|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część V
Cytat:
* Lubię gadać o niczym, ale ty już to wiesz. * Każdy ma swój raj. Ty jesteś moim rajem... * I nawet wtedy gdy jest ciężko razem lądujemy lekko... * Zaciągam się Tobą, choć nie palę wcale. * Musieliśmy się kochać już od dawna. * Jesteś wiatrem, na którym unoszą się moje skrzydła. * Gdy się kogoś kocha to mały koc nigdy nie jest za krótki czy herbata za zimna. * Kiedy dotykasz mnie Motyle wariują * Lubię Twoje, oczy. Inspirują mnie * Czy wiesz jak pachną Twoje plecy? * Mogę ukrać dla Ciebie cały świat Jestem kleptomanem miłości. * Szczęście ma Twoje oczy. * Czasem kogoś kochamy, po prostu. Za to, że jest. ___ 3martyna3 i oranzadawproszku - cieszę się, że się przydadzą ![]() Ode mnie coś. * Jedni mają wytarte kolana, inni - serca. * Nikt tak pięknie nie mówił, że boi się miłości jak Ty. * Nawet nie wiesz, że za każdym razem Ci wybaczam jeszcze nim zdążę się zezłościć. * Postawię mur obronny przed odstrzałem Twoich oczu. * Tysiącem sposobów sprawiasz, że się śmieję. I coś długiego... "- Czego chcesz? - Przepraszam, że Cię obudziłem. - Nie spałam. - Co za szczęście. - Możesz mi powiedzieć, co tu robisz? - Musiałem się z Tobą zobaczyć. - Ponieważ...? - Uspokajasz mnie. Lepiej się czuję siedząc na krawężniku przed Twoim domem niż gdziekolwiek indziej na świecie. - Przestań, dlaczego nie mogę mieś normalnego chłopaka? Zwykłego faceta, który nie byłby wariatem? - Wszyscy tego pragną, ale taka miłość nie istnieje. - Wejdź, tylko postaraj się wyjątkowo nie być sobą. - Obeszlibyśmy się bez Twoich życiowych mądrości. - Może... - Ciasno tu. Chodźmy na spacer - Jest czwarta rano. To jakieś szaleństwo. Nie uważasz? - Jeśli potrzebna Ci wymówka... Niedługo otwierają piekarnię na rogu. To będzie całkiem normalne. Udamy wielbicieli ciepłych rogalików. - Ok."
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. |
|
|
|
|
#3392 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
z tymi życzeniami to powinnyśmy założyć nowy wątek, bo co jakiś czas ktoś ich potrzbuje [ ja też już byłąm w takiej sytuacji xD]
|
|
|
#3393 |
|
Raczkowanie
|
Od tej pory wszystko było wspólne: oddechy, czas, powietrze, ciało.
..wcale nie chodziło o powolne, altowe, wibrujące dźwięki. Głucha ciemna bezgraniczna przestrzeń przecięta w poprzek białą szeroką strugą parującego gorącego mleka wpływającego do moich ust. oddychał miękko i spokojnie.. prawie każde „nigdy” można jakoś obejść. ..dlaczego dni z mężczyzną nie mogą być piękniejsze niż noce?! Dni zawsze są piękniejsze niż noce. Noce nigdy takie nie będą. Gdy się płacze, serce kurczy się i rozszerza inaczej. Sen to rodzona siostra Śmierci. Samotni są Samotni bez granic. Będą się zawsze trzymać za ręce na spacerach. Odrośniemy nawet wtedy, gdy przejedzie po nas ciężarówka. potrafiła być zimna jak skroplony azot. wykorzystywała swoją inteligencję głównie po to, aby przeżywać emocje. ..te krótkie momenty, kiedy czułam, że Ty czujesz tak samo... I gdy tak myślę, to tak rozpaczliwie tęsknię za Tobą, że chce mi się płakać. I nie jestem pewien, czy z tego smutku, że tak tęsknię, czy z tej radości, że mogę tęsknić. Nie tęskniła, bo śpiąc się nie tęskni. I umrzeć też czasami chciała. Najlepiej na atak wspomnień. A róża ma też kolce. I myślę, że można płakać ze smutku, że róża ma kolce, ale można również płakać z radości, że kolce mają róże. Kolce mają róże. To jest ważniejsze. To jest znacznie ważniejsze. Mało kto chce mieć róże dla kolców... Kobiety nie są szafkami z IKEI, które da się zmontować według instrukcji. niezapomniane chwile na bezdechu. pulsujący cudownie ból w podbrzuszu. Jeżeli nie można mieć całego ciasta, to i tak można mieć radość przy wydłubywaniu i jedzeniu rodzynków. Warto żyć chwilą, choć często chce się własne serce odłożyć do lodówki. Nie w porę może przyjść czkawka, okres, śmierć lub sąsiadka. Ale nie miłość. Fale grawitacyjne marszczą wszechświat tak samo, jak spadająca z nieba kropla deszczu marszczy kałużę lub jezioro. „Bo gdy ty jesteś, to dni tak uciekają, jak ziarnka maku z dziurawego wiadra. A potem wyjeżdżasz i to wiadro się nagle zatyka, i mam wrażenie, że ktoś w nocy w tajemnicy przede mną przychodzi tutaj i dosypuje mi maku do tego wiadra”.
|
#3394 | |
|
Zadomowienie
|
Ależ nie ma za co.
Ja mam radoche, bo się komuś podobają. I dodam dziś, może jutro coś jeszcze wystukam. Ja (^_^) + Ty (*_*) = My (^_^)*_*) Pokaż mi niebo a wtedy ja będę tęczą, gdy otworzysz swe oczy.. Mów do mnie tak, bo lubię słów twoich smak^^ ..** Weź mnie za rękę, w nieznane prowadź .. i zaczaruj mnie dziś ; * Twój uśmiech, wplątany w moje myśli. Śnię o Tobie. ;* bo kocham <3. ;* Bo w oczach mych - wyryte jest kocham ;* kocham Cię ;* ` Oddałam swe serce w najwspanialsze ręce.. Gdzie po za biciem serca, nie liczy się nic więcej ![]() Niczego nie odbierze czas! <3 Znów mi się śnisz, w ciszy gdy Ty jesteś blisko. Więc chwyć mnie za rękę i z sobą weź ... *; . Chcę, by każdy Twój uśmiech był tylko dla mnie . ;* . Jesteś moim życiem i marzeniem, nie potrafię żyć bez Ciebie ... ;** Tyle. ;D Mam nadzieję, że coś się spodoba. Cytat:
![]() Więcej! Ja i tak kocham Wasze opisy, one są .. Cudowne! More, more albo more! xD ![]()
|
|
|
#3395 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Coś ode mnie ![]() Są takie słowa które ranią ludzi. Są i takie które uczucia u nich budzi. Czy w Twojej głowie przybieram postać księżniczki? Być wysoko i czuć się sobą... ![]() Tylko nadzieje łatwo nie odchodzą a żal na długo pozostaje
|
|
#3396 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a po co dorastać? albo ; Młodości nie kupisz, ani nie sprzedasz....
Edytowane przez r0zunia Czas edycji: 2008-07-30 o 22:21 Powód: dopiska ;] |
|
|
|
|
#3397 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
|
#3398 |
|
Zakorzenienie
|
3martyna3, yes, Domiiniisiia bardzo Wam dziekuje
Jeżeli macie coś jeszcze, piszcie! ![]() w sumie nie wiem czy na któryś się zdecydować przed poważną rozmową którą zamierzam z nim przeprowadzić.. ale jestem bardzo wdzieczna (szkoda tylko ze te opisy tak dobrze opisują realia..)a teraz zeby nie bylo ze tylko prosze opisy z mojej listy gg![]() Zostań Ze Mną Obiecaj Mi... Nie Zabierze Czas Naszych Wspomnień... i'm the only sour cherry on the fruit stand , right ? Kolejny dzień przynosi nowe szanse. Udowodnie ze mozna lepiej! W bezkresie nadumiaru. Do ludzi nigdy nie trafia, co im się mówi, muszą odkrywać to sami ![]() czy wiesz, ze hajs pelni szczescia nie daje? księżniczko! zrobiłaś ze mnie króla.. Tylko mojej kobiety, trzeba mi do diety ... |
|
|
|
#3399 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kiedy dotykasz mnie Motyle wariują <3 _________________________ _________________________ _____ Domiiniisiia - wszystkie się podobają Ale te tak najj <3 Weź mnie za rękę, w nieznane prowadź .. i zaczaruj mnie dziś ; * Więc chwyć mnie za rękę i z sobą weź ... *; . Chcę, by każdy Twój uśmiech był tylko dla mnie . ;* . Twój uśmiech, wplątany w moje myśli. Znów mi się śnisz, w ciszy gdy Ty jesteś blisko. Dziękiii
„She´s Miss California, hottest thing in West LA. House down by the water, sails her yacht across the bay. Drives a Marinello, Hollywood´s her favorite scene. Loves to be surrounded with superstars that know her name..” |
|
|
|
|
#3400 |
|
BAN stały
|
A czy ktoś może mi przetłumaczyc na angielski cos takiego??
Brak odpowiedzi to też odpowiedz... |
|
|
|
#3401 | |
|
Zadomowienie
|
Szalenie mi miło. ;D Ale Ty również masz boskie opisy! ![]() Cytat:
|
|
|
#3402 |
|
Raczkowanie
|
bo kiedy w nas przygaśnie blask
Ty dla mnie skradniesz jedną z gwiazd ! ciepło Twoich rąk . zawsze tam gdzie Ty <3 takie jakieś dla zakochanych ; dd a mój ; korzystac. dobry humor. rzadko sie zdarza (;
|
#3403 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Moj: Is it possible, Mr. Loveable is already in my life?...
|
|
#3404 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
let's go girls festyn !weekendowe szaleństwo. nadrabiam zaległości - imprezuje [festyn] muzyka, zabawa i ja. ;* festynowo. imprezowo ;d festyn.. zapewne świetnie się bawimy! ;d
|
|
#3405 |
|
Zakorzenienie
|
Przypominam się
.Przepraszam za dubel.
|
#3406 |
|
Zakorzenienie
|
Przypominam się
.
|
#3407 |
|
Raczkowanie
|
nie moge sie powstrzymać i musze to dodać ;p to fragment z ksiązki którą własnie skończyłam czytać tylko najpierw wprowadzenie- jest o przeżyciach zdradzonej żony, a tematem tego fragmentu ona kupująca swojemy mężowi po TYM koszule na urodziny:
-Czego pani szuka? -Koszuli...Dla męża... -Jakiej? -Nie wiem, może coś pod kolor oczu... -A przepraszam mąż to królik?- roześmiał się ten facet. Patrzę na koszulę, którą trzymam-krwistoczerwona... Kupiłam Ci ciemnozieloną-wyglądasz dobrze w zielonym... Będziesz sie jej podobał, jeśli sie przypadkiem spotkacie... ogołnie strasznie polecam wam tą książke....w pewnymch momentach sie śmiałam w drugich płakałam... "przegryżć dżdżowice" K.Grocholi |
|
|
|
#3408 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Boooooooskie są. Narazie to ja żyje w przekonaniu, że ide na zakonnice xD (jak zwykle, kiedy nikogo nie mam i dpóki kogoś nie znajde) ale i tak biore wszystkie po kolei..może jednak się kiedyś przydadzą. jeszcze, jeszcze! Niekoniecznie muszą byćmiłosne ale mogą! Obojętnie jakie ale jeszcze! ![]() ![]()
Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2008-07-30 o 23:17 |
|
|
|
|
#3409 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny ogromna prosba!!
była laska mojego TŻ "prześladuje" mnie,tzn. ciągle włazi na mój i jego profil na n-k, skądś ma mój nr gg, daje durne opisy... macie jakieś opisy o tym by się odwaliła, zajęła sobą ? tylko nie takie bardzo dosłowne bo nie chcę awantur z TŻ
|
#3410 |
|
Zakorzenienie
|
*
Hej, spójrz jestem nieśmiałą dziewczyną. Jak mnie 'otworzysz' posatwię Ci wino ![]() * Elo kochanie, co byś powiedział na małe spotkanie? ![]() * Czekam niecierpliwie na księcia z bajki. Cholera, gdzie On się podziewa?! ![]() * Słodziutka, nieśmiała- jestem właśnie taka. Kto mnie otworzy dostanie buziaka ![]() * Kobieta powinna być niedostępna i nieśmiała, by facet mógł się wykazć odwagą i pewnością siebie. ____ nie wiem Olu może coś Ci podpasuje ![]()
|
#3411 |
|
Raczkowanie
|
absurdalny wymysł, zrodzony z miłości
nie zmienisz tego jaka jestem ... więc nie pozwalaj głupstwom przekreślić nas Dopóki starczy światła nie zapomnę, a gdy nastanie ciemność, też będę pamiętać... Tam gdzie nie ma zaufania, nie ma miłości. Zazdrość doprowadzi Cię do szaleństwa! Niech się dzieje co chce, będę Cię kochać aż po życia kres. Przedstawienie musi trwać. Dziś nadchodzi dzień, w którym kończy się sen Egoizmem byłoby bycie samotnym,samotnie Czasami zapominamy, że przyszłość zaczyna się tu i teraz. Wbrew zasadom. Śmieję się niekiedy, żeby nie płakać. - Co pan robi od rana do wieczora? - Doznaję siebie. Trwaj chwilo jesteś piękna. Nikt nie powierza swoich marzeń tym, którzy mogą je zniszczyć. Życie nauczyło mnie cierpieć w milczeniu. Potrząśnij lekko to się otworzy... Nie wracaj. Kochanie, z odległością nie wygramy... a emocjom w moich oczach mówię ESPERANTO Wypatruję Ciebie, samotnego równolegle Daj mi dłoń..beż Ciebie życie traci sens.. Bo tyle siebie znam ile z oczu twych wypatrzeć zdołam Proszę Pana ja od 5 lat żyję nadzieją, więc niech mi Pan nie mówi o nadziei dobrze? tworzymy parę doskonałą - sadystka i masochista xpp Boje się, że pewnego dnia stracę to wszystko co nie dość kochałem. Pamiętaj i nie wahaj się kochać tego co kochać warto. Wcale nie ma nas Nie dziejemy się Nigdy nie pozbawiaj nikogo nadziei, może to wszystko, co mu pozostało. Niewiele rzeczy tak bardzo oszukuje jak wspomnienia... Zaczęłam wrzucać jej rzeczy do pudeł. Ale trudno jest spakować czyjeś życie. Boję się Twojej miłości, tej najprawdziwszej i innej. Nie ma nic bardziej żałosnego od niespełnionych marzeń. Przeciw twojemu milczeniu będę się bronić słowami! Uśmiechałam się radośnie, ilekroć prosił mnie o uśmiech. Tak, to ja powinnam wypełnić twoje myśli bez reszty, tylko ja. Nie możesz przestać być moim przyjacielem. Nie masz prawa! Kiedys opowiem o tym sobie... ale spokojnie, nie uwierzę. Odciął jej skrzydła, uśpił motyle i potłukł duszę. Naiwna, ale najlepiej doradzi. Udawaj, że mnie kochasz, nie rozczarowujmy świata... Nienawidzę sposobu, w jaki mówisz i w jaki się strzyżesz. Nienawidzę, jak jeździsz moim autem i się gapisz. Nienawidzę twych butów i tego, że odgadujesz moje myśli. Nienawidzę cię tak bardzo, że robi mi się niedobrze. Nienawidzę tego, że zawsze masz rację, i kiedy kłamiesz. I gdy mnie rozśmieszasz i zmuszasz do płaczu. Nienawidzę, kiedy cię nie ma i kiedy nie dzwonisz. Najbardziej nienawidzę sposobu, w jaki cię nie nienawidzę. Nawet nie trochę, nawet nie ciut, w ogóle.
|
#3412 |
|
Raczkowanie
|
Hm.
Musze założyć nowa konto na fotce. I chciałabym jakiś nick. A że Wytakie piekne opisy tu dajecie to może dacie przykłady jakiś nicków ? Może być około 15 znaków ;] Baaardzo bede wdzięczna. A tematyka jakaś że np. Twoja Na Zawsze czy cos podobnego ^^ albo że mi bardzo zależy ;** *** moje ostatnie opisy : ` nie zamykaj oczu bo na zawsze chce być w zasięgu Twojego wzroku ;** ` jaką masz moc, skoro sprawiasz że się uśmiecham ? ` tak po prostu nazwać Cię kimś więcej niz tylko jesteś ;** ` i chyba nie potrafie powiedzieć, że nie chciałabym Cie mieć ;* ` Twoja obecność warunkiem mojego szczęścia. ` i chłód ogarnął wszystkie serca, a w oczach pojawił się strach ! ` między słowami najbezpieczniej. z wizażu niektóre ;**
|
|
#3413 |
|
Wtajemniczenie
|
Serce bije mi ze szczęścia już nie boli tak jak wcześniej
Chce podziękować ci za każdy dzień bo to dla ciebie jest ![]() Pamiętam sprytne myśli i moment w którym łatwiej byłoby zgasnąć Zawsze grając najlepszą kartą Odejdź, wracaj, dotykaj słowem ![]() Nie ufam fartom, cień opuszczonych skroni Czujesz że świat kręci i nie dotrzymujesz kroku kolejny stracony dzień z życia poza kontrolą....
|
#3414 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
aluzje, że Wam razem cudownie . Oraz, że Twój TŻ nie chce jej już, że chce tylko Ciebie . [U mnie pomogło ]Przytulasz mnie mocno, czule tak namiętnie... KC;* Upojne noce pełne słodkich słów (polecam ten) Tylko ty, tylko ja, tak ze sobą, tak na zawsze... ;* Może się przydadzą ![]() Pozdrawiam
„She´s Miss California, hottest thing in West LA. House down by the water, sails her yacht across the bay. Drives a Marinello, Hollywood´s her favorite scene. Loves to be surrounded with superstars that know her name..” |
|
|
|
|
#3415 | |
|
xoxo
|
Cytat:
Śliczne !!! ![]() ![]() ![]() Czy to z jakieś książki ?? ______________________ Domiiniisiia , 3martyna3 dziękuje za opisy ;**** ____________________ Mam 16 lat, jakieś imię, pusty świat... Oderwał się cuchnący szept... Jeszcze jeden odrażający dzień...
|
|
#3416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję ![]() i posze o więcej
|
|
#3417 | |
|
xoxo
|
Cytat:
to ja w twoich ramionach, to moje usta całujesz ,to do mnie mówisz kotku. ona jest przeszłością a ja terażniejszością i przyszłością jestem dla niego ta jedyną , a ex się nie liczą jest nam cudownie razem i tak juz pozostanie
|
|
#3418 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Nie próbuj niszczyc mojego szczescia, bo Ci się to nie uda... Nienawidzisz mnie? Fajnie. Słyszysz te brawa? Są dla mnie. Mnie to nie interesuje... Środkowy palec w ciebie kieruje... niektórzy to mają niski poziom inteligencji. ludzka głupota nie zna granic. współczuje głupoty. just fuck off! - po prostu sie odpieprz. won z mojego życia prywatnego. eee, tylko tyle zdołałam zapodac, może coś sobie wybierzesz, chociaż są bardziej takie prowokujące, tym bardziej jeśli ma Twój nr gg, i to przeczyta. Dobrze radzi societygirl17, najlepiej dac opisy o tym, że jest Ci po prostu dobrze z TŻ. W końcu jej się to znudzi. Pozdrawiam (;
|
|
#3419 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
*NaZawszeTy *ZłodziejkaTwegoSerca *CałaTwoja *ChcęCięPotrzebujęCię *ZamkniętyWMoimSercu *MojeOczyTylkoDlaCiebie *KradnieszMojeSny *TyITwojeOczy *CzarujKrólewiczu *TakiMójJesteś *MyślamiPrzyTobie *MówDoMnieJeszcze *JakNigdyNiktNikogo *PoProstuBądź *WiedzŻeKocham Kochana nic więcej nie skombinuje, śpiąca jestem. Może trochę za długie ale mam nadzieje, że może jakiś wybierzesz.(?)
Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2008-07-30 o 23:14 |
|
|
|
|
#3420 |
|
Zadomowienie
|
WieszJakJest
może; pieknaiszalona rozważnaromantyczka szczesliwafarciara slodkainiepozorna milaiwierna lovelyandsweet
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:41.

? Wszystkie jakie mam, są takie bardzo bezpośrednie.
Wolałabym coś zaczepnego, dającego do zrozumienia.
[ ja też już byłąm w takiej sytuacji xD]

opisy z mojej listy gg

macie coos ?;> prosze Was bardzo, licze na Wasze umiejętności
moje wypocinki