Bridezillas Panny Młode 2009 - PART IV :) - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-01, 19:53   #2791
ewurka
Wtajemniczenie

Dot.: Bridezillas Panny Młode 2009 - PART IV :)

Cytat:
Napisane przez kajao18 Pokaż wiadomość
TŻ mnie nie widział, ale chyba mu pokażę, że ją w końcu wybrałam. I tak nie będzie wiedział jak w niej wyglądam, aż do dnia ślubu.
Sukienka śliczna... Taka inna... Zakochałam się w niej.

Załączam zaproszenie ślubne, które sama robiłam.
Kaja a możesz mi napisać jak zrobić takie kwiatuszki? gdzie można kupić taki dziurkacz??? zastanawiam się naf robieniem własnoręcznie zaproszeń, mam czas i chce go dobrze wykorzystać a Twoje robią straszne wrażenie, piękne są i cena przystępna, jak na takie cudo...jak patrzyłam na oferty u nas to około 4.50 bez nadruku-załamka...

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

ewurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-01, 19:54   #2792
jaga_2001
Zakorzenienie

Jupik, no niestety. Nic sie na to nie poradzi...
Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
jaga bierz pierwszy!

no my toyote też będziemy miec za frico :d
a jak się nie uda toyoty to szampańską skodą ovtavia sąsiada pojedziemy

jupik

http://poznan.gumtree.pl/c-Firmy-Us-...QAdIdZ62562761
kliwia, ja sie zastanawiam, bo ten pierwszy to chanchara (? yyy, dobrze napisalam? ) wielka, ciezko jest do niego wsiadac i z niego wysiadac. Ale wizualnie bardzo mi sie podoba.

Natomiast mesiek mi sie podoba, bo zloty, a ja chce w tej tonacji zrobic wesele (plus fuksja i ecru ), no i zrobilibysmy tak, ze tym autem pojechalabym z TZ, ojcem TZ (tez meskiem, ten, ktorym jezdzilam) pojada swiadkowie, a naszym meskiem pojada rodzice. Fajnie by to wygladalo. Z tym pierwszym tez bysmy podobnie zrobili, mimo, ze do tego pierwszego smialo wchodzi 8 8 osob lacznie z kierowca

No i mam 'dylemata'...

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-01, 19:57   #2793
kliwia
Zakorzenienie

biały bierz, też Cię wepchnie nogą

jupik http://moto.allegro.pl/item409360211...ajem_slub.html

ide na piwo do Tż
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-01, 20:21   #2794
kitosa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość

sliczna jest sukieneczka
Dzięki

Cytat:
Napisane przez eseska Pokaż wiadomość
Witam wszytskie nowe panny młode! Oj przybywa nas przybywa - bardzo to fajne!

Kitosa! popatrz tu http://www.we-dwoje.pl/pronoviaskoro...html?foto_id=2
Chyba troche podobna do sukni marzeń! A jaka cena!
Dzięki serdecznie za link fakycznie podobna, ale podkarpacie. Pocieszam się, że jednak nie jest identyczna

My z TŻ do ślubu będziemy jechali tym samochodem:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg RR29a.jpg (74,6 KB, 13 załadowań)
Stary 2008-08-01, 20:31   #2795
jupik
Rozeznanie

Cytat:
biały bierz, też Cię wepchnie nogą

jupik http://moto.allegro.pl/item409360211...ajem_slub.html

ide na piwo do Tż
No własnie, a jak nie nogą to kolanem
Kliwia, ten pierwszy to PT criuser, Chrysler współczesny tylko stylizowany trochę, na żywo na pewno widziałaś, taki zwalisty i mnie przeraża bo czarny wygląda jak karawan, a białych chyba nie robią, zresztą nie wiem, ale nie widziałam białego nigdy...
Ten Ford jest śliczny, tylko że ja mam do przejechania ponad 60 kilometrów jak nie więcej w jedną stronę, bo najpierw do TŻta po drugiej stronie miasta, czyli do mnie z 15 km, kościół jest jakieś 50 km ode mnie, a później na salę to nie wiem, ale może nawet więcej wyjść...No i jak się pytałam to takie stare autka mają zawsze kilometrówkę poza stawką za godzinę. A niektóre to nawet nie jadą tak daleko tylko je na lawecie dowożą i tylko kawałek sie nimi jedzie do kościoła i na salę

