|
|
#2131 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie
No trochę wczoraj przeholowałam, przyznaję. Nie dość, że ciężkie siaty z zakupami, to jeszcze ta cała robota... Ale jak fajnie wczoraj Mikuś fikał! Chyba mama go trochę zmęczyła.
Ciekawe tylko, dlaczego, jak wołam tatę, to przestaje fikać... Nie lubi go chyba.
|
#2132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2133 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A pokrzywa to w postaci herbatki, wszędzie jest, w aptece i w sklepach ![]() Cytat:
Musisz koniecznie wkleic fotke...ocenimy Co Twój mąż na nowy kolor włosów?
|
||
|
|
|
#2134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A może czuje, że to nie ten tato |
|
|
|
|
#2135 |
|
Zakorzenienie
|
A jak tam Domi Twoja głowa? Obyło się bez wizyty w ubikacji?
|
#2136 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2137 |
|
BAN stały
|
Jadę dzisiaj po dyplom...
i może na solarke wstąpię bo taka bladzizna ze mnie..a lato prawie już sie kończy.
|
|
|
|
#2138 |
|
Zakorzenienie
|
a dziękuje, czuję sie bardzo dobrze, na szczęście ![]()
|
|
|
|
#2139 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki Dziewczynki!!!
Trzymajcie za Olivkę żeby były 2 kreseczki i za mnie/nas, żebyśmy się wreszcie już super wyleczyli i też mogli jak Wy spontanicznie o babiku myśleć ... w praktyce, że tak powiem! ![]() Syla - to naprawdę zrób sobie już te 3: chlamydia, mykoplazma i ureoplazma, nie wiem czemu, ale ginka mówi, że "to takie trio co idzie często razem" - można z krwi: IgG - test ilościowy lub wymaz z szyjki (ja chyba na to pójdę, bo ponoć robią to dobrą metodą PCR - szukają DNA tych dziadostw i badania są bardziej wiarygodne). Aha - ale nie chcę Was martwić (ani siebie, choć już wystarczająco jestem zdołowana , ale czytałam o tym i ponoć można też to mieć a wcale nie za każdym razem w badaniu wyjdzie! Bo zależy to od "wysiewu" tych bakterii i odkładności badania! No i faktycznie piszą w necie, że gdy dziewczyna ma problemy z pęcherzem czy cewką, czy nerkami, a u niej nic nie wychodzi w badaniach (tak jak u mnie dotąd - choć takich specjalistycznych celowo w tym kiedunku nie miałam, bo kto to wiedział, że warto - lekarze ogólnie od razu, że "ma pani zap. pęcherza, tak, tak, to częste u młodych mężatek", antybiotyk i tyle ), to dobrze byłoby zbadać faceta, u którego już rzadko która bakteria daje objawy (zwyczajnie najczęściej nic im nie jest, a mogą to mieć i girl może to odczywać a nie on! , no i że jeśli jest, to nawet częściej niż u girl wychodzi w badaniach u faceta (wymaz z cewki)!Wiecie - ja to w ogóle myślę, że szkoda, że nasi faceci nie są Żydami (no wiecie z jakich względów i o co mi chodzi NO! Nie??? Ach, a przez te wieści to mój mężuś biedny miał super urodziny... - ech, a chciałam Mu niespodziankę zrobić romantyczną, a potem humory bach i po sprawie! Dobrze, że prezencik wcześniej Mu przygotowałam (jak już coś komuś kupię, przygotuję, to nie mogę się doczekać i od razu daję |
|
|
|
#2140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2141 |
|
Zakorzenienie
|
O prosze
choc mi się bardzo podobałas jako blondynka i byłam przeciwna nowemu koloru Twoich włosów, no ale jak już mężus zadowolony, to pewnie bosko jest
|
|
|
|
#2142 |
|
Zakorzenienie
|
Czy bosko to nie wiem, na razie się nie mogę przyzwyczaić.
|
|
|
|
#2143 |
|
Zadomowienie
|
Zuzia - a słyszałaś czy ludzie się z tej chlamydii wyleczyli????
