|
|
#1291 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lubie mieć taką napiętą tą cerę![]() A z tymi japonkami to kiedyś miałam takie kochane i mega wygodne i wszędzie w nich chodziła. Niestety nie przetrwały próby czasu i musiałam je wyrzucić - to było jakieś dwa lata temu i do tej pory nie natrafiłam na równie wygodne ![]() Hmmm No może wrzuce jakąś fotę do tego wizażowego albumu jak dojdę do tego jak to zrobićCytat:
Ja jak nie sprzedam to też w ostateczności do kosza wrzuce. Chociaż szczerze to nie wiem, bo ostatnio u nas na osiedlu te kosze zostały podpalone I jednak lepiej bym się czuła gdybym wiedziała, że moje ciuchy trafią w dobre ręce, a tak to wrzuce do tego kosza i nie wiem co się z nimi później dzieje chciałabym mieć poprostu pewność, że trafią do ludzi, którzy je naprawdę potrzebują, biorąc pod uwagę, że u mnie każdy ciuszek ma swój wieszak, więc są w bardzo dobrym stanie
|
||
|
|
|
|
#1292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak dla mnie maść cynkowa za słaba. Znaczy nawet spoko wysusza, ale ja na pryszcze stosowałam zmasowany atak Dobrze mi służył brevoxyl, acne-derm - bez recepty, na recepte duac gel i davercin A naprawdę miałam kiedyś mega problemy z cerą A jak jakaś ropa Ci się tworzy to potraktuj ją maścią ichtiolową - wyciąga wszystko na zewnątrz i jest mega tania - chyba 2 zł
|
|
|
|
|
|
#1293 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
Cytat:
Gdybym wczesniej wiedziała o opcji albumu (w kafejce zazwyczaj nie mam czasu, zeby zagłębiać się w takie rzeczy) tylko dla znajomych to zamiast wrzucac do watku umieściłabym fotki tam, zeby nikt oprócz Was nie mógl ich zobaczyć - no ale to już po choince. Cytat:
Cytat:
![]() A co do pryszczy - będe musiała pomyśleć o tych preparatach. Zazwyczaj robią mi się takie duże i bolesne, z białymm czubkiem, fuuj! |
|||
|
|
|
|
#1294 | |
|
Zakorzenienie
|
I słusznie
Cytat:
O, to wypróbuję tą maseczkę ![]() A album jest banalnie łatwy do stworzenia Jak ja sobie poradziłam, to każdy da radę
|
|
|
|
|
|
#1295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja właśnie dzięki Gosi zdałam sobie sprawę, że coś takiego jak wizażowy album wogóle istnieje To na przyszłość wrzucaj do albumuJa też właśnie słyszałam, że wyciągają z tych koszy i później sprzedają Ale ile w tym prawdy, to nie mam pojęcia![]() Jak z białym czubkiem to jak najbardziej ta maść ichtiolowa. Ona ma taki paskudny sraczkowaty kolor i jak już coś ubrudzi to nie da się później sprać, więc trzeba uważać![]() BTW: Widzę, że zaprzyjaźniła się z tą "moją" czcionką ![]() Gosiu no zaraz zobacze o co biega w tym albumie
|
|
|
|
|
|
#1296 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[poza tą serią AA rzecz jasna, która zawiera w składzie m.in. kwas alelainowy]Cytat:
|
|
|
#1297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po dźwiękach dochodzących z drugiego pokoju domyślam się, ze mama ma duuże problemy z uśpieniem Julki...
|
|
|
|
|
|
#1298 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To tylko tułów będzie, twarzy za nic nie pokażę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1299 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazłam na allegro
![]() 1. bardzo mi się podoba (zwłaszcza rękawy) ale cena mnie przeraziła... 139,90... ![]() 2. to mnie z kolei rozwaliło 3. suknia 4. calkiem fajny komplecik w moim stylu Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2023-12-19 o 17:33 |
|
|
|
|
#1300 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tą ziają zainteresuje sięCytat:
Mój brat też był taki nadpobudliwy i mama nawet nie próbowała go usypiać![]() Edit: Ostatnia jest śliczna ![]() Ok - stworzyłam ten album; mam nadzieje, że tylko dla znajomych jest widoczny ![]()
|
||
|
|
|
|
#1301 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze, że jest ta opcja z widokiem tylko dla znajomych![]() Cytat:
![]() Seria AA mnie zaciekawiła, ale skoro ma kwasy, to się nie skuszę, bo lubię się opalać
|
||
|
|
|
|
#1302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak nie śpi w dzień to jest trochę (czyt: bardzo) marudna (i upierdliwa ) więc może jednak coś w tym jest? Bo wstaje codziennie ok 6.30-7 - tak się sama budzi.Która się tak ubierze?? Ja wprawdzie bardzo lubię wampiry, ale...
Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2023-12-19 o 17:33 |
|
|
|
|
|
#1303 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
BTW: ja albumu nie widzieć Edit: alem ciemna- jakimś cudem nie mam Cię w znajomych ale juz to naprawiamCytat:
|
|
|
#1304 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I wydaje mi się, że kwasy w takich drogeryjnych kosmetykach nie są aż tak mocne żeby można było obawiać się słoneczka![]() Dałam nura do łazienki i mam mikrodermabrazję ziaji z serji anno d'oro - kupiłam pod wpływem recenzji na KWC, ale nie polecam - słaba bardzo. Cytat:
Marudna i upierdliwa - to rzeczywiście koniecznie trzeba w ciągu dnia ją usypiać![]() |
||
|
|
|
|
#1305 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przerzuciłam sobie Wasze avatarki na telefon i poustawiam tak, ze jak będe do Was dzwonić to mi się będa wyświetlać
|
||
|
|
|
|
#1306 |
|
Zakorzenienie
|
Ja widzieć
![]() Milko, masz taką przyjemną twarz, od której bije ciepło Poza tym, te usta i włosy->
|
|
#1307 | |
|
Zakorzenienie
|
No troszkę wyzywający ten strój
Ale jak by mi zapłacili odpowiednią sumkę to może bym się tak ubrała, ale oczywiście nikomu na oczy nie pokazałaCytat:
Bardziej się opłaca?Edit: Narek dziękuje Finlora sprytne Też bym sobie Ciebie wrzuciła na telefon, ale zgubiłam kabel usb |
|
|
|
|
|
#1308 | ||||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękuję za odpowiedź. Jutro poszukam sobie tych ćwiczeń, czego się nie robi dla pięknej pupy ![]() I będę strasznie wdzięczna za sprawdzenie ceny Aliena O Matrixach pisałam już Virce. Są super. Najbardziej lubię odżywkę bez spłukiwania. Nie dość, ze nawilża, to można nią poprawiać włosy w ciągu dnia, np. jak się puszą. I mycie włosów zabiera mi dużo mnie czasu Cytat:
Co do tego trudniejszego zajścia w ciążę przez tylnozgięcie... to tylko oznacza, że trochę intensywniej będziecie kiedyś musieli nad tym popracować...a to raczej bardzo miła fucha ![]() Co do ginekolog, zaraz napiszę Ci PW z namiarami na moją panią ginekolog, na doktora mojej koleżanki i miejsce gdzie siostra chodzi. Wszystkie jesteśmy zadowolone ![]() Cytat:
I Aguś... zmień lekarza, koniecznie. W wieku 25 lat nie miałaś cytologii? Zszokowałaś mnie tym. I tym tekstem na temat badania piersi też. Jeżeli się nie ma problemów, to na cytologię powinnoo sie pierwszy raz pójść przed rozpoczęciem współżycia, żeby lekarz stwierdził jaka metoda zabezpieczania jest dla Ciebie najlepsza. A jak się już zacznie, to trzeba regularnie, co jakiś czas ( np. raz na rok) robić to profilaktycznie... Mam nadzieję, że znajdziesz kogoś dobrego Cytat:
jestem pod wrażeniem. To się nazywa siła woli! ![]() Cytat:
![]() Nigdy nie zdecydowałabym sie prowadzić ciąży i rodzić w państwowym szpitalu :/ A co do słodkości i niewinności- to bardzo fajna sprawa - taki kamuflaż dla diabła w środku Z własnego doświadczenia wiem- tak jest w życiu łatwiej ![]() Zawsze do usług Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ta 'pani' jest rozbrajająca. Naprawdę zazdroszczę Estelle takiej okazji żeby coś zrobić ![]() Ostatnio trafiłam na wątek o myciu włosów odżywką, podzielam zdanie tulipanny, bardzo fajnie to wytłumaczyłaś, może spróbuję ![]() Cytat:
ALEŻ TY MASZ BIUST! I też gratuluję siły woli i wytrwałości. Mówi się , ze łatwiej jest schudnąć niż utrzymać dłużej efekty. Kurteczka super!Cytat:
![]() * * * Nadrobiłam ![]() Ależ mam ostatnie dni chaotyczne. Rodzice wyjechali na wakacje i pomieszkuje ze mną TŻ. I wszystko jest praktycznie na mojej głowie, bo on chodzi do pracy i wraca dość późno. Zajmowanie się domem (żeby jako tak wyglądał) to jak etat w pracy Ale dzielnie się nie daję. Wczoraj miałam wizytę kuzyna z jego przyszłą narzeczoną - rozkapryszoną pannicą, która wyglądała jakby zatrzasnęła się w solarium. Niestety, zdecydowali się zostać na noc... I było nam z TŻ trochę niezręcznie gdy przez pół nocy słyszeliśmy skrzypienie łóżka i jęki Moniczki Około 3 miałam ochotę wrzasnąć ze swojego pokoju coś w stylu ' idźcie się rozmnażać do ogródka', ale się opanowałam Wyszłam za to zapalić sobie - właśnie do tego ogródka- i gdy usłyszeli, że ktoś chodzi po domu, ściszyli o dwa tony...Naczytałam się o tych Waszych wyczynach sportowych, odchguudzaniu i wciąż nie mogę wyjść z podziwu... miłego dnia
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
||||||||||
|
|
|
|
#1309 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaraz Ci numer podeśle na PW (wczoraj zapomniałam )Cytat:
Śliczna dziewczyna- taka radosna, pełna ciepła. Ślicznie. I te włosyTylko po co Ci ta maska na zwężanie porów
|
|
|
#1310 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jemu się bardzo podobało Cytat:
![]() Milka ale jesteś sliczna A jakie włosy... Nie waż się ich ścinać! bo bedzie |
||
|
|
|
|
#1311 |
|
Zadomowienie
|
Jak to, że ja nie widzę Milki?! I jak to, ze nie mam Krakowianki w znajomych? Wysyłam Pw
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|
|
|
|
#1312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chcesz, to tez Ci przyslę - tylko napisz mi czyje avatarki chcesz ![]() Tylko szybko - bo za jakies 15 minut wróci bratowa więc będe musiała ewakuować się od komputera
|
|
|
|
|
|
#1313 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A nie mogliście się odgryźć i po tym jak goście skończyli również trochę pochałasować Strasznie macie tam cienkie ściany![]() Cytat:
Dziękuje Kasiu ale ogólnie cery nie mam za fajnej.To co sugerujesz, że dla TŻ byś się tak ubrała ![]() ![]() Dziękuję Agnieszko ![]() |
||
|
|
|
|
#1314 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1315 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale już wszystko naprawione![]() Cytat:
Jak narazie jesteś jedyną osobą z wizażu której numer telefonu mam![]() |
||
|
|
|
|
#1316 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1317 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nikomu nie polecam takich rozrywek![]() ja polecamCytat:
Cytat:
nie zazdroszczę- zero taktu i klasy- a feeeBTW: fajne określenie "zatrzasnęła się w solarium"- popłakałam się ze śmiechu
|
|
|
#1318 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1319 |
|
Zakorzenienie
|
Wysyłać PW?
|
|
#1320 |
|
Zakorzenienie
|
Milka
avki poszły - daj znać czy dotarły ![]() szkoda tylko, ze można wysłac tylko 5 mmsów w miesiącu ![]() Ja niestety zaraz będę musiała się ewakuować
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:56.

Już niewiele Włosomaniaczek zostało nieujawnionych
Lubie mieć taką napiętą tą cerę

I jednak lepiej bym się czuła gdybym wiedziała, że moje ciuchy trafią w dobre ręce, a tak to wrzuce do tego kosza i nie wiem co się z nimi później dzieje

Ale ile w tym prawdy, to nie mam pojęcia
i jak już coś ubrudzi to nie da się później sprać, więc trzeba uważać

Jak nie śpi w dzień to jest trochę (czyt: bardzo) marudna (i upierdliwa 

Z własnego doświadczenia wiem- tak jest w życiu łatwiej