Seks- maksimum radości bez jednego uśmiechu...
http://www.suwaczek.pl/cache/36d1015f53.png
jupik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-01, 22:36   #2796
martucha84
Zakorzenienie

a ja bede jechac takim

a.JPG

tylko ze jest mniej czarnego a wiecej bialegoo
no i przedewszytkim za darmo, dostajemy go od organizatora slubu bardzo nam sie podoba i niebedziemy szukac niczego innego... no chyba ze tz sie uprze na jakies z cyklu ojciec chrzestny..
Stary 2008-08-01, 23:17   #2797
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez Miira Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny chciałabym się dołączyć do wątku Nasz wielki dzień 20.06.2009 nie mogę się doczekać tak jak i Wy nadejścia przyszłego roku
witaj z nami
ja tez nie moge sie doczekac

Cytat:
piekne sa.. chce podobne...
ale postaram sie sama je zrobic..

laski kupilam sukienke.. co najwazniejsze moge byc w niej siadkiem u Iwki i Olka oraz moze byc na moje poprawiny.. jest boska kupilam ja na tardu za 200 zl razem z szalem, cholrenie mi sie podoba.. oto fotki.. (jest mocno kremowa na niektorych wyglada na bardzo jasna ale mam dziwne swiatlo w domku..) praktycznie jak na nia teraz patrze to jest zolta

Załącznik 1638488

Załącznik 1638489

Załącznik 1638490

Załącznik 1638491
sukienka przepiekna !!

a zaproszenia ja chyba kupie

Cytat:
Napisane przez kitosa Pokaż wiadomość
Przeglądałam wątek o wymarzonych sukniach i jestem wniebowzięta bo wreszcie znalazłam suknię swoich marzeń!
Oto ona:
cudna jest

Cytat:
ano rocznica powstania. w tv byla kamera na żwyo z warszawy, ludzie i samochody stali w miejscu. wzruszająca chwila.
u nas tez wyly...na poczatku nie moglam skojarzyc dlaczego...zegarka nie mialam...
to naprawde bylo wzruszajace...dzis pol dnia ogladalam w tv o powstaniu

Cytat:
Napisane przez jupik Pokaż wiadomość
Kliwia,oto ona, ale w trakcie przymiarek, a przed ślubem chcę w niej zmienić jednak ramiączka na szersze żeby było wygodniej...aha- na tym drugim zdjęciu stoję na podwyższeniu więc głupio się tren układa
piekna masz suknie !!

Cytat:
Napisane przez ewelinka3f Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki Dopisuję się do Was Ślub odbędzie się 06.06.2009r
witaj z nami

Cytat:

strippi tak wygląda ogłoszenie o prace avivy
http://www.pracaallegro.pl/pracaAlle...ial_union.html
to wlasnie co on mi napisal niczym sie nie roznilo...oprocz tego ze tutaj cv plus list ze zdjeciem jest
a on mi kazal tylko cv

napisal do mnie teraz zebym mu swoj nr tel dala ...
bo wyjezdza na urlop i chce przeprowadzic szybko rozmowy
Stary 2008-08-02, 09:14   #2798
kliwia
Zakorzenienie

no ewidentnie wykoezytsał taka ofertę do swoich niecnych celów

ide na zakupki

popadało a teraz świeci słońce więc paróka będzie

wiecie po ile tu w barze jest małe piwo Lech??? 2,50
W kołobrzegu małe piwo 5 zł

ewurka na allegro albo w papirusie lub hurtowni papierniczej dostaniesz taki dziurkacz. Nazywa się to dziurkacz ozdobny, jak chcesz ze ślaczkiem to chyba jest jeszcze słówko brzegowy czy jakoś tak
Są różne wzorki
o ten fajny ale trochę drogi, fajne wozrki są
http://www.allegro.pl/item405984624_...sc_gratis.html

http://www.allegro.pl/item406649858_..._aniol_08.html
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-02, 10:11   #2799
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

witam kobietki kurcze ile mnie tu nie było. jakos czasu nie było na to wszytsko. teraz miałam nocki w pracy a wczoraj dopiero od nas goscie z POlski pojechali w koncu bede miała czas dla TZ. bo tak to ja wracałam do domku o 1 w nocy i od razu spac szlam

