|
|
#481 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar V
No i teraz nie wiem czy mam się bać o swoje życie,czy jeszcze nie ![]() Ten podoba mi się najbardziej(zdecydowanie mamy podobny gust ) i ma takie zmyślne coś po środku co pozwala na zbliżanie i oddalanie miseczek-bardzo fajny efekt.Cytat:
No właśnie tego nie jestem pewna co oni mi tam będą robić |
|
|
|
|
#482 |
|
Zakorzenienie
|
Ten środkowy prześliczny, uwielbiam czarne z dodatkami.
Ostatnio zapolowałam na Allegro i kliknęłam 4 sztuki firmy Nipplex.
|
|
#483 |
|
Zakorzenienie
|
Burn, śliczne staniczki
Ja pokusiłam się na Irregulary w ciemno. Juz się nie mogę doczekać |
|
|
|
#484 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Dziewczyny skoro temat typowo bieliźniarski
Potrzebuję porady w sprawie push-up'u. Chodzi mi o najbardziej puszapowy z możliwych
|
|
|
|
#485 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardzo ładny 3 model Cytat:
Piękne buty.Kocham Irregulary Cytat:
|
|||
|
|
|
#486 |
|
|
|
|
|
|
#487 |
|
niecnotliwa dziewica
|
A byłabyś tak miła i podała linka, względnie nazwę modelu? Niespecjalnie umiem znaleźć kolekcję na ich stronie
|
#488 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Wogóle polecam poprzeglądać ich staniki-osobiście bardzo lubię tą firmę.Cytat:
http://www2.victoriassecret.com/comm...ZZZ&rfnbr=4852 |
||
|
|
|
#489 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#490 |
|
Zadomowienie
|
Burn, Blue świetnie zakupy!
![]() Rzuciłam okiem na Allegro na tą firmę Nipplex, bo nigdy nie zwracałam większej uwagi i widze, że są w bardzo miłych cenach W tym miesiącu kupiłam bordowy komplet Triumpha i zapas stringów Sloggi, ale w przyszłym, bardzo możliwe że się na coś skusze ![]() Blue Girl, czy mogłabyś napisac coś więcej o tej firmie? Jakie są jakościowo i jaka jest ich rozmiarówka? Pytam o rozmiary, bo ja tak raz kupuje B raz C, zależy wszystko od firmy. Edit: taki bardzo prosty model wybrałam i do tego gładkie stringi. |
|
|
|
#491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jako ze sezon u mnie w sklepach raczej na jasne staniki, same białe, ecru, żółte, niebieskie, zielone. A ja tylko czarne z dodatkiem innego koloru u siebie toleruję. Znalazłam na Allegro wystawione te modele, akurat to firma Nipplex wyprzedawała modele z kolekcji jesień - zima, mail po wygranej aukcji był mailem tej firmy właśnie. Ceny bardzo przystępne. Jeśli chodzi o rozmiarówkę to oczywiście kupiłam taki rozmiar jak zazwyczaj kupuję i trafiłam ze wszystkimi 4, mamie zamówiłam 3, również taki rozmiar jaki kupuje zazwyczaj i tylko jeden ma odrobinę za dużą miseczkę. Jestem zadowolona, zwłaszcza że obeszłam u siebie wszystkie sklepy z bielizną i żadnego czarnego nie znalazłam, więc aukcje były dla mnie wybawieniem
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#492 |
|
Zadomowienie
|
Piękne zakupy bieliźniano-obuwnicze
Taiwo, zrobiłam dokładnie tak jak Ty dołączam się do pytania Wczoraj kupiłam dwa staniki, figi i stringi w Milenie (ktoś wrzucił link na "Co ostatnio upolowaliście" no i skusiłam się na promocyjne modele A tutaj też kuszą )Ale na razie stop z zakupami - jutro jadę na kilka dni nad morze edit/ o, jest już odpowiedź Dzięki, Blue |
|
|
|
#493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#494 | |
|
Zakorzenienie
|
Acha,głupek ze mnie
.Kupiłam go jakiś czas temu u nas,w Polsce.Jego regularna cena to 119zł.Na tej takiej meteczce między miseczkami miał napisane gel i push up ale co więcej to nie pamitam.Jest biały popryty czarną koronką,ale były też inne wersje.To niestety tyle co mogę o nim powiedzieć ![]() Cytat:
Bardzo sympatyczny komplet,szkoda,że nie lubię siebie czerwonej bieliźnie. |
|
|
|
|
#495 |
|
Zadomowienie
|
Ja na widok kilku modeli prawie się pośliniłam
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#496 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Sklep La Senza mam po drodze, w Arkadii, to jak wyjdę z pracy o przyzwoitej porze (czyli wcześniej niz standardowo o 18.00) to sobie wdepnę i pomacam ![]() Potrzebuję coś z odpinanymi ramiączkami i właśnie mocno push-up do tej sukienki bez pleców....
