|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3631 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część V
Cytat:
może nam brakuje siebie? i chyba nie potrafie powiedzieć , że nie chciałabym Ciebie mieć. a On nic nie mówi. tylko mi się śni.! i łapie Cię za rękę by imię Twoje zgadnąć. zostań Nim skradnie mi Cię dzień. tęsknić wiedząc, że też tęsknisz. między nami coś jest, nie zaprzeczysz. może kiedyś będziemy się razem dzielić szczęściem. może to juz czas kiedy bedziemy spotykac sie przypadkiem. nie wyobrażam sobie miłości bez Ciebie. ciągle czekała na mały szczęścia dar. chcę cię mieć na zawsze. bo Ty. bo z Tobą jest najpiękniej. `zauważył jej zalotne spojrzenie` jaką masz moc, skoro sprawiasz że się uśmiecham ?
![]() |
#3632 |
Zakorzenienie
|
Czasem lepiej odejść od zmysłów, by nie zwariować.
"Znów Ten Stan, Że Nie Wiem Co Mam Robić. Niby Wszystko Gra I Niby O To Chodzi." zazwyczaj tylko prosta rzecz może cie tak ucieszyć ![]() "Oszukam czas ucieknę od tych wszystkich smutnych spraw" Nie obchodzi cię to czy stoje czy upadnę. bo Ty tak pięknie pachniesz... Nie bój się wszystko Ci dam,nawet jeśli czegoś nie będziesz chciał ![]() Jak dobrze jest bezgranicznie w ludzi wierzyć Wystawiać bez obaw dupę , widzieć że nikt cię w nią nie uderzy Czasem wszystko jest za daleko by sięgnąć ręką Woli chłopaków z bloku i wyjść na jointa. Czas zacząć deptać marzenia Za każdym razem mieszasz mi w głowie ja zawsze byłam jakby obok zanotuj, ze byłam, jestem, będę Moje kolorowe marzenia pryskają jak bańka mydlana Spadam w dół i nie chce krzyczeć, zabijana nie mówie ani słowa, obrzucana błotem staje nieruchoma, nie czuje, nie płacze, nie oddycham, mnie tu nie ma, oszukuje sama siebie, ze wszystko jest dobrze(...) |
![]() ![]() |
![]() |
#3633 |
Przyczajenie
|
witajcie dziewoje po długim czasie .
![]() nic nie dodawałam, ale bywałam . no, ale już nie gadam, tylko dodaję. może były, ale nie jestem w stanie wszystkiego ogarnąć . ;C opisy: teraz jesteś gdzieś głęboko pod moimi powiekami . jestem diabłem co się zowie i z wiedźmami jestem w zmowie . posłuchaj i śpij ! bo nie ma baboków jestem ja i ty . < 3 przecież wiesz . . . że mój świat jest taki mały . ostatnio . . . chłopak opluł mi serce . siedzę sam w kawiarni serce. boli mnie głowa... a gdybym chciała cię zjeść to co byś powiedział ? nie zwykłam dotykać Cię jak ogień . chcę dostać Ciebie jeszcze raz ! <3 w innym świecie tym za tysiąc lat znajdę cię i zacznę jeszcze raz . powiesz mi, jak to było między nami ? serce w butonierce . mów mi Elvis . xD gra pozorów, twoje ręce - moje uda . widziałam Cię dzisiaj, tak o poranku . . . staliśmy osobno, a poszliśmy razem . umówmy się, że to sen . zrób ze mnie swoją viagrę . zwariowało oszalało... moje serce ! jestem w niebie, a Ty bądź ze mną. mężczyzna . wino i śpiew . buzi . ;****
![]() |
#3634 |
Zadomowienie
|
Może coś o deszczu, o spacerowaniu w nim?
o tym , że nowo poznany chłopak okazał się opiekuńczy i troskliwy, i zaniósł mnie do domu, na rękach żebym nie zmoczyła nóg? o tym, że chyba w końcu będę szczęśliwa za jego sprawą? zawołaj mnie a będe, pójdziemy gdzieś, choć sam nie wiem dokąd jeszcze po co pytasz na starcie , co będzie z nami? '..każdy naprawiony błąd i czy musimy stracić to?' |
![]() ![]() |
![]() |
#3635 |
Przyczajenie
|
Hejkaa. ;(
Mam proźbe. zakochałam się. [bynajmniej tak mi się zdajee] ii.. On wyjechał do pracy na miesiąc. jakiś opisy może że tęsknię ii.. wgl. napewno coś znajdziecie. ;* Liczę na was. Do Zakochania jeden krok ;'*
#3636 |
Raczkowanie
|
A moze coś ze wyjezdzam na miesiac...nad morze ;( nie che ale muszę... ?pomoze ktoś ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3637 |
Zakorzenienie
|
'dobre gwiazdy zapakuję do słoika . pokażę ci jak cudownie można znikać.!'
