|
|
#4111 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyści 2009... :)
Cytat:
) nie będę mieć takiej balowej
|
|
|
|
|
#4112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?wole mieć krótsza ![]() zastanawiam się nad tą http://www.iv.pl/image/224157.jpeg |
|
|
|
|
#4113 |
|
Zakorzenienie
|
O widzę temat sukienek się ruszył
i bardzo dobrze ![]() Byłam na zakupach,kompletnie nic nie było aż weszłam do H&M na dział dziecięcy,zobaczyłam bluzę i się zakochałam Niby na 152-164cm., ale na moje 170cm. pasuje jak ulał Miałam rano dwie h jazd i kurde zadowolona jestem z siebie ... tak nieskromnie powiem ![]() a co do sukienek to ja siebie nie widzę w takiej wielkiej balowej ... Nie po to pracuję nad figurą,żeby się wbijać w bombkę :P Dla mnie sukienka musi być albo długa,ale wtedy musi mieć na prawdę śliczny i dobrze skrojony gorset albo krótka i bez ramiączek |
|
|
|
#4114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do balowej to nie dość, że kupa kasy to jeszcze nie będę miała jej okazji nigdzie założyć, a tak to kupie krótszą i będzie na inne okazje
|
|
|
|
|
#4115 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja kupiłam niedawno buty w dziecięcy :P ja bym, nie chciała czarnej całej sukienki ale zobaczymy ![]() Cytat:
![]() no właśnie po co mi wydać tyle kasy ;/ i nigdy jej nie założe.. to bez sensu :P |
||
|
|
|
#4116 |
|
Zakorzenienie
|
Taką balową (oczywiście w granicach rozsądku:P) można przecież włożyć np.: na czyjeś wesele
|
|
|
|
#4117 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie w rodzinie nie ma za bardzo kto się chajtać wiec po co mi w ogóle jestem za chuda jak na takie cos ;P
|
|
|
|
#4118 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do sukienek dla Mnie balowe wielkie suknie nie daj Boże na kole to przesada i wielka głupota... No ale jeśli ktoś sobie właśnie taką wymarzył to czemu nie. Sobie mniej więcej wymyśliłam i mam projekt w głowie ![]() Na pewno nie dłuższa niż do kolan (za kolana nie dość że wygląda babcinie to jeszcze skraca nogi) bez żadnych udziwnień typu wielka kokarda na brzuchu falbanki itp ale za to w jakimś odważnym kolorze Bo nie chcę być jak większość czarny brązowy albo bordo. I na pewno muszę mieć coś co będzie optycznie powiększało biust ale jednocześnie sprawiało że Moje chłopięce i szerokie ramiona wydadzą sie zupełnie inne niż są.
|
|
|
#4119 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
z Twoich podoba mi się ta ciemnoniebieska, ale ja się nie zdecyduję na sukienkę bez ramiączek a tak to byłaby świetna. i ta z różyczką, tylko zmieniłabym kolor i różyczkę usunęła ale fason śliczny Cytat:
a tak serio to popatrz, co jest Ci potrzebne Cytat:
Cytat:
kolor bym chciała fioletowy albo butelkowy zielony ale zobaczymy jaką znajdę pousuwało mi emotki, bo musiałam zapisać w notatniku posta. cudowna awaria wizażu |
||||||||
|
|
|
#4120 |
|
Zadomowienie
|
no awaria wizazu byla boska
![]() ja bym chciala krwistą czerwień chociaz czarna, zielona i różowa też byłaby spoko
|
|
|
|
#4121 |
|
Zakorzenienie
|
ledwo suspense wspomniała o tym, jak jej się awaria podobała, a tu wizaż znowu nie hula ;D
|
#4122 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4123 |
|
Zakorzenienie
|
kurde co to za awarie! nie mogłam się pół dnia tu dobić
![]() ![]() ![]() Mi by też się czerwona podobała.. ostatnio jak chodziłam po sklepach to widziałam taką śliczną nad kolana, cała z koronki ale pod spodem miała materiał co przykrywa ![]() ale pikuśna była, szkoda że nikt wesela nie ma
|
|
|
|
#4124 |
|
Zakorzenienie
|
to będzie szał
![]() ale i tak ja będe mieć najgorzej z butami bo mam malą stopę ;| |
|
|
|
#4125 |
|
Wtajemniczenie
|
No w końcu się tutaj dobiłam!!!!
Ja się nie mogę doczekać studniówki... Krrrrwista czerwień i butelkowa zieleń to jest to! U Mnie to najgorzej będzie z ... partnerem. Nie mam TŻ-ta no ale może jakiś kolega się znajdzie Hmm... A jak nie to nie odpuszczę i najwyżej będę jedną bez pary...
|
|
#4126 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() u mnie właśnie też z partnerem cieńko. niby jakiś tam kolegów mam, ale żaden nie taki na studniówke tym bardziej,że jeśli się już kogoś zaprasza to jest się zawsze już zobowiązanym w mniejszym lub większym stopniu bawić z tą osobą...
|
|
|
|
|
#4127 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dokładnie. A czasem dopiero na takiej imprezie można się przekonać jaki ktoś jest... A to co piszesz to wręcz jakby widziała siebie. Nie powiem mam nawet dużo kolegów ale gdyby przyszło wybrać kogoś na studniówke to nie wiem czy by się jakiś treściwy znalazł. Ale jeszcze dużo czasu może trafi się 'ślepej kurze ziarnko'
|
|
|
#4128 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam to samo żaden z kumpli mi na studniówke nie pasi ;|
|
|
|
|
#4129 |
|
Zakorzenienie
|
partnerem to na razie lepiej się nie martwić, bo do stycznia tyyyyle rzeczy się może wydarzyć
![]() a właśnie - macie już termin studniówki?
|
#4130 |
|
Zadomowienie
|
my mamy ale za cholere nie pamietam kiedy
a ty ksh masz? dżizaz, żeby mi się tylko schudnąć udało do tego momentu ![]() ah. |
|
|
|
#4131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
suspense, chudnijmy razem
|
|
#4132 |
|
Zakorzenienie
|
ja właśnie oglądam sukienki sobie
![]() ja pewnie też będę jakoś szybko miała, bo mazowieckie ma jako pierwsi ferie ![]() no i przydałoby się coś z udami i brzuszkiem zrobić, ale za leniwa jestem w ogóle kazałam mamie próbować wszystkich fryzjerów w mieście przez pół roku, bo ja muszę mieć jakiegoś dobrego na studniówkę
|
|
|
|
#4133 |
|
Zadomowienie
|
ksh a ile chciałabyś schudnąć?
![]() sydunia ale z Ciebie niedobra córka chociaż w sumie to dobry pomysł, szkoda tylko,że moja mum we włoszech siedzi chociaz.... od czego mam tate :Pah, a jeśli o miesiąc studniówki to jestem pewna,że luty. tylko teraz który
|
|
|
|
#4134 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam 16stego stycznia
|
|
|
|
#4135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mama powiedziała dzisiaj, że nie wie gdzie iść do fryzjera, bo nie wie gdzie się przeniosła fryzjerka, do której ostatnio chodziła, a inne w tamtym zakładzie jej nie odpowiadają. to jej przykazałam chodzić często w różne miejsca teraz a ona uznała, że na pewno moje koleżanki mają dobrą fryzjerkę, więc mi powiedzą gdzie iść. problem w tym, że nie mają jedna ma, poszłam tam kiedyś, fakt że się okazało, że obsługiwała mnie inna, ale... dobrze że wzięłam do kieszeni gumkę do włosów i mnóstwo wsuwek. inaczej nie wiem jak bym doszła do domu
|
|
|
|
|
#4136 |
|
Zakorzenienie
|
suspense, 5 kilo byłoby fajnie
Ale całkowicie mi nie idzie a Ty?
|
#4137 |
|
Rozeznanie
|
Oj dziewczyny:P Bierze sie kolegę, z którym się najlepiej tańczy/bawi i już
U mnie też tżta ani widu, ani słychu, ale kilku sprawdzonych kolegów się posiada ![]() Ale co chciałam wam powiedzieć to to, że dzisiaj WIDZIAŁAM JAK JEDEN FACET WEPCHNĄŁ DRUGIEMU NÓŻ W SERCE. I PRZEKRĘCIŁ. ![]() na targu warzywnym
|
#4138 |
|
Zakorzenienie
|
Też muszę schudnąć...
|
|
|
|
#4139 |
|
Zakorzenienie
|
sonnerin
|
#4140 |
|
Zakorzenienie
|
sonnerin
![]() ale... jakto? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:26.

) nie będę mieć takiej balowej

?
i bardzo dobrze