|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część V
szczerze...to ja Wam nie zawsze pisze keidy te opisy kradne
a biore je i biore często ![]() więc wszystkie się przydzaja a Twoje są fajniusie, apropo mogłabys dodac jakieś ![]() ![]() ![]()
|
#3362 |
|
Konto usunięte
|
Troche nadziei na nadzieje
Zbyt czesto z pokora, Zbyt rzadko z lokciami Zle czasy wybralam bo nie ma tu dla mnie miejsca Co lepsze juz dawno miedzy szczesciarzy rozdano Zimne, samotne wieczory... Poprosze o grasc niemadrych, smiesznych zludzen |
|
|
|
#3363 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ajj ^^... thx;* tez kocham twoje opisy ;* cos ode mnie. NIE JESTEM LENIWA!!!MAM TYLKO ZAWYŻONE WYMAGANIA MOTYWACYJNE!!!! I can resist everything except temptation (Wszystkiemu mogę się oprzeć z wyjątkiem pokusy) Zdaje się, że bym zawstydził drzewo, gdybym przebryknął je jednym susem, więc zrobię to trzema( tekst Tygryska z Kubusia Puchatka:P) ChciałabymIśćDoNiebaZeWzg lęduNaKlimat,Ale...WPiekl eTyluZiomali:p JeśliMyślisz ZeKobietaToSłabaPłećToPrz eciągnijKołdręNaSwojąStro nę! Ach to napięcie... czy jestes pewien ze chcesz tu nacisnąć? pamiętaj kolego, zadna dziewczyna nie da Ci tego, co dac Ci moga klocki lego od dzisiaj nie pije alkoholu...........które ma mniej niż 7% szukam drugiej połowki... może byc 0,7 Ptaszki to robia pszczolki tez ale ty nie!!!! (nigdy nie bedziesz latac) ![]() DUREX informuje że twoje narodziny były tylko wadą fabryczną! Siedzę i zastanawiam się co robi pozostałych sześć cudów świata nigdy nie jest sie samotnym mając różowa kaczuszkę ^^ mama mi zaszywa dekolt w bluzce "Kobiety umieją udawać orgazmy. Za to męźczyźni potrafią udawać całe związki." Facet jest jak batonik...pierwsze co robi to dobiera sie do bioder Na końcu tego opisu znajduje sie penis żeby wkurzyć cenzora, Noga do góry, wibrator w akcji i mamy wieczór pełen atrakcji nie ma brzydkich kobiet, sa tylko takie, które jeszcze nie trafiły na wizaz ( z wizazu^^) Grzeczne dziewczynki idą do nieba. A ja idę tam, gdzie chcę. Niby wszyscy wiedzą, że flaszka się skończy,ale zawsze jest to zaskoczenie Rozbieranie sie w miejscach publicznych to prawdziwa męska przygoda może coś wybierzesz:P buśka;* |
|
|
|
|
#3364 |
|
Raczkowanie
|
A może macie coś o tym, że sama w domu jestem i jest faaajnie? ;p
|
|
#3365 |
|
Raczkowanie
|
gdy rodziców nie ma w domu, czas urządzić małą bibkę! ]:-> sama w domu.. jaaazdaa! ![]() bawie się na całego! [wolna chata] ;] może coś się przyda
|
|
#3366 | |
|
xoxo
|
Cytat:
Niby wszyscy wiedzą, że flaszka się skończy, ale zawsze jest to zaskoczenie Wódka była tej nocy jak tlen, pozwalała oddychać.' Rozmazane filmiki, wóda bez popitki Kielona przechylam za muzykę i za przyjaźń Procentowe zaszczyki Nie wiadomo skąd jont z rąk do rąk Lubię kiedy buja się mój świat Znów świat się buja a ja z nim. żegnaj mój rozumie, spotkamy się jutro // impreza. z kimś, gdzieś, robiąc to co zwykle % jakie spanie ?! tego nie ma dzisiaj w planie // imprezowo. twarz się śmieje, drin się leje, co się dzieje? Babski wieczór z nowa przyjaciółka – Żubrówką Wychodzimy, gdzieś tam na imprezę, ładne jesteśmy, fajne jesteśmy. Kac to takie pewne zjawisko historyczne, a historia lubi sie powtarzac... Kłopot ze światem jest taki, że jest on zawsze o trzy drinki do tyłu. Zwariowały by sprzety przy badaniu alkomatem ;D |imprezaa
|
|
#3367 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak najbardziej się przyda. Dziękuje
|
|
|
#3368 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A tak wogóle to co za dużo to nie zdrowo.
