|
|||||||
| Notka |
|
| Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje cię motoryzacja? Dołącz do forum Auto Marianna, podziel się swoją pasją i wiedzą. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 | ||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków ;) cz. II
Cytat:
to wyspij sie i powodzenia pamietaj, nie daj sie stresowi![]() Wlasnie a reszta swietuje? ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4472 |
|
Zakorzenienie
|
IR w dalszym ciągu masz mały błędzik literowy w sentencji maxa pod naszą sławetną listą
![]() guma do zucia
|
#4473 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4474 |
|
Konto usunięte
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;8399793]A co tam jest zle, bo zglupialam
[/quote]może o to chodzi że jest "guma do zucia" a ma być "guma do żucia"
|
|
|
|
#4475 |
|
Raczkowanie
|
dziękuje wszystkim wizazanką za wsparcie
więc tak: egzamin miałam rozpocząć o 9 więc o 8.30 już tam byłam a egzamin zaczęłam o 11 spodziewałam się że będę musiała poczekać ale że aż tyle... a stres z każdą godziną rósł że zapomnieli o mnie albo że już mnie czytali a ja nie słyszałam![]() Potem jak już wyjechałam w miasto to stres trochę minął jednak przez niego miałam straszne problemy zeby ładnie ruszać. praktycznie na każdym skrzyżowaniu przy ruszaniu nami trzęsło myślałam że mnie za to obleje że zła dynamika jazdy i wogule no ale na szczęście nic nie powiedział. Raz myślałam że to definytywny koniec kiedy zauważyłam pieszych na przejściu i w ostatniej chwili się zatrzymałam, teoretycznie juz na przejściu, to mnie upomniał, że: "takie coś wogule nie powinno mieć miejsca, wie Pani o tym" odpowiedziałam tylko "tak, wiem" no ale jedziemy dalej.Jeszcze zawracanie na skrzyżowaniu też mi za bardzo nie poszło bo wjechalam trochę w sąsiedni pas, no ale nic się nie odezwał. Do samego końca byłam przekonana ze mnie obleje za te błędy. Nawet kiedy powiedział wynik egzaminu pozytywny ja nie do konca uwierzyłam i sie spytałam: naprawdę?? a on tak życzę szerokiej drogi ![]() Gdyby nie to że maiłam tak fajnego egzaminatrora, bo kilka razy powtarzał mi koemndy jak czegoś nie zrozumiałam to mi wyjaśniał, oraz 6godz wyjeżdzonych jeszcze przed egzaminem z czego 3 wczoraj to na pewno bym sobie nie poradziła. dziękuje jeszcze raz wszystkim Trzymam mocno kciuki za jutrzejsze zdające uda się!
|
#4476 |
|
Zakorzenienie
|
Jane, ja czekałam też mniej więcej tyle, co Ty.
![]() Dobrze, że zdałaś.
|
#4477 |
|
Konto usunięte
|
Jane... za drobne błędy się nie oblewa, ale ludzki egzaminator też się przydaje
.Na szczęście teraz juz możesz świętować i cieszyć się że niedługo bedziesz mogła jeździć |
|
|
|
#4479 |
|
Wtajemniczenie
|
Gratuluje tym co zdaly
I trzymam kciuki za jutrzejszych
|
#4480 |
|
Raczkowanie
|
Jak miło czytać o przebiegu egzaminu zakończonego pozytywnym wynikiem i mieć świadomość,że ludzcy egzaminatorzy też się zdarzają
.Jednak przy moim szczęściu trafi się jakiś "kosiarz" . Pozdrawiam Was wszystkich i proszę, nie zapomnijcie o mnie w czwartek o 13.45. Bardzo Was potrzebuję. Do "usłyszenia" w piątek
|
#4481 |
|
Raczkowanie
|
Annasuwalska ja mam dopiero o 20... więc ty już będziesz po
Przy świętowaniu pamiętaj o kciukach za mnie![]() Ja zdając w Warszawie nie mam obawy o wylosowanie samochodu...u nas tylko Toyoty Powodzenia dla wszystkich którzy "walczą" jutro.
|
#4482 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=72f264f1cd165e2b94e3888 8adc60ec5afe5a0b8_658382a 5e67ad;8394710]Ja co prawda juz zdałam (też zdawałam łączony), a ze zdających teraz chyba beoneself (ona chyba nawet zdaje tak jak Ty w Bytomiu o ile się nie mylę), papryka85, kasientos, chyba zabka5, może inni też sie ujawnią[/quote]
A no ja też mam łączony, i wcale się nie cieszę. Jak nie zdam teorii to będzie straszny wstyd. Męczę te testy, dzisiaj już zdaję prawie za każdym razem Ale jestem wściekła na siebie, że tak późno się za to zabrałam!!! ![]() Wogóle się nie stresuję praktyką, tylko tą nieszczęsną teorią ![]() Cytat:
![]() No oby!!!! ![]() Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#4483 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no wlasnie to jest dobre ze wiadomo jakie auto będzie nooo i największa siara to odpasc na teorii. ale bedzie dobrze ![]() jak juz zdasz to chetnie poslucham jak bylo ![]() Annasuwalska za Ciebie tez oczywiscie trzymam kciuki
WYMIANA Edytowane przez mary_alice_young Czas edycji: 2008-07-30 o 01:28 |
|
|
|
|
#4484 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
Na watku pisze pierwszy raz ale podczytuje Was od paru dni i coraz bardziej sie wkrecam i zaczynam obawiac jutrzejszego egz ![]() Ale jako ze widze ze zaczela sie dobra passa Wizazowa to wpisuje sie i ja ![]() Egzamin mam jutro o 12, wczesniej na 10 wzielam jeszcze jazdy.. Mam nadzieje ze dobrze zrobilam i ze nie bede zbyt zmeczona jezdzeniem po tych 2 godzinach No nic kochane, trzymajcie prosze jutro kciuki - wierze w dobra energie przekazywana myslami |
|
|
|
#4485 |
|
Raczkowanie
|
heh lubię tu zaglądać :p szkoda, że ja jestem już PO tym wszystkim: stresie, jazdach :P i egzaminie. Szkoda, że nie odkryłam tego forum wcześniej :P Nie mogę jakoś się doczepić tego tematu bo już zdałam egzamin ale będę obserwowała mogę odpowiedzieć na jakieś pytania
![]() pozdrawiam i życzę powodzenia wszystkim zdającym !!
|
|
#4486 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dla mnie ten krakow jest przerazajacy... tyle juz sie nasluchalam zlych historii ..:/ srednio co 5 moj znajomy zdaje w krakowie za 1 razem.. to okropne statystyki ale prawdziwe musze sie trzymac, mam nadzieje, ze sobie poradze..... ba... MUSZE! ![]() dzisiaj wsiadłam za kierownice i 2 godzinki śmigałam po mieście po 3 tygodniach przerwy i (byłam w szoku ) szło mi nawet lepiej niż 3 tygodnie temu człam sie normalnie królową za kierownicą (no może poza rondami, które są dla mnie zgubne )
|
|
|
|
|
#4487 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
hmmmm... prawie wierzę... Trzymam kciuki za zdające dzisiaj!
|
|
|
#4488 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
yassue powodzenia na egzaminie ![]() ![]() No a tak przy okazji to paru panów też tutaj mamy na tym wątku, a jakoś często są zapominani ![]() Cytat:
gazela ja tam wcale nie żałuję że jestem po stresie, jazdach, egzaminie ![]() Max jak fajnie że zajrzałeś, bo jakoś Cię tu ostatnio brakowało W co trudno Ci uwierzyć: że gazela żałuje że jest po egzaminie ![]() , a dopiero teraz odkryła ten wątek , czy że lubi tutaj zaglądać
|
||
|
|
|
#4489 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już dzisiaj wyjeżdżam, ale kciuki trzymam nadal.
![]() Dacie radę! ![]() A jak zobaczycie na początku nazwisko egzaminatora, o którym słyszałyście, że kosiarz czy coś, co nie wierzcie, nie przejmujcie się, bo jak widać nawet taki może przepuścić. ![]() I stresować się przed, a nie w trakcie! ![]() Trzymajcie się
|
#4490 |
|
BAN stały
|
-
Edytowane przez dahufka Czas edycji: 2008-08-07 o 00:22 |
|
|
|
#4491 |
|
Zakorzenienie
|
Nie uda mi sie niestety przebrnąć przez wszystkie posty, więc napiszę, że wszystkim gratuluję, a tym za tych, którym się nie udało trzymam kciuki następnym razem.
A poza tym: Paula ![]() Dahufka bardzo mi przykro z powodu prababci . Ja swojej żadnej nie poznałam (jako jedyna).
|
#4492 |
|
Konto usunięte
|
Dahufka współczuję bardzo
. Trzymaj się |
|
|
|
#4493 |
|
Zakorzenienie
|
Gatulacje tym ,które wczoraj zdały i powodzenia wszystkim, którzy zdają dzisiaj
No cóż niestety nie zdałam i dzisiaj jest mi tylko przykro ![]() A wczoraj byłam wściekła na siebie, bo kończyłam już jazde ( okropnie się denerwowałam przez cały egzamin) i byłam na środku skrzyżowania żeby skręcić w lewo i wracać do wordu, miałam już wjeżdzać i ciach egzaminator po hamulcch nie zauważyłam samochodu który wyjechal z jednego z pasów. A patrzylam się i nic nie widziałam dlatego, że oślepiało mnie słońce i samoochód wyjechał nagle z dużą szybkością ![]() Miałam tak miłego egzaminatora, pomagał jak mógł i wiedział że sporo błędów robiłam tylko z nerwów. Nawet powiedział, że bardzo dobrze jeżdze i sam sie zapytał czy nie widziałam tego samochodu. Teraz termin mam zadziwiająco szybko bo 7 sierpnia ( kobieta w wordzie bardzo mnie polubiła i wcisneła jak najszybciej sie da) na 10 rano. Przed egzaminem wykupilam dodatkowe godziny i teraz mam nadzieje, że nie pokona mnie stres i bede 10 razy patrzeć na tamtym skrzyżowaniu czy nic nie jedzie ( zinstruktorem kiedyś tez nie zauważyłam samochodu gdy tam stałam )
|
|
|
|
#4494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj
|
|
|
#4495 |
|
Zakorzenienie
|
A ja właśnie wróciłam z mojej ostatniej jazdy, no i już nie jestem taka zadowolona jak wcześniej
![]() Jutro egzamin, a ja już dzisiaj na jazdach się tym wszystkim stresowałam, wszystko za szybko. I dwa razy hamując nie wcisnęłam sprzęgła więc ostro nami zatrzęsło i wiadomo. To mi się NIGDY wcześniej nie zdarzyło, no bo bez przesady ![]() Nie wiem czemu jestem taka zaćmiona dzisiaj, i niespokojna, i nieskoncentrowana. A mnie jeszcze czeka masa godzin uczenia się teorii. Jestem po prostu jakaś ułomna, jeśli chodzi o te cholerne testy! Czarno to widzę wszystko. |
|
|
|
#4496 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
było tak blisko. No ale masz bardzo szybko następny egzamin, nie wyjdziesz z wprawy i zdasz napewno
|
|
|
#4497 |
|
Zakorzenienie
|
marta oj szkoda, że nie zdałaś.
I to już na samym końcu. ![]() Ale nie martw się ![]() be chyba wszystko przez to, że masz świadomość zbliżającego się egzaminu. Ja na ostatniej jeździe - robiłam wtedy łuk - o mało się nie popłakałam siedząc w Aveo. Powiedziałam instruktorowi, że w życiu mi tym łuk nie wyjdzie. A na egzaminie trafiłam na Aveo a łuk zrobiłam lepiej niż nieraz Fiestą.Grunt w tym, żeby się nie dać jutro stresowi. Tzn. będziesz się stresować na pewno, ale oby już w trakcie egzaminu stres opadł. Będę trzymała mocno kciuki. ![]() Dasz radę i nie myśl o tym, że dzisiaj Ci coś nie wychodziło.
|
#4498 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
bo pomimo, ze byl stres, nerwy, ze czasami chcialo sie to rzucic i zostawic to wspomina sie fajnie
|
|
|
|
|
#4499 |
|
Raczkowanie
|
![]() NIE ZDAŁAM i zastanawiam się czy kiedykolwiek zdam. Nie było zlituj sie...................... ......................... ............mam ochote zapaść się pod ziemie 2 oblany i to na (chyba bo to troche skomplikowane) na łuku bo 5cm brakowalo by auto całe było w kopercie.Ale na mieście byłam.Kolejne 112zł w plecy. aaaaaaaaaaaa Można zmienić w liście na 3raz 21sierpień. |
|
|
|
#4500 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
marta Cytat:
.Poćwicz jeszcze troche te testy i spróbuj opanować nerwy I uwierz że możesz zdać jutro: no bo przecież możesz Cytat:
A jak potem na mieście Ci się jeździło? Fajnie że miałaś taką możliwość, bo juz wiesz jak to jest ![]() [1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;8404525]A ja wierze bo pomimo, ze byl stres, nerwy, ze czasami chcialo sie to rzucic i zostawic to wspomina sie fajnie [/quote]IR fajnie się to wszystko wspomina z perspektywy juz zdanego egzaminu, ale osobiście nie chciałabym ponownie zdawać egzaminu .Nie wiadomo czy Maxowi chodziło o zaglądanie tu na wątek przez gazelę i inne osoby po egzaminie, czy o to że gazela napisała że trochę żałuje że jest PO egzaminie, bo nie umie się przez to tutaj tak "wkręcić" w ten wątek |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:31.

.Ide spać jutro pobódka o 04:00 czeba jakooś dojechac na ten egzamin.Ale będzie jutro stres.egzamin 07:00
to wyspij sie i powodzenia
pamietaj, nie daj sie stresowi

.

i cieszę się wraz z Tobą
No nic kochane, trzymajcie prosze jutro kciuki - wierze w dobra energie przekazywana myslami
- Aknenormin od 15.02.2011...koniec 15.09 

moje oczko

Powiedziałam instruktorowi, że w życiu mi tym łuk nie wyjdzie. A na egzaminie trafiłam na Aveo a łuk zrobiłam lepiej niż nieraz Fiestą.