|
|
#497 |
|
czyli Endżi
|
Dziewczyny, Mac jest w Złotych Tarasach, prawda
? Czy gdzieś jeszcze ?Margotko, Nirmala juz jest u mnie Dziękuję ?Burn, napisz mi proszę kiedy będziesz organizować następny zakupy w Sekrecie Wiktorii Chętnie się przyłączę
|
#498 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
). A jak wrażenia, przetestowałaś już?MAC jest w ZT na 100% jak coś kcesz to napisz na PW, podziałamy
|
|
#499 | |
|
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() Nirmalka jest bossska, ale znałam ją już wcześniej więc niespodzianki nie ma Zobaczymy jeszcze jak z tym Collistarem ![]() Bardzo dziękuję! Chciałabym 15ml MV2
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#500 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() A - ja już przetestowalam błyszczyk JT i wbrew moim obawom daje b. ładny efekt - tylko smak mi niekonecznie odpowiada, ale to dobrze, nie będe go odruchowo zlizywać
|
|
#501 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry,
Włączę się do tematu zakupowego z perspektywy torebkowej Kusi mnie od wczoraj ta:http://www.etorebka.pl/s03.php?f=0052 i wygląda na to, że jej ulegnę. Co prawda wolałabym nie różową, tylko beż- krem, ale skoo nie ma to trudno. Sama torba podoba mi się niesamowicie, jest baardzo w moim stylu i aż słyszę jak krzyczy do mnie z tego zdjęcia: "kup mnie!". Więc same rozumiecie, że muszę ![]() ![]() Jeszcze tylko godzina została i dzięki Bogu, bo od jakichś 2 godzin moja forma intelektualna spada drastycznie. Ledwo tu już siedzę, przy życiu trzyma mnie dobra herbata i ukradkowe oglądanie różnych ładnych rzeczy na All. Oprócz tego czekam na Black XS upolowane, ale to chyba nie prędzej, niż w czwartek dojdzie ![]() Jak się cieszę, że weekend nadchodzi, będę leżeć w ogrodzie i czytać głupie magazyny, pełen relaks
|
|
|
|
#502 |
|
Zakorzenienie
|
Mendosito - teraz będę chora....nie wkleja się takich linków, nigdy nie wiadomo czy nie czytają tego nałogowczynie kupowania torebek
![]() ![]() Już znalazłam coś dla siebie ![]() http://www.etorebka.pl/s03.php?f=0043
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale od tak dawna żadna torebka tak mi się nie spodobała, że musiałam się tym uczuciem podzielić
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#504 | ||||
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
dawaj ![]() Cytat:
ja dostałam listę na całą stronę A4 na co bedę narazona w trakcie studiow![]() boskie są! Cytat:
Cytat:
|
|
#505 |
|
Zakorzenienie
|
Mendosito - na szczęście spodobała mi się tylko ta jedna
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#506 |
|
|
Mendosito torebka fantastyczna
Tym bardziej za taką cenę ![]() Ja kocham torebki miłością wariata ![]() Co prawda mam ich ledwie cztery ale zakochuję się często ![]() Ostatnio upolowałam przepiękne dziwadło |
|
|
|
#509 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za miłe komentarze o "mojej" torbie, widzę, że nie ma co się dłużej zastanawiać. Jak dotrę do domu, to klikam, kupuję i przelewam kasę
![]() ![]() Nie ma nic milszego od oczekiwania na listonosza z miłą przesyłką (no, może tylko chwila, gdy listonosz tę przesyłkę w końcu przynosi ).Bardzo się rozleniwiona czuję, mam kilka rzeczy do zrobienia, ale zostawiam wszystko na poniedziałek, dziś już nie czuję się na siłach. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:59.

) i ma takie zmyślne coś po środku co pozwala na zbliżanie i oddalanie miseczek-bardzo fajny efekt.

)
.Kupiłam go jakiś czas temu u nas,w Polsce.Jego regularna cena to 119zł.Na tej takiej meteczce między miseczkami miał napisane gel i push up
). A jak wrażenia, przetestowałaś już?
ja dostałam listę na całą stronę A4 na co bedę narazona w trakcie studiow