|
|
#421 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar V
co jest ?
ufffff .. łaskawca. Cytat:
Może i wam sie szybciutko poprawi. Oby. |
|
|
|
|
#422 |
|
Zakorzenienie
|
TŻ oznajmił,że się wyprowadza, a szansa na to,że poukładam sobie wszystko tak jakbym chciała marna
a poza tym pracy po czubki uszu, wszyscy chodzą nerwowi i mam ogólnie dość
|
#423 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Co się stało ?Generalnie wczoraj wieczór był fajny...dopóki nie rozbolał mnie brzuch mam tak raz na jakiś czas, mocno mnie skręca w okolicach żołądka i plecy po przeciwnej stronie. Kładłam sie do łózka, to musiałam kilka minut odczekać taki mnie skurcz złapał, ech.. |
|||
|
|
|
#424 |
|
Zakorzenienie
|
To widzę że nie tylko ja. Co za dzień koszmarny od rana.
Poprzednie dni też nie były za rewelacyjne.
|
|
#425 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#426 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
vesenko czemu On tak zdecydował?
Cholera...blue |
|
|
|
#427 |
|
Zakorzenienie
|
Vesenko -
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#428 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
dziękuje
fajne! a moze by tak foto calej kolekcji kolczykowej?
|
#429 |
|
Raczkowanie
|
Ja nie wiem coś dzisiaj nie taka aura chyba bo ja też ani motywacji ani nic
i wszystko jest przeciko mnie
Siła zdolna zmieniać świat (...) jest więc według ciebie Chaosem, sztuką i nauką? Przekleństwem, błogosławieństwem i postępem? A nie przypadkiem Wiarą? Miłością? Poświęceniem? http://www.suwaczki.com/tickers/p19u9n73qxcp5qvv.png |
|
|
|
#430 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Favkes, już mi lepiej. Mój błąd nie będzie miał aż tak poważnych konsekwencji, a szef mnie uspokoił. Mimo wszystko cieszę się, że jeszcze tylko 45 minut, bo coś się dziś średnio nadaję do pracy...
|
|
|
|
#431 |
|
Zakorzenienie
|
Pomyślę - może nie całej, powybieram coś
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#432 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
|
#433 |
|
Zakorzenienie
|
Paulinko - wkleję jutro na spokojnie
|
|
|
#434 |
|
BAN stały
|
Od jakiegoś czasu sie zastanawiałam co znaczy na drodze czerwony napis TDP i strzałki...a dopiero sie dowiedziałam że w moich okolicach jest trasa Tour de Pologne
|
|
|
|
#435 |
|
czyli Endżi
|
Dziewczyny ja tutaj do Was na szybko z dwoma apelami
![]() 1. Pytanie - czy jest ktoś chętny na szybkie demeterowe zakupy. Jeśli tak - proszę o PW ![]() Widzę, że Demeter rozsmakowuje się w odwalaniu fuszerki, ale nie ze mną te numery ![]() 2. Przygotowuję kolaż, w którym niektóre elementy będą stanowiły perfumeryjne akcenty. Dlatego też wychodzę z propozycją w kierunku do tych z Was, które mają na stanie trochę firmowych kartoników po perfumach i zechciałyby mi je udostępnić Istnieją pewne wymagania co do barw - najbardziej przydadzą mi się te w żywych jednolitych lub wielowymiarowych kolorach W ramach odwdzięczenia proponuję próbeczki perfum W razie czego również proszę o PW
|
|
#436 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
ok
![]() Cytat:
|
|
#437 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#439 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
a jakie kolory Cie konkretnie interesują?
