|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. V - Prawie porodówka !
Cytat:
tylko oczywiście jak mąż wróci ![]() O której wizyta? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4382 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzisiaj wcześniej niż zwykle bo o 13 ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#4383 |
|
Zadomowienie
|
Hejka,ja od 7.30 nie śpię
Młoda jeszcze kima. Weszłam z nadzieją na jakąś akcję,czuję,ze dziś juz pójdzie do przodu,w końcu pełnia ;-) Kciuki za wizyty Emma i Folinka :-* Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4384 |
|
Zadomowienie
|
Hejka,ja od 7.30 nie śpię
Młoda jeszcze kima. Weszłam z nadzieją na jakąś akcję,czuję,ze dziś juz pójdzie do przodu,w końcu pełnia ;-) Kciuki za wizyty Emma i Folinka :-* Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4385 |
|
Wtajemniczenie
|
.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Edytowane przez norka93 Czas edycji: 2018-06-28 o 08:21 |
|
|
|
#4386 |
|
Wtajemniczenie
|
.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Edytowane przez norka93 Czas edycji: 2018-06-28 o 08:21 |
|
|
|
#4387 |
|
Zadomowienie
|
Hej,co za wredne forum,posta mi wykasowalo. Na szczęście nie był długi.
Kciuki za wizyty Folinka i Emma. I oby sie rozkrecilo z maluchami, w końcu dzisiaj pełnia to sie musi coś ruszyć ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4388 |
|
Zakorzenienie
|
Emma kciuki za wizytę, ciekawe co dziś usłyszysz
![]() Dorka wszystko wskazuje na To, że to Wasz dzień! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4389 |
|
Wtajemniczenie
|
Ooo..
Aż smutno mi się zrobiło, bo mąż jest moją taką przytulanką, często nie mogę bez niego zasnąć. Będziemy się pocieszać Powodzenia na wizycie Dziewczyny, wstyd przyznać, ale w ciąży coś mi odbiło (od ok. miesiąca), bo jak tylko wchodzę do łazienki i czuję zapach mydła czy czystości, to mam ochotę zjeść mydło.. Mówię o takim w kostce. Ogólnie, to zawsze podobały mi się ich zapachy, ale teraz przechodzę sama siebie. I zastanawiam się czy nie zjeść w końcu tego mydła i mieć spokój
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Edytowane przez norka93 Czas edycji: 2018-06-28 o 08:23 |
|
|
|
#4390 |
|
Zakorzenienie
|
Mój chodzi co 3 dni na służby 24 godzinne, więc co trzecią noc jestem sama ;-) da się przeżyć
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4391 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jestem w domu,poszlam.spać po 3,z mężem gadalismy.
Narazie nic się nie dzieje. Dorka,Madziara powodzenia! |
|
|
|
#4392 | |||||
|
Zadomowienie
|
Pola, jak tam? Odsypiasz czy rodzisz???
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Rozkręci się na pewno! Trzymaj się
|
|
#4393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam ochotę się tego napić ![]() Odpisałam ci w komentarzu na fb co do jodu przy hashimoto Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4394 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4395 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
że mam się szykować na cc i jak najdłużej w dwupaku wytrzymać
|
|
|
|
|
#4396 |
|
Rozeznanie
|
Co do Patrycji ja też widziałam jej post na lipcowkach wczoraj, z którego wywnioskowałam że jest jeszcze w dwupaku.
Summer gratulacje! Z Kazika kawał chłopa! ![]() Trzymam kciuki dzisiaj za Madziarę, Dorkę i Polę! Mnie obudził paskudny ból podbrzusza więc zaraz nospa i magnez pójdą w ruch, bo u nas jeszcze za wcześnie na akcję.. Łączę się w bólu z tymi, które cierpią z powodu braku męża. Mój od poniedziałku ma jeździć codziennie do Krakowa, płacone ma mieć za półtorej dniówki ale ma tam być od rana do wieczora... Ale co zrobić kasa nam teraz potrzebna.. ![]() Wysłane z mojego SLA-L22 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4398 |
|
Zakorzenienie
|
Ja leżę podłączona od 50 minut, od jakiś 15 min zaczęły mi się skurcze, na razie są co 5 min. W karcie ordynator zaznaczył, że mam dzisiaj urodzić
![]() Mężu ma być u mnie około 11, mam nadzieję, że dzisiaj pójdzie po mojej myśli. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4399 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tzn bardzo chciałabym tego uniknąć, przypominam, że mamy czerwiec, a kurczak waży malutko tego to jestem ciekawa czy chociaż te 2800g mamy ![]() ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- Cytat:
już jest tak bliziutko!
|
||
|
|
|
#4400 |
|
Zadomowienie
|
No i pododawalo za duzo moich postów,chyba coś sie psuje to forum.
Sandam, mnie też obudził ból brzucha, ale samo przeszło na szczęście. W ogóle jakoś codziennie po południu mam biegunkę i jakoś więcej śluzu. A chociaż do 9.07 muszę wytrzymać w 2 paku czyli 37+0. A najlepiej by było do wizyty 20.07 Mój tż ogólnie ma pracę wyjazdowa,ostatnio od mojego pobytu w szpitalu nie jeździł za bardzo,ale już mu nie mogli tak odpuszczac i dziś pojechał do Lublina a w weekend też jedzie w świat i go nie będzie :-/ czlowiek sie szybko przyzwyczaja do dobrego,a mój dzień najczesciej wyglada tak,że odkad rano wstane to czekam az on wróci. A jak ma nie wrócić to sie dłuży niemilosiernie, tak więc łącze się w bolu Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4401 |
|
Zakorzenienie
|
Madziara
!!! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4402 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No oby już poszło z górki,wielkie kciuki!!! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4403 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przespalam całą noc, jak cudownie. Jeszcze bym pospala więc zastanawiam sie nad tzw. "Pół godzinki dla sloninki" ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#4404 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja wczoraj wyczytałam ze brzuch moze opaść juz w 36 tygodniu. Podobno wtedy sie lepiej oddycha ![]() Cytat:
Dorka kciuki!!! Piszą nam co i jak! Cytat:
Blanka cos sie ostatnio mało tutaj pojawiasz. Brałaś rennie? Mi pomaga jak naprawde jest zle ze zgaga, chociaz na szczescie nie mam jej codziennie. Za to zauwazylam ze mdli mnie przeokropnie kiedy jeste w pozycji półleżącej. Moge jedynie albo siedzieć albo leżeć bo jak sie rozłożę na fotelu to mam takie jazdy ze bym od razu zwymiotowała. Cytat:
Elaaa kciuki obyście wyszły jutro!!! Cytat:
Wow gratulacje weszłas juz w bezpieczny moment! To co sobote spędzisz spacerkiem . Tez nie przepadam jak Tz wyjezdza. A juz szczególnie w weekendy. Wczesniej bardzo czesto miał jakies podróże teraz ostatnio troche ucichło na czas mojej ciazy. Jednak pewnie sie zacznie po narodzinach.Cytat:
Norka ale mnie rozbawiłaś tym mydłem . To musza byc jakies hormony. A o jakim zapachu jest to mydło??? Bo jak placków ziemniaczanych to wcale sie nie dziwie 🤣. Cytat:
Folinka czy ja dobrze zrozumiałam ze oni Ci te rezultaty przekazują z tygodniowym opóźnieniem? Szkoda ze zaniedbali. Jednak kciuki oby ten dzisiejszy sprawił zbys trzymała sie oryginalnego planu! Ja mam dzis położnai plan porodu. Jutro tesciowa juz przyjeżdża i zostaje az do po porodzie. Bedzie nam gotowała bo ja ostatnio głowy nie mam do tego. Szukam ostatniej dekoracji na jedna ścianę. Te trzy misie co kupiłam jako pierwsza rzecz dla maluszka pieknie wygladaja na ścianie, wczoraj z Tz powiesiliśmy. Tylko cos mi jeszcze brakuje nad przewijakiem w tym samym kolorze bo sciany sa całe białe. ---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ---------- Dziewczyny a jakie oświetlenie macie do karmienia maluszka? Moja lampka nocna jest chyba za jasna i razi w oczy. I w pokoju małego tez mam za mocne światło. Mam jedna sowę z Ikea ale potrzebuje jeszcze cos chyba. |
|||||||
|
|
|
#4405 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się i ja w tą paskudna pogodę
![]() Właśnie wracam z pobierania krwi - jutro wyniki płytek licznych manualnie - trzymajcie kciuki żeby były wyższe! ![]() Stresowalam się że będzie problem z pobraniem moczu a okazało się że go nawet nie miałam na skierowaniu ![]() No ale jak już pobrałam to zawiozlam też do badania ![]() Kciuki za wszystkie dzisiaj rodzące ![]() No i za wizytujace ![]() Ja już w sumie od dzisiaj popołudnia moge rodzic - mąż do terminu porodu będzie pracował z domu Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4406 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kciuki za wyniki! na pewno będą wyższe ![]() A do mnie dzwonili, żebym jednak przyjechała wcześniej, bo potem lekarz ma jakieś zabiegi Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#4407 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4408 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Karolinka dzięki, kciuki się przydadzą! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4409 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem,jednak czy się u mnie nie zaczyna,pobolewa mnie brzuch,i mialam.narazie jeden skurcz z krzyża,jakby mi chciał.pęknąć,nie miałam czegoś takiego.
I mialam w sluzi niki kwi Dorka,Madziara co u Was? Kciuki za wiyty i płytki Camelitos! Edytowane przez pola25 Czas edycji: 2018-06-28 o 09:40 |
|
|
|
#4410 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Polus może to jednak też Twój dzień? Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:44.

mam nadzieję, że synek jest grzeczny, słucha rodziców i jeszcze sobie spokojnie w brzuchu posiedzi
tylko oczywiście jak mąż wróci 

Aż smutno mi się zrobiło, bo mąż jest moją taką przytulanką, często nie mogę bez niego zasnąć. Będziemy się pocieszać
Mówię o takim w kostce. Ogólnie, to zawsze podobały mi się ich zapachy, ale teraz przechodzę sama siebie. I zastanawiam się czy nie zjeść w końcu tego mydła i mieć spokój

Rozkręci się na pewno! Trzymaj się 
tego to jestem ciekawa czy chociaż te 2800g mamy 

. To musza byc jakies hormony.