|
|
#2761 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. III
Cytat:
Kurcze, jestem wprawdzie dośc szczupła (i jestem w trakcie gubienia kolejnych kg ) ale wzrostu raczej średniego...wydawało mi się że właśnie taki krój mnie wydłuży i nie zrobi ze mnie skrzyżowania bombki z bezą No cóż będę musiała umówic się na mierzenie i sprawdzic jak to będzie z tym z tym krojem w tak zwanym realu ![]() Co do kamerzysty - nie mogę się wypowiadac co do pana Widły zwyczajnie nie widziałam jego prac ale powtórzę jeszcze raz - panowie Pliszka i Serafin przekonali mnie, sceptyka ( początkowo nie chcieliśmy z narzeczonym wynajmowac kamerzysty i zdecydowaliśmy się niechętnie na tą usługę tylko dlatego że dziadkowie mojego TŻ nie będą w stanie przyleciec na wesele i chcieliśmy żeby chociaż tak pośrednio uczestnili w tym ważnym dniu) że filmy z wesela nie muszą byc byle jakie i mogą zamienic się w interesujący projekt. Więc ich mogę z czystym sumienie polecac
|
|
#2762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas coraz bliżej do godziny 0 - dziś jedziemy do lokalu z rodzicami wybrać menu i podać liczbę gości - z zaproszonych 250 będzie 175 osób - trochę rzeczywiście odpadło ![]() Muszę jeszcze wybrać zdjęcia do ramek dla rodziców i zrobić podziękowania dla gości Stresu brak póki co...
|
|
#2763 |
|
Zadomowienie
|
egwene6 co chodzi o suknie to mi sie podoba ale właśnie że jestem wysoka to bym jej nie kupiła, bo wizualnie wyglądałabym na jeszcze wyższą, jeśli jesteś średniego wzrostu to uważam że ta suknia jest dla ciebie, tylko faktycznie dziewczyna musi być szczupła bo suknia podkreśla sylwetke.
|
#2764 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pan Pliszka jest teraz na urlopie więc może mieć ograniczony dostęp do internetu, natomiast odbiera telefon. My zdecydowaliśmy sie na złoty pakiet. |
|
|
|
|
#2765 | ||||
|
Rozeznanie
|
qrcze wczoraj wieczorkiem juz wariowałam (WIZAŻ UZALEŻNIA
) bo przez 'database error' nie mogłam się tu dostać...wrrrrCytat:
My będziemy miec ślub w kościele tż na Węglinie. Cytat:
![]() Cytat:
zamierzam zakupić rowerek treningowy i pedałować codzień...mam już 5kg do stracenia. Najgorzej ze w przyszła środę wyjeżdzamy na urlop i wstyd będzie mi chodzić w bikini na plaży....może zgubię w tydzień ze 2kg, chyba jest to realne, zawsze będę się lepiej czuła, a chciałabym bez oporów zakładać stroje zwłaszcza ze z przecen zakupiłam sobie 3 nowe...w warszawie jest taki fajny outlet gdzie super bikini Calzedonia po 29zł z przecen (w sklepie w galeriach komplety zaczynają się od 100zł) Cytat:
Sporo wam odmówiło....ciekawe jak będzie u nas???? nie chciałabym żeby było pustawo na sali
|
|
#2766 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ogólnie była bardzo zadowolona z tej firmy, ja właśnie mam zamiar do nich zadzwonić, bo z tych najważniejszych spraw to właśnie kamerzysta mi został do załatwienia, no i chyba zdecyduje się na thorg, jeśli będą mieli wolny termin
|
|
#2767 |
|
Raczkowanie
|
A czy p.Pliszko bierze zaliczke? jesli tak to jak duza?
|
|
#2768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesli chodzi o gości to część z nich była trzy lata temu na mojego brata weselu i chyba zrezygnowali z przyjścia na moje, że niby już "oddali" swoje czy coś w tym stylu - ale najważniejsze, że Ci, na których mi najbardziej zależało będą
|
|
#2769 |
|
Rozeznanie
|
dowiem się w piątek jak zadzwonie umówić się na spotkanie w sobotę to ci napiszę co i jak
|
#2770 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2771 |
|
Raczkowanie
|
|
|
#2772 |
|
Raczkowanie
|
a nie wiecie jak jest z terminami u p. Pliszko??? bardzo zajęty, bo ja się obawiam, że na 30 maja może nie mieć już wolnego terminu, muszę jak najszybciej do niego zadzwonić tylko dogadam się z tż-tem co do terminu spotkania z p.Pliszko
|
#2773 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
) Właśnie dzięki rowerkowi treningowemu byłam parę lat temu w najlepszej kondycji i trzymałam optymalną wagę. Pamiętając o tym jakieś 4 miesiące temu kupiłam sobie nowy sprzęt takiego typu i muszę stwierdzic że to naprawdę działa - na moje oko (bo ciągle jakoś nie mogę zainwestowac w wagę ) to straciłam jakieś 2-3 kg przy codzinnej jeździe. Wiem że to nie wygląda na imponujący wynik ale nie byłam przy tym na żadnej diecie i czuję też że moje mięśnie w najbardziej newralgicznych miejscach są o wiele bardziej napięte i wytonowane. Poza tym jeśli tak jak ja nudzisz się przy cwiczeniach fizycznych, takich jak na przykład aerobik, to jeżdżąc na rowerku możesz swobodnie czytac albo oglądac telewizję - co, jak dla mnie, jest bardzo dużą zalętą
|
|
#2774 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
)
|
|
|
#2775 |
|
Rozeznanie
|
No widzę, że sporo z Was się zdecydowało ostatnio na Thorga....powinnyśmy mieć jakieś upusty od polecania na wizażu
|
#2776 |
|
Raczkowanie
|
mi się wydaję, że maj jest takim luźniejszym miesiącem i raczej (mam nadzieję, że nie zapeszę) nie będzie problemów z terminami
|
#2777 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
w koncu wiekszosc ludzi jest przesadna i nie bierze w maju slubu hehe
|
|
|
#2778 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale 20 czerwca jest już na pewno zajęty przez nas hehe Cytat:
Ja bym poćwiczyła na takim baaaardzo chętnie.... no ale chyba nie mam wyjścia... dietka i koniec.
|
|
#2779 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dlatego ja musze miec ten rower, może dziś gdzieś uda mi sie go zakupić i jeszcze wieczorem zasiąść i popedałować wczoraj jak tż dzwonił już mu wspomniałam o tym planie zakupy ale pewnie nie spodziewa się że jak do domu wróci jutro wieczorkiem to będzie już takie cudo stało
|
|
#2780 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
heheChcialam sie Wam pochwalic - moj tz po slubie zaspiewa mi taka piosenke http://pl.youtube.com/watch?v=sVIxLrZhtqg slowa sa przepiekne, a jeszcze jak on to wykona to padne... oficjalnie to ja nic nie wiem, ale kiedys mi mowil, ze mial takie marzenie, zeby swojej zonie to zaspiewac na slubie jak to zrobi to chyba sie porycze
|
|
|
#2781 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tam chyba zamówimy serce z balonów do dekoracji, które za nami będzie wisiało
|
|
#2783 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, słowa piosenki są piękne tylko wykonanie takie sobie, ale wykonanie Twojego tż-ta będzie pewnie o niebo lepsze
|
|
#2784 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja mogę Ci polecić p. Widło. Widziałam jego filmy i spotkałam się z nim osobiście. Mamy już z nim podpisaną umowę. Ma on ciekawe pomysły na realizację filmów i fajnie to wszystko montuje. W swojej firmie ma także fotografa, który może Wam towarzyszyć przez cały dzień. Zdjęcia są naprawdę pierwszorzędnej jakości. Muzykę podkłada do całości jego żona i robi to z niesamowitym wyczuciem. Zawsze myślałam że wybór sukni ślubnej to czysta przyjemność ale wczoraj przeżyłam totalne rozczarowanie . Odwiedziłam całe mnóstwo salonów z sukniami ślubnymi w lublinie i na dobrą sprawę nic nie znalazłam. Ponieważ jestem nieszczęśliwą posiadaczką biustu w rozmiarze 70F nic na mnie nie pasuje. W modelach, które mi się naprawdę podobają wyglądam jak wybryk natury . Boję się uszyć coś czego nie miałam na sobie bo nie wiem jak będę w tym wyglądać. Juz sama nie wiem co mam zrobić.
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-08-08 o 12:39 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#2785 |
|
Raczkowanie
|
ja też ostatnio chodziłam po salonach i podobnie jak ty nic nie znalazłam
tzn. jedna suknia mi się podobała ale w wypożyczalni :P
|
#2786 |
|
Zadomowienie
|
Ja znam ten ból szukania sukni ślubnej
dziewczyny nie załamujci się znajdziecie to co wam się podoba
|
#2787 |
|
Raczkowanie
|
ja stwierdziłam, że chyba będę szyć suknię. na narutowicza w lublinie od niedawna jest otworzona pracownia, nie wiem czy widziałyście, babka szyje suknie w całkiem przystępnych cenach, jak z nią rozmawiałam to jedna z droższych sukienek jakie szyła (taka typowa "beza" + full koronek i ozdób) kosztowała 1400 zł. to moim zdaniem nie drogo tym bardziej że ja wolę raczej skromną suknię, a u niej to wydatek ok.1000 zł
no tylko jest jeden problem nikt mi nie polecił tej kobitki tylko sama ją wynalazłam, no i się troszkę boję u niej szyć
|
#2788 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak wiec dziewczyny nie martwcie sie. Znajdziecie suknie napewno. Trzeba tylko troche cierpliwosci. No i obowiazkowo przymierzac, bo z doswiadczenia wiem, ze jak zalozy sie suknie, to efekt jest zupelnie inny niz na manekinie Swoja droga polecam salon Halina na Królewskiej. Fajne maja kiecki i takie nie oklepane. A pani sprzedawczyni ekstra. Swietna kobitka, doradzi, porozmawia, pozartuje no i przede wszystkim okazuje zainteresowanie, nie jak niektore krowy, zabijajace wzrokiem, bo przerwalo im sie w czytaniu gazety...
|
|
|
#2789 |
|
Raczkowanie
|
a jakie ceny w tym salonie na Królewskiej??
|
#2790 |
|
Zadomowienie
|
Ja kupiłam jak się nie myle na Wodopojnej, szyją tam sukienki, super obsługa, ceny jak dla mnie bardzo przyziemne, ja podobnie jak Cannabis84 zobaczyłam swoją na manekinie popatrzyłam na swoją druhne uśmiech od ucha do ucha i suknia moja
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:45.

Kurcze, jestem wprawdzie dośc szczupła (i jestem w trakcie gubienia kolejnych kg
) ale wzrostu raczej średniego...wydawało mi się że właśnie taki krój mnie wydłuży i nie zrobi ze mnie skrzyżowania bombki z bezą 

SELKA sprawozdanie super 

A też myslalam ze moze sie porycze, Ale jak moj mąz sie do mnie zaczął usmiechac to i mi sie tak ciepło i wesoło zrobiło wiec nie martw się

Ja bym poćwiczyła na takim baaaardzo chętnie.... no ale