|
|
#331 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXXIX
Cytat:
Chamow nie brakuje niestety Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#332 |
|
Raczkowanie
|
[1=faf3d67d51656f0b2bcdb9f 98a45434bc3aa12e6;8466204 6]A mozesz napisac co dokladnie powiedzial?
Chamow nie brakuje niestety Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]Wyslalam mu zdjecie, gdzie załapał się kawałek mojej ręki. A ten do mnie, że mam grube palce. Trafił na mój kompleks. Stąd mocno zabolało. Powiedziałam mu od razu, że to zabolało i że nie życzę sobie takich komentarzy bo nie na ten temat była rozmowa. On do mnie, że to żarciki itp. itd. a ja mu mówię, że mnie to nie bawi. Totalnie się nie przejął, wręcz zaczal się naśmiewać ze mnie. Więc się zdenerwowałam, że z jakiej racji mam poświęcać swój czas i robić przysługi skoro jest dla mnie niemiły? Wyobraźcie sobie, że gadacie z facetem a on do was wali tekst typu : wiesz co, w sumie to jesteś gruba. Albo nie wiem, w sumie to masz siano zamiast włosów. Jak byście się poczuły? Tym bardziej że trafiłby akurat na coś, z czym macie problem? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#333 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#334 |
|
Raczkowanie
|
Mówicie co u was
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#335 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
nie tkwić wiecznie w bagnie.Cytat:
![]() naughty hell - to było burackie, dobrze robisz, że go sobie odpuszczasz
|
|
|
#336 |
|
Zakorzenienie
|
Naughty hell - współczuję. Czyli jednak nie do końca cię traktuje poważnie.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#337 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dobrze, że go pogoniłas. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#338 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#339 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Jak to moja babcia mówiła "żart który boli i śmierdzi, nie jest żartem" |
|
|
|
|
#340 |
|
Raczkowanie
|
Ha.. cały mój były. Klepanie po tyłku i teskty co on by ze mną zrobil przy znajomych to norma. Oczywiście teksty 'do garów' albo 'miejsce kobiety jest w kuchni' to norma. Albo komentowanie innych dziewczyn przy mnie? Codzienność. Kiedyś mi pokazał zdjęcie jakiejś laski co z nią świrowal i powiedział, że to jest dla niego ideał dziewczyny. WTF? Niech oni wszyscy spadają.
|
|
|
#341 |
|
Rozeznanie
|
[1=faf3d67d51656f0b2bcdb9f 98a45434bc3aa12e6;8467016 1]Co za cham no
![]() Jak to moja babcia mówiła "żart który boli i śmierdzi, nie jest żartem"[/QUOTE] To był tylko znajomy i tłumaczyłam mu, że to chamastwo, a nie żarty, bardzo niesmaczne w dodatku. Oczywiście wyszłam na tą złą, bo nie mam dystansu do siebie i go nie akceptuję. Raz mi napisał żebym spierdzielała (oczywiście w formie przekleństwa) to napisałam mu ok i już nigdy nie odpisałam Także od takich jak najdalej.
|
|
|
|
#342 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
niech sam spierdziela 🤬🤬🤬Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#343 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#344 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Omg, napisalam dwa razy to samo tylko trochę inaczej? ![]() No to wybierzcie, która wersja lepsza ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#345 |
|
Rozeznanie
|
Byłam wczoraj w aquaparku było bardzo fajnie
Chociaż trochę trudno patrzy mi się na moją znajomą parę są ze sobą 2 lata a zakochani jak dzieciaki U mnie tez tak w sumie było do wyprowadzki Myślicie że jeszcze kiedyś kogoś poznam? Takiego kto mnie pokocha i kogo ja pokocham i będę szczęśliwa? Bo aktualnie czuje się jakbym nigdy miał nie być szczęśliwa jakby nic mnie nie czekało |
|
|
|
#346 |
|
Zakorzenienie
|
Cocacolalight - no pewnie, że poznasz!!!
tylko najpierw przepracuj poprzedni związek z psychoterapeuta Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#347 |
|
Raczkowanie
|
Też tak myślę. Myślę też, że z każdym nieudanym związkiem robimy się mądrzejsze i silniejsze. Ale to przychodzi z czasem.
|
|
|
#348 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#349 |
|
Rozeznanie
|
A ja sie chcialam pochwalic- wlasnie zdalam egzamin na prawo jazdy
ouuu yessssWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#350 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#351 |
|
Rozeznanie
|
morał taki że z facetami czy po rozstaniu z nimi nawet po pół roku i tak same z nimi problemy .
ja się tylko boję że zostanę zawsze sama. Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka
|
#352 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#353 |
|
Rozeznanie
|
najgorsze u mnie jest to ze od pół roku jestem sama. miałam mnóstwo możliwości i z nikim nie wyszło. ostatnio taka pustka. nikogo nie ma kto by proponował spotkanie.
jeszcze ostatni odzew eks. brak kogoś nowego na oku. wariuje . ja nie dam rady być sama. Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka
|
#354 |
|
Rozeznanie
|
No ja jestem sama 2 miesiące
Niby wiesz z kimś się umawiam i pisze ale nadal jest taka pustka że brakuje tego jedynego który zawsze przy tobie będzie Mnie to boli ze ex ma kogoś i jest szczęśliwy a ja od czasu do czasu wyjdę z kimś ale tak to całymi dniami siedzę sama |
|
|
|
#355 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
teraz taka pustka. mój eks też kogoś ma. ostatnio do mnie pisał po tym jak mnie na drodze zaczepial. wypisywal mi jakieś teksty że nadal mu brakuje że tęskni za mną i że nadal coś czuje i że się zaangażować nie może. I że często ma myśli o powrocie. ale teraz jest znów cisza. odezwał się jak totalny egoista. zburzyl mój spokój. obwinil mnie że jak pisał do mnie w maju to ja do olalam. gada że ma mętlik i nie wie co robić. ostatnia wiadomość jaka odemnie dostał to ze życzę im powodzenia i szczęścia i urwalam zablokowałam wiadomości na fejsie na telefonie i od obcych kont na fejsie . koniec mieszania . ale muszę to teraz przetrawic Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka
|
|
#356 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję Ci bardzo!
A jak nastrój u Ciebie? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#357 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#358 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Czytam Twoje posty i jestem pod mega dużym wrażeniem. Jesteś bardzo mądrą i dojrzałą (jak na swój wiek) dziewczyną. I to naprawde widać po Twoich wypowiedziach, radach jakich udzielasz i sposobie, w jaki patrzysz na pewne rzeczy. Pamiętaj, że ten ból który odczuwasz nie jest Tobą i w żaden sposób Cię nie definiuje. Jest zupełnie normalny, świadczy o tym, że jesteś człowiekiem zdolnym do uczuć. Jestem pewna, że poznasz kiedyś wartościowego faceta, który Cię dopełni. Bo wartość, tę najważniejszą masz już w sobie dlatego nie szukaj na siłę, nie wypelniaj tej pustki byleby ją wypełnić. Byle jak z byle kim. Bo to tylko 'zepsuje' to, co w Tobie najpiękniejsze. A naprawde szkoda by było bo na świecie wystarczająco dużo już jest popsutych ludzi. Nie pozwól nikomu zniszczyć siebie, po prostu. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#359 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a są najcenniejsze, bo wszystkie przeżywamy to samo.Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#360 |
|
Rozeznanie
|
Dzis jest zdecydowanie mój szczesliwy dzien
nie dosc, ze zdałam prawko to jeszcze znalazlam 50 zl na ulicy haha! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:35.

nie tkwić wiecznie w bagnie.

Także od takich jak najdalej.

niech sam spierdziela 🤬🤬🤬

ouuu yessss