|
|
#4081 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyści 2009... :)
Cytat:
kluczowe słowo w tej wypowiedzi![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() wszełka torebka ok, chociaż mi by za bardzo do rzeczy nie pasowała ![]() u mnie pada. już przestaje niby. muszę iść z psem i w końcu na tą pocztę
|
|||
|
|
|
#4082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na poczatku myslałam że mi nie będzie pasować ale dziś stwierdziłam że pasuje jak najbardziej- szczególnie do moich długich spódnic
|
|
#4083 |
|
Rozeznanie
|
Wszełka za***i*** torebka. Strasznie mi sie takie podobaja
![]() moooniaaaa wspólczuje ja bym od razu od takiego instruktora uciekła i jeszcze przy tym bym mu powiedziała co o nim mysle...nic tylko za ja** (przepraszam, za jądra ) takich poweisić
|
|
|
|
#4084 |
|
Zakorzenienie
|
ekhm. wyszłam z psem i zaczęło znów lać
po chwili wracałam biegiem do domu, prawie przewróciłam się w urocze błotko i przemokłam tak, że ściekało ze mnie. no to poczta poczeka na moje przybycie aż wyschnę
|
|
|
|
#4085 |
|
Zakorzenienie
|
Ale jaja... Właśnie się dowiedziałam ze moja wychowawczyni a zarazem nauczycielka od biologii idzie na rok urlopu- zostawia nas w ostatniej klasie
Kurcze nie podoba mi sie to- nowy nauczyciel od biologii ( podobno świetny) ale nowy wychowawca Chcemy spróbować załatwić abyśmy mieli za wychowawcę nauczyciela od fizyki, który zrobił dla naszej klasy wiele i przy okazji jest ojcem kolegi z klasy. Tylko gdzie z tym iść? Do Niego? Do dyrka? To zrobili...
|
#4086 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jejku, dziewczyny, przeprowadzam wstępną selekcję ciuchów na wyjazd i nie wiem zupełnie co ze sobą wziąć
|
|
#4087 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a co do ubrań... weź całą szafę
|
||
|
|
|
#4088 | ||||
|
Zadomowienie
|
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...2BSI%26otn%3D4
ta jest przepiękna Cytat:
![]() Cytat:
a u mnie się właśnie w takich przychodzi takich balowych z prawdziwego zdarzenia no ale nie chwaląc się my mamy studniówke w zamku książ trzeci co do wielkości zamek w polsce ![]() ![]() ![]() ![]() a bal maturalny to u nas był w tym roku pierwszy raz mam nadzieje,że my też będziemy mieć ![]() Cytat:
takich to nic tylko wykastrować ![]() Cytat:
ej to świetną masz tą polonistke! nasza wypracowania sprawdza nam w ten sposob,że pisze jakieś tam cyferki na marginesach ,podlicza procenty i nam oddaje i bądź cżłowieku tutaj mądry i rozwijaj swoje umiejętności skoro po sprawdzeniu nadal nie wiesz co dobrze a co źle ![]() no tak najlepiej a jak będziesz zapinać torbe to sobie na niej usiądź, lepiej się zapina
|
||||
|
|
|
#4089 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakby nie mógł mnie poznać kilka miesięcy wcześniej to bym i na studniówce była no ale ten bal był zorganizowany przez SU, wstęp mieli wszyscy uczniowie szkoły, płaciło się bodajże 5zł, miało być w stylu lat którychśtam. było bardzo bardzo mało osób. potańczyliśmy trochę i z jego znajomymi w końcu wyszliśmy i poszliśmy na piwo. ale wiesz, jak podczas sprawdzania z kluczem któregoś punktu nie zaznaczysz sobie, bo akurat nie zauważyłaś, że to też masz, to nie ma szans, że ona to zaznaczy ona sobie potem sprawdza tylko czy te co my zaznaczyliśmy mamy naprawdę i najwyżej powykreśla nam trochę ale generalnie to ona taka aż wspaniała nie jest chyba że na wycieczkach to co innego![]() na tyle to by mi się nie chciało. zresztą tyle chyba nawet nie ma miejsca na maturze, tak mi się zdaje. no i moja polonistka kiedyś tam powiedziała, że nie wiadomo jak długie wypracowania nie są dobre, bo są już rozwlekłe i niekonkretne. że max ile dobre wypracowanie może mieć stron to 4
|
|
|
|
|
#4091 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4092 |
|
Rozeznanie
|
u mnie też nikt nie pisze 5 stron, max 4. a osobiście to ja tak jak Sydunia pisze, czasami nawet 2 tylko. Same konkrety, nie umiem sie rozpisywac
U nas pan uważa, że lepiej mniej, bo czasami jak zaczniemy lać wode t3 nie dość, że nie na temat to jeszcze nam się utwory pomylą i 1 Poza tym tych informacji nie jest aż tak dużo w kluczu, żeby nie wiadomo jak się rozpisywać... takie jest moje zdanie i nie mówie tu o sobie, bo ja to zawsze 3 mam, ale o innych. Ale w sumie zazdroszcze takiego rozpiywania, bo ja kompletnie nie umiem pisemnie wyrażać opini
|
|
|
|
#4093 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczyny!
Mam nadzieje, że mogę się przyłączyć? Od dłuuuuższego czasu myśle o maturze a teraz traf chciał, że trafiłam na ten wątek... Obiecuję, że nadrobie te 137 str w większej mniejszość, ale mam nadzieje, że jeśli będę miała jakieś pytania to mogę walić prosto z mostu?
|
|
#4095 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Właśnie, właśnie Napisz nam co zdajesz itp ![]() I oczywiście nie zmuszamy do nadrabiania 137 stron Jeśli masz jakieś pytania, po prostu pytaj
|
|
#4096 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
U nas to z wypracowaniami jest tak, że przez całą druga klase napisaliśmy 2 wypracowania, a w pierwszej klasie to nawet chyba tylko 1 i weź tu sie człowieku naucz je pisać....
|
|
|
|
|
#4097 |
|
Zadomowienie
|
a wracając do tematu sukienek to jeśli byłabym tak super szczupła (jak nie jestem
) to wyskoczyłabym w małej czarnej, coś jak ta pierwsza w załącznikach. ale że jestem jaka jestem to tymi pozostałymi także bym nie pogardziła |
|
|
|
#4098 |
|
Zakorzenienie
|
za długie i za balowe jak dla mnie
![]() wiecie co, jak przyjdzie mi kupować sukienkę na studniówkę, to pół biedy, jakąś znajdę. ale buty znaleźć pasujące, ładne, w przyzwoitej cenie i wygodne
|
|
|
|
#4099 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Właśnie wstałam, a za 2 godziny mam autobus a ja jeszcze nie spakowana kompletnie No nic zaraz się biorę i pakuje ![]() Błagam nie piszcie dużo Wracam w niedziele ![]() Pa
|
#4100 |
|
Wtajemniczenie
|
Wszełka - udanego wyjazdu
![]() Sydunia - dla mnie buty to najmniejszy problem Wiele osób, gdy zaczyna być im niewygodnie, to je po prostu ściąga i tańczy na boso. Co z tego, ze nie jest elegancko![]() Suspense - dla mnie też te sukienki za bardzo balowe ![]() Ale dzisiaj u mnie wieeeeje. Rano myślałam ze mi psa porwie jak z nim byłam na spacerze
|
#4101 |
|
Zakorzenienie
|
Heeej
![]() Haha, macie rację dziewczyny, najlepiej całą szafę wziąć, tylko ona znowu by się do autokaru nie zmieściła ![]() wszełka, udanego wyjazdu ![]() sydunia, taak, i czlowiek kupi nowe, drogie buty, a one i tak go później obgryzą. A jeszcze później i tak będzie tańczył boso ![]() A jakie masz w planach? Bez palców, czy pełniejsze? ![]() witam żanetkę
|
#4102 |
|
Wtajemniczenie
|
Szukałam trochę tych sukienek, i póki co podobają mi się te, jednak żadna mnie specjalnie nie urzekła
|
#4103 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() sydunia, nika no eeeej nie wiem jak u was ale u nas to jest właśnie BAL STUDNIÓWKOWY wiec i sukienki są balowe a tak mniej więcej w stylu tych sukienek, które nika pokazała to mi się podoba jeszcze taka chociaż ja bym bardziej mogła mieć taką sukienke na moją 18stke
|
|
|
|
|
#4104 |
|
Raczkowanie
|
Sporo kasy oszczędzę jak nie pójdę
Sukienka (którą prawdopodobnie założę tylko ten jeden raz), kasa (żeby się nauczyciele nażarli)... Może jednak powinnam zdawać matematykę
|
|
|
|
#4105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też Wam wkleję część tego, co mam zapisane na dysku... ![]() a w ostatnim zdjęciu się po prostu zakochałam, chodzi o całokształt, ale chyba najbardziej podoba mi sie uśmiech tej dziewczyny Ale raczej niezbyt studniówkowa ta sukienka
|
|
#4106 | |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() wszełka, udanego wyjazdu Cytat:
|
|
|
|
|
#4107 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ale co tam nie warto sie zastanawiać nad moim dziwnym charakterem ![]() Pociesza mnie fakt, że w mojej szkole naprawdę większość i to zdecydowana ma sukienki takie jak ja pokazałam
|
|
#4108 |
|
Zadomowienie
|
nika a tam od razu dziwny charakter
różne są gusta przecież. ![]() ah, no i w każdej szkole studniówka wygląda inaczej,jest organizowania w innym miejscu itp. więc i inne sukienki się zakłada myśle,że to też ma spore znaczenie...ksh druga i czwarta są po prostu boooskieeee ale mi się chce na rooowerrr niech no tylko mi się mp4 naładuje i w drrrooogeeee
|
|
|
|
#4109 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki Dziewczyny za taki odzew Aż miło się zrobiło
Jeśli chodzi o Moje plany to oprócz pol i ang PP na pewno będę zdawać geo PR i męczy Mnie problem 4 przedmiotu bo na 3 tak jakoś nie poprzestane. Najprawdopodobniej będzie to wos PR. A może Wy Mi coś podpowiecie co można dokoptować do geo? Odpada na pewno chem fiz i hist, mat w ostatniej ostateczności... Więc nie wiem czy coś zostaje hehe Wszełka przede wszystkim pogody!
|
|
#4110 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
przedewszystkim powinnaś się zastanowić nad kierunkiem studiów, sprawdzić wymagania rekrutacyjne i dopiero wtedy zastanawiać się nad przedmiotami bo tak szczerze mówiąc to po co ci zdawać np. wos, kiedy do niczego on ci się nie przyda jak dla mnie strata czasu.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:25.

normalnie armagedon
Specjalnie to zrobił w zemście 

ja bym od razu od takiego instruktora uciekła i jeszcze przy tym bym mu powiedziała co o nim mysle...nic tylko za ja** (przepraszam, za jądra
po chwili wracałam biegiem do domu, prawie przewróciłam się w urocze błotko i przemokłam tak, że ściekało ze mnie. no to poczta poczeka na moje przybycie aż wyschnę