Mamy lipcowe 2018 cz. V - Prawie porodówka ! - Strona 109 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-06-22, 12:47   #3241
madziara889
Zakorzenienie

Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. V - Prawie porodówka !

Cytat:
Napisane przez summer_overture Pokaż wiadomość
Kocie, u mnie tak samo! Lata, dosłownie lata się zastanawiałam co i gdzie i w ogóle. A jak się zacznie, to się okazuje, że nie jest to znów taka kwestia życia i śmierci. Chociaż, o ile Hello Kitty jeszcze bym sobie rąbnęła w jakiejś prześmiewczej wersji, to już portretu Kaziora raczej nie Też planuję po ciąży sobie coś w nagrodę zrobić - albo rozbuduję na plecach, bo mam ostatnio taką fanaberię albo mam mniej więcej obcykanego dotworkowego kota na bok

Madziara, gdzieś czytałam niedawno, że kobiety, które obawiają się porodu albo stresują nim muszą dłużej czekać na akcję Nie myśl o tym albo raczej spróbuj myśleć, że to twoje ostatnie chwile z brzuszkiem i ostatnie chwile, które możesz spędzić sam na sam z Ewcią Ale ze swojej strony oczywiście życzę ci, żeby w końcu coś się zadziało.
Summer ja się nie boję porodu, bardzo mnie stresuje, że nic się nie dzieje i będzie chciał mnie położyć. Jeszcze, żebym wiedziała, że od razu coś się będzie działo to bym inaczej na to patrzyła ale takie bezsensowne leżenie mnie załamuje. W domu to jestem aktywna, biegam za Ewką, chodzę na spacery, non stop coś robię, a w szpitalu to idzie zwariować.
Cytat:
Napisane przez folinka Pokaż wiadomość
Rany, i co tu mówić, jak pocieszać... Pewnie za 2 tyg będę w podobnej sytuacji Na szpital też bym się nie zgodziła jeszcze na bank, jeśli nic się nie dzieje. Spróbuj jeszcze wykorzystać ten czas na jakieś przyjemności dla siebie! Wow, to pięknie!
Czyli tym razem Twój lekarz bardziej optymistyczny chyba niż wcześniej bywało? Ale ten gbs to późno...

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Dzisiaj mam taki zły humor, że masakra. Ryczeć mi się chce na samą myśl o szpitalu.

madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-06-22, 12:53   #3242
nesska89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez madziara889 Pokaż wiadomość
Summer ja się nie boję porodu, bardzo mnie stresuje, że nic się nie dzieje i będzie chciał mnie położyć. Jeszcze, żebym wiedziała, że od razu coś się będzie działo to bym inaczej na to patrzyła ale takie bezsensowne leżenie mnie załamuje. W domu to jestem aktywna, biegam za Ewką, chodzę na spacery, non stop coś robię, a w szpitalu to idzie zwariować.Dzisiaj mam taki zły humor, że masakra. Ryczeć mi się chce na samą myśl o szpitalu.

Mam podobnie, chciałabym urodzić przed terminem i wyjść że szpitala po 2-3 dniach. Boję się że będą wywoływać poród po terminie i że znowu spędzę po porodzie tydzień w szpitalu nie wyobrażam sobie zostawić na tydzień lub dwa synka

K
nesska89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-06-22, 13:01   #3243
madziara889
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nesska89 Pokaż wiadomość
Mam podobnie, chciałabym urodzić przed terminem i wyjść że szpitala po 2-3 dniach. Boję się że będą wywoływać poród po terminie i że znowu spędzę po porodzie tydzień w szpitalu nie wyobrażam sobie zostawić na tydzień lub dwa synka

Ja przed terminem już się nie wyrobię ale bardzo nie chcę hospitalizacji na wszelki wypadek.

Stary 2018-06-22, 13:01   #3244
summer_overture
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MalaGosia88 Pokaż wiadomość
Madziara ale się jednak wyciszyło. Może będzie prezent jutro na ktg?

Ja też po wizycie, szyjka powoli rozwiera się od wewnątrz stąd moje ostatnie kłucia, z zewnątrz za to uformowana i twarda czyli wszystko okej. Mały wreszcie wstawiony główką. Mam brać do 10 magnezów dziennie w razie potrzeby :P. Kolejna wizyta 13 lipca w 37+3 z usg Małego i gbs. Spokojnie mam dotrwać

Gratulacje! Pomyślne wieści

Cytat:
Napisane przez norka93 Pokaż wiadomość
Ależ proszę! Tam wszystkiego jest za dużo..

Summer, Karolina ze mnie się nabija! Współczuję tej sytuacji.. Ciągle coś nie tak z tymi plombami czy mi się wydaje?Już miałam brechtać, ale zostałaś rozgrzeszona. Ja boję się połykać większych tabletek, bo jak byłam w pierwszej klasie podstawówki, to niemały cukierek utknął mi w gardle, dusiłam się, piana mi leciała, itd. Okropne przeżycie. Dzisiaj mam 25 lat i dalej się boję..

Baba

Ja również nie wiedziałam.. Co mnie dzisiaj jeszcze czeka?

Tysiu, a masz jakąś prostą, dłuższą spódnicę materiałową? Do tego koszula na guziki, jakaś oversize, wsadzona w spódnicę?
Ooo, jakby mój tż usłyszał, żeś go babą ochrzciła to bym musiała po pleckach go pogłasiać Bo on jest baaardzo wrażliwy!

Cytat:
Napisane przez RudyKotBialyKot Pokaż wiadomość
Jednym słowem Summer : piona ️ realistycznego portretu też bym sobie nie zrobiła ale jeden realistyczny mam (i oczywiście kot ) a w planach to ramię rozbuduję w jakieś roślinne motywy no i coś mega bajkowego i kolorowego (bo mam straszną ochotę na taki cukierkowy tatuaż &#129321

Hahah, Kocie, no to widzę, że nie tylko sierściuchy nas łączą Ja cukierkowego nic nie chcę, całe życie w ogóle zarzekałam się, że tylko monochrom i żadnych kolorów, a po ostatnim konwencie w zeszłym roku zaczęłam się zastanawiać. Póki co jestem fanką właśnie dotwork, ale kto wie, co ta ciąża z moim mózgiem jeszcze zrobi. Skończę z ultramądrą sentencją łacińską wydziaraną wymyślną czcionką na przedramieniu. Coś o trudach wiodących do gwiazd tudzież "Bób, hummus, włoszczyzna" z wizerunkiem orła.

Cytat:
Summer ja się nie boję porodu, bardzo mnie stresuje, że nic się nie dzieje i będzie chciał mnie położyć. Jeszcze, żebym wiedziała, że od razu coś się będzie działo to bym inaczej na to patrzyła ale takie bezsensowne leżenie mnie załamuje. W domu to jestem aktywna, biegam za Ewką, chodzę na spacery, non stop coś robię, a w szpitalu to idzie zwariować.Dzisiaj mam taki zły humor, że masakra. Ryczeć mi się chce na samą myśl o szpitalu.

Madziara, absolutnie nie chodziło mi o to, że ty się boisz porodu, raczej, że stresujesz się tym, że to jeszcze nie nadchodzi i trwasz w takim zawieszeniu. Znam to uczucie i wiem, że jest najgorsze, a jeszcze świadomość tego, że chcą cię położyć do szpitala i może wywoływać poród - to już w ogóle.
Mnie też dobija myśl o szpitalu, właśnie nie z powodu tego irracjonalnego lęku, który dotyka zazwyczaj większość osób, ale z powodu tej bezczynności tam, no i samotności... Kochana, trzymaj się, przesyłamy ci pozytywne wibracje, które mają na celu rozbujać twą macicę!
A wiesz, że jak my się zbierzemy w kupę, to nie ma mocnych?

Zapraszam na czytelniczą rozmowę

Wymiana KSIĄŻEK
summer_overture jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-06-22, 13:04   #3245
norka93
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MalaGosia88 Pokaż wiadomość
Madziara ale się jednak wyciszyło. Może będzie prezent jutro na ktg?

Ja też po wizycie, szyjka powoli rozwiera się od wewnątrz stąd moje ostatnie kłucia, z zewnątrz za to uformowana i twarda czyli wszystko okej. Mały wreszcie wstawiony główką. Mam brać do 10 magnezów dziennie w razie potrzeby :P. Kolejna wizyta 13 lipca w 37+3 z usg Małego i gbs. Spokojnie mam dotrwać
Czyli cooooś tam zaczyna się dziać, fajnie! 10 magnezów z pewnością Ci pomoże, losie, jaka to ilość..

Cytat:
Napisane przez emma90 Pokaż wiadomość
Norko widziałam je w żabce lub na stacji benzynowej

Ja nie mam żadnych skurczy, więc nawet nie mam co mierzyć
Może to śmieszne, ale u mnie w mieście nie ma ani jednej Żabki.. Konflikt interesów czy co?

Skurczy nie masz, ale masz rozwarcie na opuszek! Takiej to dobrze

Cytat:
Napisane przez Camelitos Pokaż wiadomość
No właśnie każdy ma swoje fobie ja się boję jezy i serio jak każdy to słyszy to umiera że śmiechu ale ja nie umiem nad tym zapanować
Camiii, specjalnie dla Ciebie wrzucam zdjęcie jeżyka Jerzyk, gdzieś na dworze u moich teściów.
Cytat:
Napisane przez xXBlankaXx Pokaż wiadomość
U mnie? Niee, u mnie ten sam ząb cały czas. Próbowałam go ratować, no ale za słaby jest
A który to? Bo wyrywać to raczejszkoda..
Cytat:
Kochana, trzymaj się tam jakoś.. dzielnie. A nie mogłabyś umówić się na masaż szyjki? Często po tym ruszają porody.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 35886259_1806163256073210_5321770822581354496_n.jpg (114,2 KB, 54 załadowań)

norka93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-06-22, 13:07   #3246
norka93
Wtajemniczenie

Cytat:
Ooo, jakby mój tż usłyszał, żeś go babą ochrzciła to bym musiała po pleckach go pogłasiać Bo on jest baaardzo wrażliwy!

Madziara, absolutnie nie chodziło mi o to, że ty się boisz porodu, raczej, że stresujesz się tym, że to jeszcze nie nadchodzi i trwasz w takim zawieszeniu. Znam to uczucie i wiem, że jest najgorsze, a jeszcze świadomość tego, że chcą cię położyć do szpitala i może wywoływać poród - to już w ogóle.
Mnie też dobija myśl o szpitalu, właśnie nie z powodu tego irracjonalnego lęku, który dotyka zazwyczaj większość osób, ale z powodu tej bezczynności tam, no i samotności... Kochana, trzymaj się, przesyłamy ci pozytywne wibracje, które mają na celu rozbujać twą macicę!
A wiesz, że jak my się zbierzemy w kupę, to nie ma mocnych?
Kochana, trzymaj się, przesyłamy ci pozytywne wibracje, które mają na celu rozbujać twą macicę! - :vibroekszyn: !!!

Taka harda Dziewoja i taki wrażliwy mężczyzna? Ciekawe połączenie Ty tak serio?

Stary 2018-06-22, 13:09   #3247
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Cytat:
Czyli cooooś tam zaczyna się dziać, fajnie! 10 magnezów z pewnością Ci pomoże, losie, jaka to ilość..

Może to śmieszne, ale u mnie w mieście nie ma ani jednej Żabki.. Konflikt interesów czy co?

Camiii, specjalnie dla Ciebie wrzucam zdjęcie jeżyka Jerzyk, gdzieś na dworze u moich teściów. A który to? Bo wyrywać to raczejszkoda..
Kochana, trzymaj się tam jakoś.. dzielnie. A nie mogłabyś umówić się na masaż szyjki? Często po tym ruszają porody.
7 górna wiec luz.
Nie no, niesety u mnie tak się to kończy, nie mam już dwóch zębów 6 i 7 dolnej. Ale to długa historia.
Teraz będzie trzeci do usunięcia.
Ogólnie jestem świadoma tego, że za kilka lat kilkanaście tysięcy wydam na zęby. Ale no, pomimo kontroli, tego, że zęby są bez próchnicy, to pojawiają się torbiele w dziąsłach , zapalenia i ząb albo do plomby na jakiś czas, albo od razu do usunięcia..
Bo o bólu jaki wtedy przechodzę nawet nie wspominam, otwieranie dziąsła na żywca, czyszczenie, szycie , usuwanie zęba bez znieczulenia,czy krwotok.
Wiec mam wesoło.

xXBlankaXx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-06-22, 13:10   #3248
Camelitos
Wtajemniczenie

Cytat:

Camiii, specjalnie dla Ciebie wrzucam zdjęcie jeżyka Jerzyk, gdzieś na dworze u moich teściów. A który to? Bo wyrywać to raczejszkoda..
Serio przysięgam zobaczyłam to zdjęcie i dostałam skurczu może ja po prostu pójdę szukać jezy albo w trawach albo w necie na co mi seksy i inne wywoływacze porodu jak taki może mi wystarczy

Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez Camelitos
Czas edycji: 2018-06-22 o 13:12
Camelitos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-06-22, 13:12   #3249
norka93
Wtajemniczenie

Cytat:
7 górna wiec luz.
Nie no, niesety u mnie tak się to kończy, nie mam już dwóch zębów 6 i 7 dolnej. Ale to długa historia.
Teraz będzie trzeci do usunięcia.
Ogólnie jestem świadoma tego, że za kilka lat kilkanaście tysięcy wydam na zęby. Ale no, pomimo kontroli, tego, że zęby są bez próchnicy, to pojawiają się torbiele w dziąsłach , zapalenia i ząb albo do plomby na jakiś czas, albo od razu do usunięcia..
Bo o bólu jaki wtedy przechodzę nawet nie wspominam, otwieranie dziąsła na żywca, czyszczenie, szycie , usuwanie zęba bez znieczulenia,czy krwotok.
Wiec mam wesoło.
A ktoś w rodzinie również ma problemy z zębami? To co opisujesz - bardzo boli. Jakby ciągle jakiś stan zapalny tam krążył.

Stary 2018-06-22, 13:12   #3250
zUa_tysica
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja mam Preglife
A gdzie tu sie włącza teuczenie skurczy ? Chociaz ja nie mam żadnych, ale moze kiedys przyjdą
Cytat:
Napisane przez RudyKotBialyKot Pokaż wiadomość
Summer- z tatuażem hello kitty to taka moja fanaberia jak robiłam pierwszy to się starsznie długo zastanawiałam co, gdzie i jaki a teraz jak to mówi moja babcia, skoro już i tak się oszpeciłam to i nawet hello kitty gdzieś wcisne i już sie tak nie spinam a z racji tego że przez ciąże nie pale fajek to sobie właśnie tatoo po porodzie i odkarmieniu Młodej zrobię - w nagrodę

Cami you made my day

Zua- nie masz jakiejś sukienki bardziej eleganto żeby na nią zarzucuć np. żakiet? Z resztą myślę że w ciąży to nam wolno wyglądać mniej elegancko (nawet w sądzie )

Kocie, jedyna sukienka jaką mam, to taka zwykla czarna do chodzenia w upale, albo ta od karmienia gepardow na safari, wiec no hmmmmm - niestety nie mam nic
Cytat:
Boszzz nie idzie za Wami nadążyć.
Ja po ktg, żadne skurcze się nie piszą. Chciał mi dać skuerowanie na jutro do szpitala ale się nie zgodziłam i jadę jutro na samo ktg, co dalej to zależy od tego jak wyjdzie zapis.

Madziu Ty juz chyba masz dosyć, i sie nie ma co dziwić
Gosiu ja wynik gbs mialam po dwoch dniach.

zUa_tysica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-06-22, 13:14   #3251
norka93
Wtajemniczenie

Cytat:
Serio przysięgam zobaczyłam to zdjęcie i dostałam skurczu może ja po prostu pójdę szukać jezy albo w trawach albo w necie na co mi seksy i inne wywoływacze porodu jak taki może mi wystarczy
Nie wiem czy zauważyłaś, ale on tam z Ciebie brechta.

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ----------

Cytat:
Napisane przez zUa_tysica Pokaż wiadomość
A gdzie tu sie włącza teuczenie skurczy ? Chociaz ja nie mam żadnych, ale moze kiedys przyjdą Kocie, jedyna sukienka jaką mam, to taka zwykla czarna do chodzenia w upale, albo ta od karmienia gepardow na safari, wiec no hmmmmm - niestety nie mam nic Madziu Ty juz chyba masz dosyć, i sie nie ma co dziwić
Gepardów na Safari? A byłaś tam chociaż?