'jutro będzie wszystko. spadnie na nas niebo. zapanuje miłość.' 'słowa gęste jak powietrze. pakowane w złoty papier. opisujące jutro nasze nieznane.' 'schowałam do kieszeni myśli w których ‘mówię’ jak bardzo mnie czarujesz.' 'schwytałaś po swojemu serca bicie. jesteś jasnym słońcem całym życiem.' 'z Tobą gwiazdy kraść. żyć naprawdę kolorowo.' 'Wszystko co mam.. Tobie chce dać. W ciepłe ręce, w dobre dni.' |
![]() ![]() |
![]() |
#3638 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a coś o przyjaciółce, która olała przyjaźń? Wyprowadziła się bez słowa i wsadziła ową 'przyjaźń' do lodówki?
I która prawdopodobnie odezwie się jak będzie potrzebować pocieszenia? ![]()
#3639 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
* -Ulubiony kamień? -Topaz. -Dlaczego? -Bo takiego koloru są Twoje oczy. * W Twoich oczach odbija się jaśniejsza strona mojego życia. Chcę na nie patrzeć. * Sen zaplątał się w Twoje włosy. * Mam dla Ciebie nocy letniej sen Koniec świata mam i jeden dzień. * Czy to grzech, że chciałabym Cię znowu zobaczyć? * Te kropki na sukience - myśli Mają kolor jego oczu. * Jestem jak wielbłąd. Tylko, że ja nie chłonę wody, ale Twoje spojrzenia. Może się na coś przydadzą ![]() Ode mnie: * Miłości nie da się rozpoznać patrząc na taflę, w której odbiciu wszystko wygląda na łatwe. * Jesteś tym co jesz. Pomyślałam sobie: jestem wielką pizzą! * Marzenia nie umierają, to my zapominamy. * Jak mówię - to prawdę. Jak kłamię - to z miłości. * Dzień Dobry, kocham Cię. Już posmarowałam Tobą chleb. * Chłopiec z bańki mydlanej. * Bo jest pare złudzeń, które warto mieć by żyć. * Czasem ludzie stworzeni dla siebie ida obok i niemoga sie spotkac. * Ej Ty! widzisz jak nam spier.dala szczęście? * Wolę odejść w ciszy, między słowami, zanim jakieś wyrazy znów zrobią nam krzywdę, zanim odwrócisz ten wzrok ostry jak brzytwę... * Jeśli się uśmiechniesz, mogę oddychać; jeśli się roześmiejesz, mam dość pokarmu, by przetrwać następne kilka dni.
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3640 |
Raczkowanie
|
Hejj ;D. Jestem tu nowa, tzn. nie tak do końca bo Wasze opisiki nałogowo kradnę. ;D Cudnee sąą.! Nooo, a teraz to odważyłam się
![]() .kocham, wiesz.? `bo w Twoim uśmiechu kryje się mój świat. ;* Zapomnę. Bo z Nią nie wygram, prawda.? ;/ Smak borówek plus Twoje usta ... moje prywatne niebo. Optymizm schował się do szafy. O.! Mam nadzieję, że nic się nie powtórzyło. Wymyśliłam je na poczekaniu ;p. Kurczee noo. Naprawdę przecudne opisy macie. ![]()
Kochaj się ze mną, ale duszą. Ciałem to każdy potrafi. ![]() Wojtuś ! ![]() Edytowane przez truskawkaZcukrem Czas edycji: 2008-08-03 o 00:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#3641 |
Zadomowienie
|
Opisiki ode mnie:
* Zrobię Ci kąpiel z gwiazd, opowiem o tym jak pachnie deszcz.. * ..codzienność cicho gdzieś, skrada się.. * ..tak słodko leżysz w świetle gwiazd.. * ..nie popsujmy tego co nam namalował czas.. * ..a ja wciąż szukam tego co nie ma dalszej części.. ![]() * Kilka uśmiechów rzuconych na bezdechu, telefoniczna miłość gdzieś w pośpiechu..wystarczyć muszą znów. * Chciałoby się uciec poza granicę snów, by móc zatrzymać te, co przynoszą chłód. * Stanąć w miejscu, przeczekać parę dni, aż znikną szare chmury tych deszczowych chwil. * Kilka niepoukładanych spraw w zaczarowanej kuli zamknąć..mocno tak. * Chowając się przed prawdą w zakurzony życia kąt, czekam co przyniesie czas.. * Zły dzień, zły sen..jutro także złe. ![]() * Tajemniczy świat..w nim tysiąc jasnych gwiazd.. ![]() * Myślę o tym co minęło, czego nie ma..dlatego sen tak często się nie spełnia.. * Zburzę ścianę, co dzieli nasze światy..znajdę siłę by rozerwać kraty.. * Teraz gdy już masz swoje sprawy..ja odtwarzam świat zapomniany.. * Deszczowy dzień, szaro znów, leje deszcz za oknem.. * Boję się, że kiedyś, gdy obudzę się..pozostaniesz tylko snem.. ![]() ![]() ![]() Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2008-08-03 o 09:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#3642 |
Raczkowanie
|
'pytasz mnie co widzę, wielki lans dookoła...'
nie słuchaj, bo *******i. będę dziś niegrzeczna. ![]() Cała dla Ciebie teraz i na zawsze. ;** po Tobie mam tylko ślady na rękach... Nie pytaj mnie jaka jest prawda to nie będę musiała kłamać... Może to wszystko polega na tym, aby żyć dla kogoś...? Patrzę w Twoje oczy głęboko i widzę co o mnie myślisz.
![]() |
#3643 |
Wtajemniczenie
|
moj obecny opis.. "Co tam robaczki?"
![]()
#3644 |
Zakorzenienie
|
z listy:
weź mnie we śnie, ze mną bądź... Mała Mysza Wielka
#3645 |
Zakorzenienie
|
z listy:
1. Mała mysza wielka woda słońce, piasek i przygoda!! 2. Błogosławiony Twej duszy gniew, zaszywa usta, rozpala Twoją krew. 3. Odciąć się od tego wszystkiego! 4. What do I know! przepraszam że post pod postem, ale miałam jakąś awarie :|
#3646 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
___ Jeśli myślisz, że możesz wszystko..nie poznałeś jeszcze mnie ! Ja mogę więcej ![]() Jesteś taki inny..że aż mi się to podoba ! ![]() Jesteś dziwny..- ale nie martw się, to komplement ![]() Może i patrzę na świat z góry..ale przynajmniej nie pełzam kanałami ![]() Odstajemy od świata ! -a może to świat odstaje od nas ? ![]() Wiem czego chcę ! i to Cię przeraża ! ![]() idę przez życie z uniesioną głową, a Ty z zadartym nosem ! ![]() bo jestem zupełnie inna niż reszta świata.. mam dumę i klasę ! Ja lubię chyba tak na opak.. wszystko po mojemu
![]() mam nadzieję,że się komuś przydadzą ![]()
![]() |
#3647 |
Wtajemniczenie
|
z listy;
W Zyciu To Ty Jestes Pragnieniem, A Milosc Spritem!!! Twoja ambicja zabija Ciebie ...w życiu nie ma przypadków... ... wyrzucic nie da rady, boo w sercu Ciebie mam... i coś ode mnie; miłość to nie pluszowy mis ani róże(...) ani miłość kiedy jedno płacze, a drugie po nim skacze udowodnij mi, że życie jest piękniejsze od snu ;* wraz z twym odejściem, zawalił sie mój świat... to nic, że oczy pełne łez, i tak nadejdzie nowy dzien... sa ludzie, dzięki którym świat wydaje sie lepszy, i śa tacy, którzy swym istnieniem czynią go idealnym ;* jak stara zabawka rzucona w kąt... ![]() razem wszytsko przetrwamy.. nawte żle dni czemu mam wrażenie, jkaby wszyscy mnie opuscili?? tylko jedno mnie dołuje, ja nie bardzo wiem co czuje... patrze w lustro i widze dziewczynę z marzeniami, które nigdy sie nie spełnią... ![]() choć raz pozwól mi usłyszeć, że zalezy Ci właśnie na mnie oszukam czas, ucieknę od tych wszystkich smutnych spraw chce tylko bys był... nic więcej przecież w marzeniach miało być lepiej... |
![]() ![]() |
![]() |
#3648 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Super opisy... o wiecej prosze... ;] a ten czerwony kradne ![]() torche odemnie: On tysiacem sposobów sprawia,że sie śmieję... On znowu zapalił iskierki w moich oczach <3 WIELKA MIŁOŚĆ TRAKTOWANA JAK ZNAJOMOŚĆ. Bo chcę być szczęśliwa... choć myślałam że to już niemożliwe.
![]() |
#3649 |
Raczkowanie
|
Wiesz co się liczy szacunek ludzi ulicy!
Nadal mam farta, nadal sprzyja mi karta Ja nie będę się hamować ze cenę popularności Dziś mówię cześć każdemu kto zasłużył, Każdemu co nie stchórzył , który dobrze mi wróżył Podczas niejednej burzy podał pomocną dłoń, A nie celował mi w skroń , więc Boże wszystkich nas chroń Nawet jeśli rzadko proszę jak PB nadzieje niosę I dzisiaj dołożę od siebie moje 3 grosze ! Dziś na dopingu nadmiar testosteronu, Sukces artystyczny k*rwa!! bez komentarza Spokojny sen, rodzinne życie bez scen I przyjaźnie bez ściem to sobie wszystko ceń Pieprze groteske, jak instytucje miejskie, Społeczeństwo co nie chce zmiany na lepsze! Nie kumasz mojej jazdy więc sie nadal z tego śmiej Uliczna sława, która dumą napawa Beznamiętna dz*wko, wy****dalaj ino szybko W świecie pozbawionym reguł zadbać, o każdy szczegół Dookoła same szuje, śmiecie, dz*wki, chu*e Odbić od tych, dla których nic nie znaczysz Dziś troche wulgarne opisy ale to przez to ze przejechalam sie na "przyjaciółce" :/
![]() |
#3650 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3651 |
Przyczajenie
|
Dziewczynki, bardzo dziękuję o opisy o uśmiechu
![]() Happysadowa , może coś takiego, niestety mam tylko o oczach: [niektóre z wizażu :P] "Prócz Twych oczu nie istnieje nic..." W Twoich oczach widzę coś, czego nie dostrzegam w innych... "Gdybym mogła, schowałabym Twoje oczy w mojej kieszeni..." W Twoich oczach widze coś czego nie moge pojąć.. Mogłabym patrzeć w Twe oczy i podążać za Twoim spojrzeniem codzień. "I nagle świat mieści się w Twoich oczach..." Uwiodła mnie przepaść jednego spojrzenia in your eyes I could drown and still survive / w Twoich oczach moge zatonac i przezyć You look into my eyes.. I go out of my mind.. //gdy patrzysz w moje oczy, odchodzę od zmysłow mogłabym zapomnieć o całym świecie- dla Twoich oczu .. Mam jeszcze wiele ![]() ![]()
#3652 |
Zakorzenienie
|
Podbijam...
#3653 |
Zakorzenienie
|
3martyna3
truskawkaZcukrem Cysiia xxxJuanaxxx <333 ![]() ![]() ---------------------------------------------------------- 'pieprzyć szary beton!niech neony świecą.!' 'I szary cień niby motyl czai się na skraju rzęs.' 'Kiedy braknie słów i nie ma już nic. toniemy.!' 'suche jak piasek wodospady łez. mówisz mi żegnaj nie zatrzymam Cię.!' 'z tą świadomością żyć, że szczęśliwszy jesteś z nią.!' 'tyle miałeś czasu, by zatrzymać ją. nie zrobiłeś nic. wypuściłeś z rąk.' 'Kiedy stanę obok Ciebie.. zrozumiesz, że to Ja.!' 'Po tej stronie serca ktoś przez telefon kradnie noc.' 'gdy jesteś w pobliżu sięgam nieba.!' ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3654 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3655 |
Przyczajenie
|
Bo umrzeć to zbyt mały powód, aby przestać kochać / Szkoła uczuć.
Jestem abstynentem ale nie praktykującym ![]() Noc szanowni państwo, przywarła do okien... Samotnym jest się tylko wtedy, gdy ma się na to czas. Kobiety żyją wspomnieniami, mężczyźni tym co zapomnieli. Wciąż puszczam bańki mydlane, cudowne bańki w przestworza... Śmiej się a świat będzie śmiał się z Tobą, płacz a będziesz płakał sam. Mówiąc "kocham" żądasz wzajemności. czasami traumatyczne przeżycia mogą wyostrzyć percepcje. sorry, mam uczulenie na pier***enie głupot. czasem jedno ziarno może popsuć symetrię kawowej górki... |
![]() ![]() |
![]() |
#3656 |
Zakorzenienie
|
Dawno nie było mi tak źle...
'Jesteś tak daleko ode mnie, czasami jednak blisko tak. Mogę porozmawiać z tobą czasem. Czasem znajdujesz dla mnie czas.' Wtedy poczułam, że jesteś... <3 Ścieram Twój uśmiech z naszych wspólnych zdjęć. Chowam go do szuflady. "wiesz, że jeśli miłość to tak jak wieczność, bez przed i potem" "i zapomnij że jesteś gdy mówisz że kochasz" Serce to jeszcze za mało żeby kochać. Moje szczęście. Ma Twój uśmiech Twoje oczy, Twoją twarz. ; * Może w jakimś równoległym świecie 'ja' i 'ty' ma jakiś sens. Dasz się skusić dziś na mnie? Łap mnie wszystkimi zmysłami. Ta noc jest tylko dla mnie i dla Ciebie.
![]() |
#3657 |
Zakorzenienie
|
hej laski . macie jakies opisy o tym ze kolesiowi zalezalo , bajerowal etc . i jak mi zaczelo zalezec to zaczal inaczej pisac , i ciagle jakies dziwne teksty wali .
cos takiego do tej sytuacji . tylko nie doslowne ale zeby daly to myslenia mu . ?
![]() |
#3658 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny macie moze opisy o tym ze stracilam przyjaciolke przez to ze mam chłopaka?
![]() bardzo bym prosiła ![]()
#3659 |
Raczkowanie
|
czasem nie widzimy ile szczęścia nam ucieka i jak sami układamy przeszkody ale ja i tak ciągle szaleję za Tobą;* Nie oglądam się za siebie Odchodząc wiem, że robie dobrze Czasami trzeba upaść by odrodzić się na nowo Za późno już by przeszłość odwrócić& Za późno by znowu zawrócić Trzeba zapłakać za tym co łatwo się kończy - znaleźć sens istnienia na nowo. POŻEGNAĆ SIĘ ZE WSZYSTKIMI WSPOMNIENIAMI.! Ja to ta z obrazka. Ja to ta co krzyczy, ta co ciągle sobie drwi.. On mnie zabije! ale co tam raz się żyje. To już koniec z grzeczną i kochaną dziewczynką, którą byłam. Mam dosyć siebie samej. Bądź przy mnie, gdy krzyczę, że Cię nie nawidze. Bądź, gdy jestem smutna i radosna. Bądź, gdy szukam Twojej reki. Bądź, gdy potrzebuje Twojego ramienia. Bądź, gdy robie z siebie idiotkę. Bądź i powiedz:"Przestań!", ale powiedz też: "Proszę..". Ukoj lęki, niepwności. Bądź a wtedy nam obojgu będzie łatwiej 'Jeśli u mnie zasypiasz, to tylko w kącie mojej głowy'.
#3660 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Gyyrfunia. Tobie też dziękuję ![]() Takie jakieś.: `tak jakoś tylko On. Bo masz tylko jedno życie, rozumiesz.? pokochaj, tak po prostu. "Dzięki Tobie miałam to ciepłe światełko w oczach. Cholernie mi szkoda, że zgasło." [Magda M. - kocham normalnie.] Czy chociaż raz mówiłeś prawdę gdy patrzałeś w moje oczy.? źle mi. `mówiłeś, że będziesz. I co.? Zapomniałeś.? Cholera. Wszystko nie tak. `bo polar i kapcie nie zastąpią Twojego ciepła. ;( Hmm, tyle narazie. Może coś się spodoba. ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:04.