|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2251 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część V ::..
|
|
|
|
#2252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mmm to dzisiaj urodzinki byly??a w takim razie wszystkiego najlepszego zycze i zeby ci sie dalej tak pieknie udawalo chudnac[chociaz pewnie nie masz tam nic nadprogramowego ]a tak wogole to co wy tu orbicie jesli whodzicie w 36 34 ja to wchodze w 42 40 jeju kobiety lzy mi do oczu naplywaja same eh jak tak mozna dobra tereaz to mam jeszcze wieksza motywacje we wrzesniu pokaze sie calej szkole w boskich nowych ciuchach i mam nadzieje ze w rozmiarze 36 ewentualnie 38[ale to tak tylko w ostatecznosci bym chciala hehe]no ale zostal mi inecaly miesiac uda mi sie?
|
|
#2253 |
|
Raczkowanie
|
tez wchodzę w 42;/.. czasem nawet 44
|
|
|
|
#2254 |
|
Zakorzenienie
|
Domi wszystkiego naj naj naj
Ja padam. Właśnie zrobiłam dwie sałatki: wiosenną i z tuńczykiem, zabieram się do przygotowywaia kurczaka z pieczarkami. A wszystko przez to,że jutro jedziemy odwiedzić naszych przyjaciół, a ja na tej diecie w fazie pierwszej nie chcę wyjść na marudę Już zapowiedziałam,że jestem na SB i pewnie coś przywiozę do jedzenia.Dziś zrobiłam sobie prezent i napiłam się słabiutkiej kawy bezkofeinowej z mlekiem soyowym odtłuszczonym i niesłodzonym oraz zrobiłam gofra belgijskiego (nie byłam w stanie zjeść całego, po kilku kęsach miałąm dosć - taki sycący)Nie mam siły dziś na ćwiczenia, ale czy jest ćwiczeniem pchanie wózka z dzieckiem, które waży 13kg i zakupami, w dodatku pod górkę? ![]() ![]() Oficjalnie mogę powiedzieć,że schudłam conajmniej kilogram (wg dzisiejszych danych mojej zwariowanej wagi). Ważę 63,7kg czyli do zrzucenia zostało 8,7kg a później zobaczymy ![]() Pozdrawiam Was bardzo.
|
|
#2255 |
|
Zadomowienie
|
Ahh jak gorąco, siedzę w samej bieliźnie lol
Znowu ciężko będzie usnąć... Poćwiczyłam tak intensywnie na boczki i brzuch ![]() ![]() i chyba zaczął mi się tłuszcz spalać, bo aż skóra swędziała Nie no.. nie mogę na siebie patrzeć już Muszę z każdego wymiaru zrzucić po 3cm, które mi przybyły Rano mam motywację, a wieczorem ona pada i znowu jem.. miód + chleb + masło albo owsiankę (duuużo) Jestem okropna, aż się boję na wagę stanąć Za to muszę się pochwalić, że na rowerku z tatą często zasuwam i to po 30km na luziku a zawsze taka anty-rowerowa byłam ![]() P.S. Domi wszystkiego naj ! Marzenko ja mam tak obcięte włoski jakoś tak pasuje do mnie ![]() Ehh załączę moją fotę z wycieczki rowerowej.. wyglądam jak KLOC ![]() ![]()
|
#2256 |
|
Raczkowanie
|
eeeee.... kloc?.. Proszę mnie nawet nie denerwować xD
Piękna, szczupła osóbka, czegóż więcej chcieć
|
|
|
|
#2257 |
|
Rozeznanie
|
***luna zielonamorelka mariolenka dzieki za życzonka
zielonamorelka heh, moj brzuszek nie jest piekny tylko bardziej plaski Wrocil do stanu sprzed 3 tygodniCo do orbitreka to ja swojego mam od stycznia i jest super. Na poczatku cwiczylam na nim o wiele wiecej, teraz od czasu do czasu. Mimo to bardzo lubie na nic jezdzic, bo czuje jak pracuje wtedy cale cialo Aha, ja mam mechaniczny i czasem troche hałasuje, wiec jak cos to kupujcie magnetyczne - są ciche. Milego dnia
|
#2258 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2259 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
gratuluje spadku wagi ![]() A mi dzis szykuje sie zajete popołudnie, zła jestem bo myslałam ze coś odpoczne i skończe sprzątać na spokojnie Ech..Na śniadanie zjadłam 3 bułeczki z serkiem topionym, sałatą i pomidorem. Wiecie co, powiem skromnie - wyszły mi rewelacyjne ![]() Chyba przerzuce sie na domowe pieczywo
|
||
|
|
|
#2260 |
|
Rozeznanie
|
Domi Najlepszego
![]() asi_ula wyglądasz ślicznie, raaany jakie ramionka! dawaj mi je, przeszczepie sobie
|
|
|
|
#2261 |
|
Rozeznanie
|
Yeyeyeyeye mam już internet spowrotem
Co tam Kochaniutkie u Was słychać? Szmat czasu mnie nie było i nie nadrobię. Ktoś jest ze starych siostrzyczek???Przez ten miesiąc pewnie dużo kilogramów spadło Wam wszystkim, więc zbiorowo gratuluje, zbiorowo tez składam życzenia wszystkim, które obchodziły swoje święto ![]() Teraz lecę kontynuować pranie i robienie pierogów z jagodami, oczywiście z maki pp ![]() Stęskniłam się, już postaram się z Wami odchudzać jak dawniej
|
#2262 |
|
Raczkowanie
|
Ahcak, witamy ponownie
![]()
|
|
|
|
#2263 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2264 |
|
Zadomowienie
|
O proszę,proszę kto zawitał na wątek
![]() Moja piekniejsza syjamska siostra ![]() Chyba juz wiem co dzisiaj jem na obiad-wpadam na pierogi
|
|
|
|
#2265 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Własnie je pierdółko jem na śniadanie Bo cały tydzień za mną chodziły, a że nie ma czasu więć śniadanko sobotnie mniammmmm Kocham pierogi;pBtw Jestes w Lbn?
|
|
#2266 |
|
Zadomowienie
|
Pierogi są boskie...
Jeszcze jestem w Lbn.To zostaw mi tam pare na obiad ![]() A jak tam z waga u Ciebie?I ogolnie dietkowo? Co u Carmi? |
|
|
|
#2267 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pewnie zapracowana i bez netu na wygnaniu, ale ją rozumię, bo ja niby w Pl a tak samo...A z dietka... raz lepiej raz gorzej, ale już wychodzę na prostą. Zauważyłam już powrót mojej silnej woli. W ciągu tygodnia jem monotematycznie z powodu braku czasu, tylko kolacje się zmieniają, a tak to: s: omlet nadziewany, II ś: owoc + wieśniak, o: twarożek waniliowy (najłatwiej go zrobić w pracy:ser biały + jogurt + słodzik + aromat + otreby) no i kolacja to jakaś warzywno białkowa zawsze. W weekend sobie dogadzam bardziej albo bardziej bardziej gdy jakiś grilik jest lub coś. Do pełni szczęścia brakuje mi jakiś 3-4 kg, ale na siłę nie będę ograniczała się, bo potem wychodzą takie bajki jak ostatnio: żarcie żarcie żarcie, więc nie warto, bo potem wyposzczony organizm pochłonąłby wszystko i brzuchol ogromnyyy. Zresztą wiesz bardzo dobrze o co chodzi i raczej większość na tym forum. Ale my się nie damy i zdrowo odżywiamy, ot i tak ^^ A Twoje jedzenie? Już lepiej?
|
|
#2268 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Od 69 dni znow jestem na prostej, tyle ze tak jak piszesz bez głodzenia się ![]() Smacznie, zdrowo i przyjemnie
|
|
|
|
|
#2269 |
|
Zakorzenienie
|
witam wszystkie panie
zwazylam sie.....i bylam tak zadowolona ze zaczelam odkurzac caly dom hehe zqaraz lece pozcierac kurze i ogarnac w pooju lol[ja i sprzatanie ]hihi no ale bo to bylo tak ze moja zwariowana dzika waga[nie wiem czy moge jej ufac hehe]ale pokazala 68,8 i braku cwiczen a wymiary tez sie ciutke zmienily:w tali spadlo 0,5cm w boczkach 2 cm a pod pupa 0,5cm. tylko w ramieniu przybylo mi 1cm.a etraz jem sniadanko[pol wiesniaczka z papryczka i szczypiorkiem mmm cos mi sie wydaje ze to moje najczestrze danie hehe]
|
#2270 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale dam radę-muszę ![]() Chyba to przez te moja zawirowania w zyciu osobistym...juz sama nie wiem
|
|
|
|
|
#2271 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
gratulacje ![]() asi_ula dobrze wyglądasz ![]() a ja dzisiaj ide na slub (nie chce mi się, ale trzeba...) i potem jakaś taka obiado/kolacja po. Mam nadzieję być dzielna i nie obżerać się |
|||
|
|
|
#2272 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Heheheh wróciłam i już ustawiam
|
|
#2273 |
|
Zakorzenienie
|
Domi sto latek!
Spełnienia wszystkich, wszystkich, wszystkich maaaarzeń i paru kilogramów mniej na wadze. Ahcak ja jestem ja! Ale co tam, nie damy sięęęę Miło, że jesteś znów. ![]() Asi_ula ładnie wyglądasz. Cierpliwosci. Zrzucisz te 3 centymetry, kwestia czasu. Aaaaaaaa jaaaaaa sięęęęę rozzzzzzzstapiaaaaaaaaaaa m. |
|
|
|
#2274 |
|
Zakorzenienie
|
heh no mi to wystarcza.nie umiem zjesc wiekszego sniadania bo mi sie niedobrze robi.pozatym nigdy glodna nie jestem.
|
#2275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2276 |
|
Wtajemniczenie
|
tak sobie siedzę i myślę że chyba cud się stał... a mianowicie że nie wskakuję na wagę codziennie a uporczywie czekam aż sie skończy faza I SB i wtedy już się zobaczy ...
nie mogę doczekać się wtorku... sama się sobie dziwię że nie jem ani pieczywa, ryżu, ziemniaków, makaronów i żadnych słodyczy, owoców a wszędzie tego teraz pełno... pierwsze 2-3 dni były ciężkie a teraz to nawet ludzie wszędzie z lodami nie robią na mnie żadnego wrażenia... |
|
|
|
#2277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ważyć, się nie ważę, bo się boję. ![]() Dobra, ja lecę na orbitreka. Buziaki
|
|
|
|
|
#2278 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() W takie dni jak ostatnio dziekuje Bogu za klime w pracy ![]() Cytat:
![]() Chciałabym nad wode, a nie w pracy siedziec
|
||
|
|
|
#2279 |
|
Zakorzenienie
|
oj napewno nie hehe nie bylabyts w stanie
|
#2280 |
|
Zakorzenienie
|
wlazłam dzisiaj wspodnie S
![]() ............... ...
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:00.

ale to byl moj taki prezent. W koncu raz w zyciu konczy sie 22 lata
i szczęscia!

]
ja to wchodze w 42 40 jeju kobiety lzy mi do oczu naplywaja same eh jak tak mozna
dobra tereaz to mam jeszcze wieksza motywacje
we wrzesniu pokaze sie calej szkole w boskich nowych ciuchach i mam nadzieje ze w rozmiarze 36 ewentualnie 38[ale to tak tylko w ostatecznosci bym chciala hehe]no ale zostal mi inecaly miesiac
Już zapowiedziałam,że jestem na SB i pewnie coś przywiozę

Wrocil do stanu sprzed 3 tygodni

gratuluje spadku wagi

a wymiary tez sie ciutke zmienily:w tali spadlo 0,5cm w boczkach 2 cm

wystarczy Marzena