![]() |
#1351 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4
Hosenko ja właściwie zgadzam się z każdym zdaniem napisanym przez zizou, ale nie widze powodu do kłócenia się z Tobą
![]() ![]() ![]() ![]() A co do wesel, to pewnie ja jestem w mniejszości, bo w ogóle nie chciałabym mieć wesela i mój TZ popiera takie rozwiązanie ![]() zizou bardzo smutna historia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1352 |
lipiec na maksa!!! :)
|
Hosenko nikt chyba tu nie będzie się z Tobą kłócił
![]() Zgadzam się ze snow, ślub nie jest jakimś moim priorytetem, ważne jest udane wspólne życie, wzajemny szacunek i miłość ![]() Nie powiem oczywiście że nie marzy mi się czasem biała suknia ![]() Wesela też bym nie chciała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1353 |
Zakorzenienie
|
Miło, że tu sie nic nie wykłóca i potrafi uszanować
![]() Co do ślubu - moja siostra zawsze uwazała ze nie weźmie ślubu, a jak już to że pójdzie w glanach, w czarnym swetrze, a o weselu nie ma mowy. I co?? Zaszła w ciaże wiec od razu z tekstem - SLUB! A jak wybrzydzała gdy wybierałysmy suknię ![]() ![]() Mi sie marzy ślub z duuużym weselem (ale bez koleżanek/kolegów kuzynów/kuzynek ![]() ![]()
#1354 |
Zakorzenienie
|
ja wesela tez nie chce, ale ze musialam pojsc na kompromis to na to wesele sie zgodzilam. ale bedzie malutkie, raptem 50-60 osob, samam najblizsza rodzina
![]() dla mnie slub to tez nie jest priorytet, najchetniej w ogole bym go nie brala. ale ze w przyszlym roku szykuje nam sie wyjazd na dluzszy czas za granice to postanowilismy wziac slub bo bardzo nam to ulatwi zycie na obczyznie - wspolne nazwisko, rodzina a nie dwie obce sobie, w teorii, osoby. Hosenko ja tez nie chce sie z Toba klocic ![]() ![]()
#1355 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ok ![]() Rany dziewczyny, ależ jestem podekscytowana ![]() ![]()
![]() |
#1356 |
|
A apropos wesel
![]() ![]() Wyszła z tego zabawna sytuacja, bo po północy ja złapałam welon a TŻ krawat mojego szwagra ![]() ![]() To był dobry sposób na wkręcenie go do rodziny ![]() zizku gratulacje! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1357 |
Zakorzenienie
|
13.06.2009
![]() ja w ogole nie lubie chodzic na wesela, jest to dla mnie niesamowita katorga i kiedy moge, to nie ide. ale na przyklad w kwietniu zenil sie moj kuzyn, ktory jest dla mnie jak brat wiec sie zmobilizowalam i nawet dobrze sie bawilam ![]()
#1358 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Naprodukowałyście 3 strony od wczoraj, udało mi się przebrnąć na szczęście ![]() Nie było mnie z rana, bo mialam coś do załatwienia na mieście, ale już jestem ![]() ice widzę, że sprawy się potoczyły bardzo dobrze ![]() ![]() ![]() madziarra trzymaj się ![]() gayenko śliczny avek(zresztą pochwaliłam już to zdjęcie na NK też) ![]() ziz ja też wesel nie lubię, zawsze siedzę za stołem i tylko jem i piję a do tańcowania to nawet wołami nie da się mnie wyciągnąć ![]()
#1359 |
Zakorzenienie
|
Ziz, snow, nosku - ja też was rozumiem, ale z drugiej strony przeciez wiadomo że nie zawsze jest kolorowo. Nigdy nie pozna sie osoby w 100%, nigdy nie wiadomo jak zareaguje na jakąś wyjątkową, nową sytuacje która nagle sie pojawi, już nie mówiąc o tym, że czesto osoby sie zmieniają - nagle coś odbije
![]() ![]() Ja też nie chce się zaklinać ŻE PRZED ŚLUBEM NAPEWNO NIE ZAMIESZKAM, bo nie wiadomo co sie wydarzy. Takie jest jednak moje zdanie na chwilę obecną, tez sie moze okazać ze mi "odbije" i bede chciała zamieszkać z KIMŚ ( ![]() ziz: szybciutko zleci do czerwca ![]() ![]() ![]() Tak sobie wczoraj myślałam czy by nie zrobić sobie instruktora fitness ![]() ![]() Albo instruktora nauki jazdy ![]()
#1360 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A gdzie jedziecie, kiedy? ![]() Hosenko sytuacje wyjątkowe wiadomo, są wyjątkowe i tego nei przewidzi się nigdy. Ale można zobaczyć, czy wtedy druga osoba nadal się troszczy, czy pomaga w domu, itp. Co do instruktora - ci od nauki jazdy mają raczej niezbyt wysokie zarobki, a poza tym to chyba dosyć nerwowa praca. Ja w ogóle nie umiem uczyć ludzi, a co dopiero jeżdżenia autem ![]() Za to instruktor fitness zawsze wydawał mi się fajnym sposobem na dorobienie, jedna z moich koleżanek tak robi, ale wiem, że ciągle jeździ na jakieś konwencje itp. żeby się doszkalać, bo inaczej nigdzie by jej nei chieli ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1361 |
Zakorzenienie
|
Hosenko ja też kiedyś myślałam o tym, czy nie zrobić kursu na instruktorkę prawka, tylko, że ja sama mam prawie 3 lata prawko a nie jeżdżę wogóle samochodem
![]() ![]()
![]() |
#1362 | ||||||||
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() --- Pogubiłam cytaty oczywiście. ![]() Ziz, bierzesz ślub tydzień przed moją przyjaciółką. ![]() Co do mieszkania razem, to jednak ja też nie chciałabym wychodzić za mąż bez wcześniejszego mieszkania razem. Jakoś tak wydaje mi się to logiczne, żeby poznać lepiej drugą osobę, ja jestem dość zachowawcza i raczej bałabym się pójść na żywioł i powiedzieć "tak" osobie, o której nie wiem wiele jak zachowuje się w codziennym życiu w domu. Chociaż moja wiara w związki została w tym roku podkopana na tyle głęboko, że najbardziej na świecie to bym teraz chciała mieszkać sama. ![]() Edit: Obiecane zdjęcie mojego brązera Diora. ![]() ![]()
nienormalną sytuacją nauczymy się kochać przestaniemy się bać życie stanie się muzyką i stanie się to co ma się stać Edytowane przez iceflower Czas edycji: 2008-08-06 o 11:14 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1363 |
Zakorzenienie
|
Ice dzięki
![]() Dziewczyny żegam się z Wami ! ![]() ![]() Ściskam Was wszytkie mocno ![]()
#1364 |
Zakorzenienie
|
hej byłam dziś w Biedronce!!!!
kupiłam kilka rzeczy miedzy innymi krem do stóp chłodzący PROMOCJA PO 2.29-TOłPA ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1365 |
Zakorzenienie
|
ice widze same fanki Desperados
![]() Jesteś śliczna, na pewno masz w szafie same śliczne rzeczy i będziesz wyglądała bosko! Jaki jaśniutki ten Dior ![]() madziarra trzymam kciuki i życze samych miłych i przyjemnych chwil ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1366 | |||||
Zakorzenienie
|
Agus dziewczyny oglądały zdjęcia z NK właśnie,a przecież mamy się tam od dawna
![]() Jak się spotkamy na kaffce to moge Ci przytachac album jak Ci tych mało ![]() Ooo ![]() Cytat:
![]() Jeeeee! mówiła, mówiłam, że chce odczekać ![]() Cytat:
![]() Kiedy moi rodzice zaczęli budowac dom strasznie się ucieszyłam, że będę mogła pomieszkac sama i tak jak Ty mówiłam, że najpierw chcę się sama porządzić, zrobić sobie w domu wszystko po swojemu i napawać się niezależnością ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Powiem Wam, że ja też nie lubiłam chodzić na wesela, aż do momentu kiedy jakoś posypały się takowe imprezy wśród naszych przyjaciół. Miło jest uczestniczyć w szczęściu bliskich osób, nie raz się na tych imprezach poryczałam bardziej niż rodzina młodych (oczywiście ze wzruszenia a nie z rozpaczy ![]() Cytat:
![]() Madziu, Ice - trzymam za Was wszystkie możliwe kciuki, nawet u stóp ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1367 |
po prostu Em :)
|
A gdzie?
![]() ![]() Wyspałam się. ![]() ![]() Jak pomyślę o tym, że po powrocie do Polski będę codziennie wstawać znowu przed 6 to mi się słabo robi. ![]()
![]() |
#1368 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Em strasznie Ci zazdroszczę tej Hiszpanii, bylismy tam w zeszłym roku, ale przez 10 dni zdażylismy zobaczyć bardzo niewiele i właściwie tylko nam się apetyt rozbudził. Może next summer.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1369 |
Zakorzenienie
|
kojarzą mi się Włochy
![]()
![]() |
#1370 |
|
testowałam Aqualumiere
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1371 |
Zakorzenienie
|
też tak uważam
![]() zachciało mi się Prisme Foundation ![]() kliknąć, nie kliknąć ![]()
#1372 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1373 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ice na pewno będziesz wyglądać bosko, niech facet padnie z wrażenia ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1374 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() apmp http://apmp.natura.xip.pl/product_in...roducts_id/308
![]() |
#1375 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Jejku pogubiły mi się cytaty ![]() To tak na szybko: Rzyrafko wylukałam Cię na innym wątku i zastanawiałam się dlaczego nie wpadłaś na NK no ale jesteś, witaj zatem, nadrabiaj braki ![]() Iceflower, ja to czułam !!! Niech motylki w brzuchu ci grają a różowe okulary przesłonią cały świat ![]() Mam nadzieję że ten nowy facet okazę się całkiem całkiem ![]() Madziarra, Snowqueen ale Wam zazdroszczę spotkania ![]() Ja się spotkałam już z dwiema NK i bardzo mi się podobało ![]() Co do mieszkania razem z chłopakiem to ja mam zdanie identyczne jak Zizou, nie wyobrażam sobie wziąść ślubu bez wcześniejszego życia razem, wolę się niczym nie zaskoczyć, wolę się sprawdzić.... nie chodzi o to że zostawiłabym kogoś bo rozrzuca brudne skarpetki po domu ale jednak randki to randki a mieszkanie i wspólne życie razem to zupełnie inna rzecz ![]() Zaś co do wesel to uważam tak jak Snow, ja jestem zwolenniczką amerykańskich ceremonii, ślub w kościele, toaścik, kawałek tortu i w podróż poślubną ![]() mmmm, u mnie pogoda taka że chyba pójdę na basen ![]()
#1376 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1377 |
Zakorzenienie
|
Ja mam prawko 5 lat - zdałam za I razem w ciągu miesiąca od zapisania na kurs
![]() W zdaniu za I razem zpewnością pomogło mi to że miałam wcześniej karte rowerową (chyab od 5 klasy) i mając ją nigdy nie jeździłam po chodniku tylko po ulicy łącznie z rondami czy skomplikowanymi skrzyżowaniami, nie bałam sie ciężarówek czy autobusów. W trudnych sytuacjach nei zjeżdżałam na chodnik jak to niektórzy robią - starałam sie z nich wybrnąć ![]()
![]() |
#1378 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jedynie pana instruktora miałam fajnego, i L-ką jeździło mi się świetnie, ale "zwykłym" samochodem już mi tak dobrze nie idzie. A moja największa zmora to....manewry(parkowanie, zawracanie itp.) ![]() ![]()
![]() |
#1379 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1380 |
Zakorzenienie
|
Mnie się na L-ce jeździło bardzo dobrze. Ogólnie wyjeździłam przez jesień prawie wszystkie godziny, całą zime miałam przerwę, na wiosnę wyjeździłam ostatnie 4 godziny i zdałam za pierwszym razem.
Niestety traumą było dla mie przesiąść się z małej pandy do kombi - i mój tato, i TŻ mają takie duże auta. Manewry wydawały mi się koszmarem czymś tak ogromnym, jednak tata przekonywał mnie,że będzie ok, kazał mi zaparkować na ciasnym miejscu i urwałam mu lusterko ![]() Z TŻ jeździło mi się lepiej, był bardzo wyrozumiały i kochany, ale po tym urwaniu lusterka ja ciągle się bałam, nie chciałam jechać, jak było ciemno, bałam się wąskich ulic, żeby nie porysowac auta - które jest stare, TŻ chce się go pozbyć i pewnie nie miałby nic przeciwko, ale mimo wszystko.. Przez to nie jeżdżę już chyba z rok, wiem, że to głupie, TŻ ciągle mnie namawia, żebym znowu zaczęła, ale teraz to się boję i nie umiem się przemóc. Jego rodzice mieszkają pod Wrocławiem na wsi i jego tato proponował mi, żebym sobie nawet jego autem pojeździła po wiejskich drogach ![]() ![]() Także jestem beznadziejnie strachliwa i nic mi z tego prawka i zdania egzaminu na pierwszym podejściem nie przychodzi, poza tym, ze je mam w portfelu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:47.