|
|
|
|
|
#3369 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękuje. ;*
|
|
|
|
|
#3370 |
|
Zakorzenienie
|
Macie jakieś opisy o nieśmiałości w stosunku do chłopaka?
Edytowane przez AJaLubieSwojeOczy Czas edycji: 2008-07-30 o 21:34 |
|
|
|
#3371 |
|
xoxo
|
1. Macie jakieś opisy po angielku ? (obojetnie jakie)
2. Macie jakieś opisy o tym , ze się nudze i mógłby ktoś mnie zabrać na jakiś spacer albo coś ?? Z góry wielkie dzięki ;*** _________________________ ________________ -Jest w ogóle jakaś miara szczęścia? -Tak, promile...
|
#3372 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
1. I've woken now to find myself in the shadows of all I have created. // Obudziłam się by odnaleźć samą siebie pośród cieni wszystkiego co stworzyłam You know I'm one of a kind, there'll never be another me! // Wiesz, że jestem jedyna w swoim rodzaju, nigdy nie będzie drugiej takiej jak ja Can't get me out of your mind, you're lost in your own fantasy. // Nie możesz wyrzucić mnie ze swoich myśli, jesteś zgubiony we własnej fantazji Is it hard for you to realize? She'll never be me! // Czy to jest trudne do zrozumienia? Ona nigdy nie będzie mną! You're all I want but not like this. // Jesteś wszystkim, czego chcę, ale nie w ten sposób I'm watching you disappear but you, you were never here... // Widzę, jak znikasz, ale Ciebie, Ciebie tu nigdy nie było It's only your shadow, never yourself. // To tylko twój cień, nigdy ty It's only your shadow arriving too late and leaving too soon. // To tylko Twój cień przybywa zbyt późno i odchodzi zbyt wcześnie I cannot keep what isn't mine. // Nie mogę zatrzymać czegoś, co nie jest moje I know my math, it says U + Me = never again! // Znam moją matematykę, która mówi: ty + ja = nigdy więcej! I'm not a tease, I'm just a reminder of what you can't have. // Nie jestem dokuczliwym człowiekiem, tylko po prostu przypomnieniem tego, czego nie możesz mieć I’m bored, wanna make my night exciting? // Jestem znudzona, chcesz uczynić moją noc emocjonującą? It would be the perfect crime, if I stole your heart & you stole mine. // To była by zbrodnia doskonała, gdybym ukradła twoje serce, a ty ukradłbyś moje Don't say you love me unless you really mean it. Because I might do something crazy like believe it! // Nie mów, że mnie kochasz, dopóki naprawdę nie będziesz tak myślał. Bo mogę zrobić coś tak szalonego, jak uwierzyć w to! Don't cry because it's over, smile because it happened. // Nie płacz, dlatego że coś się skończyło, ciesz się, że w ogóle się zdarzyło How could I have burned paradise? How could I - you were never mine. // Jak mogłam spalić raj? Jak mogłam? Nigdy nie byłeś mój. Guess it wasn't real after all. Guess it wasn't real all along. // Myślę, że jednak to nie było prawdziwe. Myślę, że to nie było prawdziwe przez cały czas I'm never gonna be your sweet, sweet surrender. // Nigdy nie będę Twoją słodziutką... słodziutką poddaną Dear heart, please don't fool me anymore. Stop loving him! // Drogie serce, proszę nigdy więcej nie rób ze mnie głupka. Przestań go kochać. One day your name just didn't make me smile. // Któregoś dnia twoje imię nie wywołało uśmiechu na mojej twarzy If you leave, don’t look back. // Jeśli odchodzisz, nie oglądaj się za siebie Feel the rain on your skin, no one else can feel it for you... // Poczuj deszcz na swojej skórze, nikt inny nie może poczuć tego za ciebie There is a rainbow for you and me, a beautiful sunrise eternaly... // Tu jest tęcza dla Ciebie i mnie, piękny wschód słońca na wieczność If you look you will see, that this world is a beautiful accident... // Jeśli spojrzysz, zobaczysz, że ten świat jest pięknym przypadkiem The summer belongs to you... // Lato należy do ciebie Some people wait a lifetime for a moment like this... // Niektórzy ludzie czekają całe życie na moment taki jak ten Break the rules. Find your freedom. Live your life! // Złam zasady. Odkryj swą wolność. Żyj swoim życiem! Love unreturned is like a question without an answer. // Miłość nieodwzajemniona jest jak pytanie bez odpowiedzi I know I'm not easy to love, but couldn't you have tried? // Wiem, że niełatwo mnie kochać, ale nie mógłbyś chociaż spróbować? I had a heart, until you took it from me. // Miałam serce, dopóki mi go nie zabrałeś I walk an extra mile just to see you with her. // Przeszłam dodatkową milę tylko po to, by zobaczyć cię z nią But if you wanna be mine, don’t leave me up in the air. // Ale jeśli chcesz być mój, nie zostawiaj mnie w powietrzu (??) Boy am I just a game, or do you feel the same as I do? // Chłopcze, jestem tylko grą czy czujesz to, co ja? I’m so curious, do you love me? // Jestem taka ciekawa.. kochasz mnie? Takie mam, chyba też z Wizażu, ale nie z tej części. Mam nadzieję, że coś wybierzesz. Co do 2. to sama potrzebuje takich opisów. Bo jeszcze dziś będę `sama`. Jutro przyjedzie koleżanka. ;D
|
|
|
#3373 |
|
Zadomowienie
|
Macie coś takiego subtelnego, przez co mogłabym wyrazić, że mi dobrze z moim chłopakiem
? Wszystkie jakie mam, są takie bardzo bezpośrednie. Wolałabym coś zaczepnego, dającego do zrozumienia.
„She´s Miss California, hottest thing in West LA. House down by the water, sails her yacht across the bay. Drives a Marinello, Hollywood´s her favorite scene. Loves to be surrounded with superstars that know her name..” |
|
|
|
#3374 |
|
Raczkowanie
|
a coś o młodości ?? <prosi>
Po co nam sen? Przecież w marzeniach miało być lepiej ...
|
#3375 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bądź mym najczulszym pocałunkiem.. Teraz już wiem jak żyć. Dzięki Tobie. ;* Schowam Ciebie do pudełka. Między starą lalką Barbie a pierwszą w życiu szminką. Pragnę porozmawiać z Tobą czasem. pójść nad rzekę i zachwycić się światem.. I pozwól już zawsze być przy Tobie. A życie zaczyna się od miłości... I magią słów zdobyłeś mnie, zdobyłeś. ;* A wiatr śpiewa piosenkę o wielkim niebie, w którym odnajdę Ciebie Za raj na ziemi , za życie jak sen_ ;** And if You go, i wanna go with You... And if You die, i wanna die with You... Take your hand and walk away <33 Zabiorę Cię właśnie tam gdzie jutra słodki smak^^ Bądź mi muzyką, której dotykam, nadzieją moją, w którą wciąż wierzę. I przemień się w drzewo, a ja je obejmę, obejmę je mocno Takie mam. Hm. Też są `dosłowne`, ale może coś się przyda. ;D
|
|
|
#3376 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
1. I don't wanna think about whats gonna come around for me... //nie chcę myśleć o tym co dzieje się wokół mnie.. _intoxicated with foolish thought /upojona glupimi myślami/ The best things in life are unseen - that's why we close our eyes when we KISS, CRY and DREAM.. /najważniejsze/najlepsze rzeczy w zyciu są 'niewidoczne' dlatego zamykamy oczy całując, płacząc i marząc.. 2. Zabierz gdzieś, bo wieje nudą.. Spacer przy zachodzącym słonku... chętny ktoś? może się przyda :P
