|
|
#1201 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
|
|
|
|
|
#1202 |
|
Zadomowienie
|
I ja jestem!
![]() Szukam na KWC dobrego niezapychającego kremu nawilżającego i do naczynkowej. Macie jakieś typy może?
|
|
#1203 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1204 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1205 |
|
Zakorzenienie
|
Masakra
![]() Nie myślałam, że uśpienie dziecka jest takie koszmarnie trudne - już poł godziny próbuję i nic Męcząc się w tym momencie zaczynam się poważnie zastanawiać nad posiadaniem własnych I jak tak dalej pójdzie to sobie dzisiaj na wizażu nie posiedzę bo o 15 wraca bratowa
|
|
|
|
|
#1206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1207 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1208 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny- chwilę mnie nie było (i tu i na wizazu ogólnie). Przedwczoraj dopadły mnie jakieś problemy żołądkowe i drugą połowę dnia spędziłam wymiotując. Wczoraj pół dnia wyglądałam jak trup a w drugiej połowę myłam okna. Właśnie wtryniłam miskę sałatki (rozkosz po 2 dniach niejedzenia- mam nadzieję, że mi nie zaszkodzi) i zabieram się za dalsze sprzątanie. Jak już się ze wszystkim uporam to wrócę i będę nadrabiać bo widzę, że jest co.
Miłego dnia
|
|
#1209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Współczuję Ci strasznie ![]() Julka nadal nie śpi
|
|
|
|
|
|
#1210 |
|
Zadomowienie
|
Xyoko - no, teraz zobaczyłam zdjęcia. Bardzo ładnie wyglądasz i Twoje włosy wcale nie wyglądają smętnie
nie ścinaj.Oleczka87 - 15 ![]() Finlora - i ja do dzieci nie mam cierpliwości.. Zwłaszcza jeśli są uparte i złośliwe. (A na pewno , kiedy trzeba je popilnować - niektóre mają taki charakterek że wpadną pod samochód żeby na złość zrobić..) Jolie -
|
|
|
#1211 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Strasznie mi przykro, ale stwierdziłam, ze ta godzina internetu, która uda mi się uzyskac pilnując Julki, nie jest warta tego, zeby się aż tak męczyć ![]() Juz wolę chodzic 2 razy w tygodniu na godzinę do kafejki niż się tak męczyc albo prosić brata, zeby pozwolił mi chwilę posiedzieć ![]() No chyba, ze miałabym tyle godzin wizażu ile godzin opieki nad Julką - wtedy mogłabym się zastanowić ![]() Na szczśście mama własnie przyszła i teraz ona ją usypia - może będzie miała więcej szczęścia niz ja. |
|
|
|
|
|
#1212 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1213 |
|
Zakorzenienie
|
No co??
![]() W końcu cos za coś, no nie? ![]() Skoro tyle się męczę to później powinno czekac mnie coś przyjemnego - czyli buszowanie po wizażu razem z Wami ![]() Zapomniałam napisać jak po wizycie u lekarza. Przyjmowała dzisiaj od 8.30, bylam tam o 8 i juz byłam 7 w kolejce Poza tym niektóre osoby trzymała po pół godziny i w końcu wyszłam stamtąd ok 11.30 ![]() Na szczęście mnie nie badała, bo chyba bym ją tym razem skopała - jak radziła Virka ![]() Wynik USG w porzadku, żadnych torbieli ani innych paskudztw na jajnikach nie ma, a przesunięcie macicy w prawo nie powinno byc problemem. Zapytałam ją tez o cytologię - w poczekalni poczytałam broszurkę o raku szyjki macicy i tak sobie pomyslałam, ze może warto by było - w końcu mam już 25 lat a jeszcze nigdy nie miałam tego badania. BTW: Słyszę, ze mama też ma problemy
|
|
|
|
|
#1214 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
przejazdzki motorem zazdroszcze ![]() Cytat:
masz piekna slowianska urode!Cytat:
wszem i wobec oglaszam iz jestem studentka pierwszego roku chemii na uniwersytecie gdanskim czyli jeszcze ktos moze wskoczyc przede mnie!podobno o specjalizacji kosmetycznej moge pomarzyc gdyz jest najbardziej oblegana a z moja pozycja... ale jest chociaz cien szansy na medyczna! najwyzej bede pisac podanie do dziekana, moze sie uda. pomozecie jak cos, prawda...? ![]() ![]() tak w ogole to dzien dobry
|
|
|
|
#1215 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A takiej lekarki zazdroszczę Cytat:
, pamiętam - w górach - bo zabawnie wyglądałabym chodząc po górach w długiej spódnicy i w adidasach ) - jeszcze nigdy nie poszłam do ginekologa w spodniach ![]() Cytat:
Ja tez tak chcę!! Tylko u mnie jest problem z dyscypliną i regularnością ![]() Cytat:
![]() No to czekamy, czekamy... już chyba dosyć długo o ile mnie moja dziurawa pamięć nie myli ![]() Blonndee - gratuluję!! http://www.interia.tv/rozne,,,,1154504 rozwaliło mnie ![]() Julka usnęła
Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2008-07-31 o 15:51 Powód: dopisek |
|||||
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1216 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że już będzie dobrze![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I gratuluję! A specjalizację wybieracie od razu? Bo przeważnie nie wybiera się na pierwszym roku a później jeszcze wiele może się zmienić
|
||||
|
|
|
|
#1217 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja chyba już się pogodziłam z tym, że nigdy nie będzie tak jak kiedyś, byle tylko już nie wypadały![]() Kusząca propozycja ![]() Cytat:
Tak czy siak mieszkasz dosyć blisko mojego rodzinnego domu, więc ewentualnie zawsze możemy się jakoś zgadać![]() Oj czekamy ![]() Cytat:
Nie zapcha Cię żel z Flos-leku, albo z Farmony Ja lubie Ruboril - do kupienia tylko w aptece - też nie zapycha![]() Cytat:
Przedwczoraj też miałam jakieś problemy żołądkowe i myślałam, że umre No tak - w moim przypadku tak się zakończyło jedzenie nieumytych jabłek![]() Cytat:
![]() Cytat:
Gratulejszyn. Ty już o specjalizacji myślisz
|
||||||
|
|
|
|
#1218 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
I gratulacje jeszcze raz |
||
|
|
|
|
#1219 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Uwaga- nadrabiam- na raty rzecz jasna bo w jednym poście się zapewne nie zmieszczę
![]() Moja odpowiedź to tak i nie- tak piję dla przyjemności i nie- efekty jak najbardziej są. Ja w zasadzie wiele zielsk pijam dla czystej przyjemności ale głownie piję skrzyp i pokrzywę- zaczęłam je pić w tym samym czasie więc ciężko mi jednoznacznie stwierdzić co jest bardziej skuteczne ale- wzmocniły mi się paznokcie (wiecznie kruszące się i rozdwajające z powodu noszenia rękawiczek lateksowych) i włosy. Ponadto zaczęło mi odrastać sporo nowej sierści. Generalnie polecam Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a za te myśli odchidzające masz ode mnie wirtualnego kopaCytat:
![]() Cytat:
] co do zamykanka to najwyżej później się będziemy głowić [a najlepiej żeby się Mc Gyver głowił ]Cytat:
![]()
|
|
|
#1220 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cześć wszystkim ), a później poleciałam spotkać się z przyjaciółką(wróciła jakiś czas temu z wakacji). Przy okazji nasz kumpel napisał nam na gg, że mu się bardzo podobamy(edit. zapomniałam dodać, że kompletnie się różnimy. Ona to opalona brunetka, brązowe oczy, krótkie włosy, a ja to blada blondynka, szare oczy, długie włosy) i już nie może wytrzymać przy nas jako kolega o.O Jak te wakacje strzelają ludziom do głowy...Lecę nadrabiać zaległości w innych wątkach
|
|
|
#1221 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
cd.
Cytat:
![]() Cytat:
i jak? lepiej już![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
(na pupie) a to z tego względu, że mając lat 15 ważyłam 57kg a mając lat 17 już 50kg (i tyle waże po dziś dzień)![]() ![]()
|
|
|
#1222 | ||||
|
Zadomowienie
|
Witam spowrotem
POmalowałam i obcięłam włoski, poopalałam się trochę i zdałam wewnętrzny teoretyczny na kat B Zostało mi tylko ustalić egzamin Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Chociaż mam cichą nadzieję że jutro przywiozą do apteki gdzie dziś go zamówiłam. A Ruboril stosowałam i byłam zawodolona, aczkolwiek wolalabym krem który mogłabym stosować na noc. Ruboril ma filtry więc na noc nie pasuje. Ale napewno do niego wróce, mam jeszcze 2 próbki po 5 ml więc je napewno wykorzystam. A tak poza tym to nie mam pomysłu co dziś robić Będę w Polsce jeszcze tylko tydzień i zamaist się wyszaleć, pospotykać ze znajomymi to leniuchuję![]() P.S. Jolie --> kupiłam dziś Bebi Barwy Za 2 dni wypróbuję to napiszę jak się sprawuje. Potrzebowałam czegoś delikatnego ale dobrze myjącego i przeglądając opinie na KWC zauważyłam twoją o Bebi i jakoś tak spontanicznie go wzięłam
Świat jest książką i ci, którzy nie podróżują, czytają tylko jedną stronę 💖 http://instagram.com/through_the_world_ Edytowane przez atsenka Czas edycji: 2008-07-31 o 18:18 Powód: dopiska |
||||
|
|
|
|
#1223 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do mojej mobilizacji, postaram się... ![]() No nie poczęstujesz, bo nas nie chcesz ugościć Chyba, że zmieniłaś zdanie ![]() Moja rada by Ci nie pomogła, bo ja żeby nie mieć takich problemów, nauczyłam Julkę usypiać samą - a dokładniej, nie nauczyłam ją usypiania . Sama zasypiała, bez żadnego kołysania Uważam, że nie ma większej głupoty od usypiania dzieci (najczęściej usypianie wtedy trwa dłużej niż samo spanie...paranoja).Cytat:
Cytat:
Bylem do wyjazdu zdążyła ![]() Cytat:
![]() BTW. Odżywka zakupiona ![]() Cytat:
|
|
|
#1224 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Chyba już ostatni cd
![]() Cytat:
Cytat:
podobnież solidnaCytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
U mnie wybieraliśmy na 2gim roku i decydowała średnia z tych dwóch latCytat:
|
|
|
#1225 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz, trzeba umieć szukać ![]() Cytat:
![]() Virka - bój się Cytat:
GratulujęZrobiłaś tą grzywkę? Jak tak to pokaż
|
|||
|
|
|
|
#1226 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() bóg Ci zapłać dobra kobieto no na klacie to mi jeszcze nic nie rośnie (na szczęście) Teraz ide nadrabiać zaległości na fryzjerskim [strach się bać]
|
|
|
#1227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze |
|
|
|
|
|
#1228 |
|
Zakorzenienie
|
Aż poczekam, czy zajrzyj do takiego jednego wątku...
![]() Ja się go zaczynam bać, siedzę z nim na kilku lekcjach Na dodatek książki zazwyczaj nosił na te lekcje, a teraz, to nie wiem czy mu się nie odmieni Edit. Ja jadę, ja!
|
|
#1229 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Jolie nacyznko sie nie wchłonie chyba
nie ma zamiaru zejsc :|Własnie dostalam terminy sesji poprawkowej i ze stresu rozbolała mnie błowa, to juz 5 wrzesnia
|
|
|
|
|
#1230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będzie nosił nawet Twoje![]() Teraz to wiesz co? Nawet nie próbuj i nie błagaj![]() Virtual jeszcze duzo czasu Zdąrzysz
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:55.

!

Ja tez tak chcę!!