![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Mój kramik --> Lancome, Ruby Rose,Pierre Rene,Ziaja i inne :)
Witam w moim wątku wymiankowym
![]() Moja wish lista: * Tusze do rzęs (tylko nowe) najchętniej Masterpiece * dobre cienie do powiek, chętnie niewielka paletka, zestaw do smokey eyes, odcienie brązów, fioletów * fluid średniopółkowy do jaśniutkiej cery (najlepiej matujący) * zapachy ![]() * nowe lakiery do paznokci A na wymianę mam: 1. Biała baza wydłużająca rzęsy Miss Sporty, użyta 3 razy. 3. Różowy lakier do paznokci Wibo, świeży i mokry, niewielkie zużycie. Dokładka! 6. INGLOT mapka (3 kolorki), odcienie miedzi i brązów. Niewielkie zużycie 7. Nowa paleta błyszczących cieni do powiek, kilka kolorów jedynie dotkniętych palcem -> na wypróbowanie BIŻUTERIA
8. Nowa, srebrna bransoletka, z metką 9. Czarne, kulkowe kolczyki 10. Zawieszka z oksydowanego srebra 11. Dwa plastikowe duże pierścionki ;-) Edytowane przez vanesia1 Czas edycji: 2010-02-12 o 17:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mój kramik --> Lancome, Ruby Rose,Pierre Rene,Ziaja i inne :)
8. Paletka Ruby Rose, kremowo perłowe cienie i 2 odcienie różu +puderek. Zużycie jak na zdjęciu.
11. Eyeliner firmy Miss Sporty, kolor brązowy. Ciężko mi określić zauzycie, napewno nie użyłam go więcej niż 3-4 raz, jednak wolę czarne. Edytowane przez vanesia1 Czas edycji: 2010-02-13 o 21:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
13. Sól kosmetyczno-kąpielowa Floris (z bocheńskiej kopalni soli), wieloowocowa. Ma działanie pielęgnacyjne, odświeżające i usuwające zmęczenie. Świetnie nadaje się do moczenia stóp. Zawiera związki przyczyniające się do szybszej regeneracji naskórka a dzięki zawartości kolagenu wzmacnia, wygładza i ujędrnia skórę.
15. Puder w kamieniu, bardzo jasny, kilka razy używany, dorzucę do większej wymianki 16. 3 sypkie cienie w roletce w odcieniach złotych (najjaśniejszy to taki rozświetlacz, iskrzący i jasny, środkowy to typowo złoty, a najciemniejszy to taki złotawy brąz). Bardzo niewielkie zużycie, jedyne mankamenty to podniszczone zakrętki. Oddam najchętniej razem ![]() Edytowane przez vanesia1 Czas edycji: 2009-03-16 o 11:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
moge oddać perfumy fm.
Tamte rzeczy wolalabym zostawić. Co ty na to?? Jakbyś widziała wymiane??
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
17. Perełki rozświetlające Infinity, ważne do końca lutego 2010 roku, używane, zostało tyle ile widać na zdjęciu. Dają naturalny, ładny efekt lekko rozświetlonej buzi, poprawiają koloryt ;-)
18. Malutki balsam do ust firmy Inglot, brzoskwiniowy, troszkę zużyty (5-7 % ). Ważny jeszcze przez 3 miesiące -> do końca czerwca. Edytowane przez vanesia1 Czas edycji: 2009-03-15 o 17:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
up
Edytowane przez vanesia1 Czas edycji: 2008-08-10 o 15:14 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zadomowienie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, chetnie wymienilabym sie na cienie Lancome i zalotke, ale poniewaz wartosc Twoich cieni jest niewspolmierna do wartosci mojej paletki (pomimo tego, ze jest ona w tej chwili nie do zdobycia juz praktycznie nigdzie), moge Ci jeszcze zaproponowac odlewki perfum: Lanvin (z watku) i Fuel for Life Diesel (mam od wczoraj, kupione na lotnisku, wiec zrodlo wiarygodne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za czarno-białe cienie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
cos u mnie za:
lancomecienie zalotka 5. Odżywka do rzęs Medic (z tej samej serii co tusz), użyta 4 razy 7. Paletka Ruby Rose, kremowe, perłowe cienie - zużycie cieni ok 20%, zużycie różu i pudru ok.30 %
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Z tego o co pytasz został tylko błyszczyk Rimmel
i Smackers, może poszukaj coś jeszcze. Podobają mi się: 3. Mascara Medic od Pierra Rene, idealna dla osób ze szkłami kontaktowymi, użyta 2 razy,(czarna) 4. Tusz do rzęs pogrubiający Wet`n Wild, użyty 2 razy (czarny) 5. Odżywka do rzęs Medic (z tej samej serii co tusz), użyta 4 razy Edytowane przez cziki Czas edycji: 2008-08-06 o 19:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Lakier Miss Sporty, w kolorze iskrząco-różowym, użyty 3 razy.
Tusz do rzęs pogrubiający Wet`n Wild, użyty 2 razy (czarny) Podwójne cienie Lancome (smoky eyes), zużycie ok.20% Paletka 4 cieni firmy Opia, przywieziona z Londynu, użyta raz, |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
widzę że zalotka i cienie są już wymienione??
w takim razie nic więcej dla siebie nie wypatrzyłam. Pozdrawiam.
![]() |
#16 |
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=221395
paletka ruby rose ,balsam avon, |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Mucia -> za paletke Ruby Rose i odżywkę Pierra Rene wypatrzyłam sobie Avonowy tusz, błyszczyk w kompakcie i cienie do powiek potrójne (fioletowy jasny, ciemny i biały).
Cziki -> Za tusz Pierra Rene i Wet`n Wild chciałabym 2 farby Berrywell Anitka -> za lakier Miss Sporty i paletke cieni OPIA chciałabym Twój róż do policzków Burjois i błyszczyk Iglota. Dziewczynki bardzo Was prosze dajcie znać czy Wam to odpowiada ![]() Kafetka i Koniczynka -> niestety nic ![]() Edytowane przez vanesia1 Czas edycji: 2008-08-06 o 22:07 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Nio nie bardzo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Szczerze mowiac niezbyt mi to pasuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z tym że ja jutro rano wyjezdzam więc Ty byś wysłąlą jako pierwsza a ja bym wysłalą kosmetyki do Ciebie po powrocie-koło 21 sierpnia. Pasowałoby Ci tak? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie ma problemu, to zapraszam na priva z adresikiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
miejsce na zdjecia
Edytowane przez vanesia1 Czas edycji: 2008-08-17 o 09:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
Odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 14 pkt / 94% pozyt.
|
Nie wiem które wkrętki cię inetresują, ale nie znalazłam nic, co by mnie zainteresowało. Możesz masz coś poza wątkiem, najchętniej z mojej wishlisty?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:28.