|
|
|
#3377 |
|
Przyczajenie
|
Z okazji urodzinek życze ci : Szczęścia w życiu osobistym, sukcesów w pracy, dobrego zdrowia, domku z ogrodem i basenem, eleganckiej limuzyny, samych zwycięstw, spełnienia marzeń, miłych niespodzianek losu, grona prawdziwych przyjaciół, niewyczerpanych pokładów energii, uśmiechu na co dzień , drogi usłanej różami, satysfakcji z pracy, genialnych pomysłów, słodkiego, miłego życia, anielskiej cierpliwości przy czytaniu tych życzeń, świeżości spojrzenia, głównej wygranej na loterii, pozytywnej aury, pogody ducha, pomyślnych wiatrów, gorącej miłości , wygodnych butów, cudownych wakacji, szczęścia, punktualnych pociągów, świętego spokoju, jachtu, żadnych trosk, powodzenia u płci przeciwnej, wysokich lotów, rześkich poranków, pomyślności, trafnych decyzji, intuicji w interesach, prezentów od losu, dużego łóżka, pękatego portfela, szerokiej drogi, miłego szefa, jasności umysłu, niebanalnych wyzwań, miłych snów, pewności siebie, wielkiej fortuny, wielu uśmiechów, bogatego wujka, błyskotliwych ripost, romantycznych wieczorów, udanych łowów, pasjonującej pracy, szansy na sukces, dużo słodyczy, pozycji lidera, szampańskiej zabawy , mocnego dachu nad głowa, samych pozytywnych wibracji, pełni życia, wielu niezapomnianych chwil, dużo słońca , olimpijskiej kondycji, pomyślności, jak najmniej zmartwień, wyjścia z każdej sytuacji, uwielbienia u podwładnych, pasma sukcesów, niezmiennie zielonego światła, czystego nieba, stu lat życia, końskiego zdrowia, sławy, pokaźnego konta, manny z nieba, wysokich wygranych, ciągle nowych rekordów, wielu ciekawych znajomości, wygranych przetargów, sumiennych dłużników, taaaakiej ryby, najwyższego miejsca na podium, dobrego fryzjera, radosnych świat, serca jak dzwon, pewnej ręki, komfortowych warunków, przyjemnych doznań, wielu wzruszeń, mocnej głowy, powodzenia, stopy wody pod kilem, otrzymania najwyższych odznaczeń, osiągnięcia wyznaczonych celów, pełnego sejfu, szczęścia w kartach, sprzyjającej pogody, dobrych zbiorów, kolorowych chwil, twórczego podejścia do pracy, połamania pióra, góry pieniędzy, mnóstwa prezentów, udanych negocjacji, serdecznych przyjaciół, grzecznych dzieci, udanych wakacji, miejsca w Ksiedze Rekordów Guinessa, większości w parlamencie, miłego wypoczynku, wesołego towarzystwa, dobrego apetytu , szczęśliwej podróży, złotej jesieni, poczucia humoru, wiecznej młodości, licznego potomstwa, niewieszajacego się komputera, sławy i chwały, lekkości bytu, pokojowego rozwiązania wszystkich konfliktów, szybkiego rozwoju gospodarczego, hojnych sponsorów, korzystnego układu gwiazd, miłosnych uniesień , czytelnych instrukcji, cichych wielbicieli, mistrzowskich zagrań, dobrej nocy, wielkiej przygody, słodkich snów, zgranej ekipy, pomyślności na nowej drodze życia, pociechy z pociechy, lojalnych współpracowników, bujnej wyobraźni, interesujących przeżyć, rodzinnej atmosfery, pomyślnych wieści, radości życia, dobrego serca, pełnego szkła, syto zastawionego stołu, złotej rybki, zimnego piwa, zasięgu w każdym miejscu, gry fair play, nieomylnych decyzji, miejsca w historii, głównych