![]() |
#331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Cześć Kochane moje !
Chyba wróciłam ![]() ![]() Buziaki ![]()
![]() |
#332 | ||
Rozeznanie
|
Baby ja tez nie sprzątam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja zjadałam obiad, napiłam sie herbaty, pogadałam z mama ![]() ![]()
![]() |
#333 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiem ze post pod postem ale Tamo napisała i musiałam ![]() ![]() Tamo wiesz ze myslałam wczoraj o Tobie? ![]() ![]()
![]() |
#334 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nefre, mimo wszystko widzę, że u Ciebie wszystko "git" ![]() Monisiu, również o Tobie myślałam ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#335 |
Wtajemniczenie
|
Mangoś, STO LAT!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() Hej tam wszystkim, jak miło Was widzieć w - prawie - komplecie ![]() Ja wróciłam z Woodstocku i dziś chyba też wezmę się za sprzątanie. Całkiem mnie zmobilizowałyście, zwłaszcza Milka, która szaleje od 6 rano ![]() Miło być tu spowrotem z Wami... ![]()
#336 |
Rozeznanie
|
Mango!!!!!!!!!!!!!!Jej!!! !!!!!!!!!!Sory zapomniałam ci zyczen złozyc-a myslałam o tym a nie napisałam
![]() Mangolinko złota, diabełku rogaty ![]() ![]() ![]()
#337 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No nie mow ze sie nie cieszysz ze masz 18 lat? ! No w smie tez bym sie nie cieszyla...Starzejesz sie kobieto ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ty o wszystkich myslisz dobra duszyczko ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#338 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Baby u mnie nie jest tak az ciepło-tzn taki wiater duzy jest ![]() tylko mi się troche nie chce...ej Baby mam sparawę do Ciebie-myslisz ze mogłabym jutro rano zjesc kawałek ciasta drozdzowego z jagodami? ![]()
![]() |
#339 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a przy wiaterku sie fajnie biega. Nie chce Ci sie? To moze zrob jakiskolwiek ruch niekoniecznie biegowy ![]() Na R ciasto? Hm...^^ Wiesz mysle ze jak to bedzie rano, nie duzy kawałek i wlaczony do bilansu to mozna sobie pozwolic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#340 |
Zadomowienie
|
Ahoj
![]() Mango-I niech Ci gwiazdka pomyślności nigdy nie zagaśnie ![]() Od soboty tkwię w Krynicy. Pogoda taka se,upałów zero. Za to wszędzie tłumy spasłych turystów,stragany z bibelotami,knajpy z żarciem. czyli urok tego miasta ![]() Chwilami się nudzę,chwilami zabijam ją spacerami,jedzeniem czy czytaniem kupionej w 'Taniej książce' ![]() ![]() Dziś chcieliśmy wybrać się na spacer plażą aż do portu rybackiego,ale jak złapała nas ulewa, to w popłochu przemoczeni do suchej nitki uciekaliśmy . Od trzech godzin siędzę w domku letniskowym,w oczekiwaniu na przejaśnienie. Coś nawet się zmienia.Jutro z kolei do rejs do Fromborka, obym się nie unurała przypadkiem w Zalewie Wiślanym ![]() Boleję tylko,że często łapię rozmaite dołki,prowokuję kłótnie o nic,a i Panna "A" zdaje się powracać,ze zdwojoną siłą... Choć to inna bajka. Dobra kończę swe egzaltacje ;] Na razie dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#341 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki, przyjmiecie kolejną plotkarę do swego grona?
![]() Manguś, oo Ty stara d**o : D wszystkiego dobrego, kochana! ![]() gujana- woodstock?! moje marzenie. <3 opowiesz coś więcej o tym, jak było? tamonita- oo i bardzo dobrze. nie ma co płakać długo po rozstaniu. jak ja bym chciała potrafić tak jak Ty.. ja po swoim eks płakałam pół roku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#342 | |||||
Zakorzenienie
|
sporo zostało więc jakbym tak przez maila mogła to bym chętnie posłała
![]() Cytat:
![]() ja tam lubię być pełnoletnia ![]() Cytat:
![]() ![]() super że u Ciebie ok ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() jak było ? ![]() a codo kompletu to jeszcze tylko Jabłuszka brakuje ![]() ![]() Cytat:
![]() baw się dobrze ![]() witaj ![]() TŻ = Towarzysz Życia ![]() ale się namachałam dziś, a jeszcze łazienkę chcę umyć, bo syf nieziemski już tam jest ![]() ![]() dzwonił przed chwilą TŻ że pracuje dziś więc się nie zobaczymy .... w związku z czym zajmę się czymś twórczym i naukowym ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#343 |
Zakorzenienie
|
Ewusia_marchew: to i ja chcę tego leczo
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#344 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() przyjmiemy, przyjmiemy ![]()
![]() |
#345 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#346 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Przede wszystkim: stooooo laaaaaat stoooo laaaaaat dla naszej Femme Mango Fatale ![]() ![]() Ja podobnie jak Ewusia uwazam, ze pelnoletniosc jest calkiem spoko, nie chcialabym sie cofnac o kilka lat wstecz ![]() ![]() Agolku - jak ten czas szybko leci, ani sie obejrzymy, a bedziesz juz po slubie... ![]() ![]() ![]() Tarantulku, jaki ten nick jest słooooodki ![]() ![]() Tamo, ciesze sie, ze doszlas juz do siebie i trzymam kciuki za same mile chwile czy to z tym kolegą czy to tak ot, po prostu ![]() Nefruś, farmacja? szok, nawet nie kojarzylam,ze tam skladalas :P Tak czy inaczej gratuluje dostania sie na nia no i megamegamega sie ciesze, ze tak Ci sie dobrze z TZ i tesciami uklada ![]() ![]() No i co ze spotkaniem ogolnopolskim, he? ![]() Milka, Ewuś - ja tez dziś sprzatalam, widocznie taki dobry na to dzien mamy ![]() star15 - witaj ![]() Co u mnie? Wciąż żyje szybko, intensywnie i aktywnie, wciąż barmanuję i wciaz mi sie to podoba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tak wiec dzis jak juz sie zwlokłam z lozka, posprzatalam, pojechalam na zakupy i za jakas godzinke wybywam na wieczorne piwko ![]() Mam udane wakacje, duzo sie dzieje ![]() Pozdrawiam Was mocno, sciskam z calej sily i jesli znow znikne i nie bede sie dlugo odzywac to prosze mnie ostro zbacikowac ![]() ![]() Postaram sie byc tu czesciej ![]() Buziaki kochane ![]() ![]() ![]()
![]() |
#347 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja Cie zbacikuje! ![]() ![]() ![]() Ok idę biegać-pobiegam moze ze 20min bo reszte pewnie padne ![]()
![]() |
#348 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co do R - skoro juz musisz to 3mam kciuki za efekty ![]() Ja tez musze sie wziąc za siebie. to znaczy nie przytylam - raczej przeciwnie, ale jak sie ma tyle ruchu co ja to normalne ![]() ![]()
![]() |
#349 | ||
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() ![]() Cytat:
![]() Jak mam Ci cos poradzic to raczej nie skakaj za duzo na skakance bo mozna niezle sobie stawy zrypac ![]() Cytat:
![]() ![]() Milego imprezowania ![]() Pogoda sie polepszyla ![]() ![]() ![]() Z nudow przecytalam caly podrecznik do Polskiego ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#350 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() hello ![]() ja tak tylko na chwilke, zmeczona jestem strasznie,mialam ciezki dzien... Mangus stoooooo lat!!!!! ![]() Nefre ciesze sie,ze u ciebie w porzadku i sie odezwalas wkoncu ![]() dobranoc aniolki
![]() |
#351 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#352 |
Zakorzenienie
|
Mercy? :O Ja karce??? Ojej przepraszam Cie
![]() ![]() Nawet nie weisz jak abrdzo mi sie nudzi ;( To moze Star by napisała cos skoro taka slynna jest? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#353 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie musisz przepraszać, nie wrzeszczysz tylko tak umiejetnie umiesz powiedziec mi "oj Mercy Mercy..." hehehe ![]() ![]() Aha w sumie mozesz nie znać Star bo ja ja poznałam dopiero na krzywym zwierciadle a w sumie Baby ja Cie tam jeszcze nie widziałam ![]() Kurczę jednak nie idę biegac bo wystrachałałycie mnie @...pocwicze chyba pilates jeszcze i na tym koniec ![]() A mam takie pytanie skoro czuje się troche głodna to znaczy ze to ciasto się spaliło juz? ![]()
![]() |
#354 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A w KZ. Nie wchodziłam tam bo mam taki jeden powod ,ale nie bede go pisac bo nie chce zeby sie ktos obrazil ![]() ![]() ![]() Masz @? Ja bym nie dała rady biegac. ROk temu jak miałam i skakałam na skakance to pozniej było mi słabo ![]() A z tym ciastem to nie wiem ale chcetnie sie dowiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#355 |
Zakorzenienie
|
hhe, gdzie tam, słynna..
![]() Tarantulek poleciał odpokutować ciasto, a ja patrzę na wafle kakaowe i się powstrzymuję, a one do mnie tak krzyczą: 'bierz nas, jesteśmy Twoje!' ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#356 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja tam w sumie no nie wiem co tam robie jakos się tak zaklimatyzowałam tam ![]()
![]() |
#357 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A moze tak jednego wafelka chociaz ,co/? ![]() Hm...ciekawe z tym uczuciem glodu jest... Cytat:
Dalej czujesz lekki niedosyt? |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#358 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#359 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Imion sie nie wybiera. CIesz sie ze masz raczej "normalne" a nie jakas Hildegarda np ![]() Ja mam na imie Gabryśka ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#360 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Ooo to dobrze ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja bym w zyciu nie chciała przezywac tego co dziewczyny tam, choc kiedys nie powiem miałam głupie-bardzo pomysły ale się opamiętałam ![]() Ja tez nie cierpie w ogole mojego imienia-tzn często posługuje się drugim-Karolina bo pierwsze jest niefajne-w ogole do mnie nie pasuje, tak mi sie wydaje..... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:07.