|
|
#571 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Scent Bar V
|
|
|
|
#572 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#573 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Na pewno nie będzie źle, w razie czego zawsze można wymienić
![]() Cytat:
Te niebieskie najładniejsze ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ten trzeci model jest po prostu śliczny Urocze ![]() Cytat:
Cytat:
A mnie zawsze boli po takich rarytasach brzuch, więc omijam szerokim łukiem.
|
|
|
#574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Deszczu we Wrocławiu jak nie było tak nie ma. W nocy przez te upały nie mogłam spać i przestraszyłam się nie na żarty.Słyszałam,że nad moim domem leci duży samolot(brzmiało jak coś wielkości standardowego czarterowego Boeinga) i leciał tak nisko,że tylko czekałam aż usłyszę straszny łomot i samolot upadnie(oczywiście czułam,że spanie właśnie na mój dom ).Bardzo to dziwne było bo zazwyczaj samoloty nie lecą trasą nad moim domem,ale może w nocy zmieniają trasy a ten podchodził do lądowania czy co![]() Tak czy siak jak przystało na panikarę strasznie się wystraszyłam .Jak to dobrze,że nic się nie stało.
|
|
|
|
|
#575 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziennikarze przyszli (mimo awarii wodociągów i jeszcze jakiegoś wybuchu na dobitkę - to musiała być moc Waszych kciuków ![]() )...Nie wiem, czy mnie Modki nie pogonią - otwieraliśmy wczoraj wirtualną Świdnicką - NaSwidnickiej.pl. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja też... Ale dodatkowo płatną (już myślę na co wykorzystać tę dodatkową sumkę )Cytat:
Warto? Cytat:
Właśnie - odkryłam, że schudłam! Wczoraj rano wyjęłam z szafy spodnie, których nie miałam na sobie od dwóch miesięcy. Miały być na konferencję - założyłam, a one zamiast trzymać się w pasie spadły mi na biodra (inna sprawa, że musiałam poszukać starych, na szczęście nieźle wyglądających, bo nie mam ciągle jasnego żakietu )Fenris, to nie jest zamiennik - to tylko taka sama miseczka... Ale obwód o 5 cm za duży to żaden zamiennik... Przecież spodni, czy nawet majtek nie nosimy o rozmiar większych tylko dlatego, że w naszym nie było (chyba, że zwężamy). Różyczko - nareszcie! Cieszę się, że żyjesz
Wymianka - https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=926941 Edytowane przez annmarie Czas edycji: 2008-08-04 o 11:05 |
||||||
|
|
|
#576 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Góre nosze zazwyczaj w rozmiarze 34, waże 48 kg. Biustonosze kupuje tak różnie, albo z obwodem 70 albo 75 i fakt faktem, czasem to 75 wydaje mi się ciut za luźne, ale mam modele w których mam wrażenie, że obwód 70 wbija mi się i pod dopasowaną bluzką będzie to nieestetycznie widoczne. Nawet nigdy nie mierzyłam biustonosza o obwodzie 65, bo wydawało mi się to nierealne, że taki może być na mnie dobry ![]() Zrzucenia kilku zbędnych kilogramów gratuluje, wiem jakie to miłe uczucie, gdy coś kiedyś było baaardzo opięte, a potem luźno lezy
|
|
|
|
|
#577 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie wcinam frytki - mniam
![]() Annmarie - Świdnicka jest mi szczególnie bliska i mam wielki sentyment
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#578 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Natomiast są czasem modele o bardzo ściśliwym obwodzie i słabo naciągające się - wtedy rzeczywiście może być tak, że np. te 70 spokojnie jest dobre (w Twoim przypadku). Na początku człowiekowi wydaje się, że całość go mocno obciska (przyzwyczajenie do tego, że biustonosza nie czujesz, bo jest raczej koszulką) - dlatego na początku dobrze jest kupić jeden i poobserwować. Ja też na początku, choć wyglądałam lepiej, to nie mogłam się przekonać do niego. Po tygodniu stwierdziłam, że jednak to jest to ![]() Poza tym z czasem (jeśli miałaś za małą miseczkę), okazuje się, że część piersi lądowała po bokach albo na dole (gdzieś to ciało musiało się zmieścić) i prawidłowo układana, przesuwa się na przód/w górę, dzięki czemu okazuje się, że ten mniejszy obwód jednak jest dobry. Moja Siostrzyczka przekonała się szybciej (z 75 B na 70D) - przez pierwszą godzinę trochę narzekała, a po całowieczornej wyprawie (zakupy, knajpa, kino) stwierdziła, że... nigdy nie miała tak dobrego rozmiaru ![]() Warto dać szansę - ryzykujesz tyle, że przekonasz się, że warto, albo że nie warto. Madzik, cieszę się ![]() Ja w sumie na żywo oglądałam ją wcześniej raz, ale wtedy miałam w ogóle Wrocław w pigułce (zwiedzanie w 4 godziny, bo tyle mieliśmy na przejazd, do tego lało niemiłosiernie), ale kiedyś tam jeszcze zamierzam wrócić na dłużej - tak na 2-3 dni przynajmniej.
|
|
#579 |
|
Zakorzenienie
|
Annmarie - co do facebooka.
Zalozylam juz kiedys raz i usunelam po 2 dniach. teraz przegladam co to. Zobaczylam, ze moj 'ziom' ma to narazie trzymam. |
|
|
|
#580 |
|
Zakorzenienie
|
Tharoonie, witaj
![]() Madziczku ![]() Mendosito ![]() Ann, hehe, no jakoś żyję Ledwo zipię, ale puls mam nadal wyczuwalny Cieszę się, że znowu jestem z Wami |
|
|
|
#581 |
|
BAN stały
|
Pokłuciłam się z tż i pije piwko
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#582 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ja wpadłam się pożegnać, wybywam dzisiaj i do 18 sierpnia będę sie byczyć na bułgarskich plażach
|
#583 |
|
Wtajemniczenie
|
Aggie, miłego urlopu
![]() ![]()
|
#584 |
|
Zakorzenienie
|
Mam podły nastrój, nawet sobie drinknąć nie mogę, bo biorę antybiotyk
![]() Buszuję na all w poszukiwaniu kolejnej pary kolczyków.... (albo i dwóch)
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#585 | ||
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#587 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
,szkoda tylko że nie na bułgarskim....)
|
|
|
|
|
#589 |
|
Wtajemniczenie
|
Aggie, miłego odpoczynku
|
|
|
|
#590 | ||
|
Czekam na Ragnarok
|
Aha
![]() Był rano, koło 7:00 i później, ale to później to już sama pewnie wiesz ![]() Cytat:
Także miseczki się delikatnie różnią, ale są bardzo podobnej wielkości, zawsze można spróbować która lepsza. Pod biustem będzie ok i ten i ten. Cytat:
Wróciłam z pracy i nadrobiłam wątek. Wszyscy dostali wypłatę 29.07, a ja do dzisiaj nie. Dzwonię do kierowniczki, ona do dyrektorki, a ta, że zapomniała zadzwonić, że mam wziąć gotówkę, bo mi nie przeleje. W ubiegłym msc miałam nadwyżkę z powodu pomyłki księgowej, więc w tym zabrali mi prawie 200zł!!!!!!!! Tego nie było w planach. Czy ktoś wie, czy z powodu pomyłki księgowej mają prawo mi zabrać pieniądze czy powinni obciążyć księgową? Mam za mało kasy i jestem na minusie przez błąd jakiejś baby. |
||
|
|
|
#591 |
|
Wtajemniczenie
|
Fenris, nie wiem, jak jest z takimi pomyłkami
Współczuję w każdym razie, to przykra sprawa
|
|
|
|
#592 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Buty Diesel i te sprawy :-/ Pozatym moją paczkę z Truskawy dorwał UC, wczoraj przyszedł list. Może wlepią małe cło. |
|
|
|
|
#593 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Współczuje i naprawde powinnaś ostro dochodzić swoich racji A odbiegając od tematu, to zaczełam pisac recenzje, narazie kosmetyków, na perfumy przyjdzie czas i nie miałam pojęcia, że to taka wciągająca zabawa ![]() Dziś spać mi się nie chce, mam pyszny likierek, więc pewnie coś będe skrobać do późna
|
|
|
|
|
#594 | |||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Za perfumy też się koniecznie zabierz
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
|
|
|
#595 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wczoraj o 14.00 pogoda się zepsuła, zaczęło padać, więc wybrałam się do CH zobaczyć, czy są jeszcze jakieś resztki przecen. Udało mi się kupić spódnicę i mały sportowy żakiecik. Bardzo fajny dzień wczoraj miałam
|
||
|
|
|
#596 | ||
|
Wiedźma
|
No trzeba.
Jesli spróbujesz w jakimś atrakcyjnym towarzystwie w knajpie - może się zdarzyć, że kolejne tequile będą pojawiały się same... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#597 |
|
BAN stały
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#598 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?O płonących sernikach podawanych przez Zorro nie wspominając |
|
|
|
|
#600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:21.

Ciekawa jestem co z tego wyjdzie 

Mniam
a poza tym pracy po czubki uszu, wszyscy chodzą nerwowi i mam ogólnie dość ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

mam nadzieję że nie zrobie żadnych błędów. Cieszę się, ze wreszcie mogę pogadać z kimś o moim fiole czyli ogólnie kosmetykach a szczególnie o perfumach.
śliczna bielizna była warta takich finansowych poświęceń.