ról, kreatywności, podróży dookoła świata , udanych szkoleń, efektywnych poszukiwań, pakietu kontrolnego, bogatej kolekcji, dużo wolnego czasu, beztroskiego życia, dobrej passy, celnych strzałów, zdobycia Mount Everestu, wolności, trafnych wyborów, gradu prestiżowych nagród, spokoju ducha, oddechu od codzienności, samych piątek w szkole, godnych przeciwników, szczerych komplementów, wszelkiej pomyślności, codziennych atrakcji, świetlanej przyszłości, hossy na giełdzie, korzystnego horoskopu, zdjęcia na okładce, miłych sąsiadów, wiary w sukces, mocy zawsze z Wami, wielu alternatyw, przychylności bogów, tolerancji, własnego odrzutowca, gorączki sobotniej nocy, piwniczki pełnej wina, silnej woli, wyrozumiałego spowiednika, zamku w Szkocji, ambitnych planów, kilku odkryć i kilku wynalazków, owacji na stojąco, zniewalającego uśmiechu, szczęśliwego trafu, płomiennych uczuć, pomocnej dłoni, niezawodnej pamięci, nieprzemijającej urody, asa w rękawie, nadzienia w pączku, strumieni szampana, kominka, rozbicia banku, recepty na szczęście, zabawy do białego rana, odwagi cywilnej, dobrej prasy, ptasiego mleczka, przygód z happy endem, długich wakacji, dużo rodzynek w cieście, zmysłowych nocy, gwiazdki z nieba, wiernego psiaka, celnego oka, sportowego wozu, różowych okularów , ruchu w interesie, zgrabnej figury, siły perswazji, zdolności nadprzyrodzonych, ostatniego słowa, dobrego smaku, własnego sposobu na życie, w zdrowym ciele - zdrowego ducha, właściwych wniosków, widoków na przyszłość, podzielnej uwagi, czterolistnej koniczyny
|
|
#3378 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki wielkie
Kradnę i ubóstwiam szczególnie te: Bądź mym najczulszym pocałunkiem.. Pragnę porozmawiać z Tobą czasem. pójść nad rzekę i zachwycić się światem.. I magią słów zdobyłeś mnie, zdobyłeś. ;* Za raj na ziemi , za życie jak sen_ ;** Zresztą wszystkie są cudne ;*
„She´s Miss California, hottest thing in West LA. House down by the water, sails her yacht across the bay. Drives a Marinello, Hollywood´s her favorite scene. Loves to be surrounded with superstars that know her name..” |
|
|
|
#3379 |
|
Przyczajenie
|
W życiu są rzeczy o które warto walczyć...
Lecz są również takie na które warto poczekać... kolejna armia bogobojna nie wiedzieć czemu upatrzyła sobie nas I co, że wiatr, że struny drżą Skoro to oczu twoich blask rozjaśnia dom Bo ja wierzę tak bardzo wierzę w nas W ciebie i w siebie i w ten zwariowany czas
|
#3380 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
super;* kradnę;* jakby to było, gdyby mnie nie było?? nie byłam nigdy w krainie szczęścia, choć wiem, jak tam iść... Upadłam jak jeszcze nigdy Ale anioł podniósł mnie i otrzepał moje skrzydła... jak feniks.. zaczynam nowe życie kiedy ujrzałam Cię z nią mój świat załamał sie w ułamku sekundy... Boże, nie wiem czego szukam... pomóż mi to znaleźć nienawidzę słów "nic nas nie rozłączy"!!! |
|
|
|
|
#3381 | |
|
Zakorzenienie
|
Wizażanki ponawiam moją prośbę
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3382 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() * .. You look into my eyes..I go out of my mind. (.. Gdy patrzysz w moje oczy..Odchodzę od zmysłów.) * ...but everything is nothing if I ain't got You. (...lecz wszystko jest niczym jeśli nie mam Ciebie.) * All I want is You, You know You make me go crazy. (Wszystko czego chcę to Ty, wiesz, że doprowadzasz mnie do szaleństwa.) * I want You, I need You... (Chcę Cię, potrzebuje Cię...) * ...truly, madly, deplu. (...prawdziwie, nieprzytomnie, głęboko.) * I'm out of my mind. (Straciłam rozum) * Sleepin' away... (Gwiazdy we słosach...) * On the way to wonderland. (W drodze do krainy czarów.) * In a place where dreams are made... (W miejscu gdzie tworzą się sny...) * So tired of tears... (Zbyt zmęczona łzami...) * Do You see? You're all I need. (Widzisz? Jesteś wszystkim czego potrzebuje.) * Fool, I'm happy for You. (Głuptasie, jestem szczęśliwa dzięki Tobie.) * I cannot find a way to describe it... (Nie potrafię znaleźć sposobu by to opisać...) * ... divid joy, sadness, fear, despair, hope, live ... (... dzielić radość, smutek, strach, zwątpienie, nadzieję, życie ...) * Promise that you'll love me.! (Obiecaj, że będziesz mnie kochał.!) * Every night in my dreams, I see You, I feel You... (Każdej nocy w moich snach, widzę Cię, czuję Cię...) * You sre safe in my heart. (Jesteś bezpieczny w moim sercu.) * Everytime I think of You... (Cały czas myślę o Tobie...) * I wanna love You forever.! (Chcę Cię zawsze kochać.!) * Why do I miss You so much? (Dlaczego tęsknię za Tobą tak bardzo?) * So I won't giv up... (Tak więc nie poddam się...) * You make me laugh one thousand ways. (Tysiącem sposobów sprawiasz, że się śmieję.) * Now I'm sittin' here thinkin' about you...I miss You... (Teraz siedzę tutaj i myślę o Tobie...Tęsknię za Tobą...) * More and more each day...I miss You... (Każdego dnia coraz mocniej tęsknię za Tobą...) * Walk to hoppiness. (Spacer do szczęścia.) * Oh! I miss You more than words can say.. (Oh! Tęsknię za Tobą bardziej niż mogą to wyrazić słowa..) * Happy.! Sialalala it's so nice to be happy.. (Szczęśliwa.! Sialalala Jak miło być szczęśliwą..) * Full of happiness. ;] (Pełnia szczęścia.) * Happiness Project.! ( Projekt Szczęście.!) * These two eyes that for no other. (Moje oczy tylko dla Ciebie.) * Even if You're not with me...I'm with You. (Nawet jeśli nie ma Cię ze mną...Jestem z Tobą.) * When I miss you, I just close my eyes and I'm with you... (Kiedy tęsknię, zamykam oczy i jesteś...) * No one ever said it woukld be this hard.. (Nikt nie mówił, że będzie aż tak ciężko.. )* It is possible to close eyes on reality, but on memories not... (Można zamknąć oczy na rzeczywistość, ale nie na wspomnienia) * Nothing's alright, nothing is fine.! (Nic nie jest w porządku, nic nie jest dobrze.! )* I'm leaving but I will come back. (Wyjeżdżam ale wrócę) ![]() * .changes in my life. (.zmiany w moim życiu.) * Nobody said it was easy.. (Nikt nie mówił że będzie łatwo..) Kilka było nawet na moją prośbę. Może coś się przyda.
|
|
|
|
|
#3383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak z dnia na dzień mogło Ci przestać na mnie zależeć...? * Ta bajka się skończyła, a nie wszystkie mają szczęśliwe zakończenie... * Poznałam... Zaufałam... Że palantem jesteś za póżno zrozumiałam... ![]() * To już koniec kochanie, straciłam do Ciebie zaufanie... * Po ch*j obiecywałeś? Po ch*j nadzieję dawałeś? Po ch*j kłamałeś?! * Jesteś świetnym aktorem, ale za to beznadziejnym facetem ![]() * To Twoja wina, bez happy endu smutny finał... ![]() _____ Może coś Ci się spodoba ?
|
|
#3384 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I dużo szczęścia dla Was. ![]() Przyznam się bez bicia; ja Twoje też kradnę i do dosyć często. ![]() Kochana, 3maj się. Miałam podobną sytuację. Może coś wybierzesz; * Głupia, naiwna, mała dziewczynka! * To jestem tylko ja - ograniczona sobą. Niemądra i świadoma. Uległa, ułożona. Niepełna i niecała w zmiennych granicach ciała. Dobra z nadmiaru zła ... * Widzisz.. to ja. Niespełniona marzycielka. * Ja głupia wciąż wierzę W miłość, bez chęci posiadania Ja głupia wciąż wierzę w miłość, co przetrwa wszystko.. * Odejść tak bez słowa .. ranisz, wiesz? * Twoje przesłodzone oczka i słowa sprawiły ze stałam się naiwna idiotką * Wzbiła się ponad ziemię, doleciała do Twoich ramion, a ty ją opuściłeś * Zranię jak ty mnie, zadam krzywdę i ucieknę. Kolejny raz zakocham się. * Kłamstwo boli jak nic, cały twój świat zmienia w pył * Mówiłeś do mnie piękne słowa ,Lecz teraz one zniknęły... Widocznie już nie boli Cię to.. Co kiedyś bolało... Przez co płakałeś...To wszystko było przeze mnie... I zniknęłam...Zostałam skreślona... Sam o tym zadecydowałeś, Ja się tylko dostosowałam... Wcześniej też nie byłam potrzebna, Bo to było moje złudzenie... Teraz odżyłeś, Jesteś szczęśliwy... Szczęśliwy beze mnie...Cieszę się, Że chociaż Twoje życie. .Nabrało barw i kolorów... * Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych Kłamstwo boli jak nic cały Twój świat zmienia w pył „Zawsze przebaczaj swoim wrogom. Nic ich bardziej nie potrafi rozzłościć” Zanim Puścisz Famę Na Cale Miasto ! Zanim Zgubi Cię Słaba Zazdrość ! Zanim Powiesz Na Mój Temat Tanie Kłamstwo! Pomyśl o sobie idiotyczny kłamco kłamco! * Nie widziałam Cię już od miesiąca. I nic. Jestem może bledsza, trochę śpiąca, trochę bardziej milcząca. Lecz widać można żyć bez powietrza. Chyba troche nie na temat, ale tak wyszło. Będzie dobrze.
|
|
|
#3385 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki
I proszę o więcej ![]() Opisiki cudowne , chętnie ukradnę
|
|
|
#3386 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez mialam podobna sytuacje i wiem co to znaczy
niestety ![]() faceci to świnie... (nie obrażając świń )
|
#3387 |
|
Zadomowienie
|
Ale teraz tu wgl. mi miło.
![]() Postaram się, jutro coś dodam. ;D Jak wynajdę. o Miłości. ![]()
|
|
#3388 |
|
Zadomowienie
|
Oj...
Wielkie dzięki
|
|
|
#3389 |
|
Zakorzenienie
|
Czasem trudno utrzymać w ryzach strumień życia.
- Dlaczego mam zatem słuchać serca? - Bo nie uciszysz go nigdy. I nawet gdybyś udawał, że nie słyszysz, o czym mówi, nadal będzie biło w twojej piersi i nie przestanie powtarzać tego, co myśli o życiu i o świecie. Jedno życie przyciąga drugie. Kocha się za nic. Nie istnieje żaden powód do miłości. Mężczyźni traktują seks jak gimnastykę. Kobiety jak mszę. Jeśli o czymś myślicie, możecie być pewni, że milion ludzi myśli jednocześnie z wami o tym samym.
|
#3390 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kochana jesteś ; * * btw. to dobrze że i kolorowo. ;] Cieszę się że Ci kolororwo. ;ddd blada czerwień. mój dzielny marynarz. imprezka z okazji ' ze rodzicow nie ma w domu' . ;ddd
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:10.

a biore je i biore często 

Wolałabym coś zaczepnego, dającego do zrozumienia.

Coś o tym że się na nim baardzo zawiodłam? że takich rzeczy się nie robi bez żadnego słowa? że znowu niepotrzebnie pozwoliłam sobie na zaufanie komuś? i że przecież sama mogłam przewidzieć że tak się skończy? choc to jest żal a nie zakonczenie no i ponieważ jest tylko facetem? ..