|
|
#1381 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - część X
hej
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
|
|
|
#1382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet długie i proste włosy powinno się fachowo podcinać u fryzjera chociaż co 3 m-ce, ja sobie inaczej tego nie wyobrażam ![]() Kusi mnie grzywka, sama nie wiem, fryzjerka twierdzi, że wyglądałabym dobrze, jak sądzicie kobietki te co mnie widziały ??? |
|
|
|
|
#1383 |
|
Zadomowienie
|
No nic Kobietki, zbieram się powoli. Trzymajcie kciuki za pogodę. Buziaki!
|
#1384 |
|
Zakorzenienie
|
Stare Miasto - mozna zjeść dobre lody, łazienki, Wilanów, ZOO na Pradze, film 3D w Imaxie , wieczorem jakas fajna knajpka.
|
|
|
|
#1385 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byłas w tym salonie o którym kiedys rozmawiałyśmy? EDIT: Musze się wygadać. Byłam wczoraj u tej Pani Doktor. Bardzo młoda i miła babka. CHyba sie do neij przyczepię na dłużej. Ale, niestey złapałam doła, bo okazuje się, ze moje wyniki z grudnia (nie miałam czasu odebrać ) sa złe. Powtarzam cytologię. Doktor wyczuła jakieś zgrubienie na jajniku, mam kilka skierowań, w tym na USG. Mam stracha. |
|
|
|
|
#1387 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
wyłączając kosmetyki Kerastase- ale to normalne wszędzie ![]() L_V nie martw się na zapas, może to nic takiego....Wiesz, że mi kiedyś ginekolog wyczuł guzka w piersi, to był szok Dostałam skierowanie na taki wymaz, później oczekiwanie na wyniki, ale okazało się że to nic złego więc spoko Swoją drogą mam jedno zastrzeżenie do Twojej kliniki, że nie zadzwonili że wyniki sa złe ???????? Moja ginekolog zawsze dzwoni na komórkę jeśli wyniki są złe (jeśli dobre dostaję je na nast. wizycie) i od razu daje znać, moim zdaniem tak powinno być
|
||
|
|
|
#1388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale lekarka mówiła że jak cos jest bardzo nei tak, to zdzownią. Wieć może chodzi tylko o stan zapalny (bo taka jest wstępna diagnoza).
|
|
|
|
|
#1389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
L_V trzymam kciuki aby to była jednak pomyłka
|
|
#1390 |
|
Zakorzenienie
|
Heloo.
Asiuk nie ma czasem apteki gdzie Twoje tablety są tansze? Ja za moje kiedyś palciłam 30 zł czasem nawet 35 zl...ale odkrylam aptekę w ktorej jest wieczna promocja na Cilest i kosztuje między 14-16 zl
|
#1391 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja ginekolog informuje nawet jak jest II grupa, ja uznaję to za normę, nie dzwoni do mnie tylko jak mam I grupę, a ostatnio odpukać długo tak mam ![]() Nie przesadzajmy prywatna klinika a nie mogą pofatygowac się o jeden głupi telefon , załóżmy że to nic takiego ale od grudnia minęło duużo czasu i stan zapalny mógł się pogorszyć,.....ale tfu nie chcę Cię straszyć, ja bym się na taką klinikę wypięła ![]() Haniu Cilest to tanie tabsy, najdroższe sa te najnowsze typu Yasmin, Yasminelle.... Ja znalazłam promocję za ok.34 zł. i to jest naprawdę tanio ![]() Haniu nie puchniesz po Cileście ? Ja tyłam po nim bardzo, jak odstawiłam to schudłam w tydzień 4 kg, lekarz sam mi nie wierzył, bo mówił że jestem pierwsza która tyje po nim ???? |
|
|
|
|
#1393 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
L_V na pewno wszystko będzie ok. Nie martw się za bardzo na zapas. To na pewno jakiś stan zapalny. Weźmiesz leki i będzie po wszystkim
|
||
|
|
|
#1394 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
![]() Nie, nie mieszkamy jeszcze razem. TŻ parę razy się dołożył do tabletek. Przyznaję, że najczęściej po prostu mu nie mówię, że chcę kasę - zapominam o tym i sama idę do apteki. Jeśli już ktoś finansuje moją antykoncepcję, to jest to moja mama ![]() Powiedziałam mu wczoraj właśnie, że jak już w końcu coś zarobi, to będzie się zrzucał na tabsy Ja też uwielbiam, mimo, że już swoją posiadam (wprawdzie nie mam jej w domu jeszcze). Pokażę Wam zdjęcie katalogowe, bo swojego nie posiadam. Welon na razie nie dotarł - jest zwykły, bez żadnych lamówek ani mereżek, dwuwarstwowy, dłuższa warstwa ma 60 cm, krótsza - 40 cm ![]() Cytat:
![]() Cytat:
, grzywę idealnie symetrzyczną i przeżyłam szok Teraz już się przyzwyczaiłam, włosy nieco urosły i podoba mi się teraz, jak mam włosy związane w koński ogon i do tego prostą grzywkę nieco za brwi Cytat:
Edit: Haniu, u mnie kosztowały długo ponad 40 zł, ostatnio cena spadła do 40 zł, a wczoraj placiłam już 42 zł Być może jest gdzieś taniej, nie wiem. Ja zawsze w tej jednej aptece zpstawiam receptę i biorę co miesiąc po jedym opakowaniu.
|
|||
|
|
|
#1395 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam zawsze I grupę
![]() Asiuk bo ja myślałam, że razem mieszkacie a Ty pisałaś, że tabsy są Wam "potrzebne" raz na miesiąć
|
#1396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() na pewno będziesz wyglądać cudownie i TŻ opadnie szczęka
|
|
|
|
|
#1397 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Myslę ze gdyby było żle zadzwoniliby do Ciebie. Kiedy będziesz miała 2 wynik z cytologi? Dorinko jak grzywka to tylko dluga i gęsta .Mozesz sprobować co Ci zależy ![]() Grzywki mają to do siebie ze szybko odrastają.
|
|
#1398 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak myślę jeszcze o muzeum powstania..bo to chyba obowiązkowe podczas wizyty w warszawie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() nie w moim stylu, ale bardzo ładna
|
|
#1399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Pobieżnie Was nadrobiłam Cytat:
w tematach kobiecych czekam na okres, bo w niedzielę ruszam na spływ i nie wyobrażam sobie w polowych warunkach przechodzić przez te dni... wczoraj już myślałam, że mam a dziś nic
|
|
#1400 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.W życiu po Cilesie nie przytulam..swietnie się po nim czuję Cytat:
![]() .Szok. Asiuk sukienka przepiękna
|
|
#1401 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TŻ pyta co jakiś czas, czemu się truję, skoro i tak nie kochamy się zbyt często ("raz na miesiąc", jak stwierdził, ale coś w tym, niestety, jest ). Może po ślubie coś się zmieni? Jeśli nie, to na pewno odstawię Cytat:
Mam właśnie taką nadzieję ![]() Cytat:
Ścinam je chętnie, choć nie za często. Po slubie pewnie obetnę się na króciutko
|
|||
|
|
|
#1402 |
|
Zadomowienie
|
Cześć wszystkim,
odnośnie sklepu internetowego z butami, o którym była mowa kilka dni temu - TAKICH RZECZY MI NIE POKAZUJCIE, bo już coś zamówiłam, chlip!!! Jakiś czas temu będąc w Reserved trafiłam na wyprzedaż i kupiłam 3 fajne bluzeczki, jedna z nich elegancka, przy okazji do pracy. Leżały dwa tygodnie w szafie i dziś postanowiłam ją wyciągnąć i założyć. Nawet nie zauważyłam, że jest z kolekcji Paprocki& Brzozowski. Ale jestem happy !!!
|
#1403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#1404 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, mają obowiązek powiadomić pacjenta ![]() No włąśnie długa i gęsta, a czy wtedy nie będę miała mniej włosów ja zabiorę dużo na grzywkę ![]() Cytat:
Moim zdaniem to skandal z tą kliniką, L_V jaka to klinika Luxmed czy inna ?
|
||
|
|
|
#1405 |
|
Zakorzenienie
|
tak ja biore Yasmin kosztują 40-45zł a czasem i więcej ale my z TZ mamy taka aptekę gdzie mamy kartę żniżkową
|
#1406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję )No niestety - strasznie drogo ![]() Cieszę się, że Ci się podoba |
|
|
|
|
#1407 |
|
Zakorzenienie
|
mnie powiadomili, jak miałam II grupę. a II grupa to takie raczej normalnie..
|
#1408 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1409 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Pokaż co zamówiłaś! Ja dalej się zastanawiam ![]() Cytat:
Na pewno będziesz ładnie wyglądać
|
|||
|
|
|
#1410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo na podstawowe badania muszą czekac kilka miesięcy- jak moja mama. Ma nowotwor zlośliwy, a jak idzie na badania kontrolne to parę miesięcy to trwa. Ostatnio miała jakies badania na które czekała miesiąc. Później miesiąc czekała na wyniki, a teraz nie ma kto tych wynikow odczytac bo jej pani doktor jest na urlopie. EDIT a jeszcze miałm o grzywce napisać. Wydaje mi sie ze masz dość gęsta "kitę" a nie "mysia kitkę" takze powinno byc OK ![]() ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:44.

Dostałam skierowanie na taki wymaz, później oczekiwanie na wyniki, ale okazało się że to nic złego więc spoko 

, ale lekarka mówiła że jak cos jest bardzo nei tak, to zdzownią. Wieć może chodzi tylko o stan zapalny (bo taka jest wstępna diagnoza).

Na pewno będziesz ładnie wyglądać