|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4201 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy październikowe 2018 cz. II
Cytat:
Wydaje mi się ze nic takiego nie będzie miało miejsca w końcu wózek nie różowy tylko szary także spokojnie dla chłopca jak najbardziej ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#4202 |
Jedi
|
Mnie czasem zastanawia takie generalizowanie i podział na dziewczęce rzeczy i chłopiece. Kurde, przecież to małe dziecko.
Dorośli faceci chodzą w różowych koszulach i jest ok, a noworodki najlepiej żeby ubierać na różowo i niebiesko. ![]() Czy tylko mi to zwisa i powiewa? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4203 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4204 | ||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() I gratuluję córeczki ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z rzeczy jakie dostałam na dziecko prawie wszystko było szare i granatowe bleeeee Musiałam dokupić kolorowe spodnie i body b bym chyba depresji dostała patrząc na takie szaro-bure połączenia. A że ludzie są niektórzy ograniczeni.... Cóż ja nie zamierzam "równać w dół" ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#4206 |
Raczkowanie
|
Melduje się po połówkowych
![]() Będę mamą małej Lucynki, możesz mnie dopisać catarynca? Maleństwo 418g, nogi na głowie, rączka w buzi ale wszystko w normie ![]() Termin porodu potwierdzony na 20.10 Ostatnie prenatalne na 10.08
JSL Edytowane przez Jasiel Czas edycji: 2018-06-11 o 14:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#4207 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4208 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4209 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4210 |
Zadomowienie
|
Jasiel, cudownie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4211 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratulacje !!!! Witam wśród coreczkowych mamuś !!!! ❤️ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#4212 |
Jedi
|
Jasiel gratki!
A baliosa s bardzo polecam, prowadziłam po sklepie 1 palcem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4213 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A co do kolorów wózka to moim ulubionym kolorem będzie ten najtańszy ![]() I o ile zgadzam się, że noworodki to tylko dzieci i nie ma ich co przystrajać w ustalony dla płci kolor, to jednak ja jako dziewczyna która miała mało lalek w dzieciństwie, będę swoją córę czesać i przystrajać w kokardy, tiule ![]()
![]() |
#4214 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4215 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#4216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I gratuluję corci!
![]() |
#4217 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4218 |
Rozeznanie
|
Jak przynioslam pierwsze ubranka jakie kupilam w Lidlu, taki dwupak w 2 kolorach, to maz mi w domu "rozowe? przeciez to dla dziewczynki". A ja mu tlumacze, ze jakie dla dziewczynki, wcale nie rozowe tylko MORELOWE! i ze unisex itd. I tak sobie gadamy i gadamy, a potem jak odkladam do szafy to zobaczylam, ze jest podpisane, ze dla dziewczynki komplet. No coz, jak widac, ja tez mam w nosie jakie kolory dla kogo
![]() Dziewczyny, a jeszcze dla tych wszyskich co musza sie zmagac z zabobonami a propos chrztu, slubu, swiadkowania itd. W gre wchodza uroczystosci katolickie, czyz nie? Wg kosciola katolickiego przesady to grzech, takze ten ![]()
#4219 |
Zadomowienie
|
Osa mnie ugryzła
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4220 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4221 |
Zakorzenienie
|
Lykki specjalnie dla Ciebie zrobiłam zdjęcia i oczywiście tapatalk się zepsuł i nie da się dołączyć zdjęć .... wiec zrobie to w Domu na komputerze. Generalnie jeśli na warsztatach bezpieczny maluch dostanę zniżkę do bobowozki to tez biorę baliosa S pomimo ze jednak ten podnózek mi się taki mniej konkretny wdaje niż w M Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
#4222 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do siedzeń kubełkowych - w poprzednim wòzku miałam takie i nigdy więcej. To tak jakby spać na krześle ustawionym na tylnych nogach tylko :/ I coś jeszcze miałam pisać, ale nie pamiętam ![]() Aaa... kupiłam glukozę cytrynową ![]() ![]() Swoją drogą dzisiaj byłam u koleżanki co jest w 35 tc i ona tego nie miała, bo jej lekarz był teraz na jakiejś konferencji i mòwili o tym, że to badanie to męczenie ciężarnych i powinno się je robić jak wyniki na czczo są podejrzane. W sumie mòj teść robił dopiero po zwykłym badaniu jak źle wyszło, to czemu i u ciężarnych tak nie można ![]()
![]() |
#4223 |
Zadomowienie
|
bambusiek, też mnie to zastanawiało przed moim badaniem... Jak pierwsza glukoza wychodziła na dobrym poziomie, to po co drugi raz to sprawdzać
![]() My zaraz jedziemy na pierwsze zajęcia SR ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4224 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ______ A mi się popsuł telefon i dupa, kolejny wydatek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4225 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czerń albo szary. TZ chce czerń ![]() Okej to wstawiam zdjecia, z wersja spacerowki i gondoli, oczywiscie wszystko wpina sie na klik, wozek zwrotny, lekki, smukly- wiadomo (w porownaniu do innych wozkow ). Powiem wam ze te wszystkie wozki polskich producentow to czolgi niesamowite, ja bym sie do spacerowki zmiescila ;D Ale wiadomo no kazdy szuka czegos innego. widzialam bebetto murano i te inne i bardzo fajne wozeczki, super wykonane a wersja 208 bebetto luca- elegancka jak nie wiem <3 W S 'ce siedzisko wyglada na znacznie mniejsze niz w M'ce , sprzedawca powiedzial ze to przez boki wkladki, ktore jak nie siedzi w nim dziecko to zginaja sie wewnatrz wozka i optycznie tak to wyglada, mowil ze jak mierzyl oba siedziska to nie bylo praktycznie roznicy. Budka mega dluga, przedluzana z okienkiem z siateczka ktora mozna zaslonic materialem jesli jest na dworze chlodno (w M'ce przedluzenie to sama siateczka) Przepraszam zdjecia sie obrocily, nie wiem dlaczego.... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
PEDAGOG ![]() Edytowane przez xxboo Czas edycji: 2018-06-11 o 18:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4226 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4227 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4228 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ładny ten Luca co nie ? ![]() Mnie jeszcze wtedy w tym sklepie wpadly w oko bebetto bresso premium i x-landery x-cite i x-move . A ty juz nie mialas zaliczki danej na inny wozek ? Tez widze bedziesz chciala raczej czarny tak? Bo ja raczej caly czarny jakos mi sie takie zaczely podobac ![]() ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Dziewczyny a skad wiecie ze bedzie znizka do tego sklepu na tych warsztatach ? Wogole to jestescie szalone 4 strony nadrabialam ![]() Widze dzis temat przewodni to wozki ![]() My dzis od rana na miescie ogolem comiesieczne zakupy itd Bylismy tez w sklepie z wozkami niestety akurat go kasuja i juz prawie nic nie bylo ![]() ![]()
![]() |
#4229 | |
Zakorzenienie
|
Mamy październikowe 2018 cz. II
Cytat:
Tak tak zdjęcia z bobowozki, śmiesznie bo taki przesympatyczny chłopaczek mnie obsługiwał hehehe. Luca na prawdę wyglada bardzo porządnie elegancko i designersko! xcite na żywo tez super kompaktowy wózek ale no siedzisko kubełkowe a TZ takiego nie chce, ja tez nie jestem go pewna. Nie na szczęście nie miałam. Mialam jechać w tym miesiącu dać właśnie. No czerny albo ciemno szary. TZ mówi ze niby nie będzie tak brudu widać na czarnym z jedzenia itd Ale mnie się wydaje ze właśnie będzie widać bardzo.... mniej na szarym So close dostała zniżkę na tych warsztatach ;P chłopaczek z obsługi mówił ze na poprzednich katowickich dawali zniżki Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
PEDAGOG ![]() Edytowane przez xxboo Czas edycji: 2018-06-11 o 19:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4230 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ja na poczatku jak mialam miec maxi cosi to tez ten szary i tez mi sie szare podobaja ale potem ten anex sport mi sie spodobal najpier chcialam taki zielony khaki ale chyba jednak wole ten caly czarny ![]() ![]() O to fajnie gdyby dawali zawsze to jakis grosz w kieszeni ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:07.