|
|
#4981 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. V - Prawie porodówka !
Pola jeszcze raz gratulacje!
Odowska również dla Ciebie, zazdroszczę Wam ze już po wszystkim! Cytat:
Hahaha skąd ja to znam... tez wole sama zrobić. Ale to tymczasowe tylko . Niedługo dojdziesz do siebie i odnajdziecie wspólna rutynę. Cytat:
![]() Cytat:
Emma od jutra zaczynasz nowy etap życia. I tak do tego podchodź. Masa rzecz6 się zmieni ale taka kolej życia. Coś za coś. Poza tym czasem znajdziesz kogoś do opieki raz na jakiś czas i możecie wtedy sobie wyjść wspólnie na kawę i dać sobie zatęsknić za maluszkiem. |
|||
|
|
|
#4982 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chyba tak działa na mnie stres Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#4983 |
|
Zakorzenienie
|
Radena i Folinka - rozbujałyście chłopaków? Mój się ruszył dopiero po lodach, ale już jestem spokojniejsza
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4984 |
|
Wtajemniczenie
|
Filinko, a te placki sie laczy potem ? Brzmi pysznie !
Karilinko, no juz torba prawie gotowa - zostaje spakowac tylko drobiazgi ![]() Powiem Wam, że moja tez jakas cichsza dziś - ale cos tam szamota, więc póki co jestem spokojna. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4985 |
|
Zakorzenienie
|
U nas trwa projekt kołyska
Marcin zrobił mi niespodzianke, potem wam pokaże efekt ![]() A wcześniej byliśmy na chińskim papu i lodach tajskich rozerwie mnie dzisiaj z przejedzenia Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4986 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
schizuje trochę, jeszcze dość dobrze pamietam poprzedni poród i boje sie ze ten bedzie podobny... A super by bylo bez oxy, mniej boleśnie i szybciej..i najlepiej zeby mnie nie nacinali. Marzy mi się szybko dojść do siebie! Żebym jeszcze mogła z dziećmi skorzystać z lata ![]() Cytat:
![]() Ale bym to zjadła, jejuuuuu!!! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Jeszcze chwilka i wskakujemy w kolejny wątek :-D Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#4987 |
|
Raczkowanie
|
Gratulacje dla wszystkich rozpakowanych i szczęśliwych mam! Jesteście niesamowicie dzielne ściskam Was mocno
![]() ja liczę że mój maluszek posiedzi w brzuszku jeszcze bo na razie brakuje mi sporo z wyprawki nie mam torby do porodu i co więcej mieszkanie nie gotow3 i nie przeprowadziłam się jeszcze. Pozostaje mi ogarnąć logistykę do łodzi na poród trochę mnie dołuje ta perspektywa Ale już wiem że nie mam wyjścia muszę rodzic w matce polce....planowo jadę tam po 15 lipca i zostaje do porodu |
|
|
|
#4988 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dużo Ci jeszcze brakuje do wyprawki? jak postęp z remontem co jeszcze musisz zrobić? Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4989 |
|
Zadomowienie
|
I prawie cały dzień minął. Dziś trochę luźniej bo goście byli i pogoda ponura. Objawów porodowych brak zupełnie! Na jutro mam grzybki do marynowania- nie rodzę. Ja w ciągu dnia tez z ruchami słabo i wczoraj i dziś ale pod wieczór szaleństwo ze aż miałam wątpliwości czy to nie skurcze- ale nie.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#4990 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4991 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Prawdziwki. Część będę suszyć część marynować. Chyba ze będę rodzić, ale chyba próżne nadzieje. A jutro moja bratanica przez 3 dni będzie na praktykach w moim szpitalu-od razu miałabym matkę chrzestną do opieki. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#4992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przyznam się, że w środę miałam gwałtowne oczyszczanie górą i dołem po parę razy i od tamtego dnia stawia mi się znów brzuch, bolą mnie pachwiny i krocze leżałam, odpoczywałam, ale...od tamtej pory każda aktywność kończy się tym samym, nawet wolny spacerek :/ bez sensu, nie może być tak, że będę leżeć plackiem najbliższy miesiąc :-( fatalnie bo do tej pory byłam bardzo aktywna, szczególnie dzieci tego wymagają, wiadomo...Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4993 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny,pytanko,macie już przygotowany plan porodu? Ja poprzednio dostalam do wypelnienia na szkole rodzenia,a teraz nie bylam i w sumie nie wiem jak to teraz ugryźć
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4994 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- Cytat:
wypełnialam przez stronę rodzic po ludzku bodajże Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#4995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz też tak planuję ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4996 |
|
Raczkowanie
|
Camelitos no sporo już mam A zostało mi w przyszłym tygodniu odbiór wcześniej zamówionych rzeczy np wózek fotelik wanienka że stelażem łóżeczko i materac rożek. Na pewno trzeba zamontować przewijak skręcić lozeczko to z tym liczę na pomoc taty. Zamówienie z gemini kliknelam wczoraj także jak dojedzie to mogę skompletować torbę do szpitala. No i remont... jeszcze stolarz kończy pracę mam nadzieję że na dniach skończy i potem muszę zamówić sprzątaczka bo sama nie dam rady tego ogaranc. Nie wspomnę o usterkach nad którymi się zalamywalam płakałam ale tego do porodu nie zdążę robić bo trzeba złożyć oficjalną reklamację
|
|
|
|
#4997 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dobrze ze Ci wszystko przyjdzie za tydzień będziesz miała już prawie wszystko ![]() Dobrze ze rodzice Ci pomogą Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4998 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4999 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny mój post 5000
chodzmy na nowy wątek Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#5000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#5001 |
|
Raczkowanie
|
No oby ten tydzień i kilka dni następnego wystarczyło żeby wszystko dokończyć trzymajcie kciuki żebym dotrwala do terminu
|
|
|
|
#5002 |
|
Zakorzenienie
|
To co przechodzimy na nowy watek dziewczęta?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:50.

.
Bo 9 l to raczej wielkolud
jakoś mi tak to na psyche siadło 
rozerwie mnie dzisiaj z przejedzenia
schizuje trochę, jeszcze dość dobrze pamietam poprzedni poród i boje sie ze ten bedzie podobny... A super by bylo bez oxy, mniej boleśnie i szybciej..i najlepiej zeby mnie nie nacinali. Marzy mi się szybko dojść do siebie! Żebym jeszcze mogła z dziećmi skorzystać z lata 

leżałam, odpoczywałam, ale...od tamtej pory każda aktywność kończy się tym samym, nawet wolny spacerek :/ bez sensu, nie może być tak, że będę leżeć plackiem najbliższy miesiąc :-( fatalnie bo do tej pory byłam bardzo aktywna, szczególnie dzieci tego wymagają, wiadomo...
teraz też tak planuję