|
|
#421 |
|
Kobieta z klasą
|
Dot.: Seks w dziwnych miejscach
w samochodzie w czasie powrotu z impry pod jakimś sklepem,
w domku mojego byłego TŻ ( w czasie budowy, bez drzwi za to mnóstwem ludzi dookoła) w tym samym domku na werandzie ( w środku oczywiście goście) i znowu domek - w jednym pokoju spało wtedy jakieś 7 osób ( pamiętam, że po pytałam go czy to był sex grupowy )ogólnie w tym domku zaliczyliśmy wszystkie pomieszczenia ale to nic dziwnego tutaj w czasie wesela mojego kuzyna na spacerze , pod drzewkiem na weku wyjazdowym w pokoju przejściowym i w dodatku u nas było wejście do łazienki Potwierdzam mój ex też był strzelcem i to zazwyczaj była jego inicjatywa, tego mi teraz najbardziej brakuje.
|
|
#422 |
|
Zakorzenienie
|
A ja
![]() -samochód -pod prysznicem -ławka tuż przy jeziorze A nie mogę sobie wyobrazić seksu w przymierzalni ![]() Ja bym się nie odwazyła, przeciez caly czas ktoś się kręci, ludzie, pracowicy i w ogle nie wiem:P
|
|
|
|
|
#423 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie wymienie bo strony braknie... ale uwielbiam takie akcje w roznych miejscach..
|
|
#424 |
|
Raczkowanie
|
A ja miałam kiedyś przygodę w windzie... co prawda nie było to "pójście na całość", ale... emocje były
|
|
|
|
|
#425 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja widziałam niedawno parę majstrującą przy swoich narządach płciowych na przystanku pełnym ludzi o godzinie 16 (wychodziłam z pracy). Przegięcie...
|
|
#426 |
|
Raczkowanie
|
heh... koleżanka wysłała mi link....
na plaży nad morzem(Sopot), Pociąg do Trójmiasta, Na łące, w sypialniach naszych rodziców, na ławce w parku przy dużym centrum handlowym =) winda, chodnik, klatka schodowa w oczekiwaniu na znajomych :p w restauracyjnej toalecie ![]() samochód wanna albo w dyskotece w łazience, ale sprzątaczka miała klucze zapasowe i nam troszkę przerwała =( Wszystko z tym moim Kochanym Skarbem.. Misiu my to już ze sobą przeżyliśmy co nie.. ? Buziak dla Ciebie. |
|
|
|
|
#427 |
|
Rozeznanie
|
hmm
samochod, ciasno nie polecam :P lawka pod sklepem, nie monitorowany na szczescie ![]() łazienka na imprezie <lol2> bujaczka przed domem pod oknem ;/
|
|
#428 |
|
Rozeznanie
|
Dużo można by wyliczać, zresztą wszystkich miejsc nie pamiętam :P
.
|
|
|
#429 |
|
Raczkowanie
|
Zależy od samochodu :P
A poza tym ja mała jestem. Więc ja polecam.
|
|
#430 |
|
Zakorzenienie
|
hmm... to trza sobie hamera kupić...
![]() ![]() btw. co do niunki... ja sie tak zastanawiam...jak mozna to robic na chodniku...? ![]() ale to juz kwestia osobistych upodoban ...
|
|
#431 |
|
Zadomowienie
|
nam ostatnio piwnica doszła
...hymm no w domu powiedziałam ,ze TŻ idzie mi rowerrr reperować hihi fajnie było
|
|
#432 |
|
Raczkowanie
|
Hmm nam dziś doszedł las
Byliśmy na spacerze i naszła mnie ochota i zaczęłam prowokować mojego TŻ Jako że nie jest on za bardzo szalony trochę sie napracowałam do samego końca mówił "chodź idziemy do domu" i "Ty diable nie kuś " W sumie w pewnym momencie już zrezygnowałam i powiedziałam "chodź mój ty cykorze do domu" i to chyba na niego podziałało uraziłam jego ambicje Ale warto było chyba przez cale życie będę te miejsce w lesie wspominać;]
|
|
|
|
|
#433 |
|
Przyczajenie
|
Robiliśmy z TŻetem w różnych miejscach i wszędzie było fajnie. Lubię pozycję ,,na stojąco" (on stoi i trzyma kobietę, ona oplata go nogami). Ale i tak najfajniej było:
-w wielkim jacuzzi bąbelki te sprawy:P-na gigantycznym łożu w luksusowym hotelu... chyba najlepszy seks w moim życiu |
|
|
|
|
#434 |
|
Przyczajenie
|
-w toalecie
-na plazy -na masce samochodu |
|
|
|
|
#435 |
|
Zadomowienie
|
NO proszę widzę nie tylko mnie można tam spotkać:P
|
|
#436 |
|
Raczkowanie
|
W takim razie ja jestem cnotka niewydymka przy Was
![]() Z innych niż najnormalniejsze: - u rodziców TŻta w domu : na pralce, na biurku brata - w wannie - pod prysznicem O dziwo w samochodzie nie, ale mamy to planach...tak jak jakąś łąkę w nocy
|
|
|
|
|
#437 |
|
Zadomowienie
|
w samolocie w kibelku
w wc na dyskotece w budce telefonicznej w piwnicy pod palacem slubow w moim miescie nad jeziorem na lawce nad jeziorem na trawie w lesie w ciemnej bramie pod blokiem ![]() w samochodzie heh wiecej miejsc nie pamietam, najbardziej emocjonujaco bylo oczywiscie w samolocie ![]() no i oczywiscie lista bedzie sie powiekszac bo razem z TZtem lubimy seks w miejscach publicznych
|
|
#438 |
|
Raczkowanie
|
W domu we wszystkich możliwych miejscach, na polance, na klatce schodowej, w samochodzie, w toalecie w Tesku (wychodziliśmy razem i obok stał ten sam ochroniarz co przed wejściem, trochę dziwnie na nas patrzył
a ja w dodatku miałam wygniecioną spódniczkę, i byliśmy tam ponad godzinę )
|
|
|
|
|
#439 |
|
Raczkowanie
|
hmmm no to tak:
na plazy kamienistej nad morzem na plazy piaszczystej nad jeziorem w lesie na stadionie w saunie w domku letniskowym przy otwartych drzwiach uwielbiam takie akcje,a idzie lato
|
|
|
#440 |
|
Raczkowanie
|
W samochodzie, na łące, na starym trzeszczącym stole, który prawie się rozleciał
, na basenie termalnym na Słowacji (między ludźmi, którzy albo się nie zorientowali albo udawali, że nic nie widzą )
|
|
#441 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie miałam dużo takich przygód i poza samochodem to w kiosku
jeszcze za czasów liceum pracowałam tam w wakacje hehe, ale zdążyłam zamknąć i gazety nas zasłaniały :P
|
|
|
|
|
#442 |
|
Raczkowanie
|
Oh, mój pierwszy post ;)
No więc miejsc było sporo :) Teraz najbardziej nie mogę się doczekać sierpnia i... Samolotu :P Mam nadzieję, że wypali hiehiehie^^
|
|
#443 |
|
Konto usunięte
|
Ja ostatnio kochałam się w samochodzie na łące, dokładnie na jej środku, dookoła zero drzew czy krzaków, dosiadłam Tż, cała spocona (oj, goraco było
), auto się kiwa na boki, ja co jakis czas zapuszczałam żurawia, az za jakąś chwile patrze a tu dziadek centralnie przed autem stoi i patrzy jak auto sie telepie w te i we wte, tż wpadł w popłoch a ja dostałam głupawki
|
|
|
|
|
#444 |
|
Zakorzenienie
|
Oj jak dobrze, że jest taki temacik, bo z moim TŻ to zbytnio nie mamy warunków na seksik w domku - u mnie rodzice, u niego też
- także trzeba będzie skorzystać z innych opcji!
|
|
|
|
|
#445 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie w domu (chyba juz wszedzie) u niego w jednym domu w i drugim, w hotelu, pod prysznicem, w rzece (bylo troche ludzi ale chyba nikt nie zauwazyl
), ojj duzo razy w jakihs krzakach, na łące(z mrówkami ), gdzies na uboczu pod jakims drzewem, na polach(niedaleko cmentarza ), ja zaspokajalam go ustami na mostku(rowniez obok cmentarza), w wc na dyskotece , w jakihs ruinach niedaleko rzeki, na stadionie... wiecej nie pamietam![]() chcialabym sprobowac w samochodzie ale jeszcze trzeba ten samochod miec
|
|
|
#446 |
|
Raczkowanie
|
MY ostatnio zaliczyliśmy stół w kuchni
![]() Musimy jeszce w samochodzie spróbować
|
|
|
|
|
#447 |
|
Raczkowanie
|
Stół w kuchni... mmm... fajna sprawa
![]() Ale ciekawe jak to będzie w samolocie hhrhrhrhr^^
|
|
#448 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
poza tym zaraz za dzrwiami do wc siedzieli panowie "stiuardesi" ...wiec nawet jak by ktos chcial wejsc razem to i by sie nie zmieścił i było bo to bardzo podejrzane![]() Mem nadzieje,ze lecicie do np ameryki jakms boingiem
|
|
|
#449 |
|
Raczkowanie
|
ja uwielbiam plenerki i nietypowe miejsca!
największy hardcore to kiedyś w klubie gdzie było chyba z 1000 osób! w ciemnej loży widział nas tyko typek ale chyba coś brał bo nie wyglądał! w domu u nas, u mnie i u Tż to już chyba wszędzie meble itd wszystko zaliczone! Pociąg też całkiem przyjemna sprawa łąka, las, park, plaża i w wodzie to też marzy mi się winda |
|
|
|
|
#450 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale z tego, co wiem, to prawdopodobnie boeingiem właśnie lecimy ![]() ![]()
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:03.

)

ale to juz kwestia osobistych upodoban ...

- także trzeba będzie skorzystać z innych opcji!
), ja zaspokajalam go ustami na mostku(rowniez obok cmentarza), w wc na dyskotece
, w jakihs ruinach niedaleko rzeki, na stadionie... wiecej nie pamietam