|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. V - Prawie porodówka !
Cytat:
Cytat:
Kolejny spacerek to już z maluszkiem Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4592 |
|
Zakorzenienie
|
Emma myślę,że u nas tak.szybko nie.pójdzie,jak chodzimy z takimi.rozwarciami.
Cos czuję,że u mnie znowu wodami się rozpocznie,a chcialabym.skurczami. Z synem wody mi.odeszły,miałam 5 cm rozwarcia i leciutkie bóle,jak na okres.Dopiero okstytocyna ruszyla. |
|
|
|
#4593 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak to niesamowicie brzmi Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 07:27 ---------- Poprzedni post napisano o 07:22 ---------- Cytat:
Jestem ciekawa jak to będzie mogłabym przestać plamić a jak Ty się czujesz? My jeszcze w łóżku teraz szybkie śniadanie, ogarnianie bo na 9 rzęsy, później jedziemy po wyniki gbs i l4 i chyba jeszcze do ikei W drodze powrotnej dokupię jednak rożek, bo na stronie szpitala jest wymagany, w Zabrzu nie był konieczny.. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
|
|
|
#4594 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4595 |
|
Zadomowienie
|
Patrycja kciuki za szybki poród. Summer, kropka dzięki za rady okolocesarkowe. U mnie nic a nic z objawów. Jadę na 9 do pracy potem pare spraw do załatwienie i od popołudnia weekend na wsi. Tak ze mam plany i wcale się nie obrazę jak ni je pokrzyżuje wyjazd na porodówkę. Od kilku miesięcy bylamnorzekonana- nie wiem czemu ze 20 czerwca i będę po, a tu gdzie tam!!
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#4596 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie znowu jakaś wydzielina z krwią...może jednak jest blisko
Lepiej Wykapie się zaraz,aby nie straszyć na porodowce nie zrobionymi włosami A mąż idzie do sądu i nie będzie dostępny ze 2 h
|
|
|
|
#4597 |
|
Zadomowienie
|
Patrycja kciuki za szybką akcję
![]() Folinka jak po masażu, zdziałał coś? Summer w domku będzie lepiej z kp ja też na to czekam. Dziś w nocy mała wogole nie chciała pić z prawej piersi i myślałam że zwariuję, ale rano udało mi się ją przystawić a resztę odciągnąć. Zobaczę czy przybiera na wadze bo wczoraj miała znowu spadek. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na kiedy masz termin ?
|
|
|
#4599 |
|
Zadomowienie
|
Emma, kciuki. A sprawdzalas co to za krwawienie?? Czy na ip w ogole sie nie wybierasz poki co??
Pola, to pewnie czop ci odchodzi. Ja mialam w srode odrobine galaretki z krwia. I wiedzialam, ze to czop, bo wyglada inacxej niz uplawy standardowe. Dzieki za pocieszenie w sprawie kp, dzis rano z wrzaskiem - ale ssal. Czy cos tam wyssal to nie wiem, bo nie ulewa a nawal mi sie jeszcze nie zaczal. Patrycja - szybko pojdzie, zaraz bedziesz miala malenstwo!! Gratulacje dla rozpakowanych, kciuki za bilirubine! Ja cos slyszalam, ze moze jutro wyjdziemy, ale nie nastawiaam sie, bo badanie sluchu wczoraj nie wyszlo i trzeba je powtorzyc. Wysłane z mojego Prime_2 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4600 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
może dokupie jeszcze tych samych co mam po prostu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4601 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4602 |
|
Zakorzenienie
|
w ogóle przez tą pełnię dzisiejszą spałam dzisiaj 4 godziny i jestem wyspana
zaraz wychodzę do ginekologa
|
|
#4603 |
|
Wtajemniczenie
|
Summer, super ze Kazik ssie
wszystko się rozkręci! za badanie słuchu i szybkie wyjście do domu!
|
|
|
|
#4604 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4605 |
|
Zakorzenienie
|
ooo ja na 24.07
fajnie zobaczyć, że ktoś jest na tym samym etapie co ja i jeszcze troszkę ma czasu do porodu bo od kilku dni jest tu wysyp maluszków a ja jeszcze mam 4 tygodnie praktycznie
|
|
#4606 |
|
Zakorzenienie
|
Summer kciuki za wyjście!
Edytowane przez pola25 Czas edycji: 2018-06-29 o 09:54 |
|
|
|
#4607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4608 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ale kilka nas jest na koniec lipca więc może nie będzie tak źle i będziemy miały z kim dzielić ten trudny czas. ![]() Wysłane z mojego SLA-L22 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez Sandam13 Czas edycji: 2018-06-29 o 08:49 |
|
|
|
|
#4609 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Zobaczysz jak zaraz minie lipiec i będziecie mieć dzieciaczki przy sobie mój za chwilę będzie miał tydzień, czas pędzi jak szalony Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobra, zbieram się do gina. 2 tygodnie temu usłyszałam, że mała jest o tydzień za chuda, a ja schudłam 1,5 kg ciekawe co będzie dzisiaj
|
|
|
#4611 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4612 | |||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Patrycja powodzenia! Oby poszło gładko! Cytat:
Szymek wie co robi. Nie awanturuje sie podczas spania ani przy jedzeniu ![]() Cytat:
Powodzenia ma fizjo!!! Ja tez planuje ostateczne podejscie do Ikea w niedziele... Cytat:
Wlasnie szukam tez organizera na przewijak. Chciałabym duze pudełko podzielone ma mniejsze... Cytat:
Te pudełka sa bardzo fajne tylko zw nie beda pasowały na moj przewijak ikeowski... bo ma za grube ścianki. Cytat:
Idźcie na lody i na kawe! Ostatnie chwil razem . Ja dzis sobie zdałam sprawę ze jestem tak naprawde po raz ostatni sama w domu i robie co mi sie podoba. Wieczorem odbieramy tesciowa ktora zostaje az do po porodzie.Cytat:
A co to jest ta pionizacja??? To oni cos ustawiają czy to chodzi o wstanie z lozka??? Cytat:
O z pieczarkami pyszności!!!Cytat:
Kropka ale super relacja! Pieknie na, wszytsko tutaj opisałaś! Cytat:
Ja tez juz za torbe sie zabieram od wiekow. Tz powiedział ze do weekendu ma byc gotowa bo on sie stresuje ze zacznę rodzic i bede bez torby. A ja ciagle zmieniam koszule itd. Ale juz chyba wczoraj zrobiłam ostatnie pranie i dzis o ile dobrze pójdzie to pakuje walizkę. Cytat:
Tez Ikea . Ja tez w niedziele. Mimo ze byłam w zeszłym tygodniu ale zawsze w domu sie okazuje ze cos jest super fajne i trzeba jechać po drugie...Cytat:
Ja na przykład. Jeszcze 4 tygodnie. Cytat:
Ja tez mam takie wrażenie. My na końcówce same zostaniemy. Musze jechać na zakupy. A ta nieszczęsna klima mi nie działa. Serwis mam dopiero 5 lipca. Wczoraj jak jechałam to sie okropnie pocilam. Az mi sie nie chce do niego wsiadać. |
|||||||||||||
|
|
|
#4613 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4614 | |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry!
To dziś kolejny Maluszek ![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4615 |
|
Zakorzenienie
|
Elcia nie wiem,cały czas mnie bolu,jak na okres.
|
|
|
|
#4616 |
|
Wtajemniczenie
|
Anima ale wkrecilas męża haha, ale wziął odpowiedzialność na klate, ekstra postawa !
Ovejita kciuki za fizjo !!! Torbe do wózka chcialam kupic z babyono, ale finalnie jeszcze nic nie zamowilam i ciagle sie tluke z myślami czy to robic czy nie.... poki co mam od wózka. Norcia ja tez mialam taka sytuacje, zee zamowilam dany wzór kompletu do wózka, a jego nie było, no ale napisali do mnie maila czy w takimnrazie rezygnuje z tej pozycji czy wymieniamy na inny wzór. Dziwne że u Ciebie zadecydowali tak jakos.... sami :/ Summer jestes super dzielna, kciuki za Kazia i Jego wagę, bedzie dobrze ! Kropko teraz masz przy sobie najwazniejszego Kropka w Twoim życiu, więc nie przejmuj sie nieobecnoscia na forum. Cieszę sie, że jakos dajecie rade, trzymam za Was mocno kciuki ! Elciu oczywiscie kciuki zaciśnięte za Was !!! Polu jejku czekamy na wieści, moze to czop ? No i Patrycja czekalam do konca posta żeby napisac, że trzymam za Ciebie kciuki !!!! Oby szybko sie rozkrecilo, ktos jest z Toba ? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4617 | |
|
Zadomowienie
|
Dobry!
Patrycja, moc kciuków, niech pójdzie gładko! ![]() ![]() ![]() Mamusie, kciuki za wyniki maluszków, kp i Wasze samopoczucie! ![]() ![]() ovejita, trzymam mocno też za efekty u dużo! ![]() Cytat:
2h to nie tak dużo, może szybko zleci! A jak się zacznie coś, to wiesz, że zanim się rozkręci na dobre to chwilę trwa. Niech Ci się rozkręci na dobre Bo już tak straszy kilka dni, co?Eee, noc jak każda przespana z jednym siku (od kilku nocy wstaję regularnie 1 raz, czyli może Benio coś tam ciśnie...) Rano cisza, spokój, jeszcze chwilę pochodzę na pewno... Choć teraz ja już pierwsza w kolejce z listy! Postaram się nie blokować
|
|
#4618 |
|
Zadomowienie
|
Summer, Kropka dziękuję za rady odnośnie cc. Jesteście bardzo dzielne z karmieniem.
Dorka, Madziara gratulacje! Wypoczywajcie! Polu ja dziś też zauważyłam śluz z nitkami krwi, mam zacząć się bać?? ![]() Emma, Patrycja kciuki za rozwinięcie akcji! Ela super! Dzielny chłopak!
W radości i w smutku mój dom jest w Twoich ramionach Edytowane przez kitosa Czas edycji: 2018-06-29 o 10:06 |
|
|
|
#4619 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny idziemy do domku!!
Bilirubina spadła do poziomu 7, a waga prawie dobija do urodzeniowej Siłacz z tego mojego brzdąca Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4620 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:08.

i tak, w weekend odpoczywam, już nie ma żadnego spacerowania 

a jak Ty się czujesz?

Może dlatego, że ciągle gdzieś chodzę i coś robię mam tylko brzuch? Chociaż na wadze 11kg do przodu, więc sam brzuch chyba tyle nie waży.. Ale już bliżej niż dalej, bo o ile się nie mylę to dzisiaj zaczynam 9 miesiąc. 

Tyle, że jak kupowałam, to były dostępne. Teraz wiem dlaczego dostałam kosmetyczkę granatową i małą pieluszkę flanelową w gratisie. A ja myślałam, że to w geście dobrej woli, haha
O naiwności

Szymka nic nie rusza i chrapoli w najlepsze, dwa razy w nocy się obudził, possał, a później leżał i pięknie zasnął.
. 
pionizacja nie jest latwa, mi pplozna myla nogi a z lazienki wracalam juz na wózku. Ale na nastepny dzien bylo juz zdecydowanie lepiej.