|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: CZERWIEC - kosmetyki do makijażu, perfumy, pielęgnacja. Górna półka.
Ach, i jeszcze sandały Venezia, zapomniałam
![]() To mów, co byś ewentualnie chciała z tych moich rzeczy- oczywiście i spodnie i bluzkę Simple z poprzedniego postu, które maja tylko katalogową fotkę, mogę obfocić osobiście.
wymiana Edytowane przez Pani Stettke Czas edycji: 2018-06-09 o 18:40 |
|
|
|
#33 |
|
Przyczajenie
|
Hej
![]() Jakiej pojemności masz Chloe? Interesuje Cię Tresor In love? Zapraszam do mnie
|
#34 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Przepraszam,ze zamilklam
Ale juz jestem. CZy bylabys sklonna dorzucic cos do LVEB ewentualnie.Bo jak sie wezmie buteleczke w poziom,to pewnie ok. polowy jest?
|
|
|
|
#35 |
|
Zadomowienie
|
Coś u mnie za la vie est Belle?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#36 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Hej, u Ciebie podoba mi sie roz MAC, ale widze, ze masz w sumie resztkę ...
---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- No szkoda, bo bym sie wymieniła za puder RCMA, ale jak ona ma takie zuzycie ten roz, to trochę mało, coś dla wyrównania by sie przydało. Reflektujesz?
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2018-06-12 o 21:56 |
|
|
|
#37 |
|
Zadomowienie
|
A jaka jest pojemność flakonu? Może coś z kolorowki bym dobrała najwyżej
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#38 |
|
Rozeznanie
|
* Cheekathon, Benefit
* Laura Mercier, Smooth finish flawless fluide, Ivory * Laura Mercier, puder pod oczy, Secret Brightening powder * Yves Saint Laurent, korektor, Touch eclat, 1 Coś u mnie za którykolwiek z powyższych?
|
|
|
|
#39 |
|
Rozeznanie
|
hej, niestety nic
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Ta czarna bluza z brokatem to nie do końca z brokatem jest . To błyszcząca tkanina, ale nie brokat, spróbuję Ci zrobić zbliżenie.
Jest marki Kąkol, polski projektant, tu ich masz: https://ptasia6.pl/polscy-projektanci/kakol/. Mam z wymiany, ale dla mnie jest jednak za mała. Małe sprostowanie- szerokie czarne spodnie Simple to 34, a nie 36. Natomiast śmietankowa bluzka teraz widzę, że to M-ka, nie wiem, czy się nie utopisz. I nie wiem, jak to się dzieje, ale zawsze jest tak, że jednocześnie dogaduję wymiankę z Tobą i z touchmeiamfamous, i zawsze muszę Ci napisać, że coś leci do niej Tym razem granatowa bluzka Simple. Ale mam identyczną czerwoną, też na wydaniu ![]() Jeszcze może się coś pojawić, bo porządki trwają. Wrzucam Ci jeszcze szmaragdową sukienkę, Top Secret, S, i bluzkę z bulldogiem Zara Kids. No i czekam na Twoje fotki.
wymiana Edytowane przez Pani Stettke Czas edycji: 2018-06-14 o 09:33 |
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za Naked 2? Z Twojej wishlisty poza wątkiem mam jeszcze podkład Becca Ultimate Coverage w kolorze Shell.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#44 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej, masz super rzeczy ale chy a nic mi się nie przyda. Czekam na dokładki
|
|
|
|
#45 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: MAJ - kosmetyki do makijażu, perfumy, pielęgnacja. Górna półka.
Wiesz trudno mi obiektywnie ocenić ubytek ale jest och nadal
Sporo - najwiecej ciemnych 03 - otwarte są 2 miesiące temu Mam tez nowy RemeScar jeśli byłabyś zainteresowana
|
|
|
|
#46 |
|
koci świat
|
Buziaczki
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#47 |
|
Zadomowienie
|
O fajnie
jeśli chodzi oKrem to chetnie piszczę go w swiat, jest nowiutki, nieotwierany. Co do Meteorkow to musiałabym się zastanowić. Podoba mi się La vie i ewentualnie aniołek cukrowy... a czy samym Kremem byłabyś zainteresowana ? Jeśli tak to Co z rzeczy które wymieniłam mogłabyś oddać ?
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie? Kilka rzeczy wpadło mi w oko
.
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
Tulipana chyba zostawiam sobie, chociaż muszę pomyśleć bo tylko wisi w szafie
. Muszę uprzedzić że t-shirt Kupisza ma maleńkie dziurki wkleję później zdjęcia ale MDC nie mam na wydanie, znaczy mam w zbiorach ale nie chcę się go pozbywać. U Ciebie podoba mi się Laura Mercier puder pod oczy, korektor YSL, czy fluid LM Ivory to mocno ciemny? LVEB to wersja edp czy edt?
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, podkład jest jasny wpadający w żółte tony. Wstepnie mogę oddać te rzeczy. Jaki jest ubytek Naked 2?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez esterie Czas edycji: 2018-06-18 o 21:07 |
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
Szkoda że LVEB to edp za mocny dla mnie
. To zostaje ten puder pod oczy i korektor z YSL, chyba że coś jeszcze chowasz pod ladą . Pomadka MAC na wydaniu
Edytowane przez kucyk ponny Czas edycji: 2018-06-18 o 21:36 |
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
Wstawiłabym Tobie zdjecie poźniej jak to wygląda to sama ocenisz. Teraz szukam jasnych podkładów, korektorów, kremów do buzi silnie nawilżających, szamponów do blondu i ogólnie co mnie zainteresuje
.Mam jeszcze na wydanie z Clinique serum pod oczy. Nowy, nie otwierany kupiony w maju na lotnisku. Taki https://www.iperfumy.pl/clinique/all...odzajow-skory/ |
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana wstawiam Ci zdjęcie tych dziurek i w swoim wątku jeszcze jedno zdjęcie koszulki.
Edytowane przez kucyk ponny Czas edycji: 2018-06-24 o 19:53 |
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
Wstawiłam w wątku jak wygląda ta głowa orła no ta farba od korony troche poszla im po bluzce. Juz taka byla od nowości, taką dostałam a że nie byłam w Polsce w tym czasie to nie miałam jak zrobić zwrotu.
|
|
|
|
#55 |
|
koci świat
|
Poszukuje Olguś fajnej ciekawej nerki na pas , kosmetyków mam chyba już wystarczająco ewentualnie zapachy cytrusowe
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- Świeże cytrusowe zapachy, jakaś fajna biżuterię .... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- To zapodaj fotki Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#60 |
|
Zadomowienie
|
Puk puk
przypominam się z pytaniem o RemeScar? czy byłabyś zainteresowana wymiana na któryś z zapachów ?Mam jeszcze mgiełkę Victoria Secret âisland sunâ 250 ml - 10%. Mini produkty do pielęgnacji clarins. Nowy balsam eos. Edytowane przez Louisaaa Czas edycji: 2018-06-28 o 17:41 |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:41.

. To zostaje ten puder pod oczy i korektor z YSL, chyba że coś jeszcze chowasz pod ladą