Włosomaniaczki :D - część III - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-07-30, 13:53   #1171
xyoko
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Zaraz zerknę
Edit.
Nie ścinaj Myślę, że taka długość będzie odpowiednia dla Twoich włosów. Dłuższe jednak będą trochę smętnie wyglądać.
Btw. Śliczna jesteś
Ojej, dziękuję Chociaż oczywiście bardzo przesadziłaś Ale bardzo miło przeczytać taki komplement
Mi się wydaje, że one już smętnie wyglądają

Cytat:
Napisane przez karla_92 Pokaż wiadomość
Czego Ty się boisz? Świetna dziewczyna jesteś A czemu chcesz ściąć włosy? moim zdaniem są ładne i wcale nie wyglądają na przerzedzone Pociesze Cię tym, że niektórzy mają takie od urodzenia i nic nie da się z tym zrobić
Dziękuję Boję się, bo to moja pierwsza w życiu odsłona w internecie

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Witajcie Kochane

Xyoko jak na moje oko to Twoje włoski mają się całkiem dobrze Może Ty patrzysz na to przez pryzmat tego co było kiedyś, kiedy były jeszcze bardziej gęstrze, ale naprawdę nie jest źle I powiem Ci, że dokładnie tak sobie Ciebie wyobrażałam Jako ładną i bardzo sympatycznie wyglądającą blondyneczkę

Trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia bliskiej Ci osoby

Miłego dnia Kupiłam sobie Bridę i idę się pogrążyć w lekturze
Tak, patrzę głównie przez pryzmat tego, że kiedyś było ich 4 razy więcej I tego, ile widzę ich codziennie na podłodze/poduszce/ubraniach/w wannie...
Dziękuję bardzo za komplement I kciuki

Miłego dnia!
xyoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-30, 13:58   #1172
Finlora
Zakorzenienie

Wróciłam

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
Miłej wizyty W razie co, chwyt już masz zaplanowany
"Niestety" nie dostałam się dzisiaj do lekarza. Kiedy tam z mamą weszłyśmy w poczekalni był tłum kobiet (babka przyjmowała od 13 a my byłysmy tam o 12.30) i jak nam powiedziała pani w rejestracji jest już zapisany komplet na dzisiaj (20 osób) i więcej nie przyjmuje. Zapisałyśmy się na jutro - ciekawa jestem o której będę musiała się tam zjawić. I co najbardziej lubię - na tabliczce jest napisane, ze jutro przyjmuje od 7.30 ale przy zapisie usłyszałysmy, że od 8.30 - lekarz to jedyny zawód świata chyba, któremu niepunktualność uchodzi na sucho a ludzie czekają bo nie mają innego wyjścia

Cytat:
Napisane przez xyoko Pokaż wiadomość
Stworzyłam album i wrzuciłam swoje zdjęcia Liczę na Wasze SZCZERE opinie, czy powinnam ściąć włosy. Mi się wydaje, że jest ich bardzo mało. Nie są teraz bardzo długie, ale szkoda mi ich..
Uhh.. Ale mam tremę przed ujawnieniem się

Współczuję przejść z taką babą.
I trzymam kciuki za dobre wyniki
Śliczna z Ciebie kobietka
I dzięki za kciuki

Cytat:
A ja żadnego sygnałka nie dostałam Chociaż i tak przed 11 to ja nie wstaje, chyba, że jestem zmuszona gdzieś iść/jechać
Mnie też w wakacje nigdy nie chciało się wstawać wcześniej niż o 10, chyba, ze w tv były jakies fajne seriale - tzn powtórki
Ale kiedyś stwierdziłam, że szkoda dnia
Poza tym jak pracowałam w markecie i miałam cały tydzień na szóstą wstawałam codziennie o 4.30 bo autobus mialam 0 5.20 - szło się przyzwyczaić

Cytat:
Dobrze wiedzieć
A to Ty nie wiedziałaś?
Miała być niespodzianka

Cytat:
Swoją drogą, wstyd się przyznać, ale u gina jeszcze nigdy nie byłam
Wcale nie wstyd - ja po raz pierwszy byłam jak miałam 20 albo 21 lat - nie powiem, zeby mi się specjalnie spieszyło
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-30, 14:02   #1173
atsenka
Zadomowienie

Cytat:
Witajcie Kochane

Atsenko uważam, że w grzyweczce będzie Ci ładnie Wogóle ładne z Ciebie dziewczątko I jakie radykalne metamorfozy - trudno rozpoznać, że to ta sama osoba
Witaj
Dziękuję bardzo A metamorfozy owszem radykalne Lubię zmiany

Miłego czytania

W poprzednim poście coś mi dziwnie cytowało Niewiem o co chodzi... Nieważne, nie mogę tego zmienić, mam nadzieję że mimo wszystko będzie czytelnie.

Instagram
http://instagram.com/through_the_world_
atsenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-30, 14:06   #1174
xyoko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Porcelainnn Pokaż wiadomość
Aguś wszystko będzie dobrze. Ja z kolei mam macicę przesuniętą w lewo, moja lekarka mówi, że to nic złego, 'taki kobiecy urok'

Co do lekarki- ja już dawno zauważyłam, że mężczyźni ginekolodzy są zazwyczaj dużo bardziej delikatni. Oni nie wiedzą jak to jest, więc są ostrożni i uważni. Kobiety to często wredne, niedelikatne babska. Pierwsza ginekolog, do której poszłam-państwowa- była w jakimś chrześcijańskim stowarzyszeniu rodzin, nie goliła się, miała wąsa, uznawała, że antykoncepcja to grzech, była b. niedelikatna. Stałam w kolejce, za mną smutna, 16 letnia dziewczyna w ciąży. I choć uważam, że to nie jest bynajmniej wiek, w którym dziewczyny powinny rozpoczynać współżycie, to jak usłyszałam, że kilka miesięcy wcześniej pani ginekolog przepisała jej... kalendarzyk , wybiegłam z kolejki i nie wróciłam nigdy.

Obecnie chodzę co prawda do kobiety - ginekolog, ale prywatnie i kobieta jest naprawdę godna zaufania-spokojna, opanowana, dokładna, a przy tym bardzo miła. Chciałabym żeby więcej takich lekarek było

Jak dla mnie taka długość bardzo Ci pasuje Jeśli chcesz coś zmieniać, to wycieniowałabym je tylko I kolejna śliczna włosomaniaczka się pokazała

Jak już mówimy o macicach, to ja mam tyłozgięcie Podobno nic groźnego, ale w razie czego w ciążę zajść trochę trudniej Ale będę się martwić, jak będę miała z tym problemy.

Hisotoria o "lekarce" mnie trochę zszokowała Myślałam, że takie przypadki już się nie zdarzają..

Mam od razu prośbę.. Jak mogłabyś mi dać namiary na Twoją obecną panią ginekolog, to byłabym wdzięczna. Szukam kogoś kompetentnego w Krk a na razie mam niestety pecha..

Dziękuję bardzo za komplement

Cytat:
Napisane przez atsenka Pokaż wiadomość
Ładna z Ciebie dziewczyna. Masz tak samo cienkie włosy jak ja. I jeśli zależy Ci na ich zagęszczeniu, to obcięcie jest jak najbardziej korzystne, ale jeżeli chciałaś obciąć ot tak, żeby zmienić fryzurkę, to moim zdaniem nie obcinaj. Ładnie wyglądasz tak jak teraz

No i ja jednak się na grzywkę zdecydowałam. Tylko pierw powiem fryzjerce, żeby mi zrobiła troszkę dłuższą, no i jak zobaczę jak wyglądam z dłuższą na bok to podetnę ją i będzie coś ala na fotce którą wczoraj wklejałam. A w ogole te moje włosy jakieś beznadziejne są ostatnio. Nie układają się, przesuszone i w ogóle jakieś takie nijakie. Ale mam nadzieję że to jutrzejsze cięcie im trochę poprawi wygląd.

P.S. Jest któraś on-line? Nudzi mi się Co prawda miałam się uczyć pytań na teoretyczny, ale nie mam weny jakoś. Swoją drogą 487 pytań samo do głowy nie wejdzie Ale jeszcze cała noc przede mną.
Dziękuję Myślałam o ścięciu ze względu właśnie na zagęszczenie..

Czekamy teraz na Twoje fotki po fryzjerze

I trzymam kciuki za mobilizację do nauki
Stary 2008-07-30, 14:16   #1175
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Poznałam to szatańskie 666

Cytat:
Współczuje Trzymam kciuki, żeby tym razem poszło lepiej
Dzięki

Cytat:
Nie tylko Ty Mi też tam nie śpieszno
Nie masz się do czego spieszyć
Tym bardziej, ze takie wizyty (a już tym bardziej upokarzające siedzenie na fotelu z rozkraczonymi nogami) nie nalezy do najprzyjemniejszych przeżyć.

Cytat:
Co to za jakieś puszczanie sobie sygnałków
A widzisz! Jak bym miała Twój numer to też bym Ci puszczała

Cytat:
U ginekologów byłam już chyba z 10 różnych Co lekarz to inna diagnoza I też mi się raz taka trafiła, że myślałam, że jak zejdę z tego fotela to ją oskalpuje tym wziernikiem
Hmm... o tym akurat nie pomyślałam...

Cytat:
Finlora mam nadzieje, że wszystko będzie OK jeśli chodzi o to USG

Cytat:
Aguś wszystko będzie dobrze. Ja z kolei mam macicę przesuniętą w lewo, moja lekarka mówi, że to nic złego, 'taki kobiecy urok'

Mam nadzieję, ze u mnie jest tak samo - tylko w prawo... :ehem;

Cytat:
Co do lekarki- ja już dawno zauważyłam, że mężczyźni ginekolodzy są zazwyczaj dużo bardziej delikatni. Oni nie wiedzą jak to jest, więc są ostrożni i uważni. Kobiety to często wredne, niedelikatne babska. Pierwsza ginekolog, do której poszłam-państwowa- była w jakimś chrześcijańskim stowarzyszeniu rodzin, nie goliła się, miała wąsa, uznawała, że antykoncepcja to grzech, była b. niedelikatna. Stałam w kolejce, za mną smutna, 16 letnia dziewczyna w ciąży. I choć uważam, że to nie jest bynajmniej wiek, w którym dziewczyny powinny rozpoczynać współżycie, to jak usłyszałam, że kilka miesięcy wcześniej pani ginekolog przepisała jej... kalendarzyk , wybiegłam z kolejki i nie wróciłam nigdy.

Dobrze zrobiłaś!

Cytat:
Obecnie chodzę co prawda do kobiety - ginekolog, ale prywatnie i kobieta jest naprawdę godna zaufania-spokojna, opanowana, dokładna, a przy tym bardzo miła. Chciałabym żeby więcej takich lekarek było
Pozazdrościć
Moja koleżanka poszła kiedyś w Łodzi do kobitki i mówiła, że trafiła na cudowną kobietę tylko że niestety strasznie drogo sobie liczy - średnio się płaci 50-60 zł a ona sobie zazyczyła 120 zl co jak na studencką kieszeń jest trochę sporym wydatkiem
Stary 2008-07-30, 14:22   #1176
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Ojej, dziękuję Chociaż oczywiście bardzo przesadziłaś Ale bardzo miło przeczytać taki komplement
Mi się wydaje, że one już smętnie wyglądają
Nie przesadziłam I w żadnym wypadku nie wyglądają smętnie, bardzo ładnie Ci w takiej długości Teraz walcz o to, żebyś mogła zapuścić dłuższe

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-30, 14:28   #1177
Finlora
Zakorzenienie

Jeszcze a propo lekarzy ginekologów - faktycznie ciężko jest znaleźć fajnego ale facet, który robił mi USG był normalnie niesamowity! Tak sympatycznego lekarza jeszcze nie spotkałam! Z tego co się orientowałam to niestety nie przyjmuje nigdzie indziej jak tylko w szpitalu Jakby przyjmował w normalnej przychodni od razu bym się do niego zapisała!

Atsenko
przyjrzałam się bliżej Twoim fotkom i stwierdzam, ze faktycznie fajne metamorfozy fundowałas swoim włoskom - ale skąd my to znamy
I chyba bardziej mi się podobasz w ciemnych
Podkreślam chyba bo w blondzie też Ci bardzo ładnie

Ja tez zaraz zmykam - bratowa zaraz wróci z pracy i nie chcę, zeby potem mówiła, że tyle czasu wiszę na tym laptopie...

Jutro prawdopodobnie będę się zajmowała Julką od rana więc będę mogła do Was zajrzeć chyba dopiero kiedy pójdzie spać - o ile oczywiście uda mi się uśpić - czyli ok 14
I tylko godzinkę zanim bratowa wróci z pracy...

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2008-07-30 o 15:08 Powód: dopisek
Stary 2008-07-30, 15:07   #1178
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
A to Ty nie wiedziałaś?
Miała być niespodzianka
Taaak, już to widzę oczyma wyobraźni...
Dzwonek, otwieram drzwi, a tam Agnieszka z Gosią, które trzymają w rękach ogromne torby z kosmetykami do włosów
Aż żałuje, że mieszkam tak daleko od innych Włosomaniaczek

Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Stary 2008-07-30, 15:12   #1179
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Taaak, już to widzę oczyma wyobraźni...
Dzwonek, otwieram drzwi, a tam Agnieszka z Gosią, które trzymają w rękach ogromne torby z kosmetykami do włosów
Aż żałuje, że mieszkam tak daleko od innych Włosomaniaczek

To by dopiero był niezły widok
No ale powiedz sama, przeciez fajnie by było
Wyobrażasz sobie te mazidła na włosach i takie 3 postacie z torebkami foliowymi i ręcznikami, tudziez czapkami, na głowach??

Ja tez mieszkam daleko Niby w centrum Polski ale w porównaniu z innmy maniaczkami to wszędzie daleko
Ostatnio rozmawiałyśmy z Marzeną na temat ewentualnego spotkania i okazało się, ze mieszkamy straaasznie daleko od siebie

Pa
Stary 2008-07-30, 18:19   #1180
Lanessa
Zadomowienie

Moze troche nadrobie: Aga Virtual, masz niesamowicie ciekawa urode. Nie widzialam nawet podobnej nigdy.
Gosia Xyoko wyobrazalam sobie ciebie calkiem inaczej... a tu taka slodka, niewinna, dziewczeca
Atsenki fote przegapilam

Cytat:
Świetne I jak tanio U nas za takie pieniądze to można sie tylko na bazarku ubrać Ale nie żebym miała coś do bazarków

A po co Ci ta dieta? Przecież szczupło wyglądasz, serio
Nie wygladam szczuplo..tzn inaczej: Zawsze wazylam GORA 53 trzy kilo przy wzroscie 168 a teraz? 58 Dostalam nieco boczkow, uda mi sie nie podobaja... Zawsze bylam zadowolona ze swojej figury..
Tak, strasznie tanio

Cytat:

Lanessa zakupy fajne, nie ma to jak wyprzedaże i dobre ceny A czemu masz kompleksy jak na siebie patrzysz, to zupełnie nie wiem
Moge wstawic fote czemu ;(
Cytat:

Jak tanio! Najbardziej podobają mi się liliowa koszula i zestaw ze spóódniczką, jest bardzo dziewczęcy

Mi tez

Cytat:
Napisane przez atsenka;8406386
[COLOR=black
Fajne zakupki I nie mów nic o kompleksach, bo co jak co ale ty ich mieć nie powinnaś [/COLOR]
Powinnam miec...wczoraj plakalam, glupia. Ale mam dosc patrzenia na siebie.
Lanessa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-30, 18:50   #1181
Narek
Zakorzenienie

Cytat:

To by dopiero był niezły widok
No ale powiedz sama, przeciez fajnie by było
Wyobrażasz sobie te mazidła na włosach i takie 3 postacie z torebkami foliowymi i ręcznikami, tudziez czapkami, na głowach??

Ja tez mieszkam daleko Niby w centrum Polski ale w porównaniu z innmy maniaczkami to wszędzie daleko
Ostatnio rozmawiałyśmy z Marzeną na temat ewentualnego spotkania i okazało się, ze mieszkamy straaasznie daleko od siebie

Pa
W razie czego zamknęłybyśmy się u mnie w pokoju i gotowe
Ja w sumie niedaleko Aggie mieszkam, ale jakoś nie ma okazji pogadać o jakimkolwiek spotkaniu... Chyba, że wszystkie zrobimy nalot na Warszawę i tam spędzimy dzień lub kilka dni

Dorotko,

Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Stary 2008-07-30, 19:02   #1182
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lanessa Pokaż wiadomość
Moze troche nadrobie: Aga Virtual, masz niesamowicie ciekawa urode. Nie widzialam nawet podobnej nigdy.
Gosia Xyoko wyobrazalam sobie ciebie calkiem inaczej... a tu taka slodka, niewinna, dziewczeca
Atsenki fote przegapilam

Nie wygladam szczuplo..tzn inaczej: Zawsze wazylam GORA 53 trzy kilo przy wzroscie 168 a teraz? 58 Dostalam nieco boczkow, uda mi sie nie podobaja... Zawsze bylam zadowolona ze swojej figury..
Tak, strasznie tanio

Mi tez

Napewno nie jest tak źle jak mówisz

Cytat:
Ja w sumie niedaleko Aggie mieszkam, ale jakoś nie ma okazji pogadać o jakimkolwiek spotkaniu... Chyba, że wszystkie zrobimy nalot na Warszawę i tam spędzimy dzień lub kilka dni

Dorotko,
Nie bądź taka cwana Ja proponuje Kielce - akurat w połowie drogi między Warszawą i Krakowem, z którego jest sporo Włosomaniaczek Tylko oczywiście u mnie mieszkać nie będziecie
karla_92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-30, 19:04   #1183
oleczka87
Rozeznanie

Cytat:

Badanie u tej baby było koszmarne Najpierw badała mnie wziernikiem i kiedy go włożyła autentycznie mnie bolało - kilka razy jęknęłam z bólu i musiałam zaciskac pięści, zeby nie krzyknąć A ona się na mnie spojrzała i mówi: "No co, boli? No niech już pani nie przesadza!" Normalnie się załamałam! Przy takim podejściu to ja tej pani już podziękuję!
co za baba beznadziejna. Ja mam bardzo fajną panią ginekolog. Chodziła z moją mamą do klasy i na początku mi było bardzo głupio. Wiecie wyobrażałam sobie, że spotkają się przypadkiem na ulicy i zacznie się gadka "A wiesz, że Twoja Ola to taka zadbana, zawsze wygolona" . Ale nic z tych rzeczy. Świętna babka. Zanim mnie bada to wywiad, czy boli mnie to, to, to, to i w ogóle przemiła jest .

Cytat:
(swoją drogą te rozwalone nogi na fotelu są okropne ).
Są okropne i cholernie to żenujące. Nie lubię wizyt u ginekologa, nie ważne jak miła jest ta babka to czuje się jak idiotka, kiedy tak truchtam do tego fotela rozebrana od pasa w dół i rozkraczam się

Cytat:
NIe przejmuj się kochana. Ja mam popękane ze 20 na prawym udzie i lewej łydce... Wygląda to okropnie ale co mam poradzić Jedno to jeszcze nie koniec świata. Łykaj wit C i smaruj buźkę kremem na naczynka, to ci następne nie popękają.
Ja mam małe rozstępy za to pod kolanem, jak się łydka kończy. Od jeżdzenia na rowerze mi się rozbudowały i skóra popękała. I tylko pod jednym kolanem. Wstydzę się tego, nawet latem nie ubieram nic krótszego niż do kolan. Wiem, że powinnam zaakceptować, ale nie potrafię, mam wrażenie, że każdy to widzi :/.

Cytat:
Napisane przez Eyna Pokaż wiadomość
Aha, ja mam coś takiego, że dieta "bez slodyczy, ale od czasu do czasu mały batonik" nie skutkuje. Po prostu im dłużej nie jem słodyczy tym mniejszą mam na nie ochotę, a jak ktoś mnie namówi na małą przekąskę potrafi to zrujnować wszystko - zaczynam jeść bez opamiętania. W moim przypadku najważniejsze przetrwać pierwsze kilka dni bez grama słodyczy.
Ja mam tak samo. To trzeba rzucić tak jak papierosy, raz na zawsze. Ja nie mogę ograniczać, bo nie potrafię się ograniczać. Wole nie jeść czegoś, wtedy zapominam jak to smakuje i nie brakuje mi tego po pewnym czasie.

[quote=tigresska;8384933]
Cytat:
Dziewczyny ale aerobiczna 6 weidera jest na ukształtowanie mięśni brzucha, a jak ktoś ma gruby brzuch i dużo tkanki tłuszczowej to nic nie da. Niewiem czy Finlorze to pomoże. Ja wytrzymałam do 26 dnia i nie widziałam efektów
Oj, ja miałam 77 cm w pasie i straciłam na 6 Weidera (skończyłam całą) 8 cm w pasie. Później straciłam jeszcze 6 cm przy aerobach .

Schudnąć się da. Schudłam te 16 kilogramów i utrzymuję wagę od 10 miesięcy, nie dam się, nie dam ! .
oleczka87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-30, 19:06   #1184
xyoko
Zakorzenienie

Cytat:

"Niestety" nie dostałam się dzisiaj do lekarza. Kiedy tam z mamą weszłyśmy w poczekalni był tłum kobiet (babka przyjmowała od 13 a my byłysmy tam o 12.30) i jak nam powiedziała pani w rejestracji jest już zapisany komplet na dzisiaj (20 osób) i więcej nie przyjmuje. Zapisałyśmy się na jutro - ciekawa jestem o której będę musiała się tam zjawić. I co najbardziej lubię - na tabliczce jest napisane, ze jutro przyjmuje od 7.30 ale przy zapisie usłyszałysmy, że od 8.30 - lekarz to jedyny zawód świata chyba, któremu niepunktualność uchodzi na sucho a ludzie czekają bo nie mają innego wyjścia

Śliczna z Ciebie kobietka
I dzięki za kciuki
Mnie szlag trafia na sama myśl o pójściu do lekarza, który nie przyjmuje prywatnie. Za każdym razem muszę się nachodzić 10 razy więcej, żeby cokolowiek załatwić. unikam jak mogę, ale czasem trzeba. Mam nadzieję, że jutro Ci się uda

Dziękuję za komplement

Cytat:
Nie przesadziłam I w żadnym wypadku nie wyglądają smętnie, bardzo ładnie Ci w takiej długości Teraz walcz o to, żebyś mogła zapuścić dłuższe
Dziękuję Walczyć będę na pewno

Cytat:

Słodka i niewinna? Hehe, tego to jeszcze nie słyszałam Chyba dlatego, że paskudny charakter całkowicie temu zaprzecza
Ciekawa jestem, jak mnie sobie wyobrażałaś w takim razie?

A to za opowiadanie bzdur. Śliczna z Ciebie kobietka, masz oryginalny typ urody i uwielbiam Twoje zdjęcia Każdy ma czasem dość patrzenia na siebie
Stary 2008-07-30, 19:06   #1185
atsenka
Zadomowienie

Cytat:
Atsenko
przyjrzałam się bliżej Twoim fotkom i stwierdzam, ze faktycznie fajne metamorfozy fundowałas swoim włoskom - ale skąd my to znamy
I chyba bardziej mi się podobasz w ciemnych
Podkreślam chyba bo w blondzie też Ci bardzo ładnie
Dziękuję

Cytat:
Atsenki fote przegapilam
Jak wejdziesz w album na moim profilu to zobaczysz jak wyglądam

Nauczone już 200 pytań Jeszcze drugie tyle zostało, ale robię przerwę żeby troszkę poćwiczyć.

Buziaki dla wszystkich

Instagram

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-30, 19:10   #1186
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oleczka87 Pokaż wiadomość
co za baba beznadziejna. Ja mam bardzo fajną panią ginekolog. Chodziła z moją mamą do klasy i na początku mi było bardzo głupio. Wiecie wyobrażałam sobie, że spotkają się przypadkiem na ulicy i zacznie się gadka "A wiesz, że Twoja Ola to taka zadbana, zawsze wygolona" . Ale nic z tych rzeczy. Świętna babka. Zanim mnie bada to wywiad, czy boli mnie to, to, to, to i w ogóle przemiła jest .
Padłam

Cytat:
Napisane przez oleczka87
Oj, ja miałam 77 cm w pasie i straciłam na 6 Weidera (skończyłam całą) 8 cm w pasie. Później straciłam jeszcze 6 cm przy aerobach .

Schudnąć się da. Schudłam te 16 kilogramów i utrzymuję wagę od 10 miesięcy, nie dam się, nie dam ! .
8cm? To nieźle
Stary 2008-07-30, 19:15   #1187
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Nie bądź taka cwana Ja proponuje Kielce - akurat w połowie drogi między Warszawą i Krakowem, z którego jest sporo Włosomaniaczek Tylko oczywiście u mnie mieszkać nie będziecie
E tam, Kielce, Warszawa lepsza Poza tym, jakoś te dziewczyny z góry Polski mają dojechać, a do Warszawy bliżej

Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Stary 2008-07-30, 20:09   #1188
xyoko
Zakorzenienie

Nie chcę tu moralizować Ale kilka z was napisało, że nie było nigdy u ginekologa. Nie jest to oczywiście żadna przyjemność, ale raczej konieczność. Lepiej raz w roku wybrać się i zrobić zwykłe badanie i cytologię, niż potem żałować, że przez własne zaniedbanie ma się poważne problemy. Piszę o tym, bo mam znajomą, która tak sobie odpuszczała a teraz od kilku lat stara się o dziecko i być może nigdy go nie będzie miała. Chorowała parę lat na chorobę, która nie dawała żadnych objawów, nic ją nie bolało, miała regularne okresy itd. Teraz ciężko coś z tym zrobić, dlatego tak Was przestrzegam
Stary 2008-07-30, 20:35   #1189
Lanessa
Zadomowienie

Cytat:

Dorotko,
Olu.
Co do Warszawy, jestem za- tylko w sierpniu zestaw wlosomaniaczek w spotkaniu warszawskim moze zawierac LANESSE() jako ze bedzie tam czesto jak nigdy, bo wujek opiekun tam mieszka

Cytat:
Napewno nie jest tak źle jak mówisz
Moze i nie jest... musze spojrzec na siebie obiektywnie, ale nie potrafie...

I dodatkowo, uwaga uwaga, jestem
Apodaktyczna.
Mam strasznie ciety jezyk.
Pyskata i niegrzeczna do doroslych.
Czasami mam nieodparte wrazenie, ze ten szacunek do doroslych i respekt ktory wymagaja "ze wzgledu na wiek" to niewiele wiecej niz po prostu zaowolowane: moge ci mowic co chce, przewyzszac swoje kompetencje wzgledem ciebie, a ty sie zamknij. I sie nie zamykam... Nie jestem pokorna do ludzi, ktory nie umieja ze mna rozmawiac.
Lanessa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-30, 20:49   #1190
virtual_reality
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach

Ja tez ja tez chce do Warszawy
virtual_reality jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-30, 21:27   #1191
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Olu.
Co do Warszawy, jestem za- tylko w sierpniu zestaw wlosomaniaczek w spotkaniu warszawskim moze zawierac LANESSE() jako ze bedzie tam czesto jak nigdy, bo wujek opiekun tam mieszka
Ok, kto jeszcze jest chętny(a raczej chętna ) na spotkanie?

Cytat:
Napisane przez Lanessa
Moze i nie jest... musze spojrzec na siebie obiektywnie, ale nie potrafie...

I dodatkowo, uwaga uwaga, jestem
Apodaktyczna.
Mam strasznie ciety jezyk.
Pyskata i niegrzeczna do doroslych.
Czasami mam nieodparte wrazenie, ze ten szacunek do doroslych i respekt ktory wymagaja "ze wzgledu na wiek" to niewiele wiecej niz po prostu zaowolowane: moge ci mowic co chce, przewyzszac swoje kompetencje wzgledem ciebie, a ty sie zamknij. I sie nie zamykam... Nie jestem pokorna do ludzi, ktory nie umieja ze mna rozmawiac.
Pocieszę Cię, że dorośli tak właśnie reagują, kiedy nie mają argumentów w konfrontacji z dzieckiem. Znam to z własnego doświadczenia, za każdym razem, kiedy wygrywam w kłótni z ojcem, to mi mówi, że pyskata jestem, bezczelna i g**** wiem

Cytat:
Napisane przez virtual_reality Pokaż wiadomość
Ja tez ja tez chce do Warszawy
To przyjeżdżaj

Dziewczyny, padam na ryjek Od 19 czy 18 malujemy w trójkę(ja, mama i siostra) sypialnię rodziców i non stop latam w górę i w dół z pędzelkiem Cała jestem w białych kropkach(nawet moje kochane rzemyczki są białe ) i czekam tylko, aż skończymy wszystko

Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Stary 2008-07-30, 21:54   #1192
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
A squta szkoda , reperuj go czym prędzej i korzystaj z pogody, może to nic poważnego? Aaa, podejrzewam, że masz go w Wawie, tam dosyć prężnie dziala oddział Burgmanii, z którą sympatyzujemy z TŻ, mogę podpytać, gdzie go zaserwisować, żeby zrobili dobrze i w miarę tanio, jeśli chcesz.
dziekuje, juz go odstawilam do serwisu, dzieki bogu jeszcze na gwarancji... ale tak mi bez niego smutno i... wszedzie daleko

Cytat:
Stworzyłam album i wrzuciłam swoje zdjęcia Liczę na Wasze SZCZERE opinie, czy powinnam ściąć włosy. Mi się wydaje, że jest ich bardzo mało. Nie są teraz bardzo długie, ale szkoda mi ich..
zaraz obczaje i pewnie kolejnych kompleksow sie nabawie
Cytat:
Tak, strasznie tanio

ekhem... waze tyle co ty, ale mam 10cm mniej chetnie ta twoja fote zobacze...

aaa, sprawy na ug zalatwione [moj wydzial lezy chyba w najgorszym miejscu na wrzeszczu, zalamalam sie...]. jakies dresy mnie nawet zaczepialy, ale nie dalam sie sprowokowac! teraz jestem w jastrzebiej i paadam z nog!
Stary 2008-07-30, 22:58   #1193
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
Nie chcę tu moralizować Ale kilka z was napisało, że nie było nigdy u ginekologa. Nie jest to oczywiście żadna przyjemność, ale raczej konieczność. Lepiej raz w roku wybrać się i zrobić zwykłe badanie i cytologię, niż potem żałować, że przez własne zaniedbanie ma się poważne problemy. Piszę o tym, bo mam znajomą, która tak sobie odpuszczała a teraz od kilku lat stara się o dziecko i być może nigdy go nie będzie miała. Chorowała parę lat na chorobę, która nie dawała żadnych objawów, nic ją nie bolało, miała regularne okresy itd. Teraz ciężko coś z tym zrobić, dlatego tak Was przestrzegam
Ale osóbki, które nie były, są jeszcze dość młode

Co do gina, też byłam ostatnio i ze zdumieniem dowiedziałam się, że bezpłatna cytologia jest co trzy lata
Ale masz rację - niektóre choroby przebiegają niemal bezobjawowo, warto się zatem badać, nawet co pół roku, pal licho te kilka zł z kieszeni, bo spokój i zdrowie są tego warte. Sama miałam nieszczęście przeżyć coś podobnego, jak Twoja koleżanka, na szczęście w porę podjęto leczenie, bo zaniedbanie groziło wręcz nowotworem

Dziewczyny, jak chcecie spotkanie w Warszawie, to proponuję 5 sierpnia wyratujcie biedną Estellkę z opresji w podróży służbowej

Blonndee, nic się nie martw, szybko zleci, widzę, że zdążyłaś już zżyć się z jednośladem. Ja dzisiaj wyciągnęłam swojego po tej fali deszczowych dni, TŻ pewnie też niedługo wróci za owiewkę [ostatnio nie jeździł, bo miał kontuzję nogi] i żałuję jedynie, że nasz znajomy w tym roku nie zrobil III edycji Świętokrzyskiego Rajdu Maxi, bo to za***sta impreza była, może nawet Karla o niej słyszała bo to w jej mieście się działo
'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-30, 23:35   #1194
Eyna
Zadomowienie

GG do Eyna

Widzę że nieciekawe historie o ginekologach - współczuję tak niemiłych, niekompetentnych osób.

Ja także należę do tych, które u ginekologa jeszcze nie były - nie wyobrażam sobie tego. Nie chodzi mi tu o samo "wstydzę się" (choć to i swoją drogą).

Lanessa - Ty narzekasz na 58 kg przy 168 cm?? Czy ja mam tak bardzo nietypową figurę czy zniekształcone postrzeganie siebie, że przy 50 kg (na 157 cm) czuje się szczupła/chuda i jak najlepiej?

Skuter? Ja się dziś przejechałam motorem z kuzynem -
Ale i tak mi się podobało ()
Eyna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-31, 00:02   #1195
atsenka
Zadomowienie

Dziewczyny a któraś z was jest ze śląska? Okolice Chorzowa/Katowic?

Instagram
Stary 2008-07-31, 08:52   #1196
oleczka87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Eyna Pokaż wiadomość
Widzę że nieciekawe historie o ginekologach - współczuję tak niemiłych, niekompetentnych osób.

Ja także należę do tych, które u ginekologa jeszcze nie były - nie wyobrażam sobie tego. Nie chodzi mi tu o samo "wstydzę się" (choć to i swoją drogą).
A ile masz lat ?

Ja właśnie się wybieram do dużego centrum handlowego, mam nadzieje, że upoluje jakąś promocje
oleczka87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-31, 09:36   #1197
virka
Zakorzenienie

Witam serdecznie maniaczki

Cytat:
Jaką tremę, jaką tremę...Ależ masz delikatną i śliczną urodę Bądź tu człowieku zdrowy i nie popadnij w kompleksy Włosków nie ścinaj, są bardzo ładne i strasznie do Ciebie pasują, nie wyobrażam sobie Ciebie w innych

Cytat:
A jak nie to zobaczysz, że wynajmiemy Jolie, albo inną Włosomaniaczke z Krakowa, żeby Ci ukradkiem zrobiła zdjęcie
Tylko, żeby sobie za dużo nie policzyły za tą usługę

Cytat:
Viruś zmobilizuj się i zrób tą fotę
Zmobilizuję się

Cytat:
Matrixy są super. Szampon dodaje objętości, a odżywka jest nawilżająca, bez spłukiwania. W sumie to teram moja ulubiona odżywka, idealna jak na lato dla mnie, nie trzeba poświęcać dużo czasu na trzymanie jej na głowie i spłukiwanie.
Oj narobiłaś mi smaka na tego matrixa i to baaaaardzo....

Cytat:
Dziękuję Właśnie pisałam wyżej że jakoś lepiej czuję się w blondzie, chociaż całe życie rozjaśniać włosów też nie mam zamiaru- za bardzo gby na tym ucierpiały POza tym zmiany są konieczne- poprawiają nastrój hihi
Wszystko jasne

Cytat:
Wstaw, a zapewniam Cię, że Ci to maniaczki z głowy wybiją

Cytat:
Oooo, wiesz co....A ja myślałam, że Ty nas chlebem, solą....i odżywką będziesz witała , a Ty taka jędza....Dobra, pfffff. Twoja strata

Cytat:
Napisane przez oleczka87 Pokaż wiadomość
Są okropne i cholernie to żenujące. Nie lubię wizyt u ginekologa, nie ważne jak miła jest ta babka to czuje się jak idiotka, kiedy tak truchtam do tego fotela rozebrana od pasa w dół i rozkraczam się
Oj tak, dlatego zawsze staram się ubrać coś dłuższego, żeby tak tyłkiem nie świecić Ale samo poczucie, że się jest gołym, i ma się te nogi rozwalić....

Cytat:
Dziewczyny a któraś z was jest ze śląska? Okolice Chorzowa/Katowic?
Kraków nie tak daleko Studiowałam na UŚ (wiem coś o tym )

virka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-31, 10:48   #1198
xyoko
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:

Co do gina, też byłam ostatnio i ze zdumieniem dowiedziałam się, że bezpłatna cytologia jest co trzy lata
Ale masz rację - niektóre choroby przebiegają niemal bezobjawowo, warto się zatem badać, nawet co pół roku, pal licho te kilka zł z kieszeni, bo spokój i zdrowie są tego warte. Sama miałam nieszczęście przeżyć coś podobnego, jak Twoja koleżanka, na szczęście w porę podjęto leczenie, bo zaniedbanie groziło wręcz nowotworem
No to całe szczęście, że w Twoim przypadku wszystko dobrze się skończyło Ja sobie doskonale zdaję sprawę, że przełamać się i pójść, szczególnie na pierwszą wizytę, nie jest łatwo. Ale warto myśleć o tym, jak o konieczności i tyle

Cytat:
Jaką tremę, jaką tremę...Ależ masz delikatną i śliczną urodę Bądź tu człowieku zdrowy i nie popadnij w kompleksy Włosków nie ścinaj, są bardzo ładne i strasznie do Ciebie pasują, nie wyobrażam sobie Ciebie w innych

Zmobilizuję się
Dziękuję bardzo za komplement

Ale mnie Dziewczyny dowartościowałyście Chyba nigdy nie usłyszałam tylu komplementów, co tutaj

I czekamy Marzenko na Twoją mobilizację
Stary 2008-07-31, 11:23   #1199
Finlora
Zakorzenienie

Dzień dobry

Wyrwałam się na sekundkę od Julki, żeby się chociaż przywitać ale bedę mogła znowu wejść na wizaż jak pójdzie spać.
Ale skoro i tak nie ma żadnejj z Was a ja nie mam czasu to nie będe puszczać sygnałków
Stary 2008-07-31, 12:18   #1200
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
Nie chcę tu moralizować Ale kilka z was napisało, że niebyło nigdy u ginekologa. Nie jest to oczywiście żadna przyjemność, ale raczej konieczność. Lepiej raz w roku wybrać się i zrobić zwykłe badanie i cytologię, niż potem żałować, że przez własne zaniedbanie ma się poważne problemy. Piszę o tym, bo mam znajomą, która tak sobie odpuszczała a teraz od kilku lat stara się o dziecko i być może nigdy go nie będzie miała. Chorowała parę lat na chorobę, która nie dawała żadnych objawów, nic ją nie bolało, miała regularne okresy itd. Teraz ciężko coś z tym zrobić, dlatego tak Was przestrzegam
No dobra Pomyślę o tym

Cytat:

Oj Dobrze, że wszystko się tak skończyło

Cytat:
Dziewczyny, jak chcecie spotkanie w Warszawie, to proponuję 5 sierpnia wyratujcie biedną Estellkę z opresji w podróży służbowej

Blonndee, nic się nie martw, szybko zleci, widzę, że zdążyłaś już zżyć się z jednośladem. Ja dzisiaj wyciągnęłam swojego po tej fali deszczowych dni, TŻ pewnie też niedługo wróci za owiewkę [ostatnio nie jeździł, bo miał kontuzję nogi] i żałuję jedynie, że nasz znajomy w tym roku nie zrobil III edycji Świętokrzyskiego Rajdu Maxi, bo to za***sta impreza była, może nawet Karla o niej słyszała bo to w jej mieście się działo
Dobra. To ustalone 5 sierpnia spotykamy się w Warszawie

A o tej imprezie w ogóle nie słyszałam i aż trudno mi uwierzyć, że tutaj coś mogło być za***ste

Cytat:
Oooo, wiesz co....A ja myślałam, że Ty nas chlebem, solą....i odżywką będziesz witała , a Ty taka jędza....Dobra, pfffff. Twoja strata
Odżywką I poczęstuje Was jeszcze olejami

Cytat:
Dzień dobry

Wyrwałam się na sekundkę od Julki, żeby się chociaż przywitać ale bedę mogła znowu wejść na wizaż jak pójdzie spać.
Ale skoro i tak nie ma żadnejj z Was a ja nie mam czasu to nie będe puszczać sygnałków
Ja jestem
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości