|
|
#781 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Scent Bar V
No to pokazuję
![]() rzeczy w realu jeszcze fajniejsze
|
#782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ale się nie przejmuj i nie zadręczaj Poszłam powiedziałam mu prosto w oczy "przepraszam" i tyle... Sprawa się rozmyła![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#783 |
|
Wtajemniczenie
|
Coś ostatnio rzadko tu zaglądam, czas pędzi jak szalony, a ten wolny przy komputerze, spędzam głównie na tępej bezmyślności ![]() Lecę na basen, przez sezon ślubów powoli zaczynam mieć kłopoty z obracaniem szyją Lea, czapka jest super Aragonte - Sprawa musi przyschnąć
|
|
|
|
#784 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No, ja już w sumie przeprosiłam, ale jutro spotkamy się z kumplem oko w oko. A tak w ogóle to on jest biseksualny, moim zdaniem I co prawda mam dziury w pamięci - nie cierpię tego, tak swoją drogą - ale na szczęście pamiętam dosyć, żeby wiedzieć, że obie strony wykazywały aktywność, a nie tylko jedna, ufff.To idę po suszarkę ![]() Lea - świetne zakupy!
Edytowane przez Aragonte Czas edycji: 2008-08-05 o 20:39 |
|
|
|
|
#785 |
|
Zakorzenienie
|
Favkes - moze wreszcie sie uda - milego wyjazdu!
|
|
|
|
#786 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wierzycie we wróżki?? i w to co mówią...??
|
|
|
|
#787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I moje doświadczenia wskazują na to,że druga strona najczęściej ma większy dystans i traktuje sprawę bardziej normalnie niż my same
|
|
#788 |
|
Zakorzenienie
|
uff nie jestem w stanie nadrobic Baru, za to pozdrawiam wszystkich
![]() i chce sie pochwalic moja prababuszką, w niedziele byłam na urodzinach: http://gostyn.pl/index.php?option=co...2319&Itemid=94 prawda że słodka? |
|
|
|
#789 | |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
serdeczne życzenia dla Prababci
|
|
|
|
|
#790 |
|
BAN stały
|
Prawie godz siedziałam w gabinecie...nie jest za dobrze, tragedii tez nie ma, ale za 3 tyg kolejna wizyta aby wszystko kontrolować. Mam leki i jak mi pomogą to nie będzie większych problemów, a jak nie...no cóż...na pewno pomogą.
|
|
|
|
#791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
naprawde podziwiam takich ludzi... tyle przeżyli wojna, komunizm... naprawde bardzo wartościowi ludzie. Gratuluje praBabci i Tobie takiej prababci zazdroszcze
|
|
|
|
|
#792 |
|
Zakorzenienie
|
Yoono, serdeczne życzenia dla Prababci
|
|
|
|
#793 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
musi być wspaniałą osobą ![]() Aż mi się łezka w oku zakręciła, bo moja prababcia niedoczekała tych pięknych okrągłych urodzin, choć bardzo niewiele jej brakowało, do osiągnięcia tego wieku
|
|
|
|
|
#794 |
|
Zakorzenienie
|
Yoono,wspaniała prababcia
Lea,śliczne okulary
|
|
|
|
#795 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wisiorki straciły na uroku przez zdjęcia, w realu o wiele lepiej się prezentują ![]() dzięki Cytat:
), jedne dała mi. ![]()
|
|
#796 |
|
Zakorzenienie
|
Yoono, gratulacje dla prababci
wiesz, że w jakiś sposób jesteś do niej podobna? Macie podobne spojrzenie![]() Burn - świetny awatar
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#797 | ||||||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Porównanie do Syrenki bardziej mi pasowało. ![]() Ja nie chcę mieć "wary: Angeliny Jolie. ja chcę mieć w ogóle jakąś. ![]() Cytat:
Może następnym razem poćwiczysz tydzień? ![]() Cytat:
Za to rozpakowuję się tygodniami... ![]() Cytat:
Już odpisuję na gg. Cytat:
I nic nie gmatwasz - takie zdystansowanie się do zgiełku życia jest czasem potrzebne. I piękne jest to, jak to widzisz. Tyle, że ja nie potrafię się w takim wyciszeniu odnaleźć. ![]() Nie potrafię cieszyć się normalnym urlopem, podczas którego się wypoczywa. Myśl o spędzeniu tygodnia, albo nie dajcie bogowie, dwóch tygodni w jednym miejscu, myśl o plaży, basenie i spacerkach naprzemiennie to dla mnie wizja iście dantejskiego piekła. Ja chcę zwiedzać, oglądać, nurkować, jeździć quadem po pustyni, wspinać się na skały i zjeżdżać z nich potem na linie... Na najpiękniejszej nawet plaży nie jestem w stanie wytrzymać godziny. Biegam, grzebię w piachu, zwiedzam wszystkie bary, zbieram tony muszelek i kamieni i NUUUUDZĘ SIĘ! ![]() Żywię gwałtowną niechęć do spędzenia choć godziny standardowo urlopowy sposób i spędza mi ona (niechęc, nie godzina) aktualnie sen z powiek. Wiem oczywiście, że to durne jest - bo przecież mogłabym czytać książkę. Ale na plaży nie potrafię. ![]() A piszę o tym, bo teraz właśnie jestem w panice - mój Królewna zamierza spędzić wakacje nad basenem. Cytat:
A poza tym zawsze "lepiej zgrzeszyć i żałować, niż żałować, że się nie zgrzeszyło". ![]() Cytat:
Nie wierzę we wróżki, ale wierze w sprytnych oszustów znających ludzką psychologię. Cytat:
![]() Cytat:
Masz szczęście pochodzić z długowiecznej rodziny. Cytat:
|
|
#798 |
|
Zakorzenienie
|
Sama nie wiem. W swoja intuicjie wierze, w swoja zdolnosc kojarzenia faktow. A co do wrozek - w sile autosugestii. Np Baba mowi - spotkasz blondyna i bedzie milosc. No to wiadomo, ze na blondynow sie otwierasz i nagle zauwazasz, ze pan Zenek, ktorego znasz 12 lat jakis taki... blondynowaty. Pochwale sie... wiem, ze nieladnie ale... |
|
|
|
#799 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko ja dopiero do domku dotarłam. Bo mimo iz do naszego spotkania nie doszło o i tak ruszyłam " w miasto" Muszę sobie kupić kostium dwuczęściowy - a niestety najczęściej jest tak, ze góra za mała, dół za duży Natomiast w sklepach gdzie mozna kupić osobno - jużnic prawie nie ma, ciężko skompletować ten sam krój czy wzór .. szlag mnie trafi. Cytat:
uuuu, no to zabawa była przednia, nie dziwię się, zę Cię zmogło Dziekuję Hecate Ja chyba nie, chociaż czasami sama stawiałam sobie Tarota - ale bardziej dla zabawy ![]() Cytat:
Przeciez jakąś to masz ![]() Cytat:
![]() Ale Ty też ! Cytat:
![]() Hecate - fajna fura Sabb. A gdzie w końcu ten urlop? Znaczy gdzie ten basen ma być. Może da się jakoś pogodzić, Królewna basen ty aktywne atrakcje ??? Nie dałoby ?? |
|||||
|
|
|
#800 |
|
Zakorzenienie
|
Yoono - gratulacje dla prababci, wspaniała kobieta i widać, ze w świetnej formie! Szczęściara z Ciebie, jak ja bym chciała, żeby moja babcia jeszcze żyła...
Tulipku- zazdroszczę już obranego celu podróży. Przez chwilę miałam nadzieję, że wylatujecie z Wrocławia Mój TŻ ubzdurał sobie, że musi byc wylot z Wr, bo on nie będzie sobie wydłużał podróży o 10 godzin... jak wiadomo to zawęża ofertę, już nie wspomnę, że dokładny termin mojego urlopu jest nadal nieznany ![]() Hecate fajne autko!
|
|
|
|
#801 |
|
Zakorzenienie
|
Sab. dziękuje za odzew
też sądze że oszukują ale ta za dużo wiedziała... dlatego wątpliwości mam...Hecate świetne autko! Dużo racji jest w tym co piszesz... bo skoro kocham, to jak mogłabym odejść od tego mężczyzny dla innego? Ale zasiała jakieś ziarnko wątpliwości we mnie... Wątpliwości w nią nie w moje uczucia
|
|
|
|
#802 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje...
Mam nadzieje, ze bedzie sie spisywac tak samo albo lepiej jak nasza poprzednia Astra... (W ogole - Astre 2 zostawilismy w rozliczeniu, 2001 rocznik, pelne wyposazenie... fakt, ze miala przejechane 116 tysiecy mil i teraz uwaga... Po obejrzeniu jej, rys itp... 800 funtow) Burn - masz w podpisie jedna z moich ukochanych piosenek AFI |
|
|
|
#803 |
|
Zakorzenienie
|
Hecate - na autach nie znam się kompletnie, ale to wygląda mi na fajne i porządne
|
|
|
#804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję .Znaczy zostawić,tak?Bo zastanawiałam sie czy nie zmienić na różowego pieska z powrotem.
|
|
|
|
|
#805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zostwić, nie zmieniać!!!!!!!!!!
|
|
|
|
#806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z wrozkami to chyba ostroznie... Zreszta... uslyszysz to co chesz, to co w Tobie siedzi. psychologia. (a nie jestem sceptykiem bo wierze, w to czego okiem uchwycic nie mozna aczkolwiek... wrozki... hm) Dzieks! |
|
|
|
|
#807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ładna buzia
|
|
|
|
|
#808 |
|
Zakorzenienie
|
Też ją kocham...jest tak taka no ach aż muszę włączyć
![]() Ok |
|
|
|
#809 |
|
Czekam na Ragnarok
|
No właśnie byłam dzisiaj w Sephorze i zaskoczyła mnie ta promocja, świetna cena. Narazie nie wzięłam, nie jestem aż tak przekonana.
Natomiast w Douglasie odkryłam CUDO Body spray Spirit of India firmy Aldo Vandini. Ogólnie to napisane jest "ginger, tamarind", ale przetłumaczone "owoc granata, tamaryda". Piękny, orientalny zapach, wiśniowy Ktoś stwierdził, że pachnie jak kompot wiśniowy (kwaskowaty) i jest to prawda. W ogóle cała seria jest, jeszcze krem do rąk i balsam czy żel. Najlepsze jest to, że kosztuje tylko 30zł (125ml). Poprostu idealny, taki ostry. Jestem zadowolona. No i kupiłam błyszczyk Glam Shine z L'oreal'a, rzeczywiście bardzo trwały, ale trochę lepki. |
|
|
|
#810 | ||||||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Teza, gratuluję i trzymam kciuki za praktyczny!
Cytat:
Szczególnie po lubelskim burżujskim z klimatyzacją ![]() Cytat:
Nawet na problemy z krążeniemCytat:
Mój pradziadek zmarł jak byłam na zimowisku, nie powiedzieli mi o tym, żeby mi nie psuć ferii Jak wróciłam to już nawet było po pogrzebie... Od tamtej pory zawsze się boję jaki nius na mnie czeka jak wrócę do domu...Cytat:
Niedługo będziesz się z tego śmiać (najdalej za tydzień ) Cytat:
Wierzę, że to świetny interes ![]() Cytat:
Będzie dobrze.Też tak sądzę ![]() Cytat:
![]() Gratuluję! Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:57.

. Ale się nie przejmuj i nie zadręczaj![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
I co prawda mam dziury w pamięci - nie cierpię tego, tak swoją drogą - ale na szczęście pamiętam dosyć, żeby wiedzieć, że obie strony wykazywały aktywność, a nie tylko jedna, ufff.

Będzie dobrze.