Ojej - pocieszyłybyście jakoś dziewczynki ... ![]() ![]()
|
|
|
|
#2144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2147 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Czy bóle brzucha na dole mogą to być coś innego niż zmiany hormonalne? Dziewczynki znalazłam coś i do poczytania i test na chlamydie http://www.medicline.pl/test-chlamyd...nia-p-293.html |
|
|
|
|
#2148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie np teraz od kilku dni pobolewa w dole ale tak nawet nie jakby kuło tylko ciągnie czy nie wiem jak to określić? |
|
|
|
|
#2149 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Jej ale to mnie bolał wcześniej cały m-c, potem po tabletkach przeszło trochę i teraz tak pobolewa cały czas w sumie to juz 2 m-ce
|
|
|
|
|
#2150 |
|
Zakorzenienie
|
No ale o ile pamiętam chyba że się mylę to mówiłaś swojemu lekarzowi o tym? Jeśli nie to powiedz, sama nie wiem co Ci poradzić nie znam się za bardzo
|
|
|
|
#2151 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki wyjezdzam wiec buziaki i trzymajcie sie
|
|
|
|
#2152 |
|
Zakorzenienie
|
Miłego wypoczynku
Odpocznijcie i nabierzcie sił |
|
|
|
#2153 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
nie wiem chyba wybiorę sie do lekarza polecanego przez koleżankę. Miłego wyjazdu! |
|
|
|
|
#2154 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
JUz do gina dzwonilam powiedzial mi ze jesli cyt wyszla perfekcyjna nie ma sie co obawiac a chorobe ta przychodzi okolo 70 % kobiet nawet niezauwazajac tego i co najlepsze jest to wyleczalne calkowicie bez zadnych powiklan i smiesznie choc choroby nie sa smieszne zaawansowane stadium to zapalenia gardla ciekawe co??? Jane wiec glowa do gory bedzie po antybiotyku bedzie dzidza![]() Hehe moj Gin juz wie ze ja lubie o chorobach pogadac ![]() Na koniec spytal czy jeszcze jakies choroby mam znalezc zamiar u siebie hihi smial sie ze powiedzialam ze to kolezynka stwierdzil taaaa teraz to sie kolezanka nazywa ![]() Cytat:
A dzidzi cichutkie bo w koncu ma tate w domu . To nie pomyslisz ze wczesniej fika bo do taty chce ![]() Ja wlasnie spiecie mialam z TZ odnosnie urodzin Maxia niestety mniej ludzi przyjdzie mi bo urlopy wiec musze zrobic nad jeziorkie lub w domku zaleznie od pogody a on mi tu ze paluszki i torta postawi franca jedna i to na tyle hehehe powiedzialam mu ze pogadamy w domu bo mi sie tel rozladowuje ![]() Wieczorem sexi ciuszki i sila przebicia Ide po kawusie laseczki moje i ZW Maxi padl wiec czas na necika jest |
||
|
|
|
#2155 |
|
Zakorzenienie
|
buziaczki i do usłyszenia niebawem
|
|
|
|
#2156 |
|
Zakorzenienie
|
Olivka
jutro jako pierwsza czekam na fluidki Tola nie wiem co powiedziec bo zupelnie sie nie znam na chorobach.Ale teraz prawie kazda chorobe da sie wyleczyc wiec glowka do gory ja wczoraj wypilam pol winka ale mi nic nie bylo dzisiaj moze ta znajomy przyjdzie to wypijemy do konca ![]() Kobietki powiedzcie ile czasu chlopaki sie regeneruja? chyba codziennie starania nie maja sensu? ![]() ja juz posprzatalam caly domek |
|
|
|
#2157 |
|
Zadomowienie
|
Oj Dziewczynki - dzięki! Tak mi się lżej zrobiło, że odpowiedziałyście optymistycznie, że się da wyleczyć! Ojej - no mam taką nadzieję, bo dopóki tego nie wyleczymy to ja się nie odważę na spontan i u nas babika never nie będzie?
ojej - boję się tego i mam nadzieję, że tak nie będzie!!! Że i ja się jak Wy doczekam niedługo jakiejś girl małej czy boy małego - OBY!!!Zuzia - a Ty sobie też jakieś badania robiłaś? Tobie gin mówił, że to hormonalnie moż być, no nie? - ale wiesz, dla spokoju te badanka możesz zrobić, bo mi ginka mówiła, że np. takie bólki niewielkie nie wiadomo skąd w dole brzuchu, z tyłu - jakby z nereczkach, też właśnie od tych 3 popapranych bakterio-pasożytków bywają! Ale mam nadzieję, że tylko gorąco na Twe hormonki trochę podziałało ostrzej i dlatego tak masz - a @ Ci się już w końcu skończyła??? O - a teraz mam dzwoniła, kochana - popytała lekarzy i stwierdzili, że ponieważ te antybiotyki do zażywania nie pozwalają na przebywanie na słońcu (a my jeszcze w tym roku zero promieni!!! W weekend to pierwszy raz na pole wyszłam na wsi u teściów jak pojechaliśmy - no szok , wiem, ale to prawda! Tak to jest na uczelni pracę kończyć!), to żebyśmy sobie na razie odpoczęli na tym urlopie, bo faktycznie (akurat jednak lakarka mnie zna i wie o doktorcie, i wie jak to u nas ostatnio zmęczeniowo bardzo) przemęczeni jesteśmy, zestresowani i trzeba się zluzować i ... zabezpieczać tylko!Lecę - pakować się muszę, a jeszcze do dentysty na 14:00, a i o hennie rzęs myślałam coby się na wakacjach nie męczyć Dzięki Wam Kochane - zwłaszcza tym, które TERAZ tu właśnie mnie wspierały - Olivce (pamiętaj, że trzymam kciuki za 2 kreseczki!!!), Zuzi, Toli, Syli i Domi - no naprawdę jesteście fajowe!!! |
|
|
|
#2158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Blondynkapoznan okres rozwoju plemników to 120 dni i jak już kiedys pisałam mój gin powiedział że nawet 3 razy dziennie można i nie będą przez to słabsze bo te co gotowe działają i zawsze jakieś gotowe są tak że kiedy masz ochotę to nawet codziennie
|
|
|
|
|
#2159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz to FOCH nr osiem
|
|
|
|
|
#2160 |
|
Zadomowienie
|
O Kathi - dopiero teraz przeczytałam Twojego posta! Dzięki - tak serio Ci gin powiedział? To super byłoby!!!
Ale i tak mi lżej - DZIĘKI!!! Tola - to miłych wakacji, bo rozumiesz, że na urlopik wyjeżdżacie, ale gdzie to ja już nie wiem, bo choć dziś wszystko czytałam, to z tym "strupem na głowie" chyba mi uleciało! My też nad morzez dziś w nocy - więc odpocznijmy wszyscy!!! ![]() Dziewczynki - pozdrawiam Was serdecznie!!! Myślę, że za te gdzieś 12 dni (jakbym Was gdzieś wcześniej nie poczytała tylko dopiero w domciu) to już koljne fasolinki będą, czego Wam cieplutko życzę!!! Jutro naturalnie Olivce - aż i do mnie doleci, a jak? ![]() ![]()
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:36.

nie mogę się do siebie przyzwyczaić

, ale czytałam o tym i ponoć można też to mieć a wcale nie za każdym razem w badaniu wyjdzie! Bo zależy to od "wysiewu" tych bakterii i odkładności badania! No i faktycznie piszą w necie, że gdy dziewczyna ma problemy z pęcherzem czy cewką, czy nerkami, a u niej nic nie wychodzi w badaniach (tak jak u mnie dotąd - choć takich specjalistycznych celowo w tym kiedunku nie miałam, bo kto to wiedział, że warto - lekarze ogólnie od razu, że "ma pani zap. pęcherza, tak, tak, to częste u młodych mężatek", antybiotyk i tyle
), to dobrze byłoby zbadać faceta, u którego już rzadko która bakteria daje objawy (zwyczajnie najczęściej nic im nie jest, a mogą to mieć i girl może to odczywać a nie on!