|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. V - Prawie porodówka !
Cytat:
Zua ![]() ![]() świetna robota! Spisałaś sie na medal! Pieknie!Teraz mozesz odetchną z ulga i skoncentrować na Rozalce ️.
|
|
|
|
|
#4322 |
|
Zadomowienie
|
Summer gratulacje- współczuje przeżyć, ale już po wszystkim. Daj znać jak samopoczucie po cesarce. Pola ja nie wiem czy Ty dotrwasz do tej pełni, coś mam przeczucie ze noc będzie twoja. A ze chłopcy prowadzą to teraz dziewczynka. zuasuper że dobrze poszło- odpoczywaj. Ja trochę popracowałam i w pracy i fizycznie na wsi,szybki obiad i teraz padam. No i jeszcze te sensacje na mundialu.teraz relaks z książka i wracamy do domu. Jeszcze na sobotę mamy plany tutaj na wsi- ciekawe czy dam radę.
|
|
|
|
#4323 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gratulacje ogromne! Uff, jak dobrze, że już po i wszystko w miarę dobrze! Trzymajcie się tam zdrowo! Niech ssie ile wlezie! Każda kropla siary jest na wagę złota
|
|
#4324 |
|
Zakorzenienie
|
Dorka mam nadzieję,bo brzuch mi się spina,co chwilę
---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- Folinka jak się czujesz? Edytowane przez pola25 Czas edycji: 2018-06-27 o 19:07 |
|
|
|
#4325 |
|
Rozeznanie
|
Mi też a w przerwach mała rusza nóżkami
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4327 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
super, szkoda tylko że tyle stresu cię to kosztowało. Teraz się odstresuj i odpocznij ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#4328 |
|
Zakorzenienie
|
Zua super wiadomości!
|
|
|
|
#4329 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No i z tymi pomiarami to też mógł pomierzyc dla Twojego spokoju a nie odesłać Cię z kwitkiem :/ Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4330 |
|
Zakorzenienie
|
Bursztynku.wiem,że już pisałaś,ale mocne.mialas.skurcze?
Ovejita szokująca postawa Twojego gina |
|
|
|
#4331 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czekamy na zdjęcia Kazika A laktacja się rozkręci ![]() Cytat:
I faktycznie wycisz się, zjedz coś dobrego, odpocznij Dorka i Pola, oby się u Was rozkręciło i żeby Dzidziolki szybko były z Wami. Ja mam termin na 30 lipca, a już mi się tak dłuży, że szok ![]() Przyszły mi dziś te duże podkłady poporodowe i te pampersy procare, kupiłam sobie też trochę przekąsek na poród, ale coś mi się nie chce toreb przepakowywać. Jakaś zmęczona jestem |
||
|
|
|
#4332 |
|
Zadomowienie
|
zua, gratulacje!!!
ovejita, brak słów... Przykro mi bardzo! Nie wiem!!! Może mierz odstępy ![]() A ja... Szkoda gadać Mam nerwa jak stąd do kosmosu i nie wiem, co robić... Miałam dziś telefon ze szpitala, żeby jutro przyjść na wywołanie, ale dalej się nie zgodziłam... Obudzili się naprawdę rychło w czas na podstawie wyników sprzed 6 dni, a jutro mam następne pobranie!Mąż kochany zabrał chłopców do fryzjera i Lidkę do towarzystwa, żebym ja odpoczęła, tak psychicznie bardziej. Idę poleżeć w wannie, to może coś więcej Wam wysmaruję...
|
#4333 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
szkoda tylko stresu z tym szpitalem. Czekamy na fotki i odpoczywaj ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4334 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I pisz do nas na pewno chociaż wsparciem psychicznym Ci pomożemy Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4335 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4336 | |
|
Zadomowienie
|
Nawzajem!
![]() Hehe, no ja mówiłam, że biorę 28.06, to proszę chcą mnie jutro w szpitalu Cytat:
|
|
#4337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4338 |
|
Zakorzenienie
|
Summer, gratulacje
niepotrzebnie Ci tyle stresu zafundowali tym odsyłaniem ze szpitali ale najważniejsze, że już po.Folinko, relaksuj się jak masz taką możliwość ![]() ZUa, to faktycznie długo Cię maglowali, ale dobrze, że wszystko jest po Twojej myśli. Pola,dorka może teraz na Was czas ![]() Wysłane z mojego TA-1021 przy użyciu Tapatalka
|
#4339 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cześć!
Cytat:
![]() folinka mocno trzymam kciuki, żeby nie doszło do tego wywoływania, w najgorszym razie niech się skończy (i zacznie) na masażu szyjki! A od czego Ci się tak słabo robiło? Tak samo z siebie ciśnienie Ci spadło? Cytat:
Cytat:
ovejita Współczuję tej wizyty, na lekarza nie mam komentarza! Oby tego 6.07. było ok O widzisz, umknęło mi, że Ty już jakiś czas chodzisz z rozwarciem. Bardzo to pocieszające! zUa_tysica Bardzo się cieszę, że masz to za sobą i że poszło po Twojej myśli! kitosa Super! Fajnie znać termin, zwłaszcza, że to już blisko! Cytat:
Cytat:
Camelitos Dziewczyny, bardzo dziękuję za odzew na temat mojego rozwarcia, już się ogarnęłam, nie przeżywam jak stonka okres. Dziękuję za wszystkie kciuki, to się tak wydaje, że niby nic, ale jakoś to pomaga uwierzyć, że wszystko pójdzie tak jak trzeba. Magiczna granica prania ubranek została przekroczona - połowa ciuszków dla Żelka już wyprasowana w komodzie. Będzie co ma być! |