|
|
#440 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Vesenko ![]() ja tez mam fatalny dzień. coroczna letnia depresja mnie łapie. mam nawet antydepresanta jeszcze z zeszłego roku. nie wiem czemu zawsze latem ![]() kochane kociarki, moze pomozecie. mam dwa kotki, jeden czyscioch,nigdy nie zdarzyło się zrobić nic poza kuwetą a drugi... wchodzi do kuwety cała, ale tyłek zostawia poza, i chyba nie muszę mówić, gdzie ląduje kupa.... kiedys zdarzalo jej sie to sporadycznie, ale od jakiegoś czasu, ok 10 dni, jeszcze żadna kupa nie wylądowała w kuwecie. mam tego dość, sprzątania, mycia, poza tym nie mozna wyjsc na dluzej bo takie zakopane odchody smierdza potem na caly dom, a nie mieszkam sama. nie mam pomyslow jak temu zapobiec. co robic? |
||
|
|
|
#441 | ||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
To może taksówka? Strach ryzykować... ![]() Cytat:
![]() Na drugi raz mam dokumentację fotograficzną. Kumpel nawet wyznał, że wykorzystał body shots, które uskuteczniłyśmy z kumpelą w najnowszej książce... No czekam... ![]() Cytat:
Kurczę, tak bez powodu? Bez rozmowy? Dziwnie jakoś. ![]() Głupio to zabrzmi, ale w tym kontekście (a raczej braku kontekstu) to może lepiej... ![]() Zdecydowanie. Cytat:
Życzę Ci miłego wieczoru, jeśli przeczytasz. I lepszego jutra. ![]()
|
|
#442 |
|
Zakorzenienie
|
Sabbaciku- nikt,to znaczy teoretycznie jest kumpel ojca, brat mamy, ale wpracy - nie mogli się wyrwać z pracy ot tak. Nie mam tu kolegów, sąsiada mamusia by nie puściła
![]() Biorę antybiotyk już Biorę antybiotyki i muszę jakoś wytzrymać do przyszłego tygodnia. Paulinko- powklejam zdjęcia kolczyków jeszcze dziś. Wybrałam te, które jakoś tak najbardzie lubię i najcześciej noszę
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-07-31 o 18:36 |
|
|
|
#443 | |
|
czyli Endżi
|
Cytat:
|
|
#444 |
|
Zakorzenienie
|
Kolczyki: (oczywiście nie wszystkie)
|
|
|
#445 | ||
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
![]() Cytat:
na pewno mam tutaj u siebie pudeko po Sweet Darling i Kate Moss. fajne
|
|
#446 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałam o wklejeniu srebrnych
|
|
|
#447 |
|
BAN stały
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki dziewczyny. Czemu tak zdecydował nie wiem. Wyjaśnił mi dlaczego nie powinniśmy być razem, wymienił wszystkie moje cechy, które mu w tym przeszkadzają... i tyle....szkoda,że nie powiedział mi wcześniej, bo ja nie wróżka i komuś w myślach nie czytam. Aż szkoda,że kolega, z którym byłam na urlopie, a który jest bardzo w moim typie traktował mnie jak koleżankę, a ja nie próbowałam zmienić tego stanu... Jakbym wiedziała wcześniej co kombinuje TŻ to kto wie... A może to i lepiej, że chce odejść teraz a nie za kilka lat? A może jutro mu się odmieni i stwierdzi, że jednak nie chce się wyprowadzać? Ja za głupia jestem na takie kombinowanie...do mnie trzeba wprost ![]()
|
|
#449 |
|
Zakorzenienie
|
Vesenko...
|
|
|
|
#450 |
|
Zakorzenienie
|
Vesenko - takie postawienie sorawy przez Tż-ta jest nie fair. Przecież związek polega na komunikacji, było tyle okazji, żeby powiedzieć, jak mu się coś nie podobało. Takie spakowanie się i wyprowadzka i wyrzucenie ci wszystkiego hurtem na koniec to potworny egoizm i pójście na totalną łatwiznę
![]()
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:18.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Nie zostało mi nic innego, jak odkażać, brać leki i trzymać kciuki.
mam tak raz na jakiś czas, mocno mnie skręca w okolicach żołądka i plecy po przeciwnej stronie. Kładłam sie do łózka, to musiałam kilka minut odczekać taki mnie skurcz złapał, ech..