Maturzyści 2009... :) - Strona 137 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-04, 14:26   #4081
sydunia
Zakorzenienie

Dot.: Maturzyści 2009... :)

Cytat:
Napisane przez sosik Pokaż wiadomość
Jezuuuuuuuuuu.........Dzi iewczyny ale tu sie rozpisałyście!! Dawno mnie tu nie było, zaglądaam a tu z 10 stron do przeczytania...przez kilka dni bede to czytac
Wiecie co..., wiecie co Wam powiem....NIGDY wiecej już chyba nie piję!! O nie mam mowy... wczoraj cały praktycznie dzień myślałam że zdechnę... normalnie armagedon
chyba kluczowe słowo w tej wypowiedzi

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Wrrr jaka jestem złą!!!!
Zachodze na jazdę, okazuje się że mnie poprzedni instruktor wykreślił (chole*ny zboczeniec), ja rozumiem - zrezygnowałam z jazd z nim. Ale dzisiaj miałam mieć jazdę z innym,a tamten stary mnie wykreślił z jego kalendarza Ale się wkurzyłam ... Ten nowy zapisał mnie na 18.00 i potem ma mi resztę rozpisać ... A tego Wacka niech tylko spotkam na ulicy Specjalnie to zrobił w zemście
u mnie podobno jest jeden egzaminator, który dziewczyny za kolano łapie

Cytat:
Napisane przez Nikaa1990 Pokaż wiadomość
Sydunia - naprawdę nie wiem, jak Ci się udaje trafić w klucz jezeli piszesz tak krótko... chyba masz jakiś szósty zmysł
krótko? 2,5 strony podaniowej średnio wypracowania to krótko? ja mam tylko krótkie wstępy i zakończenia

wszełka torebka ok, chociaż mi by za bardzo do rzeczy nie pasowała

u mnie pada. już przestaje niby. muszę iść z psem i w końcu na tą pocztę
sydunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-04, 14:34   #4082
wszełka
Zakorzenienie

Cytat:
Ten na wykładach tez wydawał się fajny bo taki zabawny i w ogóle A w rzeczywistości? Mało na mnie nie właził jak siedział obok. Sprośne teksty (zjeżdżanie z górki=spuszczanie się itp.), ciągłe klepanie po udzie, raz wziął moją rękę i zaczął ją gładzić. Koleżanka miała z nim to samo,tyle że ona dalej z nim jeździ ...Potem miałam jedną strasznie nieprzyjemną sytuację z nim i po 4h jazd zrezygnowałam i przepisałam się do innego. Dodam,że musiałam czekać 3 tygodnie bo ten miał urlop,więc praktycznie wcale nie jeździłam przez to wszystko. A teraz jeszcze dzisiejsza sytuacja ... Wrrr
Wypiłabym piwo na odreagowanie,ale nie mogę bo o 18 znowu muszę jechać
ożesz co za cham

Cytat:
Napisane przez sydunia Pokaż wiadomość
wszełka torebka ok, chociaż mi by za bardzo do rzeczy nie pasowała
Na poczatku myslałam że mi nie będzie pasować ale dziś stwierdziłam że pasuje jak najbardziej- szczególnie do moich długich spódnic

Blogowo

"Happiness hit her like a bullet in the head..."
wszełka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-04, 14:48   #4083
sosik
Rozeznanie

Wszełka za***i*** torebka. Strasznie mi sie takie podobaja

moooniaaaa wspólczuje ja bym od razu od takiego instruktora uciekła i jeszcze przy tym bym mu powiedziała co o nim mysle...nic tylko za ja** (przepraszam, za jądra) takich poweisić
sosik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-04, 14:48   #4084
sydunia
Zakorzenienie

ekhm. wyszłam z psem i zaczęło znów lać po chwili wracałam biegiem do domu, prawie przewróciłam się w urocze błotko i przemokłam tak, że ściekało ze mnie. no to poczta poczeka na moje przybycie aż wyschnę
Stary 2008-08-04, 15:19   #4085
wszełka
Zakorzenienie

Ale jaja... Właśnie się dowiedziałam ze moja wychowawczyni a zarazem nauczycielka od biologii idzie na rok urlopu- zostawia nas w ostatniej klasie Kurcze nie podoba mi sie to- nowy nauczyciel od biologii ( podobno świetny) ale nowy wychowawca Chcemy spróbować załatwić abyśmy mieli za wychowawcę nauczyciela od fizyki, który zrobił dla naszej klasy wiele i przy okazji jest ojcem kolegi z klasy. Tylko gdzie z tym iść? Do Niego? Do dyrka? To zrobili...

Blogowo

Stary 2008-08-04, 15:25   #4086
ksh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sosik Pokaż wiadomość
Jezuuuuuuuuuu.........Dzi iewczyny ale tu sie rozpisałyście!! Dawno mnie tu nie było, zaglądaam a tu z 10 stron do przeczytania...przez kilka dni bede to czytac
Wiecie co..., wiecie co Wam powiem....NIGDY wiecej już chyba nie piję!! O nie mam mowy... wczoraj cały praktycznie dzień myślałam że zdechnę... normalnie armagedon

Cytat:
Napisane przez wszełka Pokaż wiadomość
Dzień dobry!

U mnie strasznie duszno i gorąco oby tylko nie padało

Mój szef jest dziwny- wziął sobie dodatkowy tydzień urlopu a ja nie dostałam wypłaty :/ Eh...

Wklejam zdjęcie torebki- niestety troche niewyraźne
prześliczna!

Cytat:
Ten na wykładach tez wydawał się fajny bo taki zabawny i w ogóle A w rzeczywistości? Mało na mnie nie właził jak siedział obok. Sprośne teksty (zjeżdżanie z górki=spuszczanie się itp.), ciągłe klepanie po udzie, raz wziął moją rękę i zaczął ją gładzić. Koleżanka miała z nim to samo,tyle że ona dalej z nim jeździ ...Potem miałam jedną strasznie nieprzyjemną sytuację z nim i po 4h jazd zrezygnowałam i przepisałam się do innego. Dodam,że musiałam czekać 3 tygodnie bo ten miał urlop,więc praktycznie wcale nie jeździłam przez to wszystko. A teraz jeszcze dzisiejsza sytuacja ... Wrrr
o masz

Cytat:
krótko? 2,5 strony podaniowej średnio wypracowania to krótko? ja mam tylko krótkie wstępy i zakończenia
Wiesz, wszystko zależy od szkoły i profesora U niektórych jest to wystarczające, u innych, chociażby u mnie, na pewno uważano by je za zbyt krótkie

Jejku, dziewczyny, przeprowadzam wstępną selekcję ciuchów na wyjazd i nie wiem zupełnie co ze sobą wziąć
e veux seulement oublier
Et puis je fume

ksh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-04, 15:38   #4087
sydunia
Zakorzenienie

Cytat:
Ale jaja... Właśnie się dowiedziałam ze moja wychowawczyni a zarazem nauczycielka od biologii idzie na rok urlopu- zostawia nas w ostatniej klasie Kurcze nie podoba mi sie to- nowy nauczyciel od biologii ( podobno świetny) ale nowy wychowawca Chcemy spróbować załatwić abyśmy mieli za wychowawcę nauczyciela od fizyki, który zrobił dla naszej klasy wiele i przy okazji jest ojcem kolegi z klasy. Tylko gdzie z tym iść? Do Niego? Do dyrka? To zrobili...
Do dyrekcji. Napiszcie podanie, musicie tam podać konkretne argumenty i najlepiej nie idźcie z nim sami (chyba że wasza dyrekcja jest bardzo w porządku) tylko wyślijcie dwójkę rodziców. my, tzn moja grupa z angielskiego po 1 klasie zmieniała nauczyciela. wychowawca był przeciw, próbował nas odwieść od tego pomysłu, inni nauczyciele jak o tym usłyszeli to też wielkie oczy na nas i że może nam to na dobre nie wyjść. tak czy siak napisaliśmy podanie, podaliśmy konkretne argumenty, podpisaliśmy się wszyscy pod nim i dwóch rodziców poszło do dyrekcji. zmiana nauczyciela w mojej szkole uchodzi za niemożliwą, nie my pierwsi tego próbowaliśmy. a jednak się udało. ale jestem prawie pewna, że gdyby z podaniem nie poszli rodzice, a my, to nic by to nie dało.

Cytat:
Napisane przez ksh Pokaż wiadomość
Wiesz, wszystko zależy od szkoły i profesora U niektórych jest to wystarczające, u innych, chociażby u mnie, na pewno uważano by je za zbyt krótkie

Jejku, dziewczyny, przeprowadzam wstępną selekcję ciuchów na wyjazd i nie wiem zupełnie co ze sobą wziąć
moja polonistka (mimo że już w wieku hmmm emerytalnym) pod tym względem jest w porządku. jak zobaczy że praca jest krótka, to każe liczyć słowa. nie ma 250 - jedynka. jest powyżej - nic się nie dzieje. na lekcji gdy przynosimy wypracowania, ona czyta klucz, na marginesie z lewej strony zaznaczamy czy dany punkt z klucza mamy, czy nie. przed przeczytaniem klucza wybiera jedną czy dwie osoby, które czytają na głos swoje prace, później wyczytuje jeszcze kilka osób, które mają też oddać je. te kilka osób później oddaje je i ma oceny, reszta ocen nie ma, ale zna klucz i widzi jak napisała. dzięki temu mamy się uczyć pisać pod klucz. jeśli piszemy na lekcji wypracowanie, to na następnej lekcji też sprawdzamy z kluczem, ale wtedy zbierane mają wszyscy prace

a co do ubrań... weź całą szafę
Stary 2008-08-04, 16:14   #4088
suspense
Zadomowienie

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...2BSI%26otn%3D4

ta jest przepiękna

Cytat:
Napisane przez a-kuku! Pokaż wiadomość
A mnie się tak nie chce iść na tę studniówkę... Nie wiem czy pójdę... Nie mam ani chłopaka ani dobrych chęci
no właśnie jak dla mnie to wszystko super, tylko partnera brak

Cytat:
Mi bardziej chodziło o długość, a nie o kwiecistość. Według mnie jednak mimo wszystko lepiej pisać długie wypracowania, bo wtedy jest wieksze prawdopodobieństwo, że po cześci trafi sie w klucz. A to, co jest poza kluczem, nie wpływa przecież na obniżenie oceny.

Sydunia - naprawdę nie wiem, jak Ci się udaje trafić w klucz jezeli piszesz tak krótko... chyba masz jakiś szósty zmysł

Witam w klubie

U mnie własnie się zanosi na coś ale nie wiem jeszcze na co Taki wiatr, że aż mi się uszy zatykają, a jestem w domu i mam pozamykane okna Masakra

Edit:
Wantxme - sukienki, które pokazałaś sa śliczne, ale tak raczej nie bardzo nadaja się na studniówkę. Preędzej na bal maturalny :P
Przynajmniej w mojej szkole nikt w takich sukniach na studniówkę nie przychodzi :P

a u mnie się właśnie w takich przychodzi takich balowych z prawdziwego zdarzenia no ale nie chwaląc się my mamy studniówke w zamku książ trzeci co do wielkości zamek w polsce

a bal maturalny to u nas był w tym roku pierwszy raz mam nadzieje,że my też będziemy mieć

Cytat:

takich to nic tylko wykastrować

Cytat:
Do dyrekcji. Napiszcie podanie, musicie tam podać konkretne argumenty i najlepiej nie idźcie z nim sami (chyba że wasza dyrekcja jest bardzo w porządku) tylko wyślijcie dwójkę rodziców. my, tzn moja grupa z angielskiego po 1 klasie zmieniała nauczyciela. wychowawca był przeciw, próbował nas odwieść od tego pomysłu, inni nauczyciele jak o tym usłyszeli to też wielkie oczy na nas i że może nam to na dobre nie wyjść. tak czy siak napisaliśmy podanie, podaliśmy konkretne argumenty, podpisaliśmy się wszyscy pod nim i dwóch rodziców poszło do dyrekcji. zmiana nauczyciela w mojej szkole uchodzi za niemożliwą, nie my pierwsi tego próbowaliśmy. a jednak się udało. ale jestem prawie pewna, że gdyby z podaniem nie poszli rodzice, a my, to nic by to nie dało.

moja polonistka (mimo że już w wieku hmmm emerytalnym) pod tym względem jest w porządku. jak zobaczy że praca jest krótka, to każe liczyć słowa. nie ma 250 - jedynka. jest powyżej - nic się nie dzieje. na lekcji gdy przynosimy wypracowania, ona czyta klucz, na marginesie z lewej strony zaznaczamy czy dany punkt z klucza mamy, czy nie. przed przeczytaniem klucza wybiera jedną czy dwie osoby, które czytają na głos swoje prace, później wyczytuje jeszcze kilka osób, które mają też oddać je. te kilka osób później oddaje je i ma oceny, reszta ocen nie ma, ale zna klucz i widzi jak napisała. dzięki temu mamy się uczyć pisać pod klucz. jeśli piszemy na lekcji wypracowanie, to na następnej lekcji też sprawdzamy z kluczem, ale wtedy zbierane mają wszyscy prace

a co do ubrań... weź całą szafę

ej to świetną masz tą polonistke! nasza wypracowania sprawdza nam w ten sposob,że pisze jakieś tam cyferki na marginesach ,podlicza procenty i nam oddaje i bądź cżłowieku tutaj mądry i rozwijaj swoje umiejętności skoro po sprawdzeniu nadal nie wiesz co dobrze a co źle

no tak najlepiej a jak będziesz zapinać torbe to sobie na niej usiądź, lepiej się zapina
suspense jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-04, 16:22   #4089
Nikaa1990
Wtajemniczenie

Cytat:
hm...no to Cie zaskoczę chyba^^ Bo ja piszę na ok 5 stron

30.37.45
75.74.50
Nikaa1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-04, 17:17   #4090
sydunia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez suspense Pokaż wiadomość
a bal maturalny to u nas był w tym roku pierwszy raz mam nadzieje,że my też będziemy mieć

ej to świetną masz tą polonistke! nasza wypracowania sprawdza nam w ten sposob,że pisze jakieś tam cyferki na marginesach ,podlicza procenty i nam oddaje i bądź cżłowieku tutaj mądry i rozwijaj swoje umiejętności skoro po sprawdzeniu nadal nie wiesz co dobrze a co źle
jak mój TŻ był w klasie maturalnej, to mieli później 'bal' i na nim z nim byłam, bo na studniówce nie jakby nie mógł mnie poznać kilka miesięcy wcześniej to bym i na studniówce była no ale ten bal był zorganizowany przez SU, wstęp mieli wszyscy uczniowie szkoły, płaciło się bodajże 5zł, miało być w stylu lat którychśtam. było bardzo bardzo mało osób. potańczyliśmy trochę i z jego znajomymi w końcu wyszliśmy i poszliśmy na piwo.

ale wiesz, jak podczas sprawdzania z kluczem któregoś punktu nie zaznaczysz sobie, bo akurat nie zauważyłaś, że to też masz, to nie ma szans, że ona to zaznaczy ona sobie potem sprawdza tylko czy te co my zaznaczyliśmy mamy naprawdę i najwyżej powykreśla nam trochę

ale generalnie to ona taka aż wspaniała nie jest chyba że na wycieczkach to co innego

Cytat:
hm...no to Cie zaskoczę chyba^^ Bo ja piszę na ok 5 stron
na tyle to by mi się nie chciało. zresztą tyle chyba nawet nie ma miejsca na maturze, tak mi się zdaje. no i moja polonistka kiedyś tam powiedziała, że nie wiadomo jak długie wypracowania nie są dobre, bo są już rozwlekłe i niekonkretne. że max ile dobre wypracowanie może mieć stron to 4
Stary 2008-08-04, 17:29   #4091
Nikaa1990
Wtajemniczenie

Cytat:
na tyle to by mi się nie chciało. zresztą tyle chyba nawet nie ma miejsca na maturze, tak mi się zdaje. no i moja polonistka kiedyś tam powiedziała, że nie wiadomo jak długie wypracowania nie są dobre, bo są już rozwlekłe i niekonkretne. że max ile dobre wypracowanie może mieć stron to 4
Moja polonistka twierdzi inaczej...ehhh...chyba Ci zazdroszczę

30.37.45
75.74.50
Stary 2008-08-04, 18:29   #4092
kasiunia0504
Rozeznanie

GG do kasiunia0504

u mnie też nikt nie pisze 5 stron, max 4. a osobiście to ja tak jak Sydunia pisze, czasami nawet 2 tylko. Same konkrety, nie umiem sie rozpisywac U nas pan uważa, że lepiej mniej, bo czasami jak zaczniemy lać wode t3 nie dość, że nie na temat to jeszcze nam się utwory pomylą i 1 Poza tym tych informacji nie jest aż tak dużo w kluczu, żeby nie wiadomo jak się rozpisywać... takie jest moje zdanie i nie mówie tu o sobie, bo ja to zawsze 3 mam, ale o innych. Ale w sumie zazdroszcze takiego rozpiywania, bo ja kompletnie nie umiem pisemnie wyrażać opini
kasiunia0504 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-04, 19:46   #4093
zanetka007
Wtajemniczenie

Cześć Dziewczyny!
Mam nadzieje, że mogę się przyłączyć?
Od dłuuuuższego czasu myśle o maturze a teraz traf chciał, że trafiłam na ten wątek...

Obiecuję, że nadrobie te 137 str w większej mniejszość, ale mam nadzieje, że jeśli będę miała jakieś pytania to mogę walić prosto z mostu?

- zalatana! studentka -
zanetka007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-04, 21:00   #4094
wszełka
Zakorzenienie

Witaj
Co będziesz zdawać na maturze? Na każde pytanie na pewno odpowiemy

Blogowo

Stary 2008-08-04, 22:08   #4095
Nikaa1990
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zanetka007 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny!
Od dłuuuuższego czasu myśle o maturze a teraz traf chciał, że trafiłam na ten wątek...

Obiecuję, że nadrobie te 137 str w większej mniejszość, ale mam nadzieje, że jeśli będę miała jakieś pytania to mogę walić prosto z mostu?
Witamy
Właśnie, właśnie Napisz nam co zdajesz itp
I oczywiście nie zmuszamy do nadrabiania 137 stron Jeśli masz jakieś pytania, po prostu pytaj

30.37.45
75.74.50
Stary 2008-08-04, 22:12   #4096
sosik
Rozeznanie

Cytat:
Cześć Dziewczyny!

Witamy, witamy

U nas to z wypracowaniami jest tak, że przez całą druga klase napisaliśmy 2 wypracowania, a w pierwszej klasie to nawet chyba tylko 1 i weź tu sie człowieku naucz je pisać....
sosik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-04, 23:24   #4097
suspense
Zadomowienie

a wracając do tematu sukienek to jeśli byłabym tak super szczupła (jak nie jestem ) to wyskoczyłabym w małej czarnej, coś jak ta pierwsza w załącznikach. ale że jestem jaka jestem to tymi pozostałymi także bym nie pogardziła
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Clipboard01.jpg (20,3 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 59ea3de549dbbb516d4b13bdc54c2650.jpg (46,5 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mori-lee-5743.jpg.jpg (75,7 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Sherri_Hill-S09017.jpg.jpg (34,6 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Sherri-Hill-38228-dress.jpg.jpg (23,5 KB, 8 załadowań)
Stary 2008-08-04, 23:38   #4098
sydunia
Zakorzenienie

za długie i za balowe jak dla mnie

wiecie co, jak przyjdzie mi kupować sukienkę na studniówkę, to pół biedy, jakąś znajdę. ale buty znaleźć pasujące, ładne, w przyzwoitej cenie i wygodne
Stary 2008-08-05, 08:09   #4099
wszełka
Zakorzenienie

Dzień dobry

Właśnie wstałam, a za 2 godziny mam autobus a ja jeszcze nie spakowana kompletnie No nic zaraz się biorę i pakuje

Błagam nie piszcie dużo Wracam w niedziele
Pa

Blogowo

Stary 2008-08-05, 09:57   #4100
Nikaa1990
Wtajemniczenie

Wszełka - udanego wyjazdu

Sydunia - dla mnie buty to najmniejszy problem Wiele osób, gdy zaczyna być im niewygodnie, to je po prostu ściąga i tańczy na boso. Co z tego, ze nie jest eleganckoWażne, ze jest fajnie

Suspense - dla mnie też te sukienki za bardzo balowe

Ale dzisiaj u mnie wieeeeje. Rano myślałam ze mi psa porwie jak z nim byłam na spacerze

30.37.45
75.74.50
Stary 2008-08-05, 09:58   #4101
ksh
Zakorzenienie

Heeej

Haha, macie rację dziewczyny, najlepiej całą szafę wziąć, tylko ona znowu by się do autokaru nie zmieściła

wszełka, udanego wyjazdu trzymaj się

sydunia, taak, i czlowiek kupi nowe, drogie buty, a one i tak go później obgryzą. A jeszcze później i tak będzie tańczył boso
A jakie masz w planach? Bez palców, czy pełniejsze?

witam żanetkę
e veux seulement oublier
Et puis je fume

Stary 2008-08-05, 10:26   #4102
Nikaa1990
Wtajemniczenie

Szukałam trochę tych sukienek, i póki co podobają mi się te, jednak żadna mnie specjalnie nie urzekła
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 62.jpg (86,0 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 405525662.jpg (92,9 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 410289164.jpg (7,8 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 410289164_1.jpg (4,3 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg New_Yorker_amisu_1.jpg (122,0 KB, 7 załadowań)

30.37.45
75.74.50
Stary 2008-08-05, 10:45   #4103
suspense
Zadomowienie

Cytat:
Dzień dobry

Właśnie wstałam, a za 2 godziny mam autobus a ja jeszcze nie spakowana kompletnie No nic zaraz się biorę i pakuje

Błagam nie piszcie dużo Wracam w niedziele
Pa
baw się dobrze i wracaj szybko

sydunia, nika no eeeej nie wiem jak u was ale u nas to jest właśnie BAL STUDNIÓWKOWY wiec i sukienki są balowe
a tak mniej więcej w stylu tych sukienek, które nika pokazała to mi się podoba jeszcze taka chociaż ja bym bardziej mogła mieć taką sukienke na moją 18stke
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg dresses21.jpg (41,1 KB, 9 załadowań)
Stary 2008-08-05, 10:48   #4104
a-kuku!
Raczkowanie

Sporo kasy oszczędzę jak nie pójdę Sukienka (którą prawdopodobnie założę tylko ten jeden raz), kasa (żeby się nauczyciele nażarli)... Może jednak powinnam zdawać matematykę
a-kuku! jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-05, 10:52   #4105
ksh
Zakorzenienie

Cytat:
Szukałam trochę tych sukienek, i póki co podobają mi się te, jednak żadna mnie specjalnie nie urzekła
pierwsza jest ładna, nie pasuje mi tylko ta kokarda z przodu

Też Wam wkleję część tego, co mam zapisane na dysku...
a w ostatnim zdjęciu się po prostu zakochałam, chodzi o całokształt, ale chyba najbardziej podoba mi sie uśmiech tej dziewczyny Ale raczej niezbyt studniówkowa ta sukienka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg v3956.jpg (21,7 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sukniaa.jpg (9,2 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg edressme_2006_140358829.jpg (69,0 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 90181_1.jpg (16,2 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg lilyallen2NL0105_468x550.jpg (48,2 KB, 12 załadowań)
e veux seulement oublier
Et puis je fume

Stary 2008-08-05, 10:56   #4106
Renia90
Zakorzenienie

dzień dobry

wszełka, udanego wyjazdu

Cytat:
ta druga jest śliczna!!

"Robienie czegoś najlepiej jak się potrafi jest ważniejsze niż bycie najlepszym" /Shannon Miller/

KLIKnij raz dziennie i pomóż
i jeszcze tutaj!
Renia90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-05, 10:57   #4107
Nikaa1990
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez suspense Pokaż wiadomość
sydunia, nika no eeeej nie wiem jak u was ale u nas to jest właśnie BAL STUDNIÓWKOWY wiec i sukienki są balowe
a tak mniej więcej w stylu tych sukienek, które nika pokazała to mi się podoba jeszcze taka chociaż ja bym bardziej mogła mieć taką sukienke na moją 18stke
Cytat:
Napisane przez ksh Pokaż wiadomość
pierwsza jest ładna, nie pasuje mi tylko ta kokarda z przodu Też Wam wkleję część tego, co mam zapisane na dysku...
a w ostatnim zdjęciu się po prostu zakochałam, chodzi o całokształt, ale chyba najbardziej podoba mi sie uśmiech tej dziewczyny Ale raczej niezbyt studniówkowa ta sukienka
Ehh to chyba jednak kwestia tego co kto lubi Bo ja w sukeinkach, ktore Wy pokazujecie czułabym się....STARO
Ale co tam nie warto sie zastanawiać nad moim dziwnym charakterem
Pociesza mnie fakt, że w mojej szkole naprawdę większość i to zdecydowana ma sukienki takie jak ja pokazałamTrafił swój na swego hehe

30.37.45
75.74.50
Stary 2008-08-05, 11:05   #4108
suspense
Zadomowienie

nika a tam od razu dziwny charakter różne są gusta przecież.
ah, no i w każdej szkole studniówka wygląda inaczej,jest organizowania w innym miejscu itp. więc i inne sukienki się zakłada myśle,że to też ma spore znaczenie...

ksh druga i czwarta są po prostu boooskieeee

ale mi się chce na rooowerrr niech no tylko mi się mp4 naładuje i w drrrooogeeee
Stary 2008-08-05, 11:19   #4109
zanetka007
Wtajemniczenie

Dzięki Dziewczyny za taki odzew Aż miło się zrobiło

Jeśli chodzi o Moje plany to oprócz pol i ang PP na pewno będę zdawać geo PR i męczy Mnie problem 4 przedmiotu bo na 3 tak jakoś nie poprzestane. Najprawdopodobniej będzie to wos PR.
A może Wy Mi coś podpowiecie co można dokoptować do geo?

Odpada na pewno chem fiz i hist, mat w ostatniej ostateczności...
Więc nie wiem czy coś zostaje hehe

Wszełka przede wszystkim pogody!

- zalatana! studentka -
zanetka007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-05, 11:45   #4110
suspense
Zadomowienie

Cytat:
Dzięki Dziewczyny za taki odzew Aż miło się zrobiło

Jeśli chodzi o Moje plany to oprócz pol i ang PP na pewno będę zdawać geo PR i męczy Mnie problem 4 przedmiotu bo na 3 tak jakoś nie poprzestane. Najprawdopodobniej będzie to wos PR.
A może Wy Mi coś podpowiecie co można dokoptować do geo?

Odpada na pewno chem fiz i hist, mat w ostatniej ostateczności...
Więc nie wiem czy coś zostaje hehe

Wszełka przede wszystkim pogody!

przedewszystkim powinnaś się zastanowić nad kierunkiem studiów, sprawdzić wymagania rekrutacyjne i dopiero wtedy zastanawiać się nad przedmiotami bo tak szczerze mówiąc to po co ci zdawać np. wos, kiedy do niczego on ci się nie przyda jak dla mnie strata czasu.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości