|
|
#1171 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
Cytat:
Chociaż oczywiście bardzo przesadziłaś Ale bardzo miło przeczytać taki komplement![]() Mi się wydaje, że one już smętnie wyglądają ![]() Cytat:
![]() Cytat:
I tego, ile widzę ich codziennie na podłodze/poduszce/ubraniach/w wannie...Dziękuję bardzo za komplement ![]() Miłego dnia! |
|||
|
|
|
|
#1172 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam
![]() "Niestety" nie dostałam się dzisiaj do lekarza. Kiedy tam z mamą weszłyśmy w poczekalni był tłum kobiet (babka przyjmowała od 13 a my byłysmy tam o 12.30) i jak nam powiedziała pani w rejestracji jest już zapisany komplet na dzisiaj (20 osób) i więcej nie przyjmuje. Zapisałyśmy się na jutro - ciekawa jestem o której będę musiała się tam zjawić. I co najbardziej lubię - na tabliczce jest napisane, ze jutro przyjmuje od 7.30 ale przy zapisie usłyszałysmy, że od 8.30 - lekarz to jedyny zawód świata chyba, któremu niepunktualność uchodzi na sucho a ludzie czekają bo nie mają innego wyjścia ![]() Cytat:
I dzięki za kciuki Cytat:
![]() Ale kiedyś stwierdziłam, że szkoda dnia ![]() Poza tym jak pracowałam w markecie i miałam cały tydzień na szóstą wstawałam codziennie o 4.30 bo autobus mialam 0 5.20 - szło się przyzwyczaić A to Ty nie wiedziałaś? ![]() Miała być niespodzianka ![]() Wcale nie wstyd - ja po raz pierwszy byłam jak miałam 20 albo 21 lat - nie powiem, zeby mi się specjalnie spieszyło
|
||
|
|
|
|
#1173 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękuję bardzo Lubię zmianyMiłego czytania ![]() W poprzednim poście coś mi dziwnie cytowało Niewiem o co chodzi... Nieważne, nie mogę tego zmienić, mam nadzieję że mimo wszystko będzie czytelnie.
|
|
|
#1174 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak już mówimy o macicach, to ja mam tyłozgięcie Podobno nic groźnego, ale w razie czego w ciążę zajść trochę trudniej Ale będę się martwić, jak będę miała z tym problemy.Hisotoria o "lekarce" mnie trochę zszokowała Myślałam, że takie przypadki już się nie zdarzają..Mam od razu prośbę.. Jak mogłabyś mi dać namiary na Twoją obecną panią ginekolog, to byłabym wdzięczna. Szukam kogoś kompetentnego w Krk a na razie mam niestety pecha.. Dziękuję bardzo za komplement ![]() Cytat:
Czekamy teraz na Twoje fotki po fryzjerze ![]() I trzymam kciuki za mobilizację do nauki
|
||
|
|
|
|
#1175 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Nie masz się do czego spieszyć ![]() Tym bardziej, ze takie wizyty (a już tym bardziej upokarzające siedzenie na fotelu z rozkraczonymi nogami) nie nalezy do najprzyjemniejszych przeżyć. A widzisz! Jak bym miała Twój numer to też bym Ci puszczała ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mam nadzieję, ze u mnie jest tak samo - tylko w prawo... :ehem; Cytat:
![]() Dobrze zrobiłaś! ![]() Cytat:
![]() Moja koleżanka poszła kiedyś w Łodzi do kobitki i mówiła, że trafiła na cudowną kobietę tylko że niestety strasznie drogo sobie liczy - średnio się płaci 50-60 zł a ona sobie zazyczyła 120 zl co jak na studencką kieszeń jest trochę sporym wydatkiem
|
||||
|
|
|
|
#1176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz walcz o to, żebyś mogła zapuścić dłuższe
|
|
|
#1177 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze a propo lekarzy ginekologów - faktycznie ciężko jest znaleźć fajnego ale facet, który robił mi USG był normalnie niesamowity!
Tak sympatycznego lekarza jeszcze nie spotkałam! Jakby przyjmował w normalnej przychodni od razu bym się do niego zapisała! Atsenko przyjrzałam się bliżej Twoim fotkom i stwierdzam, ze faktycznie fajne metamorfozy fundowałas swoim włoskom - ale skąd my to znamy ![]() I chyba bardziej mi się podobasz w ciemnych Podkreślam chyba bo w blondzie też Ci bardzo ładnie ![]() Ja tez zaraz zmykam - bratowa zaraz wróci z pracy i nie chcę, zeby potem mówiła, że tyle czasu wiszę na tym laptopie... Jutro prawdopodobnie będę się zajmowała Julką od rana więc będę mogła do Was zajrzeć chyba dopiero kiedy pójdzie spać - o ile oczywiście uda mi się uśpić - czyli ok 14 I tylko godzinkę zanim bratowa wróci z pracy...
Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2008-07-30 o 15:08 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#1178 |
|
Zakorzenienie
|
Taaak, już to widzę oczyma wyobraźni...
Dzwonek, otwieram drzwi, a tam Agnieszka z Gosią, które trzymają w rękach ogromne torby z kosmetykami do włosów Aż żałuje, że mieszkam tak daleko od innych Włosomaniaczek
|
|
#1179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To by dopiero był niezły widok ![]() No ale powiedz sama, przeciez fajnie by było Wyobrażasz sobie te mazidła na włosach i takie 3 postacie z torebkami foliowymi i ręcznikami, tudziez czapkami, na głowach?? ![]() Ja tez mieszkam daleko Niby w centrum Polski ale w porównaniu z innmy maniaczkami to wszędzie daleko ![]() Ostatnio rozmawiałyśmy z Marzeną na temat ewentualnego spotkania i okazało się, ze mieszkamy straaasznie daleko od siebie ![]() Pa |
|
|
|
|
|
#1180 | ||||
|
Zadomowienie
|
Moze troche nadrobie: Aga Virtual, masz niesamowicie ciekawa urode. Nie widzialam nawet podobnej
nigdy.Gosia Xyoko wyobrazalam sobie ciebie calkiem inaczej... a tu taka slodka, niewinna, dziewczeca ![]() Atsenki fote przegapilam ![]() ![]() Cytat:
Dostalam nieco boczkow, uda mi sie nie podobaja... Zawsze bylam zadowolona ze swojej figury..Tak, strasznie tanio Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#1181 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja w sumie niedaleko Aggie mieszkam, ale jakoś nie ma okazji pogadać o jakimkolwiek spotkaniu... Chyba, że wszystkie zrobimy nalot na Warszawę i tam spędzimy dzień lub kilka dni ![]() Dorotko,
|
|
|
#1182 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napewno nie jest tak źle jak mówiszCytat:
- akurat w połowie drogi między Warszawą i Krakowem, z którego jest sporo Włosomaniaczek Tylko oczywiście u mnie mieszkać nie będziecie |
||
|
|
|
|
#1183 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.Są okropne i cholernie to żenujące. Nie lubię wizyt u ginekologa, nie ważne jak miła jest ta babka to czuje się jak idiotka, kiedy tak truchtam do tego fotela rozebrana od pasa w dół i rozkraczam się ![]() Cytat:
Cytat:
[quote=tigresska;8384933] Cytat:
. Schudnąć się da. Schudłam te 16 kilogramów i utrzymuję wagę od 10 miesięcy, nie dam się, nie dam ! .
|
||||
|
|
|
|
#1184 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję za komplement Cytat:
![]() Cytat:
Hehe, tego to jeszcze nie słyszałam Chyba dlatego, że paskudny charakter całkowicie temu zaprzecza![]() Ciekawa jestem, jak mnie sobie wyobrażałaś w takim razie? ![]() A to za opowiadanie bzdur. Śliczna z Ciebie kobietka, masz oryginalny typ urody i uwielbiam Twoje zdjęcia Każdy ma czasem dość patrzenia na siebie
|
|||
|
|
|
|
#1185 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak wejdziesz w album na moim profilu to zobaczysz jak wyglądam ![]() Nauczone już 200 pytań Jeszcze drugie tyle zostało, ale robię przerwę żeby troszkę poćwiczyć. Buziaki dla wszystkich
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1186 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Padłam Cytat:
8cm? To nieźle
|
||
|
|
|
|
#1187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1188 |
|
Zakorzenienie
|
Nie chcę tu moralizować
Ale kilka z was napisało, że nie było nigdy u ginekologa. Nie jest to oczywiście żadna przyjemność, ale raczej konieczność. Lepiej raz w roku wybrać się i zrobić zwykłe badanie i cytologię, niż potem żałować, że przez własne zaniedbanie ma się poważne problemy. Piszę o tym, bo mam znajomą, która tak sobie odpuszczała a teraz od kilku lat stara się o dziecko i być może nigdy go nie będzie miała. Chorowała parę lat na chorobę, która nie dawała żadnych objawów, nic ją nie bolało, miała regularne okresy itd. Teraz ciężko coś z tym zrobić, dlatego tak Was przestrzegam
|
|
|
|
|
#1189 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do Warszawy, jestem za- tylko w sierpniu zestaw wlosomaniaczek w spotkaniu warszawskim moze zawierac LANESSE( Moze i nie jest... musze spojrzec na siebie obiektywnie, ale nie potrafie... I dodatkowo, uwaga uwaga, jestem Apodaktyczna. Mam strasznie ciety jezyk. Pyskata i niegrzeczna do doroslych. Czasami mam nieodparte wrazenie, ze ten szacunek do doroslych i respekt ktory wymagaja "ze wzgledu na wiek" to niewiele wiecej niz po prostu zaowolowane: moge ci mowic co chce, przewyzszac swoje kompetencje wzgledem ciebie, a ty sie zamknij. I sie nie zamykam... Nie jestem pokorna do ludzi, ktory nie umieja ze mna rozmawiac. |
|
|
|
|
|
#1190 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Ja tez ja tez chce do Warszawy
|
|
|
|
|
#1191 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) na spotkanie? ![]() Cytat:
![]() To przyjeżdżaj ![]() Dziewczyny, padam na ryjek Od 19 czy 18 malujemy w trójkę(ja, mama i siostra) sypialnię rodziców i non stop latam w górę i w dół z pędzelkiem Cała jestem w białych kropkach(nawet moje kochane rzemyczki są białe
|
|
|
#1192 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
chetnie ta twoja fote zobacze...aaa, sprawy na ug zalatwione [moj wydzial lezy chyba w najgorszym miejscu na wrzeszczu, zalamalam sie...]. jakies dresy mnie nawet zaczepialy, ale nie dalam sie sprowokowac! teraz jestem w jastrzebiej i paadam z nog!
|
|
|
|
#1193 | |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Co do gina, też byłam ostatnio i ze zdumieniem dowiedziałam się, że bezpłatna cytologia jest co trzy lata ![]() Ale masz rację - niektóre choroby przebiegają niemal bezobjawowo, warto się zatem badać, nawet co pół roku, pal licho te kilka zł z kieszeni, bo spokój i zdrowie są tego warte. Sama miałam nieszczęście przeżyć coś podobnego, jak Twoja koleżanka, na szczęście w porę podjęto leczenie, bo zaniedbanie groziło wręcz nowotworem ![]() Dziewczyny, jak chcecie spotkanie w Warszawie, to proponuję 5 sierpnia ![]() Blonndee, nic się nie martw, szybko zleci, widzę, że zdążyłaś już zżyć się z jednośladem. Ja dzisiaj wyciągnęłam swojego po tej fali deszczowych dni, TŻ pewnie też niedługo wróci za owiewkę [ostatnio nie jeździł, bo miał kontuzję nogi] i żałuję jedynie, że nasz znajomy w tym roku nie zrobil III edycji Świętokrzyskiego Rajdu Maxi, bo to za***sta impreza była, może nawet Karla o niej słyszała bo to w jej mieście się działo
|
|
|
|
|
|
#1194 |
|
Zadomowienie
|
Widzę że nieciekawe historie o ginekologach - współczuję tak niemiłych, niekompetentnych osób.
Ja także należę do tych, które u ginekologa jeszcze nie były - nie wyobrażam sobie tego. Nie chodzi mi tu o samo "wstydzę się" (choć to i swoją drogą). Lanessa - Ty narzekasz na 58 kg przy 168 cm?? Czy ja mam tak bardzo nietypową figurę czy zniekształcone postrzeganie siebie, że przy 50 kg (na 157 cm) czuje się szczupła/chuda i jak najlepiej? Skuter? Ja się dziś przejechałam motorem z kuzynem - ![]() Ale i tak mi się podobało ( )
|
|
|
#1195 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny a któraś z was jest ze śląska? Okolice Chorzowa/Katowic?
|
|
#1196 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja właśnie się wybieram do dużego centrum handlowego, mam nadzieje, że upoluje jakąś promocje
|
|
|
|
|
|
#1197 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Witam serdecznie maniaczki
Cytat:
Cytat:
Zmobilizuję się ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wstaw, a zapewniam Cię, że Ci to maniaczki z głowy wybiją ![]() Cytat:
, a Ty taka jędza....Dobra, pfffff. Twoja strata ![]() Cytat:
Ale samo poczucie, że się jest gołym, i ma się te nogi rozwalić....![]() Kraków nie tak daleko Studiowałam na UŚ (wiem coś o tym )
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1198 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
Ja sobie doskonale zdaję sprawę, że przełamać się i pójść, szczególnie na pierwszą wizytę, nie jest łatwo. Ale warto myśleć o tym, jak o konieczności i tyle![]() Cytat:
![]() Ale mnie Dziewczyny dowartościowałyście Chyba nigdy nie usłyszałam tylu komplementów, co tutaj![]() I czekamy Marzenko na Twoją mobilizację
|
||
|
|
|
|
#1199 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Wyrwałam się na sekundkę od Julki, żeby się chociaż przywitać ale bedę mogła znowu wejść na wizaż jak pójdzie spać. Ale skoro i tak nie ma żadnejj z Was a ja nie mam czasu to nie będe puszczać sygnałków
|
|
|
|
|
#1200 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pomyślę o tym![]() Cytat:
Dobrze, że wszystko się tak skończyłoCytat:
5 sierpnia spotykamy się w Warszawie ![]() ![]() A o tej imprezie w ogóle nie słyszałam i aż trudno mi uwierzyć, że tutaj coś mogło być za***ste ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:34.

Chociaż oczywiście bardzo przesadziłaś
Ale bardzo miło przeczytać taki komplement

Chociaż i tak przed 11 to ja nie wstaje, chyba, że jestem zmuszona gdzieś iść/jechać 
Niewiem o co chodzi... Nieważne, nie mogę tego zmienić, mam nadzieję że mimo wszystko będzie czytelnie.
wszystko będzie dobrze. Ja z kolei mam macicę przesuniętą w lewo, moja lekarka mówi, że to nic złego, 'taki kobiecy urok'
, wybiegłam z kolejki i nie wróciłam nigdy.
Ale będę się martwić, jak będę miała z tym problemy.

nigdy.

Przy takim podejściu to ja tej pani już podziękuję! 
za opowiadanie bzdur. Śliczna z Ciebie kobietka, masz oryginalny typ urody i uwielbiam Twoje zdjęcia