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-02, 10:58   #2800
kajao18
Raczkowanie

GG do kajao18
Smile Dot.: Bridezillas Panny Młode 2009 - PART IV :)

Cytat:
Napisane przez ewurka Pokaż wiadomość
Kaja a możesz mi napisać jak zrobić takie kwiatuszki? gdzie można kupić taki dziurkacz??? zastanawiam się naf robieniem własnoręcznie zaproszeń, mam czas i chce go dobrze wykorzystać a Twoje robią straszne wrażenie, piękne są i cena przystępna, jak na takie cudo...jak patrzyłam na oferty u nas to około 4.50 bez nadruku-załamka...
Dziewczyny nie było mnie tu kilka dni i tyle napisałyście, że nie nadążę tego czytać. Kutro wracam do domu, więc wszystko przeczytam! Dziurkacz kupiłam u siebie w mieście w sklepie papierniczym za 12zł. Możesz też kupić w internecie takie dziurkacze. Własnoręcznie robione zaproszenia są oryginalne i takie "Twoje", wiesz, że nikt inny takich nie będzie miał! Wiem jakie są ceny kupna zaproszeń, jest tragedia! Ostro przesadzają!
kajao18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-02, 11:11   #2801
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

hehe ja nawet nie próbuje nadrabiac

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-02, 11:22   #2802
martucha84
Zakorzenienie

a ja od rana na nogach, zakupy sprzatanie.. jeszcze tylko pranie nastawie i koniec
Stary 2008-08-02, 11:24   #2803
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

ja tez juz pranie zrobiłam. teraz czekam tylko az TZ wróci o 13 i go rozbiore i wstawie kolejna pralkę prania hehe

Stary 2008-08-02, 11:26   #2804
kaska87
Zakorzenienie

cześć

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-02, 11:27   #2805
myszka_maj
Zakorzenienie

A ja porządki zrobiłam wczoraj. Dziś tylko posprzątam w kuchni i ma wolne . Moge się szykować na imprezę . Ciekawa jestem reakcji PM na prezent.

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-02, 11:40   #2806
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
A ja porządki zrobiłam wczoraj. Dziś tylko posprzątam w kuchni i ma wolne . Moge się szykować na imprezę . Ciekawa jestem reakcji PM na prezent.
napewno sie ucieszy
ty zamawialas ten portret tak? bo ja chce na rocznice tz taki zrobic i to ma byc konkretne nasze zdjecie i ten kto to towrzy przerysowuuje je i powstaje taki sam portret czy moge dac dwie osobne fotki z ktorych on stworzy calosc?
Stary 2008-08-02, 11:41   #2807
ewelinka3f
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jupik Pokaż wiadomość
Jaga, no to mnie dobiłaś... tyle jeszcze moglibyśmy z siebie wyszarpnąć a w całej Wielkopolsce szukalam i nic poniżej 1500 nie mogłam wynaleźć, a jak już to dochodziła kilometrówka i kończyło się na 2000:/

Ja mieszkam w małym mieście,i na szczęście ceny u nas są rozsądne(a nawet atrakcyjne).Wynajęcie samochodu w stylu retro(kabriolet) kosztuje 600zł(przybranie gratis),wynajęcie bryczki(robionej na stary styl) 500zł.Zresztą,chrzestny mojego narzeczonego też ma bryczkę,którą wypożycza na wesela,więc gdybyśmy bardzo chcieli mieć taki pojazd do ślubu,to wyszłoby za friko
ewelinka3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-02, 11:55   #2808
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
napewno sie ucieszy
ty zamawialas ten portret tak? bo ja chce na rocznice tz taki zrobic i to ma byc konkretne nasze zdjecie i ten kto to towrzy przerysowuuje je i powstaje taki sam portret czy moge dac dwie osobne fotki z ktorych on stworzy calosc?
Tak ja zamawiałam. Ja wysłałam konkretne zdjęcie i tego zdjęcia powstał portret ( podziw dla talentu tego Pana, który to rysował bo portret jest identyczny jak zdjęcie, ujął wszystkie cechy osób ze zdjęcia) ale sądze ze gdyby wysłać np 2 zdjęcia z których jedną osobę chciałabyś z jednego a druga z drugiego to ten Pan dałby radę złożyć to na jeden portret. Ja się bałam że rysowane osoby nie będą podobne ale jak ujrzałam portret to aż mi łzy w oczach stanęły. Ja jestem bardzo zadowolona.

Nasz Skarb
Stary 2008-08-02, 12:10   #2809
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

dziewczyny czy juz zalatwiac ksiedza? kurde boje sie ze mnie pogoni....tego proboszcza to ja sie boje jak nie wiem co...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-02, 12:34   #2810
mona_ja
Wtajemniczenie

Dziewczyny ja wpadłam tylko na chwilkę się pożegnać, jutro wczesnym świtem wyjeżdżam, a przedemną jeszcze reszta pakowania i spotkanie z Tżem, już za nim tęsknięza wami oczywiście też podobno po pracy można w biurze szefa korzystać z internetu, jak mi się uda to będę czasami wpadać. Pozdrawiam was wszystkie i nie rozpisywać mi się za bardzo, pa pa

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-02, 12:43   #2811
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez popscene Pokaż wiadomość
A jak wam się podoba ta suknia?
podoba mi się, fajna jest, a te marszczenia w pasie zakryją brzuszek, jakby się komuś przytyło no i ładne są te niby plisy spódnicy

Cytat:
wiecie po ile tu w barze jest małe piwo Lech??? 2,50
W kołobrzegu małe piwo 5 zł
taniocha

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
witam kobietki kurcze ile mnie tu nie było. jakos czasu nie było na to wszytsko. teraz miałam nocki w pracy a wczoraj dopiero od nas goscie z POlski pojechali w koncu bede miała czas dla TZ. bo tak to ja wracałam do domku o 1 w nocy i od razu spac szlam
no cześć jak wam się podoba w pracy?

Cytat:
a ja od rana na nogach, zakupy sprzatanie.. jeszcze tylko pranie nastawie i koniec
ja sobie zrobiłam mały przerywnik w sprzątaniu, jeszcze sporo roboty przede mną, a cały czas od rana sprzątam. takie są" uroki" posiadania dużego domu i sprzątania w pojedynkę

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
dziewczyny czy juz zalatwiac ksiedza? kurde boje sie ze mnie pogoni....tego proboszcza to ja sie boje jak nie wiem co...
zależy, ja do swojego pójdę albo pod koniec roku, albo na początku i to będzie jeszcze wcześnie. Jak masz dużą parafie to idz teraz

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja wpadłam tylko na chwilkę się pożegnać, jutro wczesnym świtem wyjeżdżam, a przedemną jeszcze reszta pakowania i spotkanie z Tżem, już za nim tęsknięza wami oczywiście też podobno po pracy można w biurze szefa korzystać z internetu, jak mi się uda to będę czasami wpadać. Pozdrawiam was wszystkie i nie rozpisywać mi się za bardzo, pa pa
trzymaj się i powodzenia jak będziesz miała możliwość to napisz jak ci się tam układa
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-02, 12:44   #2812
Katarzynka86
Raczkowanie

strippi to zależy czy kościół w którym będziecie brać ślub jest popularny na tego typu "imprezy"
ja na maj mam już kościół załatwiony ale nie taką godzinę jak chciałam bo była już zajeta
a np. moja koleżanka będzie brała ślub w sierpniu 2009 w mało popularnym kościele i proboszcz kazał jej się zgłosić trzy miesiące przed ślubem i powiedział że nawet z naukami się wyrobią
ja też miałam problem ze swoim proboszczem i doszło do tego że nie biorę ślubu w swojej parafii :/
Stary 2008-08-02, 12:51   #2813
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katarzynka86 Pokaż wiadomość
strippi to zależy czy kościół w którym będziecie brać ślub jest popularny na tego typu "imprezy"
ja na maj mam już kościół załatwiony ale nie taką godzinę jak chciałam bo była już zajeta
a np. moja koleżanka będzie brała ślub w sierpniu 2009 w mało popularnym kościele i proboszcz kazał jej się zgłosić trzy miesiące przed ślubem i powiedział że nawet z naukami się wyrobią
ja też miałam problem ze swoim proboszczem i doszło do tego że nie biorę ślubu w swojej parafii :/
w październiku tego roku moja ciotka bierze ślub w mojej parafii, niedawno wybrała się do księdza ustalić termin i godzinę mszy ślubnej a on jej powiedział, że spokojnie może przyjść w sierpniu, bo teraz ona ma dużo roboty związanej z przyjęciem pielgrzymów no więc pójdzie na 2 m-ce przed ślubem i będzie ok ja jednak wybiorę się wcześniej, bo zależy mi na konkretnej godzinie a sierpień jest bardziej popularnym miesiącem na ślub niż październik
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-02, 13:01   #2814
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
zależy, ja do swojego pójdę albo pod koniec roku, albo na początku i to będzie jeszcze wcześnie. Jak masz dużą parafie to idz teraz
Cytat:
Napisane przez Katarzynka86 Pokaż wiadomość
moj kosciol ma najwiecej wiernych w calym miescie...jednak najpopularniejszy jest maly kosciolek zabytkowy...na starym miescie..
tam to by juz miejsca nie bylo.

ja moge tylko godz 17:00 bo juz z sala jest ustalone i z fotografem zespolem i kamerzysta....
Stary 2008-08-02, 13:03   #2815
popscene
Wtajemniczenie

Wstawilam moje pierwsze w życiu ciasto to piekarnika. Zobaczymy co z tego wyjdzie
Stary 2008-08-02, 13:04   #2816
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Wstawilam moje pierwsze w życiu ciasto to piekarnika. Zobaczymy co z tego wyjdzie
jak to pierwsze w życiu

Stary 2008-08-02, 13:06   #2817
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
gratulacje
Stary 2008-08-02, 13:11   #2818
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:

TZ siostra poszła do księdza rok przed slubem i juz ich wybrana data była zajęta (a mieszkamy w małej miejscowości). Ja tez sie boje spotkania z naszym księdzem bo on jest troszkę....humorzasty.

Rozmawiałam wczoraj z rodzicami o naszej dacie ślubu. Bo z mojej strony wiekszośc kosztów wesela ponosza moi rodzice. No i powiedzieli ze im bardziej by pasowały terminy sierpniowe i wrześniowe. hmmmmmmmmm. jeszcze rozmowa z naszymi usługodawcami i chyba niedługo zdecydujemy sie na coś... moze ten wylosowany przeze mnie 5 wrzesień???

Nasz Skarb
Stary 2008-08-02, 13:11   #2819
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
jak to pierwsze w życiu
A tak to, że jeszcze nigdy nie robilam ciasta

Cytat:
gratulacje
Jeszcze za wcześnie na gratulacje, ale dzięki!
Mama mówila, że za pierwszym razem wychodzi, więc jestem dobrej myśli
Stary 2008-08-02, 13:21   #2820
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
Rozmawiałam wczoraj z rodzicami o naszej dacie ślubu. Bo z mojej strony wiekszośc kosztów wesela ponosza moi rodzice. No i powiedzieli ze im bardziej by pasowały terminy sierpniowe i wrześniowe. hmmmmmmmmm. jeszcze rozmowa z naszymi usługodawcami i chyba niedługo zdecydujemy sie na coś... moze ten wylosowany przeze mnie 5 wrzesień???
a to nie dzielicie na pół wszystkich kosztów?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości