|
|
#661 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Dot.: Scent Bar V
Cytat:
A jak jeśli można spytać? Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#662 | |||
|
Wiedźma
|
Ja dziękuję już, a Królewnie przekażę kiedy już dotrę do łóżka.
Cytat:
Bardzo staram się o tym pamiętać. codziennie. Cytat:
![]() Zgadzam się: Ufff... ![]() Hej, hej! Uważaj, bo w oczekiwaniu tej barwnej opowieści zacznę Ci życzyć chwilowego kryzysu finansowego połączonego z nieodpartą potrzeba imprezowania. Ivo. ![]() Cytat:
![]() Nie znasz mojego królewny, jemu po prostu nie da się takich rzeczy robić... Z resztą ja śpię w tym samym łóżku, a mnie ziarnko grochu z pewnością by uśmierciło.
|
|
#663 |
|
Zakorzenienie
|
Sabbath - piekne imie dla syna. Uwielbiam takie z lekka nietypowe, a moze raczej - nie specjalnie popularne!
|
|
|
|
#664 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piszę PW.![]() Cytat:
E tam pusto - odpoczęłyście trochę ode mnie Ale teraz to dam Wam popalić, oj dam! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cieszę się, że "wen" jest posłuszny, nie broi i pozwala Ci pisać ![]() ![]() Tymeniu Ja też! |
||||
|
|
|
#665 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Sabbath - na moim koncie niestety leżące pieniądze nie procentują. Leżą i kwiczą tylko, że tak powiem.
Favkes - nie chcę się wykłócać, ale ja mam inne zdanie. Skończmy może temat. To jest firma, która ani nie daje na badania lekarskie (sama buliłam za wstępne), ani na ubrania (a elegancko trzeba), ani nawet wody mineralnej dla pracowników nie ma, no i to logiczne i normalne, że każdy ma stać 12h, usiąść nie można. Dla mnie to firma jest nieuczciwa. A ja jestem zła na firmę. |
|
|
|
#666 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrej Nocki wszystkim!
|
|
|
|
#667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fakt, ze firma firmie nierówna. Ale to już zupełnie inna sprawa. Basta I ja też - rano trzeba wstać ![]() Kolorowych snów ewryłan. |
|
|
|
|
#668 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Fenris, piszesz że zwiększyłaś debet na karcie itp. Ale chyba coraz większe zadłużanie się nie jest dobrym pomysłem |
|
|
|
|
#669 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Mam lekkie problemy zdrowotne![]() Wszystko mi sie sypie....Prosze trzymajcie jutro kciuki za mnie zebym zdal testy na prawo jazdy o 11:30.Dziekuje
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#670 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Teza -
|
|
|
|
#671 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chodziłam. Dokładnie tej na zdjęciu zamieszczonym poniżej.
Wychodziłam zdenerwowana, nie potrafię wysiedzieć 45minut w miejscu, słuchać szumu fal, czy ptaków. Zazwyczaj 20 minut i wychodziłam ![]() A w jakim celu planujesz chodzić, zalecone przez lekarza?
|
|
#672 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Ale jakaś muzyczka rockowa by się przydała zamiast szumów
|
|
|
|
|
#673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taiwa. Ja wiem, ze to zależy od firmy. I w to nie wnikam. Chodzi mi o podejście i uczciwość ludzką- taką zwyczajną. Ja bym nadwyżkę oddała sama, z własnej woli ![]() Zresztą co tu duzo gadać - temat skończony. |
|
|
|
|
#674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#675 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
).Całkiem przyjemnie, acz nie widziałam jakiś super efektów (w sensie przypływu energii, czy lepszego samopoczucia). Miałam zamiar się zdrzemnąć, ale 3 leżaki dalej starszy pan całe 45 minut chrapał, więc było to nierealne, a na czytanie książki było za ciemno
|
|
#676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tym chrapaniem to koszmar tam, całe szczeście czasem siedziałam sama w grocie. Nie wybierasz się może ponownie do Buska?
|
|
|
#677 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#678 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękować
|
|
|
|
#679 |
|
Zakorzenienie
|
Tezo, mam nadzieję że poszło jak z płatka
W grocie solnej byłam raz i podobało mi się. Akurat na seansie nie było ani małych dzieci (dla nich są osobne wejścia) ani chrapaczy. Ptaszków chyba też nie puuszczali, pamiętam za to dźwięki wody. Chętnie chodziłabym częściej, ale nijak mi tam po drodze. A kiedyś w przypływie desperacji, po kolejnym odrzuconym CV, składałam aplikację jako pracownik do obsługi tej groty ![]() U nas na Śląsku jakoś nie chce być chłodno Miałam dzisiaj znowu koszmarny sen: byłam w mieszkaniu hodowcy różnych egzotycznych zwierząt i ugryzł mnie jakiś niepozornie wyglądający pająk, który mu zwiał z akwarium. No i zaraz cała spuchłam i zaczęłam się dusić. Oczywiście obudziłam się zlana potem i w lekkiej panice. Coś ostatnio często śnią mi się koszmary i w ogóle kiepsko śpię i się nie wysypiam. Acha, miałam Wam jeszcze napisać, że Marysia z linku w moim podpisie jest już w domu. Nie wiem czy ją znaleziono, czy sama wróciła. Rzeczywiście, przy podwójnym nazwisku krótkie imię jest praktyczne. Ja niestety mam Agnieszka, którego raczej do krótkich zaliczyć nie można. Na karcie bankomatowej nie zmieściło mi się wszystko i mam tylo inicjał imienia. Nasze dzieci (jak już się w końcu jakichś doczekamy) też będą miały podwójne nazwisko. Dobrze, że jest dużo fajnych krótkich imion Mam fioła na punkcie imienia Róża
|
#680 | |||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Rzeczywiście jest niepopularne. W przedszkolu niektóre dzieci myślały, że ma na imię Iwon (od Iwony pewnie). ![]() Odpisałam. Cytat:
Co do reszty tematu. Macie rację. Koniec. Cytat:
|
|
#681 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#682 |
|
BAN stały
|
A tak dla samej siebie...dla zdrowotności...
Jutro dopiero mogę iść do lekarza, bo wszyscy na urlopach. Ojej nie wie co mi jest ale cieknie ze mnie... tak jakby drugi okres...już nie wiem czy tamto to był okres, czy teraz
|
|
|
|
#683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może niewiele - ale zawsze coś
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#684 | ||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Musiał być przeszczęśliwy. ![]() Cytat:
Mnie zwykle wszystko się rozregulowuje po lotach, szczególnie dalekich. Co dziwniejsze - to podobno przez zmiany ciśnienia, a jakoś zmiany ciśnienia przy nurkowaniu mi nie szkodzą nijak (i pisząc nijak dokładnie to mam na mysli - mój organizm ich w ogóle nie zauważa). Możliwe też, że jeden jajnik pospieszył się przez stres, albo chorobę, albo podróż, albo cokolwiek. Bo jajniki pracują naprzemiennie zwykle - taki przyspieszony okres nie musi oznaczać poważnej dysfunkcji - nie martw się na zapas.
|
|
#685 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
|
#686 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#687 | |
|
Zakorzenienie
|
Burn, Kagan, Agnysko, Sałatuńciu powrotna
Wszystkim urlopującym się życzę dobrej pogody i udanego wypoczynku! Sabbacie, imię synka udało mi się zgadnąć po tym, że krótkie i pianista piękne i niezwykłe, naprawdę. Cytat:
Płynę użerać się do banku. Dziś ściągnęli mi z konta zadłużenie za kredytówkę, ale do tej pory nie przysłali (a powinni 2 tygodnie temu) wyciągu z karty. Tłumaczą się, że to poczta nawala - ale ulotki reklamowe jakoś dają radę wysyłać.
|
|
#688 |
|
Zakorzenienie
|
Tezo - daj znak jak poszlo
![]() dalej trzymam kciuki! Ja dzis mam 2ga jazde o 18... juhu A na 14stego zabookowalam sobie powiekszanie ust. Debil jestem, kupe kasy to kosztuje, utrzymuje sie wzglednie krotko ale potrzebuje 'sobie cos zrobic'. Papugo - mialam ostatnio karte zaciagnieta na troszke kasy, glownie dzieki mojemu bankowi (W PL moja noramlna karta przestala dzialas a kredytowka dzialal wiec z niej bralam kase...) Splacone prawie wsio - wyslali teraz, ze jeszcze mam do uregulowania z nimi... 1.99 funta. |
|
|
|
#689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie wysłanie zawiadomienia nie kosztowało mniej, niż to zadłużenie, ale nic to. Porzundek musi być
|
|
#690 |
|
Zakorzenienie
|
Hello wszystkim. Wczoraj miałam awarię internetu - dzień bez wizażu to dzień nudny z lekka
![]() Dziś miałam tak pokopany dzień, że nawet mi się go nie chce opisywać Teraz się "wentyluję" i wcinam pianki Haribo
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:05.

Rodzice nie zawsze dorośli do tego, żeby nimi być 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Piszę PW.