|||||
|
|
|
#4340 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny opadł mi brzuch
|
|
|
|
#4341 |
|
Zadomowienie
|
Polu twój poród zbliża się wielkimi krokami. Malwinka chce się już witać z mamą
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4342 |
|
Rozeznanie
|
Po czym to poznałaś?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4343 | |
|
Zadomowienie
|
Wow!
Cytat:
|
|
|
|
#4344 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=dorka24;84457446]Po czym to poznałaś?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/Qwz Popatrzylam na zdjęcie z niedzieli i.porownalam.z odbiciem w lustrze i szok... |
|
|
|
#4345 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gratki za postępy w prasowaniu! ![]() Co do mojego wywołania... Chyba niestety przez ostatnie kilka dni zapomniało mi się, że miałam się na nic nie nastawiać... Mój wrodzony optymizm wziął górę. Z jednej strony zaczynam się stresować, że w końcu zagrożenie krwotokiem to poważna sprawa i może nie powinnam być taki kozak, a z drugiej rodziłam już 3 razy z niskimi płytkami (od 70 do 120) i sytuacja była opanowana, więc tak bardzo nie chcę wywołania tylko na wszelki wypadek. Dziś zadzwonili, że mam znowu tylko 90 i mam przyjść jutro, więc moją główną przyczyną odmowy było to, że to wynik sprzed 6 dni, a jutro mam wizytę i kolejne pobranie krwi u położnej. Już miałam z miesiąc temu ok. 90 i jednak później podskoczyło. Gdyby jeszcze zadzwonił lekarz, jakoś to bardziej uargumentował, ale to była położna ze szpitala dzwoniąca na zasadzie przekazania informacji. Jak odmówiłam, to wydawała się zdziwiona, ale powiedziała krótko co mam robić dalej i że przekaże lekarzowi i mojej położnej prowadzącej jaka jest sytuacja i że jutro podczas wizyty moja położna ma zadzwonić do szpitala i ustalić, kiedy to wywołanie będzie, bo na pewno nie tak późno jak miało być. No nie wiem, zobaczymy jeszcze ![]() Żeby tylko jutro główka była wystarczająco nisko, to pewnie poproszę o masaż ![]() Już mi pierwszy szok i nerw mija, ale wszelkie Wasze opinie mile widziane!
|
|
#4346 |
|
Raczkowanie
|
Summer- gratulacje!!!
Jak widać oszukałaś system i urodziłaś Kazika przed planowanym terminem cesarki Brawo dla Was ![]() Zua - super że w sądzie poszło po Twojej myśli ![]() Folinka - biednaś z tymi płytkami i wywoływaniem, naprawdę trzymam mocno kciuki żeby Młody się już zbierał do wyjścia bez dodatkowego poganiania ![]() Kto następny w kolejce: pola, dorcia? Nie wiadomo co tam u Patrycji? Obejrzałam mecz Niemców i z emocji aż mi się brzuch zaczął napinać, a Wanda się chyba cieszy z wyniku bo szaleje w brzuchu że hej ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zua super, że tak sprawa przebiegła. Fakt, przemaglowali Cię ale liczy się efekt. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4348 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Kochana, tak mały był już ustawiony w kanał
ale 2 tyg od tegoo czasu jeszcze śmigałam ![]() Ja tam Twój brzuszek? Czyżby Malwinka chciała dziś dołączyć do ekipy?? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
za część garderoby dla drobiazga! Wiadomo, że każda z nas się stresuje jedną mniej druga więcej, ale też widzę jak wiele mi daje odzew z Waszej strony, jak wiem, że mogę się wygadać, ktoś podzieli moje troski, wesprze czy naprowadzi na dobre tory moje myśli. Po to tu jesteśmy! ![]() Ja dziś trochę miałam trochę gości, oczywiście mąż wiadomo, ale i siostra z moim małym Dziubem. Troszkę mnie oderwało to od myśli, że moje maleństwo leży pod tymi lampami i nie mogę ciągle go tulić. Wiem, że to dla jego dobra. U nas wypis prawdopodobnie w piątek dopiero ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4349 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Cytat:
![]() kciuki abyś 6.07 tuliła już maleństwo Zua za rozprawę teraz już spokojnie możesz czekać na córeczkę ![]() Pola możliwe, że mała jest bliżej niż myślisz My wróciliśmy z kina wcześniej jeszcze był spacer, a teraz przed snem McFlurry nie wiem jakim cudem tak mało przytyłam w ciąży
|
||
|
|
|
#4350 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() z resztą ja myślę że nas zaskoczysz i urodzisz dzisiaj w nocy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:54.

️.

super, szkoda tylko że tyle stresu cię to kosztowało. Teraz się odstresuj i odpocznij 

Mam nerwa jak stąd do kosmosu i nie wiem, co robić... Miałam dziś telefon ze szpitala, żeby jutro przyjść na wywołanie, ale dalej się nie zgodziłam... Obudzili się naprawdę rychło w czas na podstawie wyników sprzed 6 dni, a jutro mam następne pobranie!

O widzisz, umknęło mi, że Ty już jakiś czas chodzisz z rozwarciem. Bardzo to pocieszające!
Brawo dla Was 

za część garderoby dla drobiazga!