Stary 2018-06-22, 13:16   #3252
Camelitos
Wtajemniczenie

Cytat:

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ----------

Zobaczyłam szybko i wylaczylam bo mnie ciary przeszły plus skurcz

Stary 2018-06-22, 13:17   #3253
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Cytat:
A ktoś w rodzinie również ma problemy z zębami? To co opisujesz - bardzo boli. Jakby ciągle jakiś stan zapalny tam krążył.
Nie, nikt,nie tak jak ja.

Wychodzi między innymi to ile antybiotyków jako wczesniak dostawałam..
Nie ma żadnego stanu zapalnego, mam sprawdzane co pół. Roku rtg.
W badaniach też zero stanu zapalnego.

Na pierwszy rzut oka mam piękne zęby, białe, zadbane mocne o idealnym kształcie.. A nie znam dnia ani godziny kiedy znów się zacznie.

No ale ludzie mają większe problemy zdrowotne więc nie jęczę
Zrobię sobie za 5-10 lat. Piękne zęby które już nie będą boleć

Stary 2018-06-22, 13:17   #3254
summer_overture
Zadomowienie

Cytat:
Kochana, trzymaj się, przesyłamy ci pozytywne wibracje, które mają na celu rozbujać twą macicę! - :vibroekszyn: !!!

Taka harda Dziewoja i taki wrażliwy mężczyzna? Ciekawe połączenie Ty tak serio?

Norko, naprawdę - on często przed kumplami gra twardziela, ale jest bardzo wrażliwy. Do końca życia będę pamiętać, jak rok temu zatrzymał się na środku ulicy, wyskoczył z auta (korkując ulicę) i przeniósł małego ptaszka na trawnik. Potem zaparkował i ruszył w krzaczory na poszukiwanie owego niebożęcia, bo uświadomił sobie, że może znowu wyleźć na ulicę Nie wiem, chyba to właśnie mnie w nim urzekło Albo zawsze jak znajdujemy gdzieś jakąś zwierzęcą bidę, to on nie patrzy na nic, tylko każe zabierać do domu

Cytat:
Napisane przez zUa_tysica Pokaż wiadomość
A gdzie tu sie włącza teuczenie skurczy ? Chociaz ja nie mam żadnych, ale moze kiedys przyjdą Kocie, jedyna sukienka jaką mam, to taka zwykla czarna do chodzenia w upale, albo ta od karmienia gepardow na safari, wiec no hmmmmm - niestety nie mam nic Madziu Ty juz chyba masz dosyć, i sie nie ma co dziwić

Zua, jak włączysz apkę t w lewym górnym roku masz do rozwinięcia menu w postaci 3 poziomych kreseczek. Klikasz i na liście jest licznik skurczy.

Madziara, no własnie przypomniałam sobie - koleżanka niedawno rodziła. I tak chodziła, i chodziła z tym rozwarciem aż lekarz jej zrobił masaż szyjki i podobno poszło błyskawicznie - kolejnego dnia już miała swoje maleństwo w ramionach!

Wymiana KSIĄŻEK
Stary 2018-06-22, 13:18   #3255
norka93
Wtajemniczenie

Cytat:
Zobaczyłam szybko i wylaczylam bo mnie ciary przeszły plus skurcz
Jakbyś przenosiła, to mam więcej zdjęć

Stary 2018-06-22, 13:20   #3256
Camelitos
Wtajemniczenie

Cytat:
Norko, naprawdę - on często przed kumplami gra twardziela, ale jest bardzo wrażliwy. Do końca życia będę pamiętać, jak rok temu zatrzymał się na środku ulicy, wyskoczył z auta (korkując ulicę) i przeniósł małego ptaszka na trawnik. Potem zaparkował i ruszył w krzaczory na poszukiwanie owego niebożęcia, bo uświadomił sobie, że może znowu wyleźć na ulicę Nie wiem, chyba to właśnie mnie w nim urzekło Albo zawsze jak znajdujemy gdzieś jakąś zwierzęcą bidę, to on nie patrzy na nic, tylko każe zabierać do domu

Zua, jak włączysz apkę t w lewym górnym roku masz do rozwinięcia menu w postaci 3 poziomych kreseczek. Klikasz i na liście jest licznik skurczy.

Madziara, no własnie przypomniałam sobie - koleżanka niedawno rodziła. I tak chodziła, i chodziła z tym rozwarciem aż lekarz jej zrobił masaż szyjki i podobno poszło błyskawicznie - kolejnego dnia już miała swoje maleństwo w ramionach!
Ta historia z tym ptaszkiem jest taka rozczulajaca

---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ----------

Cytat:
Jakbyś przenosiła, to mam więcej zdjęć
Mam nadzieję że nie przenoszę ale gdyby się tak zdarzyło to się zgłoszę do Ciebie

Stary 2018-06-22, 13:21   #3257
zUa_tysica
Wtajemniczenie

Cytat:

Moe bylam, ale sukienka to taka eksponujaca biust, a teraz mam takie dojce że sie z mezem śmiałam, że wygladam w niej jakbym miala doic gepardy na safari

zUa_tysica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-06-22, 13:22   #3258
madziara889
Zakorzenienie

Mój gin niestety woli położyć na oddział niż zrobić masaż szyjki

Stary 2018-06-22, 13:22   #3259
xXBlankaXx
Zakorzenienie

To na was jeże tak działają... A na mnie pająki i uwaga... Papugi...
I żeby było śmiesznie.. Mam papuge, z tych większych w domu... Czasem muszę ją nakarmić i wode wymienic. Wtedy zimne poty mnie oblewaja.

Stary 2018-06-22, 13:26   #3260
norka93
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie, nikt,nie tak jak ja.

Wychodzi między innymi to ile antybiotyków jako wczesniak dostawałam..
Nie ma żadnego stanu zapalnego, mam sprawdzane co pół. Roku rtg.
W badaniach też zero stanu zapalnego.

Na pierwszy rzut oka mam piękne zęby, białe, zadbane mocne o idealnym kształcie.. A nie znam dnia ani godziny kiedy znów się zacznie.

No ale ludzie mają większe problemy zdrowotne więc nie jęczę
Zrobię sobie za 5-10 lat. Piękne zęby które już nie będą boleć
Ja też mam pewną historię z antybiotykiem za sobą, która zostawiła piętno, ale nie będę tutaj o tym rozpisywać, bo jakoś mam opory, zbyt osobiste. Może kiedyś

Mój mąż też ciągle coś ma z zębami, ale nie aż tak jak Ty. Też będzie sobie robił, a co.
Cytat:

Ojej, jakie to słodkie! Mój mąż też do wrażliwych należy, ale ja z tego bardzo się cieszę. Ma bardzo dobre serce, jest uczuciowy, ale zarazem nie zatraca swojej męskości. Takiej mieszanki latami szukałam.

Cytat:
Madziara, a może umów się prywatnie gdzieś? Przedstaw całą historię, powiedz czego oczekujesz, jaka jest sytuacja u Ciebie. Albo inny ginekolog na NFZ?

Cytat:
To na was jeże tak działają... A na mnie pająki i uwaga... Papugi...
I żeby było śmiesznie.. Mam papuge, z tych większych w domu... Czasem muszę ją nakarmić i wode wymienic. Wtedy zimne poty mnie oblewaja.

Z tymi papugami to też żeś dobra. Zaraz tutaj przeczytamy, że któraś pluszaków się boi.

Stary 2018-06-22, 13:27   #3261
summer_overture
Zadomowienie

Cytat:
Ta historia z tym ptaszkiem jest taka rozczulajaca

---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ----------

Mam nadzieję że nie przenoszę ale gdyby się tak zdarzyło to się zgłoszę do Ciebie

Noo, to prawda!

Cytat:

Cytat:
Ja też mam pewną historię z antybiotykiem za sobą, która zostawiła piętno, ale nie będę tutaj o tym rozpisywać, bo jakoś mam opory, zbyt osobiste. Może kiedyś

Mój mąż też ciągle coś ma z zębami, ale nie aż tak jak Ty. Też będzie sobie robił, a co. Ojej, jakie to słodkie! Mój mąż też do wrażliwych należy, ale ja z tego bardzo się cieszę. Ma bardzo dobre serce, jest uczuciowy, ale zarazem nie zatraca swojej męskości. Takiej mieszanki latami szukałam.
Nooo, mnie też taka mieszanka urzeka - mnóstwo mięśni w połączeniu z taką wrażliwością! Jak mu ostatnio CV pisałam to kazał mi wpisać w zainteresowaniach mizianie naszego kota

Blanka, mnie tż molestował, bo marzy o papudze, najlepiej żako albo kakadu, ale wybiłam mu to z głowy. Nie dziwię ci się, że masz opory. A czyja to papuga, że na ciebie takie obowiązki spadają?

Wymiana KSIĄŻEK
Stary 2018-06-22, 13:29   #3262
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Cytat:

Mój mąż też ciągle coś ma z zębami, ale nie aż tak jak Ty. Też będzie sobie robił, a co. Ojej, jakie to słodkie! Mój mąż też do wrażliwych należy, ale ja z tego bardzo się cieszę. Ma bardzo dobre serce, jest uczuciowy, ale zarazem nie zatraca swojej męskości. Takiej mieszanki latami szukałam.

---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ----------

Madziara, a może umów się prywatnie gdzieś? Przedstaw całą historię, powiedz czego oczekujesz, jaka jest sytuacja u Ciebie. Albo inny ginekolog na NFZ?

---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ----------

Z tymi papugami to też żeś dobra. Zaraz tutaj przeczytamy, że któraś pluszaków się boi.
Klauny... Panicznie się ich boje, nieważne czy to maskotki figurki, czy żywe postacie np. W cyrku.
A już w ogóle takie "straszne klauny"

Mogę w zwlokach grzebać, a boje się papugi i klauna
Taki numer

Stary 2018-06-22, 13:30   #3263
fioletowe okulary
Raczkowanie

Nie wiem czy któraś z Was będzie chciała mi odpowiedzieć na to pytanie....jest mocno osobiste ale spróbuje jeśli chodzi o wyganianie dzieci z brzucha..... to randkujecie z Tz-ami do szczęśliwego finału? 🙂 mam takie dziwne schizy ze to moze zaszkodzic....czy rozwarcie jest przeciwwskazaniem do kończenia w środku? A Co jeśli mam rozwarcie i o tym nie wiem ? Wybaczcie głupie pytania, ale może któraś coś mi podpowie 🙂
Stary 2018-06-22, 13:32   #3264
madziara889
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fioletowe okulary Pokaż wiadomość
Nie wiem czy któraś z Was będzie chciała mi odpowiedzieć na to pytanie....jest mocno osobiste ale spróbuje jeśli chodzi o wyganianie dzieci z brzucha..... to randkujecie z Tz-ami do szczęśliwego finału? mam takie dziwne schizy ze to moze zaszkodzic....czy rozwarcie jest przeciwwskazaniem do kończenia w środku? A Co jeśli mam rozwarcie i o tym nie wiem ? Wybaczcie głupie pytania, ale może któraś coś mi podpowie
Ja nie mam rozwarcia ale zawsze seks do końca. Sperma ma jakieś właściwości przyspieszające (no, my jesteśmy wyjątkiem, bo na mnie nic nie działa).

Stary 2018-06-22, 13:34   #3265
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Cytat:
Noo, to prawda!

Nooo, mnie też taka mieszanka urzeka - mnóstwo mięśni w połączeniu z taką wrażliwością! Jak mu ostatnio CV pisałam to kazał mi wpisać w zainteresowaniach mizianie naszego kota

Blanka, mnie tż molestował, bo marzy o papudze, najlepiej żako albo kakadu, ale wybiłam mu to z głowy. Nie dziwię ci się, że masz opory. A czyja to papuga, że na ciebie takie obowiązki spadają?
Rodziców.
Przyleciała do nas, nie mieliśmy serca jej zostawić na pastwę losu...
No i czasem się zdarzy, że jak jadą na wakacje /weekend to ja ją karmię..
Albo jak się cholera wykapie w ciągu dnia, mama jest w pracy, tata też to musze jej wody dolać przecież jej nie zostawię bez picia...
Chwile się będę trzesla ze strachu i nerwów i mi przechodzi za bardzo kocham zwierzęta, żeby im pozwolić być bez jedzenia, nawet głupie dwie godziny
Szczególnie, że koko (papuga) drze dziub jak szalona jak jest głodna hahaha

---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ----------

Cytat:
Napisane przez fioletowe okulary Pokaż wiadomość
Nie wiem czy któraś z Was będzie chciała mi odpowiedzieć na to pytanie....jest mocno osobiste ale spróbuje jeśli chodzi o wyganianie dzieci z brzucha..... to randkujecie z Tz-ami do szczęśliwego finału? mam takie dziwne schizy ze to moze zaszkodzic....czy rozwarcie jest przeciwwskazaniem do kończenia w środku? A Co jeśli mam rozwarcie i o tym nie wiem ? Wybaczcie głupie pytania, ale może któraś coś mi podpowie
Normalnie do końca
Jakbym miała w takim momencie przerywać, to by mi się nawet nie chciało majtek ściągać haha szkoda zachodu haha

Edytowane przez xXBlankaXx
Czas edycji: 2018-06-22 o 13:36
Stary 2018-06-22, 13:43   #3266
norka93
Wtajemniczenie

Cytat:

Mizianie kota Nie no, mój aż takiej wyobraźni nie ma.

Cytat:
Klauny... Panicznie się ich boje, nieważne czy to maskotki figurki, czy żywe postacie np. W cyrku.
A już w ogóle takie "straszne klauny"

Mogę w zwlokach grzebać, a boje się papugi i klauna
Taki numer

Stary 2018-06-22, 13:47   #3267
emma90
Wtajemniczenie

Fioletowe tak, normalnie przy moim rozwarciu na palec również choć się zastanawiam czy tam mu za dużo nie wpada :P
emma90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-06-22, 13:49   #3268
pola25
Zakorzenienie

Wchodzę a tu niestety brak info od Bursztynka

Na zakończeni roku,spotkałam 2 ciężarne-jedna z terminem na dzisiaj i nic się nie dzieje,druga -5 dni przede mną,też cisza,ale ją chociaż coś dużo więcej boli niż mnieI ta moja koleżanka siedzieć nie może ,bo coś dziecko ją ciśnie-też tak macie??????????

Potem pojechaliśmy na kawkę ,naleśniki-oooo ale mi dogodzili,naleśnik był bombowy,potem się chwilę przeszliśmy,ale mąż mówi,że moje tempo chodzenia go usypia
pola25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-06-22, 13:49   #3269
norka93
Wtajemniczenie

Cytat:
Rodziców.
Przyleciała do nas, nie mieliśmy serca jej zostawić na pastwę losu...
No i czasem się zdarzy, że jak jadą na wakacje /weekend to ja ją karmię..
Albo jak się cholera wykapie w ciągu dnia, mama jest w pracy, tata też to musze jej wody dolać przecież jej nie zostawię bez picia...
Chwile się będę trzesla ze strachu i nerwów i mi przechodzi za bardzo kocham zwierzęta, żeby im pozwolić być bez jedzenia, nawet głupie dwie godziny
Szczególnie, że koko (papuga) drze dziub jak szalona jak jest głodna hahaha

Normalnie do końca
Jakbym miała w takim momencie przerywać, to by mi się nawet nie chciało majtek ściągać haha szkoda zachodu haha
Ja kiedyś miałam papużki faliste, ależ darły dzioba.. Chociaż to pewnie nic w porównaniu z twoją?

Stary 2018-06-22, 13:51   #3270
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pola25 Pokaż wiadomość
Wchodzę a tu niestety brak info od Bursztynka

Na zakończeni roku,spotkałam 2 ciężarne-jedna z terminem na dzisiaj i nic się nie dzieje,druga -5 dni przede mną,też cisza,ale ją chociaż coś dużo więcej boli niż mnieI ta moja koleżanka siedzieć nie może ,bo coś dziecko ją ciśnie-też tak macie??????????

Potem pojechaliśmy na kawkę ,naleśniki-oooo ale mi dogodzili,naleśnik był bombowy,potem się chwilę przeszliśmy,ale mąż mówi,że moje tempo chodzenia go usypia
Taa, czasem nie mogę siedzieć bo mam wrażenie, że młoda mi wypadnie straszny ucisk.
Ale nie jest to strasznie często..nie wiem od czego to zależy.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości