maseczka Henna Treatment WAX -wątek zbiorczy - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Pokaż wyniki sondy: Według waszego doświadczenia, odżywka WAX zadziałała na porost włosów??
nie 166 30,35%
tak 381 69,65%
Głosujący: 547. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-02, 21:41   #3331
lusia9090
Raczkowanie

Dot.: maseczka Henna Treatment WAX -wątek zbiorczy

Cytat:
Napisane przez Elie Pokaż wiadomość
Mi właśnie się o niebo łatwiej rozczesują włosy.

Jeśli chodzi o kolejność, że na nieumyte, to chyba można tak zrobić, ale nie wiem, czy WAX + kolejna odzywka to nie za dużo dla włosów...

jezeli tak zrobisz to calego wax'a zmyjesz szamponem . na umyte i wilgotne wlosy naloz wax'a i po 30 minutach splucz letnia woda i juz nie nakladaj innych odzywek wax zupelnie wystarczy
lusia9090 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-02, 23:28   #3332
kamelka33
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
Popieram- na pewno nie były zdrowsze gdy je prostowałaś- ewentualnie mogły sprawiać takie wrażenie Nie odstawiaj jeszcze waxa- jak po kilku kolejnych aplikacjach nie będzie rezultatów to zmień maskę (nie wszystkim służy to samo). Poza tym może słabo go spłukujesz

Macie rację, nie będę jeszcze go odstawiać. Poużywam trochę i tak nie mam nic do stracenia. Staram się go spłukiwać dobrze, mam obsesję na tym punkcie, bo raz nie zmyłam dokładnie maseczki i do teraz mam problem z łupieżem niepokoi mnie tylko to, że jak płuczę i płuczę już dobre parę minut, to nadal z włosów spływa mi taka drobna "pianka" i są takie dziwne w dotyku( w czasie płukania, jak wyschną to już jest OK)- jakby taka tłustawa warstewka się na nich tworzyła( pisałam o tym troszkę wcześniej)- są poprostu takie śliskie. Właściwe było tak przy każdej maseczce, jaką wcześniej stosowałam. Czy to normalne?
kamelka33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-03, 10:56   #3333
Elie
Rozeznanie

Ja też mam w dotyku właśnie takie włosy po Waxie, takie obślizgłe, jak są mokre, dzięki temu lepiej się rozczesują, a jak wyschną są takie bardzo przyjemne w dotyku...
Stary 2008-08-03, 12:16   #3334
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
kamelka33 - daj im szanse ! Jak dlugo maltretowalas wlosy
prostownica i suszarka. Pewnie jeszcze jedwabikiem i silikonami ?!
Dajl wlosom zasmakowac dobrodziejstw. A - gwarantuje -
podziekuja Ci. Gratuluje trafnej decyzji i zycze sukcesow !
A co silikony mają do tego? Przecież one nie niszczą włosów. Nawet chronią je przed wysoką temperaturą. A jedwab nie taki straszny jeśli nie jest z Biosilka Reszta tych popularnych chyba nie ma alkoholu.

Cytat:
Napisane przez Tancerka Pl Pokaż wiadomość
A co Wy na to, abym WAX nalozyla na dobrze rozczesane i nieumyte wlosy, a pozniej spulkala, umyla wlosy szamponem i inna odzywke (moja na rozczesywanie) nalozyla? Hmm?
A może szampon->wax-> i lekka odżywka w sprayu? Tylko zależy od włosów czy to ich nie obciąży.

Cytat:
Napisane przez truskawkowawiosna Pokaż wiadomość
gdybyś czytała dokładnie, to byś wiedziala, że Wax ma tylu zwolenników co przeciwnikow.

często podrażnia skóre głowy i stąd niespodziewana utrata włosów.

jezeli ktoś po zastanosowaniu tej odzywki zauważa niepokojące objawy (wypadanie włosów, łupież, swedzenie) to powienien dac sobie spokoj. takie objawy to nie jest znak, ze Wax dziala.

zajrzyj do wątku o wypadaniu włosow oraz o sposobach na przyspieszenie porostów, jest wiele innych metod dla osob, ktorym Wax nie sluzy.
Czyli to nieprawda, że na początku stosowania włosy wypadają żeby zrobic miejsce nowym? Wypadanie jest oznaką podrażnienia?

Cytat:
Napisane przez kamelka33 Pokaż wiadomość
Macie rację, nie będę jeszcze go odstawiać. Poużywam trochę i tak nie mam nic do stracenia. Staram się go spłukiwać dobrze, mam obsesję na tym punkcie, bo raz nie zmyłam dokładnie maseczki i do teraz mam problem z łupieżem niepokoi mnie tylko to, że jak płuczę i płuczę już dobre parę minut, to nadal z włosów spływa mi taka drobna "pianka" i są takie dziwne w dotyku( w czasie płukania, jak wyschną to już jest OK)- jakby taka tłustawa warstewka się na nich tworzyła( pisałam o tym troszkę wcześniej)- są poprostu takie śliskie. Właściwe było tak przy każdej maseczce, jaką wcześniej stosowałam. Czy to normalne?
Też tak mam. Zawsze wydaje mi się że włosy są jeszcze tłuste i oblepione odżywką, ale po wyschnięciu są normalne
karla_92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-03, 12:55   #3335
Elie
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez karla_92 Pokaż wiadomość

Czyli to nieprawda, że na początku stosowania włosy wypadają żeby zrobic miejsce nowym? Wypadanie jest oznaką podrażnienia?
Mi tak kiedyś powiedziała zaufana fryzjerka i moim zdaniem coś w tym jest, ale nie znam się na tym z punktu widzenia biologicznego
Stary 2008-08-03, 15:59   #3336
Heroldin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karla_92 Pokaż wiadomość
A co silikony mają do tego? Przecież one nie niszczą włosów. Nawet chronią je przed wysoką temperaturą. A jedwab nie taki straszny jeśli nie jest z Biosilka Reszta tych popularnych chyba nie ma alkoholu.
Pozwolisz, ze wytlumacze Ci tok mojego rozumowania, byc moze
prymitywnego i niedouczonego, ale ... Jest stwierdzone ponad wszelka watpliwosc, ze silikony, aby nadac wlosom ladny i zdrowy (?!) wyglad oblepiaja je.
W moim rozumowaniu : oblepiajac, utrudniaja, a wrecz - uniemozliwiaja bezposredni dostep do wlosa odzywczym skladnikom zawartym np. w maskach czy
odzywkach. Tym samym dobre skladniki nie docierajac do wlosa nie spelniaja
oczekiwanej od nich roli. Czy silikony niszcza bezposrednio niszcza wlosy ?! Nie wiem. Ja uzywajac np.szamponow z zawartoscia silikonow wlosy mialam oklaple
i szybko przetluszczajace sie. Dzieki Wizaz`owi odkrylam przyczne tego stanu
rzeczy i przestalam uzywac srodkow do wlosow z silikonami. Poprawa prawie
natychmiastowa.
A co do jedwabiu ... Zapoznalam sie z paroma skladami i kazdy mial
alkohol w skladzie. Daleka jestem jednak od generalizowania.
Ja jednak jestem na nie.
...chronia przed wysoka temperatura... - dla mnie to czysta herezja !
Jestem zagorzala przeciwniczka wszelkiego rodzaju suszarek i prostownic do
wlosow. Ale ... co kto lubi . Ja np. co cztery tygodnie farbuje wlosy.
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-03, 16:28   #3337
lusia9090
Raczkowanie

wszystko o silikonach i o jedwabiu jest w osobnych watkach
Stary 2008-08-03, 16:46   #3338
Elfryd
Raczkowanie

A ja po nieudanej przygodzie z Wax'em rainforest, nałożyłam dzisiaj Henna treatment Wax i z moich brązowych włosów przy spłukiwaniu leciała różowa woda ;| i dalej nie rozumiem jak to się dzieje że jak użyje Wax'a przy jakiejkolwiek farbie to momentalnie się ona wypłukuje.
Elfryd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-04, 09:44   #3339
Tancerka Pl
Zadomowienie

No wiec zrobilam jak mowilam.
Nie mylam wlosow, pochylilam glowe w dol, rozczesalam wlosy grzebieniem i tym samym grzebieniem zaczelam nakladac Wax na cala dlugosc wlosow. Nalozylam go wiecej niz zalecaja, tak ze wlosy staly sie 'mokre' od niego Nalozylam pazlotko na glowe, na to czapke i jeszcze jedna czapke zimowa I tak trzymalam ok 25-30 minut.
Poszlam nad wanne, zdjelam wszystko z glowy i przeczesalam grzebieniem wlosy, dopiero pozniej powoli splukalam. Wlosy sie nie zlepialy i byly mieciutkie jak baranek :P LOL...
Nastepnie szampon, a na koniec odzywka - zwykla, ktora stosuje po kazdym myciu.

I o dziwo rozczesalam wlosy, sa mieciutkie, pchnace i nie tluste jak zawsze.
Wiec znalazlam swoj sposob na WAX. A mam naprawde dlugie i cienkie wlosy-problemy z ich rozczesywaniem i przetluszczaniem.
Stary 2008-08-04, 10:42   #3340
lusia9090
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Elfryd Pokaż wiadomość
A ja po nieudanej przygodzie z Wax'em rainforest, nałożyłam dzisiaj Henna treatment Wax i z moich brązowych włosów przy spłukiwaniu leciała różowa woda ;| i dalej nie rozumiem jak to się dzieje że jak użyje Wax'a przy jakiejkolwiek farbie to momentalnie się ona wypłukuje.

ja tez tak mialam ale leciala lekko rozowa gorzej bylo po olejku rycynowym ale tez do czasu w sumie bylam zadowolona ze kolor mi sie prewie calkowicie wyplukal bo nie bylo mi z nim dobrze ale wczesciej jak uzywalam waxa i mialam farbowane wlosy to nic mi sie nie splukiwalo ... a teraz tak... moze to wina farby...
Stary 2008-08-04, 11:06   #3341
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
Pozwolisz, ze wytlumacze Ci tok mojego rozumowania, byc moze
prymitywnego i niedouczonego, ale ... Jest stwierdzone ponad wszelka watpliwosc, ze silikony, aby nadac wlosom ladny i zdrowy (?!) wyglad oblepiaja je.
W moim rozumowaniu : oblepiajac, utrudniaja, a wrecz - uniemozliwiaja bezposredni dostep do wlosa odzywczym skladnikom zawartym np. w maskach czy
odzywkach. Tym samym dobre skladniki nie docierajac do wlosa nie spelniaja
oczekiwanej od nich roli. Czy silikony niszcza bezposrednio niszcza wlosy ?! Nie wiem. Ja uzywajac np.szamponow z zawartoscia silikonow wlosy mialam oklaple
i szybko przetluszczajace sie. Dzieki Wizaz`owi odkrylam przyczne tego stanu
rzeczy i przestalam uzywac srodkow do wlosow z silikonami. Poprawa prawie
natychmiastowa.
A co do jedwabiu ... Zapoznalam sie z paroma skladami i kazdy mial
alkohol w skladzie. Daleka jestem jednak od generalizowania.
Ja jednak jestem na nie.
...chronia przed wysoka temperatura... - dla mnie to czysta herezja !
Jestem zagorzala przeciwniczka wszelkiego rodzaju suszarek i prostownic do
wlosow. Ale ... co kto lubi . Ja np. co cztery tygodnie farbuje wlosy.
Już rozumiem Chodzi o utrudniony dostęp składników odżywczych. Zrozumiałam to tak, że silikony niszczą strukturę włosów tak jak np. prostownica. A co do ochrony przed temperaturą nie twierdzę, że "używajmy silikonów i bez obaw przypiekajmy włosy", tylko jeśli ktoś już prostuje to dobrze jak będzie zabezpieczał w ten sposób włosy. Wiadomo że 100% ochrony to nie da, ale zawsze coś.

