|
|
#1891 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jesienne Mamy 2007 cz. III
Dzieki za poparcie w sprawie monitoringu
jesli z czasem bede widziec ze jest ok i nic zlego sie nie dzieje to nie zamierzam niani sledzic caly rok Zreszta mam zamiar uczciwie uprzedzic o zamierze zamontowania kamer gdyz uwazam podobnie jak Demonik ze sporo mozna wywnioskowac chociazby po reakcji potencjalnej kandydatki A tak wogole to stresuje sie tym wszystkim strasznie i mimo mocnych argumentow przemawiajacych za moim powrotem do pracy to ... jak mala sie usmiechnie tak slodko albo wtuli sie mocno to wtedy trace cala pewnosc siebie co do slusznosci podjetej decyzji:/ ehhMoona - co do wozka to jeszcze nie kupilam - dzisiaj jedziemy na ostatnie przymiarki ale dopiero wieczorem bo teraz we wro jest jakies 100 stopni i asfalt sie topi Przymierzam sie do buggstera albo XT - teraz marzy mi sie malutki i leciutki wozeczek zobaczym![]() Gratuluje malej kruszynki w rodzinie
|
|
|
|
#1892 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Wszystkiego najlepszego dla Tatianki Cytat:
bo moja dalej wygląda jak niemowlaczek kiedy te włosy w końcu będą ![]() za kratery ![]() A to chyba cioci należy się prezent, tylko nie wiem, czy kratery liczą się jako ząbki ?Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() [1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;8391058] Oli vel Cypisek vel Adolfik vel Cherubinek dziekuje ciociom za mile slowa i goraco caluje ![]() [1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;8391058]Olcia juz dzielnie spaceruje, widac, ze doszla do siebie po chorobie Cytat:
jeszcze jest troszkę blada, za tydzień idziemy na morfologię, teraz byłoby bez sensu ją robić, musi całkowicie dojść do siebie [1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;8391969]Ja dzis nie wchodze do kuchi w ogole (no poza niezbednymi przygotowaniami Oliemu jedzenia), bo tam sie czai na mnie wielki pajak, taki gruby z kilometrowymi nogami, wrr, akurat siedzi na parapecie ![]() ![]() bleeeee[/quote]Takie są najfajniejsze ![]() [1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;8391969] I chyba do pracy nie pojde, mamy dzis rocznice z Tz, wiec chyba sie zaprosimy na kawe i ciacho do jakiejs posh kawiarni Gratulacje z okazji rocznicy [1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;8392235] Tz kuzynka urodzila dziewczynke [/quote]Mi już od różowego
|
|||||
|
|
|
#1893 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ola cudna Cytat:
Wystraszyłam się, koleżanki synek miał zapalenie płuc, a jedynym objawem były biegunki ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Masz zyłkę do interesów, może rozkręć własny biznes ![]() [1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;8391058] Oli vel Cypisek vel Adolfik vel Cherubinek dziekuje ciociom za mile slowa i goraco caluje Pucka swietna dziewczyna, juz zaczyna pokazywac, ze to ona rzadzi, swietna ta grozna minka Proszę bardzo. Królewna dziękuje za podsumowanie ![]() wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ![]() Królewna śpi już godzinkę. I bardzo dobrze mi z tym. Od 7 rana miała dzień marudy, w nocy też niespokojnie spała. Na spacerze zdrzemnęła się pół godzinki, ale nie poprawiło jej to samopoczucia .Jest upalnie i pogoda na nią też negatywnie działa
|
|||||
|
|
|
#1894 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;8391969]
![]() Ech, nie ma to jak warszawka Weronisiu: graaatki za nowe zebolki Bianka: opcja z kamerami jak najbardziej ok Trzymam kciuki za znalezienie tej jednej, jedynej nani... Wozek juz kupiony ![]() ......................... . Ja dzis nie wchodze do kuchi w ogole (no poza niezbednymi przygotowaniami Oliemu jedzenia), bo tam sie czai na mnie wielki pajak, taki gruby z kilometrowymi nogami, wrr, akurat siedzi na parapecie ![]() ![]() bleeeeeI chyba do pracy nie pojde, mamy dzis rocznice z Tz, wiec chyba sie zaprosimy na kawe i ciacho do jakiejs posh kawiarni jak nie cierpię pajakóo. próbowałaś go otłumanić lakierem do włosów?u mnie to działa a poźniej kapciem. u nas nic nowego-praca, mała z dziadkiem.i tak do soboty. może jutro wyskoczę na jakies zakupy. może jeszcze na cos z wyprzedaży sie załapę.
|
#1895 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tylko na chwilkę. Chciałam Wam przekazać pozdrowienia od Pysimn
.Podróż mieli spokojną, Kuba zaliczył podczas niej trzy drzemki. Zajadają się solą i innymi rybami i moczą dupencje w słonej wodzie .Ja z Jasiem będę się jutro cały dzień byczyć na działce, odwiedzimy też mojego dziadka. Kolorowych snów!
|
#1896 |
|
Wtajemniczenie
|
ale tu cisza jak nigdy
wojaże udane czekamy na wszystkie fotki no cóż ja tu muszę czuwać spadam do pracy
|
#1897 |
|
Konto usunięte
|
Stooooo laaaaaat dla Joli
![]() |
|
|
|
#1898 |
|
Rozeznanie
|
Sto lat sto lat niech zyje zyje nam
buziaczi Jolu Spoznione zyczonka dla tatianki
|
|
|
|
#1899 |
|
Zadomowienie
|
I ja tez Joli skladam serdeczne zyczenia urodzinowe! Słonca, radosci i metamorfozy tesciowej
|
|
|
|
#1900 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1901 |
|
Rozeznanie
|
![]() ja poproszę serniczka kawałek... |
|
|
|
#1902 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam juz kawusie, wiec jakies ciacho bedzie super pasowac
![]() Uff wlasnie udalo mi sie uspic moje dziecko po pol godzinie walki. Zaraz bedziemy sie zbierac do kina - dzis mega ambitne kino "Moja dziewczyna wychodzi za maz " ![]() Aha - mamy nowa karoce - XT - podoba mi sie...na jakies kilka miesiecy bedzie super - potem rozejrze sie za jakims innym Tyle dobrze ze Mac'i zawsze beda w cenie i sprzedaz nie stanowi problemu Kusi mnie ten Buggster jeszcze ale to jak mala podrosnie...musze sie wozkowo wyszalec bo wiecej dzieci nie planujemy a za jakies 2 latka juz zaden nie bedzie potzrebny...Przy okazji wozkowych zakupow dostala tez nocniczek - sliczny rozowy [;P]. Postadzilam ja z golym tylkiem, posiedziala chwile, zeszla, poraczkowala do duzego pokoju i zsikala sie na panele ![]() Wkleje kilka fotek mojego urwisa
|
|
|
|
#1903 |
|
Rozeznanie
|
Joli wszystkiego naj, naj!
Imprezka sobotnia była udana, ale przez te moje budzenia nocne o 21 zaczęłam ziewać imprezka skończyła się o 1.00 więc i tak nieźle.Ostatnio ojciec moich dzieci zaczął robic Miśkowi pierwsze śniadania (te o 5 rano). Dzisiaj też wyszedł z domu o świcie nic nie mówiąc. Ja sobie śpię, michał śpi, kacper z jaśkiem śpią. Chłopcy obudzili mnie koło 8.30. Byłam pewna że misiek po śniadaniu. A tu okazało się że nie pierwsze śniadanie zamiast o 5 zjadł o 9! I oby tak zostało!A teraz znowu śpi a ja odrabiam zaległości. |
|
|
|
#1904 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Jolu wszystkiego najwspanialszego z okazji urodzin I ja też poproszę ciacho (krówka mi się marzy, albo karpatka ), kawka już się pije Cytat:
Cytat:
![]() My też planujemy jedno dziecko ![]() Cytat:
dobrze, że nie na dywan ![]() Jakiego urwisa??? Wygląd aniołka ma Blanka, [1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;8403388]Syty glodnego nigdy nie zrozumie [/quote]Tyż prawda ![]() Cytat:
, to rzeczywiście trzeba zapamiętać, jakby co --------------------------------- U nas wszystko jakieś takie dziwne jest... Wczoraj około 17 poszłam spać i Ola też, ja wstałam po godzinie, a ona spała do 21:30 , nie można jej było dobudzić nijak, jak się tylko przebudziła, to kładła łepek na swoją niebieską podusię i spała dalej.Myślałam już, że ciekawa noc mnie czeka , ale jednak n,ie poszalała po kąpieli w kojcu do północy i poszła dalej spać. Pospała do 4:30, ale tylko na żarełko się obudziła i dalej do 6:30 i ostatecznie wstała o 8:40 ![]() Olka od wczoraj stanowczo odmawia picia i jedzenia... nawet cycka odrzuca. Wciskam w nią picie strzykawką od Nurofenu... wczoraj po drzemce popołudniowej obudziła się z wrzaskiem i nie mogłam jej uspokoić, dopiero Detinox zadziałał.
|
||||
|
|
|
#1905 |
|
Zakorzenienie
|
Joli 100 lat
![]() Poissy, Beata! przyznawac sie! obie trafilyscie 6 w totka?
|
#1906 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze nie sprawdziłam, właśnie mąż mi kupon zostawił, żeby sprawdzić...
![]() Edit: I , były 4 szóstki
|
|
|
|
#1907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1908 |
|
Zakorzenienie
|
Beata pewnie już te 9mln przelicza
|
|
|
|
#1909 |
|
Rozeznanie
|
Hej,
przepraszam za sporadyczne pisanie ale jakos znow mam jazdy i moja siostra mi powiedziala ze jak tak dalej pojdzie to niedlugo moj maz mnie zostawi bo podobno jestem nie do wytrzymania. ![]() Max po wykluciu sie zabka zgrzecznial i znow ma normalny apetyt. Gratki dla nowych zabkow i dla wszystkich maluszkow robiacych postepy w kierunku nauki chodzenia. Joli spoznione ale najszczersze urodzinowe zyczenia aby usmiech i radosc zawsze ci towarzyszyly. Zauwazylam, ze na watku czasem jest jakas taka dziwna atmosfera. Nie podoba mi sie nazywanie i porownywanie dzieci do jakis postaci nawet zeby byly bajkowe lub innych osobnikow . Nie zebym sie kogos czepiala ale mozemy nieswiadomi komus zrobic przykrosc. A nasze maluchy sa urocze i kazde bez wyjatku sliczneDo Poiss i Demoniczki. Dziewczyny czytalam ,ze pisalyscie cos o stronce lub miejscu gdzie mozna zakupic probki perfum. Mozecie mi podac namiary? |
|
|
|
#1910 |
|
Raczkowanie
|
witam Kochane! wstyd przyznać, ele demoniczka mi sie przypomniała na nk że was tu zaniedbuję
nio tak jakos ostatnio czasu brak. Remonty pokończone (na szczęście) ale jak same pewnie dobrze wiecie najdluże i najbardziej kosztowne sa te wykończenia i tak jeżdzę tam i spowrotem bo to blatu braknie, albo firankę trzeba zamówić, Piotruś ma radoche bo podróżuje tylko z mamą i zaczepia wszystkie panie w sklepach Ostatnio duuuże postepy zrobil i myslę że za 2-3 tygodnie będzie chodzil łobuziak. Sam juz stoi i 1/2 kroczka zrobi i bęc na pupcie u nas tyle w wielkim skrócienawet nie próbuje czytac zaleglosci bo skonczyloby sie pewnie u okulisty a i tak wszytskiego bym nie zdazyla pewnie Oglądam co jakis czas foteczki dzieciaczkow i az mi serce rosnie ze tak szybko dorosleja te kuleczki male PiĘKNOŚCI. Ogroimne buziaki dla was ( jeszcze nie obiecuje ze bede tu czesto zagladac, ale juz niebawem zaczne was meczyc ) a w zalaczniku zdjecie mojego robaczka samostojacego
|
|
|
|
#1911 |
|
Konto usunięte
|
czesc Lipinka
![]() Sliczny robaczek No i Blanka, male sloneczko radosna od ranca ![]() Motylku: ostatnio mialam przemyslenia podobne do Twoich, ale stwierdzilam, ze trzeba wrzucic na luz, to tylko forum, ja tu przychodze po to, zeby sie zrelaksowac, nie po to, zeby podbic licznik problemow I z Tz tez proponuje troche luzu, szkoda nerwow na cos, co jest niereformowalne To tylko mezczyzni ![]() Oli biega po domu z golym tylkiem, tak jest goraco, jak na razie obylo sie bez niespodzianek ![]() Joli jeszcze nie czestuje, wiec musialam sobie sama zapodac czekolade |
|
|
|
#1912 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;8402569]Stooooo laaaaaat dla Joli ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Już się poprawiam. Ciasteczko do kawusi Redakcji również pięknie dziękuję [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Dom/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot-1.jpg[/IMG] |
||||
|
|
|
#1913 | ||||||||
|
Rozeznanie
|
mówisz i nasz
Cytat:
Miłego ogladania Cytat:
![]() Cytat:
![]() urwisek wcale nie wygląda na urwiska Blaneczka jest urocza Cytat:
zeby tak zostało Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
, trzeba to przeczekać Maxio doskonale wie jak pomóc mamusi Cytat:
pięknie stoi.U nas ok, królewna śpi, ale pewnie niedługo wstanie . Jak prześpi w ciągu dnia 2 godzinki w 2 drzemkach to jest super. Zasypia ok 20, ale po godzince budzi się z płaczem i jest zabawa do 22 lub 23. Czy przez upały, czy zęby kolejne ![]() Jeszcze raz dziękuję za zyczenia. pamietali tylko moi rodzice i kolezanka. Siostry są na wczasach i pewnie zbytnio się zrelakswały . Mąż od ośmiu lat jest przekonany (nie wiem dlaczego ) że mam ostatniego urodziny . W niedzielę się zarzekał, że napewno bedzie pamietał i mnie zaskoczy ![]() Uciekam robić obiad. Tylko zapomniałam kupić ziemniaków i coś innego wymyślę niż zaplanowałam . Pa |
||||||||
|
|
|
#1914 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Trzymam żeby złe humory sobie poszły daleko.Cytat:
A co konkretnie chcesz przetestować? Cytat:
, oj zaniedbujesz i to mocno )Cytat:
dla Piotrusia za postępy Cytat:
![]() samostojaczek jest super [1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;8405257]I z Tz tez proponuje troche luzu, szkoda nerwow na cos, co jest niereformowalne To tylko mezczyzni [/quote]Święte słowa, mądrego po szkołach to aż miło posłuchać/poczytać ![]() [1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;8405257] Oli biega po domu z golym tylkiem, tak jest goraco, jak na razie obylo sie bez niespodzianek [/quote]![]() Oj igrasz z ogniem Lea |
||||||
|
|
|
#1915 | |||
|
Wtajemniczenie
|
[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;8402569]Stooooo laaaaaat dla Joli
![]() ja tez dołączam się do życzonek-buziaczki od Klaudufki i ode mnie Cytat:
no widzisz- i juz da się z ni8m wytrzymać. ja tez mimo wszystko czasami jestem zmęczona i mam dosyć własnego dziecko(bo np. musiałam zmienić prześcieradło o 4 a o 5 wstać do pracy)ale nasze dzieci są najkochańsze na swiecie i to szybko mija Cytat:
Cytat:
ale Blaneczka będzie miała teraz frajdę- ja tez tak lubie bo mnie sie wszystko szybko nudzi no i foteczki urocze- jak zawsze oczywiście bo modelka super ......................... ......................... .. zakupiłam nową klawiaturę i myszkę też dla siebie 2 sukienki- ohc jestem bardzo z nich zadowolona no i dla królewny-nie załapałam się na nic ładnego z wyprzedaży ale w sweterku sie zakochałam i dresik też juest słodki. może zdjęcia nie oddaja do końca uroku- sweterek jest blado-różowy a dresik szary z blado-różowymi wstawkami. no i mam już na oku kórteczke na zimę- od jakiegos czasu- pokazałam dzisiaj dziadkowi i powiedziała że chyba mi ja kupi. musi jeszcze obliczyć swoje wydatki. no i chyba że jeszcze gdzieś pojawią sie ładniejsze. w 5-10-15 juz są ale bardzo nieładne. Klaudufka oczywiście super grzeczna, je ładnie a że drzemki 2 nie było to juz po kąpieli usnęła. no i zakupiłam jej piaznkę truskawkową do kapieli- super jej się podobała kapiel w pianie a jaki zapach!
|
|
#1916 |
|
Konto usunięte
|
Dzieki, smacznie wyglada
![]() ......................... ......................... .... Maz na pewno bedzie pamietal ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#1917 |
|
Rozeznanie
|
Joli o tej godz. to grzechem by było jeść ciacho od Ciebie ale co się odwlecze...
Poiss dzięki za pozdro od Pyśki. Niech im te wczasy wynagrodzą trudy jak takie mieli ale nie przrecież Puchaetek to skarb śp do 10:00 ![]() Pyślka nie wiem czemu ale nigdy nie przjeła mojego zaproszenia na nk? ale piszę teraz bo jej nie ma i nie bedę wywlekać jak bedzie ![]() Motylku siostra brednie wygaduje bo ona mając 17 lat to myśli że zwiazek polega na ciupcianiu sobie (tak jak w jej wieku). mi zawsze przyjaciółka mówiła ze wszystko się zmienia - może nie miała do końca racji ale całowanie godzinami się skończyło! i nie dlatego że my tego nie chcemy tylko życie!Mąż Cię nie zostawi a jak robi coś nie tak to należy mu się opitolenie! sory to moje zdanie! Piotruś już taki sam sam stojący? pięknie i ![]() ![]() klask i:Sylwia no nie chciałam się chwalić ale.... musiało mi kawałek torta skapać! ![]() ale dobrze że za marzenai się nie płaci Blaneczka ma piękne oczka takie głebokie że odpłynąć można! wiesz Bianka masz super podejście do życia z tymi wózkami! a dlaczego nie będzie więcej dzieci u Was? jeśli można wiedzieć? mi się marzy trójka (kiedyś chłopców) teraz bez różnicy. ale czy będę ich mieć czas pokaże? ------------- u nas zaczęło sie to co u Poiss czyli odmawianie jedzenia! jaki koszamr to szok. owoce (po mamusi) każdą ilość ale zupka, mleko, kaszki be be i jeszcze raz be! chyba upał albo te jedynki górnr jeszcze nie pozwałają się najeść? wogóle te włosy....jak one je dokuczają, jak strasnie ją denerwują!!!! po kilku miesiącach byłam dziś na cmentarzu (jakoś nie lubie tam chodzić) niby nic nadzwyczajnego ale tak myślę że ludzie zawsze wracają tam gdzie leżą ich przodkowie. no to by na dziś tyle idę liczyć mamonę.... |
|
|
|
#1918 |
|
Konto usunięte
|
No wlasnie, Anusia i Pysia leza na zlotych piaskach, a my sie w domach kisimy
Niech tam sie dobrze bawia Berbeaa: cmoknij Weroniczke pare razy od mojego lobuziaka, to sie jej na pewno poprawi humorek i ochota na jedzenie tez Ucze Oliego pic ze zwyklego kubka, bo juz mu zapowiedzialam, ze w dzien skonczenia roku wszystkie butelki z domu wylatuja ![]() Jutro kontynuujemy lekcje..... A ja mam dzis super dzien, nie ma to jak zrobic 4 prania, posprzatac chalupe, potarzac sie na podlodze udajac psa/kota/kure/konia i co tam jeszcze , potem pomalowac, ubrac jak czlowiek i zaszalec na zakupach..Ale w koncu kupilam wszystko co chcialam, a nawet nadto ![]() Oli spi, Tz wybyl grac w pilke, normalnie sielsko, wiejsko, czarodziejsko
|
|
|
|
#1919 |
|
Zadomowienie
|
Joli - ciacho pycha, i jakie malokaloryczne
