|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4381 | |||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III
Cytat:
![]() ![]() jak się urządzicie, poustawiacie swoje rzeczy, zdjęcia i takie tam inne rzeczy które tworzą klimat Domu to na pewno łatwiej Wam będzie sie zaklimatyzować. Ważne, że macie swój kąt-pamiętaj, że dom tworzą ludzie bliscy sobie ![]() ![]() [/quote] Cytat:
![]() ![]() brakowałao Cię tutaj ![]() Cytat:
![]() i nie martw się suknią-na przymiarce-pamiętając przygody naszych PM na pewno nic Ci nie umknie ![]() a i Toverek ![]() ![]() a my dzisiaj organizujemy spontanicznego grilla-przyjdzie B. brat z żoną i córeczką Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-08-02 o 16:11 Powód: bo mi się multi shitowało |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4382 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
kochana koronki nie trzeba obcinać wystarczy chyba podpiąć u góry, co automatycznie skróci wierzchnia warstwę... tak było u mnie a co do stanika - ja miałam esotiq - biała gładka bardotka wykończona sylikonem trzymała się świetnie (może nie jest tak bardzo push up ale dokupiłam do niej wkładki i było ok cena coś ok 55 zł) Dzięki wszystkim dziewczynką za wsparcie ![]() Mój K. jest raczej nerwowy, zdażały mu się przed śubem różne fochy, ale zawsze jakoś się dogadywliśmy Nawet raz doszło do tego że ślub i w ogóle nasz związek wisiał na włosku prawie przez 3 miesięce... (lod poł. list. do pocz. marca) poszło o głupi tel. - znowu chciał zmienić a ja powiedz. że to zbędny wydatek i wtedy ropętało się piekł że ja chce go kontrolować itd... prawie 3 mies. przerwy - widywaliśmy się dorywczo, na początku płakałam prawie do nieprzytonmości ze zmęczenia, błagałam żeby się zastanowił co robi, że mnie krzywdzi.. takie argumenty nie docierały... znalazłam w kimś oparcie myślę ze K. to wyczuł i przestraszył się ze może mnie stracić... szybko wrucił przepraszał, zaczęliśmy szybko przygotowywać ślub (bo wcześniej wszystko utknęło w miejscu...) a teraz same wiecie... Dzisiaj kolejny trudny dzień... dogadywanie cały czas.. znowu smsy a przytym taki szyderczy śmiech... i inf. typu zostałem zaproszony dzisiaj na dewolaja ( no i moje oczywiście odzywki - to powiedz jej zeby 2 dodatkowe zrobiła bo przyjdzessz z żoną, a potem to już tylko niech ta k...a sobie wsadzi tego dewolaja w ...) ehhhh nie wytrzymuje nerwowo ?Jak chce porozmawiać to nie zbywa uważa że wyolbrzymiam wszystko i mam jakąś paranoje...
![]() |
#4383 |
Zadomowienie
|
Agatko Kochanie po pierwsze suknia jest przepiekna!
![]() Upiecie zdj nr 5 wyglada najefektowniej, co do dlugosci wg mnie koniecznie skrocilabym koronke, gdy patrze na jej dlugosc juz widze przed oczami jak cie wszyscy deptaja po tej pieknej sukni.... Ponadto z boku to ona sie po prostu brzydko uklada: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1217673711 Tu dół sukni wyglada najlepiej: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1217675831 Toverek wszystkie sie jzu zastanawialysmy co z Toba |
![]() ![]() |
![]() |
#4384 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja chyba,gdyby mi powiedzial"dostałes zaproszenie na dewolaja" odpowiedzialabym,ze w takim razie moze isc ,zabrac ze soba walizkę i do konca zycia wpier...ć dewolaje z tą wywłoką...
![]() |
#4385 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ostro i trafnie ![]() wydaje mi się jakby On znajdywał przerażąjąco chorą satysfakcję z tego, że Cię rani Kejti ![]() ![]() musisz nim potrząsnąć, żeby się obudził bo się zadręczysz- ![]() strasznie mi przykro-mogę się tylko domyślać jak sie czujesz źle. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4386 | |
Rozeznanie
|
kejti85 współczuję nie rozumiem zachowania Twojego męża - jak dziecko, docina i dokucza ;/ długo się już znacie? Macie trochę nie wyjaśnionych spraw które trzeba koniecznie wyjaśnić w rozmowie - długiej i wyczerpującej, na pewno nie łatwej: rozdrapać i usunąć zakażenie - nie pogłębiaj problemu wymianą zdań która ma służyć tylko wyżyciu swoich frustracji - wiem że łatwo powiedzieć, wykonanie wymaga dużo wysiłku i muszą tego chcieć obie strony. Spytaj męża do czego zmierza takim zachowaniem - bo jest irracjonalne.
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4387 |
Raczkowanie
|
Też tak to widzę, że on ma jakąś chorą satysfakcję z tego...
![]() znamy się 5,5 roku... na poczatku było całkiem inaczej ![]() Jeszcze ta sytuacja z mieszkaniem... przez to że on jest w BIKu za swoją nieodpowiedzialność i za to że uniusł się ambicją i wolał ukryć swoje problemy finansowe niż się tym podzielić ze mną i poprosić o pomoc (cho...na ambicja) ja musiałam wziąść na siebie kredyt na mieszkanie (włącznie z rodszicami i siostrą, bo sama mam małe dochody...), to on mi teraz na każdym kroku wypomina przecież to twoje mieszkanie phhhhhh chore chore chore ![]() nie wiem już jak z nim gadać przecież nie będe go straszyć rozwodem... kolejna rewelacja : mówie mu teraz chodź daj buziaka na zgode a on??? zostaw mnie i tak jesteś przegrana u mnie... ryczeć się chce
#4388 |
Zakorzenienie
|
że słucham? Kochana, przestań mu robić za podnóżek! Skoro non stop słyszysz, że mieszkanie Twoje itp, robi Ci na złość, takie rzeczy mówi, to spakuj mu walizki i wywal za drzwi z tekstem: albo się opamiętasz, albo możesz nie wracać. On nie może Cię tak dręczyć psychicznie! To co on robi to klasyczny przykład molestowania psychicznego. I on powinien szukać pomocy u terapeuty. A Ty masz jeszcze czas żeby dobrze się nad tym zastanowić, na uprawomocnienie małżeństwa jest miesiąc, ja bym w końcu mu powiedziała, że albo kończy z tym i idzie na konsultacje z terapeutą, albo Ty składasz papiery o anulowanie małżeństwa. Jak dasz mu się teraz, to Cię będzie całe życie dręczył. najwyższy czas go otrzeźwić, chociaż wiem że to nie będzie dla Ciebie łatwe
#4389 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
totalna paranoja... moim zdaniem to on robi tyle na ile mu pozwalasz, Kasiu opamiętaj się, takie zachowanie - prezentuje facet który nie jest Ciebie wart - to nie wygrana na loterii, mimo że jest dla Ciebie całym światem i kog kochasz, ale to jest niedopuszczalne musisz mu się postawić - zbierz w sobie siły - poproś siostrę czy kogoś żeby był z Tobą jeżeli tego potrzebujesz i powiedz tak jak piszę Agunia - bo jeżeli On nie ma dla Ciebie szacunku to będzie tylko gorzej. W ogóle nie rozumiem tej całej historii, najpierw był kryzys, potem walczył o Ciebie - ślub - a teraz mówi Ci że jesteś dla niego przegrana? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4390 |
Wtajemniczenie
|
jak dla mnie Kejti to on jest chory psychicznie-przepraszam, że tak piszę ale nie znajduje innych słów żeby go opisać. tak jakby miał 2 osobowości. Jedną dla swoich znajomych, a drugą tą złą dla Ciebie.co to za text, żejesteś dla niego przegrana-jak jest taki mądry to niech się spakuje i wraca skąd przyszedł-pewnie jakby coś takiego usłyszał znowu zacząłby być miły-pytanie tylko jak długo...
Agunia ma rację-nie możesz pozwolić sobie żeby Cię tak traktował. wiem, że łatwo się pisze Komuś w Twojej sytuacji ale to już dawno przekroczyło granice. ![]() ***jesteś dla niego za dobra. Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-08-02 o 17:22 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#4391 |
Zakorzenienie
|
Też o tym pomyślałam. I absolutnie nie wyciągaj już do niego ręki na zgodę, zrobiłaś to aż za dużo razy. Teraz jego kolej. On nawala non stop i jeszcze nie potrafi docenić, że chcesz wszystko poukładać. Zależeć powinno obu stronom, a nie jednej. A jak nie chce, niech spada na drzewo, będzie żałował że kretyn z niego i przez własną głupotę stracił wspaniałą, wyrozumiałą żonę!
![]() |
#4392 | ||||
Zakorzenienie
|
Chwila odprezenia, moi mezczyzni piwkuja (czyt. Skarbek i tatko) i ja weszlam d o was na chwilke.....
Cytat:
![]() ![]() Agatko jak dla mnie to sliczna sukienka... Ja osobiscie nie lubie identycznych rzeczy, zawsze cos zmieniam w tym co kupuje, jestem indywidualistka lubiaca sie wyrozniac. Mam swoj styl i sadze, ze kazda kobieta jest inna. Ja bym osobiscie nic nie zmieniala... Slicznie wygladasz... ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A teraz mopja relacja.Dzisiejszy dzien faktycznie meczacy ale duuuzo zalatwilismy 1. Alkohol Sofferko zaproszonych mamy 123 osoby liczymy ze bedzie ok. 84... a wesele mamy dwudniowe. Z tym ze na poprawinach bedzie duuuzo osob, ktorych nie bedzie na weselu. ![]() 2. Napoje kupilismy caly zapas mamy 100 litrow sokow ![]() 3. Szampan - 12 szt po cale 4,44 zl ![]() 4. 2 godz. tanca - mamy cala choreografie opracowana jutro kolejna lekcja. Umeczylismy sie strasznie az mnie uda bola od wysilku... Ale powiem wam.... ze bardzo mi sie podoba a utwor trwa 1 min... ![]() 5. Spotkanie w lokalu - ustalilismy kolorystyke, ustawienie stolu mlodych, mozliwosc strojenia a co najwazniejsze powiem wam, ze nie musimy zmieniac lokalu.... bo.... we wrzesniu podpisalismy umowe rezerwujaca termin a w zeszlym tygodniu dowiedzielismy sie ze zmienil sie wlasciciel i mialam serce na ramieni jak myslalm, ze jego zobowiazania by nie przeszly ![]() ![]() 6. Aaaaa i moj Skarb kupil mi sliczne czerwone szpilki ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4393 |
Zakorzenienie
|
toż to kochana powinno być numero uno
![]()
#4394 |
Zakorzenienie
|
Ach bo prawie zapomnialam sie nimi pochwalic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4395 |
Zakorzenienie
|
bosskie
![]() ![]()
#4396 |
Rozeznanie
|
Widgetciku te szpilki są po prostu
![]() ![]() ![]() ![]() No i uzupełniłam posta o zdjęcia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4397 |
Zadomowienie
|
Kejti zastanawialam sie co Ci odpisac, na takei sytuacje nie ma zlotych rad... Skoro swiezo poslubiony maz robi takie akcje to sytuacja jest powazna! Twardo, stanowczo i racjonalnie musisz z Nim postepowac, wiem ze teraz nei masz sil, moze sprobuj sie od tego odciac, umowic z przyjaciolka, mama, spedzic troche czasu z dala od niego a potem od razu dzialanie! Nikt nie moze tak traktowac drugiego czlowieka a co dopiero żonę
![]() Daget po takim dniu nalezy sie Wam odpoczynek ![]() ![]() Szpilki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4398 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No Monai, bizu mnie sie podobuje ![]() Sofferko ja sie caly czas zastanawiam czy lepszej imprezy nie bedzie na poprawinach ![]() Edytowane przez daget Czas edycji: 2008-08-02 o 18:41 Powód: bo Soferka mi o alkoholu przypomniala |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4399 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
monai- opaska i bransoletka prześliczne. Ja muszę coś ze złotem lub ecru dorwać gdzieś. Jak macie jakieś namiary na ładne opaski z elementami złota bądź ecru to poproszę ![]()
![]() |
#4400 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4401 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Agunia ta babeczka ktora robila bizu i mi i Monai i Mili z tego co pamietam tez... to rowniez robi w zlocie wystarczy z nia pogadac |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4402 |
Rozeznanie
|
dzięki dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wróciłam ze spaceru z psiakiem po lesie - na zewnątrz po burzy jest tak rześko i "powietrznie"... Daget niecałe 30 zł za takie buty? wow ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4403 |
Zakorzenienie
|
hmmm, to jeszcze zapytam monai o cenę tej opaski jeśli mogę
![]()
#4404 |
Rozeznanie
|
Kejti to co piszesz to naprawde jest nie normalne ze strony twojego meza. Skoro tak postepuje i mowi, ze z jego strony jestes przegrana, to przepraszam cie bardzo, ale dlaczego wogole wziął z Toba Ślub?? Wkoncu ci przysięgał miłosc, wierność i uczciwość małżeńska.
Chyba postapiła bym tak jak inne dziewczyny tutaj radza, lub chyba udałabym sie do jego rodziców po rade. Moze oni by mu przegadali do rozumu?? Naprawde przemysl sobie jak masz postapic, bo jak dalej tak pojdzie to wykonczy cie psychicznie. A ja zamiast wesela bede miec chyba przyjecie weselne na ok 45 osób. Płakać mi się chce. Kazdy mi odmawia. Z mojej rodziny bedzie tylko mama, siostra, ciocia, matka chrzesna, kuzyn i kuzynka, nawet ojciec jest pod znakiem zapytania. ![]() ![]()
#4405 |
Rozeznanie
|
cytuję z maila:
"koszt bransoletki: 15pln tiara: 25pln koszt przesyłki poleconej priorytetowej 5,5pln" a na allegro widziałam coś takiego: http://allegro.pl/item411064640_diad...ub_.html#photo pewnie już widziałaś ![]() U dodomi jest ten plus że można mieć coś orginalnego i wymyslonego przez siebie ![]() biedronka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4406 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki słonka ![]() biedronka, mi też sporo rodziny odmówiło, wkurzyłam się niemiłosiernie, bo i tak tylko około 30 osób proszę. Ale teraz mam to gdzieś, wolę żeby były przy mnie tylko te osoby co chcą, niż oglądać miny ciotek i wujków robiących wielką łaskę i czujących się jakby zostali zmuszeni do przyjścia. Nie to nie, błagać o przyjście ich nie będę Trzymaj się słonko i nie załamuj ![]()
![]() |
#4407 |
Zakorzenienie
|
Biedroneczko.... jestes w takiej samej sytuacji jak moj Skarb, jest mi tak cholernie przykro jak kolejne osoby z jego rodziny nam odmawiaja
![]() ![]() Dlatego nie mysl tak, bedzie to suuuuuper dzien wsrod tych ktorzy na prawde chca byc z Wami ![]() Aaaa pochwale sie naszym utworem na 1 taniec http://selene86.wrzuta.pl/audio/iMysuPyqAy/ Edytowane przez daget Czas edycji: 2008-08-02 o 19:32 Powód: heheheh ale chochlik juz poprawilam link |
![]() ![]() |
![]() |
#4408 | |
Rozeznanie
|
agunia82 zrób tak
![]() ![]() Cytat:
jakiś zły link się wkręcił ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4409 |
Zakorzenienie
|
daget, coś nie taki link dałaś jak trzeba
![]() ![]() słonko, skasuj całkiem tego linka, zapisz odpowiedź, potem edytuj jeszcze raz i wstaw linka. Bo coś system pokopał poszło, zaraz posłucham ![]()
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2008-08-02 o 19:33 Powód: bo link już działa :) |
![]() ![]() |
![]() |
#4410 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziala.... juz Edytowane przez daget Czas edycji: 2008-08-02 o 19:33 Powód: wszak ma sie wyksztalcenie informatyczne ;) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:12.