione więc działają napewno. Aaa właśnie zapomniałabym... Przepraszam że nie odp na perfumach, oczywiście sprawdzę cenę perfum o które pytałaś jak tylko będę w UK a jadę w przyszły weekend. Cytat:
Przyjemny zbiorek Zazdroszczę Matrixów. Jak się sprawują?Cytat:
I nie mów nic o kompleksach, bo co jak co ale ty ich mieć nie powinnaś ![]() Cytat:
Dziękuję POza tym zmiany są konieczne- poprawiają nastrój hihiCytat:
Cytat:
Zamiatałybyśmy nimi podłogi- przynajmniej czysty by było Cytat:
Cytat:
Ja z kolei chodzę do przesympatycznej Pani doktor i nie zamierzam jej zamienić na żadnego innego ginekologa. Także nie wszystkie baby są straszne. I mam nadzieję że wszystko będzie w porządku. Napewno to nic poważnego Cytat:
Cytat:
![]() No i ja jednak się na grzywkę zdecydowałam. Tylko pierw powiem fryzjerce, żeby mi zrobiła troszkę dłuższą, no i jak zobaczę jak wyglądam z dłuższą na bok to podetnę ją i będzie coś ala na fotce którą wczoraj wklejałam. A w ogole te moje włosy jakieś beznadziejne są ostatnio. Nie układają się, przesuszone i w ogóle jakieś takie nijakie. Ale mam nadzieję że to jutrzejsze cięcie im trochę poprawi wygląd. P.S. Jest któraś on-line? Nudzi mi się Co prawda miałam się uczyć pytań na teoretyczny, ale nie mam weny jakoś. Swoją drogą 487 pytań samo do głowy nie wejdzie Ale jeszcze cała noc przede mną.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:48.

Tylko że u mnie nie ma gdzie kręcić, a poza tym zawsze mnie brzuch potem boli, bo jest za ciężkie
- trzeba nasypać jakiegoś ryżu, albo grochu

Ale obstawiaj częściej, może kiedyś trafisz
Ale nie żebym miała coś do bazarków

Uwielbiam te problemy z siecią 

Znając życie, coś bym tej babie na odchodne powiedziała