![]() tez gralam i nie trafilam ani jednej zlamanej cyferki:/Poiss - Olenka pewnie przez zabki tak cierpi u nas poki co spokojniej ale dziasla i tak dokuczaja szczegolnei jak czyms podrazni za mocno Ratuje nas Dentinox, przeciwbole narazie niepotzrebne.Dorka, fajowe zakupy. Podoba mi sie szczegolnie sweterek - sliczny!!! Ejj i przypomnialo mi sie - tez sie strrrasznie boje pajakow - nawet bym na 5 metrow nie podeszla brr Berbeaa- nie planujemy kolejnego dzidziusia bo: nie czuje sie gotowa [ zachodzac w ciaze z blanka bylam w 100% przekonana ze pragne dzidziusia], nie mamy narazie warunkow mieszkaniowych [2 pokoje:/], chce wrocic do pracy i probowac laczyc bycie mamy rowniez z obowiazkami zawodowymi [meczy mnie juz troche bycie w domu mimo ze to dotychczas najbardziej pracochlonne, meczace, odpowiedzialne zajecie jakiego doswiadczylam]. Jesli juz Blanka mialaby miec rodzenstwo to tylko neiwiele mlodsze bo moim zdaniem niekorzystna jest duza roznica wieku ... no a ze teraz nie to juz raczej wogole... Swoja droga @ mi sie spoznia juz tydzien ale wpadka raczej wykluczona wiec podminowana cierpliwie czekam ![]() Edit: Lea - ale masz ambitne postanowienia z tym kubkiem. Ja poki co walcze o chociaz 1 na dzien kupke w nocniczku [ Ekhm Blanki of corz] i jedzenie z lyzki a picie z niekapka. W kinie super bylo - Blanka bawila sie bosko z 11 miesiecznym przystojniakiem i troszke starsza dziewczynka Pozatym oblowilysmy sie w mnostwo pieluch Lets Go i 12 opakowan jogurtu Nestle dla maluszkow a i najnowszy nr "Dziecko". Ja wypilam Redsa jablkowego i obejrzalam glupiutka komedie
|
|
|
|
#1920 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;8409641]
![]() ![]() ![]() Tyle złych emocji Lea przez Ciebie przemawia... spokojnie, nie denerwuj się ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wiedziałam... hmm korzystając z okazji wpisuję się jako pierwsza na pożyczkę ![]() [1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;8411324]Ucze Oliego pic ze zwyklego kubka, bo juz mu zapowiedzialam, ze w dzien skonczenia roku wszystkie butelki z domu wylatuja ![]() Jutro kontynuujemy lekcje.....[/quote] ![]() Ola umie pić z kubeczka, ale co z tego jak nie chce pić... ja już nie wiem skąd to dziecko bierze wodę, bo odwodniona nie jest
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:57.

jesli z czasem bede widziec ze jest ok i nic zlego sie nie dzieje to nie zamierzam niani sledzic caly rok
Zreszta mam zamiar uczciwie uprzedzic o zamierze zamontowania kamer gdyz uwazam podobnie jak Demonik ze sporo mozna wywnioskowac chociazby po reakcji potencjalnej kandydatki
A tak wogole to stresuje sie tym wszystkim strasznie i mimo mocnych argumentow przemawiajacych za moim powrotem do pracy to ... jak mala sie usmiechnie tak slodko albo wtuli sie mocno to wtedy trace cala pewnosc siebie co do slusznosci podjetej decyzji:/ ehh

kiedy te włosy w końcu będą 
za kratery
?

.

, ale jednak n,ie poszalała po kąpieli w kojcu do północy i poszła dalej spać. Pospała do 4:30, ale tylko na żarełko się obudziła i dalej do 6:30 i ostatecznie wstała o 8:40
wczoraj po drzemce popołudniowej obudziła się z wrzaskiem i nie mogłam jej uspokoić, dopiero Detinox zadziałał.

zeby tak zostało
, trzeba to przeczekać