Zdziwiły mnie te jedwabie...Pamiętam nawet, że Estelle pisała, że np. jedwab chi, l'biotica i chyba Joanna są "bezpieczne"

Z mojej strony EOT, bo zaraz zostaniemy przywołane do porządku za rozwalanie wątku
karla_92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-04, 11:18   #3342
Elie
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lusia9090 Pokaż wiadomość
ja tez tak mialam ale leciala lekko rozowa gorzej bylo po olejku rycynowym ale tez do czasu w sumie bylam zadowolona ze kolor mi sie prewie calkowicie wyplukal bo nie bylo mi z nim dobrze ale wczesciej jak uzywalam waxa i mialam farbowane wlosy to nic mi sie nie splukiwalo ... a teraz tak... moze to wina farby...
Jak używałam WAXa po niefortunnym farbowaniu na czarno, to ku mojej radości farba mi się spłukała pierw do bardzo ciemnego, a później do średnio ciemnego brązu. Teraz swoje naturalne podkreślam Castingiem (głównie dlatego, że mam dalej prześwity blond pasemek, które robiłam dawno temu) i farba mi się nie wypłukuje.
Stary 2008-08-04, 14:55   #3343
Elfryd
Raczkowanie

Cytat:
Mi się wypłukuje przy Wax'ie dosłownie każda farba: Palette, L'oreal, Wellaton, Joanna - wszystkie których używałam poprostu spływają po kilku użyciach, co aż kusi żeby wrócić do naturalnego koloru ale niestety miałam rozjaśniane włosy i ten jaśniutki kolor juz niestety schodzić nie chce... Ale najwazniejsze żeby odżywić włosy! A z kolorem to coś wymyślę...
Elfryd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-04, 23:09   #3344
lusia9090
Raczkowanie

moze to glupie co napisze ... zawsze nakladalam wax'a i olejek rycynowy "gladzac wlosy" z gory na dol... ale ostatnio wgniotlam i powiem wam ze efekt lepszy - kiedys w gaezecie wyczytalam ze odrzywki do wlosow itp. nalezy wgniatac wylecialo mi to z glowy az do wczoraj polecam wgniatanie
Stary 2008-08-04, 23:13   #3345
*sloneczko*
Zadomowienie

Cytat:
moze to glupie co napisze ... zawsze nakladalam wax'a i olejek rycynowy "gladzac wlosy" z gory na dol... ale ostatnio wgniotlam i powiem wam ze efekt lepszy - kiedys w gaezecie wyczytalam ze odrzywki do wlosow itp. nalezy wgniatac wylecialo mi to z glowy az do wczoraj polecam wgniatanie
nie za duzo tego na glowe ladujesz? wax i olejek?? hmm..
nie obciaza ci to wlosow za bardzo?
Stary 2008-08-04, 23:18   #3346
lusia9090
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez *sloneczko* Pokaż wiadomość
nie za duzo tego na glowe ladujesz? wax i olejek?? hmm..
nie obciaza ci to wlosow za bardzo?

nie poniewaz raz nakladam olejek a za 4-5 dni wax'a
Stary 2008-08-04, 23:23   #3347
*sloneczko*
Zadomowienie

Cytat:
nie poniewaz raz nakladam olejek a za 4-5 dni wax'a
a to sorki, bo z twojego postu zrozumialam ze na raz nakladasz jedno i drugie
Stary 2008-08-04, 23:25   #3348
lusia9090
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez *sloneczko* Pokaż wiadomość
a to sorki, bo z twojego postu zrozumialam ze na raz nakladasz jedno i drugie

az taka odwazna nie jestem chodz jakby sie dodalo kilka kropelek olejku do wax'a to moze by cos fajnego wyszlo tylko obawiam sie ze wlosy by byly tlustawe bo wax'a nie zmywamy szamponem
Stary 2008-08-05, 01:35   #3349
endriu2own
Przyczajenie

witam,

ja mam problem z lekko rzadkimi włosami ( nie wypadają mi całe szczęście ) ale nie wyglada to fajnie kiedy sa mokre lacza sie i widac to tak smiesznie kiedy sa suche ujdzie, jest spoko i niestety tez sie kreca a szczegolnie po bokach...
niestety musze (tzn nie musze ale wolalbym) czyms zaslonic uszy(aparat) a nie chce wygladac komicznie z rzadkimi i srednimi-dlugimi wlosami ...

co nieco poczytałem o tym WAX i pytanie do was drogie dziewczyny czy to faktycznie powiększa i zagęszcza fizycznie a nie wizualnie włosy ? Jaki WAX jest najlepszy bo widziałem różne rodzaje tego specyfiku

i jeżeli ktoś wie czy te włosy po przeszczepach rosną (nie znam się więc nie bijcie jeżeli zadałem głupie pytanie) ?

i co my faceci bysmy zrobili bez was dziewczyny na pewno znacie jakies dobre rady i sposoby.

dzięki za pomoc.
endriu2own jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-05, 08:04   #3350
Elie
Rozeznanie

Ja też wgniatam - jakoś tak chyba u fryzjerki podpatrzyłam Zwłaszcza w końce i oczywiście we skórę głowy.
Nie wiem, jak po przeszczepach, ale WAX jest maseczką do włosów oraz skóry głowy i moim zdaniem faktycznie działa na porost. Myślę, że dla faceta najlepszy będzie ten zwykły brązowy WAX.
Stary 2008-08-05, 18:11   #3351
881a135baa34e075ff271ac6ad77e43317518c11
Konto usunięte

ja dzisiaj kupilam wax 240g za 15.90 no i oczywiscie dzisiaj uzyje
881a135baa34e075ff271ac6ad77e43317518c11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-05, 19:36   #3352
Lauren M3
Raczkowanie

No to jak wkońcu rozpoznać czy jest zagraniczny????????????

Cytat:
co masz namyśli jak "wgniatać"?

Edytowane przez Jolie2601
Czas edycji: 2008-08-05 o 19:58 Powód: post pod postem- proszę korzystać z edycji
Lauren M3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-05, 19:57   #3353
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lauren M3 Pokaż wiadomość
No to jak wkońcu rozpoznać czy jest zagraniczny????????????
mam coraz większe wątpliwości odnośnie celowiści wątków redakcyjnych

Jak odróżnić? O tak https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=250363
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-05, 20:07   #3354
*sloneczko*
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez endriu2own Pokaż wiadomość
witam,

ja mam problem z lekko rzadkimi włosami ( nie wypadają mi całe szczęście ) ale nie wyglada to fajnie kiedy sa mokre lacza sie i widac to tak smiesznie kiedy sa suche ujdzie, jest spoko i niestety tez sie kreca a szczegolnie po bokach...
niestety musze (tzn nie musze ale wolalbym) czyms zaslonic uszy(aparat) a nie chce wygladac komicznie z rzadkimi i srednimi-dlugimi wlosami ...

co nieco poczytałem o tym WAX i pytanie do was drogie dziewczyny czy to faktycznie powiększa i zagęszcza fizycznie a nie wizualnie włosy ? Jaki WAX jest najlepszy bo widziałem różne rodzaje tego specyfiku

i jeżeli ktoś wie czy te włosy po przeszczepach rosną (nie znam się więc nie bijcie jeżeli zadałem głupie pytanie) ?

i co my faceci bysmy zrobili bez was dziewczyny na pewno znacie jakies dobre rady i sposoby.

dzięki za pomoc.
caly watek jest o tym, poszukaj, poczytaj- najlatwiej jest przyjsc na gotowe.
wlosy proponuje sciac na krotkie, w tedy sie wzmocnia i beda optycznie gestsze
jestesmy zawsze do uslug
Stary 2008-08-05, 21:33   #3355
felina91
Przyczajenie

ta maska jest prze genialna dziś ją kupiłam i poprostu zwariowałam jak jej uzyłam umyłam włosy nałozyłam ją dobrze rozsmarowłam załozyłam czepek i suszyłam z 10 minut suszarka potem załozyłam ręcznik na głowe i po 15 minutach suszyłam jeszcze 5 minut żeby nagrzac te włosy tak jak pisało potem spłukłam i wysuszyłam suszarka i byłam bardzo pozytywnie zaskoczona moje włosy to jest totalne dno znoszczone ciagłym prostowaniem wysuszone od słonca i suche same od siebie gdyz są krecone jak wysuszyłam normlanie włosy to takie miałam siano ze masakra ;( jak uzyłam wax i wysuszyłam siana było o 1/2 mniej a włosy stały sie miękki lśniace i o nieboooo lepszeee nie zamienie tej maski za zadne skabry
Stary 2008-08-05, 22:51   #3356
Lauren M3
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
mam coraz większe wątpliwości odnośnie celowiści wątków redakcyjnych

Jak odróżnić? O tak https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=250363
Wiesz co..nie rozumiem dlaczego na kazdym wątku na którym mi odpisujesz jesteś niemiła i niegrzeczna.......nikt ci nie każe być miła, ale jeśli z jakiś powodów( których w zasadzie jestem ciekawa ) nie podoba Ci sie moja osoba to nie musisz odpisywać na moje posty...... Jeśli sie mylę to sory, ale takie odniosłam wrażenie...
Stary 2008-08-05, 23:03   #3357
Zu2ia
Rozeznanie

Cytat:
Wiesz co..nie rozumiem dlaczego na kazdym wątku na którym mi odpisujesz jesteś niemiła i niegrzeczna.......nikt ci nie każe być miła, ale jeśli z jakiś powodów( których w zasadzie jestem ciekawa ) nie podoba Ci sie moja osoba to nie musisz odpisywać na moje posty...... Jeśli sie mylę to sory, ale takie odniosłam wrażenie...

nie czytalam innych odpowiedzi na twoje posty. ale Jolie wcale nie była niemiła czy niegrzeczna. dała ci link do odpowiedzi na twoje pytanie, ktory powinnas byla znalezc sobie sama, bo było ich juz miliony..

przepraszam ze sie wtracilam nie na temat, ale po prostu nie moglam sie powstrzymac.

Moje Kochanie
Zu2ia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-05, 23:36   #3358
Lauren M3
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Zu2ia Pokaż wiadomość
nie czytalam innych odpowiedzi na twoje posty. ale Jolie wcale nie była niemiła czy niegrzeczna. dała ci link do odpowiedzi na twoje pytanie, ktory powinnas byla znalezc sobie sama, bo było ich juz miliony..

przepraszam ze sie wtracilam nie na temat, ale po prostu nie moglam sie powstrzymac.
Tak ale mi chodzi o to co pisze na innych watkach..porostu...jak odp na moje pyt to zawsze pisze jakie.s nie miłe sugestie....nie wiem może sie mylę ale takie odniosłam wrażenie..jestem tylko człowiekiem..mam prawo się mylić
Stary 2008-08-05, 23:44   #3359
*sloneczko*
Zadomowienie

juz zgoda dziewczynki.. plis
nie ma sensu sie na siebie denerwowac
Stary 2008-08-05, 23:46   #3360
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Tak ale mi chodzi o to co pisze na innych watkach..porostu...jak odp na moje pyt to zawsze pisze jakie.s nie miłe sugestie....nie wiem może sie mylę ale takie odniosłam wrażenie..jestem tylko człowiekiem..mam prawo się mylić
to nie jest kwestia bycia miłym czy też nie. Nie muszę chyba tłumaczyć jakie jest moje zadanie jako moda. Zapoznaj się proszę z zasadami tego forum i netykietą to zrozumiesz dlaczego zwracam Ci uwagę. Podkreślam- zwracam uwagę- nie jestem niegrzeczna [dla mnie to różnica]. Widzisz- po to jest wątek o waxie by wypowiadać się o waxie a nie o wszystkim innym. Jeśli każdy pisałby na każdy dowolny temat to zamiast forum był by śmietnik gdzie nic nie można znaleść. Ja staram się trzymać tu porządek.

Ja proszę tylko o trzymanie się tematu i korzystanie z tego co już zostało napisane. W końcu po coś wątki redakcyjne zostały stworzone prawda A mnie już trochę męczy pokazywanie zawsze wszsytkiego palcem skoro [kolokwialnie rzecz ujmując] wisi jak byk.
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości