|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część V
~~ Na pustej plaży dwoje ludzi ze szczęścia pijanych...
~~ Buszuję wśród trawy,okryta słońcem,orzeźwiona wiatrem... ~~ Wśród obłoków będę wiatr we włosy wplatać... ~~ A ja nadal mam ochotę wciąż łapać promienie słońca do kieszeni... ~~ Chciałam Ci tylko wskazać drogę stąd do słońca... ~~ ...bo właśnie w takie dni jestem gdzieś bliżej nieba... ~~ Po szyję w chmurach... ~~ Bo wszystko to iluzja jest i magia... ~~ Noce wciąż nazbyt piękne by przespać je... ~~ ... nie wracajmy jeszcze na ziemię ... ~~ "Dancing in the moonlight, waiting for the sunrise" Tańcząc w świetle księżyca, czekając na wschód słońca. ~~ Dmuchawce, latawce, wiatr... Daleko z betonu świat... ~~ Dokądkolwiek jedziemy,zabieramy ze sobą nasza magię. |
|
|
|
#3692 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ojojoj, niezmiernie mi miło że sie na liście znalazłam ![]() A co do opisów, to może.: Far away. I miss You. But ... only few days. ;D Pare dni i 'bziuumm' koniec tęsknotek. ![]() Daleko tęsknię za Wami. Ale połączenia telepatyczne przyjmuję non stop. ^ xD Potęsknię, potęsknię i wrócę. ;D / Wyjazd. Nie szaleć z rozpaczy. Nie ma mnie ale mam zamiar wrócić. / Gdzieś sobie tęsknię.Odpoczywam od Was Pawiany ;**. Już mi jakoś tęskno. ;p Yhh, może Ci się coś przyda. Nie mam pomysłów Przepraszam, ale tylko tyle z głowy chciało wyjść.
Kochaj się ze mną, ale duszą. Ciałem to każdy potrafi. Wojtuś ! Edytowane przez truskawkaZcukrem Czas edycji: 2008-08-03 o 20:28 Powód: Poprawka ;) |
|
|
|
|
#3693 |
|
Zakorzenienie
|
Jak ktoś jest dobry, to wszyscy srają mu na głowę i olewają go z góry na dół.
Jak ktoś myśli o złych rzeczach, to takie go spotykają. Jak się wkłada do garnka dobre składniki jedzenie wychodzi w porządku. Ale jak się do garnka dokłada też miłość, oho, wychodzą prawdziwe frykasy. Nigdy nie dostajemy tego, czego byśmy chcieli (...). Życie to nie IKEA. O tańcu nie da się pisać (...). Taniec trzeba tańczyć. Miłość nie jest nawykiem, zobowiązaniem ani długiem. Nie jest tym, czego uczą nas romantyczne piosenki. Miłość po prostu jest. Bez definicji. (...) Kochaj i nie żądaj zbyt wiele. Po prostu kochaj.
|
#3694 |
|
Raczkowanie
|
potrzebne mi na gwałt opisy o uśmiechu ; D JEGO
pomocy ; *** a tak w ogóle to będę tu za tydzień dopiero ; DD
|
#3695 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ajjjj... boskie dziękuje;* i nie tylko, ale ąz tyle;* thx;* <3 i kradnij ile chcesz... po to tutaj sa ;* i cos ode mnie Daleko,wśród obcych ścian,pod niebem nie moich gwiazd... Bo czasem jest lepiej być obojętnym na wszystko... to nie jest tak, że dla nich robimy coś dobrze wymagasz ode mnie?a może spojrzysz i zaczniesz wymagać od siebie? kolejna podróż w nieznane... w głąb swoich marzeń przed oczami mam wciąż ten decydujący moment... Bo ja w krainie czarów bywam^^ częściej niż Ci sie wydaje... Bezchmurne niebo, lekki uśmiech słońca.Świat według wariata, czyli mnie. ^^ Poszłam zaczarować życie w sen...Będę jutro Only sms![]() Na pół złamał się mój świat...I tylko bardzo, bardzo...kogoś brak... Lecz przyjdzie kiedyś ktoś, kto powie mi, że kocha. : ) Chodź. Usiądź ze mną, ja też jestem smutna. Popłaczemy razem, aż zjawi się uśmiech. Doceniam bo wiem ze trace.. Taki Cwany. ? To mi zaimponuj ... Kochany.. I tylko czasem widujemy się we śnie. I chyba troszeczkę tęsknię. Pogubiłam się.Może po raz kolejny,może o jeden raz za dużo,może wcale… gdzieeee ciiii męęężczyyyźni... ![]() |
|
|
|
|
#3696 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a wszystko przez ten uśmiech...;* jeden słodki uśmiech całkiem zmienił mnie wystarczy jeden twój uśmiech, a wszystko nabiera sensu i gdyby nie ten uśmiech, powiedz jak miałabym zyć wystarczy jeden Twój uśmiech i jestem Twoja za jeden uśmiech zorbie wszytsko;* uśmiechnął sie do mnie, wtedy poczułam, że nadzieja czyni cuda ;* zakochana w jednym uśmiechu plastykowa łyżeczka jem Twój uśmiech... tone w twoim uśmiechu... twój usmiech wplątany w moje mysli to tyle ode mnie... może coś wybierzesz |
|
|
|
|
#3697 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ponawiam..
|
|
#3698 |
|
Wtajemniczenie
|
Moze komus coś się przyda
![]() -Następna stacja to pozytywna wibracja -Jesteś częścią mnie -nie pragnę słów, wzrokiem do mnie mów -i ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę -Niewiele przyjdzie nam z odkrywania prawd… -Już nigdy nie powierzę całego świata komuś, kto nie dorósł do kochania -Mów mi, ze zawsze tylko Ty -Po co tęsknić za kimś kto tej nocy być może nie śpi samotnie
|
|
#3699 |
|
Zakorzenienie
|
ode mnie
.." kto rozpamiętuje porażki traci z oczu to , co dobre .. " |
|
|
|
#3700 |
|
Raczkowanie
|
AnusiaPn
TruskawkaZcukrem dziękujęęę <3 miło,że się podobają ![]() ah. a ja dzisiaj nie mam głowy do pisania opisów. i wogóle to wszystkie dziewczęta macie świetne opisy <333 wciąż bioręęę ! ;D more, more, moreee ;* pozdrawiam ![]() a. ! i jakbym mogła, to proszę o opisu w stylu,że ja juz z Nim skończyłam.. że to koniec ! że stracił moje zaufanie ! i niech się w końcu ode mnie odpieprzy ! niech zrozumie i się z tym pogodzi ! bo to się robi irytujące ;/ ale takie niedosłowne xD i nie ostree !
|
#3701 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No więc:* Jeszcze nie wyjechałam a już tęsknie.. ;( Kochaaam Was. ;* * Kocham, tęsknie i myślę caaały czas. // .nie ma. ![]() * Jejkuuu ale bd tęsknić! Kocham was straszliwie. ;* * I'm leaving but I will come back. Love ;* // Wyjeżdżam ale wrócę. Kocham ;** Nie płaczcie kiedy odjadę.. Tęsknie, Kocham ;** Nie tęsknie, nie tęsknie...no ale jak nie tęsknie jak tęsknie?! Moi! ;*Nie mam weny..tylko ten po angielsku z wizazu, reszta z głowy.. Moze się przydadzą.
Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2008-08-03 o 22:25 |
|
|
|
|
#3702 |
|
Raczkowanie
|
[quote=Cysiia;8457601
a. ! i jakbym mogła, to proszę o opisu w stylu,że ja juz z Nim skończyłam.. że to koniec ! że stracił moje zaufanie ! i niech się w końcu ode mnie odpieprzy ! niech zrozumie i się z tym pogodzi ! bo to się robi irytujące ;/ ale takie niedosłowne xD i nie ostree ! [/quote]Podbijam.!
|
#3703 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jestes boska **fenkju ![]() jakby ktos ejszcze cos mial to bd wdzieczna:d
|
|
#3704 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo nie będzie co ma byc tylko będzie po mojemu |
|
|
|
|
#3705 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
może ja pomogę: Hej man! Tracisz czas, ja jestem jak głaz... Kiedyś byłeś początkiem, dziś jesteś końcem. uśmiecham się czule, wysuwam środkowy palec. nie dotykaj i trzymaj sie zdala i wiesz co? Spierdala* Jeżeli faceci są z Marsa to niech tam ku.rwa wracają just fuck off! - po prostu się odpieprz! Nie myśl, że jesteś jedyną butelką wody na pustyni. wszystko się rozsypało. zbierać nie będę, bo nie potrafię. i nie chcę. rozdział trzeba zamknąc. rozumiesz? Definitywny koniec. Pogódź się z tym. tak gorzko człowiek zawodzi. Zdawałeś się być brylantem, a okazałeś się zwykłym szkłem... Zmieniłam o Tobie zdanie - rozczarowanie... Człowiek często docenia to co ma, dopiero wtedy, gdy to straci. Zoabczyc błysk żalu w oczach byłego: bezcenne ![]() może coś się przyda, pozdrawiaaaam (;
|
|
#3706 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co prawda mnie nie wymieniłaś ale może… jeden ![]() ~ wrócę! czekajcie z kwiatami,orkiestrą i czymś smacznym na powitanie ;] _________ I inaczej ![]() ~ Powinieneś walczyć, cierpieć, tak jak to robili inni rycerze ~ Śniła mi się autostrada doNieba…ulica wijąca się jak niebieska wstążka ~ Tonąwszy w mailach i rzeczach TODO... ~ tak to cynizm, znasz lepsze lekarstwo na samotność? |
|
|
|
|
#3707 |
|
Przyczajenie
|
nienawidzisz mnie? fajnie! słyszysz te brawa? są dla mnie!
moje serce jest do wzięcia, czekam na fajnego księcia. jak chcesz zobaczyc opis, musisz pocałowac właścicielkę ![]() po słonecznej stronie życia. chcesz widziec cud? to go spraw... i śniła, że dla niego tańczy, a on ukradkiem bije brawo... serca dwa zaczęły bic dla siebie <3 wyciągnij dłonie i chwyc marzenia. pokaż jak się kręcisz, jak swym ciałem nęcisz... Nie kłam, że weźmiesz gdzieś daleko tak, że nie znajdą nas. kradniesz mój najlepszy czas. jak zwykle to ja, wykręcam numer Twój... |
|
|
|
#3708 |
|
Raczkowanie
|
dobry wieczór ;p
bardzo strasznie mocno prosze was o opisy...tylko sama nie wiem czego konkretenie maja dotyczyć bo jest taka sytuacja że od 8 lat znam takiego pana ;p a ta znajomosć była bardzo burzliwa jak by tak podliczyć to z 6 lat sie wyzywaliśmy kiedyś dawno nawet pobiliśmy ;p ale też całowalismy trzymyaliśmy za ręke i robiliśmy różne rzeczy żeby sprawdzić kto pęknie pierwszy...oj wspomnienia jak gadamy to o filozofii życia ;p czasem między słowem o nas... a wiecie kiedyś któraś z was napisała taki opis: "... że można kochać i nienawidzić zarazem"- coś w tym rodzaju...zrozumiałam że to czuje do niego....sprawił mi wiele przykrości ale też....jest dla mnie kimś....wyjątkowym....i chyba ja też coś dla niego znacze...on lubi robić się na cwaniaka i macho....ale ja w nim widze kogoś innego.... chciałabym żebyście wymyśliły dla mnie opisy żeby może on sie domyślił...ale nie od razu...że coś do niego chyba czuje...ale kurcze żeby on był do mnie zawsze taki gentelman ;p ;dbardzo was prosze ![]()
|
|
|
|
#3709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
'Wszystko co mam.. Tobie chce dać. W ciepłe ręce, w dobre dni.’ 'i choćbym musiała czekać tysiąc lat chcę dostać Ciebie jeszcze raz.’ 'wracaj do mnie.. bo kocham nieprzytomnie.!’ 'to właśnie ja lubię tylko Ciebie tak jak czekolady słodki smak..' 'bo tylko Ty pokazałeś ile sił mogę znaleźć w sercu mym kiedy kocham' 'Została nam ostatnia szansa już.. by z serca zetrzeć kurz' 'Ty.. i tylko Ty.! Ja to mogę w każdej chwili wyszeptać, wyśpiewać, powiedzieć, jak wolisz..' 'Tylko przy Tobie serce będzie znów spokojnie bić.' 'bo granice mojego świata wyznaczają twoje ramiona.' 'Moje szczęście jest koloru Twoich oczu ma twój uśmiech.. Twoją twarz' 'Malutka iskierka szczęścia.. ukryta w Twoim uśmiechu.!' '..uśmiechami do mnie mów bo lubię smak twoich słów' 'Serce mi bije.. gdy widzę Twój uśmiech.!' 'Kiedy Cię rano widzę Twój uśmiech - Mam dobry dzień.' Opisów sztuk kilka: 'tańczę boso na morza dnie. szukam niewidzialnych drzwi.' 'nic nie pomaga.. tabletek garść. zranione serce wciąż nie może spać.' 'zamiast miłości- w telewizji film. zamiast jego ramion- dziś pluszowy miś.' 'być zabawką w Twoich dłoniach.. tak zimnych.. jak serce.' 'ciemnych marzeń gęsta sieć.' ![]() |
|
|
|
|
#3710 |
|
Raczkowanie
|
Witam wizażanki. ;*
Mam do Was ogromna prośbę. Potrzebuje opisów, które w jakiś sposób pocieszą moja przyjaciółkę. Dziś rozstała się z chłopakiem z którym była prawie 3 lata. Nadal go kocha, ale nie może z nim być, poniewaz popadł w 'nałóg'. Chcę ja pocieszyć. Macie coś?... Bedę wdzięczna. Pozdrawiam i z góry dziekuję... ***
|
#3711 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny a o straconej przyjaźni?!
![]() ![]() ![]() ![]() troche moich na osłode ![]() -lepiej zaliczac sie do niektórych niz do wszystkich! -hates makes me famous -psychodelic revolution -Włączyłam komputer, zrobiłam herbatę. Wyłączyłam telefon. Muszę normalnie żyć ! -nie trzese tyłkiem lecz parkietem;] -Ani dzień dobry, ani spierdalaj, czyste chamstwo bez sztucznych barwników. -I could spend my life in this sweet surrende -Sorry, głąby! Dzidzia już się z wami nie bawi! -Jeżeli faceci są z Marsa to niech tam ku.rwa wracają -Im bardziej kogoś poznajemy tym trudniej powiedzieć żegnaj.. -ale matafixx |
|
|
|
#3712 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3713 |
|
Raczkowanie
|
` Jeżeli życie to album,
to nagrałam utworów parę. On - mój ulubiony kawałek.
|
|
#3714 |
|
Przyczajenie
|
Prosze o opisy o tym, ze chce byc znow nim mimo wszytko chciaz wiem, ze on ma mnie gdzies ;(
|
#3715 |
|
Raczkowanie
|
coś na szybko wymyśliłam
![]() -nie zalezy Ci juz na mnie?a te pocałunki? te wspólnie spedzone chwile? -smak słońca.zapach trawy.z Tobą znów byc... -kochac nie przestane,nie zapomne,wróć... -serce mocniej bije kiedy Ciebie widze,dlaczego mi to robisz? -Chce spróbowac znowu,pomimo wszystkich przeszkód na naszej drodze -Dotyk ust,smak ciała. to nie przemija.tak bardzo mi zalezy -jedyny,wymarzony,wyśniony i chce zeby tak zostało... ![]() -czy tak trudno spróbowac jeszcze raz?poczuc prawdziwy smak zycia? -nie przestane myslec o Tobie,za duzo miedzy nami sie wydarzyło... |
|
|
|
#3716 |
|
Zakorzenienie
|
agattee
Wypróżniam się z miłości. ot co! Nic nie zdarza i nie zdarzy się dwa razy. Jeśli przestaniesz kochać, nie próbuj od nowa. Nie pisz już do mnie i nie dzwoń. Dla Ciebie NIE ISTNIEJE! Tu nie ma sentymentów. Bezduszni ludzie wymiotują uczuciami. Dno jest dla takich jak Ty.. nie wartych nic, a nic. Ojjj. Niektórzy to rasowe przychlasty. I don't need a man to make me feel good. / Nie potrzebuje faceta aby czuć się dobrze. Ciebie już dawno spakowałam i wyprowadziłam z mego życia. Znudziła mi się rola Twojej gejszy. Ty i ja? Kierunek ten sam, cel niekoniecznie. xxxJuanaxxx Daleko, daleko, na długo, na długo.. może nie aż tak, ale brzmi nieźle. |tęsknię ![]() Ojj. To jedziemyyy! Ale i tak tęskno za tymi moimi .Przepraszam, nie przychodzi mi nic do głowy. To ta godzina . Pomyślę jeszcze z rana. AnusiaPN Ojej, aż się zaczerwieniłam ![]() Opisiki: Klik, i robisz co chcesz. ![]() Patrz ile razem spadło nam na głowę gwiazd. ![]() Znaczyłeś. znaczysz. znaczyć będziesz. nigdy nie próbuj w to wątpić. |
|
|
|
#3717 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#3718 |
|
Rozeznanie
|
W natłoku spraw ktoś zapomniał pokazać mi jak żyć
dziurawa od życia dusza, ostatnim tchnieniem próbuje rozliczyć się z przeszłością. zanieczyszczone myśli Odkąd w powietrzu unosi się jedynie zapach spalonych stron z pamiętnika a w ustach niesmak wypowiedzianych słów upojona samotnością namacalność przeszłości swą siłą rozrywa mi serce rozlane w myślach wspomnienia ścieram starą szmatą, jak to mleko wczoraj. Płaczę, pusto się uśmiechając. Chcę żeby życie dało mi spokój Raz na zawsze! Niech słońce weźmie pod opiekę moją dłoń i przeprowadzi na drugą stronę rzeki Tam gdzie kończy się tęcza. Przechyl policzek niech się z niego napiję wystarczy żeby ugasić pragnienie na zawsze Pod powiekami ukryłam świat należący tylko do mnie, pod powiekami ukryłam widoki zarezerwowane jedynie dla moich oczu. i ten wierszyk mi sie bardzo spodobał, można z niego opisu zrobić ![]() Jest ciepło choć za oknem śnieg, jest jasno choć noc w pełnej krasie stąpa po niebie, jest zabawnie choć w wiadomościach znów mówili, że będzie gorzej, jest słodko choć słodycze kupione w zeszłym tygodniu są już tylko wspomnieniem, jest kojąco choć rany krwawiły do wczoraj, Jest dziś- -jesteś.
|
#3719 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jejkuu, zielony cudny. Mistrzowski wręcz. Więcej takich proszę. Ode mnie.: zielona herbata pachnie marzeniami. ![]() Mój humor zależny od Niego. ^. Ajj. Dołeczek. taki malutki. yhh ;[. BuuUu., weny brak dzisiaj. A mogłabym Was Kochane prosić o opisy takie niedosłowne, mogą bvyć krótkie ale niekoniecznie ... bo jest taka sprawa, chłopak, którego strasznie kocham ma dziewczynę. Mówi, że mu się śnię i że o mnie myśli. Narazie jest w Irlandii i powiedział, że jak wróci to z Nią zerwie i wtedy będziemy razem. Mam ogromną nadzieję, że tak właśnie będzie. Ale ostatnio jakoś czuję, że się ode mnie oddala. Yhh, a ja Go tak cholernie kocham. Znajdziecie coś.? Błagam. ^.
|
|
#3720 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bajki kończą się tylko raz. przecież nikt nie napisał Czerwonego Kapturka 2... nie jestem Tamagotchi i nie odradzam się w nieskończoność. (nie przy Tobie) Nie rozumiesz słowa 'żegnaj' ? To zajrzyj do słownika. ;] masz zakaz zbliżania się, pisania, dzwonienia... zakaz mnie! naprawdę muszę zmienić numer gg i przefarbować włosy żebyś w końcu się odczepił?! Nie dla mnie są skoki ze spadochronem. Nie dla Ciebie jestem ja. Napisz gdy zaczniesz odróżniać pojęcie prawdy i fałszu, kolego.;] Któregoś dnia zrozumiesz, że my nigdy nie będziemy nawet blisko bajkowego 'happy end'u' może coś podpasuje. i chlopak się w końcu odczepi ![]()
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:28.

Przepraszam, ale tylko tyle z głowy chciało wyjść.
Only sms

..

**
...

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)